BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 1.

Ik wil jullie vertellen wat me onlangs is overkomen. Ik heet Anneke, ben tweeënvijftig jaar oud, al jaren getrouwd met Henk, die net zo oud is als ik. We wonen in het noorden van Friesland, in een plaatsje waar het een gekkenhuis is, als de Elfstedentocht wordt gereden. Wat je dan op TV ziet, is nog maar een klein stukje van wat er dan allemaal bij ons gebeurt. Ik ben van de leeftijd, waarop ik als meisje al lingerie droeg, hoewel dat toen ik vijftien jaar werd en lingerie mocht dragen, behoorlijk saai en netjes was. Jarretellegordels en nylonkousen, waren een standaard onderdeel van mijn lingerie, en zagen er steevast een stuk degelijker uit als nu. Mijn jarretellegordel was eigenlijk een hele strakke en korte broek, waar vier of soms zes jarretelles aan zaten. Je trok hem aan over je heupen naar boven, tot je billen er goed verpakt in zaten. De nylonkousen waren van die saaie bruine nylonkousen, behoorlijk dik van stof, en ze zagen er allesbehalve vrouwelijk uit. Maar toch, ik mocht toch van mijn ouders aan de mode van die tijd meedoen. Daar is de liefde voor alles, dat een vrouw nog vrouwelijker en mooier, ja zelfs uitdagender kan maken, in de loop van de jaren alleen nog maar groter door geworden, inclusief de hoge hakken, en in mijn geval vooral de naaldhakken. Het begon eigenlijk al op onze trouwdag, dat was de dag waarop Henk me voor het eerst in echt mooie, en opwindende lingerie zag. Ik heb de hele dag iets in zijn ogen gezien, dat een belofte leek te worden voor onze eerste echte huwelijksnacht. Nadat alle gasten vertrokken waren, en wij ons huisje binnen kwamen, heeft hij me over de drempel gedragen, waarbij zijn hand “per ongeluk” onder mijn trouwjurk verdween. Toen hij me weer neerzette, zag ik aan de dikke bult in zijn broek dat wat hij had gevoeld, hem ontzettend had opgewonden.

Nadat ik mijn trouwjurk had laten zakken, en hij zag wat ik eronder aan had, wist ik dat we een eerste, vet geile, en zalige huwelijksnacht zouden hebben. Ik droeg een strak wit corseletje, met een paar hele lichte nylonkousen, en een paar witte pumps met een naaldhak. Het bijpassende stringetje had ik eerder op de avond al uitgetrokken. Op mijn rechter dijbeen zat een echte kousenband, van witte kant met rode roosjes erop. Hij had het niet meer! Toen ik mijn corseletje uit wilde trekken, zei hij dat ik alles moest aanhouden. Hij duwde me met mijn gezicht naar de muur, en kwam achter me staan. Omdat ik naaldhakken droeg, was ik bijna net zo groot als hij. Terwijl zijn handen over mijn knisperende nylons gingen, voelde ik dat hij zijn stijve lul tussen mijn billen drukte. Ik duwde mijn kontje naar achter, en voor ik het wist zat zijn eikel al tussen mijn gezwollen schaamlippen. Ik boog me iets voorover, zodat hij zijn stijve lul in mijn natte kutje kon stoten. Het was gewoon zalig om zijn lul in mijn kutje te voelen! Hij tilde mijn borsten uit het corseletje, en trok aan mijn harde tepels. Ik genoot van zijn aandacht, mijn kutje begon te lekken! Toen trok hij zijn stijve lul uit mijn kutje, en draaide hij me om. Ik stond met mijn rug tegen de muur aan, mijn benen uit elkaar, staande op die dunne naaldhakken. Mijn kutsap druppelde al uit mijn kutje, en gleed over mijn nylons naar beneden. Hij kwam op zijn knieën voor me zitten, en even later voelde ik zijn hemelse tong, die mijn klitje bewerkte. Het was hemels! Ik kwam prompt weer klaar op zijn flitsende tong! Hij heeft me daarna in alle standjes geneukt tot hij niet meer kon, en ik vond het heerlijk! Vanaf die dag is mijn, nee onze voorkeur voor mooie, opwindende en uitdagende lingerie en naaldhakken, alleen nog maar groter geworden. Ik draag elke dag mooie lingerie onder mijn kleding, en nylons horen daar natuurlijk ook bij. Ik heb ze inmiddels in veel kleuren en soorten, van vijf tot twintig denier, de meeste met een naad.

Nu ben ik tweeënvijftig lentes jong, en nog steeds ben ik in staat om hem op te geilen, met als eindresultaat een stevige neukbeurt. En ondanks mijn leeftijd zie ik er best nog heel goed uit, ook al heb ik al een aantal kleine rimpeltjes rond mijn ogen. De reden waarom ik dit schrijf is de volgende. Een tijdje geleden is er een jong gezin naast ons komen wonen, leuke mensen die naast een paar dochters ook een zoon van zestien jaar hebben. Hij is de oudste van het stel kinderen, heet Jos, en ziet er leuk en sportief uit, zoals veel van de jongens van die leeftijd. Hij is lang, slank, en heeft een mooi lijf zoals we dat graag zien. Een echte “Six pack” borst. We hebben in korte tijd een goed contact met deze buren opgebouwd, en ik houd regelmatig een oogje in het zeil, omdat zij part time werkt. Zo heb ik een regeling gemaakt met de buurvrouw, ik zorg er voor dat hun huis een beetje aan kant is. Ik ontdekte op een dag bij toeval, dat Jos zich op zijn kamer aan het aftrekken was, terwijl ik op de slaapkamer ernaast bezig was met opruimen. Zijn deur stond namelijk op een kier, en ik kon hem horen kreunen, toen hij zijn stijve lul aftrok. Ik zag dat hij ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijk grote lul had. Zijn lul was weliswaar nog niet zo dik, maar was wel lekker lang, met een dikke eikel op de top. Tot op dat moment had ik niet eerder een andere stijve lul gezien dan die van Henk, maar je mag best weten, dat deze zestien jarige jongen me behoorlijk geil maakte met zijn gekreun, en met die mooie lul van hem. Hoe het kwam weet ik niet, waarschijnlijk had ik iets teveel lawaai gemaakt, maar ineens hield het gekreun op. Ik ben snel naar beneden gegaan, en ben op de bank gaan zitten. Ongeveer tien minuten later kwam Jos ook naar beneden, en ik zag meteen dat hij me een beetje vreemd aan zat te kijken. Ik deed natuurlijk of er niets aan de hand was, en ging een pot thee zetten. Maar hij bleef maar om me heen draaien, althans, dat gevoel kreeg ik echt. En ja hoor, even later vertelde hij me dat hij wel door had, dat ik hem aan zijn stijve lul had zien trekken.

Hij vroeg me, om alsjeblieft niets tegen zijn ouders te zeggen, dat zou behoorlijk heftig overkomen. Onder het genot van een kopje thee heeft hij me toen van alles opgebiecht. Hij vertelde me, dat hij mijn mooie lingerie en mijn nylonkousen al zo vaak aan de waslijn had zien hangen, en dat hij ontzettend op me geilde, als hij me voorbij zag lopen op die hoge hakken, en met die lekkere hoerige nylons aan mijn benen. Ik wist even niet goed wat ik hiermee aan moest. Ik kon toch moeilijk ingaan op de avances van een zestien jarige jongen, ook al zag hij er lekker geil uit? Ik moest bekennen dat mijn kutje steeds natter begon te worden, toen hij alles opbiechtte. Een jongen van zestien jaar, die geilde op een oudere vrouw zoals ik! Ondanks alles werd ik steeds geiler, en dat merkte hij direct. Terwijl hij aan het vertellen was, had hij zijn hand op mijn knie gelegd, en schoof hij tergend langzaam mijn korte rok omhoog, waarna ik zijn hand over de boord van mijn nylons voelde totdat hij bij mijn jarretelles belandde. Zijn vingers streelden over mijn jarretelles heen naar boven, tot hij met de vingertoppen tegen mijn string aanzat. Ik werd steeds natter en geiler, nu ik wilde meer! Ik kon geen weerstand bieden aan zijn hand, en even later lag ik in zijn armen, en speelden onze tongen een opwindend spel. Ik heb zijn jeans opengemaakt en naar beneden getrokken, en daar stond die mooie, jonge lul stijf naar voren. Ik boog me naar hem toe, en likte met het puntje van mijn tong over de gezwollen eikel. Er kwamen spontaan een paar druppeltjes uit sijpelen, die ik gretig oplikte. Toen sloten mijn rood gestifte lippen zich over de dikke eikel, en begon ik op zijn lul te zuigen.

Ik voelde de aderen op zijn lul kloppen in mijn mond, en even later kwam hij voor het eerst klaar bij een vrouw! Hij spoot voor de eerste keer zijn sperma in mijn mond. Ik heb alles doorgeslikt, het was geweldig! Ik bleef door zuigen, want zijn lul verslapte geen moment. Hij begon neuk bewegingen in mijn mond te maken, maar ik wilde nog meer! Ik wilde niet dat hij me in mijn mond zou neuken! Ik wilde die heerlijke jonge lul in mijn kutje hebben! Ik ben op de bank gaan liggen, met een naaldhak op de grond, en een over de rugleuning van de bank. Hij genoot van wat hij toen zag, een volrijpe vrouw die er geil bij lag, een jarretellegordel met acht jarretelles, waar een paar geile naadnylons aan bevestigd waren, en die haar kletsnatte kutje aanbood aan hem. Hij liet zich tussen mijn benen zakken, en schoof in een keer die magistraal lekkere lul in mijn kutje, terwijl hij steun zocht op mijn dijen. Ik voelde zijn nagels door mijn nylons in mijn dijen knijpen. Met lange, diepe halen neukte hij me, het was zalig! Daarna werd hij al gauw onstuimig en wild, maar hij heeft me heerlijk klaar geneukt. Het was lang geleden dat ik zo ben klaargekomen! Toen hij weer een beetje rustig was geworden, heb ik hem naast me op de bank getrokken. Ik heb hem verteld dat het niet goed was wat we hadden gedaan, maar dat ik altijd voor hem klaar zou staan, als hij dat wilde. Het resultaat van dit alles is, dat hij me nu zeker een keer per week neukt. Ik heb alles aan Henk verteld toen hij thuis kwam. Wat ik niet had verwacht gebeurde toch. Henk ging akkoord, toen ik hem zei, dat ik heel graag door Jos geneukt wilde worden. Zolang ik alles maar aan hem zou vertellen. Toen Jos een paar dagen later weer bij me kwam, wist ik eerst niet was hij van plan was. Ik zette een pot thee, en kwam bij hem zitten. Ik had dit keer een jurkje aan, waarin mijn forse borsten mooi in uitkwamen. Hij zag dat mijn tepels hard waren, want die drukten door de stof van het jurkje heen. Ik had die dag speciaal voor hem een Bhtje aangetrokken met halve cups, die mijn grote borsten perfect ondersteunden, maar verder vrij lieten.

Zoals elke dag droeg ik ook nu nylons, maar omdat ik huishoudelijk werk had droeg ik een paar platte schoenen, nou ja niet zozeer plat, maar met een veel lagere hak dan normaal. Hij keek me aan, maar nu met een totaal andere blik dan eerst. Hij wist nu wat ik voor hem wilde doen, maar nog veel beter wat hij met mij kon doen. Na de nodige koetjes en kalfjes, vroeg ik hem waarom hij was gekomen. Hij keek me aan met die mooie ogen, en zei toen tot mijn grote verbazing; “Anneke, als je weer eens gaat shoppen, mag ik dan met je mee?” Ik keek hem een beetje ongelovig aan, en vroeg toen met een brede lach; “joh, waarom wil je met een oude vrouw meegaan om te shoppen?” Toen hij dat hoorde, zag ik dat hij zich een beetje ongemakkelijk begon te voelen. Ik kreeg spontaan medelijden met hem, en zei; “als je zo graag een keertje met me mee wilt, dan heb ik daar geen enkel probleem mee. Ik vind het eigenlijk wel vet dat je met me mee wilt. Zo zeggen jullie dat toch?” Ik zag zijn gezicht opklaren toen hij dat hoorde, hij lachte voluit en zei; “Als we iets echt te gek vinden, zeggen we ook wel eens vet geil!” Toen ik dat hoorde, begonnen we allebei te lachen. “Oké, ik was van plan om de komende zaterdag lekker te gaan shoppen. Ik ben wel weer aan iets nieuws toe. En jij gaat natuurlijk lekker me mee. Ik ben heel benieuwd hoe de jeugd van tegenwoordig tegen mijn voorkeur aankijkt. Ik ben natuurlijk geen twintig meer, maar ik draag altijd wat ik mooi vind, en niet altijd wat de mode op dat moment is.” Hij knikte heftig van ja, maar aarzelde om nog iets te zeggen. Ik wilde nu ook weten wat hij niet durfde te zeggen, dus keek ik hem aan, terwijl ik vroeg wat hij nog wilde zeggen. Jos aarzelde, maar besloot toen om een antwoord te geven.

Een beetje aarzelend zei hij; “Anneke, als je gaat shoppen, wat heb je dan altijd aan?” Ik wist wat hij niet durfde te zeggen, maar hield me van de domme. “Hoe bedoel je met wat ik dan aan heb?” Ik zag een blos op zijn wangen komen, maar ik wilde dat hij het zelf zou vragen. Hij zei; “nou, de laatste keer had je die mooie strakke jurk aan, met nylonkousen en zo, dus vroeg ik me af of je dat ook zou dragen als je ging shoppen.” Het hoge woord was eruit! Hij wilde heel graag dat ik me speciaal voor hem zou optutten, met alles er op en er aan. Ik aaide hem over zijn haar terwijl ik zei; “Jos, laten we afspreken dat je me alles kunt zeggen of vragen. Oké? Ik zeg dan wel of ik het met je eens ben, of niet. Als jij dat graag wilt, trek ik aan wat jij zo graag wilt. Je wilt toch graag met een echte vrouw gaan shoppen, of niet?” Hij stond op, en gaf me een zoen op mijn mond, die ik prompt beantwoordde. Hij zoende nog een beetje onhandig, maar dat zou ik heel snel veranderen. Ik zocht en vond zijn tong, en ik genoot van deze jonge man in spe. Na een kwartiertje vertrok hij, hij vroeg wel hoe laat hij bij me moest zijn. Ik maakte mijn werkjes af, en liep daarna naar boven om me even te douchen en om te kleden, want Henk zou een uurtje later thuiskomen. Onder het eten namen we de dag even door, toen zei ik dat Jos was geweest. Henk keek me aan toen hij dat hoorde, en vroeg; “wat wilde onze jonge god?” Ik lachte, en zei toen; “hij vroeg of hij een keertje met me mee mocht als ik ging shoppen.” Henk lachte voluit toen hij dat hoorde, en hij zei: “nou, deze jongen weet wel wat hij graag wil. En jij hebt natuurlijk gezegd dat je het heel leuk zou vinden om met hem te gaan shoppen, of niet?” Ik knikte, en zei dat we de komende zaterdag de stad in zouden gaan. Henk ging zonder meer akkoord, maar zei nog wel dat ik het rustig aan moest doen. De zaterdag brak aan, we stonden op om samen te ontbijten.

Toen we aan tafel zaten vroeg Henk; “ik ben heel benieuwd hoe je deze dag hebt ingedeeld. Ja, ik weet dat je je voor de jongen lekker gaat optutten, maar ik vraag me wel af waar het op uit draait.” Ik lachte, en zei toen; “wacht jij nou maar gewoon af hoe de dag verloopt. Ik zal je vanavond alles in geuren en kleuren vertellen, oké?” Hij knikte. Een half uurtje later vertrok Henk, hij wilde nog een paar dingetjes regelen. Ik gaf hem een innige tongzoen, en liep daarna naar boven om me te douchen en aan te kleden. Ik stond in onze slaapkamer voor de kast, om uit te zoeken wat ik aan zou trekken, toen ik de achterdeur open hoorde gaan. Ik riep naar beneden, en zei tegen Jos dat ik bijna klaar was. “Pak maar iets te drinken uit de koelkast, ik kom zo beneden.” Ik pakte een jurkje uit de kast, dat mijn borsten en heupen accentueerde, en dat niet te kort was, omdat ik niet wilde dat mijn jarretelles bij elke stap tevoorschijn zouden komen. Uit mijn lingerie laatjes pakte ik een rood Bhtje met string, en een bijpassende jarretellegordel, en trok dat aan. Ik besloot om een paar lichte nylons aan te trekken. Toen ik die over mijn benen omhoog rolde, voelde ik de prikkels al door mijn lijf schieten. Ik besefte heel goed wat ik van plan was, ik wilde Jos vandaag voor me hebben. Ik trok het jurkje aan, en pakte daarna een paar hakken die er goed bij pasten. Als laatste een beetje kleur op mijn wangen, een lipstickje en een geurtje. Ik was er helemaal klaar voor. Toen ik de keuken in liep, zag ik dat Jos met grote ogen naar me zat te kijken. Hij stamelde met een blos op zijn wangen, en zei; “wat zie je er mooi uit!” Ik liep naar hem toe, en gaf hem een zoen op zijn wang, tenminste, dat was de bedoeling. Maar Jos was me voor, en zoende me vol op mijn mond. Het was heerlijk om van zo’n jonge god een tongzoen te krijgen! Ik zei even later lachend; “Nou, zullen we maar gaan?” We liepen naar de auto, terwijl ik alles afsloot. Toen ik instapte schoof mijn jurkje omhoog.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10021 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Henk, Jos en ik deel 1.”

Plaats een reactie