BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Linde (12) Patrick

Een maand of vier na hun huwelijksdag kwam Patrick Linde bij de ingang van de slijter in een dorp verderop tegen. Ze raakten aan de praat en ze vroeg hoe het met hem en Eline was. Voor Linde was dat vragen naar de bekende weg, want ze had Eline maandag nog gezien en geproefd. Maar Patrick was tot op dat moment niet op de hoogte van hun wekelijkse rendez-vous.

Het was elke dag een feest met Eline zei hij en ze spraken over de dingen die de afgelopen weken waren gebeurd, met hen, in het dorp, op zijn werk, hij was zo blij met Eline. Hij wilde al bijna weglopen de slijterij in toen hij nog terugkwam op de huwelijksdag en hij Linde nogmaals bedankte voor haar prachtige bijdrage aan hun dag, het was werkelijk het hoogtepunt van de dag geworden, nou ja behalve de bruidsnacht dan, knipoogde hij, maar daar viel jouw naam ook een paar keer. Het was -maar dat hield ze toen nog voor zich- ook Linde’s hoogtepunt van de dag, hoewel de het toiletbezoek ‘s avonds met Eline er ook wezen mocht; het was te snel, te kort toen ze met haar tong tussen Eline’s dijen likte en haar klaarkuste, maar wel heel lekker.

Patrick streelde Linde over de rug toen hij haar bedankte, en zei dat hij ontzettend geraakt was, ze had zich zo goed ingeleefd dat het wel leek alsof het niet alleen zijn maar ook Linde’s liefdesverklaring was. Als hij niet op dat moment op het punt had gestaan met Eline te trouwen dan zou hij haar zeker een aanzoek hebben gedaan, dan had hij haar op dat moment als vriendin of vrouw gevraagd, en streelde haar over haar onderrug, Linde werd er warm van. Hij wilde zijn hand al weghalen maar toen ze ‘lekker’ zei ging hij door tot hij ook haar billen raakte. Daar bleef zijn hand rusten. Zijn ogen troffen de hare. ‘Echt, ik kende de woorden, Linde, ik vond ze mooi, maar pas toen jij ze uitsprak voelde ik liefde voor Eline, maar ook voor jou. Ik werd geil toen ik naar je luisterde, geil van jouw woorden voor Eline, geil van jou. Ik zat naast Eline, maar ik wilde op dat moment met jou naar bed.’ Zonder dat hij het door had was hij haar over haar billen, haar onderrug, door haar bilnaad aan het strelen. Eline voelde zich nat worden. ‘Zoals je daar stond, ik, ik durf het bijna niet te zeggen, ik wilde je doorboren, jouw borsten zuigen, jouw lippen proeven. Ik schaam me eigenlijk ontzettend nu ik dit zeg’ en pas toen merkte hij dat zijn handen haar billen stevig beet hielden. Ze waren allebei een paar seconden stil en hoorden alleen de krekels in het veld tegenover hen.

‘Ik was ook geil, Patrick, ik werd geil van mijn eigen woorden, ik werd geil van de woorden die jij voor mij had opgeschreven en die ik voor jou moest uitspreken. Weet je, ik was al geil toen ik ze voor het eerst hardop met jou bij ons aan tafel las. En ook toen ik daarna de woorden oefende kreeg ik een natte kut, ik wilde zo graag klaarkomen, elke keer als ik die woorden las, sprak, oefende. De laatste keer een dag ervoor las ik ze met mijn vingers in mijn kut en streelde mezelf, ik dacht, ach ik weet niet wat ik dacht, ik wist het wel, ik ademde de woorden; de ademhaling door mijn streling bepaalde hoe ik de woorden uitsprak. Mijn orgasme bepaalde de cadans van die woorden en zo Patrick, zo stond ik daar, en ik, ik schaam me ook wel een beetje, maar ik had zo’n geile kut. Ik trilde, mijn schaamlippen stonden zo open en ik kon ze alleen maar zo open uitspreken als ik klaar zou komen. En ómdat ik zo lekker klaarkwam, Patrick. Ik zag wel hoe jij en Eline naar me keken alsof jullie me wilden uitkleden, met me wilden vrijen, mijn borsten, mijn navel, mijn kut wilden grijpen. Mijn tepels stonden strak en als je me daar op het altaar had geduwd, je vingers in mijn roompot had gestoken, je paal in me had geramd dan had je geweten hoe nat en geil ik toen was.’

‘Je was niet alleen toen geil’.

‘Nee ik ben het weer Patrick, oh het spijt me, al maanden hoopte ik dat ik je een keer kon zeggen dat ik die woorden nog een keer voor je wil uitspreken, want ik sprak ze namens jou. Ik wil ze nog een keer op de adem en de golven van mijn orgasme uitspreken, alleen met jou en mij en dan wil ik dat je me langzaam uitkleedt tot ik alleen een string en een bh aan heb en je me begerig verlangt naar me kijkt en als ik praat, mijn borsten pakt, je lul tussen mijn borsten klemt, mijn lippen kust, je roede in mijn kut stoot, door mijn bilnaad rijdt, mijn sappige kut proeft en je zaad aan me geeft. En dan wil ik dat je een enkele zin samen met me meespreekt en dan alleen niet Eline maar Linde zegt, dan wil ik horen en voelen hoe geil jij ook van mij bent, Patrick. Dan wil ik dat je al je lust, al jouw ingehouden spanning van verlangen naar me die je afgelopen maanden voor mij had in me leegrijdt, in me uitstort.’

De slip onder haar rok was bijna net zo nat als op de dag die niet meer uit haar herinnering zou verdwijnen. Die net zo onuitwisbaar was als de erectie waar zij nu een stap dichter naar deed. Ze kuste Patrick, duwde haar borsten en haar buik tegen hem aan, voelde hoe zijn hete lul haar buik in vuur en vlam zette, dat zijn vingers haar rok opstroopten, haar billen en haar kut zochten en hij met beide handen haar billen klemde toen zij hem tongde. Ze voelde hoe zijn vingers haar kutje penetreerde en binnen twee minuten kwam ze ingetogen klaar. Ze kuste hem op de wang en zag dat zijn dunne zomerbroek ter hoogte van zijn eikel nat geworden was. ‘Jij bent ook klaargekomen’ giechelde Linde. Hij moest zijn boodschappen maar even onderbreken.

Een week erna bood Linde haar Patrick haar kut voor het eerst en niet voor het laatst aan en sprak ze, naakt, met hem in haar kut, opnieuw die woorden uit en dacht alleen maar aan Eline. Ze genoot van het wekelijks bezoek aan de echtelijke sponde, de plek die ze ook al enige maanden met Eline deelde. Ze genoot van het zaad op de lakens dat uit Eline’s kut gedropen was en van het zaad dat zij daarnaast, daarop uit haar eigen kut liet druipen. Ze genoot nog meer als zij samen met Eline in dezelfde echtelijke sponde haar vagina verwende en zij beide roken aan het zaad in de lakens; beide wisten zij dat Patrick hen beide nam, beide roken zij zichzelf en elkaar. Nooit spraken Linde en Eline met elkaar dat en wanneer Patrick de schoot van Linde vulde, haar borsten streelde, zijn paal leegreed tussen haar billen, haar de mond met haar vunzig verlangen naar zijn zaad snoerde door haar hoofd tussen zijn benen te klemmen en zijn zak in haar keel te legen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6361 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie