BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat je met me doet

Voor Oelewapper. Soms zijn verdere woorden niet nodig. Je weet waarom. Hopelijk geniet je net zo van het lezen van elk woord, zoals ik heb genoten bij het schrijven van elk woord.

Met een glimlach keek Eline naar het scherm van haar gsm. Hij vroeg haar of ze al in bed lag. Ze voelde zich warm vanbinnen en wist al waar dit gesprek toe zou leiden. Ja, ze lag in bed. Ze lag languit op haar buik en leunde op haar ellebogen. Het lag lekker, al zou haar rug daar na enkele minuten anders over denken.
‘Tintelt je kutje?’ verscheen er op haar scherm.
Nou en of. Haar kutje tintelde als een gek, smekend om een aanraking. Ze rolde zich op haar rug en typte een berichtje terug. ‘Uhu,’ stuurde ze terug, nadat ze tot twee keer toe een typfout moest corrigeren. Ze was opgewonden.
‘Speel je met jezelf?’ stuurde hij.
Eline verlangde naar een aanraking. ‘Dat ga ik zo doen,’ stuurde ze terug. ‘Heb je een suggestie?’
Ze legde haar gsm neer en trok haar bureaulade open. Ze keek naar haar speeltjes, die haar leken toe te lachen. Een clitstimulator, een dildo, een vibrator en een aantal buttplugs. Ze pakte haar telefoon, maakte een foto van de inhoud van de la en stuurde die op.
‘Leuke collectie. Wat wordt het?’ vroeg hij.
Ze twijfelde. Haar vingers gleden langs haar speeltjes terwijl ze probeerde te kiezen welke haar vriendje voor vanavond zou zijn.
Uiteindelijk koos ze voor haar clitstimulator. Ze stuurde een foto van het apparaat en legde haar telefoon neer. Leunend op haar elleboog liet ze haar vriendje op en neer glijden tussen haar benen zonder hem aan te zetten.
Vaag hoorde ze haar mobieltje trillen, wat de binnenkomst van een nieuw bericht aankondigde. Ze opende het berichtje en zag een foto van zijn erectie. Verlangend staarde ze naar haar scherm. Het voorvocht glom op zijn eikel. Ze liet haar tong langzaam langs haar lip gaan en hield haar ogen strak op het scherm gericht.
‘Was je maar hier,’ stuurde ze terug en liet haar telefoon op het bed vallen. Ze liet zich op haar rug zakken en drukte op het knopje om haar speeltje wakker te maken.

De trillingen op haar clitje waren heerlijk. Zacht, subtiel en regelmatig. Met een zacht kreuntje ademde ze uit en sloot ze haar ogen.
Ze wilde zo graag een pik in haar mond. Ze wilde zíjn pik in haar mond. Ze wilde hem proeven, likken, voelen…
Het getril werd iets intenser. Eline trok haar knieën een stukje op en ademde met een zucht uit.
Er lag een hand op haar borst. Zachtjes cirkelde een vinger om haar tepel, waarbij de ronde met elke cirkel kleiner werd. De vinger kwam steeds dichter bij haar tepel, totdat die over haar tepel streelde.
De wereld om haar heen leek op te lossen. Haar gedachten en zorgen werden steeds verder naar de achtergrond verbannen. Er was enkel nog genot.

Het getril op haar clitje versnelde. Haar mond zakte een stukje open en ze draaide met haar heupen op het matras. De hand kwam op haar borst te liggen en kneep er zachtjes in. Ze hapte naar adem toen het getril op haar clitje versnelde. Ze voelde haar orgasme naderen.
Haar clitje werd gevoeliger. Diep in haar onderbuik bouwde zich een druk op. Ze ademde met een lange kreun uit en draaide met haar hoofd op het bed.
Ze zette hem nog één standje hoger. Met een schok barstte het orgasme los en raasde vanaf haar clitje door haar onderlijf. Ze haalde het speeltje weg en zette het uit. Ze haalde haar hand van haar borst en zuchtte.
‘Ik wou dat jij het was,’ stuurde ze.
‘Ik ook,’ was zijn reactie. ‘Volgende week zien we elkaar weer.’
Eline kon niet wachten. Ze liet haar gsm op bed vallen en pakte haar speeltjes uit haar la. Ze liet zich op haar rug zakken en sloot haar ogen. Ze wilde zo graag dat hij weer bij haar was. Zo fucking graag…

Ze kon zijn handen op haar lichaam voelen. Om te beginnen om haar middel. Warme handen die verrassend zacht waren. Ze gleden over haar buik. Genietend trok ze haar knieën op. Haar lippen kwamen van elkaar.
Langzaam gleden zijn handen omhoog. Ze volgden de ronding van haar borsten en streelden haar gladde huid. Ze ademde diep in, waardoor ze haar borsten verder in zijn handen drukte. Ze wilde hem, maar hij zou haar laten genieten tot ze het niet meer vol kon houden.
Zijn vingers vonden haar tepels, die al snel veranderden in harde knopjes onder de aanraking. Zijn vingers pakten ze vast, knepen er zachtjes in en trokken er een beetje aan. Ze kon het tot in haar kutje voelen en hapte kort naar adem. “Oh, ik wil je,” zei ze genietend. Hij gaf geen antwoord, maar bleef zwijgend met haar borsten spelen. Ze wist dat hij haar nog niet zou geven wat ze wilde, niet tot ze gek werd van verlangen en genot. Hij wilde haar zien kronkelen.
Eline kreunde toen hij wat harder in haar tepels kneep. Ze beet op haar onderlip toen ze een korte pijn voelde, maar het wond haar ontzettend op. “Alsjeblieft,” smeekte ze. Als antwoord rolde hij haar tepels tussen zijn vingers. Ze bewoog haar hoofd van links naar rechts op het kussen en hield haar ogen gesloten.

Hij liet haar tepels los en haalde zijn handen van haar borsten. Met gesloten ogen bleef ze liggen. Zijn handen gleden over haar buik. Ze voelde zijn vinger om haar navel cirkelen. Plagend drukte hij zijn vinger in haar navel, wat een aangenaam gevoel in haar onderbuik gaf.
Tergend langzaam gleed zijn hand verder naar beneden. Hij bereikte haar gladgeschoren venusheuvel. Uitnodigend spreidde ze haar benen, maar hij gaf niet toe aan de verleiding en nam uitgebreid de tijd om haar te laten kronkelen van genot. Ze draaide met haar heupen in een poging haar kutje bij zijn hand te krijgen.

Ze hapte naar adem toen zijn hand tussen haar benen gleed en over haar zachte schaamlippen streelde. Een vinger gleed op en neer tussen haar lipjes. Ze was behoorlijk nat.
Zodra zijn vinger haar gevoelige clitje bereikte, uitte ze een kreun. “Ik hou het niet meer,” zei ze smekend.
Gehoorzaam begon zijn vinger haar knopje te strelen. Dankzij haar natte kutje gleed zijn vinger zeer aangenaam over haar clitje. Hijgend bleef ze met gesloten ogen liggen terwijl zijn vinger haar het genot gaf waar ze zo naar verlangde.
Hij versnelde het tempo. Ze begon met haar heupen te draaien en legde haar hand op haar borst, om er vervolgens in te knijpen. “Ja,” kreunde ze. “Doorgaan, niet stoppen!”
Nog steeds koos hij ervoor om niks te zeggen. Hij bleef haar clitje strelen terwijl Eline in haar tepel kneep. “Sneller,” spoorde ze hem aan. “Sneller! Oh!” Met schokkende heupen kwam ze klaar met een lange, luide kreun. Door de schok kwam zijn vinger los van haar clitje. Nog steeds geil kronkelde ze op haar bed.

Na een paar tellen voelde ze dat er iets in haar kutje schoof. Het was niet dik, maar wel stevig. Het gleed een paar keer heen en weer, tot het goed nat was van haar vocht. Vervolgens gleed het naar buiten en zakte het naar beneden.
Ze voelde de top van haar kleinste buttplug tegen haar sluitspier. Ze slikte en beet weer op haar onderlip. Dit maakte haar altijd een beetje onzeker, maar ze wist dat het haar een hoop genot zou geven.
Gelukkig was ze zo nat dat er zelfs wat vocht tussen haar billen was gekomen, waardoor het plugje probleemloos naar binnen drong. Haar mond viel open toen haar opwinding in sneltreinvaart weer toenam. Het plugje bleef nauwelijks zitten en gleed vanzelf een stukje terug. “Zullen we de middelmaat proberen?” stelde ze voor. Even bleef het stil, maar toen verdween het kleine plugje. Ze hoorde hem een flesje glijmiddel openen en schrok toen de koude vloeistof haar ster raakte. “Oei, dat is koud!” protesteerde ze.
Hij reageerde niet en verdeelde een klodder glijmiddel over de middelgrote plug. Ze keek toe hoe die tussen haar benen uit haar zicht verdween.
Rustig drukte de plug haar ster open. Stukje voor stukje drong hij naar binnen. Net toen ze haar adem inhield toen de spanning toenam, trok hij de plug een stukje terug. Langzaam drong het weer naar binnen, nu een stukje verder dan daarvoor. Dit herhaalde hij, tot het breedste stuk moeiteloos naar binnen drong. De plug werd weer smaller en haar sluitspier trok een stukje samen om de plug vast te houden.

Zijn vinger vond haar clitje weer, die nog erg gevoelig was na haar orgasme. Haar kutje was nat en hunkerde naar een opvulling van deze leegte. Ze draaide met haar heupen, maar hij gaf niet toe en bleef haar knopje strelen. Genietend begon ze weer te kreunen. “Kom in me,” smeekte ze. “Ik wil je in me.”
Zijn zwijgen werd ook nu niet doorbroken. Hij trok het plugje wat terug, om hem daarna weer in haar kontje te drukken. Ze kreunde en hield genietend haar ogen gesloten om het genot draaglijker te maken.
Toen haar sluitspier zich volledig had aangepast aan de plug, verdween ook deze uit haar kontje. Ze uitte een zucht en trok haar benen op. “Vul me,” smeekte ze.
De grootste plug werd ingesmeerd en glom al snel van het glijmiddel. Ook haar half openstaande ster kreeg nog een extra druppel voor wat er komen ging.
Eline ontspande zich zoveel ze kon. Langzaamaan schoof ook deze haar ster in.
Zodra hij volledig in haar zat, sloot haar kontje zich om de plug heen. Ze kreunde en genoot van het volle gevoel. Haar heupen bleven als vanzelf draaien.
Zijn hand vond haar kutje weer en streelde haar lipjes. Ze was zo nat dat ze kon horen hoe zijn vingers haar lipjes uit elkaar drukten. Een vinger gleed naar binnen en begon haar rustig te neuken. Het was een heel apart gevoel dat elke beweging doordrong tot diep in haar kontje.
“Wat is dit lekker,” merkte ze tevreden op. “Meer, ik wil meer.” Gehoorzaam duwde hij een tweede vinger in haar kutje. Er kwamen soppende geluiden terwijl zijn vingers haar neukten. Ze haalde onregelmatig adem en hield haar ogen gesloten. “Oh shit,” bracht ze uit. Ze greep haar borst en kneep in haar tepel, wat haar alleen maar geiler maakte. Ze wilde hem in zich voelen. Ze wilde hem in haar kutje.
Alsof hij haar gedachten kon lezen verdwenen zijn vingers uit haar kutje. Gretig likte ze haar eigen vocht eraf.
Ze hield haar adem in toen ze zijn pik tegen haar kutje voelde. Zou dit passen met die plug in haar kontje? Voor ze de vraag hardop kon stellen, wrong zijn eikel zich al tussen haar lipjes door naar binnen. Haar mond viel open in een stille kreun. Ze liet haar borst los en bracht haar hand naar haar kutje. Haar lipjes waren kletsnat van haar opwinding. Met haar vingers spreidde ze haar lipjes, waardoor zijn pik gemakkelijker naar binnen drong. Ze voelde hoe hij tegen de plug drukte om meer ruimte voor zichzelf te creëren. Ze voelde zich zo ontzettend vol, nu beide gaatjes gevuld waren…

Nadat hij haar even had laten wennen, begon hij langzaam in haar te glijden. Heen en weer, heen en weer. Ze kreunde en voelde de plug in haar ster naar voren en naar achteren gedrukt worden. Het leek wel alsof ze aan twee kanten geneukt werd. Er kwam een bekende druk in haar buik. Ze wist zeker dat ze zou exploderen als ze haar hoogtepunt bereikte.
“Harder,” smeekte ze, en zijn pik gehoorzaamde gewillig. “Ja, zo. Sneller, dieper!” De pik gaf gehoor aan haar verlangen. Met open mond en holle rug lag ze kreunend te genieten. Ze greep haar borst weer en haar vingers begroeven zich in haar huid.
Zijn pik was genadeloos in haar aan het stoten. Luid kreunend gaf ze zich volledig over aan het genot. Bijna, ze was er bijna…
Met een schreeuw kwam ze klaar. Er vond een explosie in haar onderbuik plaats. Alle spieren in haar onderlijf trokken zich samen en spanden zich aan. Het vocht werd langs zijn pik geperst toen haar orgasme door haar lichaam raasde. Als losbarstend vuurwerk spoot het vocht uit haar kutje. De pik bleef in haar beuken, waardoor haar orgasme bleef aanhouden. Ze hield het niet meer, het werd te intens…

Zijn pik trok zich opeens uit haar terug. Hijgend liet ze zich op haar matras vallen, terwijl haar vocht uit haar kutje gutste. “Fuuuck,” kreunde ze nagenietend.
Buiten adem lag ze op haar rug. Zijn hand gleed liefkozend over haar buik, zijn vinger cirkelde om haar navel. Met haar hand deed ze hetzelfde op haar borst.
Ze probeerde op adem te komen terwijl ze uitgeteld op bed lag na te hijgen.

Toen ze enigszins gekalmeerd was, pakte hij de plug vast. Voorzichtig trok hij die terug. De druk op haar sluitspier nam toe en even hapte ze naar adem. Zodra het breedste stuk eruit was, gleed de plug moeiteloos naar buiten.
Langzaam drong de realiteit weer tot haar door. Ze lag alleen op bed met haar speeltjes om zich heen en een grote natte plek onder haar billen. Ze legde de plug bij haar dildo, die glom van haar vocht.
Een eenzaam gevoel maakte zich van haar meester. Ze pakte haar telefoon en zag dat hij wat berichtjes had gestuurd. ‘Ben je in slaap gevallen?’ was de laatste.
Ze maakte een foto van haar onderlichaam. De natte plek en haar speeltjes waren duidelijk te zien. ‘Je was fantastisch,’ stuurde ze erbij.
Zijn reactie was kort: ‘fuuuck.’
Ze glimlachte en zocht haar speeltjes bij elkaar. ‘Volgende week,’ stuurde ze terug.
‘Leg maar een stapel handdoeken klaar,’ was zijn reactie. ‘Ik zorg ervoor dat die allemaal doorweekt raken.’
Ze glimlachte en wenste hem een goede nacht. Ze kon niet wachten tot volgende week.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 10309 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Wat je met me doet”

Plaats een reactie