BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een hete logeerpartij

Ik ben 43 en werk als salesmanager voor het exportbedrijf van mijn schoonvader in het midden van het land. Het huwelijk met zijn 38 jarige dochter Denise is uitstekend, open en eerlijk en we zijn beiden regelmatig in voor erotische avonturen. Zo gaan wij bijvoorbeeld af en toe naar besloten fetisj seksfeestjes in België, waar een strikte stijlvolle dresscode heerst en welke alleen toegankelijk is op persoonlijke introductie en unanieme acceptatie door de leden. De 10 stellen komen uit omliggende landen, zijn geselecteerd op stijl, omgangsvormen en seksuele interesses en we maken dus deel uit van een zeer select gezelschap. We hebben elkaar leren kennen via een website en in parenclubs. Twee stellen komen uit Frankrijk, 1 stel uit Duitsland, 1 stel uit België, 2 uit Engeland, 1 stel uit Luxemburg en 1 uit Nederland. Alleen met het Belgische stel onderhouden we ook nog buiten de club om contact tijdens seksavonden.

De gespierde Hubert is dol op seks met mijn hoogblonde en goed geproportioneerde Denise en ik ben verslaafd aan de sexy en altijd stijlvolle en perfect geklede Ghislaine met lang donker stijl haar en goddelijk figuurtje met fijne kleine borstjes. Gezien de internationale samenstelling is er gekozen om de bijeenkomsten van de club in België te houden. We huren dan gezamenlijk een luxe bordeel af, een kasteel of een luxe hotelsuite. Omdat we gek zijn op seks in erotische stijlvolle kleding speelt Denise op deze feestjes het liefst de rol van dominante en strenge schooljuffrouw of een zeer onderdanige hete privésecretaresse. Denise geniet altijd volop als zij de strenge juf mag spelen met een stel stoute jongens en meisjes uit de groep en ondeugende straffen mag uitdelen om zich uiteindelijk als beloning door een stel hete pikken genadeloos te laten verwennen in al haar verrukkelijke hete liefdesgaatjes. Verder dragen de dames een zijden of satijnen, veelal doorschijnende, blouses met een zijden strik of een dun zijden topje. Daaronder de ene keer helemaal niets en de andere keer een fraaie beha of corseletje.

Het is code bij de club dat als een dame niets onder haar blouse of topje draagt, dat betekent dat zij die dag onderdanig wil zijn, en iedereen zal gehoorzamen en opdrachten zal uitvoeren of aan deel zal nemen. Draagt zij wel een behaatje of corseletje dan moet iedereen in alles haar gehoorzamen. Het is dus voor de leden een van de meest opwindende momenten van de dag als we arriveren en we elkaar uitbundig begroeten aan de bar. Draagt de dame die je begroet vandaag wel of niet iets onder haar blouse of topje? Handen strelen even vluchtig en discreet de ruggen en borsten van de dame in kwestie om dit vast te stellen. De opwinding is dan meestal compleet als je dan de stevige rijpe blote borst streelt door de heerlijke dunne stof van een blouse en weet dat je deze dame dit weekend op ieder moment mag nemen of deel mag nemen aan een hete sekspartij. Voel je wel de sensuele lingerie dan kun je er donder op zeggen dat je een heerlijke onderdanige behandeling tegemoet zal gaan met de dame in kwestie zodra je in de buurt bent. Denise houdt het qua lingerie altijd spannend tot het laatste moment. Dat geldt overigens ook voor onze seksavondjes thuis.

Het is een mooie nazomer dag in oktober als ik gebeld wordt op de zaak. Het is mijn schatje. Ze vertelt dat ze zojuist een telefoontje heeft gehad van een oude schoolvriendin van 20 jaar geleden. Zij heet Esther en heeft tot voor kort in de VS gewoond. Haar relatie is achter de rug en Esther is nu weer terug in Nederland en zal de draad hier weer moeten oppakken. Zij komt vanavond eten en blijft een paar nachtjes logeren als ik het daar ook mee eens ben uiteraard. Hm, dat valt mij eigenlijk flink tegen, aangezien we de komende twee dagen juist gepland hadden voor elkaar. De kinderen zijn in verband met de vakantie uit logeren bij een tante in Arnhem en ik had al een heel plan bedacht om Denise weer een keer een bloedhete avond te bezorgen. Misschien kan het alsnog als Esther vroeg naar bed gaat. ‘Natuurlijk schatje’, zeg ik dus maar met een lichte teleurstelling in mijn stem. ‘Ik wil Esther graag ontmoeten en wellicht kunnen wij iets voor haar betekenen om weer haar leven in Nederland op de rails te krijgen’.

‘Jeroen, schatje ik hoor dat je teleurgesteld bent en dat begrijp ik heus wel, maar ik zal het dubbel en dwars goed met je maken zodra we samen zijn, ok?’ ‘Dat wordt nog leuk’, denk ik bij mijzelf. ‘Ik ga ondanks alles een hete nacht tegemoet’. Ik heb wel zin om Denise weer eens, voor straf voor deze onderbreking, in haar blote kont voor mij te laten kruipen in een van haar geilste setjes en hoge hakken en haar als een onderdanige slet een stevige beurt te geven. Ik ben daarnaast eigenlijk wel reuze benieuwd naar die Esther. Denise heeft het wel eens over ene Esther gehad. Maar wat er precies over verteld werd weet ik niet meer zo snel. Enfin, na mijn werk stap ik in de Volvo en rijd naar huis. Onderweg komt een taxi onze laan uitrijden. Als ik de poort van ons erf door rijd doe ik de elektrische garagedeur vanuit de wagen open en rijd ik de wagen naar beneden onder het huis.

De garagedeur sluit zich achter mij, ik pak mijn leren tas, sla mijn colbert over mijn arm en loop naar het trappenhuis. In het trappenhuis hoor ik boven al opgewonden hoge stemmen in de hal. Esther is dus blijkbaar zojuist aangekomen en is vol bewondering over ons bescheiden stulpje aan de Veluwse bosrand. Denise vertelt uitgebreid over de inrichting van het huis. De logeerkamer is boven aan de zijkant van het huis met een eigen badkamer en een balkon. De kinderen hebben daar ook hun kamer maar daar heeft Esther nu geen last van want die zijn immers uit logeren. Wij slapen beneden aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin, het bos en een glooiende weide met onze paarden. Ik geef toe, we wonen fantastisch met volledige privacy maar dat was ook alleen mogelijk omdat Denise haar familie vermogend is en dit huis op grond staat welke wij super goedkoop van haar ouders hebben kunnen overnemen. Bovengekomen zie ik de twee dames staan in onze hal.

Denise is oogverblindend mooi gekleed en discreet opgemaakt. Haar haar is tot mij vreugde opgestoken en zij draagt haar strenge bril en een getailleerde hoog gesloten rode licht doorschijnende zijden blouse met opwindende strik en mouwen met lange manchetten. Aan de stand van haar borsten zie ik door de dunne stof dat zij vandaag een van haar ¼ cup dubbel D behaatjes draagt. Een rilling loopt over mijn rug van de goddelijke aanblik van haar fraaie jetsers waartussen de fraaie strik haar vormen extra accentueert. Als ik mijn tas wegzet zie ik, als Denise naar mij toe komt lopen, haar heerlijke borsten deinen. Aan haar tepels die door de stof heen steken is duidelijk te zien dat zij opgewonden is. Haar benen steken in hooggehakte pumps, de zacht glanzende klassieke kousen met ‘point heel’ laten een fijne rimpelingen zien bij haar dunne enkels.

