BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik mijn vrouw en haar minnaar – Bahama’s – deel 5 einde

Ik mijn vrouw en haar minnaar – Bahama’s – deel 5 einde
(voor zij de het verhaal hebben gevolgd, mijn excuses voor het laattijdig einde, door beroeps redenen was ik niet in de mogelijkheid om het laatste deel te publiceren)

Ik woon reeds meer dan 3 maanden op de Bahama’s en het is reeds een jaar geleden dat,mijn vrouw als een hond in een kooi door Tom werd meegenomen na een schijnhuwelijk. Eigenlijk het enig dat ik mis is hoe mijn vrouw op haar rug lag en werd geneukt. Haar gekreun, gehijg en haar taal van “Neukt me, neukt de Mexicaanse hoer of spuit die hoerenkut vol met je sperma” dat maakte mij waanzinnig geil. Nadia is anders zij kreunt en hijgt maar dat is anders dan mijn vrouw. Nadia houdt van sommige extremen die haar slaafs maakt. Toen ze zag hoe mijn vrouw door Tom in een kooi werd gezet wou ze dat ik haar s ’nachts opsloot in een hondenkooi die naast mijn bed stond. Alvorens ze in de kooi ging neukte ik haar kont en eens dat ik mijn lading in haar reet had gespoten sloot ik haar op in de kooi. De kooi was tamelijk lang.
Na een maand was Nadia plots verdwenen, ze was niet thuisgekomen en de volgende dag kreeg ik van haar een bericht dat het uit was. Om eerlijk te zijn ik miste haar niet, ik miste mijn hoeren vrouw die waarschijnlijk ergens wel weer met haar benen openlag en van Tom hard werd geneukt. Twee maanden nadat Nadia mij had verlaten op een vrijdag avond werd er aan de deur gebeld. Tom stond daar en achter hem in de auto mijn vrouw en Nadia die beide op de achterbank zaten. Mijn vrouw had ik daar verwacht maar niet Nadia. Tom keek mij aan en zie.
– “Ik breng de hoer terug.”

Het was niet van “Je hoer” of van “Je hoeren vrouw”, neen het was van “De hoer”. Hij deed teken dat ze moest uit stappen. Nadia stapte eerst uit en dan mijn vrouw. Ik was verbaasd om te zien dat beide eigenlijk op dezelfde hoeren manier waren gekleed. Een bloesje waar de tepels duidelijk zichtbaar waren en daar het bloesje halfopen stond, waren de borsten goed zichtbaar. Beide hadden een minirokje dat eigenlijk juist een lapje stof was die amper hun kutje bedekte. De hoge hielen maakte hun slank en sexy en beide zagen eruit als straat hoeren. Beide hadden een staart die met een butplug in hun kont zat. Mijn vrouw kwam naar mij en vroeg met tranen in de ogen dat ze terug mocht komen daar Nadia haar plaats had ingenomen. Ik keek Tom aan en met een lach zei hij.
– “De hoer heeft gelijk, Nadia heeft haar plaats ingenomen, ze is jonger en je hoer hebben we zo dikwijls geneukt dat haar tijd voorbij is. We hebben haar zoveel keer per dag gebruikt dat haar mond, kont en kut liters sperma heeft ontvangen en nu is het tijd voor Nadia om te worden gebruikt.”
Hij lachte en toen keek ik Nadia aan en ze zei niets, ze keerde zich om en stapte in de wagen. Toen stapte Tom in de wagen en reed weg met Nadia. Mijn vrouw zei niets en keek me aan en zei.
– “Mag ik terugkomen? Ik weet dat ik een slet ben en mij heb me laten neuken door meerdere mannen, maar ik hou van jou en ik zal alles toen wat je van mij verlangt.”

Ik knikte en zei dat ze moest binnen komen en we gingen beide naar de zitkamer. Ze zette zich neer in de lange sofa en ik zat over haar en automatisch opende ze haar benen zodat ik haar kutje kon zien. Ze keek mij aan en vroeg dat het goed was daar ze dat van Tom steeds moest toen gelijk waar ze waren. Ik knikte dat ze verder zo kon doen en vroeg toen dat ze mij kon vertellen wat er de laatste drie maanden met haar was gebeurd.
“Toen ik in de kooi zat en mijn handen aan de tralies waren geboeid en mijn tepels met de zilveren ketting eveneens aan de kooi was bevestigd, reed Tom door de stad naar zijn vrienden. Ik zat daar in de kooi en kon niet bewegen. Toen we bij zijn vrienden waren werd de kooi door vier mannen naar een kamer gebracht en doen ze deze in de kamer neerzette deed Tom teken dat ze mij door de tralies konden betasten. Na een tijdje staken ze hun lul door de tralies en moest ik ze pijpen. Ik weet niet hoeveel maar het waren ongeveer een tiental mannen die ik verschillende keren heb gepijpt. Door de pijpbewegingen deden mijn tepels en mijn borsten pijn en soms kneden deze mannen aan mijn borsten waardoor de tepel verder werd uitgerekt. Het deed pijn maar het maakte mij ook zeer geil. Later als de mannen weg waren heeft Tom mij uit de kooi gezet en heeft hij zowel mijn reet als mijn kut hard geneukt. Daarna plaatste hij de kooi in de slaapkamer en moest ik in de kooi slapen.

Hij noemde mij zijn hoeren hond en ik was zijn seks speeltuig en zijn huisdier. Waarschijnlijk wat vreemd voor jou maar voor het huwelijk met Tom had ik daar mee ingestemd. Gedurende de dag liep ik rond op hoge hielen en had ik een kort rokje aan. Tom heeft 5 mannen en 2 vrouwen die in zijn huis werken, zoals een keuken kok, een butler, diensters en een tuinman. Op een dag had Tom het mannelijk personeel de opdracht gegeven om mij als hun seksslavin te gebruiken en mij zoveel mogelijk te neuken daar ik een goedkope slet was. Om eerlijk te zijn ik heb ervan genoten hoe zij mij vastnamen, mijn borsten betaste en hun vingers in mijn kutje staken en mij daar na neukte zowel in mijn reet als mijn kut. Volgens Tom was het niet genoeg en hij gaf iedere man 100 euro als ze mij meer dan 3 keer konden neuken. Voor een hoer als ik was dat de hemel. Ik heb meer met mijn benen opengelegen dan je kan voorstellen. Na een tijdje raakte Tom mij niet meer aan en dat deed pijn. Hij neukte de 2 vrouwelijke bedienden en liet mij toekijken.

Ik werd elke dag door de 5 mannen geneukt, soms was het te veel daar ze geen pauze namen en mij constant zaten te neuken. Ik kreeg pijn in mijn knieën om steeds als op zijn hondje te werden geneukt. Mijn reet deed pijn daar de tuinman en de kok beide hun lul meestal samen in mijn reet stopte. Een lul was in orde maar twee lullen dat was te veel. Een maand later werd ik vervangen door Nadia, zij was nu het speeltje van Tom. Ik werd bij opbod verhuurt. Bij het opbod stond ik naakt op hoge hielen. Ik had een metalen band rond mijn bekken en op de band zaten aan beide kanten metalen boeien bevestigd waar ik mijn handen in had. In mijn kut hadden ze een metalen staaf gestoken die was bevestigd aan de metalen band en een haak in mijn reet die eveneens aan de achterkant van de metalen band was bevestigd. Ik stond op een klein verhoog en had een kartonnen schild met een kabel rond mijn nek waarop stond “Nutteloos hoer te huur, heeft dringend lullen nodig”. Ik werd verhuurd voor een maand aan een boer met 5 zonen.

Die maand was een hel. Ik sliep tussen de varkens en werd s ’morgens om vijf uur gewekt en moest op mijn handen en voeten kruipen naar de binnenplaats waar ik door de boer werd geneukt en de broeders moest pijpen. Het was afschuwelijk. Toen ze de koeien gingen melken moest ik naast de koeien op mijn handen en voeten staan en hingen ze eveneens de toestellen aan mijn borsten om mij te melken. Gedurende het melken neukte ze mij met de reden dat de sperma melk zou maken daar ik maar weinig melk gaf. Later moest ik mij opmaken en alleen een kleedje aan doen. Ze hadden voor mij hoge laarzen gekocht met superhoge hielen en zo moest ik de boers zijn zonen en hun vrienden die waren uitgenodigd voor de pokeren bedienen en bevredigen. Ze waren meestal met een 14 man. Ik moest drank aanbrengen en als het niet snel genoeg ging staken ze brutaal hun vingers in mijn kutje of mijn reet. Later waren ze allemaal dronken en werd ik geneukt tot diep in de nacht.

Zelden was er een lul niet in mijn mond, kut of kont. Eenmaal als de mannen moe waren werd ik terug naakt met hoge hielen bij de varkens gezet. De varkens snuffelde aan mijn kutje en ik had het gevoel dat zij mij wilde neuken. De dag voor dat ik terug zou gaan naar Tom hadden ze een vriend uitgenodigd met 3 Duitse Dogs. Eerste werd ik door de boer, zijn zonen en hun vriend geneukt en dan was het te beurt aan de honden. Ze hadden de honden een soort van viagra gegeven zodat hun lul diep in mij kwam en lang heet stond. Met een honden lul in mijn kut kreeg ik een hondenlul in mijn mond en dat zou zo uren verder gaan. Op het einden lieten ze de honden mijn reet neuken. Ik was zeer moe maar niet voor de mannen die door het kijken hoe de honden mij verschillende maal neukten geil waren. Hun lullen stonden op barsten en eigenlijk genoot ik ervan hoe ze me daarna hebben geneukt.”

Ik dacht daarbij wat een echte hoer is mijn vrouw, hoe is het zo ver gekomen dat ze met honden neukt en er van geniet om harde te worden genomen bij een bende seksmaniakken. De maand daarna was ik het eigendom van Tom zijn vriend George , een Senegalees pooier. Ik moest elke dag de straat op om als hoer te werken. Ik had een doorschijnend kleedje aan waar je duidelijk alles kon zien en ik moest plaats nemen op het einde van een straat zodat de pooier mij kon in het oog houden. Ik stond daar van 2 uur in de namiddag tot laat in de nacht. De meeste klanten kwamen om mijn reet te neuken daar ik een plaat je rond mijn hals had waarop stond dat mijn reet goedkoper was dat mijn kut of mond en dat was ook zo. Op mijn laatste dag van de week had hij steeds al zijn vrienden uitgenodigd. Alvorens de gasten kwamen, alleen mannen, moest ik op aan de voordeur wachten totdat er een gast arriveerde. Ik stond op hoge hielen en er werd mij een balk achter mijn nek geplaats waar mijn handen werden aan vast gebonden. Als er een gast aanbelde moest ik de deur open toen wat niet zo eenvoudig was met mijn handen aan de balk. Als de gast dan binnen was, moest ik op mijn knieën gaan zitten en de man pijpen.

Eigenlijk het was meer dat ze mijn mond neukte en sommige deden dat zeer krachtig. Rond de twintig mannen waren er. Eenmaal als ik de laatste gast had gepijpt werd ik in de partyroom op een tafel vastgebonden en dan mochten ze mij voor twee uren vingeren en kussen, niet neuken. Sommige staken hun hand in mijn kut en dan draaide ze hun handen nogal ruw in mijn kut en zelfs in mijn reet. Constant werd ik gekust, hun tongen drongen soms diep in mijn mond en ik moest eveneens mijn tong in hun mond steken waar ze dan krachtig op zogen. Na een tijdje werd ik op mijn buik gelegd op een soort kruis waardoor mijn benen wijd openlagen en mijn armen eveneens. Nu hadden ze een goed zicht op mijn kut en kont wat voortdurend werd geneukt. Mijn hoofd werd ondersteund zodat ze gemakkelijk hun lul in mijn mond ramde. In mijn laatste week met Tom zat ik de meest tijd in de kooi en zag ik hoe Tom Nadia neukte. Gedurende de dag werd ik door de 5 mannen geneukt en dat gaf mij voldoening daar ik van lullen hou die mij neuken zowel in mijn kut als mijn reet.

Toen ze haar verhaal had verteld ging er door mijn hoofd hoe mooi en wat voor een formidabel hoer ze was. Ik was eerst blij dat ze terug was. Toen ze zei dat ze verder wou gebruikt worden als hoer moest ik even slikken. Wanneer wil ze dat we terug naar ons huwelijksleven gaan of kiest ze voor steeds een hoer te zijn? Ze wou voor immer een slet en hoer zijn. Ik heb toegestemd en in ons huis heb ik een kamer ingericht waar ze klanten kon ontvangen. Ik had Tom opgebeld en gevraagd dat hij klanten kon aanbrengen voor mijn vrouw en we zouden de winst delen. Tom was hier mee akkoord en nu waren we beide pooiers van mijn vrouw. De zaken gingen zeer goed, mijn vrouw lag meer op haar rug met haar benen wijd open dan ik kon inbeelden. Ze deed ook aan groep seks en het geld stroomde binnen. Ik heb doen beslist om het pooier geld en met een deel van mijn spaargeld om naar de Bahama’s te verhuizen. Ik heb een huis aan het strand gekocht met een groot domein en heb 3 dames die voor het huis zorgen en voor mijn lul.
Beide zijn we gelukkig, ik heb een goed leven en geniet van mijn pensioen en mijn 3 dames. Mijn vrouw haar wens komt eveneens uit, ze kan op haar rug liggen met haar benen wijd open en worden geneukt in al haar gaten. Bij de klanten en bij Toms vrienden wordt ze de hoeren koningin genoemd en hopelijk blijft ze dat lang genoeg doen zodat ik van mijn bijverdienste kan genieten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ik mijn vrouw en haar minnaar – Bahama’s – deel 5 einde”

Plaats een reactie