BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rebecca geeft bijles, deel 10

“Een avondje even niks is ook wel fijn”, zegt Rebecca tegen haar man. Ze ligt tegen hem aan met haar hoofd op zijn schouder. Het nieuwe seizoen van hun favoriete serie is uit en ze hebben speciaal hun avond vrijgepland om te kunnen bingen. De jonge huisvrouw is helemaal ontspannen en ze merkt dat Krijn ook op zijn gemak is. Hij kijkt haar aan met een verliefde blik en geeft haar een kusje op zijn voorhoofd.

Rebecca verwondert zich over haar situatie. Mohammed en zijn vrienden komen regelmatig langs en zij gaat regelmatig bij hen langs zodat zij haar kunnen neuken. Soms is Krijn er zelfs bij. Ze kan het bijna niet geloven dat hij het haar toelaat, maar ze is wel hartstikke blij dat hij dat doet. Hoewel ze wel het vermoeden heeft dat de buren inmiddels al wel doorhebben dat er toch wel heel vaak Marokkaanse jongens bij haar op de stoep staan, houden haar man en de jongens hun geheim goed stil. Krijn heeft haar vaker verteld dat hij haar het geluk gunt en dat hij allang blij is dat de jongens haar met respect behandelen en haar het genot geven dat ze verdient. Ze kijkt op naar haar man en kijkt hem aan met dezelfde verliefde blik in haar ogen.

Net wanneer de tweede aflevering is afgelopen en Rebecca van de bank af wil om chips te halen, horen ze de deurbel. Zij en Krijn kijken elkaar vragend aan. “Verwacht jij iemand?” vraagt haar man. De jonge huisvrouw haalt haar schouders op en loopt naar de voordeur.

Zodra ze ziet dat het haar minnaar is die voor de deur staat, trekt ze hem naar binnen en geeft ze hem een knuffel. “Mo!” roept ze verbaasd. “Wat doe jij hier?” De jonge Marokkaan gniffelt. “Ik had zin in je”, antwoordt hij. De jonge huisvrouw kust hem op zijn lippen. Ze voelt zijn snorharen tegen haar bovenlip. “Dat mag altijd”, stelt ze hem gerust.

Inmiddels is ze het al gewend om de Marokkaan aan de hand mee te nemen. “Schatje? Mohammed is er!” roept ze terwijl ze met hem de woonkamer in loopt. Mohammed knikt naar Krijn, die terug knikt naar hem. Haar minnaar en haar man wisselen maar weinig woorden, maar ze hebben onderhand al een goede verstandhouding met elkaar opgebouwd. Rebecca heeft door dat Krijn het wel jammer vindt dat hun avondje hangen vroegtijdig ophoudt, maar ze ziet ook wel dat hij er vrede mee heeft. Ook al staat Mohammed tegen haar aan, haar man lijkt het niet erg te vinden dat hij zijn vrouw weer claimt.

“Zullen we… naar de slaapkamer gaan?” vraagt Rebecca terwijl ze zich tot de jonge Marokkaan wendt. “Is goed.” Ze lijkt bijna haar man te vergeten. “Schatje, wil jij ook mee?” Krijn glimlacht en knikt. “Ik kom eraan.”

Meer hoeft Krijn niet te zeggen. Giechelend neemt de jonge huisvrouw haar Marokkaanse minnaar aan de hand mee naar haar slaapkamer, naar het bed waar ze met haar man slaapt, maar met Mohammed neukt. Hoewel ze de jongen totaal niet had verwacht, merkt ze dat alleen al zijn aanwezigheid haar met de seconde geiler maakt.

Zodra ze in de slaapkamer zijn, pakt Mohammed haar bij haar heupen en trekt ze haar naar zich toe. De jonge huisvrouw weet al wat er komt en opent haar mond zodat hij haar tong kan strelen met zijn mond. Smakkend staan ze met elkaar te zoenen. Ze voelt de bult in zijn joggingbroek al groeien. Heel bewust draait ze haar heupen zodat ze tegen zijn kruis aan drukt. Mohammed heeft door waar ze mee bezig is en gniffelt. Hij legt zijn hand op haar billen en geeft haar een ferme tik. Rebecca kreunt zachtjes in zijn mond. “Ik heb zin in je”, fluistert hij hijgend. “Ik ook in jou…”

Dat is voor Mohammed het sein om de rand van haar hemdje vast te pakken. Gewillig houdt de jonge huisvrouw haar handen omhoog om het over haar hoofd uit te laten trekken. Nonchalant gooit de Marokkaan het van zich af. Hij kijkt goedkeurend naar haar blote, grote borsten. Hij kan zich niet inhouden om zich met zijn mond erop te storten. Terwijl hij een tepel in zijn mond neemt, pakt hij haar korte broek en haar string en trekt die omlaag. Rebecca draait met haar heupen zodat ze haar laatste kleren letterlijk van zich af kan schudden. Ze voelt hoe de jongen met zijn vingers langs haar buik naar beneden gaat. Wanneer hij met zijn vingertoppen langs haar schaamlipjes strijkt, merkt ze dat haar kutje al nat is. Mohammed kijkt op naar haar met een grijns op zijn gezicht. Hij duwt langzaam een vinger haar kutje in. “Is dit wat je wil?” “Ja…” antwoordt Rebecca meteen.

Mohammed richt zich weer op. Rebecca merkt weer dat de jongen een kop groter is dan zij. Hij steekt zijn vinger in haar mond, waardoor ze haar eigen geil proeft. Ze glimlacht naar hem. Wanneer hij zijn hand door haar bruine krullen haalt, verwacht ze dat hij haar wil zoenen, totdat ze voelt dat hij zijn hand naar haar schouder verlegt. Nog voordat hij druk zet, weet ze wat hij wil. Ze laat zich door de jongen naar beneden duwen en gaat op zijn knieën voor hem zitten. “Pijp me… juf”, draagt hij haar op. Rebecca giechelt. Zo heeft hij haar al een tijdje niet genoemd.

Net wanneer Rebecca zijn joggingbroek en onderbroek van zijn heupen af trekt en zijn pik omhoog springt, komt Krijn de kamer binnen. “Je bent net op tijd om te zien hoe je vrouwtje mij gaat pijpen”, merkt de Marokkaanse jongen op. Krijn gniffelt en gaat op de stoel zitten die ze in de slaapkamer hebben gezet voor dit soort momenten.

De jonge huisvrouw kijkt gebiologeerd naar Mohammeds dikke, besneden pik. Ze pakt hem voorzichtig vast en kust een paar keer zijn eikel. Met een schuin oog kijkt ze naar haar man, die goedkeurend naar haar knikt. De jongen kan zich niet inhouden om te zuchten van genot. Hij lispelt zachtjes iets in zichzelf wanneer zij over zijn toompje likt. Rebecca heeft de jongen inmiddels al zo vaak gepijpt dat ze feilloos weet hoe ze hem het beste kan verwennen. Dat de Marokkaanse jongen er zichtbaar zo van geniet, spoort haar alleen maar aan om nog beter haar best te doen en het zilte voorvocht van zijn eikel te likken voordat ze hem in haar mond neemt. Ondertussen kijkt ze onverstoorbaar in zijn bruine ogen. “Ooh dat doe je zo lekker, schatje”, fluistert Mohammed.

Rebecca neemt zijn pik steeds dieper in haar mond. Ze laat zijn pik los om zachtjes met haar nagels over zijn balzak te krassen. Nog dieper. Ze voelt zijn eikel tegen haar huig drukken. Hoewel haar keel begint te protesteren, laat ze zich niet kennen. Zelfs wanneer de tranen in haar ogen springen, doet ze nog haar best om hem nog dieper in haar mond te nemen, tot ze hem helemaal kan pijpen. Mohammed haalt een hand door haar bruine krullen en kijkt haar vertederd aan. “Ik ben trots op je.” Rebecca glundert.

Zo blijft ze de jongen met haar mond verwennen, totdat hij haar vertelt wat ze daarna mag doen. Ze heeft zich volledig aan hem overgegeven. Ze wisselt af met haar pijpkunsten. Af en toe neemt ze hem zo diep als ze kan in haar keel, af en toe likt ze langs zijn eikel en af en toe trekt ze hem af met een blik in haar ogen die hem smeekt om haar te neuken.

“Ga jij maar eens lekker met je handen en knieën op het bed”, beslist Mohammed. Rebecca laat zijn pik uit haar mond glijden en knikt. “Ja, ik wil dat je me neukt, schatje”, kirt ze. In haar ooghoek ziet ze dat haar smeekbede haar man ook niet koud laat.

Gewillig kruipt Rebecca het bed op. Ze wiegt uitnodigend met haar heupen en kijkt achterom. Ze kan niet wachten tot haar Marokkaanse minnaar haar neukt. Hij kijkt haar met een wellustige blik aan. Voordat hij achter haar gaat staan, ziet ze dat hij zich klaar maakt om een paar fikse tikken op haar volle billen te geven. PATS! PATS! PATS! PATS! Na de laatste klap sist Rebecca het uit, maar ze geniet van de pijn. “Vind je dat lekker, schatje?” “Ja…”, kreunt de jonge huisvrouw. Ze voelt zijn handafdruk nabranden op haar billen. “Wat ben je toch ook een lekker ding”, verzucht Mohammed. “Jij ook”, kaatst de jonge huisvrouw terug terwijl ze verlekkerd naar zijn pik kijkt.

“Ik ga je neuken, schatje”, bijt de Marokkaanse jongen haar toe. “Ja, neuk me, schatje”, moedigt ze hem aan. Ze hoort de jongen gniffelen. Ze weet precies wat hij wil horen. Hij weet op zijn beurt precies wat hij wil. Mohammed drukt zijn dikke pik tussen haar schaamlipjes. Hij duwt zijn heupen naar voren en dringt bij haar naar binnen. Steeds dieper. De jonge huisvrouw voelt hoe de jongen haar opvult met zijn lul. “Mmh ja Mohammed… alsjeblieft…”, smeekt ze hem.

De Marokkaanse jongen buigt voorover en pakt haar grote borsten als houvast. Met haar tieten in zijn handen stoot Mohammed al snel hard haar kutje in. Rebecca kreunt haar genot uit. “Ooohw ja Mohammed…” De jongen pakt terwijl hij haar van achter neukt haar tepels vast en rolt ze tussen zijn duim en wijsvinger. Wanneer hij een keer harder stoot, knijpt hij in haar tepels. Ze sist het uit. Het gevoel van schrikken maakt al snel plaats voor genot. Mohammed heeft haar goed geleerd om te genieten van af en toe een pijntje. Het idee dat hij haar kan laten genieten door haar af en toe juist pijn te doen, geeft haar nog meer het gevoel dat ze volledig onderdanig is aan haar Marokkaanse minnaar. “Ja, Mohammed…”

Het bekende gevoel van een orgasme komt al snel op bij Rebecca. Iedere keer verbaast ze zich erover hoe snel het de jongen lukt om haar klaar te laten komen. “Mmh… Mohammed… ik… kom… zo…”, kondigt ze aan.

Terwijl hij haar onverstoorbaar door blijft neuken, pakt de Marokkaanse jongen een vuist vol van haar bruine krullen en trekt hij haar hoofd aan haar haren naar achter. “Ja, ga je voor me komen, schatje?” “Ja…” “Voor mij alleen?” “Ja…” “Ben je van mij alleen?” “Ja…”, antwoordt Rebecca. Ze hoort de jongen gniffelen en beseft wat ze heeft gezegd. Hoewel ze het misschien liever niet had gezegd waar haar man bij is, weet ze dat ze het meent. De jongen heeft haar volledig geclaimd. Ze is van hem.

“Zeg dat je wilt dat ik je klaar neuk”, draagt Mohammed haar op terwijl hij haar onverstoorbaar door blijft neuken. Haar billen trillen na van iedere stoot, de klappen galmen door de slaapkamer. “Neuk me… klaar… alsjeblieft… schatje…”, smeekt ze hem terwijl ze voelt dat hij haar steeds dichter bij haar orgasme brengt. “Zeg dat je van mij bent.” “Ik ben… van… jou…”, roept ze kreunend. “Nog een keer…” De jongen weet precies hoe ver hij kan gaan voordat ze onherroepelijk klaarkomt. “Ik… ben… van… jou…” “Alleen van mij?” “Ja… alleen… van jou…”, roept Rebecca. Ze hoort de jongen gniffelen tussen zijn stoten door. “Goed zo, schatje… Kom maar voor me klaar…”

Alsof Mohammeds goedkeuring het laatste is dat ze nodig heeft om over het randje te gaan, voelt de jonge huisvrouw het heerlijke gevoel vanuit haar voeten opborrelen. “Ooh ja…” Net op dat moment trekt Mohammed haar hoofd naar achter, waardoor ze gedwongen wordt om haar rug te hollen en hem nog dieper in haar kutje te voelen stoten. Ze zet zich schrap voor haar orgasme, ze hapt naar adem…

“OOH MOHAMMED! NEUK ME!” kermt ze uit terwijl ze voelt hoe ze weer wordt overrompeld door het heerlijke gevoel van klaarkomen. Haar orgasme blijft maar aanzetten doordat Mohammed haar gestaag door blijft neuken. “OOH SCHATJE!” Ze weet dat haar man erbij is en het maakt haar niks uit. Ze is volledig in de ban van haar heerlijke orgasme.

Pas wanneer de Marokkaanse jongen zijn pik terugtrekt uit haar kutje, voelt ze dat haar orgasme langzaam wegebt. Zodra hij zijn grip op haar loslaat, laat Rebecca zich voorover vallen. Ze rolt loom op haar rug en kijkt verliefd op naar haar Marokkaanse minnaar. “Oohhh… dat was heerlijk, schatje…”, verzucht ze. Mohammed kruipt naast haar, legt zijn hand in haar nek en zoent haar. “Je bent zo lekker, juf… je verdient het om zo lekker te komen… ik wil je alles geven…” Rebecca glimlacht naar de jongen en kust hem. “Ooh lieverd… je geeft me al alles wat ik wil…” Alsof ze haar woorden nog kracht bij moet zetten, reikt ze naar zijn pik om hem langzaam af te trekken. Mohammed gniffelt.

Wanneer Rebecca naar haar man kijkt, ziet ze dat hij niks anders doet dan tevreden toekijken hoe zijn vrouw geniet van haar Marokkaanse minnaar. Hij geeft haar een knipoog. Ze weet dat hij ook wil dat ze verder gaan.

“Mohammed?” “Ja, juf?” antwoordt Mohammed lachend. Ze geeft hem een plaagstootje, ook al is ze nog loom. “Wil je me verder neuken, alsjeblieft?” Hij kijkt haar glunderend aan. “Omdat je het zo lief vraagt”, grapt hij. Hij geeft haar een kus en kruipt over haar heen.

Zodra de Marokkaanse jongen over haar heen hangt, reikt ze weer naar zijn pik om hem richting haar kutje te leiden. “Jij kunt echt geen genoeg krijgen, hè?” Rebecca giechelt. “Mmhmm!” humt ze instemmend. Ze legt een hand in zijn nek en kijkt hem indringend aan. “Ik kan echt geen genoeg krijgen van je lekkere… dikke… pik…”, fluistert ze hees. Hij glimlacht. “Maak je maar geen zorgen, schatje, die is van jou, zo vaak als je wilt en wanneer je maar wilt”, stelt hij haar gerust voordat hij haar kust.

Mohammed duwt zijn heupen naar voren en glijdt soepel bij haar naar binnen. “Ooh ja…”, verzucht Rebecca. Ze knikt om hem aan te moedigen. Waar Mohammed haar stevig neukte toen hij haar van achter pakte, merkt ze dat hij het deze keer een stuk rustiger aan doet. Ze glimlacht naar hem. “Je hoeft je voor mij niet in te houden, schatje.” Haar Marokkaanse minnaar glimlacht naar haar. “Dan ga ik dat ook zeker niet doen”, pocht hij lachend voordat hij haar zoent. Rebecca kreunt zachtjes in zijn mond.

Terwijl haar Marokkaanse minnaar langzaam dieper en harder stoot, pakt ze haar borsten vast en duwt ze ze omhoog. Ze ziet aan Mohammeds glimlach dat het uitzicht hem wel bevalt. De jongen laat zijn lichaam op dat van haar rusten en blijft haar neuken. Hij haalt een hand door haar krullen en drukt zijn lippen op die van haar. Ze opent haar mond voor hem. Met open monden liggen ze te tongzoenen.

“Je neukt me… zo lekker…”, verzucht Rebecca voordat ze haar benen om zijn heupen slaat. “Neuk me… lekker diep…” Mohammed glimlacht naar de jonge huisvrouw. De jongen laat in alles zien dat het niet lang duurt voordat hij klaar gaat komen.

“Ik wil dat je… klaarkomt…”, fluistert de jonge huisvrouw. Mohammed grinnikt. “Ja? Wil je dat ik je lekkere kutje vol spuit, juf?” Rebecca knikt enthousiast. Ze duwt hem steeds dieper haar kutje in met haar benen. “Spuit mijn kutje vol… spuit je kindje in me… geef het me…”, smeekt ze hem. “Ja? Wil je dat ik mijn kindje in je spuit?” vraagt Mohammed. Rebecca heeft door dat hij zijn orgasme uitstelt tot hij hoort wat hij wil horen. Ze knikt. “Ja… spuit je kindje in me…”, smeekt ze hem.

Dat is voor de Marokkaanse jongen de laatste druppel. Wanneer hij heeft gehoord wat hij wilde horen, laat hij zich gaan. Met een grom vanuit het diepste van zijn keel kondigt hij zijn orgasme aan. Rebecca voelt hoe de jongen zijn sperma zo diep als hij kan haar kutje in spuit. Bijna brullend stoot hij nog een paar keer in haar. Iedere keer spuit hij weer een klodder zaad diep in haar kutje. “Ja… spuit maar… spuit maar… geef me je kindje…”, moedigt Rebecca hem buiten zinnen aan.

Wanneer Rebecca merkt dat Mohammed al zijn sperma heeft verspoten en zijn orgasme langzaam wegtrekt, slaat ze haar armen om hem heen en zoent ze hem hartstochtelijk. “Het voelt zo lekker om je in me te voelen spuiten, liefje”, zegt ze. Mohammed glimlacht. “Ik hoop net zo lekker als het voelt om in jou te spuiten, juf.”

Zonder er bewust over na te denken doet Rebecca haar best om zo min mogelijk sperma uit haar kutje te laten lopen. Wanneer ze Mohammeds zaad uiteindelijk langs haar schaamlipjes en tussen haar billen voelt lopen, kijkt ze weer naar haar man. “Schat? Wil jij een tissue voor ons pakken?” Krijn knikt. Hij trekt de lade van het nachtkastje open en legt de doos tissues naast haar neer. Terwijl ze het zaad dat uit haar sijpelt opveegt, legt Mohammed zijn hand op haar borsten om die te kneden. Ze kijken elkaar kort aan voordat ze zich weer met open monden op elkaar storten.

Wanneer Rebecca en Mohammed bij zijn gekomen van hun orgasme, trekken ze hun kleren weer aan. “Ik weet de weg wel”, zegt Mohammed lachend voordat hij Rebecca een kus geeft. “Tot de volgende keer”, zegt hij terwijl hij Rebecca en haar man aankijkt. “Tot snel”, reageert de jonge huisvrouw hoopvol.

Rebecca krijgt haar zin. In de weken daarna komt Mohammed regelmatig onaangekondigd langs. Hij is als kind aan huis en neukt de jonge huisvrouw, of haar man er bij is of niet. Ze kijkt iedere dag uit naar de beurt van de jonge Marokkaan en ze appt hem regelmatig om hem te laten weten dat ze niet kan wachten tot de volgende keer dat hij langskomt. Het valt de huisvrouw op dat hij haar niet meer met zijn vrienden deelt. Niet dat ze het erg vindt, ze vindt het misschien nog wel fijner om een vaste minnaar te hebben.

Na een paar weken heeft Rebecca door dat haar ongesteldheid uitblijft. Zonder dat ze het Krijn laat weten, koopt ze een zwangerschapstest. Twee streepjes. Met een knoop in haar buik beseft ze dat er geen twijfel mogelijk is over wie de vader is. Mohammed heeft haar de weken daarvoor zo vaak geneukt, dat haar man eigenlijk niet eens de kans had om seks met haar te hebben. Het valt haar dan ook ontzettend moeilijk om aan hem op te biechten dat de Marokkaanse jongen haar zwanger heeft gemaakt. Krijn en Rebecca vinden dat weghalen geen optie is en besluiten om het kindje te houden.

Naarmate Rebecca’s buik steeds groter wordt, trekt ze ook steeds meer naar Mohammed toe. Uiteindelijk neemt ze het besluit om Krijn te verlaten en een nieuw leven op te bouwen met haar jonge, Marokkaanse minnaar. Wanneer hun kindje is geboren, zijn ze dolgelukkig samen. Zodra het weer kan, pakt haar minnaar nog steeds iedere kans om haar ook in bed het geluk te geven dat ze verdient. En over het aanrecht, op de keukentafel, op de bank…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 6339 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Rebecca geeft bijles, deel 10”

Plaats een reactie