BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Down met Jeroen – 8

Donderdagmorgen zijn we al om 10 uur op de zaak. De mannen hebben alle werkzaamheden in de keuken keurig afgerond. Zij zijn al weer druk in het restaurant en de stemming is weer opperbest. We zitten samen aan de koffie en donuts die wij hebben meegebracht. “Mag ik je wat vragen Jeroen?” Vraagt Stein, klusjesman en elektricien. “Natuurlijk kerel.” “Èh, aanstaande dinsdag. Mijn vrouw is al een tijdje bij me weg. Maar mijn dochter zou graag meekomen. Ze is bij mij gebleven toen mijn vrouw voor een jonger exemplaar koos.” “Je dochter is van harte welkom man. “Hey Stein. Dat wist ik helemaal niet dat Gerda…” “Nee Piet dat weten maar heel weinig mensen. Het is ja ook niet iets dat je trots vertelt; dat je wijf met een ander.. Het is alweer maanden over. Ze wil terug. Maar ik kan niet Piet,, èh tenminste nog niet. Ik hou nog steeds van haar.” “Gosh Kerel,. Ik zou het niet weten als mijn Mien,,, Ik moet er niet aan denken. Ik wens je echt veel sterkte.” Piet krijgt hierin bijval van de andere werk kameraden.

Na een half uur zijn we allemaal weer aan de slag. De mannen in het restaurant. Boy en Anja zijn druk bezig de keuken te poetsen. Ans en Bart hebben juist de horeca software geïnstalleerd en zijn, met de handleiding erbij, bezig met de instellingen van het programma. Nadat ik het kantoor nog wat heb opgeruimd..”Ik denk dat ik Anja en Boy maar even ga helpen.” Ik denk het niet Jeroen.”zegt Bart. Dit systeem is gewoon geweldig maar we moeten wel nog wat inspanningen doen om het voor ons te laten werken.” “Zeg maar wat ik doen moet.” “We moeten een manier vinden om de voorraad in ons systeem in te brengen . Als er iets uit onze voorraadruimte of koelcel wordt gehaald dan moeten we dat in het systeem invoeren. Daarnaast moet onze kassa, bij voorkeur draadloos, gaan communiceren met de computer.” “Ik weet dat de kassa een netwerkaansluiting heeft. Ik zal bij de leverancier navragen of dat ook draadloos kan. Wat betreft dat voorraad beheer zou het een idee zijn om tussen de koelcel en de voorraadruimte een groot white board te hangen. We maken dan een foto van alle essentiële producten en hangen die op het white board. Dan hoeft diegene die iets eruit haalt alleen maar een streepje te zetten achter de foto.” “Te gek idee Jeroen. Dan hoeft een van ons maar de zaken in te voeren en kan het white board weer schoonvegen. Ik vraag aan Boy en Anja meteen daarmee aan de slag te gaan als ze klaar zijn met het poetsen.” “Goed, dan ga ik zo op pad, ik ga bij het office center langs waar we de kassa hebben gekocht, zover als ik weet hebben ze daar ook white boards.” “Ga je op de fiets?” “Hoe anders Ans?”
“Goede morgen samen.” “Hey goede morgen Ger, wat ben je vroeg man?” :Ach als man alleen, ben je blij als je weer even onder de mensen kan.” “We weten niet hoe we je moeten bedanken voor deze geweldige software.” “Dat hoeven jullie ook niet. Madame Ilonka gebruikt deze software ook in haar privéhuis. Zij heeft gewoon een tweede licentie aangeschaft, die kost maar de helft van de eerste. Als ik het goed heb begrepen heeft Gracie ook de helft betaald.” Dat had ik nooit van Gracie verwacht. “Zullen we Ilonka en Gracie, dan ook maar uitnodigen voor dinsdag?” “Lijkt me een goed idee Ans. “Bart, ik denk dat jij met Ger wel een stuk vooruit komt. Dan kan ik misschien even met deze rijbewijsloze vent op pad.” “Zeker Ans.” We lopen nog even langs bij Anja en Boy die hun ondankbare poetstaken met zichtbaar plezier uitvoeren. Ik breng hun op de hoogte van hun volgende taak en beiden zijn gelijk enthousiast.

In het office center blijkt dat er bij de kassa een weliswaar niet goedkope, wifi module te krijgen is waarvan ze gelukkig bereid zijn om eentje van een nieuwe kassa te halen. De verkoper vraag ons waar het white board voor gaat worden gebruikt en stelt voor om een white board te kopen met een grid en geen streepjes te laten zetten maar magneetje te laten plakken. Binnen een half uur zitten Ans en ik weer in de auto. “Jeroen, kunnen we nog even langs de mediamarkt. Ik wil een videocamera aanschaffen.” “Waarvoor , wil je de heropening van de zaak gaan filmen.” “Dat ook Jeroen en ja, ook jullie huwelijk. Maar eerst wil ik morgen filmen wat jullie met me doen. Ik wil het kunnen terugzien. Dat lijkt me opwindend. Misschien is het ook leuk voor Anja, temeer dat zij haar mooiste momenten niet bewust lijkt mee te maken. Als we het niks vinden, kunnen we het altijd wissen.” “Kunnen we dan afspreken dat wanneer één van ons zich niet prettig voelt bij een opname dat die dan gewist wordt.” “Dat lijkt me en prima afspraak, jongen. Heb jij overigens verstand van video camera’s ?” “In het geheel niet.” Bij de mediamarkt loopt Ans rechtstreeks naar de service balie. “Hallo juffrouw, ik ben vast voornemens een videocamera te kopen en niet echt op de kleintjes te letten. Maar ik wil iemand die me deskundig advies kan geven.” “Ogenblik mevrouw, Diana kun jij de balie even alleen bedienen. Dan kan ik even met mevrouw en meneer mee.” “Is prima meid, er is toch niet veel te doen, als het storm loopt roep ik je wel om.”

