BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn vrouw veranderde 22

Even was het onwennig, vooral voor de meiden die nog even moesten landen in de setting waar ze in terecht gekomen waren. Ze wisten natuurlijk ook wel, na het contact wat ze al gehad hadden met de mannen, dat zie hier niet waren voor een cursus bloemschikken ofzo. Die spanning zat er bij beide duidelijk in en wat ongemakkelijk probeerden ze zich daarin een weg te vinden. Angelien zag de worsteling waarin ze zaten en besloot het ijs te breken. Ze fluisterde wat bij Manuel in zn oor en die knikte met een goedkeurende glimlach. Angelien had onder water de pik van Manuel al in haar handen en begon hem langzaam af te trekken tot zijn pik groot e stijf was. Toen nam Manuel plaats op de rand van de jacuzzi en nam Angelien plaats voor hem en zoog zijn lange dikke harde pik naar binnen.

Rustig en met lange halen begon zij hem nu te pijpen, steeds verder verdween de pik in haar keel tot hij in zijn geheel in haar keel gleed. Op dat moment pakte Manuel het hoofd van Angelien vast en hield haar een halve minuut in die positie. Angelien kokhalsde, kreeg geen lucht en werd daardoor bloedgeil. De meiden keken vol bewondering hoe hun moeder die enorme pik zo diep in haar keel hield en zonder er verder bij na te denken pakten ze beide onder water de pik vast van hun fuckboy voor dit weekend en begonnen hun rustig af te trekken. De mannen lieten het gebeuren en stelden de meiden op hun gemak door hun rustig te zoenen en hun wat te strelen, eerst over hun armen, rug en benen maar als snel gingen de handen richting hun borsten wat erg prettig werd ontvangen, want beide dames kreunden goedkeurend en genietend. Angelien keek even achterom en glimlachte naar beide meiden en gaf ze een knipoog.

Alsof de knipoog een teken was voor de mannen zetten ze zich beide op de rand van de jacuzzi en namen de meiden plaats tussen hun benen. Voorzichtig namen ze de enorme pik in hun handen en begonnen voorzichtig met hun tong lang de stam te gaan en te zuigen op de forse eikel. Toen ze beide een hand op hun achterhoofd voelden werden ze gedwongen door die hand om de pik verder in hun mond te laten glijden. Denkend aan de lessen die ze eerder gehad hadden probeerden ze hun keel open te zetten en de pik dieper naar binnen te laten glijden maar dat viel toch nog niet mee, door de lengte maar ook zeker door de dikte. Angelien had ondertussen de pik van Manuel uit haar keel laten gleden en was tussen de meiden in gaan zitten. Ze tikte Cecile op haar schouder die meteen begreep wat haar moeder kwam doen. Ze nam de plek van haar over en liet de pik soepel en langzaam in zijn geheel in haar keel glijden, en dat terwijl beide meiden aandachtig keken hoe ze dat deed. Na dit een paar keer gedaan te hebben liet ze Cecile weer plaats nemen en die liet er geen gras over groeien en liet de enorme pik meteen weer in haar mond verdwijnen tot het punt waar ze daarvoor ook al moeite had om hem verder te laten glijden. Even liet ze hem weer iets uit haar mond glijden om hem vervolgens luid kokhalzend diep in haar keel te laten verdwijnen, tot vol genoegen van haar toyboy en van Angelien die haar aanmoedigde. “Goed zo knapperd, laat je keel maar lekker vullen met die neukstaaf, je leert snel net als je moeder.”

Al die aanmoedigingen had Willemein ook gehoord en met wat ze naast zich had gezien deed ze nu ook haar best om de lekkere lange pik van Angelo in haar keel te laten verdwijnen. Angelien merkte dat ze er toch wat moeite mee had en hielp haar door haar hoofd keelgoed te laten strekken zodat de pik recht haar hals in kon en onder luid gekokhals verdween ook de pik van Orlando diep in haar keel. Manuel had dit alles vanaf en afstandje zitten bekijken en liet Angelien even met rust zodat die haar beide dochters kon ondersteunen en aanmoedigen. Telkens als 1 van de meiden weer moeite heeft de pik en zijn geheel naar binnen te krijgen helpt Angelien ze en moedigt ze aan. Duidelijk te zien is dat ze trots, geil en opgewonden is, haar tepels zijn keihard en met 1 hand vingert ze haar gezwollen kut. Manuel heeft ondertussen zijn telefoon gepakt en filmt alle 3 de vrouwen en geniet van wat hij ziet getuige zijn keiharde pik. Na een tijd alles uitgebreid gefilmd te hebben wenkt hij Angelien, die steeds minder hoeft te assisteren bij haar dochters, en helpt haar bij het uit stappen uit de jacuzzi. Manuel pakt de halsband die ze dag daarvoor veelvuldig gedragen heeft en snoert die strak om haar hals. Angelien laat zich daarna gewillig vastbinden, staand onder de veranda door banden die ze om haar polsen heeft gekregen. Met haar armen boven haar hoofd en haar benen licht gespreid kijkt ze toe hoe haar dochters nog steeds kokhalzend voorzichtig geneukt worden diep in hun jonge keeltjes. Ze hebben totaal geen notie van wat er ondertussen met hun moeder gebeurt.

Als Manuel Angelien stevig heeft neergezet en alles goed heeft gecontroleerd geeft hij Angelo en Orlando een seintje en laten ze hun pik uit de meiden glijden. Pas dan zien ze hun moeder onder de veranda staan. Eerst even lijken ze te schrikken maar dan lijken ze geïnteresseerd in wat ze zien en wat er staat te gebeuren. Angelo en Orlando helpen de meiden uit de jacuzzi en laten hun een set handboeien zien en vragen netjes of ze die om mogen doen bij hun. Beide stemmen ze knikkend in en even later zitten ze, op hun knieën in het strandzand, met hun handen op hun rug geboeid een paar meter van hun moeder af. Dan krijgen de mannen van Manuel 2 gag ballen aangereikt en weer vragen ze aan de meiden of ze die om mogen doen. Weer knikken ze instemmend en krijgen ze de bal gag strak in hun mond en worden deze met leren riempjes strak achter hun nek vast gegespt.

Even kijken ze elkaar aan, met een klein beetje angst in hun ogen maar de opwinding overheerst. Hun tepels zijn hard, hun kutjes zijn nat, staan lichtjes open en een druppel geil hangt aan 1 van Cecile haar gezwollen schaamlippen
Angelien is zeker net zo geil, maar ook enigszins angstig nu ze haar dochters geboeid en hun mond gesnoerd, voor zich ziet zitten.
Als vervolgens de 3 mannen haar kant op komen is haar schrik weg, maar is de schrik bij de meiden weer terug. Manuel heeft het touw wat vast zit aan haar polsen iets laten vieren en daardoor komt Angelien licht voorover gebogen te staan. Meteen Neemt Angelo achter haar plaats en schuift zijn, door Willemein tot monsterpik gepijpte pik, in 1x diep in haar kut en begint haar stevig te neuken Angelien, best wel wat gewend, kreunt toch luidt bij het ineens zo fors genomen worden.

Heel lang duurt het kreunen niet wat Orlando staat voor haar en laat zijn pik in haar keel glijden waardoor haar kreunen gesmoord wordt. Op het tempo waar Angelo haar neemt pijpt ze Orlando die rustig blijft staan. Manuel loopt ondertussen rustig rond, kijkt, filmt zo nu en dan en gezien zijn enorme pik geniet hij volop. Als hij bij de meiden gaat staan speelt he even met hun borsten en speelt met hun nog steeds harde tepels. Dan fluistert hij iets in hun oor waar ze beide enthousiast ja op knikken. Manuel pakt zijn telefoon en tikt iets in. Een halve minuut later trilt zijn telefoon en leest Manuel een berichtje. Hij laat het bericht ook aan de meiden zien die weer enthousiast knikken. Angelien krijgt hier allemaal weinig van mee terwijl ze nog steeds flink wordt geneukt, nu inmiddels door Orlando, en pijpt ze Angelo in hetzelfde ritme. Kwijlend door de pik die diep in haar keel verdwijnt geniet ze volop van de 2 mannen. Manuel heeft ondertussen de gag bal van Cecile afgedaan, die weet wel wat er van haar verwacht wordt en begint Manuel te pijpen. In de jacuzzi had ze al kennis gemaakt met de pik van Angelo, maar het formaat van Manuel was toch even wat anders kwam ze snel achter. Net iets dikker, nog langer en dus had ze de grootste moeite om deze ook in zijn geheel in haar mond te nemen.

Manuel laat haar rustig wennen aan zijn formaat en kneed ondertussen de tepels van Willemein die met enige angst in haar ogen naar haar zusje kijkt en ondertussen geniet van de stevige handen op haar borsten. Kwijlend langs haar gag bal worden haar borsten besmeurd en glijden de handen van Manuel over haar borsten en keiharde tepels. Als hij er flink in knijpt gromt ze hoorbaar en stroomt er een golfje kutsap uit haar openstaande kutje. Cecile heeft nog steeds de grootste moeite om de pik in haar mond te krijgen, de dikte is toch wel iets waar ze moeite mee heeft. De forse paarse eikel is ook echt wel immens groot, met moeite krijgt ze haar lippen erom heen maar daar blijft het ook wel bij. Willemein ziet het en denkt aan haar moeder, die zo lijkt het in ieder geval, de pik van Manuel soepel naar binnen kan laten glijden in haar keel. Als ze haar moeder ziet staan krijgt ze even een raar gevoel. Waar zijn ze in beland, 3 grote donkere en naakte mannen, hun moeder vastgebonden en met 1 pik in haar druipende kut en de ander diep in haar keel, haar zusje naast haar die een nog grotere zwarte pik aan het pijpen is en zijzelf, enorme geil, met haar handen vastgebonden op haar rug terwijl 2 grote zwarte handen met haar borsten spelen…wat gebeurt hier allemaal. Door alles wat ze ziet is ze zo geile en opgewonden dat weer een lading kutgeil spontaan uit haar kutje golft, het zand onder haar kleurt donker door al het vocht wat ze al verloren is.

Cecile krijgt het blijkbaar niet voor elkaar om de pik dieper in haar mond te krijgen en Manuel gunt haar even rust, plaatst wel meteen de gag bal terug in haar mond en helpt haar overeind en zet haar op haar benen. Ook zij is geil en flink opgewonden want ook onder haar kutje is het zand donker verkleurd, en een sliert kutgeil hangt aan haar kut als ze, met haar benen wijd, blijft staan waar Manuel haar neergezet heeft. Dan helpt hij ook Willemein omhoog en zet haar naast haar zus neer. Beide hebben nog steeds hun handen vastgebonden op hun rug en hun borsten fier vooruit met daarop 4 keiharde tepels. Even speelt Manuel weer met die tepels en fluistert weer wat in de oren van de meiden die weer enthousiast knikken. Dan loopt hij naar Orlando en Angelo toe en tikt ze op de schouders. Meteen stoppen ze en laten hun pik uit Angelien glijden die verrast om zich heen kijkt waarom de heren stoppen. Manuel pakt nu een 3e gag bal en doet die om bij Angelien en trekt hem stevig aan, veel strakker als bij de meiden, ook de halsband wordt gecontroleerd en nog een gaatje strakker gezet.

Dan worden beide meiden naast hun moeder neergezet en net zo vastgebonden als haar. Lichtjes voorover gebogen staan ze nu met zn 3en naast elkaar. Hun kontjes lichtjes naar achteren en daardoor goed toegankelijk voor de heren. Manuel rijkt nu de beide heren een halsband aan, die ze omdoen bij de dames. Net als de gag bal een stuk losser dan bij hun moeder, die nu toch verschrikt naast zich kijkt wat ze met haar dochters aan het doen zijn.
“Wees gerust moeder, of moet ik zeggen loeder? JE dochters hebben gezien hoe geil hun moeder is en hoe ze genoot van een lekkere pik in haar kut, de meiden staan te soppen en willen ook wel eens weten hoe het voelt om een echte pik in hun blanke kutjes te hebben in plaats van de blanke worstjes van hun vriendjes. Dus geniet, dat gaan hun ook doen en jij weet al lang hoe het voelt en volgens mij wil jij ook niet anders meer dan een big black cock in je blanke natte kut.”

Zonder verder nog iets te zeggen nemen de heren plaats achter de dames en synchroon zetten ze hun eikel tegen de natte en gezwollen kutjes aan en laten hun pik langzaam naar binnen glijden. Angelien ontvangt hem zonder geluid, duidelijk gewend aan het formaat maar bij Cecile en Willemein is dat wel anders. Luid grommend en met een van pijn doortrokken gezicht ontvangen ze de eikel in hun kutjes. Als even later de eikel langzaam naar binnen glijdt en hun helemaal vult wordt het grommen nog luider en rollen er tranen over hun wangen. Even mogen ze wennen aan het formaat en dan beginnen de heren te stoten, Manuel al meteen met forse lange halen, de 2 anderen rustig en niet al te diep. Moedig ondergaan de meiden hun 1e kennismaking met een echte pik en als snel verandert hun pijnlijke gezicht naar een gezicht wat overduidelijk geniet en bewegen ze zelfs al lichtjes mee met het ritme van de stoten. Hun borsten met daarop nog steeds keiharde tepels schudden mee met het ritme van de stoten, die van hun moeder zwiepen harder heen en weer, een mooi gezicht met de flinke ringen door haar tepels.
Na een minuut of 3 begint Cecile wilde te ademen, kwijlend en grommend komt ze kort daar na heftig klaar. Angelo houdt heel even haar heupen vast om te voorkomen dat ze door haar knieën zakt en houdt daarbij zijn pik diep in haar zonder verder te bewegen. Net als Cecile weer bij lijkt te komen hoort ze naast haar haar zus ook hevig grommen en ook zij komt heftig klaar, kwijlend langs haar gagbal en zichtbaar genietend. Als ook zij naar een paar tellen weer bij gekomen is hervatten de mannen hun tempo weer en als ze weer stevig staan wordt dit tempo opgevoerd en rammen ze nu hun pik diep en hard en de dames. 3 heren staan nu te pompen, in 3 kwijlende, soppende en genietende vrouwen. Af en toe kijken ze naar elkaar en glimlachen.

Angelien is al die tijd nog niet klaar gekomen en lijkt dit erg lang vol te kunnen houden. Maar als Manuel met 1 hand een tepel krijgt en met aan de ring begint te trekken en met zijn nadere hand haar neus en mond telkens kort dichthoudt lijkt ze ook in een ander stadium te komen en komt na 5 minuten breathplay en het spelen met haar tepels komt ook zij luid grommend en kwijlend klaar. Manuel blijft haar onverminderd door neuken en ook Angelo en Orlando hanteren nu een sterk tempo en net als Angelien weer bij lijkt te komen van haar heftige orgasme hoort ze naast haar haar beide dochters weer luid grommen en nu moeten beide heren hun bij de heupen pakken om te voorkomen dat ze door hun orgasme door de knieën zakken. De mannen kijken elkaar lachend aan en laten hun pik uit de dames glijden.

Alle 3 zijn ze goed verwend en een lading kutsap golft langs hun benen op de grond. De touwen aan hun handboeien worden weer wat strakker gebonden waardoor ze rechter op komen te staan en even laten e heren hun zo staan en genieten op een afstandje van hun dames. Dan maakt Manuel de zoveelste foto van die dag en worden de dame losgemaakt en wordt hun gag bal uit hun mond verwijdert. Alle 3 zijn ze blij om hun kaken weer te kunnen ontspannen ondertussen worden ook hun polsen weer losgemaakt en kunnen ze weer helemaal vrij bewegen. Wrijvend over hun polsen staan ze zo met hun 3en en kijken elkaar een beetje ongemakkelijk aan. Ze zijn zich er wel goed van bewust dat wat er net gebeurde een grote impact zal hebben op hun leven. Hun moeder is natuurlijk al langere tijd een ander leven aan het lijden maar de meiden zijn nu ook ergens aan begonnen waar ze nog geen weet van hebben waar dat zal gaan eindigen en hoe dat er uit gaat zien voor hun. Wat ze wel weten is dat ze geen moment spuit hebben gehad, ze hebben genoten, hun kutje gloeien van het geweld van zojuist en hun benen nat van hun eigen geil wat nog steeds lichtjes uit hun openstaande kutjes sijpelt. Dan omhelzen ze elkaar en laten ze alle 3 een klein traantje.

“Ik ben trots op jullie, jullie hebben je goed gedragen en jullie 1e echte kennismaking met een echte pik voortreffelijk ondergaan. Geniet, en denk niet te veel jullie vriendjes, zij zullen uiteindelijk best begrijpen dat jullie dit gewoon verdienen en dat het voor hun ook beter is.” Ze gaf ze allebei een dikke zoen en nam ze bij de hand.

“Kom, we gaan een lekkere lunch maken, onze mannen zullen vast wel zin hebben in een goed lunch.” Bij het uitspreken van die woorden zocht ze oogcontact met Manuel die trots naar haar keek en haar een knipoog gaf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 8024 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoe mijn vrouw veranderde 22”

  1. was toch ook nog iets met ringen voor die meiden en het lijkt me leuk om de beide meiden iets met breeding te laten doen. en met jezelf daar in japan en wendel hoe gaat het daar????

Plaats een reactie