BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (30)

Nadat wij bij Mary vertrokken waren, hebben wij het de volgende dagen rustig gehouden. Gewoon onze tocht verder gezet zoals voorzien was en de rest van de slaapplaatsen waren hotels waar wel mooi volk rondliep maar wij waren een beetje uitgeblust.
De laatste dag moesten wij op tijd zijn om de nachtboot te nemen terug naar huis. Goed op tijd ingescheept zodanig dat wij na een douche rustig op het dekterras konden zitten en op die manier het vertrek te beleven.

Het was een zonnige dag met rustig weer dus de overtocht zou rustig verlopen. Na het vertrek gingen wij even shoppen en tegen 8 uur hadden wij gereserveerd voor het avondmaal. Het was een avondmaal in buffetvorm met ruime keuze maar wat was het druk. Blijkbaar was er een bus met allemaal schoolkinderen ingescheept en die hadden ook om 8 uur gereserveerd om te eten. Dus iedere keer moest je wel aanschuiven aan het buffet. Vervelend maar aan de andere kant zaten er een paar mooie meiden tussen dus kon je ook genieten van de lekkere meiden. Tijdens het aanschuiven had ik met een van hen een praatje gemaakt en bleek dat zij laatste jaars waren in dus allemaal rond de 18 jaar oud. Tegen 10 uur verlieten wij het restaurant en gingen nog een luchtje scheppen op het panorama dek. Heerlijk rustig was het daar, wel winderig op de open zee en daarom waren wij in een hoekje gaan zitten. Daar zaten wij beschut tegen de wind.

Nelleke had haar voeten op de bank staan en zat met haar benen in mijn richting. Toen haar jurkje een beetje omhoog waaide zag ik dat zij daar in haar blote kut zat. “Geil ding loop je nu al de hele avond zonder slipje rond” vroeg ik haar. Zij knikte en gaf mij een knipoog. Langzaam ging ik met mijn had tussen haar benen en streelde mij een weg naar haar kruis. Toen ik haar gladde lipjes voelde stak ik een vinger tussen haar schaamlippen en bewoog mijn vinger omhoog en omlaag. “Geile slet je bent al helemaal nat” fluisterde ik. Nelleke beet op haar onderlip en kreunde zachtjes “zooooo geil, misschien kan iemand ons zien”. Veel kans was daar niet op want er zat nog slechts 1 man een beetje verderop en die zat rustig een sigaret te roken met zijn rug naar ons toe. Nelleke trok haar benen iets meer op en deed zij ook een beetje verder open. Nu had ik meer plaats om haar kutje te strelen.

Ik ging op zoek naar haar clitje en draaide daar rondjes. Zij trok geil haar kutje samen en duwde haar kut omhoog tegen mijn vinger aan. Zij maakte zelf neukbewegingen met haar onderlichaam in de hoop mijn vinger in haar natte gleuf te krijgen. De man voor ons stond op en vertrok dus nu waren wij alleen. Ik maakte een knikkerbeweging, zoals vroeger met het knikker schieten, en de nagel van mijn duim ketste op haar clit. Nelleke kermde van genot en ik herhaalde deze beweging nog een paar keer. Telkens kreunde zij harder omdat het bloed op deze manier helemaal in haar clitje stroomde. Ik trok haar kleedje omhoog en zag dat haar kut stroomde en haar clitje stak keikhard uit haar schaamlippen. Ik kon het niet laten en ging met mijn mond naar haar kutje. Ik moest en zou die geile nectar proeven.

Toen mijn tong in haar gleuf kwam kreunde Nelleke “ uuuuuh ….. uuuuhhhhh …. Jaaaaaaaaa”. Ik likte haar natte poes en stak af en toe mijn tong als een kleine lul in haar neukgrot. Nelleke genoot met gesloten ogen, haar buik verkrampte telkens bij iedere scheut van genot. Terwijl ik zo aan het likken was zag ik in mijn ooghoek een koppeltje om de hoek komen. Zij zagen ons zitten en bleven staan kijken. Het meisje keek naar de jongen en wees naar ons. Zij kwamen iets dichterbij en konden nu goed zien dat ik Nelleke haar gleuf aan het likken was. De jongen ging achter het meisje staan en streelde haar borsten. Zij keek naar hem en drukte haar lippen op de zijne. Nelleke moet gevoeld hebben dat er iets aan de hand was, zij opende haar ogen en zag het koppeltje staan. Zij duwde mij weg en ging rechtop zitten.

Na een kleine aarzeling deed zij teken naar het jonge koppel om naast haar te komen zitten. Wij stelden ons aan hen en voor en verontschuldigden ons voor het voorval. De jongen bleek Jason te heten en het meisje Daphne. Zij bleken geen probleem te hebben met het voorval en vroegen of dat lekker was het likken van een kutje. “Mmmmm lekker zeker weten” antwoordde Nelleke “ nog niet geprobeerd dan?” Bleek dat de twee nog niet verder waren gekomen dan kussen en wat friemelen. “Moet je zeker eens proberen” zei Nelleke. “Mogen wij kijken als jullie bezig zijn” vroeg Daphne. “Natuurlijk” zei Nelleke “maar dan gaan wij misschien beter naar onze kamer?” Wij stonden op en de jongelui volgden ons. Aangekomen op onze kamer trok Nelleke onmiddellijk haar jurkje en uit en daar stond zij in haar blootje. Wat blijft het toch een mooie vrouw ondanks haar leeftijd. Jason keek met grote ogen naar haar borsten en kale gleuf.

“Iedereen naakt dat is een regel” zei Nelleke. Ik stond in no time naakt naast haar en ook Jason had er geen probleem mee. Hij had al een stijve lul van de spanning. Mooi apparaat, een beetje gebogen en toch een 15 centimeter. Schoorvoetend begon ook Daphne zich uit te kleden. Toen zij naakt stond gaf ik haar een compliment om haar gerust te stellen want zij was verlegen met haar handen voor haar borsten en kutje. Ik trok haar handen weg en aanschouwde een paar mooie borsten, niet groot maar wel met een vette tepel erop. Haar kutje zag je niet veel van daar stonden lichte donsharen op maar vooral een volledig gesloten kutje nog. Nelleke legde zich op het bed en deed haar benen open, zij wees op haar kutje en maakte een likbeweging naar mij. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en likte eerst haar borsten om dan af te dalen naar haar kut. Geil kreunde zij toen ik mijn tong weer in haar gleuf liet gaan. “Oooooh …. Oooooh wat lekker, lik… liiikkkkkk me Juul”.

Jason kwam een beetje korter bij kijken wat ik juist deed met mijn tong in die hete gleuf van Nelleke. Ik zag hem Daphne op het bed duwen en achteruit duwen zodanig dat zij ook op het bed lag naast Nelleke. Hij trok haar benen open, ik keek even opzij en zag de natte kut van Daphne nu open stond. Geil kutje had die jonge dame. Jason ging met zijn vinger door de gleuf van Daphne en je hoorde haar zacht kreunen. Ondertussen likte ik verder aan de kut van Nelleke en neukte haar met mijn tong terwijl ik met mijn duim haar clitje bewerkte. “Oooooh…. Oooooohhh …. Juuuuullll” kreunde mijn vrouw. Daphne trok haar lipjes open en ik hoorde haar zegggen “ kom Jason lik mijn kutje”. Jason dook tussen haar benen en zette zijn mond op die natte gleuf. Ik zag hem likken tussen de schaamlippen van Daphne en een vinger in haar natte grotje steken. Daphne lag van genot te wippen op het bed. “Ooooh ….. Jason ….. zooooo Lekkkkkeeeeer dit”. Beide dames kreunden van genot, Nelleke trok mijn hoofd hard op haar kut en wreef haar clitje tegen mijn tong aan. Ik trok mij een beetje terug en duwde prompt twee vingers in die kletsnatte kut. Daphne wipte tegen de tong van Jason en kreunde “Nooooog …. Nooooooog …. Jason”. Op dat ogenblik spoot er een straaltje vocht uit haar kut en lag zij schuddend van haar orgasme op het bed. Nelleke keek opzij en toen ik op haar klitje beet kwam zij met een harde schreeuw klaar. Beide dames lagen te puffen en te kreunen op het bed.

Nadat de dames een beetje afgekoeld waren vroeg Nelleke aan Daphne of zij het lekker had gevonden. “Zo lekker en zo zacht met die warme tong in mijn kutje” zei Daphne “echt super, ik voelde mijn orgasme door mijn lichaam razen, nog nooit meegemaakt bij het vingeren”. “En nu is het onze beurt” zei Nelleke. Zij ging op de rand van het bed zitten en trok mij recht. Ik stond met mijn stijve lul recht voor haar mond en zij nam mijn lul in haar hand en begon mij af te trekken. Daphne keek en kwam ook recht. Jason kreeg ook een aftrek beurt. Wij hadden beiden een knoerharde pik en ondanks de onervarenheid van Daphne zag je Jason genieten. Nelleke had ondertussen mijn pik naar haar mond gebracht en begon mij te likken, zachtjes cirkelde haar tong rond de kop van mijn lul. Af en toe gaf Nelleke kusjes op mijn pik. Daphne keek verbaasd naar de handelingen van Nelleke. Zij keek naar Jason die ook gebiologeerd naar Nelleke keek. Hij knikte naar Daphne om ook zijn lul in haar mond te nemen.

Nelleke had ondertussen haar lippen rond mijn lul gezet en ik begon haar te neuken in haar mond. Daphne likte het voorvocht van Jason’s lul en ging met haar tong over het kopje en langs de schacht naar beneden. Nelleke is een echte pijpslet en kan mijn lul in haar keel krijgen. Daphne volgde het voorbeeld maar toen zij de lul van Jason in haar mond had moest zij halverwege stoppen omdat zij begon te kokhalzen. Langzaam ging zij op en neer over de pik van Jason. “Ooooohhhhhhhhh …….. Geeeeeeiiiiiilllll” kreunde Jason “Leekkkkkkkeeeer”. Jason was in de zevende hemel maar door zijn onervarenheid ook dicht tegen zijn orgasme. Nelleke trok zich terug en vroeg aan Daphne “mag hij klaar komen in je mond”. Daphne keek ongerust naar Jason maar Nelleke stelde haar gerust “probeer maar als het niet lekker is spuw je het gewoon uit”.

Daphne pompte verder met haar mond over de pik en Jason had het moeilijk. Toen Nelleke met zijn ballen begon te spelen trok hij in een kramp en zag je zijn lul pulseren. Hij spoot zijn zaad in de mond van zijn liefje. Daphne hield haar mond stil maar Nelleke pakte de schacht achteraan beet en bleef lichtjes trekken aan de lul van Jason. Na een paar stralen was hij uitgespoten en trok zijn lul terug. “Lekker zaad” vroeg Nelleke. Daphne knikte en toen Nelleke teken deed om het in te slikken, zag je de keel van Daphne open gaan om het zaad naar binnen te laten glijden.
“Pffff schatje, sorry maar je pijpte zo geil, ik kon het niet meer houden” zei Jason. Daphne trok hem naar haar toe en zette haar mond op zijn lippen om hem een tongkus te geven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5213 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie