BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Down met Jeroen – 5

Het is bijna 9 uur wanneer Anja en ik onder komen. De tafel is gedekt maar geen spoor van Ans. Dan zie ik een briefje op de ijskast. ‘Ben even naar bakker en slager. Koffie en thee staan in thermoskannen. Ben zo terug.’
Ik schud mij een mok koffie en Anja een mok thee in. “Waarover heeft mama nog met jou gepraat?” “Jou mama is een beetje bang dat je haar te lief gaat vinden.” “Kunnen mama’s dan te lief zijn?” “Ik denk het niet schat, Maar de meeste mama’s doen geen seks met hun meisjes.” “Waarom niet houden ze dan niet van elkaar?” Ik zie dat Ans met een boodschappentas in de keukendeur staat. “Jawel schat. Maar de meeste mensen vinden het raar als moeder en dochter seks met elkaar doen.” Ik zie dat ze hierover even moet nadenken en beduid Ans nog even stil te houden. “De meeste mensen vinden mij ook raar. Mama en jij niet, jullie houden van mij… … We hoeven toch niks te vertellen.”

Ik zie een traantje in een ooghoek van Ans, dan komt ze demonstratief binnen. “Zo lieverds, we hadden wel spannend ondergoed gekocht maar geen brood en beleg meer in huis.” Ze schudt de broodjes in een mandje en legt het beleg op een paar schaaltjes. Even later zitten we met smaak te ontbijten. “Mama..? ” “Ja liefje?” “Vind jij het raar seks met mij te doen?” “hmm, Een beetje wel liefje.” Ik zie haar denken. “Heb jij dan nooit seks gedaan met Oma?” “Nee schatje.” “Waarom niet? Jullie vinden elkaar toch lief?” “Zeker schatje. Maar jij vindt Trees toch ook lief. Wil je seks met haar?” “Nee ,,, helemaal niet.” Nu neem ik het over. “Liefje, waarom wil je dan wel seks met mij en met mama?” Daarover moet ze even denken. “Trees is gewoon lief… Lief van buiten… Maar mama en jij… jullie, zijn lief van binnen.”
We babbelen nog even door. “Lieverds, we moeten zo gaan. Om 11 uur moeten we bij meester Rinkens zijn. “Mama, mag ik hier blijven. Ik begrijp daar toch niks van. Ik wil liever hier een beetje opruimen en wassen.” “Mag ik je kerel dan wel meenemen.?” “Tuurlijk mama.”
“Tjonge, tjonge.. Ans, ik wist dat je echtgenoot niet brandschoon was, maar zoveel criminele energie had ik echt niet achter hem gezocht. We zitten in de werkkamer van Mr. Rinkens. Hij heeft de 3 ordners opengeklapt op tafel liggen en legt ons uit wat hij allemaal heeft ontdekt. Het blijkt dat de wethouder samen met de commissaris op heel slimme wijze drugsbazen heeft weten af te persen. Het is ze gelukt om zelf buiten beeld te blijven maar desondanks grote sommen geld op te strijken. “De bewijzen in deze ordners zijn explosief materiaal, voor zowel justitie, als voor de drugsbazen. Wanneer zij dit materiaal in handen krijgen, zijn de dagen van je man en de commissaris geteld. Zowel binnen als buiten de gevangenis.”
“Maar wat moeten wij ermee?” “Dat is uiteraard jou beslissing Ans, maar ik heb wel een voorstel.”

Ik splits dit materiaal in bewijzen tegen dat drugs tuig en het materiaal dat jou man en de commissaris linkt aan de afpersing. Dat eerste zal ik anoniem laten bezorgen bij justitie en het laatste leg ik in bewaring bij een bevriende notaris. Heb je overigens al een testament?” Ans schud nee. “Dan werd dat sowieso tijd. Dan laten we mijn vriend een testament opstellen waarin naast de belangen van je dochter, voor het geval dat jou iets overkomt. Ook jullie veiligheid wordt gegarandeerd.” “Hoe bedoelt u?”vraag ik nu. “Ik ga een brief schijven aan de beiden mannen. Hierin leg ik hun uit welk materiaal we in handen hebben en dat dit bij notariële akte openbaar wordt gemaakt en verspreid, mocht een van Jullie drie iets overkomen, waarbij ook maar de geringste twijfel bestaat. Bovendien zal ik de commissaris ‘verzoeken’ om zijn aandeel in de afpersing, door zijn advocaat bij jou te laten afleveren Ans.” “Maar wat moet ik met al dat criminele geld? We hebben dat in de kluis thuis nog niet eens nageteld.” “Doe er goed mee Ans.. … Je hebt me verteld over het restaurant van deze jongeman.” “Jeroen, meneer.” “Breid het uit, doe andere projecten, waarbij kinderen als de onze een gelukkig bestaan kunnen hebben. Ik zal jullie met liefde helpen met alle financiële implicaties zolang ik maar voor mijn meisje kan blijven zorgen.” De deur zwaait open en c.a. 30 jarige man met down en de oude grijze dame van gisteren komen binnen.” “Mama was wakker geworden pa, daarom ben ik maar met haar naar onder gekomen.” “Goed zo Hans.” “Mag ik koffie?” vraagt de vrouw. “Jazeker liefje, ik zal zo naar de keuken komen. Onze gasten zullen ook wel een kopje lusten.” “Blijf zitten meneer. Ik ga wel even met uw vrouw en Hans naar de keuken. Hans kan mij dan alles wijzen, wij zorgen wel voor de koffie. Dan kunt u nog wat details doorspreken met Ans.”

Het is een mooie wat gedateerde keuken. In het begin kijken beiden me wat bevreemd aan, de oude vrouw zelfs wat angstig. Maar op het moment dat de koffie klaar is en we alles op een tablet zetten kan er bij beiden al een glimlach vanaf. “Breng jij dat naar binnuh?” “Nee Hans, doe jij dat maar, ik hou wel even de deuren open.” Trots zet hij even later het tablet op het bureau. “Mevrouw, wil u even de koffie inschenken.” Het oude mens in haar flanellen nachtpon glimlacht en begint aan haar taak. Mr. Rinkens kijkt vol verbazing naar zijn vrouw. “Meneer het feit dat mevrouw gevorderde Alzheimer heeft, wil niet zeggen dat ze niets meer kan. In tegendeel dingen die ze vroeger als vanzelfsprekend en automatisch deed, kunnen heel lang behouden blijven.” “En ik neem haar al jaren bijna alles uit handen.” “Dat doen we bijna automatisch, maar daarom is dat nog niet het beste.” “Heb je daarvoor doorgeleerd jonge man?” “Nee meneer. Ik ben een gewone Kok en Souschef. Wel heb ik me in een aantal zaken verdiept toen ik de kans kreeg om mijn restaurant te openen.” “Jeroen? Noem me alsjeblieft Gerard… …. Zou jij misschoen nog een plekje in je restaurant hebben voor mijn Hans. Hij kwijnt weg, hier alleen bij zijn ouders. De dagopvang, 3 dagen per week sluit ook niet aan bij zijn behoeften. Je hoeft hem niet te betalen.” “Neen Gerard, zo werkt dat niet. Iemand die werkt krijgt een gepast salaris. Ik wil koste wat kost voorkomen dat men gaat denken dat ik binnenloop door mijn personeel uit te buiten.” Dan mengt Ans zich weer in het gesprek “Ja jongen, jij loopt binnen. Een goedkoop huurflatje en een fiets.. . Ik weet het goed gemaakt, je zet Hans, maar ook Boy, op de loonlijst en vooralsnog betalen we ze met dat smeergeld. Dan kunnen jij en Gerard onderhand gaan nadenken hoe je dat geweldige bedrijfje kunt uitbreiden, zonder dat je je principes hoeft op te geven.”

Even later zit ik aan de telefoon van Gerard. “Hey Hallo Bart, …. Ja man,,, Ik heb nog aan Boy gedacht,,,, tuurlijk.. Nee, ik kan hem niet betalen.. . Ja jammer hè… Maar wacht nou even. Ik heb wel een sponsor gevonden, die gaat voorlopig zijn salaris betalen. Een voorwaarde… … vanmiddag om twee uur wordt Hans gebracht, hij komt ons helpen in de keuken. Ik denk dat Ruud hem prima kan inwerken… Ja man hou nou maar op.. Tot morgen, vanaf 3 uur zijn Anja en ik weer aan boord.” Gerard en Ans kijken me lachend aan. “ ”Wat ben jij een pestkop Jeroen.”
Nadat we hebben afgesproken dat Gerard en zijn vrouw , vrijdag in ons restaurantje komen eten nemen we afscheid.

“Bel jij even met Anja, ik zou graag nog even ochtendjassen voor jou, een paar huispakken en een ochtendjas voor haar halen. Vraag even of ze wil dat we haar oppikken.”
Even later hang ik op. “Ze is bezig met een verrassing zegt ze. Ze vertrouwt volledig op jou goede smaak… Zullen we overigens vanavond gewoon lekker een kleinigheid voor ons drieën koken?” “Ja lijkt me leuk.” We slagen al in de eerste zaak voor de kleding en de boodschappen zijn snel gehaald. “Wil je even stoppen bij een bloemenzaak alsjeblieft.” Ans glundert, “Wil je mijn meisje verrassen met een ruikertje? wat lief van je.” Even later leg ik de bloemen, die ik in papier heb laten wikkelen, op de achterbank van de auto. Ans is op mijn verzoek even in de auto gebleven.
“Je vergeet de bloemen, jongen?” We staan in de garage en hebben net de boodschappen via de verbindingsdeur in de keuken gebracht. Ans loopt naar de haldeur en roept naar boven. “Anja , schatje, we zijn weer thuis.” “Ik sta nog even onder de douche mama. Ik kom zo.” “Ik breng haar alvast de huispakken naar boven, dan kan ze gelijk eentje aantrekken.”
Dat komt me goed uit. Ik haal snel de bloemen uit de auto en leg de bos rozen met de losse enkele roos, aan het oog onttrokken , naast een kastje. In de keuken zet ik een koeler met een fles champagne en 3 glazen op een zilveren tablet. Ook dat zet ik verdekt op in de woonkamer. Ik ben net klaar als Ans weer de woonkamer binnenkomt.

“Ze vond de huispakken mooi, ze is bijna klaar en zal zo wel naar onder komen… Is er wat jongen, je lijkt nerveus.” “Laat me maar even Ans.” “Zal ik dan maar vast wat koffie en thee gaan zetten? ” “Zou je daarmee even willen wachten.” Ans kijkt me niet begrijpend aan. Op dat moment komt Anja lachend de woonkamer binnen. Ze maakt een onbeholpen pirouette. Hoe vind je me in mijn nieuwe huispak. Mooi liefje , heel mooi.” Ik pak nu de enkele roos en ga voor de verbaasde Ans op mijn knieën. “Lieve Ans, ik weet dat het allemaal erg snel gaat. Maar ,,, Mag ik je schoonzoon worden.” Voor een kort moment kijkt ze me verbaasd aan, dan verschijnen tranen in haar ogen. “Sta op gek, laat me je kussen. Natuurlijk mag je dat.” Ze omarmd me, het lijkt even alsof ze me fijn wil knijpen en kust me. Dan laat ze me los. Er lopen nog steeds tranen over haar wangen. Anja kijkt gespannen van mij naar haar moeder. “Mama, heeft Jeroen je verdrietig gemaakt?” Ans schud alleen maar nee. Ik pak nu de grote bos rozen en ga voor mijn verbaasde liefje door de knieën. “Anja… Ik hou oneindig veel van je. Waarschijnlijk al langer dan ik besef. Wil je mijn vrouw worden? ,, Wil je met me trouwen?” Ik moet de bloemen opzij gooien, Anja gooit zich met zo’n kracht om mijn hals dat we samen op de grond belanden. Ze huilt en kust me over mijn hele gezicht. Tussen het kussen hoor ik alleen maar “Ja” en dat wel twintig keer.

Wanneer we ons later met een glas champagne toe proosten glunderen moeder en dochter nog steeds. “Je maakt mij tot de gelukkigste moeder van de wereld jongen. Ik had nooit verwacht mijn kleine meid als bruid te zien.” “Je was toch al de gelukkigste moeder.” “Daar heb je gelijk in. Maar het lukt jullie hier steeds weer een overtreffende trap aan toe te voegen.”
“Jeroen? Wil je seks?” “waarom vraag je dat liefje, wil jij seks?” Blozend knikt ze ja “Ik wil geloof ik seks in mijn poepgaatje””fluistert ze. “Ben je dan niet bang dat dat pijn doet meisje?” “Jawel, mama . Maar toch wil ik het… Ga jij mee net als de eerste keer?” “Natuurlijk meid. Graag zelfs.”
Op de slaapkamer maakt ze met trillende handen de rits van haar huispak open en stap eruit. Haar tepeltjes staan stijf vooruit. Maar het is duidelijk dat ze gespannen is.
“Zullen we ons meisje dan eerst eens helemaal verwennen voordat je haar anusbloempje plukt?” “Lijkt me heerlijk Ans,, maar heb jij misschien nog ergens glijmiddel om haar gaatje wat soepeler te maken? Je hebt me laatst alles laten weggooien.” “Wacht even. Bij mijn blauwe vriendje zat een klein flesje voor als je hem anaal gebruikt. Ik ga het halen. “Ga maar vast op je rug op bed liggen liefje.” Ze kijkt naar me terwijl ik me uitkleed. Mijn nieuwe onderbroek hou ik nog even aan. Ik ga naar de badkamer en haal daar een fles huidolie. Ik ga naast haar op bed zitten en kijk haar aan. “Is dat echt wat je wil?” Gespannen maar ook vol liefde knikt ze, Ja.” Ik zoen haar en zij beantwoord de zoen, maar nu zonder de onstuimigheid die zij anders vaak aan de dag legt. Ik schud net wat olie in mijn handen als Ans binnenkomt. Ze heeft niet alleen glijmiddel gehaald maar zich ook even omgekleed. Ze draagt nu het zwarte doorzichtige negligé, dat ik bij mijn intrekken op bed heb zien liggen. Haar grote hangende borsten komen geweldig tot hun recht. Ze heeft kleine donkere tepelhoven en haar stijf staande tepels zijn net zo groot als het eerst kootje van mijn pink. Haar hals, schouder en de bovenkant van haar tieten zijn bezaait met grote sproeten. Ze heeft lange goedgevormde benen die eindigen in een paar mooi bolle billen, die het beginnen te verliezen van de zwaartekracht. “Mama is mooi. Hè Jeroen.” fluistert Anja. “Ja schat, heel erg mooi.” “Dank je lieverds.”

Ik begin nu een van de voetjes van Anja in te masseren met de olie. Als ik overga naar de andere voet pakt Ans de voet van haar dochter likt en druk er kusjes op. Zo masseer ik uiteindelijk de hele voorkant van mijn lief in met de olie, met de mond gevolgd door Ans. Wanneer we klaar zijn kussen we gedrieën en daarna draaien wij Anja op haar buik. Ik leg een kussen onder haar buik. Nu krijgt haar achterkant dezelfde behandeling als eerder haar voorkant. Ans is nog bezig met het likken en kussen van haar rug wanneer ik de billen van mijn lieverd uit elkaar trek. Ans die dit ziet gaat gelijk met haar mond naar de Anus haar dochter en ik zie hoe zij met haar tongpunt probeert binnen te dringen. Na korte tijd maakt ze plaats en laat ik wat druppels van het glijmiddel op het roze sterretje vallen. Met een vinger verspreid ik het in de omgeving en duw voorzichtig een wijsvinger naar binnen. Ans heeft het flesje gepakt en druppelt wat extra glijmiddel langs mijn vinger. Voorzichtig draai en duw ik mijn middelvinger erbij. Even hoor ik Anja kort zuchten, en ik voel hoe haar spiertje zich ontspant. Ik probeer mijn vingers een beetje te spreiden, Ans die dit ziet druppelt gelijk weer wat gel na. Ik trek mijn vingers terug om mijn onderbroek uit te trekken. Ans stopt nu gelijk twee van haar vingers in de anus van haar dochter. Ik neem het glijmiddel van haar over en wrijf mijn piemel met het goedje in. Ik kniel tussen de benen van mijn schat. Ans pakt mijn piemel en stuurt die naar het alweer gesloten kringspiertje van haar dochter. Ik steun af op mijn handen en verhoog langzaam de druk. Eerst voel ik de druk alleen maar toenemen, maar dan in een keer, opent zich haar anale poortje en floept mijn eikel naar binnen.. “Aaaauuuaauw. ” Ik wil terugtrekken, maar Ans houd mij tegen. “Gaat het schatje of moet Jeroen zijn piemel weghalen?” Ze zucht enkele malen diep door. “De pijn, pijn is nou over mama, het doet nog wel een beetje pijn, maar dat wil ik.”

