BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jos kreeg vrij spel bij mij

Wij zijn een leuk stel en zijn al enige jaren gelukkig samen.
Ons sex leven was best goed, maar naar het lezen van enkele zeer spannende
sex verhalen van het internet kwam ik er pas echt achter wat mijn diepe verlangens echt waren. Ik was tijdens het lezen zeer opgewonden geraakt van een verhaal die ging er over dat de vrouw zeer ondeugende opdrachten moest uitvoeren van haar man.
Bij het lezen van het verhaal beelde ik me zelfs in, dat ik het zelf was en werd er zeer opgewonden van en begon me onbewust tijdens het lezen heftig te masturberen.
Ik kwam tijdens het lezen meerdere keren tot een heerlijk orgasme.
Dit was me al in tijden niet meer overkomen.

We zijn zeer open over zulke dingen en ik vertelde het mijn man wat ik die middag gelezen had, en wat ik had gedaan tijdens het lezen.
Ik vertelde hem alle details, en kon aan haar man Jos zien dat hij zeer belangstellend was.

Jan stelde mij dan ook voor, ook wat leuke opdrachten voor mij te bedenken.
Ze spraken de hoofdpunten door en ik vertelde wat ik echt niet zou willen. Iets wat ik echt niet wilde was plas of poep sex.

Maar voor de rest zou ik alles maar dan ook echt alles voor hem doen.
Ze gingen beide akkoord en gaven elkaar een innige tongzoen.

Hij vroeg of ik volgende week dinsdag al iets had, Ik pakte even mijn agenda en zag dat ik deze dag nog vrij had. Hij zij oke, nu niet meer.
Noteer dan maar even dat je die hele dag tot mijn beschikking staat.
Dagen gingen voorbij zonder dat er over gesproken werd, maar de maandagavond voor de afspraak gaf hij mij een papiertje.

Het volgende in stond.

1.
Morgen sta je op 8.00 op, zonder mij wakker te maken.
Dan ga je stilletje douchen en vervolgens ga je naakt naar beneden en zul je op de eettafel een doosje aantreffen waar je kleding in zit.
Op het doosje zit een papiertje met wat je opdrachten zijn..

Je Meester

Ik was erg nieuwsgierige geworden en kon haast niet wachten op het geen wat er morgen gebeuren zou.

Ik viel in slaap en werd de volgende ochtend goed uitgerust wakker. Ik liet me voorzichtig uit bed glijden en sloop heel zachtjes naar de douche.
Daar aangekomen nam ik een heerlijke warme douche droogte ik me af en liep naakt de trap af. Ik opende de deur en keek de kamer in, op de eettafel lag
een mooi zwart doosje waar een papiertje op lag. Ik keek of er niemand bij mij naar binnen keek door het grote voorraam.
Kust veilig……….snel pakte ze het pakje van tafel en ging weer in de gang staan. Zo dat heb ik maar slim bekeken dacht ze nog.

Nieuwsgierig pakte ik het papiertje om te kijken wat haar volgende opdrachten waren.

Het volgende stond erin.

2.
Zo je zal nu wel weer in de gang staan.
Open het doosje en kleed je aan met de kleren uit de doos.
Alle gordijnen in huis blijven open vandaag!!!
Ga vervolgens naar de keuken en kook mij een eitje en rooster me een broodje met kaas.
Zet me kopje thee en breng me dat naar boven. Maak me liefdevol wakker en zeg dan het volgende.
Goeden morgen meester, uw gewillige slaafvinnetje staat tot uw beschikking.
LET OP………Spreek me morgen alleen maar aan met MEESTER!!!!
Anders volgt er straf……..

Je Meester

Ik opende het doosje, en er lag een catsuit van rekbare netstof in en een mini slipje en een wel heel erg kort rokje.
Snel deed ze de catsuit aan daarna het kleine slipje en het laatst het veel te korte rokje.
Ze verzamelde wat moed en begaf zich richting keuken.

Een beetje onwennig begon ze aan het ontbijt, haar tepels werden hard van de kou en priemden door gaten van de catsuit, Ze hield nauwlettend het keukenraam van haar buren in de gaten wat tegen over hun eigen keuken raam zat. Gelukkig kon ik geen activiteiten waarnemen bij de buren en na verloop van tijd lette ze niet eens meer op het raam van de buren en kreeg ze steeds meer zelfvertrouwen.
Haar te kleine slipje had van de onderkant alleen een smal bandje en kroop al snel door alle bewegingen naar boven en zat ondertussen zo ver tussen haar schaamlippen dat het een heel geil gevoel bij haar opwekte. Snel keek ze wat er aan hand was. He er zat geen kruisje in haar catsuit en daar door kroop het veel te smalle slipje dus tussen haar schaamlippen. Het voelde eigenlijk best goed om het slipje zo tussen haar lipjes te voelen dus liet ze dat maar zo. Na een tijdje was het ontbijt klaar en zette ze het op een dienblad en liep de kamer in om het naar boven te brengen. De deur van de hal om naar boven te gaan zat aan de voorkant van het huis vlak bij het grote voorraam. Net toen ze naar boven wilde gaan liep haar buurman met zijn hond langs het raam. Ze draaide zich om en bleef verstijft zo staan. De buurman keek vol bewondering naar binnen en bekeek mij grondig. Van verbijstering stond ik daar, het leek alsof ik stond vastgelijmd aan de vloer. De buurman bleef aandachtig naar mij kijken en keek nu omlaag het leek er op dat hij recht naar mijn kruis zat te kijken. Een glimlach verscheen op zijn gezicht, hij keek me nu aan en groette mij vriendelijk. Onbeholpen en met een rood hoofd groette ik maar terug, gelukkig liep de buurman nu verder.

Ik vroeg mij af of de man haar sexy outfit opgevallen was, en voelde haar kutje gloeien bij die gedachte. Toen ik van de schrik bekomen was kon ik mij weer bewegen en liep ik de gang in en liep de trap op. Bij elke trede voelde ik mijn slipje tussen mijn schaamlippen en schuurde heerlijk langs mijn klitje. O wat was ze geil geworden. Op de overloop boven ging ik voor de pas spiegel staan en bekeek ik mijn nieuwe outfit. Door de strakke catsuit staken haar grote tepels nu wel heel brutaal ver door de gaten van de catsuit. Nu zag ze ook dat haar korte rokje naar boven was gekropen, De zwarte string was duidelijk half zichtbaar en ze zag dat het zwarte bandje van de string zich ver naar boven had gewurmd tussen haar schaamlippen, haar mooie grote schaamlippen tekenden zich wel heel duidelijk af door het zwarte bandje van haar string die er tussen zat.

Het kon bijna niet anders dan dat haar buurman haar grote tepels gezien moest hebben.
Nu week ik ook waarom hij een tijdje naar mijn kruis had gekeken. Al zeg ik het zelf, dat bandje tussen mij lippen ziet er ook wel heel erg sexy en opvallend uit. Zou hij het zelfde gezien hebben dan dat ik nu zie? Wat een opwindende ervaring was dat ik begon spontaan nat te worden, en wat ben ik opgewonden geworden door deze onverwachte ervaring.

Ik liep de slaapkamer in en zag dat haar man al wakker was. Ze zei “Schat ik heb een heerlijk ontbijt voor je klaar gemaakt”.

Straffffffffffffff…….gromde haar man.

O sorry, ik bedoel meester.

Te laat, zij m’n meester streng. Zet het dienblad maar op het nachtkastje en ga op je kieen voor me zitten. Hij kneep hart in m’n tepel……..auuuuuuuuuuw….genade meester heb genade meester.

Zo nu weet je wat je staat te wachten als je niet gehoorzaam bent. Ja meester ik zal beter mijn best doen. Nou voer me maar, en zonder te morsen anders……
Ik sneed de toost in stukjes en gaf mijn meester stukje voor stukje zijn geroosterd broodje.
Ondertussen zat mijn man naar mijn sexy outfit te kijken, en hij inspecteerde me grondig .
Zijn ogen gleden langs mijn lichaam naar beneden en bij naar mijn kruis bleef zijn blik vol voldoening een tijdje hangen. Ik voelde me heerlijk om zo beken te worden en werd steeds geiler. Ik vroeg alles naar wens meester?

Stil en geef me nu het eitje maar. Heel voorzichtig voerde ik mijn meester zijn eitje want ik wilde liever geen straf of misschien stiekem wel.

Zo ik ga me even aankleden, ga zelf ook maar even ontbijten.
In mijn sexy outfit liep ik de trap af, en ging ontbijt voor mijzelf maken.
Mijn man was onder tussen ook beneden, hij deed het keuken licht aan en ging achter mij staan, speelde van acteren met mijn harde tepels, ik genoot er van en voelde dat het Jos ook opwond, ik voelde een flinke erectie die hij tegen mijn kontje drukte. Hij liet zijn broek zakken en deed het bandje van de string opzij, en stak zijn heerlijke pik in mijn natte kutje, ik werd lekker van achteren geneukt en hij kneedde mijn borsten ahhhhhhhh lekkerrr, plotseling ging het licht in de keuken van de buurman aan en zag ik de buurman de keuken inlopen, Jos zag het ook en begon me nog sneller te neuken, de buurman zag ons ook want hij zat gewoon te kijken, ik keek nu maar naar het aanrecht en genoot ontzettend van alles, oooooooo oooooooooo Jos ik ga komen, ga doorrrrr, hij kneep in mijn harde tepels en doordat ik wist dat mijn buurmaan mee keek en dat Jos mijn nu nog harder in mijn tepels kneep reageerde mij kut zo heftig dat ik me helemaal liet gaan en kwam ik zo heftig als nog nooit te voren kreunend klaar. Ook Jos kon zijn orgasme niet meer tegen houden en spoot met heftige stoten zijn sperma in mijn kut.
Wauw wat een heftige ervaring, en ik liet het met me doen terwijl mijn buurman gewoon kon mee gluren. Wat gebeurt er toch allemaal, ik kon het gewoon niet bevatten.
Ik kon amper op mijn benen staan, Jos had zo veel sperma bij mij naar binnen gepompt dat het langs mijn dijen liep. Ik zag dat de buurman nu ook zijn keuken verliet.

Ik draaide me om en kuste Jos hartstochtelijk.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9427 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Jos kreeg vrij spel bij mij”

  1. Lekker verhaal en hopelijk volgen er nog meer opdrachtjes die ze moet uitvoeren en hopelijk doet de buurman later misschien ook wel mee. Misschien daarna zijn vrouw ook nog en dan kan het helemaal los gaan.
    Alleen kleine opmerking, in het begin noemt de man JAN en nadien is het man JOS die mag losgaan op zijn lekker geil vrouwtje.

Plaats een reactie