BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geheim verlangen 12

“Goedemorgen, schoonheid,” hoor ik Edwin zeggen. Lui open ik mijn ogen en zie hem naast het bed staan met een dienblad in zijn hand. Ik ruik warme broodjes en thee. Ik rek me uit en kom overeind zitten.
“Goedemorgen,” mompel ik slaperig. Ik zie dat hij een boxershort heeft aangetrokken, verder is hij naakt.
Ik lig in zijn bed. Gisteren lagen onze kleren verspreid op de grond, nu liggen de mijne keurig opgevouwen op een stoel. Zijn kleren zie ik niet, waarschijnlijk zijn die in de wasmand beland.
Ik ga rechtop zitten en gooi mijn verwarde haren naar achteren. “Dat wordt een uur borstelen om de klitten eruit te krijgen,” mompel ik.
Edwin bekijkt me. “Een prachtig pas-geneukt-kapsel.” Hij zet het dienblad op bed en trekt tot mijn verbazing zijn boxer uit voor hij in bed komt. Hij ziet me kijken. “De dresscode in deze slaapkamer is volledig naakt,” legt hij uit met een ondeugende grijns.
Nu dringt het pas tot me door dat ik volledig naakt ben. De deken ligt op mijn schoot, zodat hij een onbelemmerd zicht heeft op mijn blote bovenlichaam. Aan zijn ogen te zien, bevalt het hem wel.

Voorzichtig komt hij op bed zitten en weet te voorkomen dat de thee over de rand van de bekers gaat.
Ik zie croissantjes en kleine broodjes op een bord. Er liggen plakjes kaas, verschillende soorten worst, jam en een trosje druiven. “Je hebt er werk van gemaakt,” zeg ik vrolijk. Ik zet mijn kussen rechtop tegen het hoofdeinde en leun er met mijn rug tegen.
Hij glimlacht. “Op je laatste dag wil ik je extra verwennen.” Hij smeert een broodje en geeft het me.
Zo zitten we samen te ontbijten. Naakt naast elkaar op bed, onze benen onder de dekens en volkomen op ons gemak. Af en toe pakt hij een druif, die hij me vervolgens voert. Soms trekt hij zijn vingers langzaam terug, waardoor ik de vingertoppen van zijn duim en wijsvinger tussen mijn lippen voel.
Het duurt dan ook niet lang tot er een zekere spanning tussen ons groeit. We drinken onze thee in stilte. Ik geniet van de warmte die zich met elke slok in me verspreidt.

Als we bijna zijn uitgegeten, zie ik een beetje jam bij Edwins mondhoek. Ik krijg een idee en kijk er ondeugend naar. Ik kom dichterbij en hij blijft roerloos zitten, zijn ogen op me gefixeerd. Ik kijk naar zijn mondhoek en lik dan het drupje jam op. Hij ademt krachtig uit.
“Dat mag je vaker doen,” zegt hij goedkeurend. Hij stopt zijn vinger in de jam en smeert het in een cirkeltje om mijn tepels. Er gaat een rilling door me heen en mijn tepels worden hard. Niet omdat de jam koud is – zo koud is die niet – maar door de stille belofte die in deze handeling zit.
Ik laat me achterover op het nog steeds rechtstaande kussen zakken en maak mijn rug een beetje hol om mijn borsten naar voren te drukken.
Edwin schuift het dienblad opzij, trekt de deken van me af, pakt mijn enkels en trekt me onderuit. Ik had verwacht dat hij de jam op zou likken, maar hem kennende laat hij me nog even smachten. Ik kijk vrolijk en verlangend naar hem op.

Hij laat zijn blik over mijn lichaam gaan. Ik blijf rustig liggen en laat hem me bekijken zonder mezelf te willen bedekken. Volkomen op mijn gemak en verwachtingsvol kijk ik naar hem op. Hij glimlacht tevreden. “Je ziet eruit om op te vreten.” Verlangend kijk ik in zijn ogen.
Tot mijn verbazing draait hij van me weg en pakt het trosje druiven van het dienblad. “Heb je nog niet genoeg gegeten?” vraag ik verward. Ik dacht dat hij me wilde, waarom plotseling deze wending?
“Even een nagerechtje,” zegt hij. Hij trekt een druif los en buigt zich naar me toe om de druif bij mijn mond te houden. Ik open mijn mond en laat hem het vruchtje op mijn tong leggen. Terwijl zijn ogen mijn blik vasthouden, eet ik het op. Ik kijk toe hoe hij zelf ook een druif in zijn mond stopt. Ik weet niet waarom, maar het windt me op.

Hij houdt een volgende druif bij mijn lippen. Ik open mijn mond, maar hij houdt hem net buiten mijn bereik. “Wil je hem?” vraagt hij plagend. Ik knik en til mijn hoofd op, maar hij trekt zijn hand terug. “Smeek erom,” fluistert hij.
Ik maak een pruillipje, maar dat lijkt hem koud te laten. “Alsjeblieft,” zeg ik poeslief. “Mag ik het druifje?”
Zijn ogen worden donker en ik zie zijn pik groeien, maar hij weet zich te beheersen. Langzaam laat hij de druif in mijn mond glijden. Ik eet het op en kijk verwachtingsvol naar hem op.
Hij schuift een stukje naar achteren en legt een druif in mijn navel. Hij buigt voorover en pakt het druifje met zijn mond. Net als ik denk dat hij klaar is, laat hij zijn tong door mijn navel gaan.

Er schiet een sensatie door mijn onderbuik die ik nog niet eerder heb gevoeld. Ik voel zijn tong rondjes in mijn navel maken, wat een drukkend gevoel veroorzaakt dat ik tot in mijn kruis kan voelen.
Edwin geeft kleine kusjes en komt langzaam langs mijn buik omhoog. Hij is me aan het plagen, maar het windt me ontzettend op.
Hij bereikt mijn borst en begint langzaam de jam op te likken. Ik leg mijn hand in zijn haren, mijn andere hand pakt het kussen boven mijn hoofd vast. Zijn tong strijkt over mijn huid en likt de jam op. “Aardbeienjam en Linda, lekkere combinatie,” zegt hij. Hij likt het laatste beetje van mijn borst en komt dan naar boven om me te kussen.
Aangespoord door mijn opwinding open ik mijn mond. Zijn tong vindt de mijne en ik proef de jam. Ik haal mijn hand uit zijn haren en leg die tegen zijn wang.

Linda, je bent geweldig. Ik had me dit niet fijner kunnen voorstellen. Jou zien genieten is het mooiste dat er is.
Het is nog mooier dan ik me heb voorgesteld. We hebben in deze paar dagen al zoveel gedaan en nog wil ik meer. Het is verslavend om jou te laten genieten. Ik heb me zelden zó geil gevoeld als nu.
Je zou mijn meest recente boek moeten lezen, Linda. Jij bent mijn inspiratie, een geheim dat ik met niemand deel. Jouw mailtjes en telefoontjes grepen me aan. Ik heb het boek geschreven met jou in gedachten. In feite heb ik je hele evolutie erin beschreven.
Het is perfect. Je reageert hetzelfde als de vrouw in mijn verhaal. Het was mooi die vrouw in mijn hoofd te zien ontplooien, maar het haalt niet bij wat ik met mijn eigen ogen zie. Je bent geweldig, Linda. Hoe mijn boek eindigt, is bekend, dat is al geschreven… Maar hoe loopt ons verhaal af? Ik wil je niet loslaten, mijn lieve Linda. Er is nog zoveel dat ik met je wil doen. Steeds een stapje verder zolang het goed voelt. Kom maar, Linda. Laat je gaan!

Ik weet niet hoe, maar mijn hand ligt plotseling om zijn harde pik. Als vanzelf gaat mijn hand op en neer, van zijn eikel tot zijn ballen, om vervolgens weer omhoog te komen.
Genietend laat hij zich op zijn rug zakken. Hij is warm en hard in mijn hand.
“Neem me in je mond,” zegt hij. Het is geen bevel, daar klinkt het te smekend voor.
Ik kijk in zijn ogen en zie zijn verlangen. Is het voor mannen echt zo lekker om een mond om hun pik te voelen? Voelt een mond zo anders dan een kut?
Ik ga rechtop zitten. Zijn pik staat omhoog met mijn vingers er omheen. Zijn eikel glimt van het voorvocht. Edwin zegt niks, alsof hij me aan het idee laat wennen. Mijn eerste pijpbeurt. Shit, ik voel me echt een nerveuze puber die alles voor het eerst doet!

Ik staar naar zijn pik. Het idee om die in mijn mond te nemen, geeft me een gevoel van schaamte. Zoiets doe je toch niet?
“Waar denk je aan?” vraagt Edwin uiteindelijk. “Durf je het niet?”
Ik geef hem een klein knikje. Hij voelt me goed aan en weet me ook altijd zover te krijgen dat ik buiten mijn comfortzone stap.
“Je hoeft je nergens voor te schamen,” zegt hij terwijl hij ook rechtop gaat zitten. “Alleen wij tweeën zijn er, niemand die iets ziet of hoeft te weten. Bij mij hoef je je nergens voor te schamen.” Hij kust mijn voorhoofd. “Sommige vrouwen vinden het fijner met gesloten ogen, dan hoeven ze het niet te zien. Het lijkt een hoge drempel, maar dat is het niet.”
Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. “Het voelt gewoon zo… Ik weet het niet… Vreemd, verkeerd.”
Ik kan zijn glimlach bijna voelen, ik hoef hem niet eens aan te kijken om dat te zien. “Er is niets vernederends aan, lieverd. Het zou je een gevoel van macht moeten geven. Je moest eens weten hoeveel genot je een man kunt geven met je mond.”
Ik leg mijn hand op zijn bovenbeen. “Is het lekkerder dan een vagina?”
“Anders,” antwoordt hij geduldig. “Je kutje is natuurlijk ook lekker. Het is nat, warm, strak. Een massage tot ik klaarkom. Je mond is dat ook, maar anders.” Hij gaat verzitten zodat ik hem kan aankijken. Ik zie een ondeugende blik in zijn ogen. “Je kutje heeft geen tong. Die tong voegt een hoop toe, net als de lippen van je mond. Als je die langs mijn eikel laat gaan… Denk maar aan de macht dat het je geeft, niet aan vernedering. Vond je het vernederend toen ik je likte?”
Nee, dat vond ik niet. Hij likte en vingerde me regelrecht de zevende hemel in, naar een wereld dat voor mij onbekend terrein was.
Ik hoef hem geen antwoord te geven, hij weet het antwoord. Hij kent me, hij voelt me perfect aan.

Hij komt overeind en blijft bij de rand van het bed staan. Zijn pik wijst naar voren, alsof die uit alle macht naar me toe wil komen.
Edwin legt zijn hand in mijn haren, maar trekt me niet naar zich toe. “Kom dichterbij,” zegt hij zacht. “Kom maar zitten en sluit je ogen, de rest gaat vanzelf.”
Alles lijkt in slow motion te gaan, alsof dat het onvermijdelijke kan uitstellen. Ik kom naar de rand van het bed en laat mijn benen van de rand zakken. Hij staat vlak voor me en kijkt geduldig op me neer. Zijn hand ligt rustig op mijn hoofd, als een stille aanmoediging. “Niet teveel nadenken,” zegt Edwin. “Gewoon ogen dicht en doe wat goed voelt. Pas wel op met je tanden, die kunnen een beetje scherp zijn.”
Oh shit, straks doe ik hem nog pijn! Nee, dit durf ik niet. Dit gaat te snel, hier ben ik niet aan toe. Paniek welt in me op, ik moet hier weg voor ik verloren…
Zijn mond vindt de mijne en zijn krachtige kus onderbreekt mijn gedachten. Automatisch sluit ik mijn ogen en geef me aan hem over. Hij heeft me nog nooit pijn gedaan, ik vertrouw hem volledig. Hij verbreekt de kus.

Ik open mijn ogen en kijk naar hem op. Zijn hand ligt om de stam van zijn pik. Hij kijkt me indringend aan. Het lijkt wel of zijn ogen donkerder worden nu ik hem aankijk.
Hij komt vlak voor me staan, zijn pik voor mijn gezicht. Ik kijk even naar de glimmende top. Zo dichtbij ziet hij er intimiderend uit. Dit kan ik niet, wat als ik hem pijn doe?
“Niet nadenken,” hoor ik Edwin boven me zeggen. “Je kunt niks fout doen.”
Ik open mijn mond een stukje en kom dichterbij. Nog tien centimeter. Nog vijf. Nog twee…
Ik kijk naar hem op en blijf stil zitten. Zijn borst gaat op en neer bij elke ademhaling. Hij wil me.

Ik open mijn mond wat verder en steek mijn tong uit. Ik voel zijn warme eikel en zie Edwin boven me diep inademen. Ik geniet van zijn reactie op mijn tong. Wat kan ik hem nog meer laten doen?
Mijn tong verkent zijn eikel. Ik proef zijn voorvocht, maar kan de smaak niet omschrijven. Een beetje bitter, maar ook zoet. Het is niet vies.
Zijn hand pakt mijn haren vast, maar hij laat mij zelf bepalen wat ik doe. Hij laat me rustig verkennen, hij stuurt me niet. Mijn handen leg ik om zijn heupen.
Ik kijk naar zijn pik en neem zijn eikel in mijn mond. Ik hoor hem wat krachtiger uitademen en voel een kleine, schokkende beweging door zijn heupen gaan. Ik glimlach een beetje, wat een beetje lastig gaat met zijn eikel op mijn tong. Ik veroorzaak deze reacties bij hem! Ik begrijp wat hij met dat machtsgevoel bedoelde, want ik begin het te voelen. Ik heb het zelf in de hand. Zijn ademhaling wordt dieper, wat me een opwindend gevoel geeft. Ik wil meer, ik wil dat hij geniet. Alle schaamte is verdwenen, ik wil enkel nog ontdekken en hem laten genieten, zoals hij mij de afgelopen dagen heeft laten genieten.

Mijn tong glijdt langs de rand van zijn eikel. Mijn lippen zitten om zijn pik. Zachtjes zuig ik eraan, waardoor hij verder in mijn mond wordt getrokken. “Jezus, Linda,” zegt Edwin genietend.
Ik kijk naar hem op en zie dat hij zijn hoofd een stukje achterover heeft. Zijn gezicht kan ik niet zien, maar ik kan me voorstellen dat hij genietend zijn ogen heeft gesloten.
Ik zuig nog eens en kom weer naar voren. Ik trek me rustig terug, om vervolgens weer naar voren te komen. Zijn pik is keihard, met mijn tong kan ik een ader voelen. Ik kan niet geloven hoe opwindend dit is! Ik hoor hem boven me kreunen, maar ik stop niet. Elke keer als ik naar voren kom, zuig ik aan zijn pik.
Mijn hand glijdt naar zijn kruis. Ik leg hem over zijn ballen en streel ze zachtjes. Mijn andere hand leg ik op zijn bil.
Weer kom ik zuigend naar voren. Ik voel zijn ballen af en toe verstrakken in mijn hand. Mijn tong glijdt langs de rand van zijn eikel, om vervolgens langs zijn pik te glijden als ik weer naar voren kom.

Fuck, fuck, FUCK! Linda, je hebt geen idee hoe fucking lekker dit is! Je moet eens weten hoe ik me probeer in te houden. Ik kan best een tijd genieten van een goede pijpbeurt, maar dit… Fuck!
Elke keer als je me weer naar binnen laat komen, zuig je me naar je toe. Die druk… Shit, ik zit bijna op het randje. Al een tijdje, maar je doet het zo verdomd lekker. Het gezuig, je tong langs mijn eikel, je hand om mijn ballen… Je hebt geen idee hoeveel macht je nu hebt.
Ik kan mijn orgasme nauwelijks nog bedwingen. Ik wil graag in je mond klaarkomen. Mijn zaad in je mond spuiten, het op je tong zien liggen voor je het inslikt, een beetje op je lip zien zitten… Maar ik wil je ook nog kunnen neuken. Mijn voorraad is niet eindeloos, en na gisteren zal een tweede orgasme niet eenvoudig zijn zonder een paar uur pauze ertussen.
Ah, shit! Je mond is fantastisch. Als ik dit eerder had geweten, had ik je eerder verleid. Ik moest Paul afwachten, niet in zijn vaarwater komen. Ik wil je nog een keer uitnodigen, mijn Linda. Ik moet je nog een keer uitnodigen.
Je bent mijn verboden vrucht. Eenmaal een hap en je bent verloren. Ik ben verloren in jou, Linda. Ik wil meer, veel meer.

Hij doet een stap naar achteren, waardoor zijn pik mijn mond uit komt. Hij haalt snel adem en legt zijn hand op mijn wang. “Jezus, Linda, dat was lekker.” Hij bukt zich en drukt zijn mond op de mijne.
Ik sla mijn armen om zijn nek en laat me door hem op mijn rug leggen. Automatisch spreid ik mijn benen. Zonder onze kus te verbreken, pakt hij mijn heupen en trekt me wat dichter naar de rand. “Wat een geweldige mond heb je,” mompelt hij zonder zijn lippen van de mijne los te maken.
Zijn vingers glijden door de lippen van mijn kutje. Hij gromt goedkeurend. “Wat ben je lekker nat,” zegt hij. “Ik wilde je nog even likken, maar eigenlijk kan ik niet wachten om in je te zijn.”
Ik wil geen voorspel meer. Zijn gelik op mijn buik en borsten was geweldig, het pijpen was fantastisch… Ik wil geen voorspel, ik wil hém.
Als antwoord sla ik mijn benen om hem heen en trek hem dichterbij.

Hij pakt zijn pik en komt overeind. Ik zie hem naar beneden kijken en volg zijn blik. Samen kijken we hoe hij zijn pik op en neer beweegt door mijn schaamlippen. Ik voel hoe hij me opendrukt als zijn eikel naar binnen glijdt. Het is mooi om te zien hoe mijn lipjes om zijn pik zitten. Ik kreun als hij verder naar binnen glijdt, zich terugtrekt en weer in me komt, steeds wat dieper. Het is zo mooi om te zien hoe hij in me verdwijnt en weer terugtrekt, steeds weer opnieuw.
“Fuck, wat ben je geweldig,” zegt Edwin. “Nog even en ik wil nooit meer wat anders dan dit.”
Ik kijk genietend naar hem op. “Jammer dat onze week bijna is afgelopen. We moeten elkaar snel weer zien.”
Hij legt zijn handen op mijn borsten. “Heel snel.”
Ik trek mijn benen op, waardoor mijn billen een stukje omhoog komen van het bed en hij nog dieper in me komt.
“Oh shit,” kreun ik. “Nog even en ik wil niet meer weg.”
Hij grijnst naar me. “Misschien is dat juist de bedoeling.” Hij trekt zich uit me terug. “Draai je om.”

Ik draai me om en hij laat me op mijn knieën zitten. Hij komt weer bij me binnen. “Hoe wil je het, Linda?” vraagt hij. Hij klinkt alsof hij buiten adem is, maar ik weet wel beter. Dit is pure opwinding. “Rustig of hard?”
Zijn vraag laat me bijna sidderen van verlangen. Hij kan zich bijna niet beheersen, dat voel ik. “Hard,” antwoord ik.
Hij pakt mijn heupen en drukt zich diep in me. “Hou je vast, schatje.” Hij geeft een harde stoot. Zijn ballen slaan tegen mijn benen en ik uit een gil van genot.
“Gaat het?” vraagt hij. Ik knik, niet in staat te antwoorden. Ik grijp de deken onder me vast. “Zeg het als het teveel wordt,” zegt hij. Hij geeft nog een harde stoot. En nog een, en nog een. Mijn armen kunnen het bijna niet aan, dus laat ik me op mijn ellebogen zakken.

Hij versnelt het tempo van zijn stoten. Kreunend begraaf ik mijn vingers in de deken. Ik hoor vaag de bekers op het dienblad rammelen, maar het kan me niet schelen. “Oh shit, Edwin,” breng ik hijgend uit.
Het is geweldig hoe hij in me beweegt. Ik kom met mijn wang op het bed te liggen, ik voel mijn borsten over de deken wrijven bij elke stoot. Schreeuwend van genot bijt ik in de deken.
“Fuck, Linda,” kreunt Edwin. Nog even en hij neukt de poten onder het bed vandaan. Ik kan niet anders dan me in het matras te laten drukken en te genieten.
Het duurt dan ook niet lang tot mijn orgasme komt. Als een vuurpijl knalt het orgasme door mijn lichaam. Terwijl ik schokkend en schreeuwend mijn hoogtepunt bereik, komt ook Edwin klaar. Hij geeft nog twee krachtige stoten voor hij over me heen komt hangen. Ik voel enkele druppels zweet op mijn blote rug vallen.

“Jezus, Edwin,” breng ik buiten adem uit. “Hoe hou je dit vol?”
Hij grinnikt, wat ik tot in mijn kutje voel, waar hij nog steeds in zit. Hij laat een vinger over mijn rug glijden. “Ik moet dit ook niet elke dag doen,” antwoordt hij. “Maar het is onze laatste dag, daar moet je van profiteren.”
Hij trekt zijn pik uit mijn kutje en ik voel zijn warme zaad naar beneden druppelen. “Ik zal even een handdoek pakken,” zegt hij en hij loopt de kamer uit.
Ik ga op mijn zij liggen en zie het dienblad, dat nog op bed staat. Alles is omgevallen en verschoven. Ik zet alles recht als Edwin de kamer weer binnenkomt. Hij geeft me de handdoek en komt naast me liggen.
Ik droog mijn druipende kutje af en nestel me tegen hem aan. “Ik kan niet geloven dat ik straks al naar huis ga.”
Edwin pakt mijn hand. “We kunnen elkaar vaker zien, als je wilt. Twee uur rijden is goed te doen.” Hij kijkt me aan. “Maar je hebt thuis nog een hoop te regelen, dat wil ik niet in de weg staan.” Hij kijkt op zijn wekker. “Nu eerst een snelle douche en een kop koffie. Daarna breng ik je naar huis.”
Ik zucht en leg mijn hand op zijn borst. “Jammer genoeg wel, ja. Ik heb de tijd van mijn leven.”
Edwin lacht zachtjes. “Ik ook, mijn lieve Linda.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 5594 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Geheim verlangen 12”

  1. Wat er tijdens een week niet allemaal kan gebeuren.

    Van een gebroken,schuw vogeltje is Linda dankzij Edwin uitgegroeid tot een vamp die de geneugten van seks tussen man en vrouw ontdekt heeft.

    Eens ze thuis haar zaken op orde heeft kan je zonder schroom terug afspreken met Edwin en hun FWB voortzetten.

Plaats een reactie