Haar fraaie benen verdwijnen onder een sexy, soepel vallend zijden rokje met rood bloemmotief. Ze omhelst mij en we kussen elkaar bescheiden op de mond omdat er visite is. Ik voel haar heerlijke lichaam tegen mijn harde borst, buik en dijen drukken als ze haar armen om mijn hals slaat. Haar stevige borsten, de sexy beha en haar ruisende nylons winden mij op en met mijn handen glijd ik langs haar rug naar beneden langs de brede sluiting van haar behaatje naar de ronding van haar heupen verder naar beneden waar ik, zoals verwacht, de opwindende sluitingen voel van het jarretelgordeltje aan de fijne naadkous. Ze fluistert dat ze blij is dat ik er ben, naar mij verlangt en ik een heerlijke avond tegemoet zal gaan als ik gehoorzaam ben en doe wat zij beveelt. Dat is wat men noemt een leuke thuiskomst die menig huisvader moet ontberen.

Esther staat verderop in de gang en bekijkt het tafereel met een geïnteresseerde blik. Haar blik glijdt over Denises lichaam. Zij ziet natuurlijk ook de sexy blouse met daar doorheen de opwindende lingerie en de opwindende kousen. Ik kijk naar Esther het valt mijn op dat zij niet zo groot is. Hooguit een meter vijfenzestig. Verder heeft zij een licht exotisch uiterlijk en is zo te zien uitstekend geproportioneerd. Ze heeft slanke gespierde benen in draagt hoge soepele leren laarzen met een fraaie stilettohak. Haar verder blote benen verdwijnen onder een kort strak zwart stretchrokje van een, zo schat ik snel in, heel erg duur merk. Daarboven draagt zij een wit dun wollen truitje waardoor duidelijk zichtbaar een stel kleine stevige tietjes parmantig naar voren steken. Ik schat een B cup en zij draagt geen beha.

Haar donkere, rechtopstaande tepels zijn duidelijk zichtbaar door de strak gespannen wol. Haar gezichtje is exotisch met bruine ogen, klein neusje en een sensuele mond met volle, ligt pruilende lippen. We begroeten elkaar hartelijk en kussen elkaar drie keer op de wang. ‘Welkom, welkom, heb je een goede reis gehad?’, vraag ik haar. Esther vertelt dat zij 3 dagen geleden is aangekomen en al die tijd in een slecht hotel heeft gebivakkeerd. Ze is blij om bij ons te zijn en dat zij enkele nachten mag blijven logeren. Ondertussen wacht zij op een telefoontje van een kennis die over een maand een flat in Utrecht voor haar beschikbaar heeft. Ik kijk Denise aan, scan haar, en zeg haar dat zij best tot die tijd bij ons kan blijven en vanuit hier haar nieuwe woning kan betrekken. Zij kan dan samen met Denise op pad voor de inrichting en dergelijke. Dat lijkt Denise, die gek is op shoppen en verrast is door de plotselinge verandering bij mij, een super goed idee.

Esther voelt zich eerst wel een beetje bezwaard maar geeft dan toe dat zij dat ook wel heel erg fijn zou vinden. Ondertussen kan ik mijn ogen maar niet van haar afhouden en mijn ogen blijven even onbeschaamd rusten op haar pronte stevige kleine tietjes. Plotseling voel ik een hand van Denise over mijn billen gaan en een kneepje geven. Ik voel mij betrapt en vraag mij af hoe ik het de rest van de avond vol moet gaan houden met deze heerlijke dames. Ik heb nu al zin om Denise en Esther samen te verleiden maar de spelregel is dat ik dit keer mijn eega moet gehoorzamen. Denise stelt voor om naar de salon te verhuizen en de koffer naar boven te laten brengen door onze huishoudster die over een half uurtje naar huis zal gaan. Denise roept haar en vraagt haar of zij voor de spulletjes van Esther zorg wil dragen en haar koffer naar boven wil brengen en wil uitpakken.

Tijdens het aperitief is Denise voornamelijk in de keuken bezig om het eten voor vanavond verder te verzorgen. Dit biedt mij de gelegenheid om Esther wat beter te leren kennen. Het blijkt dat Denise en zij vroeger de beste vriendinnen waren maar elkaar helaas uit het oog zijn verloren. Esther vertelt ook dat zij met Denise nog een tijdje samen een flatje hebben gedeeld. Dat was voor hen een geweldige periode waarbij Esther een knipoog geeft. Ik kan mij er zomaar iets bij voorstellen. Twee leuke spontane studentes samen op een flat. Ik vraag haar wat zij in de VS heeft gedaan en Esther verteld dat zij in New York heeft samengewoond met een vriendin waarmee zij een drietal modezaken runde. Ik hoor dus nu voor het eerst dat Esther van de damesliefde houdt, realiseer mij geamuseerd dat ze heeft samengewoond met Esther, en vraag haar hoe in de VS op gereageerd werd op een lesbisch koppel.

“Oooh, geen punt. In New York maakt men daar geen probleem van, en trouwens, ik ben biseksueel’. ‘Helaas heb ik al geruime tijd geen seks meer gehad met een man omdat mijn ex dat absoluut niet wilde”. “Die was stik jaloers met als resultaat dus dat de relatie is verbroken”. Hierop kijkt zij mij aan met een uitdagende glimlach en ik besef opgewonden dat er tijdens het samenwonen met Denise het nodige moet zijn gebeurd. Denise laat zich namelijk in onze fetisj club ook regelmatig flink verwennen door hetzelfde geslacht. Esther buigt zich vertrouwelijk naar mij toe en vertelt dat zij nog steeds onder de indruk is van de schoonheid van Denise. ‘Ze heeft een super mooi klassiek uiterlijk en met haar ondeugende grote ogen en prachtige borsten is zij nog steeds een erotisch wondertje dat duidelijk weet wat zij wil’, zegt ze. ‘Gezien haar outfit van vandaag is bij haar blijkbaar alles gericht op seks’. Esther weet dan ook bijna zeker dat Denise en ik elkaar ook op seksgebied nog wel weten te vermaken. Ik vertel haar nog niets over onze club maar wel dat we super gelukkig zijn met elkaar en het elkaar erg naar de zin weten te maken in bed.

‘Dat moet dan ook van twee kanten komen’, zeg ik, en ik vertel haar dat we samen veel sporten en opletten wat we eten. Esther likt haar volle lippen terwijl zij mij bekijkt en legt haar ene gelaarsde been over de ander. Ondertussen gunt zij mij met een ondeugende blik een kijkje onder haar korte stretchrokje en ik ontdek dat zij een flinterdun, paars, doorschijnend slipje draagt en een goed verzorgd streepje schaamhaar heeft. ‘Wat een hete sloerie is dit zeg, dat kan nog leuk worden allemaal ‘, denk ik.

Denise komt binnen en vraagt of ik even in de keuken wil komen. Ik sta op en loop naar haar toe terwijl Esther roept; ‘ooh Deniiiiis wat heb jij een aardige vent aan de haak geslagen en wat fijn dat we elkaar weer hebben gevonden na zo’n lange tijd!’ Denise reageert met een knipoog en ik vertel haar als we in de keuken zijn dat we over vroeger hebben gebabbeld. ‘Oooh, en heeft ze dan ook verteld wat we dan allemaal uitspookten met elkaar op die flat?’ ‘Nee, dat nog niet’, zeg ik. Dat wil zij liever aan jou overlaten waarschijnlijk. Ik pak Denise van achter bij haar heupen en voel de sensuele stof van haar rokje en langzaam glijden mijn handen omlaag tot de rand van haar kousen en dan weer omhoog.

Langs haar smalle taille glijden mijn handen verder omhoog naar de zijkant van haar lichaam. Haar super lekkere beha en volle puntige borsten voelen verrukkelijk aan door de dunne stof en terwijl ik mijn gezicht in haar nek druk en de zijden strik beroer, ruik ik haar dure parfum en kneed zachtjes haar stevige prammen. Ik vraag haar ondertussen te vertellen wat zij en Esther allemaal deden in de flat. Na nog even te hebben genoten van mijn strelende handen draait Denise zich hijgend om en kijkt mij lachend aan. ‘Wat wij uitspookten vertel ik je zo’, zegt ze. ‘Vanaf nu kom je niet meer aan me’, en ze kijkt mijn aan met een geheimzinnige plagerige glimlach. ‘Vanaf nu doe je wat ik je beveel. Ik had haar liever direct op het aanrecht getild en hard geneukt, maar laat haar met tegenzin los en vervolgens vertelt Denise dat Esther en zij niet alleen de flat deelden maar ook het bed. Het was de afspraak dat als een van de twee een vriendje had de ander minimaal een keer mee mocht genieten.

Zo hebben zij menig triootje beleefd samen en het was altijd een verrukking om samen een vent helemaal gek te maken door hem alleen te laten kijken terwijl hij zich niet mocht aftrekken. Uiteraard maakten we het daarna met onze hete poesjes helemaal goed maar de spannende frustratie van een geile jongen die in eerste instantie niet mee mocht doen was altijd super opwindend. De jongens op de uni wisten natuurlijk in ‘no time’ dat de sletjes op dat flatje deze afspraak hadden lopen. Dit zorgde voor de nodige onrust in de hoofden van de mannen en voor velen van hen heerlijke nachten met de geile studentes. Soms nam een van de twee bewust een verlegen jongen mee naar huis. Zo kwam iedereen aan zijn trekken en als de jongen in kwestie toch te ranzig bleek dan mocht hij alleen kijken en vervolgens alleen afgetrokken. Maar dit kwam maar heel zelden voor.

Plotseling merken we dat Esther in de keukendeur is komen staan, Zij kijkt mij aan en zegt dat Denise dus ook de damesliefde heeft ontdekt. Ik vertel haar nu van onze club en dat Denise ook graag naar pornofilms kijkt met lesbische scenes, dildo’s e.d. Ik voel mijn paal groeien bij de gedachte aan deze twee dames in bed en dat ik van de ene kut in de andere glijd. Maar nu eerst aan tafel, roept Denise, want ik heb niet voor niets de halve middag in de keuken gestaan.

Het eten smaakt heerlijk is overvloedig en we drinker er een goede wijn bij. Ondertussen stijgt de spanning bij iedere gang als ik Denise en Esther over vroeger hoor praten en de bed avonturen aan hoor. Denise verteld nu ook wat meer over ons clubje, de regels die gelden en de avonturen die we zo hebben beleefd met onze vriendenkoppels. Ik bekijk de dames en ik wordt knetter geil bij het zien van deze twee seksbommen. Opeens hoor ik Denise zeggen; Jeroen, lieverd, ik wil dat je voor ons de tafel afruimt en de toetjes serveert. Maar ik wil ook dat je dit naakt doet lieve schat. Ik ben blij verrast door deze onverwachte wending van de maaltijd en krijg tegelijkertijd een keiharde paal in mijn broek bij de gedachte om vanavond gecommandeerd te worden door Denise terwijl Esther erbij is. Esther en Denise die naast elkaar zitten aan de ronde tafel kijken elkaar nu ondeugend en met een bepaalde verstandhouding aan en buigen plotseling dicht naar elkaar toe. Hun monden raken elkaar sensueel en beider tongen verstrengelen in een geile kus. Met hun ogen dicht zie ik dat de handen van Esther de sensuele warme volle prammen van Denise strelen door het dunne zijde van haar blouse en stevig de haar tepels begint te kneden.

Denise, die geil wordt van deze aanraking, krijgt grote harde doppen die door de stof heen duidelijk te zien zijn. Denise trekt het strakke truitje van Esther uit haar rokje en langzaam omhoog en haar handen verdwijnen onder de dunnen wol. Het truitje gaat verder omhoog en stroopt op tot boven haar borstjes waardoor ik zie dat het fantastisch puntjes zijn met recht vooruitstaande grote harde tepels die erom vragen om stevig gezogen te worden. Mijn lul klopt in mijn broek en het scheelt niet veel of ik kom ter plekke klaar. De twee sletjes hebben elkaar weer helemaal gevonden en zijn weer teruggekeerd in hun studententijd. Ze vergeten mij geloof ik als ik zie dat Esther op schoot kruipt bij Denise om haar vol te tongzoenen en te laten betasten.

Ik sta op, ruim de tafel af, en begeef mij snel naar onze slaapkamer. Daar aangekomen kleed ik mij helemaal uit en terwijl ik vervolgens naakt naar de keuken loop voel ik mij langzaam bevrijd worden van een bepaalde gene. Ik voel me heerlijk vrij om naakt door mijn huis te lopen met een stijve lul. Net als in de club is er geen taboe meer. In de keuken doe ik de koelkast open, pak de toetjes van het schap en zet deze op een dienblad. Het is een heerlijke crème brulee waar ik alleen nog de suiker op moet branden. Ik besluit de stalen slagroomspuit ook gelijk maar mee te nemen want het is heerlijk om dit toetje te combineren met een toef slagroom op de koffie. Ik loop de eetkamer in met het dienblad en tref tot mijn verrassing Esther aan op de grond bij Denise.

Esther ligt op haar knieën op het grote Iraanse kleed, haar billen omhoog, zonder slipje en haar rokje tot op haar heupen gestroopt. Haar hoofd ligt op een groot kussen dat op de grond ligt en haar truitje is uit. Haar geile puntige tietjes wijzen recht naar beneden en haar tepels raken bijna de vloer. Achter haar zit Denise op een eetkamerstoel, haar benen gespreid, haar rokje uit waardoor ik een prachtig uitzicht heb op haar zwarte kousen, de brede donkere rand van de sensuele nylons en de roomkleurige gladde dijen die uitmonden in haar vochtige blote kutje. Haar glimmende schaamlippen zijn gezwollen van opwinding. Ze zit licht voorover gebogen en ik hoor het zachte soppen van vingers. Een paar middelste knoopjes van haar blouse zijn los en haar borsten hangen over haar geile cupjes bijna helemaal naar buiten.

Esther ligt zacht te kreunen en kijkt als verdoofd voor zich uit naar mijn lijf met rechtopstaande stijve lul. Ze geniet van het gevinger van haar oude studievriendin in haar kletsnatte pruim. ‘Kom eens hier met de slagroombus’, beveelt Denise als ze mij ziet staan. Ik rijk haar de spuit maar zij bedenkt zich en pakt nu eerst met een lepeltje een klodder crème brulee en smeert dit al vingerend tussen de billen van Esther. Vervolgens spuit zij een dot slagroom precies op haar licht gezwollen kontgaatje. Esther gromt inmiddels bij het idee dat er nu een heerlijke streep vanille aan haar bilnaad kleeft en een toefje zoete smurrie op haar sterretje staat. Denise geeft met een kromme vinger aan dat ik naar haar toe moet komen en beveelt mij om de billen van Esther diepgaand schoon te likken. Onderwijl zit zij nog steeds met drie vingers de natte kut van haar vroegere studievriendinnetje te bewerken. Met een zacht geslurp haalt zij haar vingers terug. Esther zucht en gromt van genot.

Denise staat nu op, pakt de stoel weg en gaat voor Esther op de grond liggen met haar billen op het grote kussen. Haar blote kut omhoog en het kussen onder haar billen. Esther wordt gek bij de aanblik van deze klassieke slet met haar benen maximaal uit elkaar in haar jarretels en glanzende kousen en begint Denise geil te beffen. Denise sluit haar ogen en kroelt met haar handen door het donkere haar van Esther onderwijl genietend van haar stevige geile tong en haar handen in haar blouse. Ik kom achter Esther staan, zak op mijn knieën en begin met mijn tong de crème van buiten naar binnen van haar opengesperde billen op te likken. De smaak is perfect en de crème is warm geworden door het lichaam van deze geile slet. Esther wil in een reflex heen en weer gaan met haar kontje maar ik houd haar stevig vast bij haar dijen, trek haar billen van elkaar en laat mijn tong steeds meer naar de binnenkant van haar billen gaan. Ze gromt van genot als ik rond haar gaatje de heerlijke crème naar binnen slurp en uiteindelijk tot vlak bij haar met zoete slagroom bedekte gaatje kom. Dat is nog niet eens makkelijk maar ik krijg het voor elkaar om de druipende crème bijna helemaal op te ruimen.

Ik open mijn mond en zet mijn lippen vol rondom haar sterretje en zuig, terwijl ik mijn tong snel over haar aarsje beweeg, de toef slagroom op. Ondertussen glijden drie vingers diep bij haar naar binnen. Esther houdt het bijna niet meer van genot en likt mijn lieve Denise als een volleerde slet de hemel in. Ik laat de punt van mijn geoefende tong haar sterretje een paar centimeter penetreren. Esther wordt helemaal gek en drukt haar kontje nu steviger in mijn gezicht. Ik trek mijn hoofd even terug en pak de spuitbus en spuit nog een beetje zoete room in het nu ligt geopende aarsje en bewerk nogmaals deze heerlijke erotische plek met mijn tong. De vingers van Esther bewerken ondertussen ook haar eigen kutje en Denise heeft evenmin te klagen.

Opeens roept Denise; ‘ik wil dat je Esther in haar kont neukt’. ‘Toe maar, neuk die hoer maar eens goed diep’. ‘Dat heeft ze nodig!’
Esther schrikt even van deze opdracht en als zij merkt dat ik mijn tong langzaam eerst rond haar gaatje beweeg en dan stop om op te staan. Mijn vingers glijden uit haar kut. Ik zak door mijn benen en plant mijn keiharde lul tegen de hete pruim van Esther, smeer wat speeksel op mijn eikel en stoot in een keer diep in haar. Haar kut is zo nat en heet dat ik even niet weet wat mij overkomt. Jezus, wat een strak doosje heeft deze lekkere dame. Ik begin stevig te neuken en klets tegen haar billen. Mijn zak tikt tegen haar grote gezwollen klit. Na een nog even lekker diep te hebben gestoten tussen haar donkere gezwollen schaamlippen, trek ik mijn paal terug en zet deze tegen het nog steeds natte kontje. Esther houdt even op met de kut van Denise te likken en kijkt bezorgd achterom. Ik druk met enige kracht mijn gladde pik tegen het geopende strakke en soepele gaatje en glijd met een krachtige maar beheerste stoot met mijn eikel bij haar naar binnen.

Esther geeft een korte gil door de zoete pijn en zij merkt dan dat er een warme gloed door haar onderbuikje omhoog dendert. De lichte erotische pijn maakt plaats voor een bizar geil gevoel van onmacht door het doordrukken en het nu in en uitglijden van mijn harde lul. Ondertussen houdt Denise het hoofd van Esther weer onder controle tussen haar dijen waar Denise vanaf nu naar het paradijs wordt gelikt. Ik zit diep in de strakke kont van Esther en kijk naar de ronde billen en smalle taille als ik opeens haar lichaam voel schokken en haar hele onderlijf voel trillen en samentrekken. Esther komt tot een denderend druipend orgasme en ik stoot nog harder in haar bij dit goddelijke gevoel.

Door het strakke samentrekken van haar kontje kan ik echt even niet klaarkomen. Pas op het moment dat Esther weer ontspant en ik weer soepel in en uit haar glijd, voel ik na een paar minuten dat ik ga komen en mijn zaad omhoog voel komen. Ik spuit dikke stralen zaad diep in haar endeldarm. Denise merkt de verandering boven haar en komt nu ook heerlijk genietend klaar onder de ervaren tong van Esther. Hijgend liggen we na te genieten van dit erotische dessert en weten dat dit nog maar het begin is van een heerlijke avond hete seks.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 12697 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Een hete logeerpartij”

    • Dank je wel Max55 fijn om te horen dat je zo geniet van dit verhaal. Ben nog op het broeden op een vervolg.

    • Dank je wel Aron. Veel verhalen zijn een stuk korter inderdaad en dan wordt er bijna meteen geneukt. Ik houd zelf heel erg van details en een wat langere aanloop 🙂

Plaats een reactie