BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk en Jolanda en de eerste opdracht

Henk had 2 telefoons, 1 prive en 1 voor de zaak. Thuis was er afgesproken dat de privé telefoon van Henk ook gewoon gepakt kon worden door Astrid, die had ook de toegangscode. De zakelijke was verboden terrein voor Astrid, ze begreep dit en maakte er ook geen enkel probleem van. Voor Henk kwam dit goed uit want Jolanda had het nummer van zijn zakelijke mobiel, ze kon altijd berichtjes sturen zonder dat Astrid er achter zou komen.

Henk was in de zevende hemel, een vrouw die hem op seks gebied iets kon bieden wat hij thuis miste. Bij elk berichtje op zijn zakelijke telefoon keek hij gelijk of het niet van Jolanda was.
Eergisteren hadden ze afgesproken en Henk keek al weer uit naar de volgende afspraak. Hij voelde de spanning in zijn lichaam en dat voelde weer als verliefdheid. Zijn telefoon trilde en hij keek op het scherm, een bericht van Jolanda.
“Slaaf morgenavond 8 uur precies bij mij. Je bent glad van onder.” Meer stond er niet.
Henk voelde zich gelijk weer een verliefde puber, morgen een afspraakje met Jolanda. Geweldig.

De volgende dag kwam Henk thuis en at met zijn gezin. Hij ging daarna even douchen en schoor zijn lul en ballen glad, zoals Jolanda had opgedragen. Hij zou wel zien hoe Astrid hierop zou reageren, hij had het ook wel eens aan Astrid gevraagd en die had er nog geen gehoor aan gegeven. Astrid had nog wat haar op haar heuveltje, ze vond helemaal glad niet haar ding.
Henk had al tegen Astrid gezegd dat hij die avond even weg moest naar een collega om het een en ander te overleggen. Zo kon Henk zijn huis om half 8 verlaten om rustig naar Jolanda te lopen.

Henk was er natuurlijk veel te vroeg en stond dan ook 5 minuten om de hoek te wachten tot hij om precies 8 uur wilde aanbellen. Hij liep naar de deur en keek op zijn horloge, zijn hand ging naar de bel en de deur ging open.
‘Kom binnen.’ hoorde hij achter de deur vandaan komen.
Henk stapte naar binnen en de deur werd achter hem dicht gedaan. ‘Zo Slaaf, netjes op tijd.’ en hij wilde zich omdraaien naar Jolanda.
‘Nee, voor je kijken.’ zei Jolanda nu streng. ‘Jij wilde een Meesteres. Dan krijg je die ook.’ en Henk voelde en zag dat er iets voor zijn ogen gedaan werd. ‘Deze blinddoek mag straks af maar eerst wil ik even met je praten en je niet laten afleiden door mij of de omgeving.’ en ze pakte beide armen van Henk vast en duwde hem rustig voor zich uit naar de kamer.

Henk werd op een stoel gezet maar deze stond naar zijn idee in het midden van de kamer.
‘Zo Slaaf, ik heb zitten denken en wat ik 3 dagen geleden heb ervaren was voor mij een openbaring. Ik had eindelijk de man gevonden die op seks gebied mijn wens wil helpen uitbreiden, ik ga je nu wat vragen stellen.’ en ze streelde zijn gezicht. ‘Zijn er voor jou grenzen?’ vroeg Jolanda.
Henk hoefde niet lang na te denken want hij had hier ook over nagedacht. ‘Nee Meesteres, ik heb nog geen tot weinig ervaring met Slaaf zijn maar ik zou graag mijn grenzen op willen zoeken.’ Henk hoopte dat Jolanda hiermee akkoord ging en het niet te soft vond.

‘Dus ik mag alles doen met mijn slaafje en als het hem niet zint dan hoor ik dat wel?’ zei ze streng maar sarcastisch.
‘Nee Meesteres, ik zal niet tijdens de behandeling reageren, misschien erna wel.’ probeerde Henk nog iets te redden.
‘Slaaf, nu sta je op en kleed je helemaal uit. Nu.’
Henk stond snel op en begon al zijn kleding uit te trekken. Binnen no time stond Henk naakt voor de stoel met alleen de blinddoek nog om. Hij hoorde dat Jolanda de stoel weg haalde en hij ging maar gelijk met zijn benen wijd staan en zijn handen in zijn nek.

‘Goed zo slaafje.’ en Jolanda streelde Henk over zijn kont en heup en liep om hem heen richting de voorkant. Haar hand gleed naar beneden naar zijn inmiddels stijve lul. Ze voelde aan zijn ballen en pakte zijn lul vast. ‘Je hebt de opdracht in ieder geval goed uitgevoerd maar ik zal even goed kijken en voelen.’ en Henk voelde dat Jolanda tussen de benen door het perineum betaste en daar aan een haartje trok. Jolanda was op haar knieën gaan zitten en voelde nu de bilspleet van Henk en hier zat nog allemaal haar. ‘Wat is dit?’ en ze trok hard aan de haartjes in zijn bilspleet.
Henk hield zich in maar het deed pijn. ‘Sorry Meesteres, ik heb alleen mijn ballen en lul geschoren. Zoals u gevraagd heeft.’

‘O ja, heb ik dat gevraagd?’ en Jolanda stond op en pakte een zweepje wat ze klaar had gelegd. Ze gaf er een zacht klapje mee op zijn kont. ‘Dit is het eerste tikje, als je weer liegt dan wordt het harder.’ en ze liet het zweepje in haar hand neerkomen.
Henk dacht terug aan het berichtje. “Je bent glad van onder.”
‘Sorry Meesteres, ik dacht dat onder alleen mijn ballen en mijn lul waren.’ en het zweepje kletste weer op zijn kont.
‘Ik bepaal wat er gezegd wordt, je gaat vanaf nu alles opvolgen zoals ik het zeg. Als je het niet weet dan vraag je het.’ en ze gaf Henk weer een klap met de zweep.
Jolanda begon het geil te vinden om iemand te straffen en het zweepje was wel een leuk voorwerp. Wel dacht ze gelijk aan de website waar ze veel meer leuke dingen kon kopen.

‘Ja Meesteres.’ zei Henk alleen maar om te voorkomen dat ze harder met de zweep zou slaan. Ondanks de pijn vond hij het wel geil en zijn lul bleef dan ook stijf naar voren staan.
‘Mijn slaafje vind het lekker zie ik?’ en Jolanda pakte de lul van Henk vast. Ze gaf er een zacht kort tikje op en pakte een verstelbare cockring. Ze schoof hem om zijn lul en trok hem strak. Ze ging naast Henk staan en streelde zijn borst. ‘En slaafje, is dit wat je zoekt?’ en ze trok Henk meer naar zich toe.
‘Ja Meesteres, dit is wat ik zoe…’ en Jolanda liet hem niet uitpraten maar stak haar tong in zijn mond en begon hem te zoenen.

Nadat ze de zoen gelost had en weer naar haar slaafje keek voelde ze een kriebel in haar kruis en buik, ook Jolanda vond het weer spannend.
Ze pakte de blinddoek vast en trok deze van het hoofd van Henk, die met zijn ogen knipperde en gelijk naar beneden keek.
‘Goed zo slaafje, het is bijna niet leuk meer. Als je zo je best doet heb ik geen reden om je te straffen.’ en ze gaf hem een klap op zijn kont. Jolanda liep om Henk en ging voor hem staan.

Henk zag de benen van Jolanda gehuld in nylon in zijn zicht komen, hij durfde niet omhoog te kijken om te zien wat ze verder aan had. Hij zag dat Jolanda zijn lul pakte en er zachtjes aan begon te trekken.
‘Kom slaaf, we gaan naar boven.’ en ze trok Henk mee naar de trap. ‘Naar de zolder.’ en ze gaf Henk een klap op zijn kont.

Henk liep rustig naar boven en ging weer op zijn plek staan voor het raam. Handen in zijn nek en benen wijd en naar beneden kijkend.
Jolanda was hem gevolgd en was weer op haar stoel gaan zitten, ze voelde verliefdheid maar ook een geil verlangen om haar wensen ten uitvoer te brengen. ‘Slaaf, vanaf nu is er een volgorde die wij altijd zullen volgen voordat wij ook maar iets anders proberen.’ en ze gaf Henk een tikje met de zweep op zijn kont. ‘Je gaat er voor zorgen dat ik twee keer een orgasme krijg, hiervoor mag je alleen je tong gebruiken. Dus geen handen of speeltjes en we beginnen er nu mee.’

Henk ging op zijn knieën zitten en draaide om en kroop naar Jolanda toe. Hij wilde gelijk tussen haar benen kruipen om aan zijn opdracht te voldoen.
‘Stop, je start bij mijn voeten.’ en ze bracht 1 voet omhoog en liet deze rusten op haar hiel.
Henk zag de nylon voet en zette zijn mond op de tenen van Jolanda, hij likte en zoog op de tenen en likte en kuste zichzelf omhoog tot aan haar knie. ‘Andere voet, dat zal ik de volgende keer niet zeggen. Dus voet tot aan knie, andere voet tot aan knie en dan via de binnenkant omhoog.’

Henk liet zich weer zakken naar de andere voet van Jolanda en deed hier hetzelfde. Hij was aangekomen bij de knie en zag dat Jolanda haar benen wijder deed. Henk ging nu recht voor Jolanda zitten en kuste zich een weg via haar dijen naar boven. Hij zag nu dat Jolanda een panty aan had. Bij haar kruis aangekomen drukte Henk zijn mond vol op haar kruis en drukte met zijn tong de panty een beetje naar binnen. Hij hoorde Jolanda zwaarder ademen en voelde dat ze zijn hoofd vastpakte en hem harder tegen haar kutje aan drukte.

‘Slaaf, laat je meesteres eens zien dat je een goede beffer bent.’ en Jolanda drukte Henk harder in haar schoot. Ze sloot haar benen een beetje zodat Henk ingesloten zat tussen de nylon dijen van zijn meesteres. Henk likte alsof zijn leven er vanaf hing, hij wilde zijn meesteres niet teleurstellen. Henk vond het wel geil om het kutje via het nylon te likken, zijn lul werd er alleen maar harder van.
Jolanda voelde dat ze er bijna was en drukte nu ook haar heuveltje harder in het gezicht van haar slaaf. ‘O ja slaaf, je doet het goed.’ en ze begon te trillen. Deze kwam uit haar tenen, ze had zich die paar dagen alles voorgesteld wat ze wilde doen met haar slaaf. Hij moest haar veel en lang likken, dat was waar ze al wel uit was. Likken kon deze slaaf wel.

Jolanda duwde Henk naar achter en zette haar vinger in haar kruis, ze stak er een vinger doorheen en trok het kruis stuk. Ze had hier rekening mee gehouden want ze had een oude panty aangetrokken. Ze pakte het hoofd weer van Henk en drukte deze weer in haar schoot zonder iets te zeggen.
Henk had geen aanmoediging nodig en begon gelijk het kutje te likken, de lipjes waren glad en het vocht wat uit het kutje van Jolanda kwam likte hij maar al te graag op.
‘Goed zo slaafje, verwen mij maar. Misschien is er dan voor jou ook wel iets te halen vandaag.’ en ze sloeg haar benen om zijn nek en duwde haar dijen strak tegen elkaar.
Henk kreeg bijna geen adem maar hij bleef wel door likken.

Jolanda kreeg haar tweede orgasme en lag even lekker onderuit gezakt. Henk zat nog tussen haar benen en steunde op zijn handen en bleef strak naar de grond kijken.
‘Slaafje, ga eens rechtop zitten?’ en Henk kwam omhoog en ging op zijn hielen zitten. Hij zag dat Jolanda een push up bh aan had en verder alleen de panty. Hij zag dat ze er geil uitzag, weer kreeg Henk kriebels in zijn buik.
‘Slaafje, zou jij willen voelen hoe het kutje van je meesteres voelt?’ en Jolanda keek streng naar haar slaafje.

Henk was in tweestrijd, hij wilde het heel graag maar was bang dat ze dat niet wilde horen. Ze keek er ook nog streng bij ook. ‘Meesteres, ik zou graag u kutje willen voelen maar alleen als u dat ook wilt.’ Henk dacht dat hij het slim had gezegd.
‘Dat heb je goed gedaan slaaf. Kom eens wat dichterbij en zet je lul voor mijn kut.’ en Jolanda spreidde haar benen maximaal, liet haar kont iets over de rand van de stoel komen. Henk zat er nu vlak voor en zag dat Jolanda zijn lul pakte en het voorvocht wat uit zijn eikel kwam uitsmeerde over zijn eikel. Ze zetten zijn lul voor haar opening en keek Henk geil aan.
‘Je mag mijn kutje nu langzaam vullen, maar als je klaarkomt voordat ik het zeg dan heb je een groot probleem.’ en ze knikte met haar hoofd, wat voor Henk het teken was om heel langzaam zijn lul in het kutje van zijn meesteres te schuiven.

Heel langzaam vulde Henk het kutje en Jolanda voelde dat er een goede lul in kwam. Ze had na haar scheiding alleen nog speeltjes erin gehad en geen echte vleeslullen.
Zowel Henk als Jolanda genoten van het gevoel wat ze bij elkaar teweegbrachten.
Henk had moeite om zijn handen niet te gebruiken, hij wilde die benen van Jolanda vastpakken maar durfde dit niet omdat ze het niet gezegd had.
Jolanda zag de twijfel in Henk en kijken naar haar benen. ‘Wat zou mijn slaafje nu graag willen?’ vroeg Jolanda aan Henk.
‘Mag ik uw benen vasthouden meesteres?’ vroeg Henk.
‘Ja dat mag. Maar de volgende keer gewoon weer vragen.’ en ze sloot haar benen en raakte het lichaam van Henk.
Henk pakte de benen en streelde eerst de benen en pakte ze toen vast en begon in en uit Jolanda te bewegen.

Henk voelde al snel dat hij het niet lang zou volhouden, Jolanda zag dit ook en begon met haar kutje in de lul van Henk te knijpen met haar kutspieren.
Henk kreeg het nog moeilijker en voelde dat hij zo zijn zaad zou bevrijden. ‘Meesteres, mag ik klaarkomen?’ vroeg Henk kreunend.
‘Wat heb ik gezegd slaaf? Heb je mij niet gehoord?’ en Jolanda voelde zijn lul wat langzamer in en uit bewegen. ‘Sneller, ik wil wel eens klaarkomen op een lul.’ en ze liet zich iets meer achterover in de stoel vallen en bracht haar hand naar haar clitje. Ze begon deze te bewerken en nu kwam haar orgasme ook snel dichterbij. ‘Je blijft me goed doorneuken slaaf, niet inhouden want ik ben er bijna.’ kreunde Jolanda naar Henk.

Henk kon het niet ophouden en zeker niet als hij door moest blijven neuken in dit kutje wat zijn lul vast had als of het in een bankschroef zat. Hij zag dat Jolanda ook tegen haar orgasme aan zat.
‘Jaaaaa. Ik kom……..’ kreunde Jolanda.
Dit was voor Henk de druppel en hij spoot zijn zaad met krachtige stralen in de kut van Jolanda.
Jolanda voelde Henk spuiten en moest inwendig lachen, ze had teleurgesteld geweest als hij het had uitgehouden. Ze had weer eens zaad in haar kutje maar nu ook iemand die het er weer uit kon likken. Ze keek Henk aan die met een rood hoofd nog tussen haar benen zat.

‘Wat heb jij gedaan?’ vroeg Jolanda streng, ze was weer terug in haar rol.
‘Sorry meesteres, ik kon het niet meer tegenhouden. U hebt ook zo’n lekker lichaam.’ en hij streelde de benen van zijn meesteres.
‘En nu? Wat moet ik met dat zaad?’ en ze wees tussen haar benen.
Henk keek naar zijn meesteres, hij wilde aangeven dat hij wel een doekje voor haar wilde halen.
‘Ik denk dat ik van mijn slaafje maar een zaadslet ga maken.’ zei Jolanda. ‘En dan weet je wel wat je te doen staat, of niet?’

Henk wist wat er van hem verwacht werd. Hij kroop iets naar achteren en zette haar voeten op de grond. Hij streelde haar benen en bracht zijn mond voor het eerst naar een volgespoten kutje. Heel langzaam begon hij het kutje van Jolanda te likken, hij stak zijn tong in haar kutje en proefde voor het eerst zijn eigen sperma. Hij likte het op en slikte het door, dat viel eigenlijk wel mee. Henk zijn handen streelde de benen van Jolanda en kwamen steeds dichterbij het kutje van zijn meesteres. Hij zette twee duimen op de lipjes en trok deze opzij, hij kreeg nu een zicht op het roze kutje van Jolanda en hij zag het witte zaad naar buiten geperst worden door Jolanda. Snel zette hij zijn mond weer op de opening van Jolanda en likte en slurpte al zijn zaad uit het kutje.

Hij vergat het clitje ook niet en zo gebeurde het dat Jolanda haar vierde orgasme kreeg en Henk weg duwde. Haar kutje was te gevoelig.
Zo zaten ze een paar minuten stil te genieten van deze belevenis, totdat Jolanda moest plassen. ‘Kom slaaf, dan gaan we douchen.’ en ze wachtte tot Henk was opgestaan en haar omhoog hielp. ‘Dank je wel slaaf.’ en ze streelde Henk over zijn gezicht en gaf hem een kusje. Ze liepen naar de badkamer en Jolanda wilde op het toilet gaan zitten maar bedacht zich, ze wilde wel eens kijken hoe ver haar slaaf wilde gaan. Ze trok haar bh uit maar hield haar panty aan en ging in de douche staan. ‘Slaaf, haal de cockring maar van je lul af en kom voor mij zitten.’ en Jolanda ging met haar benen wijd in de douche staan.

Henk verwijderde de cockring en ging op zijn knieën voor Jolanda zitten. ‘Nu goed kijken slaaf.’ hoorde Henk Jolanda zeggen. Hij zag dat ze haar kutlippen opzij hield en dat ze begon te plassen. Hij vond het een verschrikkelijk geil gezicht om te zien hoe ze haar plas deed voor zijn ogen, zo geil dat zijn lul weer leven gaf en omhoog kwam.
Jolanda zag wat er met Henk gebeurde en haar geluk kon niet op, ze was nog niet helemaal klaar maar hield haar plas op. ‘Zo vind mijn slaafje het een geil gezicht als zijn meesteres plast?’ Henk knikte alleen maar met zijn hoofd. Dit was genoeg voor Jolanda om nu door te zetten. ‘Lik mijn kut dan nu maar.’ en ze zag dat Henk gelijk zijn mond weer op haar kutje zette en begon te likken. ‘Goed zo slaaf, nu door blijven likken.’ en ze liet het laatste deel van haar plas lopen en het liep zo zijn mond in.

Henk schrok zich kapot. “Ze pist in mijn mond.” was zijn gedachten. Hij wilde het uitspugen maar moest slikken en voor hij het wist had hij de urine van Jolanda doorgeslikt. Hij verwachtte dat hij moest kokhalzen maar alles was minder waar, hij zat er niet op te wachten en had hier ook geen rekening mee gehouden. Hij voelde de hand van Jolanda op zijn achterhoofd en ze drukte hem weer tegen haar kutje aan. Zijn tong likte nu over het kutje en hij proefde nu de zoutig smaak van de urine, toch bleef hij doorlikken. Hij werd er gewoon geil van.

‘Nu is het genoeg, kom maar omhoog.’ zei Jolanda nadat ze uitgeplast was.
Henk kwam omhoog en ging voor Jolanda staan, die hem naar zich toetrok en hem begon te tongen. Na even te hebben staan tongen vroeg ze. ‘En Henk, was dit te ver?’
Henk dacht na en en glimlachte naar Jolanda. ‘Ik schrok toen ik erachter kwam dat ik urine in mijn mond had, ik wilde het uitspugen.’
‘Dat had ik niet raar gevonden maar ik was trots op je dat je dat niet deed. zei Jolanda snel.
‘Toen ik het doorslikte viel het eigenlijk wel mee.’ zei Henk.
‘Mooi dan gaan we van jou naast een zaadslet ook een pisslet maken.’ en ze kuste Henk op zijn mond. Ze draaide de kraan open en gingen samen onder de douche.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8652 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie