BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 2

Nadat de relatie met Christine uit deel 1, was beëindigd, voelde ik me toch na een paar weken weer in staat om weer te proberen eens kennis te maken met een dame. Ik had uit mijn huwelijk vrienden over gehouden die in de zorg zaten, en die ik af en toe bezocht. Toen ze hoorden dat mijn relatie met Christine was afgelopen, zei de vriend plagend dat hij nog wel een vrijgezelle collega had die misschien wel iets voor me zou zijn. Hij had niet zoveel met haar op, maar misschien was het wat voor me, ze heette Tina. Ergens had hij nog een foto van haar, die hij me liet zien. Wat ik zag sprak me wel een vrouw zonder cosmetica gewoon zoals ze was. Ik vroeg mijn kennis of hij kon zorgen dat ik met haar in kontakt kwam, en dat beloofde hij. Na een paar weken toch maar weer eens bij de vrienden op bezoek, en ik vroeg direct of het was gelukt met Tina. Hij vertelde dat ze mij haar telefoonnummer mocht geven zodat ik haar kon bellen. Nu ben ik niet iemand van het lange wachten, dus toen ik s’avonds thuis was besloot ik haar te bellen.

De telefoon ging 3x over voordat ze opnam en ik hoorde een heel leuke stem zeggen hallo met Tina. Ik stelde me voor met Gerard de vriend van je collega . Er ging haar direct een lichtje branden en na een klein kwartiertje spraken we af om elkaar te ontmoetten in een pizzeria in een naburige plaats. Ik was ruim op tijd bij de pizzeria, en een kwartiertje later kwam Tina binnen, precies een vrouw zoals ik ze graag zie, lang, bleke huid en grote borsten, die ze niet kon verhullen.

In ieder geval spraken we na onze eerste date af bij haar thuis, en daar hebben we de hele middag alleen maar aan elkaar gevoeld, en bleven de kleertjes aan, wat ook best wel geil was. Aan het eind van deze dag gaf Tina aan zich te willen gaan douchen, en ik wist niet precies wat ik daarmee aan moest en bleef op de bank zitten, waarop ze zei; maar als je me graag naakt wilt zien moet je meegaan, waarop ik de stoel uitvloog en haar volgde.
Onwennig naar elkaar omdat we elkaar nog nooit bloot hadden gezien kleedden we ons uit, ik keek ondertussen naar Tina, en wat ik zag deed mijn lul steigeren, een mooie vrouw niet te slank, alles in de juiste proporties en een paar grote recht vooruitstekende borsten, maat e/f vermoed ik. Ze opent de kraan, en gaat onder het warme water staan. Ik volg haar en ga dicht tegen haar aanstaan, en probeer te kijken hoever ik nu kan gaan, ik laat mijn handen vanaf haar schouders langzaam aan naar beneden glijden over haar borst langs de zijkant van haar borsten tot op haar buik. Ik vraag haar of ik haar moet inzepen wat ze bevestigend antwoord, dus neem ik een royale scheut zeep neem, en dezelfde route weer volg, alleen nu over haar borsten en tepels waar ze kreunend op reageert.

Langzaam via haar buik , zoek ik haar kutje op die toch lekker glad geschoren is. Ik laat een vinger over haar kutje glijden en met veel zeep ook door het spleetje over haar klit. Ze begint hierop wild te draaien met haar lijf , en houd zich vast aan mij, terwijl ze zoekt naar mijn lul en deze begint te strelen. Ga door zegt ze, ik ben er bijna. Even later komt ze luid kreunend klaar, en verteld me dat het een hele tijd geleden is dat ze klaar is gekomen en nog langer geleden dat ze met een man onder de douche stond. Na deze openbaring buigt ze zich voorover en neemt mijn lul in haar mond, en begint me te pijpen, de eikel en een klein deel van mijn lul komt in haar mond en daar moet ik het mee doen verder lukt haar niet zegt ze, wat ik niet erg vind want wat ze ermee doet is hemels.

Na een paar minuten pijpen en trekken geef ik aan dat ik ook kom, en ze gaat op haar hurken voor me zitten en zegt spuit over me heen, waarop ik mijn portie sperma met grote klodders over haar grote borsten spuit, waarop zij het uitsmeert, wat een geil gezicht is. Laten we ons afdrogen zegt ze en kijken hoever we komen met het neuken, achteraf vond ik het een vreemde opmerking , maar ik vertel zo wel waarom ze dit zei.
We gingen op het bed liggen, en begonnen elkaar weer te strelen, ik wil op je zitten zei ze, waarop ik op mijn rug ging liggen en zij bovenop me kwam. Ze manoeuvreerde mijn lul voor haar kut en liet zich voorzichtig op mijn erectie zakken, onder de douche had ze al gezegd dat ze deze grote niet gewend was, en dat bleek ook wel tijdens het penetreren wat heel voorzichtig ging. Toen mijn lul er helemaal in zat begon ze langzaam op en neer te bewegen. Er is volgens mij geen leukere en geilere aanzicht voor een man dan twee borsten die op en neer schommelen tijdens dit standje. Tanja was ook heel strak , en je kon merken dat ze nog niet veel seksuele contacten had gehad, want ze kreunde en kreunde, en ze voelde ook lekker strak.

Na een poosje gaf ik aan bij haar dat ze op haar knieën voor me moest gaan zitten zodat ik haar op zijn hondjes kon nemen, daar zat ze dan voor me met die lekkere volle bolle kont, en ik drukte mijn lul tegen haar kutje, en drong weer langzaam naar binnen, weer klonk er een kreun, en ik begon met lange halen het strakke kutje te neuken, steeds dieper en harder neukte ik haar, en ze begon steeds harder te kreunen.
Ik voelde mijn zaad opborrelen toen Tina ook gillend klaar kwam in een langgerekt orgasme. Ze zakte door haar knieën en liet zich op haar rug rollen, waarop ik direct haar benen uit el-kaar deed en haar snel begon te neuken, waarop zij weer klaar kwam, ik voelde mijn hoogtepunt naderen, wat ik tegen haar zei en ze zei dat ik over haar gezicht moest klaar komen, dat leek haar wel geil. Ik trok mijn lul uit haar kut en spoot een grote lading over haar gezicht.

Helaas is dit de enige keer dat ik Tina bloot heb gezien, want we hebben twee keer hierna nog een poging gedaan, maar toen belde tijdens de seks haar moeder en liet ze me direct met een harde lul liggen om de telefoon op te nemen…….. helaas, het was een vrouw van mijn dromen

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4025 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “sExen 2”

  1. Het verhaal eindigt abrupt.

    Blijkbaar zat ze nog onder de invloed van haar moeder dat ze die telefoontjes moest opnemen , had ze nadien geen zin meer in seks? niets belet elkaar terug op te geilen.

Plaats een reactie