BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 59

We werden de volgende morgen om half zeven gewekt door drie meiden die in de deur stonden te lachen. Sofia was vergeten de deur te sluiten. Mirella zei: volgens mij hebben ze een feestje gehad. Toen Franca van me wegrolde zagen ze het bloed op het laken en keken de drie meiden Franca aan en kwam de vraag: was jij nog maagd? Met een grote lach op haar gezicht antwoordde ze: was is het goede woord, niet meer dus en toen ze op haar knieen ging zitten droop er nog zaad met bloed vermengd uit haar kut. Sofia ging ook rechtop op haar knieen zitten en bij haar droop het zaad ook uit haar kut. Mirella zei: juffrouw Sofia was geen maagd meer en iedereen barste in lachen uit. Iedereen ging om beurten even douchen en ontbijt klaar maken. Lucia zei tegen mij: ik maak jouw lunchpakket wel klaar. Ik vroeg waar we vandaag naar toe gingen en uit alle monden klonk Florence.

Het was om zeven uur dat ik naar de receptie toeliep en vroeg of er nog een vier persoons caravan was in de buurt van de zespersoons waar de meiden bivakkeerden. Er was enkel nog een zes persoons caravan vrij. Ik zei: dan neem ik die. Na mijn paspoort te hebben laten kopieren en de formulieren ingevuld te hebben en met mijn creditkaart betaald te hebben kreeg ik de sleutel. We zetten onze backpacks in de caravan en deden de laptop en andere belangrijke dingen in het kluisje. Hierna gingen we terug naar de caravan van Sofia en vertelden we dat we in de caravan naast die van hen zaten. Ze keek me geil aan en zei: dan gaan we vanavond weer feesten!! Ik kreeg mijn lunchpakketje van Lucia in een plastic tasje en ze zei: ik hoop dat het zal smaken. De kleren van Franca waren nog niet droog dus ze droeg wat ze van Lila had gekregen.

We gingen met allen naar de bus en ik ging met Franca op dezelfde plek zitten als de dag ervoor. Lila en Sofia zaten op de bank voor ons. Toen we eenmaal onderweg waren was Franca al vrij snel met haar hand in mijn broek en toen ik datzelfde bij haar deed zei ze zacht: ik heb maandverband in mijn slip want ik lek nog steeds en ik wil geen bloed in de kleren van Lila. Ik zei: dat is ok, ik ga niet in je, ik wil enkel met je clitje spelen, en straks ook met je tietjes. Ze keek me geil aan en zei: maar vannacht ga je toch wel in me? Ik knikte slechts. Op de bank voor ons was Lila de hand van Sofia aan het strelen tussen hun beide in. Sofia liet het toe en nam de hand van Lila in die van haar. Ze draaide haar hoofd en ging met haar mond naar het oor van Lila en zei zacht: dit wordt mijn eerste ervaring met een vrouw. Lila zei: je zal het niet berouwen, ik maak het een speciale nacht voor jou.

Sofia draaide haar hoofd weer naar dat van Lila en Lila keek haar aan en gaf haar een vlug kusje op haar lippen. Ik zag het vanuit onze plek in de bus maar dacht niet dat iemand het verder gezien had. Lila had haar tas met het lunchpakket op haar schoot gelegd en zei tegen Sofia: doe hetzelfde als wat ik doe. Sofia legde haar tas op haar schoot en Lila legde haar hand onder de tas en streelde het been van Sofia. De rok van Sofia kroop langzaam omhoog toen de hand van Lila er onder ging. Lila voelde de slip van Sofia en vroeg: ben je ongesteld? Je draagt maandverband. Sofia fluisterde: dat is omdat mijn kutje nog zaad lekt van Gerrit. Hij heeft mij gisteren twee keer gevuld. Lila zei: wat jammer dat ik daar niet bij was, anders had ik het uit je gelikt. Sofia keek naar Lila en zei: zou je dat echt gedaan hebben? Natuurlijk zei Lila, ik vind zijn zaad heerlijk.

Lila stak haar hand in de slip van Sofia en trok die er weer uit en likte haar vingers af. Hierna pakte ze de hand van Sofia en deed die in dezelfde slip, trok hem eruit en liet Sofia haar vingers aflikken. Sofia keek haar aan en zei: dat smaakt inderdaad niet slecht. Lila pakte de hand van Sofia weer vast en deed die nu bij haar onder haar rok en in haar slipje. Sofia zei: je bent drijfnat. Dat komt door jou schat zei Lila. Ze trok de hand uit haar slipje en zei tegen Sofia: proef dat maar eens, dan weet je ook hoe ik smaak. Sofia keek haar aarzelend aan maar deed toch wat Lila vroeg. Ze likte haar vingers een voor een af en zei: een beetje kruidig, maar best lekker. Je mag vanavond meer hebben zei Lila en gaf Sofia een kusje op haar wang.

Toen we halfweg Florence waren zei Sofia: jij bent vandaag ingedeeld bij de groep van Celia en Gerrit gaat bij de groep van Bella. Sofia draaide een beetje in haar stoel en Lila liet een van haar handen onder het shirt van Sofia gaan en streelde zacht over haar tieten. Sofia kon een zachte kreun niet onderdrukken. Lila trok haar hand snel terug en zei: ik denk dat we hiermee moeten wachten tot vanavond, anders krijgen we bekijks. Ze hielden de rest van de trip elkaars handen vast. Bij Franca was het inmiddels zover dat ze haar tanden in mijn schouders gezet had op het moment dat ze klaarkwam. Ze beet zacht en zei naderhand: sorry, maar anders had ik het uit gekreund. Ik zei: het is ok, je beet niet erg hard. Ik verplaatste mijn hand nadat ik mijn vingers afgelikt had en plaatste die nu onder het bh hemd op haar tietjes en kneep zacht in haar tepeltjes.

Ze keek me aan en zei: je maakt me helemaal gek. Ik antwoordde en zei: ik laat je leren hoe het is om een gezonde, geile vrouw te zijn. Over drie dagen weet je niet beter. Toen we in Florence aankwamen gingen we de bus uit en ging Lila naar de groep van Celia en ik ging bij de groep van Bella. Ik vroeg aan Bella: wie gaat er vandaag voor mij vertalen? Ze zei: Perla en Carlotta ik vroeg en wie zijn de andere twee? Ze zei: dat zijn Viva en Pina. Ze keek me aan en vroeg: is het waar wat ik allemaal gehoord heb? Ik keek haar aan en vroeg: wat heb je gehoord? Ze zei: dat jij naaktfotos hebt gemaakt, dat je seks hebt gehad met iedereen en dat je vanmorgen in bed gevonden bent met Sofia en Franca? Ik zei: ja, dat klopt wel ongeveer.

Ze keek me aan met een glimlach en zei: en dat staat ons ook te wachten??? Ik zei: misschien wel en ik kneep haar zacht in haar kont. Ze begon te blozen en zei: niet waar iedereen bij is. Ik vroeg: hoezo, vanavond ziet je hele groep jou naakt als iedereen naakt is voor de fotos. Ze antwoordde: echt iedereen? Ik zei: ja, verwacht je dat ik mijn kleren aanhoud? Ze ging dicht tegen me staan en voelde even aan mijn kruis en zei toen: inderdaad heel groot. Ik riep Perla en Carlotta en nam ze aan de arm en zei: dus jullie gaan voor mij vertalen? Carlotta zei: misschien niet zo goed als Franca want ze heeft de beste punten voor Engels, maar we doen ons best. We begonnen onze rondtocht en bezochten achtereenvolgens: de dom van Florence, de Palazzo Vecchio, de Ponte Vecchio en de Piazza della Signoria waarna we naar de Mercato Centralo gingen om te eten.

Iedereen had hun lunchpakket en Lucia zat bij ons aan tafel toen we gingen eten. Ik opende mijn lunchpakket en wilde een hap van het brood nemen tot ik zag wat het beleg was. Ik opende de boterham en het beleg was het slipje van Lucia. Iedereen barste uit in het lachen. Ik deed het slipje in mijn broekzak en liep naar Lucia toe. Ik ging naast haar zitten, pakte haar vast en legde haar over mijn knie en sloeg een paar keer zacht op haar rokje. Sofia zag het en kwam naar ons toe. Ze vroeg wat er aan de hand was. Ik zei: deze stoute meid heeft mijn lunchpakket klaargemaakt en kijk eens wat er tussen mijn brood zat en ik viste het slipje uit mijn broekzak. Lucia keek met een rood hoofd vol schaamte naar Sofia en die zei: dan denk ik dat ze zeker 25 klappen op haar billen moet hebben. Ik keek haar aan en zei: dan heeft Lucia er nog twintig te goed.