“Bea, aangenaam.” “Aangenaam, Ans en dit is mijn aanstaande schoonzoon Jeroen.” Ze schud ook mij mijn hand. “U zoekt dus een camcorder. Mag ik weten wat u gaat filmen?” “Ans kleurt acuut rood. “Èh w,,waarom wil u dat weten.” “Ik ben zelf een verwoed filmster mevrouw, mijn vriend zegt wel eens dat ik alles film wat los en vast zit. Om u een goed advies te kunnen geven is het belangrijk een beeld te krijgen van wat u, waar en onder welke omstandigheden wil filmen. We hebben bijvoorbeeld goedkope camcorders die het uitstekend doen bij buitenopnamen met goed licht. Maar die ik u voor opnemen in de schemering of bij kaarslicht beslist zou afraden.” “Nou, ik zou bijvoorbeeld het huwelijk van mijn dochter willen filmen, en als er ooit iets kleins komt..” “Dus de camera moet binnen en buiten,ook bij weinig licht goed beeld leveren.” “Beiden knikken we, Ja” Na nog een aantal vragen komen we uit op een HD Camcorder van Canon, met als opnamemedium een harde schijf, waarmee we de filmopnamen rechtstreeks over kunnen zetten naar een Laptop of PC. Bea laat ons kort een door haar bewerkt filmpje zien en we zijn verbaasd van de professionaliteit van het resultaat. “Dat zal wel een hele studie zijn geweest.” “Nee hoor een aantal dagen experimenteren, een handleiding lezen en natuurlijk goede videobewerkingssoftware.” “Die software zal dan wel net zo duur zijn dan de camera.” “129 euro. Maar bij de camera en het statief dat u heeft uitgezocht mag ik het u aanbieden voor 85 euro.” “Dan doet u dat maar meteen erbij.” Terwijl Ans bij de kassa afrekent maakt Bea de garantiebewijzen klaar en pakt alles in. “Hier zult u geen spijt van krijgen.”zegt ze met en blos. “Hiermee kunt u niet alleen geweldige opnamen maken van uw huwelijk en later van de kleine, maar ook, zeg maar, van de making of..” “Nu begrijp ik wat uw vriend bedoelt met alles wat los en vast zit, glimlach ik.”
Op de zaak zijn de klusjes mannen bezig hun materiaal bij elkaar te pakken. Nadat ze beloofd hebben a.s. dinsdag te komen nemen en nadat we hun nog een bedankt hadden nemen we afscheid van elkaar.

In het kantoor zijn Bart en Ger nog bezig met de laptops. “En mannen, is het gelukt zonder mij. “Ja Ans we zijn eigenlijk klaar. We moeten alleen de kassa nog verbinden.” Ik overhandig de Wifi module en Bart verdwijnt er meteen mee naar het restaurant.” “Ger begint Ans meteen de wijzigingen uit te leggen die aan haar laptop zijn aangebracht en hoe zij van thuis uit kan communiceren met het systeem op de zaak.” “Waar zijn jullie mee bezig.” “Kijk Jeroen, Boy heeft me geleerd hoe ik de foto’s rechtstreeks van het SD kaartje uit de printer kan laten komen.” Ik kus haar voorhoofd. “Dan print nog even door liefje. Boy en ik gaan het white board uit de auto halen en ophangen.” “Boy en ik zijn nog maar net klaar met de klus of Anja komt met de foto’s binnen. Het bord wordt ingericht en als we klaar zijn worden we vergast op een applaus. Ans,Bart en Ger staan voor het kantoor en bekijken het resultaat. Dan pakt Boy de doos met magnetische letters die we ook hebben gekocht en Begint boven aan het bord te plakken. ‘Voorraadboard IQ’
“Hoever zijn jullie.” “Wij zijn zover klaar. De kassa heeft nog even tegengestribbeld maar je eigen schoonmoeder, blijkt een ict talent en heeft het uiteindelijk aan de praat gekregen. Nu is het aan ons om te applaudisseren. Met een blos op haar wangen maakt Ans een diepe buiging.
“Zo ik geloof dat ik maar eens moet gaan.” “Ger bedankt voor alles en je zegt me wel wat je krijgt voor je onkosten.” “Laat toch zitten Jeroen. Het is heerlijk weer iets te kunnen betekenen. Zeker nadat ik al die tijd voor Lily heb gezorgd totdat die klote ziekte haar uiteindelijk toch bij me weghaalde. Ik zou de boekhouding voor Madame ook wel doen zonder de diensten die ik nu gratis krijg. Ik heb respect voor de vrouwen gekregen, die bij haar werken. Ze hebben vaak meer eergevoel in hun lijf dan hun klanten… Maar goed.. Bel gewoon als jullie nog iets wil weten en anders tot aanstaande dinsdag.”

“Wat doen wij nog? “ vraagt Ans “Ik stel voor dat we zo naar huis gaan en zaterdag weer komen. Dan kunnen we het restaurant inrichten.” “Boy blijven wij nog even. Dan inventariseren wij de voorraden. Dan kan ik die vanavond vanuit thuis op de laptop, nog hier in het systeem invoeren.” “Horen jullie dat . We zijn nog maar net verloofd en hij begint me al te verwaarlozen.” Lacht Boy. Bart duwt hem uit kantoor. “Begin jij maar met de inventarisatie in de Koelcel. Dan kun je zelf ook wat afkoelen.” We nemen nog kort afscheid en laten de ‘mannen’ alleen achter. Bij het naar buiten gaan zie ik dat de kassa nog aanstaat en zet die uit. Op dat moment gaat de telefoon. “Hallo met Jeroen Jeurissen. “Oh, Hallo met Saskia Jussen, de dochter van Stein.” “Waarmee kan ik u van dienst zijn?” “Ik denk dat u al weet van mijn moeder. Ik heb al weer een aantal weken contact met Ma en ik heb haar vergeven. Het is niet goed te praten, maar Pa weet ook dat hij Ma verwaarloosd heeft. Ondanks inspanningen van Ma , ze maakte zich mooi, droeg mooie lingerie, heeft hij zeg maar de liefde laten inslapen. Toen die jonge gescheiden vent haar mooie ogen maakte is ze gezwicht.” “Wat verwacht je nou van mij Saskia?” “Ma heeft een paar keer met Pa getelefoneerd en om vergeving gevraagd. Hij legt dan altijd snel op en daarna zit hij te janken als een. klein kind Ik denk dat hij maar een klein duwtje nodig heeft om over zijn schaduw heen te stappen.” “Sorry Saskia, maar ik vraag het nog een keer, wat verwacht je van mij?” “Èh ,, ja sorry. Ik zou je willen vragen voor a.s. dinsdag, als het kan en tafeltje voor drie te reserveren. Ik betaal dan wel voor mezelf. Ik ben er zeker van, als hij mama weer ziet, dan neemt hij haar terug.” “Pffff, Saskia, daar wil ik even over denken. Ik wil geen scene, het is een bedank avond voor de mensen die onze zaak belangeloos steunen.” “Daarom juist Jeroen. Het is een beetje oneerlijk. Maar ik ken Pa, hij zal zich nooit laten gaan in het openbaar. Hij zal naar mams luisteren en kijken. Help me alsjeblieft. Het doet zo veel pijn als de mensen waar je het meeste van houd elkaar na 31 jaar, door de misstap van één van hen, beiden ongelukkig ziet.” “Een tafeltje voor 3 mevrouw, voor aanstaande dinsdag? Dat gaat in orde mevrouw Jussen.” “Dank je Jeroen!”

“Wat was dat?” “Ik leg mijn meiden kort uit waar het over ging.” “Ik hoop dat een goede beslissing was jongen.” “Ik denk het wel, toen Stein over zijn vrouw sprak had hij tranen in zijn ogen en dat was niet van woede of wrok. Ik zag veeleer liefde en pijn.”
Thuisgekomen zetten we de auto op de oprit en lopen gearmd door naar onze favoriete Griek. We nemen 3 x keer het dagmenu, hetgeen voor 17 euro per persoon een voltreffer blijkt te zijn. Het loopt tegen achten wanneer we thuiskomen.
Ik spring samen met Anja onder de douche. “Moet ik hem even klein maken Jeroen. Nee liefje laten we maar tot morgen wachten. Ik denk dat mama erg veel honger zal hebben.” “Dat denk ik ook.” Lacht ze. We spreken af hoe wij Ans de volgende dag gaan verrassen en verwennen. Aan haar stijve tepeltjes zie ik dat ook Anja zich er al op verheugd haar moeders ‘honger’ te stillen.

Wanneer wij, ik in badjas en Anja in een huispak, onder komen zit ook Ans al fris gewassen in haar huispak klaar. Ze heeft al een flesje wijn opengetrokken en begint bij onze binnenkomst drie glazen te vullen. “Proost lieverds, op ons.”
“Liggen de camera en de andere spullen nog in de auto Jeroen?” “Oh shit, Ja Ans , ik zal het spul even halen.” Terwijl ik naar buiten loop, hoor ik Anja nog vragen “Camera? Mama?”
We pakken de aanwinsten samen uit. Bestuderen de handleiding, maken de eerst opnames van elkaar en kijken die terug op het schermpje van de camera. “Dan zetten Anja en ik de camera op het statief en beginnen Ans te filmen. Ans steekt eerst haar tong uit maar begint dan de rits van haar huispak open te maken. Ze tilt haar tieten stuk voor stuk naar buiten. Ik zoom in op een van haar tieten totdat ik uiteindelijk alleen nog maar een van haar spenen met het tepelhof in beeld heb. Dan zoom ik weer uit. “Ik ook Jeroen.” Anja zoomt eerst in op haar moeders gezicht. Wanneer alleen haar gezicht het beeld vult zwenkt ze langzaam naar een van Ans haar tieten, zoomt vervolgens door op een van de tepels en zoomt dan langzaam weer uit op Ans. Wanneer we terugkijken moeten we erkennen dat in Anja een cameravrouwtje steekt. Haar opname is het meest erotiserend. Ans neemt de camera over en filmt Anja en mij. Ze filmt hoe ik het huispak van mijn liefste een stuk open rits en haar tietjes ontbloot, maar ook hoe Anja mijn stijve piemel via de gulp van mijn short naar buiten trekt en een kusje op mijn eikel drukt. “Toe maar meisje, laat je mannetje zo maar lekker spuiten.” “Nee mama, we hebben afgesproken dat we alles bewaren tot morgen.” “Ja Ans, morgen is jou verwendag. Ik wil je zelfs vragen om vanavond niet nog de hand aan jezelf te slaan, morgen gaan we er alles aan doen om je honger te stillen.” “Mag ik vannacht tussen jullie in slapen.” “Dat mag.”
We experimenteren nog een tijd door met onze camcorder en het lukt ons ook om de filmpjes over te zetten naar mijn laptop. Nadat we de videosoftware hebben geïnstalleerd lukt het Ans al na korte tijd om uit onze takes een kort filmpje samen te stellen. Het lijkt nog nergens op, maar we besluiten om ons alle drie hierin te verdiepen. Het is na elf wanneer we naar bed gaan. “Ans, wil je alsjeblieft pas opstaan als Anja en ik ook wakker zijn?” “èh ,, Ja is goed.”

Wanneer ik wakker wordt is het eerste wat ik zie Ans haar lachende gezicht. “Morgen, jongen.” Ook mijn liefje is al wakker en duikt over haar moeder heen om me te kussen. “Schatje, ga jij mama alvast in bad helpen? Ans, we willen vandaag de opwinding langzaam opbouwen, dus wil ik jou vragen niet naar een orgasme te werken. Geniet, maar vertel Anja te stoppen voordat je klaarkomt. Ze zal je helpen door geen van je gaatjes te penetreren.” “Ooh, wat zijn jullie pestkoppen. Ik loop nu al uit.” Glimlacht zij. “Wat ga jij dan doen?” “Ik ga me zo even douchen op jou badkamer, dan ga boodschappen doen voor een lekkere brunch en voor daarna.” “Voor daarna?” “Ja Ans, voor daarna! Anja, je weet wat je mama aan moet doen?” “Ja.”glundert mijn schatje.
Ik hoor het inmiddels bekende belletje wanneer ik de winkel binnenstap. “Ooh hallo Jeroen, waar heb ik jou vroege klandizie aan te danken?” Brenda staat gebukt over een doos van waaruit ze een rek met seksspeeltje aan het bijvullen is. “Ik wou je advies over wat speeltjes.” “Daar ben ik voor aangenomen jongen.” “Èh ja , ik wil mijn liefje verwennen.” “Hoe wil je haar verwennen? Haar tietjes, haar kutje of haar kontje?” “Hmm, eigenlijk overal.” “Zullen we dan maar bovenaan beginnen.” Ze loopt een rek verder, pakt een doosje rode siliconen bolletjes met een kegelvormige opening en geeft die aan mij.” “Wat zijn dat? “Nipple suckers. Die zet je op de tepels van je liefje drukt het bolletje vacuüm en ze blijven hangen. Afhankelijk hoe veel lucht je eruit duwt zuigen ze harder of zachter aan je tepels. Dit is het kleine maatje. Dat zal prima passen op de speentjes van Anja.” “Èh,, hmm , ja.. Mag ik dan ook nog een setje met een grotere maat.” “Maar natuurlijk.” Ze loopt terug naar het rek en pakt een doosje met paarse bolletje. “Hier jongen, die passen beter op de spenen van je schoonmoeder.” “M..m,,maar hoe, heeft ma..?”

“Je hoeft niet te stotteren jongen. Nee, Ans heeft niets verteld. Ze had het regelmatig over haar vriend. Maar je hoeft geen Einstein te zijn om te raden dat jullie met elkaar spelen. Ook de manier hoe ze naar Anja, kijkt. Dat is anders dan gewone moederliefde.” “M… maar vind je dat dan niet èh,, pervers?” “Ja, pervers en enorm opwindend. Ik zelf ben ook een beetje verliefd geworden op je schoonmoeder. Ik heb nooit toegegeven aan mijn biseksuele gevoelens maar voor haar ..” “Maar je man dan? “Die komt niets te kort. Als hij weer een eens weekje met zijn truck onderweg is duwt hij een gewillig liftstertje beslist niet uit zijn cabine.” “Ben je dan niet jaloers dan.” “In het begin zeker… Maar ik kan dat toch niet veranderen. Ik kon kiezen, accepteren of bij hem weggaan. Maar ik hou van die vent en hij van mij.” We zoeken nog wat speeltjes uit, waarmee Anja en ik, Ans vandaag gaan verwennen. “Tot hoe laat moet je werken Brenda?” “Tot twee uur vanmiddag.” “Hoe zou je het vinden om deze spulletjes persoonlijk te komen aanbrengen.” “Hoe bedoel je aanbrengen.” Ik leg haar uit dat ik bedoel. Ze begint te stralen en belooft om half drie bij ons te zijn. “Niet aanbellen. Wacht maar even ik laat je door de garage binnen.”

Nadat ik nog even bij de bakker en slager ben langsgegaan rijd ik terug naar huis. De meiden hebben de tafel al gedekt en bij elk bordje staat al een gekookt eitje. Anja draagt een van haar velours huispakken en zo ik kan zien uitsluitend en slipje eronder. Ans draagt volgens afspraak haar jarretel setje met een kwart cup bh. Ondanks dat ze haar kimono jasje erover heen draagt zijn de kettinkjes van haar spenen naar haar jarretel duidelijk te zien. “Ik weet niet of ik het ga redden jongen, dat niet klaarkomen. Ik zal mijn best doen, maar ik ben zo geil als een pakje zachte boter.” “Ik ruik het… Zullen we dan maar eerst even eten?” Ik schud de broodjes in het klaarstaande mandje. Anja doet het beleg op een schaaltje en ik zet de bakjes met salades op tafel. Terwijl we zitten te eten zie ik de handen van Ans trillen. “Twijfel je aan je plannetje? Ik zie je handen trillen.” “èh nee. Ik twijfel niet of eigenlijk een beetje. Ik ben bang van mijn eigen geilheid. Als ik niet met jullie was zou ik nou gillend weglopen.” “Zou je het je niet kunnen voorstellen seks met iemand anders dan ons?” “Heel misschien met één ander persoon, maar daar wil ik niet over praten. Tenminste,,, nog niet.”
Wanneer we zijn uitgegeten staat Ans op en wil beginnen met afruimen. “Nee Ans, dat doen wij. Verwennen betekend dat jij niets doet, ook niet in het huishouden.” “Maar ik moet me even afleiden. Moet je m’n stoel kijken, ik loop uit.” “Dan ga je maar vast naar de woonkamer. Misschien dat je wat op de laptop kunt werken. Maak je dat programma nog wat eigen.” Terwijl Anja en ik afruimen vertel ik haar van de afspraak met Brenda. “Ik geloof dat mama Brenda ook heel lief vind, maar dat ze dat zelf nog niet zo goed weet.” “En heeft mijn liefje er zin in haar moeder goed te verwennen.” “Ja heel veel zin. “glundert ze.”

In de woonkamer zit mama, aan de laptop. “Moet je kijken Jeroen. Zo te zien hebben Bart en Boy de hele voorraad al in het systeem gebracht. Er zit ook een soort notitiebord in het programma, waar je berichten voor elkaar kunt achterlaten. Bart vraagt daar of je al iets hebt bedacht voor dinsdag. Hij wil wel met Ruud op maandag de boodschappen doen.” “Nou, zullen wij dan nu eens over een menu voor onze vrienden gaan nadenken dan?” Het is al na tweeën wanneer Ans het menu en de boodschappenlijst in ons systeem post. “Zo dan ga ik nog even oefenen met het boekhoudgedeelte.” “Nee Ans, dat kun je morgen doen. Sluit de laptop nu maar af.” Even kijkt ze me onzeker aan maar zet het apparaat dan toch uit en klapt het scherm naar beneden. Ik ruim het apparaat weg. “Anja, doe jij Ma alvast de blinddoek voor en bereid je haar voor zoals we hebben afgesproken?” “Jullie maken het wel spannend.” Fluistert, met duidelijk hoorbare spanning in haar stem. Nadat Anja de blinddoek heeft omgedaan. “Ga je even staan mama?” Ze knoop te kimono los en trekt haar moeders slipje uit. “Laat ze maar los mama. Ik vang ze wel op.” Ans spreid haar benen licht en laat de ben wah ballen in Anja’s handen vallen. Ze glimmen van het vocht. “Draai je even om,dan haal ik dat ding uit je bips… …. …. Ga maar weer zitten mama.” “Denk je ook aan de kettinkjes lieverd?” “Oh ja Jeroen, die was ik bijna vergeten.” “Meiden, lusten jullie een glaasje schuimwijn, voordat het feest begint?” “Ja lekker.” Klinkt het als uit een mond.

Anja zet het glas bij haar moeder aan de mond en na een paar slokjes kantelt ze het terug.” “Mag ik het leeg drinken lieverd, mama heeft dat nu even nodig.” Ik kijk op de klok en zie dat het bijna half drie is. Ik loop naar de garage en kijk naar buiten. Brenda staat al op het trottoir net buiten het zicht van de voordeur. Ze komt meteen naar binnen. Naast onze speeltjes heeft ze ook een bosje bloemen meegenomen. “Weet ze ?” “Nee ze weet niets, ze zit geblinddoekt in de woonkamer.” “Maar als ze nou niet wil dat ik..” “Maak je geen zorgen, Anja denkt dat haar moeder ook gevoel voor jou heeft. Voor zoiets heeft ze een antenne… En je man, weet die van..?” “Ja, gelijk nadat je weg was heb ik hem gebeld, ik wil niets stiekems.” “En,, wat zij hij. Hij was opgelucht dat ik iets met een vrouw wilde en niet met een man.” “Waarom dat dan?” “Hij kent me, seks zonder liefde is voor mij onbestaanbaar, dus al ik iets met een man.. Bovendien , vind hij de gedacht dat ik met een vrouw… Hij heeft me nu al een goeie beurt beloofd voor als hij strak thuis komt.”
Voorzichtig lopen we door de keuken naar de woonkamer. Anja zit bij haar geblinddoekte moeder op schoot en beiden zijn duidelijk op onderzoek in elkaars monden. “Zo meiden, Jeroen heeft nog wat speelgoed gevonden in de garage.”zeg ik. “Wil je alsjeblieft gaan staan Ans?”

Mijn liefje springt van haar schoot en Ans gaat gespannen, recht staan. Ik maak haar kimono los en trek die uit. Dan geeft ik Brenda een teken. Zij doet een beetje crème op een van de tepelcups, drukt de lucht eruit en zet die op een van de spenen van Ans. Gelijk daarop volgt de tweede. “Hoe voelt dat mama?” “Vreemd , maar lekker meisje.” “Draai je even om Ans.” Ik trek nu haar billen van elkaar en Brenda duwt een in dikte oplopende 15 centimeter lange anaalplug in haar poepgaatje.” “Hoe voelt die Ans.” “Lekker jongen.” “Dan draai je maar weer om, dan help ik je even om weer op de stoel te gaan zitten.” “Moempff. Wat zit dat ding diep in mijn kont.” Brenda is al bezig een zwart rubberachtig ei met crème in te smeren. “Spreid je benen even mama.” Dan trekt Anja de schaamlippen van Ans open en schuift Brenda het eitje diep in haar kut.” “Hmm, die is wat dunner dan mijn balletjes.” Brenda kijkt mij aan. Ik knik. Ze zet nu haar lippen op de lippen van Ans, die gelijk haar mond opent. Plotseling na een paar seconden schieten haar handen omhoog. Ze duwt Brenda weg en trekt haar blinddoek af. “Wie is … … èh Brenda,, jij? Wat doe jij hier?” “Ik heb zojuist je nieuwe speeltjes gebracht, maar eigenlijk ben ik hier om je te vertellen dat ik voor je voel, en dat is meer dan vriendschap.” Ans kijkt met open mond en vol verbazing naar haar vriendin. Maar dan pakt ze haar handen en trekt haar naar zich toe. “Ik ook voor jou Bren.” De zoen die hierop volgt tussen de beide vrouwen laat mijn jongeheer niet onberoerd. “Ik wist het toch..” fluistert Anja.

Ik haal een extra glas en schud dat het glas van Ans vol. “Brenda, kom jij nu moet ons mee spelen?” “Nee Ans, dat zou mijn vent niet goed vinden. Niet vanavond nou hij thuiskomt van een week op de truck. Maar ook niet met Jeroen erbij. Ik zou dat ook niet willen. Dit is jullie feestje. Als je het echt wil, spreken wij wel af, met z’n tweetjes, als mijn kerel weer onderweg is.” “Ik geloof het wel Brenda, jullie maken me nog helemaal gek.” Ik reik de dames de gevulde glazen. Nou dan drink maar een slokje. Gekker dan gek is toch niet mogelijk. “Proost.”
Brenda grijpt in haar handtas en reikt mij en Ans een klein kastje. Ik druk als eerste op een van de knopjes. “Oeh, shit . wat doen jullie,,, dat ding in mijn kont begint te trillen.” Ik zet het ding weer uit. “Brenda helpt Anja even met haar kastje. “Hmmm, ooh, wat voelt dat, het trilt diep in mijn kut.”
“Is dat wat je wil Ans? Dat wij vanavond jou knopjes bedienen.” “Ja jongen, nou nog meer, dan ooit.” Ze neemt nog een slok uit haar glas. “Brenda? Zou ik je naakt mogen zien .. voordat je gaat.” Bloost Ans. “Dat lijkt me wel zo eerlijk. Maar ik hoop dat het je niet tegenvalt. Dat ik niet zo slank ben dat heb je al gezien, maar ik vrees dat mijn lijf ook wat meer te lijden heeft gehad van het kinderen krijgen dan dat van jou.” “Ik geloof niet dat jij me kunt tegenvallen.” Met een hoogrood hoofd begint de vrouw haar blouse los te knopen. “Moet je mij zien blozen.” lacht ze zenuwachtig.”Wel naakt in de gemengde sauna, maar nu sta ik me te schamen voor mijn vriendin.” Korte tijd later staat Brenda met alleen nog een zwart kanten bh , bijpassende slip en zelf ophoudende kousen in ons midden. Ze reikt naar achteren en maakt haar bh los.” Wanneer ze deze afdoet zakken haar grote borsten gelijk een heel stuk naar onder. Gelijk vallen haar met metalen schildjes versierde tepels op. “Gosh Bren, wat mooi die versierde tepels. Hoe blijft dat zitten.” “Kijk maar,,,” “Shit, je heb zilveren staafjes door je tepels. Doe dat niet zeer.” “Alleen even bij het zetten schat. Ik en mijn vent hebben al jaren plezier van die gaatjes, maar ook van deze.” Ze doet haar slip naar beneden en trekt voor de ogen van Ans haar kut open. “Ooh Bren. Wat mooi dat bolletje bij je kittelaar.” “Mag ik ook kijken..?” Brenda draait zich om. “Natuurlijk meid.?” “Mooi hè Jeroen.” “Ja schatje.”

“Wat klaag je over je lijf Bren, je bent mooi.” “Nou kijk Ans, waar jij vlak bent heb ik een buik, die bovendien ontsiert wordt door zwangerschapsstrepen . Jij hebt een kont, ik een derrière en mijn D- cup heeft de strijd tegen de zwaartekracht al na de geboorte van onze eerst opgegeven.” “Ik vind je mooi Brenda..” “Dank je Ans.” “Nu steekt Ans twee vingers omhoog.” “Mag ik?” Brenda gaat wijdbeens voor haar staan. Voorzichtig schuift Ans haar vingers in de kut van haar vriendin. “Ooh Bren,,, wat doe je, je knijpt in mijn vingers.” “Ja schat, Bert noemt mijn kut ook wel zijn potloodslijper. Ik ben trots op mijn vagina. Die kan alles vasthouden,van een vinger tot de hand van mijn vent.” Nu bukt Ans voorover en haar tong speelt met de klitpiercing. Ik knik naar Ans en wij zetten de vibratie in Ans haar kut en kont aan. “Hmm, heerlijk.” Met hernieuwd enthousiasme valt ze de kut van haar vriendin aan. Brenda grijpt in de rode haardos van Ans en drukt haar stevig tegen haar kut. We horen de vingers van Ans soppen in de kut. Anja en ik zetten de vibratie op stand 2. “Ooh Ja, Ans, ram je vingers in mijn baarmoeder , aarghh , Ja zuig m’n klit in je mond. Op het moment dat Brenda haar orgasme bereikt zetten wij de vibratie in Ans in een keer op de hoogste stand. Gelijk veert ze op en met opengesperde ogen beleeft ze een bijna geluidloos orgasme. Ik zie Brenda zwenken en pak haar bij haar schouders. “Dank je jongen, ik heb nog nooit staand een orgasme gehad. Het wordt me altijd even zwart voor ogen als ik spuit. “Moet je kijken Jeroen, tussen Brenda’s voeten is de hele laminaat nat.” Ans kijkt nu ook naar de grond. “En ik dacht dat ik nat klaarkom. Waar haal je dat vandaan lieverd.” Brenda lacht. “Oefening baart kunst, Ans. Sinds de vuistspelletjes met Bert en mijn kutspiertraining is het steeds meer geworden.” Ik loop naar de keuken en overhandig Brenda even later het ruikertje dat zij had meegenomen. “Och Ja, met deze bloemen had ik je willen vertellen hoeveel voor je voel. Maar ik denk dat je dat nu al weet.” “Ja schat, maar die bloemen neem ik toch.”
Een uur later, Brenda is net vertrokken. Wat zullen we eten? “Zullen we tosti’s maken, Jeroen.” Het idee van Anja vind onze bijval. We hebben niet al te veel honger en tosti’s zijn relatief licht. Anja en ik hebben elk een van de afstandsbedieningen en laten de speeltjes regelmatig, maar voor korte tijd , vibreren. “ Hmm, ik vergeet niet wat er vanavond staat te gebeuren, lieverds.” Glimlacht Ans. Anja kijkt wat bedrukt. “Mama, als je nou met Brenda gaat seksen, doe je het dan niet meer met mij?”

“Zeker wel schat. Maar ik denk dat het goed is als jij meer op Jeroen gericht bent. En als jij het wil dan zal mama ook seks met jou hebben.”
“Gaan jullie nog maar even een paar soaps kijken, dan ga ik boven de slaapkamer voorbereiden. Op de slaapkamer trek ik een nieuwe zijden lakenset over, op het gevaar dat we straks nog een verschoning nodig hebben. Ik dim de nachtlampjes met 2 rood zijden sjaaltje en steek in de hoek van de slaapkamer een grote luchter met 5 kaarsen aan. Dan verspreid ik nog wat geur theelichtje op de kaptafel. Ik haal van de slaapkamer van Ans nog wat extra kussens en verspreid deze ook op het bed. Ik spring ik nog even onder de douche, scheer me nog eens en doe mijn body aan. Gehuld in mijn badjas ga ik naar beneden. De dames liggen tegen elkaar aan tv. te kijken. Anja gooit me een luchtzoentje toe terwijl ik gelijk doorloop naar de keuken. Ik haal een fles witte wijn uit de koelkast en neem die mee naar de woonkamer. Ik pak drie glazen uit de kast. “De dames ook een Chateau ‘Kutjehonger’?” “Graag.”
Ik neem de twee afstandsbedieningen van tafel en zet beide trilapparaatje in mijn schoonmoeder op standje 1. Op het moment dat Ans haar eerste slok wijn pakt schakel ik door naar 2. Ze morst wat wijn tussen haar borsten die gelijk door Anja wordt weg gelikt. “Schatje, druk je nog even op de ballonnetje aan mama’s tepels, dan zuigen ze een beetje harder. Even later, de trilapparaatjes zoemen op stand 3 , zie ik dat Ans op het randje van haar orgasme staat. Gelijk zet ik de apparaatjes terug naar 1. “Pffff, jongen , dat was net op tijd.” Gelijk schakel ik de anaalplug op 5. Dat laat ik een paar seconden zo, dan schakel ik de anaalplug naar 1 en het kut eitje naar 5. Ik zie hoe zich zweetdruppels op Ans haar lippen vormen. Na een paar van deze wisselingen schakel ik beide apparaatje uit. “Zo zullen we dan maar naar boven gaan?” Net op het moment dat Ans haar gezicht ontspant en zij wil opstaan, schakel ik de twee apparaatje tegelijk op maximale vibratie. “Ooeei, Kut, jaaaaaghhh.” Terwijl haar orgasme langzaam wegtrekt schakel ik de apparaatjes terug naar standje 1.

“Goh, jongen, je weet hoe je en vrouw gek kunt maken.” “Ja hè mama, mij maakt hij ook altijd gek.” Nadat ik de glazen heb volgeschonken lopen we lachend naar boven. Ik schakel de vibratie uit. “Anja bevrijd jij mama van haar trilapparaatjes?” Even later liggen de twee speeltjes op de kaptafel. Ik haal de zuignapjes van haar tepels die nu wat rood en gezwollen uitzien. Ik druk een zoentje op de beide spenen. “Oei, jongen , die zijn nou erg gevoelig. Zo voelden ze ook als mijn kleine meid haar portie moedermelk had gehaald.” “Geile mama.”Lacht Anja.
Lieve schoonmoeder. Omdat je wensen nogal extreem zijn, heb jij de regie. Zeg maar wat je wil dat we doen.” “Shit ja,,, Ik en m’n wensen… Mijn ex moest eens weten, met wat voor pervers sletje hij al die tijd getrouwd was. Misschien had hij dan nooit op het verkeerde pad gegaan.” “Moedersletje, je weet dat niets hoeft. We willen je plezieren, niets meer en niets minder.” “Ja lieverds dat weet ik.” Ze kruipt op bed en legt twee kussen onder haar kont en onderrug. Ze draait zo dat zij met haar hoofd op de rand van het bed komt te liggen. “Jeroen, wil je een klein kussentje in mijn nek leggen? … Dank je. Anja liefje wrijf alsjeblieft een van je handjes in met die Pjur crème, dan stop je hem voorzichtig in mama’s bips. Daarna wil ik je andere handje in mijn kut voelen. Als je met je vingers een rondje voelt mag je daarmee spelen. Jeroen als mijn liefje mijn gaatje heeft gevuld wil ik dat jij mijn mond neukt. Ik wil het proberen.” “Ans weet je wat een judoka doet wanneer hij opgeeft?” “Ik begrijp het jongen. Dan klopt hij drie keer op de mat.”

Ans heeft geen enkele moeite om de hand van haar dochter anaal op te nemen. Haar kringspier zit strak om de pols van haar Anja. “Draai maar gewoon een beetje met je handje liefje. Tegen de verwachting in heeft Ans meer moeite om Anja’s andere hand in haar kut op te nemen. Maar met behulp van een beetje pjur lukt ook dat. “Ooe, ja meisje wat vul je me lekker op. Ik voel je vingertjes aan mijn baarmoedermond,,, Ooh ja speel maar een beetje, kijk maar of je een vingertje erin kunt krijgen. “Aaauuw, , hmmm.” “Moet ik stoppen mam?” “Nee liefje ga alsjeblieft door.” Ik trek de veter in het kruis van mijn body los en haal mijn stijve tevoorschijn en trek mijn eikel bloot. “Kom maar jongen, stop mijn mondje maar vol met je mooie piemel.” Ik zet mijn pik aan haar openstaande mond en duw langzaam naar binnen. Voorzichtig maak ik neukbewegingen, , steeds wanneer ik druk op mijn eikel voel, trek ik weer terug. Ik voel de handen van Ans op mijn heupen. Ze trekt mij nu door de weerstand heen tot aan de aanslag in haar mond en keel. Even hoor ik een kokhals geluid, maar dan alleen nog haar snuivende neusademhaling. Haar handen verhuizen van mijn heupen naar haar borsten en beginnen te kneden. Ik neem haar hoofd tussen mijn handen en begin met lange halen in haar mond en keel te neuken. Het gevoel is onbeschrijflijk. Terwijl Ans en ik genieten, is Anja aan het werk. Alhoewel wanneer ze mij aankijkt, zie ik dat zij ook pure geilheid uitstraalt.

Ik kijk naar onder en zie net hoe Ans haar gesloten ogen ver openspert. Haar knedende handen slaan naast haar op de matras en even denk ik dat ze gaat afkloppen. Zij drukt zich echter als een boog omhoog. Ik voel lucht langs mij eikel aan haar keel ontsnappen en ziet dat haar hele onderlichaam begint te schokken. Ik stop met neuken en houd mijn pik tot aan de aanslag in haar mond. Na een tijdje gaan haar handen naar mijn heupen en drukken mij weg. Ze zucht diep. “Goh ,lieverds, ik voelde mijn orgasme van mijn haarwortels tot in mijn kleine tenen. Het leek wel dat het gebrek aan lucht mijn orgasme nog versterkte.” Dan ziet ze mijn stijve piemel. “Heb je mijn keeltje niet volgeroomt jongen?” “Nee ma, ik was te erg in de ban van wat er met jou gebeurde om me over te geven aan mijn eigen orgasme.” Dan loop ik om het bed heen naar de kaptafel en pak het vibratie eitje. Ik gooi de remote naar Ans. “Mag ik Anja schat?” gelijk spreid zij haar beentjes en ik duw het eitje in haar druipende tunneltje. Ik kijk naar mijn pik en zie dat die nog bedekt is met de slijmlaag uit haar moeders keel. “Op z’n hondje liefje?” Gelijk gaat ze op handen en knieën zitten. “Ans, je dirigeert dit duet, zorg dat je meisje en ik gelijk gaan zingen.” Zonder moeite glijd mijn pik in Anja’s hete anale tunnel. Gelijk voel ik de vibraties van het eitje door de tunnelwand aan mijn eikel en schacht. Ik pak mijn schatje bij haar heupen en begin te neuken. Ik geef mijn lust de regie en neuk met maar een doel. Zo snel mogelijk een zo intens mogelijk orgasme te bereiken en mijn liefje vol te spuiten met mijn hete mannenpap. Kort neem ik nog de wisselende trillingen in de parallelle tunnel waar. De wijn maakt dat mijn piemel meer prikkels nodig heeft, maar dan voel ik dat ik niet meer. Mijn lijf neemt het over, met een laatste diepe stoot doe ik mijn storting.
“Schatje ben je ook klaargekomen.” …. … Lachend steekt mijn down meisje twee vingers up.
“Shiiiit, de camera vergeten!!!” “Sorry, Ans.”
———————————————
Het etentje voor de vrienden van IQ wordt een groot succes.
Bent u lezer, geïnteresseerd in een vervolg van deze serie. Laat dit dan weten, bij voorkeur middels u commentaar en anders in u beoordeling.

Wellicht na een tussen-serie van AppieA, het vervolg “Down, het syndroom van liefde”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 16018 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Down met Jeroen – 8”

  1. Als dit bericht je bereikt Appie, ga alstublieft door met schrijven, dit verhaal verdient een vervolg en hopelijk volgen er ook veel meer verhalen uit de digitale pen.
    Ik geniet van de verhalen die je publiceert en ik heb je verhalen meerdere keren gelezen en er van genoten!

Plaats een reactie