BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Fotoshoot met de buurvrouw

Goedemorgen buurvrouw.. Wilma schrikt een beetje en begint te blozen.
Ze is druk bezig met het maken van selfies in haar tuin. Tussen onze tuinen staat geen schutting maar een laag hekje met wat lage en hoge struiken.
Wilma is midden veertig, ze heeft golvend halflang haar en een lief gezicht. Een beetje onhandig probeert ze een foto te maken van zichzelf met haar rozen op de achtergrond.
Lukt het een beetje? Vraag ik. Ik vind haar een mooie vrouw, en zoals de zon nu schijnt met haar tuin in bloei is het een prachtig plaatje.
Ja.. antwoordt ze vertwijfeld ..ik heb een nieuwe telefoon en die doet niet helemaal wat ik wil..
Ik..ik wil wel even helpen.. zeg ik Ooit heb ik fotografie lessen gehad en ik ben daar best goed in.
Ze kijkt me even aan, dan naar haar telefoon en haalt haar schouders op.
Eigenlijk wil ik een selfie, dus dat zal ik toch zelf moeten doen.. lacht ze me toe.. maar misschien weet jij hoe ik de focus en het licht kan instellen.?
Ik kan in ieder geval even kijken, en klim over het hekje.
Vreemd, normaal groeten we op elkaar op straat of als we toevallig allebei in de tuin zijn, maar nu sta ik ineens naast haar. Mooie groene ogen heeft ze en heerlijk zoete parfum op. Haar borsten tekenen zich af in haar zomerse jurkje.

Fijn dat je me even wilt helpen… en mijn buurvrouw toont me haar telefoon. Er zit een mooie camera op met inderdaad veel instellingen. Ik laat haar de licht balans zien en leg haar het diafragma uit. Ze maakt opnieuw een paar foto’s en samen bekijken we het resultaat.
Het ziet er al een stuk beter uit. Enthousiast loopt ze naar een ander plekje in de tuin en maakt er daar ook een paar. Ze bekijkt ze en kijkt dan blij naar mij. Oh dankjewel! Deze zijn perfect.. ze komt weer bij me staan en laat het me de selfies zien.
Wauw, een beetje schuin van boven genomen geven ze zicht op haar hals, haar blote schouder en haar lekkere borsten. Haar tepels tekenen zich duidelijk af in het dunne stof. Zo had ik haar nog nooit bekeken, mijn lul begint stijf te worden. Een prachtige vrouw zeg ik.., mooi uitgelicht tegen een kleurrijke achtergrond.. Met een grote glimlach kijkt ze me aan. Jammer dat je er steeds maar half op staat zeg ik lachend. Als je wilt kan ik er wel een paar maken met jou er helemaal op..
Aarzelend kijkt ze naar me.. dan weer naar de foto en eigenlijk zou ze dat wel heel graag willen.

Het is nu of nooit denk ik en mijn geilheid neemt het van mijn over. Kom,.. ga eens bij die boom staan. Ik neem haar telefoon en wijs mijn buurvrouw een plek in haar tuin.
Een beetje overrompelt doet Wilma wat haar gevraagd word.
Met je rug er tegen aan en met één hand hoog en één hand laag pak je de boom achter je vast.
Kin omhoog en houd je ogen gesloten. Gewillig geeft ze zich over aan mijn commando’s.
De schaduw van bladeren danst over haar lichaam. Door deze houding zit haar jurkje strak om haar lijf, haar tepels zijn nu hard en zichtbaar aanwezig. Heel mooi zeg ik, alleen moet je slipje uit, die is te duidelijk te zien. Meteen doet ze haar slipje uit en gaat weer tegen de boom staan. Het is een heerlijk gevoel, bekeken worden met een bloot kutje onder een dun jurkje. Ze voelt een zacht briesje en word botergeil. Heel goed.. zeg ik, en nu de knoopjes van je jurkje open, je schouders bloot en je handen voor je borsten. Ze doet de knoopje los en het jurkje glijdt van haar schouders. Met haar handen om haar borsten houd ze het nog op de plaats. Ze voelt haar keiharde tepels en begint zachtjes haar borsten te kneden. Nu, draai je om, benen uit elkaar en buig voorover. Weer doet ze wat haar bevolen word. Heerlijk staat die lekkere snol met haar lekkere kont voorover gebogen voor me. Ik loop naar haar toe en doe haar jurkje omhoog tot over haar billen.

Ze heeft flinke billen en mooi rond, en met haar benen zo uit elkaar is haar dikke kut ook goed te zien. Haar kutlippen staan uit elkaar en ze is nat. Ze is nat en glad. Op mijn knieën ga ik vlak achter haar zitten. Ik buig naar haar toe en begin haar kutje te likken. Mijn tong tussen haar warme lipjes. Ze duwt haar kont naar achteren en ik neem haar hele kut in mijn mond. Gulzig zuig ik aan haar kut die natter en natter wordt. Mijn pik is nu keihard. Op je knieën nu.. zeg ik. Ik sta op en twee zaadvragende ogen kijken me aan. Maak mijn broek los en neem mijn pik in je mond.. beveel ik haar. Ik heb nog steeds haar mobieltje en begin te filmen. Behendig haalt ze mij leuter te voorschijn en haar warme lippen glijden over mijn eikel. Met langzame en diepe halen begint ze mij te pijpen. Haar tong duwt ze stevig tegen mijn lid als ze op en neer gaat afgewisseld met heerlijk zuigen.
Wat kan deze meid lekker pijpen zeg. Ik houd haar hoofd vast en begin diep in haar mond te stoten. Waar wil je m’n zaad..? Vraag ik haar. Over mijn gezicht.. spuit je warme zaad over mijn gezicht, dat vind ik zo geil..

Steeds sneller neuk ik haar mond nu.. mijn eikel wordt overgevoelig en het zaad komt naar boven.
Ik kom.. waarschuw ik haar.. voor haar neus trek ik me af. Wilma sluit haar ogen, opent haar mond en steekt vol verwachting haar tong uit. Snel achter elkaar schieten drie dikke stralen sperma uit mijn pik recht in haar gezicht. Het warme zaad zit op haar voorhoofd, op haar wangen, op haar neus en op haar mond. Een heel geil gezicht.
Mijn pik is nog steeds hard. Ga liggen.. zeg ik en als ze op het gras ligt kruip ik op haar en plaats ik mijn pik tegen haar kutje. Ooh ja neuk me.. spoort ze me aan. Zonder moeite glijdt mijn dikke pik bij haar naar binnen. Ze kijkt me heel geil aan, pakt mijn hoofd en drukt mijn mond op die van haar. Haar tong perst zich bij mij naar binnen en ik proef mijn eigen zoete zaad. Ik kus haar lippen en haar wangen terwijl ik haar hard neuk. Ze begint te kreunen en beweegt haar hand naar haar clitje. Ik merkt dat ze gaat klaarkomen en ik verhoog het tempo. Ze begint te schokken en luid te kreunen en ik haal mijn pik uit haar. Spuitend bereikt ze haar orgasme.

Ik ga naast haar liggen in het gras. We liggen heerlijk na te genieten in de zon, ondertussen zorgt een licht briesje voor een beetje afkoeling.
Dankjewel dat je me geholpen hebt met de foto’s.. ze geeft met een kus en knijpt nog even in mijn pik. Alles voor de kunst zeg ik met een dikke knipoog.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Lonnie

Ik vind het leuk hier gelijkgestemden te treffen en fantasieën te delen. Mocht je als vrouw willen delen hoe je een orgasme ervaart dan ben ik heel benieuwd ( sexycurry74@gmail.com ) en kan ik dat misschien verwerken in een volgend verhaal..

Dit verhaal is 14515 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Fotoshoot met de buurvrouw”

Plaats een reactie