Ik houd me stil. Na enige tijd voel ik hoe Anja met haar kontje begint te bewegen. Eerst draait ze wat maar dan probeert ze duidelijk meer van mijn piemel in haar anale tunnel op te nemen. Ik laat mij voorzichtig verder zakken. Totdat ik tot aan de aanslag in haar kont zit. Ik begin haar voorzichtig te neuken. Maar door haar hevig tegenstoten spoort ze mij aan tot meer snelheid en kracht. Het duurt dan ook niet lang of ik kan het niet meer houden. Ik hoor mezelf luid kreunen terwijl ik mijn zaad diep in haar darmen deponeer. Ik zak door mijn armen over mijn verloofde. En voel hoe zij met haar anusspier in mijn snel verslappende penis knijpt.
Gelijk nadat ik van haar ben afgerold, draait zij op haar rug. “Je bent niet klaargekomen hè liefje?” “Ze schud nee” … .. “Jeroen ? … Mijn kutje heeft weer honger?” “Bedoel je dat je geil bent meisje?”vraagt Ans. “Nee mama dat is anders.” Ans kijkt mij vragend aan. “Ik weet het ook nog niet precies, maar ik denk dat ze diep gevuld wil worden. Ze moet dat voelen tot diep in haar buikje. Het is anders dan neuken, de vulling en schommelende bewegingen bezorgen haar dan een soort doorlopend orgasme.” Ik kijk even naar Ans en vraag dan. “Anja hoe zou jij het vinden als jou mama je kutje verwent met haar vingers.” “Het glunderen van haar dochter is genoeg voor Ans. Nog voordat zij met haar vingers in de buurt is van haar kutje heeft zij haar benen al weer compleet opgetrokken. Ik lig schrijlings naast haar, streel afwisselend haar gezicht en haar tietjes en kijk hoe haar moeder met een hoogrood hoofd haar dochter voorzichtig met twee vingers begint te neuken. “Is het zo goed liefje.” “Ja mam, maar doe er alsjeblieft nog vingers bij.” Even kijkt Ans mij aan, Ik knik alleen maar. Ik zie hoe zij nu voorzichtig vier vingers in haar dochter schuift. Anja begint met haar heupen te draaien en ik hoor soppende geluiden. Dan slaakt ze een zucht ,,, Jáá’, dieper,, m,, ,meer.” Weer trekt Ans hand terug, legt haar duim in de muis van haar hand en schuift hem in de kut van haar dochter. Bij het breedste deel van haar hand staat het kutje strak gespannen. Nu stopt Ans. Plotseling grijpt een handje van mijn liefje naar de pols van haar moeder en duwt zo haar hand naar binnen. “Aaaarrghh.. hmm ,, ja ,,” Ik kijk naar het gezicht van Anja. Zoals al eerder staan haar ogen wijd open, zonder te zien. Haar tong is tussen haar lippen geklemd en speeksel druipt uit haar mondhoeken. Ik zie hoe zij eerst begint de draaien en even later begint de schommelen met haar heupen. Onwillekeurige spiertrekkingen gaan door haar bolle buikje en benen. Dan valt haar mond wijd open , haar adem stokt, in wat lijkt op een geluidloze kreet begint haar hele onderlichaam hevig te schokken. Dan hoor ik diept gezucht van Ans. Zij ligt nu met gesloten ogen, uit een van haar mondhoeken loopt ook een sliertje speeksel. Even later trekt Ans haar hand uit haar dochter en likt genotvol de sappen er af.

Ik druk Anja tegen mij aan. Het duurt een hele tijd voordat ze op adem komt. “Mama?” Ans komt nu ook omhoog en gaat aan de andere kant van haar dochter liggen. “Jij ben ook klaargekomen hè” “Ja liefje, maar hoe weet jij dat? “Dat voelde ik mama, dat voelde ik diep in mijn buik.”
“Wat was dit Jeroen?” “Ik weet het niet Ans. Ik heb een keer eerder gezien dat ze op deze manier haar orgasme bereikte. Toen ik haar voor het eerst helemaal vulde. Haar orgasme gaat dan gepaard met onwillekeurige spiersamentrekking in haar hele lijfje. Een vreemde en bizarre ademhaling, wijd opengesperde ogen en mond. Ik keek haar straks aan, ze leek haar orgasme eruit te schreeuwen, maar je hoort niets.” “Ik ben nooit een zweverig tiepje geweest. Maar dit was een ervaring op spiritueel niveau alsof Anja en ik opnieuw één werden. Ik kwam emotioneel klaar alleen met mijn hand in mijn meisje.” “Mama wij waren één gevoel.” “Ja schat.”

We liggen een tijdje en strelen elkaar, ieder gevangen in onze eigen gedachten. “Mama? Is dat lekker dat blauwe ding dat je gekocht hebt? Kun je daar ook mee klaarkomen?” “Ja meisje, hij doet het best wel goed en mama kan er ook mee klaar komen.” “Mama, ik wil jou ook laten klaarkomen. Maar ik ben nou hééél erg moe.” “Dat is toch niet erg meisje, dan ga je zo toch lekker slapen.” “Jeroen ben jij ook erg moe.” “Nee liefje.” “Is je piemel alweer stijf?” “Ja lieverd, voel maar.” “Hmm, ja… Wil jij mama klaarmaken met jou piemel? Ik wil alleen maar kijken.” “maar meisje weet je wel, wat je daar zegt?” “Ja mam, jij houd van Jeroen, Jeroen ook van jou en ik hou van jullie allebei.” Ik stap uit bed en loop naar de andere kant. Mag ik Ans? Blozend knikt ze naar mij en schuift een beetje dichter naar haar dochter. Ik ga schrijlings over mijn schoonmoeder liggen en kus haar. Ik kijk naar het gezicht van Anja of ik niet toch een spoor van jaloezie in haar gezichtje kan ontdekken. Ze glimlacht echter en uit haar blik spreekt uitsluitend liefde. Gerustgesteld richt ik nu alle aandacht op de rijpe vrouw naast me en breng mijn tong in het spel. De onstuimigheid en passie bij het zoenen heeft Anja van niemand vreemds. Ik laat een hand strelend van haar hals naar een van haar borsten glijden. Ze voelen fluweelzacht en zijn een genot om te kneden. “Vind je het niet erg om met zo’n oude vrouw met rimpels en hangborsten te moeten vrijen, jongen.” fluistert ze.” Ans voel eens aan je bovenbeen en vertel me dan of ik het erg vind.” Ze glimlacht, haar ogen glimmen, ze trekt mijn mond weer vast op de hare.” “Je moet me wel helpen Ans.” “Waarmee jongen?” “Je moet me vertellen wat je fijn vind. Ik ken jou lichaam nog niet.” “Doe nu maar Jeroen, mijn man heeft me nooit gevraagd wat ik fijn vond. Hij verfoeide mijn ‘hangtieten en hangkont’. Mijn tepels heeft hij niet meer gekust sinds Anja ze ‘kapot’ heeft gezogen.

Ik trek het ceintuurtje van haar negligé los . Ik zoen en lik haar heerlijk zachte tietenvlees hierbij vermijd ik het haar tepels aan te raken. Op het moment dat ze denkt dat ook ik haar tepels verfoei zuig ik een van de spenen diep in mijn mond en kneed hem met mijn lippen. “Ooh jongen, toch, wat doe je dat lekker.” Ook haar andere tepel krijgt een lipmassage, onderwijl masseer ik haar andere borst. “Knijp gerust wat harder, ze kunnen wat hebben.”
Ik laat haar tepel nou langzaam uit mijn mond ontsnappen terwijl mijn tanden er langs schrapen. . “Wat doe je? je maakt me gek.” Ik geef de andere tepel ook nog eens dezelfde behandeling. Langzaam zak ik met mijn mond naar haar buik niet vergetend de onderkant van haar roomwitte tieten op kussen en met beetjes te trakteren. Haar buik is strak, alleen net boven haar venusheuvel is een kleine welving zichtbaar. Ik kus mijn weg naar onder in de richting van haar zwartkanten slipje. Plotseling voel ik haar handen in mijn haren grijpen. Voorzichtig trekt ze me naar boven en kijkt me aan. “Jeroen. Een andere keer, ik wil nou maar een ding.” “En dat is?” “Ik wil jou penis in mijn vagina.” “Wat wil je?” dan hoor ik Anja fluisteren. “Ze wil je piemel, diep in haar kutje.” “Dan moet je hem zelf pakken lieve schoonma.

Laat je dochter en mij zien en voelen dat het dat is dat jezelf echt wil.” Ik ga op mijn rug liggen. “Ans kijkt van haar dochter naar mijn piemel. Dan wipt ze haar bips op en schuift haar slip naar beneden. Nu kruipt ze over mij heen, grijpt met een hand mijn piemel bij de basis en terwijl ze Anja aankijkt laat ze zich onder het slaken van diepe zuchten over mijn pik naar beneden glijden. “Ooh meisje, hij heeft me helemaal gevuld.” “Lekker hè mama. Ja meisje,, héérlijk. Nu zakt ze langzaam voorover tot haar hoofd naast mijn oor ligt. “Jeroen, neuk me, ram die paal van jou in mijn kutje, alsjeblieft neem me.” Dit was wel niet precies wat ik in gedachten had, maar als het zo lief wordt gevraagd, ben ik niet in staat hier weerstand aan te bieden. Ik leg mijn handen op haar billen en begin te stoten. Het zijn geen lange slagen die ik kan maken, maar ik trek haar keer op keer stevig vast op mijn pik. “Oegh jongen, Ja ik voel je tegen mijn baarmoeder stoten..” In tegenstelling tot haar dochter kreunt en hijgt zij dat het een lieve lust is. Ze drukt zich langzaam wat omhoog en begint tegen te stoten. Ze kijkt me met een verwilderde blik aan en er drupt een beetje spuug uit haar mond. “Doe jongen woon me maar uit, ik ben van jou. Jáááá’..” Ik trek haar billen met kracht uit elkaar en ram een vinger in haar gat. “Oeoeoeoeorgghhhh,,, jááá’” Ze zakt door haar armen en ik voel een pijnscheut wanneer zij zich vast bijt in mijn schouder. Ik stoot nog een keer genadeloos omhoog en spuit mijn zaad tegen haar baarmoeder.

Even later kijken we beiden naar Anja. Zij ligt inmiddels met een glimlach om, en een duim in, haar mond te slapen.
Ans rolt van mij af en kust me. “Dank je jongen. Ik heb me niet eerder zo aan mijn geilheid kunnen overgeven. Bij mijn man bleef ik altijd bezig met hoe ik er bij lag, en of ik wel mooi genoeg voor hem was. Net lukt het voor het eerst om een beetje los te laten. Dan kijkt ze naar mijn schouder. “ Oh jongen heb ik dat gedaan?” “Ja Ans, en ik beschouw dat als een groot compliment.”
Inmiddels is Anja op haar rug gedraaid. “Kijk Ans, dat bedoel ik nou.” Ans kijkt nu ook naar het kruis van Anja. Behalve een lichte roodkleuring van haar schaamlippen, is ze weer strak gesloten. Geen spoor van dat kortgeleden nog haar anusbloempje werd geplukt en haar kutje werd omgeploegd. Goh en dan moet je die ravage bij mij kijken.” Haar kleine schaamlippen zijn lichtpaars gekleurd en hangen als vleeslapjes uit haar nog openstaande kut. “Jeroen, is het gek dat ik opgewonden wordt van het kijken naar mijn eigen kut?” “Niet als je van, rood vlees houd.”lach ik “Aauw , kreng nou knijp je me weer!”

Even later staan Ans en ik in de keuken. We hebben net even samen gedoucht in de grote douche grenzend aan onze slaapkamer. Ik heb mijn nieuwe ochtendjas aangeschoten en Ans staat naast me in het huispak van daarstraks. “Zo jij bent ook nog eens een keukenprinses.” Zeg ik, als ik zie hoe zij het vleesmes hanteert bij het schoonmaken en in reepjes snijden van een kipfilet. “Ja daar was ik goed voor. Meneer de wethouder moest natuurlijk wel zijn politieke en zakelijke vrinden regelmatig fêteren op een etentje. En met een stevige bh en een elastisch step-in, was zijn vrouwtje nog een mooi plaatje, waarop hij, zo veinsde hij tijdens die etentjes, nog net zo verliefd was als op de eerste dag.”
Ik pak haar bij haar schouders en draai haar rond. “Wat doe je?” Ik bewonder het mooi lijf van een nog mooiere vrouw. “Je bedoelt die hangtieten en die hangende kont?” Dat zijn geen hangtieten. Je lichaam is mooi. Het vertelt het verhaal van je leven, zoals ieder rimpeltjes je gezicht dat ook doet. In godsnaam ben trots op je lijf.”

Na een klein uurtje hebben we ons menu bijna klaar en ruikt de keuken heerlijk naar Italiaanse kruiden. We hebben de tafel in de woonkamer al gedekt en een kaars aangestoken. “Ga jij ons meisje even roepen dan haal ik nog een flesje Chianti uit de kelder.” “Is goed Ans. . Wanneer ik op de slaapkamer komt is het bed leeg, ik zie licht branden in de badkamer en loop meteen door. Anja zit op het toilet. “Niet kijken.” zegt ze beschaamd. Ik respecteer haar vraag en kijk weg. “Waarom niet liefje?” “Ik ben ongesteld geworden. Mannen vinden vrouwen dan vies. Ik wil niet dat jij me vies vind.” Ik draai me naar haar om, kniel neer en kus haar op de mond. “Ik zal je nooit vies vinden schatje en al zeker niet als je ongesteld bent.” “Wil je me een tampon en maandverband uit dat kastje pakken?” “Natuurlijk lieverd, maar is dat niet een beetje dubbelop?” “Nee, de eerste twee dagen bloed ik altijd heel erg. Daarna wordt het snel minder.”Op haar verzoek haal ik dan nog een van haar grote slips uit de kast, waarna ze haar huispak aantrekt.” “Aan de eettafel, zit Ans al met een glas wijn te wachten. “O, daar zijn jullie toch. Ik dacht al dat jullie aan een tweede ronde waren begonnen.”dan ziet ze het gevulde kruis van haar dochter. “Goh, meis ben je ongesteld geworden? Vroeger voor mijn menopauze liepen onze hormoonklokken gelijk. Toen wist ik het altijd.”

Kom zitten, dan haal ik de schotel uit de oven. Het eten smaakt verrukkelijk “Ma,, , Jeroen zegt dat hij ongesteld niet vies vind.” “Niet aan tafel liefje.” “Hoezo niet Ans. Waarom mag ze aan tafel niet praten over de natuurlijkste zaak van de wereld.” “Sorry Jeroen, mijn man…” “Ja zo’n verknipte christen. Vrouwen onrein noemen als ze ongesteld zijn. Maar zonder die ‘onreine’ vrouwen, zouden ze er nooit zijn geweest.” Ik prik een half kerstomaatje op mijn vork. “Ans sta op en trek de rits van je huispak open.” zeg ik geveinsd boos. “draai je even naar mij om.” Ik ga met de vork door het kruis van haar huispak, dat besmeurd is met een mengsel van onze liefdessappen. Dan breng ik het tomaatje naar mijn mond en zuig onze nectar er af.””Mag ik ook proeven?” “Weer draai ik het tomaatje in haar kruis en breng het nu naar her mondje van Anja. Zij neemt meteen het tomaatje van de vork en eet het genotvol op. “Wat doe je jou, dat was mijn tomaatje.”ze glundert van plezier. “Ga maar weer zitten Ans.” Haar hand schiet naar het lipje van haar rits. “Laat die maar open lieverd. Anja en ik zien je liever zo.”zeg ik nu met en lach. Ze kijk me nu opgelucht aan. “Ik dacht even dat je echt kwaad op me was.” “Gekke mama, je hoorde toch aan zijn stem dat hij niet echt kwaad was.” Na het eten ruimen we samen alles weg. “Ik ga even mijn laptop boven halen. Ik heb een ideetje dat wil ik even uitwerken en misschien ook naar Bart sturen. “Ga jij werken jongen? Dan gaan wij met z’n tweetjes even voor de buis hangen. Wanneer ik weer beneden komt zit Ans in een hoek van de tweezitter. De rits van haar huispak staat nog steeds open. Anja ligt tegen haar moeder aangekrult en aait, door de geopende rits, gedachteloos de buik van haar moeder. Ik ga schuin tegenover hen zitten, zet mijn laptop aan en open een lege Excel sheet. De vakjes en de mogelijkheden om formules toe te passen helpen mij bij het ordenen van mijn gedachten en ideeën. Af en toe kijk ik even op naar mijn vrouwen. Ik voel me trots. Ik zie hoe het handje van Anja regelmatig even door het besmeurde kruis van haar moeder wrijft, om even later als een poesje, haar eigen ’pootje weer schoon te likken. Ans ligt met gesloten ogen. “Slaap je mama.” “Hmm. nee meisje, mama denkt even na.”

Het loopt al tegen tienen. Wanneer ik mijn laptop dichtklap. Ik heb mij ideetje uitgewerkt en zojuist ook nog even doorgemaild aan Bart. “Wat zit je te glimlachen jongen? Heb je een binnenpretje? Wil je het met ons delen?” “Geen echt binnenpretje, maar ik den wel een goed idee voor de zaak. Zal ik nog een glaasje inschenken dan vertel ik het jullie.” “Ja lekker,” klinkt het bijna gelijk uit twee monden.
“Vertel op jongen, maak het niet zo spannend.” “Nou vanmorgen bij meester,, èh Gerard. Toen ik met mevrouw en Hans in de keuken was . De ijskast was zo goed als leeg. Alleen wat ongezond instant voedsel. In en keukenla lagen alles folders van bezorg chinezen, pizzaboeren en ga zo maar door. Ik denk dat er een markt is voor kwalitatief goede en gezonde menu’s , dagelijks vers gemaakt en aan huis geleverd. Er zullen beslist meer Gerards , welgestelde stellen of singles zijn welke niet er aan toe komen of er niet toe in staat zijn, zelf voor goede voeding te zorgen. Het is mijn idee om dagelijks , net als in het restaurant 3 menu’s aan te bieden, waar bij men zelf de combinatie mag bepalen. Voor 11 uur telefonisch of per internet besteld is voor 18 uur thuis op tafel. IK heb Bart al een mail gestuurd en gevraagd of hij dit keukentechnisch, kan doorrekenen, Ik zal dit dan morgenvroeg wat betreft de personele invulling doen.” “En wil je het restaurant dan sluiten?” “Nee zeker niet. “De beste gastvrouw die er is ga ik toch niet werkeloos maken. “ Anja stuurt me gelijk een luchtzoentje dat ik meteen beantwoord. “Nee Ans, de keuken staat nu 2 dagen per week en alle andere ochtenden stof te vangen. De capaciteit en de ruimte is er. Een aantal zaken wil ik wel met Gerard gaan bespreken.” “Ik ben niet bepaald een vrouw met zakelijk inzicht Jeroen, maar het klinkt goed.”

Anja staat op en komt op mijn schoot zitten. Ik maar haar rits een stuk los en kneed haar tietjes . “Nou jij mama.” “Wat bedoel je lieverd?” “Jij was ook aan het nadenken, nou moet jij het ook vertellen.” Ze begint te blozen. “Ja schoonma, je hoort wat je dochter zegt.” “Jullie hebben gelijk schatten. Maar ik weet niet af jij alles zal begrijpen wat ik vertel.” “Dat is niet erg mam, dat legt Jeroen me dan wel uit.”
“Nou goed dan.. Ik geloof dat ik mijn hele leven op zoek ben geweest naar iemand waar ik me met huid en haar aan kan geven. Ik dacht in mijn man, jou papa, heel even die iemand gevonden te hebben. Maar ik denk dat ik deels onbewust al snel voelde dat hij dat geschenk niet waard was. Ik heb nooit kunnen loslaten, de regie uit handen durven geven, terwijl dat eigenlijk hetgeen is dat ik eigenlijk in de seks wil.” “En je zou willen dat ik die regie ging nemen?” “Ja Jeroen, dat zou ik wensen. Jij aan het seksroer, met Anja als je lieftallige assistente.” Anja kijkt me niet begrijpend aan. “Wacht even liefje…. … Wat jou mama zegt is dat ze eigenlijk wil, dat ze zelf niks wil in seks.” Verontwaardigd kijkt ze me aan. “Wil mam dan geen seks?” “Jawel liefje, mama wil graag seks. Maar ze wil dat ik de baas ben over haar seks en dat jij me daarbij helpt.” “Net zo als in het restaurant?” “Ja liefje, net zo!”
Dan kijkt ze naar haar moeder. “Mama, ik ben net als jou. Als mijn kutje honger heeft. Is mijn kutje en buik de baas en niet ikkuh.”
Ik fluister nu in een oortje van mijn lieverd. Al snel zit ze enthousiast te knikken. Ans glimlacht. “Heb je nu al geheimpjes voor je moeder?”
“ANS! Dit is vanavond voor het laatst dat je je naam zult horen. De rest van de avond ben je ons teefje, of onze slet.” Ondanks dat het haar eigen wens is, reageert ze gespannen en onzeker. “Maar Jeroen,,?”

“Zwijg teef, je gaat nu naar boven en je kleed je uit voor de spiegelkast. Je gaat voor die spiegel staan en kijkt naar jezelf, door mijn ogen. Waarom in godsnaam zou een bijna 30 jaar jongere vent jou lijf willen liefhebben en bezitten. Als ik straks met ons meisje boven kom wil ik minstens vijf argumenten horen… … Hoor ik die niet, dan vertrek je naar je eigen kamer zodat ik ongestoord met Anja kan slapen…” “èh , en als je ze wel hoort?” “Nou moet je niet op de feiten vooruit lopen teef.”
Trots loopt ze uit de woonkamer en ik hoor de trap even kraken. Dit breek haar niet. Nee, dit maakt haar sterker.
Gelijk als haar moeder naar boven is, springt ook Anja op. “Nee liefje, we moeten je mama even de tijd gunnen.” “Jeroen? Kunnen vrouwen ook geil worden als ze ongesteld zijn?” “Ben je ongesteld liefje?” “Ja.” “Ben je geil schat?” “èh ja.. Ik begrijp het al Jeroen.”
Dan lopen we samen naar boven, naar onze slaapkamer. Ans staat naakt voor de spiegel. “Zo teefje, geef me 5 goede reden waarom ik jou in ons bed zou willen?”
“Ik heb een strakke buik.” “Één” “Ik heb grote sexy tieten.” “Twee” “Ik heb mooi gevormde lange benen” “Drie” “Mijn kut is nog strak, nat en onverbruikt” “Vier”.. .. .. “Jeroen,, Anja, ik weet niet meer?” “Welterusten Ans. Tot morgen.” “M,, m,, Maar ik hou toch van jullie, alsjeblieft ik hou van Jullie met heel mijn hart.” … … … “VIJF”.
“Teefje. Let op. .. Ik ga nu op mijn rug liggen. “Doe jezelf een lol en spuit het laatste beetje glijmiddel in je anus en verdeel het goed. Je gaat zo over me heen zitten en zorgt dat mijn piemel zich lekker voelt in je anus.” Ze pakt het bijna lege flesje van het nachtkastje, bukt en duwt het laatste restje leeg in haar kont. Ze duwt zonder verdere plichtplegingen twee vingers in haar sterretje en verdeelt het glijmiddel. Als ze met het gezicht naar mij toegekeerd over mij heen komt. “Anders om slet. Je kleine meid moet wel nog aan je kut kunnen komen… … Anja . wil je mijn piemel even vasthouden en op haar gat willen richten? … Dank je lieverd.” “Zakken, mama.” Ik voel de weerstand tegen mijn eikel opbouwen, langzaam opent zich haar achterdeur en geholpen door het glijmiddel voel ik mijn eikel omsloten worden door haar strakke kringspier. “Aaauuuw, Auw.” Ik haal uit en geef twee flinke petsen op haar billen. “Auw.” Moet je horen Anja ons sletje is erg gevoelig, wil jij haar even doordrukken. Mijn piemel krijgt het koud.” “Nee, wacht, ik doe het wel zelf.”Ze laat zich onder het voortdurend ge-auw. Zakken tot ik helemaal in haar zit. “Kom achteroverliggen!” Ze ligt diep te zuchten en is duidelijk nog niet gewend aan haar anale bezoeker. Ik pak haar borsten en knijp even stevig door. “Auw, je doet me pijn.” Wat denk je Anja, zullen we maar stoppen. Je mama, zegt wel dat ze wil loslaten dat wij haar seksbaas zijn, maar ik geloof daar niet meer zo in.” “Nee Jeroen, ga nog maar door ik voel dat mama het eigenlijk wel wil.” “Ik geloof je liefje, haar lichaam begint haar te verraden. kijk maar, ik voel haar kutsap langs mijn ballen lopen.”
“Ik denk dat je mama een handje moet helpen liefje. Stop je handje maar in haar moederkut.”

“Nee, alsjeblieft jullie scheuren me uit.” Ik geef twee petsen tegen de onderkant van haar tietvlees. “Gmmpff.” Ga maar door schat, wel haar grote hand in jou kleine kutje en zelf bang zijn van jou kleine handje.” Voorzichtig duwt mijn liefje haar handje in haar moeders kut. Ik hoor hoe Ans diep op mij ligt te zuchten en voel de druk om mijn piemel oplopen. “Pfff mm , Ja meisje ik voel je vingers tegen mijn baarmoeder.’Ik voel hoe ze met haar heupen begint te draaien. “Ja meisje doe maar, neuk me nou maar met je handje.”
“Trek je hand er maar uit, schatje. Eerst wil ze je niet en nou zou jij ook nog het werk moeten doen.” Anja doet meteen wat ik haar vraag. “Ooh nee liefje, stop mijn moederkut weer vol, alsjeblieft.” Anja, maak maar een vuistje en draai hem een beetje tegen het gat van die teef.” Gelijk wipt Ans op, pakt haar dochters pols en ramt haar vuistje in haar kut. Ze begint zichzelf nu onbedaarlijk te neuken met de vuist en een stukje van de onderarm van haar dochter. “Help mama nou maar een beetje liefje.” Terwijl Anja het over neemt laat Ans zich weer terugzakken op mijn borst. Ik voel de onstuimige wrijving van Anja’’ s knuistje, via de dunne tunnelwand langs mijn piemel. Ik grijp de borsten van kreunende en kermende Ans,. “Ja,, kneed die melkmachines,, ,,, Trek aan mijn uiers,, óóh kut ,, ik wordt gek, Anja dieper, kruip maar terug in mijn moederbuik… Ik pak nu haar spenen stevig vast, til haar tieten zo omhoog en laat ze schudden. Op mij ligt een hijgend, kermend en schokkend lichaam . Ans haar hoofd rolt wild heen en weer op mijn borstkas. Ik laat haar tieten vallen, knijp ze stevig en stoot een paar maal stevig met mijn piemel omhoog in haar anale buis. Néééé Grmmpfff ooooh , ja kùùùt. “ Ik voel een hete stroom over mijn zak lopen. Ik voel dat Anja stopt met het fisten van haar moeder. Op het moment dat ik merk dat Ans langzaam rustig begint te worden. “Geef haar nog maar een portie lieverd. Gelijk hervat mijn meisje haar werk. Ik knijp me vast in de spenen en stoot nu ook omhoog.. Ik krijg niet meer helemaal mee wat er op mij gebeurt want nu neuk ik in een aantal onstuimige stoten door totdat ik mijn pap in haar spuit.
Wanneer ik weer op adem kom, lijkt ook Ans weer langzaam bij haar positieven te komen. Ze begint echter meteen met diepe uithalen te huilen. Ik laat haar voorzichtig van mij afrollen. Ans die feilloos aanvoelt wat haar moeder nu nodig heeft, neemt haar in haar armen. Ik ga schrijlings over haar heen liggen, streel door haar haren en kus haar tranen weg.
“Sorry schatten, dat ik zo emotioneel werd. Die tweede keer, ik geloof dat ik wel 3 keer achter elkaar kwam. Ik voelde niet waar de ene stopte en de ander begon. Pas toen mijn liefje na mijn eerste orgasme weer begon te stoten, toen knapte wat, ik kon het bijna fysiek voelen. Ik liet me vallen en was alleen nog kut en genot. Het was alsof ik jullie helemaal had opgeslorpt.” “Mama je hebt geplast toen je klaarkwam.” Ik buig me voorover en wrijf met mijn vingers over het natte onderlaken. Ik ruik en proef even. “Nee liefje, dat is geen plas. Je mama heeft haar sap gespoten.” Inmiddels is ook Ans gaan zitten. “Shit, ik heb wel een puinhoop van jullie bed gemaakt.” “Trots kijkt ze naar haar lijf. “En jullie hebben een mooie puinhoop van mijn lijf gemaakt. Mijn kut gaapt nog steeds en is bijna helemaal rood. Moet je mijn kleine kutlapjes zien, liefje, helemaal verfrommeld.””Ja mama en in je tieten kan ik nog zien waar Jeroen je heeft geknepen.”Ze grijpt even naar haar borsten. “Ja liefje ze zijn nou ook erg gevoelig.” Dan kijkt ze mij aan. Ze springt op, laat zich van bed zakken. En gaat wijdbeens voor me staan. “Kijk me aan jongen. Zeg me eerlijk wat je ziet.” “Ik zie een mooie vrouw, die alleen nog mooier is geworden omdat zij zich helemaal heeft durven geven in de liefde.” Ze blijft me in mijn ogen kijken terwijl haar lijf bewonder. “Ik geloof je jongen.”
“Jeroen wat mama, had was dat hetzelfde als mijn kutje honger.” Ans geeft lachend het antwoord. “Ja lieverd. Maar wij, zogenaamd intelligente, vrouwen durven daar veel moeilijker aan toe te geven als jij. Jij bent niet bang om je te laten gaan.” “Dat hoeft toch ook niet mam, Jeroen houd toch van me en nou ook van jou.”

“Ik ben nu wel kapot.. Zoiets kan ik niet elke dag hebben.” “Ans een goede hardloper loopt ook niet elke dag een marathon. Het trainen en de kortere afstanden kunnen ook heel lekker zijn.” “Je hebt gelijk jongen.. Maar ik ga nu maar eens slapen ze kust ons beiden, “trùstuh.” Ik wacht tot ze bijna onze slaapkamer uit is. “Moederteefje?” ze kijkt me aan. Ik klop even op de plaats naast mij in bed.
Ik heb nooit eerder een ruim 56 jarige, naakte, vrouw zo’n snoekduik zien maken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 21050 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie