BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 2.

Jos keek met grote ogen naar me. Ik lachte toen ik dat zag, en zei; “dit was toch wat je zo graag wilde? Voel maar eens hoe glad mijn nylons zijn.” Ik pakte zijn hand, en legde die op mijn heup. Zachtjes ging zijn hand over mijn nylons, ik zag aan de gelukzalige blik in zijn ogen dat hij genoot! Ik hield zijn hand vast, en schoof hem onder mijn jurkje. Ik voelde zijn hand over mijn strak gespannen jarretelles gaan, mijn kutje werd spontaan nat! Ik keek opzij, en zag dat hij zijn ogen dicht had. Ik vroeg; “Vind je het fijn? Mijn nylons zijn lekker glad, he? Je mag gewoon doorgaan hoor, ik rijd wel naar het centrum.” En wat ik hoopte gebeurde ook, hij bleef over mijn been strelen. Ik reed de parkeerkelder in om de auto te parkeren. Voordat we uitstapten, pakte ik zijn hoofd vast en zoende hem zacht, maar intens op zijn mond. Ik zei; “we gaan er samen een hele enerverende dag van maken. Het is jouw dag. Zullen we eerst ergens iets gaan drinken? Ik heb wel trek in een lekkere cappuccino. Oké?” Hij knikte van ja. Samen liepen we de parkeergarage uit, en eenmaal op straat pakte ik zijn hand vast. Zo liepen we het centrum in. Ik had voor mezelf al een paar leuke winkels in gedachten, want hij zou verwachten dat we gingen shoppen in winkels, waar zeg maar de niet zo gangbare kleding verkocht werd. De eerste zaak waar we naar binnen liepen was een exclusieve schoenenwinkel. Ik had daar eerder al verschillende pumps gezien die ik wel eens wilde passen. Ze verkochten daar werkelijk top pumps met hakken in verschillende uitvoeringen, maar allemaal minimaal tien centimeter hoog. Ik wist al welke ik wilde passen, maar ik zou het aan Jos overlaten om een keuze te maken. Voor mij was het net Jamin, teveel lekkers. We liepen langs de rekken, er was genoeg keuze.

Toen zag Jos een paar zwarte lakpumps met een hele dunne naaldhak. De onderkant was rood, een mooi contrast. Hij pakte de pumps van het rek, en zei; “deze vind ik vet! Hoe vind jij ze?” Ik lachte, want het was ook mijn voorkeur, en zei toen; “is dat alles? Laten we nog even verder kijken of we nog iets kunnen vinden.” En hij vond inderdaad nog een paar goudkleurige open pumps met dunne riempjes en een vette naaldhak. Triomfantelijk liet hij ze aan me zien. Ik lachte door zoveel enthousiasme, maar ik zag aan zijn ogen dat hij echt opgewonden was. Hij liep achter me aan, en ik ging zitten op een van de stoeltjes. Ik trok mijn pumps uit, pakte als eerste de zwarte lakpumps, en trok deze aan. Hij keek met grote ogen naar me, toen ik op stond en heen en weer liep. Ik vroeg hem; “nou, wat vind je er van? Ze staan heel goed, of niet? En ze lopen erg lekker.” Hij knikte heftig van ja. Ik ging weer zitten om ze uit te trekken, daarna bukte ik me om de gouden pumps aan te trekken. Ik deed alsof ik de riempjes moeilijk dicht kreeg en keek hem toen aan. “Wil je me even helpen om de riempjes vast te maken,” vroeg ik. Voor ik het wist zat hij al op zijn knieën voor me, om de riempjes goed dicht te krijgen. Ik deed mijn knieën uit elkaar, zodat hij goed kon zien wat ik er onder droeg. Zijn wangen kleurden rood, zijn mond stond open. Ik voelde de eerste kriebels weer naar boven komen. Daar zat ik, mijn benen uit elkaar, zodat goed te zien was dat ik nylons droeg! Ik werd geiler, toen ik zag dat er een behoorlijke bult in zijn broek te zien was. Ik was gewoon bezig om een jongen op te geilen, een jongen die mijn zoon had kunnen zijn! En hij deed precies waar ik op hoopte, hij zag mijn string, die inmiddels nat was geworden. Ik trok mijn jurkje omhoog, zodat mijn jarretelles tevoorschijn kwamen. Hij kon het niet laten om heel even met zijn hand over mijn nylons te strelen, daarna maakte hij de riempjes vast.

Ik stond op met trillende benen, want mijn opwinding werd groter en groter! Op die in zijn ogen waanzinnig hoge hakken, liep ik voor hem heen en weer. Ik kwam bij hem staan, mijn benen iets uit elkaar, en vroeg toen; “hoe vind je deze pumps? Ze zitten heel fijn, en lopen ondanks de echt hoge hak best lekker.” Het was even stil, maar toen zei Jos; “ik vind die zwarte pumps heel mooi, maar deze zijn echt vet! Mijn voorkeur zou uitgaan naar de gouden pumps.” Ik begon te lachen toen hij dat zei, en reageerde adrem; “nou, ik koop ze allebei, lijkt je dat geen goed idee?” Hij knikte heftig van ja, en stopte het andere paar in de doos. “Wil je me wel even helpen met het uittrekken, want de riempjes zijn nog een beetje stug.” Prompt ging hij op zijn knieën en maakte hij de riempjes los. Het kon niet uitblijven, zijn handen streelden consequent over mijn in nylon gehulde voeten. Ik vond het heerlijk om door zo’n jonge vent verwend te worden. Ook het tweede paar stopte hij in een doos, samen liepen we naar de kassa om te betalen. Hij kreeg een grote tas in zijn handen gedrukt, daarna liepen we naar buiten, op weg naar de volgende shop. Jos was inmiddels al een stukje vrijer geworden, en kletste honderduit. Ik bleef even staan, en vroeg toen of hij trek had in een kopje koffie. Hij zei; “heel graag, maar dan trakteer ik op koffie en iets erbij, oké?” Ik lachte voluit, en stak mijn arm door die van hem. Een stukje verderop doken we een kroegje in, waar hij koffie met gebak bestelde. We vonden een tafeltje bij het raam, en toen hij tegenover me wilde gaan zitten, klopte ik op de stoel naast me. “Je mag best naast me komen zitten, dat heb ik veel liever,” zei ik tegen hem. Hij kwam meteen naast me zitten, ik pakte zijn hand, en legde die weer op mijn been.

Zacht streelde hij over mijn been, ik genoot van de aanraking. Toen een van de meisjes van de kroeg onze koffie bracht, zag ik dat ze naar Jos keek die zonder enige schroom over mijn been streelde. Ik keek haar aan, en zag iets in haar ogen, het leek wel alsof ze net als ik genoot van wat ze zag. Ik dankte haar vriendelijk en trok mijn jurkje naar beneden. “Jos, ik vind het zalig om door jou aangeraakt te worden, maar zullen we nu eerst maar eens onze koffie opdrinken?” Hij deed gehoorzaam wat ik hem vroeg, de koffie en het gebak smaakte goed. Toen hij had betaald, liepen we de kroeg weer uit, op weg naar onze volgende shop. En dat was nu niet direct de shop waar vrouwen van mijn leeftijd naar binnen liepen, het was meer voor meisjes zoals het meisje in de kroeg. Maar de uitgestalde kleding was een lust voor het oog, echt iets om out of the box te gaan. Kort, strak, felle kleuren, heerlijke stoffen. Jos wees meteen een jurkje aan, het was niet direct mijn eerste keus, maar ik zag aan hem dat hij het een top jurkje vond. Het was een kort rood jurkje met lurex draadjes door de stof heen. Hij pakte het van het rek, en gaf het aan mij. “Vind je dat wel iets voor mij,” vroeg ik hem. Hij knikte enthousiast, dus zei ik dat hij het dan ook maar vast moest houden, en dat ik nog even verder ging. Een stukje verder hingen zwarte en rode lakrokken aan een standaard. Aan de voorkant een rits, die van onder naar boven liep. Dat vond ik echt iets voor mij, helemaal in combinatie met de pumps die ik al had gekocht. Ik gaf beide kleuren aan Jos, hij mocht zeggen welke het beste stond. Ik ging verder, want ik zag nog veel kleding die me wel aanstond. Ik pakte een rood truitje van een van de tafels, en vouwde het uit. Het was erg strak, en het zou mijn navel vrij laten, echt een truitje om uit te dagen. Ook dat gaf ik aan Jos. Ik zei; “ik wil dit gaan passen, loop je met me mee naar de paskamers?” Hij liep achter me aan, met de uitgezochte kleding in zijn handen. De paskamers waren behoorlijk ruim met een gordijn ervoor.

Ik liep naar de achterste paskamer, en trok het gordijn achter me dicht. Ik kleedde me uit, en ging met mijn lingerie en hakken aan voor de grote spiegel staan. Ik bekeek mezelf, en vond dat ik er top uitzag. Mijn string was nog steeds nat, en dat zou ook wel zo blijven. Als eerste paste ik de zwarte lak rok en het truitje. Ik besloot om mijn Bhtje uit te laten, zodat mijn borsten stevig verpakt in het truitje stonden. Tussen de rok en het truitje was ruim tien centimeter van mijn buik te zien. Het was een uitdagende combinatie, dus vroeg ik Jos om even te komen kijken. Zijn hoofd verscheen langs het gordijn, zijn ogen werden groot toen hij zag wat ik aan had. “En, hoe vind je het? Kan ik dit wel dragen, of ben ik daar te oud voor.” Zijn antwoord kwam meteen; “wat zie je er geweldig uit! Draai je eens om dan kan ik je ook van achter zien.” Ik draaide me om op mijn hakken, mijn benen uit elkaar, terwijl ik niet alleen mezelf, maar ook Jos in de spiegel zag. Hij had een gigantische bult in zijn broek, de opwinding op zijn gezicht sprak voor zich. Ik draaide me weer om en vroeg toen; “Kan ik dat truitje wel zonder Bh dragen? Hangen mijn borsten niet? Voel zelf ook eens of het wel goed zit.” Hij stak een hand uit, die legde ik op mijn borst. Ik voelde de opwinding toenemen, mijn tepels werden hard. Toen ik zijn hand op mijn borst had ging mijn hand naar beneden. Ik trok de rits een stuk omlaag, en stak mijn hand in mijn string. Ik was kletsnat! Met mijn vingers ging ik over mijn klit. Daar stond ik, in een paskamer, met een jongen die met mijn borsten speelde, en ik die mijn klit bewerkte. Ik had het niet meer! En voor ik het wist kwam ik klaar! Ik kwam klaar op de hand van Jos op mijn borst, en de mijne op mijn klit! Zacht kreunend stond ik tegen de wand aan, het was geweldig!

Ik keek Jos aan, die had genoten van het schouwspel. Ik zei; “ik pas het jurkje ook even aan, oké? Als ik klaar ben roep ik je wel.” Ik trok het gordijn weer dicht, maar liet het een stukje open, zodat hij me kon zien. Ik kleedde me weer uit. Ik zag dat een van mijn jarretelles een beetje los zat, en boog me voorover om deze weer te spannen, zodat mijn nylonkous strak om mijn been bleef zitten. Ik zag dat Jos naar me stond te kijken, de opwinding in zijn ogen was duidelijk te zien. “Je vind het wel lekker om te zien, of niet?” Hij knikte heftig. Ik trok het gordijn dicht, en gooide het jurkje over mijn hoofd. Daarna stapte ik weer in mijn hakken. Ik draaide me om, zodat ik mezelf goed in de spiegel kon zien. Mijn tepels drukten door de dunne stof heen. De zoom van het jurkje bedekte de boorden van mijn nylons nog net, en bij elke beweging die ik maakte, zag je de strak gespannen jarretelles. Mijn handen zwierven over mijn lijf, ik genoot, niet alleen van het jurkje, maar ook de aanwezigheid van mijn lover zorgden voor dat genot. Ik trok het gordijn weer open, zodat Jos me kon zien. Ik vroeg zacht; “wat vind je er van? Kan ik er zo mee door? Is dit wat je zo graag wilde?” Daar stond die lieve jongen, met grote ogen keek hij me aan. Zonder dat hij iets had gezegd zag ik aan de enorme bult in zijn broek wat hij er van vond. “Je ziet er geweldig uit! Vet!” was zijn reactie. Zonder dat hij het besefte, verdween zijn hand in zijn broek, om zijn stijve lul meer ruimte te geven. Ik pakte zijn hand, en trok hem naar me toe. Ik deed het gordijn een stukje dicht, zodat dat tegen hem aan kwam. Ik maakte zijn broek open, trok de rits naar beneden, en haalde zijn stijve lul uit zijn onderbroek. Ik ging door mijn knieën, pakte zijn stijve lul vast, en begon hem af te trekken. Mijn kut begon te lekken, het kutgeil sijpelde letterlijk naar buiten. Jos ademde onregelmatig, hij duwde zijn stijve steeds naar voren.

Ik genoot! Ik genoot van dat heerlijke jong, van die geweldige lul! Ik opende mijn mond, en mijn rode lippen sloten zich om de paarse eikel van de jongen. Ik pijpte hem, zijn stotende bewegingen werden steeds heftiger. Ik hoorde hem kreunen, en voelde dat zijn lul dikker werd. Nog geen tel later kwam hij in mijn zuigende mond klaar! Op hetzelfde moment kwam ik ook klaar! Dit was geweldig! Nog nooit had ik zoiets gedaan, maar ik wist dat het niet de laatste keer zou zijn. Ik liet zijn nog steeds stijve lul uit mijn mond gaan, trok zijn onderbroek weer omhoog, en deed zijn broek dicht. Met een restje sperma nog in mijn mond kwam ik overeind, en gaf ik hem een intense tongzoen. Hij proefde zijn eigen sperma, maar hij beantwoordde mijn zoen heftig. Ik keek hem aan en zei; “nou, dit jurkje is een succes, vind je ook niet? Ik neem alles maar, want ik vind het heel belangrijk dat jij het mooi vind. Ik kleed me weer aan, daarna kunnen we ergens iets gaan drinken, oké?” Hij knikte van ja. Nadat ik me weer had aangekleed, deed ik nieuwe lipstick op mijn lippen, en spoot ik nog een beetje parfum in mijn nek. Ik pakte mijn nieuwe aanwinsten, en liep naar de kassa om te betalen. Jos stond geduldig naast me. Het meisje achter de kassa vroeg of ik had gevonden wat ik wilde. Ik lachte en zei; “ik heb precies gekocht wat mijn jonge vriend mooi vond, dus ja, ik heb alles gevonden.” Zonder blikken of blozen zei het meisje; “dan heeft hij een goede smaak, niet veel jongens durven dat te zeggen. En ik moet zeggen dat u er ook geweldig uitziet.” Ik lachte voluit toen ik dat hoorde, en ik zag dat Jos trots naar me keek. We liepen de shop uit, en gingen op zoek naar een leuke tent om iets te drinken. Na een paar minuten kwamen we op het centrum plein waar legio kroegjes zaten. Ik vroeg of hij binnen of buiten wilde zitten. Een beetje aarzelend zei hij dat hij alles goed vond. “Of wil je liever binnen zitten? Kunnen we lekker dicht naast elkaar zitten.” Een brede lach op zijn gezicht was het resultaat, dus liepen we naar binnen. Ik bestelde een fris glas rosé voor mezelf en een alcoholvrij biertje voor Jos, zodat het leek alsof hij een biertje dronk.

Ik ging dicht naast hem zitten, pakte zijn hand en legde die op mijn been. In no time streelde zijn hand over mijn nylonkous, ik zag aan zijn gezicht dat hij genoot. Ik besloot om hem op de proef te stellen, en zei; “vind je het echt wel leuk om met zo’n oude vrouw te gaan shoppen? Ik zou toch denken dat je dat veel liever met een meisje van je eigen leeftijd zou doen. Of heb ik ongelijk?” Het duurde even voor er een reactie kwam, maar ik was heel blij met zijn antwoord. “Ik heb nog niet zoveel ervaring met meisjes, zei hij, maar die zitten constant op hun mobieltje te kijken als ik ergens wil gaan zitten. Het lijkt wel alsof hun mobieltje belangrijker is dan alle andere dingen. En ik word echt niet warm van datgene dat ze dragen, er is echt niets bij waarvan ik kan zeggen dat het mooi is. Ik kan er echt niets aan doen, maar ik vind dat jij gebruik maakt van alles waardoor je er top uitziet. Ja, ik weet dat je nu zou zeggen dat je eigenlijk veel te oud bent voor mij, maar ik geniet van elk moment dat ik je zie, dat ik bij je ben. En dat je bereid was om dit samen met mij te doen, bevestigt alleen maar wat ik denk. Maar het mooiste van alles is, dat jouw man het goed vindt dat we dit vandaag hebben gedaan. Mijn dag kan in elk geval niet meer stuk.” Ik keek hem aan en zei toen; “ik ben inderdaad een stuk ouder dan jij, denk misschien ook anders over bepaalde dingen dan jij. Maar waar ik echt van geniet, is het feit dat je een echte jongen bent, er lekker uitziet, en, en dat vind ik echt geweldig, je hebt een heerlijk lijf. Je hebt alles wat een vrouw zoals ik graag ziet, en ik zie ook dat je alweer met een stijve lul zit, klopt dat?” Hij keek me aan met die grote ogen, en zei; “ja, maar dat komt echt door jou. Je bent recht door zee, en je meent het echt. Ik kan er niet genoeg van krijgen om je aan te raken, te voelen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8048 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Henk, Jos en ik deel 2.”

Plaats een reactie