Iedereen kwam om ons heen staan en Sofia zei: eigenlijk moet ze die op haar blote billen hebben. Meiden kom eens dicht om ons heen staan zodat niemand het ziet. Er stonden 15 meiden en 4 begeleidsters om ons en ik tilde haar rok omhoog en haar slipje omlaag ik gaf haar 5 tikken op haar billen en streelde daarna zacht haar kutje en herhaalde dit nog vier keer. Ik zei: en laat dit een les voor je zijn. Ze stond op, trok haar slipje omhoog en deed haar rokje goed. Ze zei met een grote glimlach: mag ik nu mijn slipje terug. Ik keek haar streng aan en zei: nee, dat is nu van mij. Ik hield het onder mijn neus en zei: en niet eens een schoon slipje op mijn brood, maar een gedragen slipje, je moet je schamen. Ze zei lachend: ik zie hoe erg je het vond en wees naar mijn broek waar mijn stijve pik nu duidelijk zichtbaar was. Ik zei: zo meiden, de show is voorbij, laten we verder eten.

Ik zag dat Lucia dubbel beleg op de tweede boterham had gedaan en gaf haar een knipoog. Ze lachte en zei: mag ik van slipje ruilen, mijn slipje wat ik nu draag is door en door nat. Ik zei: dat is je straf, je moet het de rest van de dag aanhouden. Lucia stond op en trok haar slipje uit en gooide het naar mij en zei: dan maar zonder, dat is beter dan met een natte slip rondlopen. Alle meiden keken mij aan. Wat zou hij doen? Ik deed niets behalve het tweede slipje ook in mijn broekzak te doen. Toen het eten op was liepen we verder. Ik zei tegen Lila: kijk jij achter Lucia aan, ze loopt rond zonder slipje. Lila grinnikte en zei: wat een geil sletje. Toen we op een rustige plek liepen deed Lila haar hand onder het rokje van Lucia en streelde ze zacht over haar behaarde kut. Lucia glimlachte alleen maar. Die middag deden we een paar musea en als laatste gingen we naar de Fontana del Porcellino. Een fontein in de vorm van een zwijn waar iedereen een muntje tussen de poten van het zwijn gooide voor geluk.

Het was rond vier uur dat we terug in de bus zaten op weg naar Piombino. Ik keek op mijn camera en zag dat ik weer een paar honderd fotos gemaakt had. Ik zat weer naast Franca en zei tegen haar: je moet me even excuseren en ik liep naar Lucia die alleen op een bank zat. Ik ging naast haar zitten, sloeg mijn ene arm om haar en deed mijn hand van mijn andere arm onder haar rokje waar ik haar clitje bespeelde tot ze heftig hijgend klaarkwam en me bedankte voor wat ik deed. Ik kuste haar zacht op haar mond en haar tong kwam bij mij binnen. Na een kleine minuut verbrak ik de zoen en zei: nu is Franca weer aan de beurt. Ik ging weer naast Franca zitten en keek naar de bank waar Lila en Sofia zaten. Lila keek naar mij en gaf me iets in mijn hand. Ik ging zitten naast Franca en opende mijn hand. Het waren twee slipjes, een van Lila en een van Sofia.

Franca keek ernaar en vroeg: zijn ze met elkaar bezig? Ik zei: daar lijkt het wel op. Franca zei: ik heb het een beetje koud, mag ik tegen je aan komen zitten? Sofia draaide zich om op haar stoel en zei: warm haar tietjes maar vast een beetje op zodat haar kutje straks goed nat is. Ik hield mijn vinger op mijn lippen en zei: niet iedereen hoeft dit te weten. Sofia zei: ze heeft het zelf rondverteld. Ik keek haar aan en ze zei zacht: ik ben trots op het feit dat je mij genomen hebt en dit de komende nachten weer gaat doen. Ik sloeg een arm om haar heen en deed deze onder haar shirt en streelde haar tietjes en met mijn andere hand ging ik in haar broek en begon ik haar kutje te verwennen. Ze ging met haar hoofd tegen mijn nek zitten en begon me daar te kussen, het was echter meer zuigen dan kussen en voor ik het wist keek ze me aan en zei ze: ik heb je een herinnering aan mij gegeven. Ze pakte een spiegeltje uit haar tasje en liet mij een grote zuigplek in mijn nek zien. Ik keek haar aan en zei: dat zijn vanavond 25 klappen op elke bil als straf. Ik ben voorzichtig met jou geweest en dan doe je me dit aan. Wat moet ik tegen mijn vriendin zeggen.

Lila draaide zich om en zei: wat is er aan de hand. Ik liet mijn nek zien en Lila zei: dat wordt straf voor jou, en niet door Gerrit, maar door mij. Franca keek nu een beetje bezorgd en ik zei: bereid je maar voor op een zware straf. Morgen kan je niet op je billen zitten. Ze zullen eerst rood worden en daarna blauw en ik knipoogde naar Lila en Sofia. Lila zei: laat haar nog maar een keer klaarkomen, daarna is het voorbij met de pret en wordt het lijden. In Piombino aangekomen ging Lila mee met de groep van Celia en ik ging mee met de groep van Bella. Eerst naar het restaurant en daarna terug naar de caravan. Bella zei: jullie hebben allemaal gehoord wat er in de caravan van Sofia is gebeurd. Vanavond zijn wij aan de beurt. Iedereen uit de kleren en jullie krijgen straks sex hem. Ik zei: eerst een foto met kleren aan en een groepsfoto. Toen die gedaan was ging iedereen uit de kleren, inclusief Bella. Ik zei: jullie mogen mij uitkleden en betasten. Daarna krijgt ieder een beurt om even met mijn pik te spelen en er aan te trekken en Bella moet het afmaken. Ik wil haar bedekt zien met zaad. Ik zei tegen Perla: ga jij Lila eens even halen in de caravan van Celia.

Perla schoot haar nachthemd aan en haalde Lila. Toen die terugkwam met Perla zei ik: pak je scheerset even en kom dan de kut van Bella scheren. Daarna wil ik horen dat je haar aan het controleren bent, maar eerst wil ik dat je deze groep laat zien hoe een kutje eruit hoort te zien. Ik zei: meiden, let op want ik laat jullie nu zien hoe een kutje eruit hoort te zien. Ik hou niet van bossen oerwoud en als ik een vrouw wil likken wil ik geen haren tussen mijn tanden. Ik trok de rok van Lila omhoog en liet iedereen haar kale kutje zien. Ik zei: jullie mogen er best even aan voelen en twee van de meiden deden dat en zeiden: het voelt zo zacht aan. Lila zei: en het is zoveel gevoeliger tijdens de seks.

Voor mij, nooit meer een behaarde kut. Lila liep naar onze caravan en kwam terug met de tondeuse en het scheersetje. Ze nam Bella bij de hand en die keek haar vragend aan. Lila zei: als ik dadelijk klaar ben met jou, dan is jouw kutje net zo mooi en net zo glad als dat van mij. Bella vroeg: en als ik dat niet wil? Dan krijg je straf zei ik en nadat ik je billen rood geslagen heb, gaat mijn pik in het gaatje tussen je billen. Ze keek me verschrikt aan en trok Lila mee de slaapkamer in en zei: vlug, scheer me dan maar kaal. Toen ze in de slaapkamer waren zei ik: Perla, jij mag eerst. Ga maar op de eettafel liggen. De rest blijft kijken en mag met je spelen. Ik heb gehoord van Sofia dat jullie dat regelmatig met elkaar doen, dus bij deze blijft iedereen bij elke sessie. Ik tilde Perla op de tafel en hing haar benen ervan af. Ik zei: ik ga jullie allemaal even laten genieten voor ik jullie neuk.

Ik ging bij Perla en de rest van de meiden eerst met mijn pik langs hun clitjes tot ze twee keer klaargekomen waren en stak daarna mijn pik in hun. Terwijl ik Perla neukte speelden de andere drie meiden met haar tieten en kusten haar. Ik neukte haar en de rest van de meiden elk een dikke twintig minuten voor ik ze een voor een volspoot en daarna hun lekkende kutjes fotografeerde. Nadat ik Pina als een na laatste volgespoten had hoorde ik vanuit de slaapkamer een zwaar gekreun en een gillende stem: IK KOM IK KOM JAAAAAHHHHH OOOOOHHHHH en ik wist dat Lila haar kut aan het likken was. Even later kwam Bella uit de slaapkamer met een volledig kale kut en ze zei: zo veel gevoeliger. Ik zei: mooi, dan mag jij als laatste. Ik liet Carlotta plaats nemen op de tafel en Bella ging bij haar staan en kuste haar zacht op de mond terwijl ik haar eerst klaar liet komen en daarna neukte.

Toen ik ook haar gaatje gevuld had zag ik Lila de slaapkamer uitkomen en zei ik tegen haar: nu mag je Franca en Sofia beide ook kaalscheren en Franca daarna straf geven. Lila keek me grijnzend aan en zei: wil je dat ik de andere twee leidsters ook scheer? Ik zei: dat mag je morgen doen. Carlotta kwam van de tafel met een druipende kut en de vloer begon steeds gladder te worden. Ik zei: en dan nu voor Bella. Ik tilde haar op de tafel en pakte een kruk en ging tussen haar benen zitten. Haar kut glinsterde van het kutslijm. Ik zei: Bella, ik ga je eerst laten klaarkomen zonder je aan te raken. Ik wil dat iedereen een stap terug zet en toekijkt, zonder Bella aan te raken. Bella keek me aan en zei: hoe wil je dat gaan doen? Ik ging met mijn hoofd naar haar kut en begon zacht, maar gericht tegen haar clit te blazen. Ze begon direct te kreunen en met haar onderlichaam te draaien. Ik zei: voel je nu hoeveel gevoeliger je kutje geworden is en begon weer te blazen.

Ze knikte ja en een minuut later gilde ze JAAAAAHHHHH OH MIJN GOD JAAAAAHHHH. De meiden stonden met grote ogen toe te kijken. Ik vroeg: wie van jullie heeft er wel eens een camera bediend? Viva melde zich en ik zei: dan mag jij zo meteen fotos maken terwijl ik Bella nog een paar keer laat klaarkomen voor ik haar neuk en onderspuit. Ik zei: als ze klaarkomt moet je de shutterknop vasthouden dan maakt hij seriefotos. 15 per seconde. Ik ging nu met mijn pik tussen de schaamlippen van Bella en begon te schuiven. Haar tweede en derde orgasmes waren binnen tien minuten gedaan en toen ze de vierde keer klaarkwam stak ik mijn pik in haar knijpende kut en begon ik haar hard te neuken terwijl ik met haar tieten speelde. Viva nam enorm veel fotos. En op het moment dat ik in haar klaarkwam en na drie stralen in haar gespoten te hebben trok ik mijn pik uit haar en spoot ik de rest van mijn zaad over haar lichaam en gezicht.

Klikklikklik. Viva maakte een reeks fotos. Toen ik uitgespoten was zei ik tegen Bella: en was het wat je verwacht had? Ze keek me aan en zei: en ik dacht dat mijn vriend een seksmaniak was, maar jij, jij overtreft hem 10 voudig. Het was geweldig en mijn kut blijft vanaf vandaag haarloos. En deze avond blijft in mijn geheugen geprint staan. Ik zei: mooi, dan heb ik in ieder geval een persoon blij gemaakt. Ze zei: een? Jij hebt inmiddels 10 fans. Ik keek de caravan rond en zei: is er iemand van jullie die deze week nog ongesteld moet worden? Ik kreeg geen antwoord en zei: dan vanaf morgenvroeg draagt niemand uit deze caravan voor de volgende twee dagen nog een slipje. Je mag je gedragen slipjes zo meteen bij mij inleveren als een herinnering. En schrijf je naam in je slipje zodat ik weet wie welk slipje gedragen heeft. Oh, en ik controleer jullie morgen in de bus.

Ik keek Bella aan en zei: voor jou geldt hetzelfde met als enige wijziging dat jij morgen een strak t-shirt draagt, zonder bh eronder. Ik wil jouw tepels kunnen zien in de fotos die we vanaf morgen maken. Ze keek me geil aan en zei: ok baas. Ik zei: nu mogen jullie gaan slapen, maar voor Bella heb ik nog een verrassing. Ik liep naar haar toe en fluisterde in haar oor: Lucia komt zo meteen naakt bij jou in bed liggen en jullie mogen met elkaar doen wat jij wil. Jij bent de baas. De rest gaat gewoon slapen. Ik liep naar de caravan van Sofia en zag hoe de meiden zaten te kijken naar hoe Sofia geschoren werd. Ik zei: Lucia, jij slaapt vannacht naakt bij Bella in bed. Mirella gaat naakt in bed bij Bianca en Liona gaat naakt in bed bij Celia. De volgende nacht schuiven jullie een plek door en de laatste nacht nog eens zodat jullie alle drie bij een van de leidsters in bed hebben gelegen. We hebben afspraken gemaakt dat jullie ten aller tijden onder supervisie zouden staan. Maar omdat Franca en Sofia niet beschikbaar zijn moet het zo.

Ik keek de meiden aan en zei: veel plezier. Ik keek naar Franca en zag dat haar kut reeds mooi kaal was en ik vroeg: heeft ze al straf gehad? Lila zei: nee, daarmee heb ik gewacht tot jij hier was. Toen ook de kut van Sofia kaal was en gecontroleerd was zei ik. Tijd voor je straf. Ik ging op het bed van Sofia liggen en trok Franca over me en liet haar met haar kut over mijn pik zakken en trok haar lichaam strak tegen me aan met mijn armen. Ik zei: Lila, ga je gang, maak haar billen maar mooi rood. Lila begon met haar vlakke hand tegen de billen van Franca te slaan die bij elke klap wat omhoog veerde en daarna weer naar beneden kwam.

Na 27 klappen op haar billen en met tranen in haar ogen kwam Franca klaar. Ze smeekte: genade, genade. Het doet zo’n pijn. Ik keek Lila aan en zei: laat het slaan nu maar stoppen. Ik tilde Franca van me af en zei: de rest van de straf bepaal ik. Ze wreef zacht over haar rode kontje en ik zei: Sofia, jij mag op mijn gezicht komen zitten terwijl ik Lila zacht neuk. Ik neukte Lila bijna een kwartier voor ik mijn zaad in haar spoot. Ze kwam naast mij liggen en ik zei: Franca: voor de rest van jouw straf mag jij het zaad uit de kutjes van Lila en Sofia eten. Franca zei: maar dat wil ik niet. Ik antwoordde: nou, dan kom maar weer op mijn pik zitten en dan mag Lila verder gaan met jouw kontje te verwennen. Ze gilde nee, ik heb genoeg pijn gehad. Ik zei: als je goed je best doet met Lila en Sofia en hen beide twee keer laat klaarkomen zal ik jou vannacht extra verwennen. Ze ging tussen de benen van Lila liggen en begon haar kut leeg te likken.

Lila zei: vergeet mijn clitje niet. Sofia, die inmiddels drie keer was klaargekomen ging over me heen zitten en ik zei: draai je eens om en ga met je gezicht de andere kant op zitten, dan voel je hele andere dingen. Ze deed dit en zei: dit voelt inderdaad heel anders aan. Ze wipte zichzelf naar een vierde en vijfde orgasme en kort daarna spoot ik ook haar kutje vol. Lila was intussen al drie keer klaargekomen op de mond van Franca. Ze had de smaak te pakken want toen Sofia van me afklom dook ze direct op haar kut en begon ze haar ook te likken. Lila kwam naast me liggen en zei: je maakt een echt speelbeest van haar. Ik knikte slechts en streelde de buik van Lila en vroeg: alles ok daarbinnen?

Ze kuste me en zei: ik dacht dat je dat vergeten was. Ik kuste haar terug en zei: dat nooit. Ik vroeg aan Lila of ze Sofia een moderner kapsel kon geven en Lila zei: als Franca klaar is met haar dan ga ik daaraan beginnen. Dat gebeurde twintig minuten later. Ik vroeg aan Franca: en hoe was dat? Ze zei: eigenlijk best lekker, zeker nu er geen haar op staat. Ik zei: dan mag jij nu op mijn gezicht komen zitten en zal ik jou klaar likken en daarna mag jij op mij komen liggen en mijn pik de hele nacht in jouw kutje houden. Echt? Meen je dat? Ik zei: dat meen ik. Ik zei zodat iedereen het hoorde: morgen dragen jullie alle drie geen slipje meer tot wij afscheid van elkaar nemen en voor Sofia geldt hetzelfde als voor Bella: een strak t-shirt zonder bh en ook dat tot wij afscheid van jullie nemen. En ik kom controleren. Sofia keek me geil aan en zei: of laat je dat doen door je vriendin? Ik zei: nee, die controle doe ik. Morgenvroeg in de bus doet de rest, tenzij ze ongesteld zijn, ook hun slipjes uit en schrijven hun namen erin en leveren die in bij mij, voor mijn collectie. Ik wil als ik rondloop met jullie af en toe een sappig kutje kunnen betasten.

Franca ging op mijn gezicht zitten en ik likte haar twee keer klaar en liet haar toen op mij liggen en stak mijn pik in haar kutje en liet die de hele nacht daar. Terwijl ze lag te slapen streelde ik haar rode billen zacht en ik hoorde haar zacht kreunen. Ze werd om drie uur wakker en begon rustig op mijn pik te rijden tot ik mijn zaad in haar spoot. Ze bleef op mij liggen met mijn pik in haar tot zeven uur. Toen moesten we opstaan en naar het ontbijt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4167 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie