BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verlegen buurjongen 1

rooie-buurjongenEr stond een verhuiswagen bij het huis naast mij.
Ik kreeg nieuwe buren. Was wel benieuwd wie dat waren en keek uit het raam.
Uit een personenauto stapte een man en vrouw met een jonge jongen.
Het zullen zijn ouders wel zijn. De jongen zag er lang en slank uit met een rossig haar en een babyhuidje.

‘s-avonds ging mijn deurbel en hier stonden de nieuwe buren. Zij wilden zich voorstellen.
Ik liet hen binnen en bood hen wat te drinken aan.
De jongen heet Richard en 15 jaar. Hij was erg verlegen.
De ouders vertelde dat zij vaak aan het werk waren en vroegen of ik af en toe de jongen wat in de gaten wou houden.
Dat vond ik geen probleem.

We zagen elkaar steeds vaker, ook omdat het mooi weer werd. Ik was in de tuin bezig met onkruid weg te halen.
De buurvrouw zag dit en greep gelijk de mogelijkheid aan om te vragen of ik hulp kon gebruiken.
Zij vond dat haar zoon wel wat meer in beweging mocht komen omdat hij wel erg vaak zat te gamen en vroeg daarom of Richard wel kon helpen.
Ik zei: Vind dat prima. Hij hoeft dat niet voor niets te doen.
Ze haalde de jongen. Zo jongen jij wilt mij wel helpen? Je hoeft het niet voor niets te doen. Ik bied je er een vijf euro per uur voor.
Graag zei hij. Dan kan ik voor een nieuwe game sparen.
Ik vertelde hem wat hij moest doen en deed dit keurig.
Hij kwam steeds vaker bij mij om te helpen.

Laatst vroeg ik aan hem of hij geen vriendinnetje had. Hij antwoorde dat hij niet durfde te vragen. Er was wel een meisje die hij leuk
vind, maar door zijn verlegenheid liet hij het daar maar bij.

Half jaar later vroeg zijn moeder of Richard bij mij kan komen logeren. Zij gingen een paar weken op vakantie en Richard wilde niet mee.
Ik zei dat ik dat geen probleem vind. Inmiddels was Richard 16 geworden en dan wil je op een gegeven moment niet meer met je ouders mee.

De dag was aangebroken dat ze op vakantie gingen en Richard kwam bij mij. Hij had maar een paar dingen meegenomen, omdat wat hij nog meer nodig zou hebben gemakkelijk thuis kan ophalen.
We lieten pizza bezorgen en keken samen een spannende film. Na afloop liep ik met hem naar boven om de badkamer te laten zien en de slaapkamer.
Ik vroeg aan hem of hij het een probleem vind om bij mij in het tweepersoonspersoonbed te slapen, omdat de andere kamer volgestouwd was.
Hij moest er even over nadenken, maar zei uiteindelijk: Ik weet niet of ik dat wel durf. Ik slaap altijd naakt. Oh maar dat is geen probleem hoor, dat doe
ik ook altijd. Oke, zei Richard. Mag ik ook even douchen? Prima, ik laat je zien waar je de handdoeken kunt vinden.
Nadat Richard gedouched had ging ik zelf ook even douchen. Inmiddels lag Richard al in bed en naakt liep ik de slaapkamer in om in bed te stappen.
Richard durfde niet te kijken.

Toen we samen in bed lagen vroeg ik aan hem of hij het wel oke vond dat ik naakt naast hem lag. Ik vind het wel spannend zei Richard. Zal ik je even lekker masseren om te ontspannen?
Ja dat mag wel zei hij. Ik ging dichter bij hem liggen en wreef eerst over zijn borst, daarna buik en deed dat ook met zijn armen.
Toen haalde ik het dekbed van hem af om ook zijn benen te kunnen masseren. Hij bedekte gelijk zijn pik met zijn handen, omdat hij deze niet durfde te laten zien.
Ik ging toen met mijn handen over zijn benen heen. Ik zag dat hij aan het genieten was. Je mag je handen wel naast je lichaam leggen, dan kan ik er gemakkelijker bij.
Na aarzeling deed hij dat en ik zag een stijve pik van 16 cm met rossig haar. Je hoeft je niet te schamen hoor Richard. Je mag er van genieten.
Ik masseerde door en intussen kwam ik steeds dichter bij zijn pik en ballen. Ik raakte ze eerst voorzichtig aan en begon er daarna mee te spelen.
Toen nam ik zin pik in mijn mond en begon te zuigen. Onverwacht met dikke stralen spoot hij zijn sperma in mijn mond. Sorry zei hij. Dat geeft niet hoor. Hier hoef je geen sorry voor te zeggen. Vond je het lekker? Ja zei hij. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dit zou ik wel vaker willen voelen.
Dat kan zei ik. Ik likt hem schoon en gingen slapen. Het was nog te vroeg om Richard mij te laten pijpen. Maar dat zal nog wel een keer komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12385 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De verlegen buurjongen 1”

Plaats een reactie