BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Waar nudisme tot kan leiden….

Naakt lopen. Ik vind het geweldig. Zeker als het zo warm is. Lekker mijn ballen en pik laten hangen in de vrije lucht. Het gekke is dat als ik thuis naakt loop, ik altijd een halve erectie heb. Ik word er geil van.

Sinds een aantal maanden woon ik samen met mijn vriendin en ook zij houdt van naakt rond lopen in huis. Het maakt ons geil. We doen het dan ook vaak op verschillende plekken in huis. Het enige waar we mee zitten is haar dochter, mijn stiefdochter. Die is onlangs 18 geworden maar zo preuts als het maar kan. Van een vrij of zoen scène in een serie of film krijgt zij al rode oortjes.

We besloten om haar er wel wat meer bij het nudisme te betrekken. Dat deden we door meer in ons ondergoed te lopen en door als we gingen douchen de deur open te laten. Dat had wel een beetje effect op haar want ook zij ging meer in haar ondergoed lopen en ook het douchen deed ze wat vaker met de deur open. Een voordeel voor mij want nu kon ik wat vaker de badkamer in kijken als ze stond te douchen.
Ik kon haar prachtige lichaam dan zien. Mooie volle borsten en dito kont. Ik kreeg er gelijk een stijve pik van. Wat weer een voordeel was voor mijn vriendin, want de sex daarna was geweldig.

Nu ik mijn stiefdochter vaker in haar ondergoed zag, besloot ik om haar eens aandacht te bekijken en te volgen. Elke keer als ze de kamer in liep gingen mijn ogen over haar lichaam van top tot teen. Haar beha liet de vorm van haar borsten goed naar voren komen en ook haar tepels kon er doorheen zien. Haar slipje zat goed hoog waardoor haar schaamlippen zichtbaar werden. Ik moest echt moeite doen om geen stijve ter plekke te krijgen. Ze ging met haar telefoon op de bank zitten met haar benen wijd. Zo kreeg ik een perfect uitzicht op haar slip. De schaamlippen waren daardoor heen goed zichtbaar evenals een paar kleine plukjes schaamhaar.

Ik moest de sexuele spanning eruit krijgen en liep naar de slaapkamer en trok me af. Niet wetende dat ik werd begluurd door mijn stiefdochter. Een flinke lading sperma spoot ik in de lucht en kwam op mijn buik en borst terecht. Even uitblazen en daarna veegde ik alles schoon. In mijn ooghoek zag ik een schim bij de deur en schrok daar een beetje van. Toen ik opstond verdween de schim. Ik kleedde me aan en groette mijn stiefdochter die met een rood hoofd op de bank zat en ging boodschappen doen.

Thuis gekomen deed ik zo snel mogelijk alles weer uit op mijn boxershort na natuurlijk. Mijn partner kwam de keuken in en meldde dat ze plotseling morgen op zakenreis moest voor minimaal twee weken. Ohjee dacht ik eerst. Maar daarna kreeg ik meteen de gedachte dat ik dus meer tijd alleen had met mijn stiefdochter. Mijn partner en ik hebben een open relatie en ik weet dat zij op die zakenreis ook met andere mannen sex heeft. En zij weet dat ik op festivals ook met anderen sex heb. We hebben daardoor samen de beste sex.

Maar goed terug naar mijn stiefdochter. Mijn partner was inmiddels een paar dagen weg en op een avond hoorde ik bij het naar bed gaan, geluiden komen uit de slaapkamer van mijn stiefdochter. Zachtjes deed ik haar deur open en daar lag ze wijdbeens zichzelf te verwennen met een vibrator. Die vibrator zoemde flink en ze duwde die hard op en neer in haar vagina. Ik hoorde haar kreunen… “Ohh Arthur… Neuk me! Steek je grote stijve pik diep in me en vul mij met je zaad!” Ik bekeek het tafereel en begon mezelf af te trekken. Het duurde niet lang of ik en ook mijn stiefdochter kwamen klaar. Ik spoot mijn sperma haar kamer in. Door mijn gekreun zag ik dat ze naar de deur keek. Geschrokken ging ik gauw naar mijn bed.

De volgende ochtend kwamen we elkaar tegen in de keuken. Ik in mijn boxershort en zij in haar witte nachthemd. Haar borsten en tepels prikten door de stof heen en ik kon de vorm van haar tieten goed zien. Ze bukte om wat te pakken en haar hemd ging over haar kont omhoog waardoor ik perfect zicht kreeg op haar kont. Ze deed met haar hand zonder dat ik het door had haar billen een beetje uit elkaar en zo zag ik haar anus en haar vagina. Wat een weelde. Wat een pracht lijf. Mijn pik werd hard. Ze draaide zich om en zag de tent in mijn boxershort. “Hmm Arthur, vond je het leuk wat je zag?” vroeg ze. “Jaahh” antwoordde ik net een diepe zucht.

“Heb je stiekem staan kijken gisterenavond? Want ik zag wat sperma op de grond liggen!” zei ze. Ik antwoordde dat ik inderdaad haar heb staan bekijken en dat ik me tegelijkertijd aftrok. Ze gaf me een knuffel en drukte haar lichaam tegen mij aan. Ze fluisterde in mijn oor:” Ik voel je stijve penis, ik wil dat je mij ontmaagd vanavond!” Ik kon mijn geluk niet op. We gaven elkaar een zoen op de mond en dat werd al snel een intense tongzoenen. We gingen allebei ons weg. Ik naar kantoor en zij naar school. Tussendoor appte ze me regelmatig met een foto. Ik antwoordde met een foto terug.
Vlak voor het einde van de werkdag appte ze me een foto van zichzelf waar ze wijdbeens op haar bed lag. Ik antwoordde met een foto van mijn stijve pik die klaar stond om haar vagina te penetreren.

Toen ik thuis kwam rende ze naar de voordeur en sprong in mijn armen. Ze was naakt. Gauw deed ik de voordeur dicht en hield haar stevig vast en bracht haar naar onze slaapkamer. Ik legde haar op bed en trok mijn shirt en broek uit. Ze kreunde: “ik wil dat je mij ontmaagd! Elk gaatje! Lik me! Laat me klaarkomen!” Ik ging op mijn knieën zitten en zoende haar benen. Daarna haar dijen. Langzaam steeds hoger. Ik kwam bij haar vagina en die glinsterde al van het vocht. Ze was al goed nat. Zachtjes likte ik haar schaamlippen. Met mijn vingers spreidde ik haar schaamlippen en likte haar ingang. Ik zoog aan haar clitoris en een siddering voelde ik door haar lijf heem gaan. Het duurde niet lang of ze kwam kreundend klaar. Ik ging met twee vingers in haar vagina en likte nog even door en ze kwam al snel voor een tweede keer klaar.

Ik stond op en voelde dat mijn pik op ontploffen stond. Ze kwam overeind en ging op de rand van het bed zitten. Ze trok langzaam mijn boxer naar beneden. Mijn stijve pik sprong overeind en raakte haar wang. Zachtjes zoende en likte mijn pik. Helemal van het topje van mijn eikel tot aan mijn ballen. Geen plekje sloeg ze over. Ze nam mijn penis helemaal in haar mond en pijpte me alsof ze het al veel vaker had gedaan. Wat een genot was dit. Ik boog voorover en masseerde haar borsten en draaide aan haar tepels. Dat maakte dat ze sneller ging met het pijpen. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Ik trok mijn pik uit haar mond, duwde haar achterover en ging voor haar zitten. Met mijn eikel spreidde ik haar schaamlippen en omdat ze zo nat was gleed ik snel en soepel naar binnen. Wat een heerlijke strakke vagina. Langzaam bewoog ik op en neer. Ze genoot volop.

Ik veranderde van positie en lag boven op haar. Ik stootte diep in haar. Steeds sneller. Ik haalde mijn pik eruit en deed hem er weer in. Ik ging sneller en sneller. Ik voelde dat ik bijna ging komen en waarschuwde haar. “Ik kom ook bijna, spuit me alsjeblieft vol. Geef me al je sperma!” Meer had ik niet nodig. Met een laatste diepe stoot kwam ik klaar en spoot mijn ballen leeg in haar vagina. Ook zij kwam hard kreundend klaar. Ik bewoog nog een beetje op neer maar voelde mijn pik al iets verslappen en even later gleed ik uit haar vagina. Een golf van sperma kwam er achter aan. “Hopelijk zit je aan de pil?” vroeg ik. “Ja natuurlijk gekkie” antwoordde ze. “Ik wil nog lang geen moeder worden, al zou ik het echt niet erg vinden als jij mij zwanger maakt.”

We lagen in elkaars armen ne genoten van de rust. We zoenden en mijn pik werd weer hard. “neem je me nu anaal alsjeblieft?” vroeg ze. “Ja graag” zei ik. Ze ging op handen en knieën zitten met haar kontje goed omhoog. Ik penetreerde eerst haar vagina. Stootte hard in haar kutje. Even later haalde ik mijn pik er uit en zette mijn eikel tegen haar anus. “Ontspan maar” zei ik. En toen ze dat deed gleed ik in haar anus. Ik stootte zachtjes. “Vinger jezelf” zei ik. Dat deed ze. “Ik kom” kreunde ik. En niet lang daarna spoot ik mijn sperma in haar anus. Samen gleden we op bed. Ik bleef lang hard dus ik gleed uit haar anus en in haar vagina. Nog een keer kwamen we allebei klaar. En tevreden vielen we in slaap.

In de dagen daarna hebben we het nog heel vaak gedaan. Toen haar moeder weer thuis kwam heeft ze alles verteld. In eerste instantie dacht ik dat ik moest vertrekken maar het bracht ons allemaal veel dichter bij elkaar. We liepen elke dag naakt door het huis. Gingen naar het naaktstrand, de nudisten camping. We genoten volop van elkaar. Ik had met allebei sex. Veel en vaak.

Een tijd later nadat we weer een keer sex hadden gehad kwam mijn stiefdochter naar ons toe. “Ik moet jullie wat vertellen….” zei ze. Ik schrok. “Ik ben zwanger….!” Ik voelde me wit wegtrekken. Mijn partner was euforisch. “Jaaa ik word oma!!” zong ze. “Weet je wie de vader is?” vroeg ik. “Dat kan er maar 1 zijn. Ik heb maar met 1 persoom sex gehad en dat ben jij” zei ze. Ik bleef stil. Mijn partner zei: “Arthur, het is goed zo. Ik ben zo blij dat jij de vader bent. Ik kan me geen betere vader voor mijn kleinkind wensen als jij! Dit komt allemaal goed!” Ik zuchtte en we we knuffelden en zoenden elkaar alle drie. In de maanden daarma liepen we meer en meer bloot. Ik genoot van de groeiende buik van mijn stiefdochter. De sex met mijn partner en ook met mijn stiefdochter was nog steeds geweldig…. Ik voelde me rijk!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 11670 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie