BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jess 13 (slot)

Intermezzo

Samen met Eva, die zich tot mijn spijt had ontdaan van het latex pakje en ook weer verkleed was in het originele tenue, nam ik plaats en het wagentje zette zich in beweging. “Eva ik weet niet hoe je hier terecht bent gekomen maar dit is de hemel op aarde als je van sex houdt. Ik ben wel heel benieuwd hoe je hier terecht bent gekomen”, zei ik tegen haar terwijl ik haar aankeek. Eva glimlachte en zei; “daar heb je gelijk in, het is een fantastische baan. Maar voordat de organisatie met je in zee wilt wordt je leven behoorlijk grondig onderzocht. Deze organisatie kent natuurlijk verschillende functies en worden gevuld met mensen die niet alleen de beste zijn op hun vakgebied maar ook compleet te vertrouwen moeten zijn. Ik zal je er straks meer over vertellen”.

Het wagentje reed nog even door. Ik zag voor ons een ander wagentje een bocht omgaan en vroeg mezelf af waar ik de lust die ik vandaag voelde vandaan haalde. Ja, ik was gek op sex maar de enorme zin, geilheid en haast dierlijke lust die ik vandaag had gevoeld was iets nieuws voor me. En ik niet alleen, alle deelnemers vandaag leken een onverzadigbare zin in onbeschaamde sex te voelen. Ons wagentje moest even stoppen om een ander wagentje voor te laten gaan en ik keek hierbij tegen de achterkant aan waardoor ik geen zicht had of- en wie er in het wagentje kon zitten. Toen ons wagentje bij een deur stopte, stapten we uit en kwamen in een soort lounge uit. Zachte stoelen, banken en fauteuils, lage tafeltjes met glazen en kannen water. Ik zag een dienblad met een kan heet water en een verscheidenheid aan smaken van thee, koekjes, verse melk, citroenschijfjes, suiker, honing, aan alles was gedacht.

We namen plaats en schonken ons een kop thee in. ‘Zo”, zei Eva, “even een pauze om uit te rusten, weer op adem te komen en te ontspannen”. Ik vroeg haar, van de gelegenheid gebruik makend, nogmaals naar deze bijzondere organisatie en hoe ze daar terecht was gekomen. ‘Wel Jess, het is niet dat ik gesolliciteerd heb naar deze organisatie maar meer dat ze mij op het oog hadden en na onderzoek zeker wisten dat ik voor hen wilde gaan werken”. Ik vroeg haar wat ze precies bedoelde. “Nou zoals je weet heb ik je vanmorgen verteld over het “Genot, verlangens en fantasie” dat deze organisatie als leus kent en die dus het genezingsproces van patiënten bevordert op een onorthodoxe wijze. Enfin, dat heb je zelf mogen meemaken”. “Maar ik ben toch geen patiënt?”, onderbrak ik haar. “Dat is maar deels waar Jess, de gegevens die je hebt verstrekt bij je aanmelding zijn uitvoerig geanalyseerd. En klopt het dat je, hoe stoer en zelfverzekerd je ook wilt overkomen, er onderhuids toch twijfel zijn waardoor je moeite hebt met jezelf waar het gaat om jezelf voor een publiek te laten zien. Dat is opgenomen in het programma en je hebt dit glansrijk doorstaan”.

Ik bedacht me inderdaad dat ik altijd al moeite had met het geven van een presentatie voor een groep mensen en op het gebied van sex vreemd had aangekeken tegen mensen die zich en public sexueel konden laten gaan. Ik probeerde me te herinneren waar ik deze bekentenis op het aanmeldformulier had genoteerd maar kon dit niet voor de geest halen. “Kijk de meeste mensen zijn hier doordat ze zijn doorverwezen door hun huisarts die deel uitmaakt van de organisatie of in jouw geval dat je bent voorgedragen”. Ik keek haar vragend aan. ‘Wacht even, je bedoelt dat er artsen zijn die hun patiënten doorverwijzen om dit programma als een soort behandeling te laten ondergaan?” “Inderdaad Jess. Je moest eens weten hoeveel patiënten er zijn met een stoornis die eigenlijk eenvoudig is te behandelen maar die allerlei medicijnen krijgen voorgeschreven. Een ‘behandeling’ zoals je dit programma noemt kan met een beter en blijvend resultaat duizenden euro’s per patiënt aan medicijnen besparen. Je zult dan ook begrijpen dat de farmaceutische industrie geen fan van ons is”. “Nee dat begrijp ik”, antwoordde ik haar. “En de reden dat ik hier ben is omdat ik via een ontvangen kaartje voorgedragen ben. Dat klopt wel, via Jolene ben ik hier terecht gekomen”. Eva lachte haar tanden bloot. “Maar dat weet ik toch meid, weet je wat, je mag haar zo zelf bedanken”. Ik keek haar verbaasd aan. “Jij kent Jolene natuurlijk net als ik. Is ze nu hier? Maar wat is er zo bijzonder aan haar dat de mannen in de garage zeiden dat ik door haar een streepje voor had?”

“Dat komt omdat ik een van de directieleden bent” zei een bekende stem achter me. Ik draaide me om en zag tot mijn vreugde Jolene achter me staan. Ik stond op, omhelsde mijn vriendin en gaf haar een zoen op haar mond. “Wat geweldig dat je hier bent, wat een prachtig programma is dit en Eva en ik hadden het net over je en wie heeft dit bedacht …”. Ik struikelde over mijn woorden en vragen en liet met mijn enthousiasme blijken dat ik blij was haar te zien en meer dan tevreden was over het verloop van de dag. Jolene pakte ook wat te drinken, nam plaats en legde me samen met Eva nogmaals uit dat zij met hun programma het welzijn van mensen bevorderden. “Kijk Jess het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Door angsten, tekortkomingen of andere kwalen te analyseren en terug naar oorzaken te herleiden kan een patiënt door buiten de eigen opgelegde oevers te treden, de energie weer laten stromen waardoor het lichaam weer op weg wordt geholpen en het genezingsproces als vanzelf weer werd opgestart. Medicijnen helpen vooral tegen symptomen of hebben bijwerkingen die de energiestromen juist blokkeren waardoor het lichaam in een vicieuze cirkel terecht komt waardoor artsen constant medicijnen blijven voorschrijven en de patiënt niet verder van de kwaal afgeholpen wordt. Je hoort toch weleens van oudere mensen als er iemand aan het klagen is ‘die moest eens een stevige beurt hebben?’ Nou dit gezegde is niet ver bezijden de waarheid”. Ik bedacht me dat als ik mezelf analyseerde ik moest toegeven dat ik vol energie zat, dat ik me beter voelde dan ik in tijden had gevoeld.

Mijn bloed stroomde, ik had kleur op mijn wangen, voelde mijn hart bij wijze van spreken pompen. “Maar wat ik niet snap”, zei ik, “hoe krijg je die mensen zover dat zij zich helemaal durven laten gaan op sexueel gebied? Alle mensen zijn verschillend, de een heeft een zwaardere blokkade dan de ander maar het lijkt wel of iedereen hier zo geil is dat het hen niets meer uitmaakt”. “Dat klopt wat je zegt”, zei Jolene, “ook daarvoor hebben we een methode ontwikkelt. Vanuit onze onderzoekers is er door de extracten van diverse kruiden een vloeistof ontwikkelt die niet alleen lustopwekkend is maar ook de erotische ervaringen versterken. Niet alleen wordt de doorbloeding in de erogene zones gestimuleerd ook bevordert het de werking van de gelukstofjes in de hersenen waar bijvoorbeeld onder andere dopamine, fenylethylamine, vasopressine voor de mannen en oxytocine voor de vrouwen wordt aangemaakt. Het middel zorgt ervoor dat je honger naar sex wellustiger wordt, plat gezegd, je wordt zo geil als boter. Ook zul je hierdoor een heftiger orgasme ervaren dan anders. Wij hebben ervoor gezorgd dat dit middel niet op de markt of via de huisarts is te verkrijgen. Alleen als er naar ons wordt doorverwezen kunnen wij dit middel, met een op de persoon toegepaste dosering, toepassen, zoals ook bij jou is gebeurt”. Ik keek hen beide vragend aan. “Hoe bedoel je, hebben jullie mij dit middel toegediend, hoe dan, wanneer dan?”. Eva en Jess moesten nu beiden lachen. ‘Je neemt het al voor de derde maal in Jess”, wijzend naar de kop thee die ik in mijn handen had. Ik keek verbaasd van de kop thee naar de twee lachende gezichten.

“Zowel jij als alle andere gasten hebben dit bij binnenkomst tijdens het introductiegesprek, in afgemeten dosering, gekregen. Voor de mannen hebben we een stofje toegevoegd wat de testosteronspiegel verhoogt. De werking ervan verloopt via de maag en de bloedsomloop en werkt langdurig. Alleen jij krijgt nu een derde- maar kleinere dosis om reden dat je van nature al een open mind kent en omdat we je ook hebben ingezet als therapeut”, zei Jolene. “Met jou vriendelijk en knappe voorkomen weet je de mensen makkelijk over de streep te trekken. We hebben ontdekt dat je makkelijk in de omgang bent, mensen vertrouwen je snel en je bent gek op sex. Al deze eigenschappen hebben ons doen besluiten je in te zetten om enkele van onze deelnemers, die zeker niet de makkelijkste zijn, te stimuleren actiever deel te nemen aan het programma. Na vandaag worden alle gegevens van alle patiënten geanalyseerd en kunnen we kijken hoe jij het op dit gebied ervan af hebt gebracht”. Ik was stomverbaasd en tegelijkertijd ook trots dat Jess mij op deze wijze had ingezet. “Maar wanneer heb ik de derde dosis van dit middel dan ingenomen?”, vroeg ik Jolene. “Dat was de eerste keer toen we elkaar ontmoetten. Bij mij thuis heb ik je gedrogeerd om het maar zo te zeggen. Ik wist al dat je de juiste persoon voor ons doel was maar kon daar maar op één manier achter komen zonder het risico te lopen dat je die dag toen meteen weer zou vertrekken. Gelukkig pakte het goed uit zoals je nog weet”. “Wacht even”, zei ik, “je wist dat ik de juiste persoon voor jou doel was? Welk doel bedoel je en hoe wist je wie ik was?” Jolene antwoordde; “We praatten hier later nog over Jess. Ik begrijp dat je vol vragen zit en geloof me, ik zal het allemaal uitvoerig uitleggen. Op al je vragen zullen we ingaan maar daar is, in de staat waarin je je bevindt, het moment niet voor”. Ik keek de vrouwen beurtelings aan en merkte intussen dat ik weer enorm geil was geworden. Deze keer wist ik dat het middel mij in zijn greep had en gaf dit bij de meiden aan; “ik denk dat ik begrijp wat je bedoeld in welke staat ik me bevind. Kom op, ik krijg weer trek in meer”.

Jolene keek Eva aan en zei dat het tijd was voor het finalestuk van de dag. Eva keek me aan en vertelde wat me nog te wachten stond. “Jess, we hebben het leukste voor het laatst bewaard. Wij, ook Jolene en ik gaan met je mee, stappen straks een darkroom in. Alle deelnemers die vandaag te gast waren nemen hieraan deel. Het is aan eenieder of je de ruimte snel weer wilt verlaten of dat je er alle tijd voor neemt en het je laat gebeuren tot je verzadigd bent. De uitgang kun je vinden via een fluorescerende stippellijn met pijlen die je naar de uitgang zal leiden. Als je daar bent aangekomen zul je verder door ons worden opgevangen en begeleid.
In de darkroom kunnen de nog geheime fantasieën uitkomen of zich nieuwe aandienen waarvan je niet wist dat het kon of dat je ze überhaupt had. Er gebeuren geen dingen die je niet wilt. Maar andersom geldt ook voor jou, zodra iemand zegt ergens niet van gediend te zijn zul je je handelingen staken en verder gaan met iets anders. We willen je vragen zelf je eigen gang te gaan. We komen elkaar straks weer tegen en praatten op het einde verder, oké?” Ik antwoordde dat ik het had begrepen. Gedrieën stonden we op en liepen naar een van de deuren die aan zich aan de zijkant bevond. Ik trok mijn kleren uit en legde deze op een bankje. “Tot straks”, zei ik tegen de beide vrouwen. “Veel plezier Jess”, antwoordden ze, waarna de vrouwen de ruimte weer verlieten en de deur achter zich sloot.

De dark room

De ruimte waar ik me bevond was schemer tegen donker aan en tegelijk ook erg warm. Weliswaar geen sauna temperaturen maar toch tropisch warm. Gelijk aan de ruimte waarin we het parcours hadden afgelegd kon je ook hier de lichtgevende aanduidingen zien waar zich de nooduitgangen bevonden. Ik zag vaag in de verte op een aantal plekken enkel zachte lichtschijnselen en probeerde te zien wat zich in de ruimte bevond maar kon eigenlijk niets anders onderscheiden dan vage contouren en zwarte bewegingen. Wel klonken er her en der mompelende stemmen, zacht gekreun en zag ik lichamelijke bewegingen die niets te raden overlieten. Voorzichtig zette ik een paar pasjes voorwaarts maar besloot dat het toch veiliger zou zijn als ik eerst op handen en knieën verder kroop om te voorkomen dat ik ergens pijnlijk tegen iets aan zou stoten of per ongeluk op iemand zou stappen. Ook hier was, gelijk het eerder afgelegde parcours, de ondergrond van een zacht rubber of latex materiaal gemaakt. Maar deze ondergrond was veel makkelijker om over te bewegen. Mijn ogen wendden zich inmiddels aan de schemering waardoor ik meer contouren kon onderscheidden. Ik rook eerst- en voelde daarna dat ik via een douchekop besproeid werd met een soort esoterische, op lichaamstemperatuur verwarmde olie. Ik vermoedde dat het massageolie was, het rook heerlijk en voelde zacht aan. Ik smeerde het goedje door mijn haar en over mijn lijf en was nu compleet glibberig en rook heerlijk.

Achter mij aan waren ook Eva en Jolene ontkleed aangekomen en lieten zich de olie gewillig over zich heen sproeien. De vrouwen kusten me op mijn mond, wensten me veel plezier en gingen beide hun eigen weegs. Hen zou ik op een later ogenblik weer terug zien hadden ze aangegeven. Ik had geen idee hoe groot de ruimte was, hoeveel mensen er aanwezig waren, wie ik tegen zou komen en of er nog aparte kamertjes of thema’s zouden zijn. De schemering maakte het voor veel mensen makkelijker om zich zo anoniem lekker te laten gaan. Dit in combinatie met het JLF lustopwekkende middel wat de deelnemers hadden ingenomen beloofde veel goeds. Ik besloot op mijn gevoel een willekeurige richting op te gaan en gewoon ter plaatse ervaren wat ik tegen zou komen. Het duurde dan ook niet lang of ik stuitte op een man die, zo leek het, zich aan het oriënteren was. Ik raakte zijn schouder even aan, eigenlijk om hem een beetje te bemoedigen. Deze aanraking werd beantwoord met een tast naar mijn borsten om daar onmiddellijk werk van mijn tepels te maken. Zijn andere hand pakte mijn hand en leidde die naar zijn stijve geslacht. Ik glimlachte in mezelf. Deze man had er duidelijk zin in maar ik wilde de ruimte nog even verder verkennen om ontdekkingen te doen en niet al bij de voordeur mijn kruit te verschieten.

Ik maakte me rustig los van de hitsige man en fluisterde richting zijn oor dat ik besloot om toch verder te kijken. Al kruipend hoorde ik een steeds luider gekreun, zachte aanmoedigingen en zag en hoorde ik vaag op elkaar kletsende lijven. De warmte in combinatie met de olie maakte dat ik behoorlijk begon te zweten. Ik kwam een vrouw tegen die zachtjes kreunde doordat een tweede vrouw amechtig haar best deed om met haar gezicht tussen de benen van de eerste vrouw te komen. “Ga door, oohh ga door, jaaaa toe maar lik me lik me lik mijn kutje maar”, hoorde ik fluisteren. Deze stem kende ik nog, ik keek nog eens goed en herkende de non van eeuwen geleden toen ik hier pas was. Ik kroop op haar af, kuste haar vol op haar mond en besloot de non haar genot te laten. Het werd steeds drukker naar gelang ik dieper de ruimte in kroop. Ik werd me gewag van een aantal over elkaar kruipende lijven. Dit leek mij ook wel geil om aan deel te nemen. Mijn kut stond al een tijdje in brand dus die kon wel met een handje of pik geholpen worden.

Ik kroop op de lijven af en mengde mij in het gezelschap van benen, armen, hoofden, billen en piemels dat gelegen op een soort meubilair waarop je kon liggen, zitten en kruipen, het geheel had anatomische vormen en voelde ergonomisch goed aan. Ik voelde 2 harde billen bij mijn ene hand en tastte tussen de benen van een vrouw met mijn andere hand. De kut die ik voelde, bevond zich onder een hangende buik, was nat en glibberig en ik smeerde het geil langs haar gleuf, duwde 2 vingers naar binnen en wreef met mijn duim over het genotsknobbeltje wat ik duidelijk onder mijn vingers kon voelen. Het was een forse vrouw waardoor ik het over een groot opperval kon uitsmeren. Een ander lichaam lag stil onderop waar meer handen bezig waren met tasten en voelen. Ik verplaatste me en voelde met het gezelschap mee. Ik kwam erachter dat er onderop een man werd verwend. Hij lag doodstil met gesloten ogen. Ik schatte hem midden veertig en leek me het type brave huisvader. Mijn hand reikte naar de stijve pik die door een andere man werd vastgehouden. Zijn scrotum lag, zwaar van sperma, bewegingloos onder de pik. Alle bewegingen werden door de deelnemers aan dit verwenmoment in een soort ongemakkelijke stilte gedaan. Samen met de andere man vonden we een ritme en trokken de lul rustig af.

Tussen mijn benen werd er door iemand anders een vinger in mijn kutje geduwd. Ik spreidde mijn benen iets om ruimte te maken. De vinger kreeg al snel gezelschap van een tweede en een derde vinger. Ik wilde ruimte maken voor de hand en kroop op de rug van een vrouw die voor me stond. De vrouw was, net als ik, glibberig en glad. De hand in mijn kruis had meer ruimte gekregen en ik werd op een zalige manier gevingerd. Mijn clitje werd gestimuleerd en binnenin mij masseerde een andere vinger mijn G-spot. Ondertussen trokken de man en ik lekker aan de stijve pik van de man. Ik voelde een andere hand over mijn kont wrijven. Een vinger tastte richting mijn kontgaatje en draaide daar kringetjes. Oh ja, hier had ik wel zin in. Ik kreunde zacht om de andere aan te moedigen maar ook om deze ongemakkelijk stilte te doorbreken. De drie vingers in mijn kut vingerden mij snel en diep. De vinger op mijn kontgaatje werd zachtjes bij me ingebracht. Ook iemand anders begon nu hardop te zuchten. Het kreunen werkte dus. Mijn hand en die van de ander trokken de man steeds sneller af. Ik hoorde de man diep zuchten en niet veel later schokte zijn heupen op een spastische wijze en voelde ik de stroom sperma over mijn hand druipen. Ik smeerde het romige goedje zo goed en zo kwaad over de buik van de man en liet de vingers hun werk in mijn kut en kont doen.

De vrouw op wiens rug ik half lag draaide haar hoofd naar me en kuste mij. Ik voelde haar tong bij me naar binnen glippen die ik onmiddellijk beantwoordde. Onze tongen speelden krijgertje en ik likte haar lippen. Mijn hand, die nog plakte van het sperma van de zojuist klaargekomen man, pakte een borst van de vrouw vast. Haar tepel stond fier overeind. Ik hapte naar de harde tepel en likte de borst wat een zucht van de vrouw veroorzaakte. Nieuwsgierig op wat me nog meer te wachten stond besloot ik dit groepje mensen te laten voor wat het was, liet de inmiddels drijfnatte vingers uit mijn lijf glippen en kroop op handen en knieën weer verder. Er werd in het voorbijgaan nog door iemand naar mijn billen gegrepen om mijn heupen naar beneden te duwen. Dit werd direct gevolgd door een tong die de binnenkant van mijn dijen begon te likken. Ik keek even achterom en zag een knappe man met grijs haar, ik schatte hem in de vijftig, zich over mij ontfermen. Aaaahh dat kon ik eigenlijk wel even gebruiken, nog heel even dan voor ik verder ga, bedacht ik me. De vingers hadden mij eigenlijk al zo opgewonden dat ik besloot de tong van de vijftiger het werk te laten afmaken. Ik drukte mijn heupen op zijn mond en tong die mijn gleufje had gevonden en bereed, nee beter nog, ik neukte de tong. Ik richtte me op en liet mij zalig op zijn gezicht zakken.

Vanachteren werd ik plots door 2 sterke armen vastgepakt en tegen een gladde mannenborst aangedrukt. Ik voelde warme lippen in mijn nek, een stijve pik in mijn rug drukken, een sterk gespierde arm over mijn borsten, een andere hand gleed over mijn buik richting de mond die bezig was mijn kut een befbeurt te geven. Twee vingers rolden en knepen niet onzacht in mijn naar voren wijzende tepel. De mond achter me knabbelde aan mijn oor en stak er zachtjes een tong in. God wat werd ik hier geil van. Ik bewoog mijn heupen weer en bereed de mond onder mij nu ruwer. De hand van de man achter mij gleed over mijn vulva. Ik grinnikte aan de gedachte dat de mond op mijn kut niet in de vingers van de andere hand moesten bijten want dan zou de pret bij mij gauw over zijn. Maar het tegenover gestelde bleek. De mond van de man onder mij likte en beet aan mijn schaamlippen waar de vingers van de man achter mij mijn clitje bespeelde. Achter mij bewoog de man zo dat zijn, tussen hem en mijn gladde rug, beknelde lul vrijkwam. De man bewoog zijn heupen en liet zijn geoliede geslacht langs mijn billen en onderrug glijden wat een heerlijk geil gevoel bij me opleverde. Ik verhoogde als vanzelf het tempo, de tong, de vingers, de gespierde armen en handen, de stijve lul, ik was zo geil als maar zijn kon.

Lang hield ik het niet meer uit want toen het orgasme zich aandiende ontsnapte zich een kreun aan mijn lippen en daverend kwam ik in 2, nee 3 golven van een zaligmakend energie gevend orgasme klaar. Achter mij hoorde ik een kreunen wat er op duidde dat ook de man achter mij een orgasme moest hebben. De bevestiging kwam toen ik voelde hoe zich een lading sperma van mijn onderrug naar beneden richting mijn bilspleet droop. Ik zakte als een slappe pop in de armen van de man achter mij. De mond van de man onder me kreeg heel wat vocht te verwerken maar bleef braaf doorlikken. Ik voelde het sperma van de man achter mij, langs mijn bilnaad, op het gezicht van de man druppen. Alleen al van dit beeld kreunde ik een langgerekt en zaligmakend ‘Aaaahhhh’. Ik liet me achterover zakken en vleide me op het kussen neer. De mannen die me hadden gevingerd en gebeft stonden op en gingen huns weegs.

Ik bemerkte dat het zachte kreunen en besmuikte hijgen links en rechts in volume toe nam. Ook het liefdespel nam in heftigheid toe. Ik zag duidelijk dat er links, rechts, voor en achter mij, in allerlei standjes, door allerlei combinaties van mannen en vrouwen, hard geneukt werd.
Ik besloot met mijn expeditie verder te gaan en kroop een andere richting op dan waar ik vandaan was gekomen. Ik bemerkte dat er her en der, doch op strategische plekken, een kleine ‘rustplaats’ stond waar stromend water, handgel, condooms, papieren handdoekjes en een prullenbak aanwezig waren. Ik waste mijn handen en vagina om het sperma te verwijderen, droogde met een handdoekje mijn handen en binnenkant van mijn benen en liep/kroop verder. Iets verderop stuitte ik, zo kon ik ontwaren door het schijnsel van de groene bordjes, op een vrouwenlichaam die als in trance rechtop op haar knieën op het kussen zat. Ik kroop naar haar toe om te zien wat ze precies aan het doen was tot ik met mijn handen iets uit het kussen omhoog voelde steken. Ik pakte het vast en liet het ook meteen weer met een schrik los. Uit het uitsteeksel kwam een zwak elektrisch schokje waarvan ik schrok. Ik bekeek de positie vrouw nog eens goed en bemerkte dat zij zich op zo’n ding, wat het ook was, gespietst had.

Van dichterbij zag ik dat het een doodnormale ordinaire dildo van normaal formaat was. Nieuwsgierig als ik was besloot ik het ding uit te proberen. Mijn geil en zweet vermengd met de massageolie fungeerde als glijmiddel en ik liet me op de dildo zakken. Meteen al voelde ik de zacht pulserende elektrische schokjes binnenin me. Het pulseren veranderde van sterkte en ritme. Dan weer zacht, zodat ik mijzelf op de dildo duwde om beter te voelen, dan weer met wat sterkere schokjes waardoor de binnenkant van mijn vagina extra werd gestimuleerd. Ik draaide en bewoog mijn heupen nu zo dat de dildo op een perfecte manier in me zat en bewoog mee als de elektrische lading daarom vroeg of liet het juist over me heen gaan als het eigenlijk te lekker was en ik een orgasme wilde uitstellen. De vrouw zag ik steeds krampachtiger bewegen en steeds luider kreunen. Dit wond mij zo op en ik besloot met haar mee te doen. Ik liet mezelf toe nog harder te kreunen. En wanneer de pulserende elektrische ladingen heviger werden begon ik te hijgen en voelde ik dat een orgasme niet ver meer verwijderd was. Ik drukte mijn heupen hard op de dildo en liet deze in en uit me glijden om zo mijn clitoris en G-spot te stimuleren. En daar kwam het al aangerold, als een rollende donder spoelde het hemelse gevoel door mijn lijf. Ik schreeuwde met de vrouw mee, met open mond onderging ik deze sensatie. Ik voelde alleen nog maar pure lust, lust voor sex en genot. Mijn lichaam overgeleverd aan alles waar maar een orgasme aan te beleven viel, ik genoot, ik genoot met volle teugen en voelde het leven in elke vezel van mijn lijf!

Ik liet me uitgeput van de dildo afglijden om mijn lijf even tot rust te laten komen. Na een paar minuten met gesloten ogen gelegen te hebben keek ik weer op en nam de omgeving in me op. De vrouw naast me was al weer haars weegs gegaan. Ik keek om me heen om te ontdekken wat er zich allemaal om me heen afspeelde. Behalve de contouren en geluiden van seksende mensen hoorde ik ergens vlakbij water stromen, ik kreeg vaag de geluiden mee van rinkelend metaal en weer verderop een soort ritmisch piepen wat ik niet helemaal thuis kon brengen. Hier en daar waren silhouetten vaag in wat gekleurd licht te zien. Na zo enkele minuten gezeten te hebben besloot ik verder op mijn ontdekkingstocht te gaan. Het geluid van water werd duidelijker naarmate ik die richting op ging. Toen ik de hoek van een schot of muurtje omging kwam ik in een soort, met zachte roze verlichting, verlichtte doucheruimte. Ik zag 2 personen aanwezig in de ruimte, een man zittend- en een vrouw liggend op een bankje. Uit de muur kwamen harde stralen water. De vrouw lag op haar rug met de knieholtes in een soort houder waardoor haar benen wijd stonden. De waterstraal stond precies op haar kruis gericht. Hier kon je dus met waterkracht intiem gemasseerd worden.

De man zat ineen gebukt op zijn hurken en liet de waterstraal op zijn billenpartij terecht komen. Er was nog een leeg bankje en dus plaats voor een derde persoon. Ik kwam wat dichterbij en zag op het bankje een soort afstandsbediening liggen. Ik bekeek het kastje dat bekleed was van materiaal wat het waterdicht maakte en zag 2 draaiknoppen en 1 joystick zitten. Ik draaide aan de bovenst knop en zag dat een derde waterstraal uit de muur tevoorschijn kwam. Ik besloot om van de gelegenheid gebruik te maken mezelf enigszins af te spoelen. Het was wel lekker om het zweet, mijn eigen sappen en de olie van me af te spoelen. Ik ging op mijn knieën zitten en de straal water sproeide koud over me heen. Ik schrok van de kou en draaide snel aan het 2e knopje op de remote control wat de temperatuur van het water als snel warmer deed maken. Ik draaide me om en waste me zo goed en zo kwaad als het ging. Benieuwd naar de erotische lading die dit item zou moeten hebben volgde ik het voorbeeld van de andere 2 personen en liet de waterstraal op mijn kut kletteren. Uit ervaring thuis weet ik hoe lekker de douchekop tussen mijn benen kon werken maar met een dergelijke ‘brandslang’ situatie in een grotere ruimte had ik geen ervaring. Ik kwam er al gauw achter dat ik met de joystick de richting van de waterstraal enigszins kon bepalen. Ik draaide voorzichtig aan het bovenste knopje en de sproeistand werd al gauw een harde straal. Met het tweede knopje stelde ik de temperatuur nog wat warmer in en onderging een heerlijke watermassage. Al spelend met de knoppen kon ik de straal naar believen harder of zachter zetten. Vanzelfsprekend moest ook mijn rug en kont afgespoeld worden dus zette ik me in dezelfde positie als de manspersoon; op mijn knieën de waterstraal met behulp van de joystick op mijn anus richtend. Het was een heerlijke sensatie, niet alleen werden mijn erogene zones goed gereinigd maar ook nog eens enorm gestimuleerd.

Ik besloot er nog even van te genieten totdat ik er genoeg van had. Ik was weer schoon en opgewarmd om verder te gaan. Ik liep onder het schijnsel van de flauwe verlichting verder en kwam een stapel grote badhanddoeken met daarnaast een wasmand met al enkele gebruikte en natte handdoeken tegen. Ik droogde me zorgvuldig af, deponeerde de handdoek in de mand en vervolgde mijn weg, de ruimte in.
Mijn ogen moesten na de doucheruimte weer wennen aan het schemer. Het ritmisch piepen wat ik eerder had gehoord ving ik weer op en ik besloot mijn nieuwsgierigheid die kant op te bevredigen.

Onderweg kwam ik links en rechts mensen tegen die met elkaar bezig waren. Ik hoorde het harde kletsen van lichamen die met elkaar aan het neuken waren. Weer een paar meter verderop lag een man op zijn rug met zichzelf te spelen. Zijn rechterhand streelde zijn pik en masturbeerde de stijve lul. Ik kreeg medelijden met zoveel eenzaamheid en besloot het erop te wagen of ik hem kon helpen. Ik ging naast hem op mijn knieën zitten en pakte voorzichtig het stijve lid van hem over. Hij liet dit toe door zijn hand naast hem te laten vallen. De pik was een mooi exemplaar. Stijf, keihard en toch zo zacht als satijn. Ik bewoog mijn hand langzaam op en neer, de eikel masserend. Ik boog me voorover, nam de eikel in mijn mond en begon te zuigen en te likken. De man kreunde van genot. Het geil uit de eikel smaakte zoutachtig maar de geur van de massageolie maskeerde dit. Ik trok nu sneller aan de lul en zoog een van de testikels in mijn mond. De erectie zou niet harder mogen worden maar werd het wel.

De aderen op de schacht leken nog dikker te worden. Ik nam de eikel opnieuw in mijn mond, en net toen ik me afvroeg waarom ik deze heerlijke lul eigenlijk niet in mijn kutje zou nemen kwam de man klaar. De stralen romig witte sperma schoten omhoog mijn keel in, zijn heupen schokten onbeheerst waardoor ik de pik nog dieper in mijn keel kreeg. Ik liet het sperma uit mijn mond lopen zodat het op de man zijn buik droop. Zijn eikel glom van zijn vocht. Ik wreef het geil en sperma van zijn lul en smeerde dat over zijn buik en borst. Ik boog me voorover en kuste de man met zijn sperma in mijn mond op zijn lippen, en vervolgde mijn weg naar de ruimte waar het ritmisch piepen vandaan kwam. De ruimte die ik inging was net als de ruimte met de waterstralen flauw verlicht. Hier was de kleur rood overheersend door gebruik te maken van ledverlichting die een flauwe rode gloed verspreidde. Het piepende geluid kwam afkomstig van een schommel die rustig heen en weer ging. Op de schommel, die bestond uit een leren tuigje, lag een vrouw wijdbeens. Om de schommel heen zaten verschillende mensen, mannen en vrouwen, die hun handen langs het lichaam van de schommelende vrouw lieten gaan. Daar waar de vrouw in haar voorwaartse beweging het hoogste punt bereikte zat een man die de kut van de vrouw opving met zijn tong.

Aan de andere kant, werd de vrouw opgevangen door weer anderen die haar daar betasten, aaiden en zachtjes naar voren duwden. De vrouw genoot zichtbaar van al deze handen en aandacht die haar werd geschonken. Haar kaal geschoren vagina glinsterde in het zachte licht van haar geil en speeksel van de tong. De handen gleden over haar lijf, vingers wilden voelen en de vrouw stelde zich beschikbaar aan wie zich ook maar aan haar wilde bezondigen. De geile aanblik was het meer dan waard om nog even te blijven staan maar het was me te druk om hieraan deel te nemen. Iets verderop zag ik ook enige beweging. Ik besloot deze sessie te verlaten om daar te kijken. De vloer liep hier iets naar beneden en ik zag de contouren van een liggende manspersoon langzaam naar beneden bewegen. Dichterbij gekomen bleek de man op een soort bed te liggen die, in tegenstelling tot de schommel, hier op en neer bewoog. Ik moest voorzichtig drie treden naar beneden gaan en kwam in een ruimte waar een installatie stond waarop het bed bewoog. De ruimte bood plaats voor meer dan de 4 mensen die nu bij deze sessie aanwezig waren. Telkens als de man gedurende de verticale beweging in hun aan te raken zone verscheen, maakten zij van de gelegenheid gebruik om de man te strelen.

Ik zag dat het hier rustiger was dan bij de schommel en besloot daarom tussen de mensen te gaan zitten. De meeste aandacht van de mensen, het waren 2 mannen en 2 vrouwen, gingen uit naar de penis en de borst van de man op het bed. De hydrauliek bewoog erg langzaam waardoor er voldoende tijd was om ook andere delen van de man aan te raken. Zijn van olie glimmende pik stond fier overeind. Het was een mooie pik, zeker 19 cm, flink geaderd en met een flinke diameter, de eikel donkerrood waar enkele druppels geil uitstroomden. Ik schuifelde om iemand heen naar het voeteneind en streelde de man tussen zijn tenen en over zijn voetzolen. De man beantwoordde de strelingen van zijn publiek met een goedkeurende mmmmm. Bij elke volgende beweging als de man in mijn bereik was probeerde ik een ander lichaamsdeel te beroeren. Ik schuifelde zo van voor naar achter. Even raakten mijn handen, samen met de handen van 2 anderen, de eikel van de man aan wat de man iets harder deed kreunen. Ik voelde al een klein schokje door de pik gaan. Volgens mij zou het niet lang meer duren dat de man tot een orgasme zou komen. Twee andere handen gleden nu wat ruwer over de eikel heen, een andere hand begon de lul af te trekken. Aan de op- en neergaande borst van de man te zien kwam zijn hoogtepunt eraan. Ik kneep even in de tepels op de harige borst bij het omhoog komen van het lichaam en streelde zijn zak bij het naar beneden komen van het bed.

De man kreunde hoorbaar, zijn zak trok samen en een uitbarsting van zaad was wat er volgde. Als een vulkanische uitbarsting was diens orgasme uit spanningen opgebouwd. De ene straal zaad na de andere spoot uit het pisgaatje en kwam op zijn onderbuik terecht waar het langzaam langs zijn heupen op het bed droop. De stoere, stijve en krachtige penis van zonet verslapte na verloop van tijd tot een slappe, bleke worst die glinsterend op de buik van de man lag. Wat kon de natuur toch wreed zijn. Ik kuste de man teder op zijn mond en besloot weer verder te gaan. Dit paradijs op aarde was een onuitputtelijke bron van genot. Na opnieuw een paar meter voortbewegen werd ik opgevangen door een glimlachende vrouw die me meteen in haar armen nam. Ik knuffelde terug en voelde haar zware borsten tegen die van mij. We drukten elkaar stevig tegen elkaar aan en ik voelde de massageolie van haar over mijn lijf. Haar vingers gleden van mijn schouder, langs mijn borsten rechtstreeks naar mijn kut om daar zachtjes mijn schaamlippen te masseren. Ik liet haar begaan en streelde ondertussen langzaam en erotisch haar kut en tepels. De opwinding groeide weer en de lust naar een hoogtepunt nam ernstige vormen aan. Ik voelde aan de ongeduldige bewegingen van de vrouw dat ook haar lust bevredigt moest worden. Ik herinnerde me de pose van Sara en Anna eerder deze dag. Ik kroop met mijn gezicht tussen de benen van de vrouw en begon haar spleetje te likken. Ik vergat daarbij het gedeelte tussen de vagina en de anus niet en likte ook daar uitvoerig.

De kut werd natter en natter tot ik besloot dat het weer tijd werd voor een orgasme. Ik kwam overeind en posteerde mij zittend tegenover de vrouw. Ik legde mijn dijbeen over het hare en schoof mijn onderlichaam naar het hare tot onze kutten elkaar raakten. De vrouw had verder geen aansporing nodig. Onze vagina’s zogen zich aan elkaar vast, het geil vermengde zich en onze schaamlippen kusten en zoenden met elkaar. Dit hemelse gevoel om een kut tegen mijn kut aan te voelen zorgde ervoor dat ik mijn heupen steeds wilder en ruwer tegen die van de vrouw aanstootte. De vrouw liet zich niet onbetuigd en stootte onder het slaken van ruwe keelklanken haar natte flamoes tegen die van mij. Steeds sneller, steeds ruwer ketsten we op elkaar. Onze schaamlippen schuurden en gleden langs elkaar heen. Ik werd steeds geiler en kon me ook niet meer beheersen om me als een beschaafde vrouw te gedragen en schreeuwde het uit. “Ja, ja, jaaaa godverdomme wat lekker”, hijgde ik, “ga door oh ga door ja ja ga door neuk me neuk me”, hoorde ik mezelf kreunen.

Ook de vrouw liet van zich horen. Ze bleef me aankijken en riep met een geile blik in haar ogen; ”kom maar schatje, ooohhh kom maar toe maar neuk me maar oooohh ja ik ga komen oohh ja ik ga komen ga door niet stoppen ooohhh jaaaaaaaaaa jaaaa ik kom ik kooooommm”. Het orgasme wat ik tegelijk met de vrouw ervaarde was onvergelijkbaar met eerdere ervaringen. Ik schokte ik kreunde ik hijgde met al mijn dierlijke instincten die een mens maar kan bevatten. Als mijn kut kon spuiten dan had ik dat gedaan. De elektrische lading die door mijn lijf jaagde was immens. Ik schokte en stuiterde tegen de wijdgeopende kut van de vrouw op tot we beiden niet meer konden en uitgeput achterover lieten vallen. De vrouw en ik keken elkaar met glinsterende ogen aan. We hadden elkaar nog nooit gezien en met geen woord gesproken maar wat we zojuist samen hadden ervaren was uniek en alleen van ons. We bleven nog even tegen elkaar aan liggen om na te genieten. De vrouw kuste me zacht op mijn mond; ‘dankjewel lieverd” hoorde ik haar fluisteren en ze kroop weer verder.

Ook ik ging, na mezelf weer wat rust gunnend, weer verder. Hier en daar kwam ik een neukend stelletje tegen. Het kreunen en zuchten was nu algemeen geaccepteerd. Ik vroeg me af of iedereen eenzelfde thee momentje gehad zou hebben als ik. Wat zou de uitwerking zijn op eenieder. Hoe werd een dosis bepaald. Maar ook hoeveel mensen er eigenlijk totaal aanwezig waren. Het gebouw waarin ik me bevond was blijkbaar groot genoeg om gedurende de sessies die ik meegemaakt had vandaag de mensen dermate te verspreiden dat ik niet in de gaten had gehad dat we blijkbaar toch met zovelen waren. Even verderop, na weer een muurtje te zijn gepasseerd, bevond ik mij in een volgende flauw verlichte ruimte. In deze ruimte bevond zich een stellage waarop een groot rad was bevestigd dat langzaam ronddraaide. Op het rad hing een kreunende vrouw die door pakweg 6 omstanders flink werd betast. Ik zag handen in haar kruis en over haar borsten gaan. Ook achter haar stond iemand die haar achterzijde flink verwende. Ik kwam wat dichterbij en zag hoe 3 vingers in haar poesje verdwenen, er werd door 2 handen hardhandig in haar tepels geknepen, iemand anders weer zoende haar op haar mond zodra ze in bereik was. Gelijk aan de schommel en het bewegende bed was ook hier sprake van een attribuut waar genot op was te halen. De vrouw schokte met haar onderlichaam, haar ogen gesloten en haar mond wijd opengesperd. Haar orgasme was overduidelijk gaande want ze kreunde luidkeels oooohhhhh ja, ja, ja, lekkerrrrr. Zo had ik al verschillende mensen liefde en genegenheid zien geven, al dan niet uit persoonlijk belang, maar ook mensen hun hoogtepunt zien beleven. Al met al, in combinatie met het stofje wat me was toegediend, besloot ik nog eenmaal aan mijn gerief te komen. Ik liet het ronddraaiende rad voor wat het was en ging verder een richting op die ik nog niet had ontdekt. Opnieuw passeerde ik enkele naakte lijven. Bij het ene paar werd er in hoog tempo gepijpt, bij een ander stel langzaam gebeft. Hoe dan ook, de lucht was vol erotiek, vol van energie en zinderend van geilheid waar het aroma van de massageolie de muskusgeur van het geil en vers zweet niet geheel kon maskeren.

Ik kwam aan op een punt waar ik een vrouw, gehurkt op een kussen zag zitten. Ik kroop dichterbij en zag en hoorde dat vanuit het kussen noppen van verschillende lengte staken die hard trilden. De vrouw kwam omhoog, voelde om zich heen, ging verzitten en liet zich weer zakken op een andere nop. Ik bemerkte dat het hier om stimulatie van een soort mini vibrators ging. Nat als ik al van mezelf was zocht ik met mijn handen een nop, vond een trillend exemplaar en liet me erover heen zakken. Dit was inderdaad een genot. De nop, bewerkt met weer kleinere nopjes, gleed moeiteloos in mijn kut. Als ik me goed bewoog kon ik er mijn clitoris goed mee masseren. Ik bleef zo even in deze positie zitten met mijn ogen dicht stilletjes genietend. Mijn handen zochten om me heen naar andere exemplaren, liefst grotere en vond er achter me een. Dit was geen nop meer maar leek meer op een vibrator. Ik schatte dit exemplaar op 20 cm rubber en siliconen genot. Ik verliet de nop waarop ik zat en bewoog me naar de grotere. Deze trilde niet alleen heviger, de nop of beter gezegd, combinatie dildo/vibrator, gleed ook nog eens dieper in me.

Ook hier bevonden zich kleinere nopjes die de binnenkant van mijn kut heerlijk masseerden. Ik ging zo verzitten dat ik volledig gevuld werd door een trillende, masserende en vullende kunstlul. Mijn clitoris werd heerlijk gemasseerd, ik voelde dat ook mijn G-spot niet werd overgeslagen. Het genot wat me overviel was heftig. Ik ging helemaal op in mezelf en bewoog mijn heupen nu stotend om nog meer op te vangen, nog meer te voelen. Ik was me niet meer bewust van mijn omgeving, was helemaal in mezelf. Een soort oergevoel overviel me, ik wilde alleen maar meer, meer genot, een intenser gevoel, ik had schijt aan de weg naar een orgasme, ik wilde een orgasme en ik wilde het nu, nu, nu, niet straks. Ergens diep in mij voelde ik het al aankomen, zonder er erg in te hebben kwam er een geluid uit mijn keel wat de oerkracht uit mij deed ontwaken. Het orgasme spoelde door mijn lijf met een ontzagwekkende kracht, mijn lichaam was vol stromende energie, ik hoorde het bloed ruisen in mijn oren, overgeleverd aan de lusten die bezit van me hadden genomen. De sensatie van dit, opnieuw fijnste orgasme ooit, deed mijn lijf met gesloten ogen schokken, mijn sappen stroomden, ik had het kwijl op mijn kin en beleefde dit intense gevoel op een manier zoals ik nog nooit een orgasme had beleefd.

Heel langzaam kwam ik weer bij mijn positieven, ik werd me weer bewust waar ik was en ging met een glimlach op mijn gezicht weer overeind zitten. Ik veegde het kwijl van mijn kin en keek om me heen waar zich het dichtstbijzijnde ‘rustpunt’ was. Dat bleek dichtbij te zijn waarna ik me weer enigszins verschoonde.
Ik berustte me nu op wat ik zou gaan doen. Het kreunen van de mensen die sex hadden klonk nog steeds in de ruimte door. Ik kwam tot de conclusie dat mijn lust gestild was. Dit laatste orgasme zou vandaag in ieder geval niet meer overstemd kunnen worden, daarvan was ik overtuigd. Hoe vaak was ik klaargekomen, 9 keer, 10 keer? Ik had het niet bijgehouden, waarom zou ik ook. Ik besloot om te luistern naar mijn lichaam en afscheid te nemen van deze darkroom. Ik bewoog me via de fluoriderende stippen op de vloer naar het dichtstbijzijnde groene ‘exit’ bordje om te vernemen of Eva nog meer voor me op het programma had staan.

12. Evaluatie
Zodra ik de deur door ging moesten mijn ogen na duisternis in de darkroom weer wennen aan het licht wat hier achter aanwezig was. Eva en Jolene stonden me beiden op te wachten. Ik omhelsde zonder iets te zeggen beide vrouwen om mijn dankbaarheid te tonen. Eva fluisterde in mijn oor, “ik geloof wel dat je genoten hebt vandaag hé”. Jolene drukte mijn naakte lichaam stevig tegen haar aan en zei, “dit was wat we voor je in petto hadden”. Toen ik me weer losmaakte zei ik, “oohh wat was dit lekker. Wat een programma was dit zeg”. “Kom, we gaan je eerst weer optutten en daarna spreken we de dag met je door”, zei Jolene. Beide vrouwen begeleiden me naar de doucheruimte waar ik me grondig alle oliën en sappen van me af kon wassen en mijn haar heerlijk kon wassen. Ook kreeg ik een nieuw tuniek aangereikt wat ik dankbaar aantrok. “Kom, we gaan naar het restaurant, eten en drinken we wat en praten we verder’, zei Eva, toen ik me weer had aangekleed. Deze keer maakten we geen gebruik van een karretje maar liepen we gedrieën, parallel aan de gang waar de wagentjes reden, enkele gangen door en een trap omhoog tot we in het restaurant uitkwamen.

Ik zag dat er her en der aan enkele tafeltjes meer deelnemers met hun begeleider of begeleidster zaten. Jolene vroeg me wat ik wilde drinken. “Een glas water alsjeblieft, ik heb voor vandaag nu wel genoeg van jullie middeltje gehad’, antwoordde ik glimlachend. Eva en ik namen plaats en zodra Jolene terugkwam met de glazen nam Jolene het woord.
“Ik heb de indruk dat je vandaag een geweldige dag hebt beleefd, of niet soms?”. Ik knikte en antwoordde enthousiast, “deze dag zal me nog heel lang bijblijven. Wat een zinderende sex, en die afwisseling, hoe wisten jullie wat er precies moest gebeuren, wie verzint zo’n programma en hee Jolene, hoe bedoel je toen je zei dat je wist dat je mij moest hebben en waar zijn we eigenlijk precies en wat een leuke mensen heb ik ontmoet. Is iedereen altijd zo open. God ik heb wel 1000 vragen”. “Laten we beginnen met jou om ons te vertellen hoe je je voelt”, zei Eva met een glimlach.

“Ik voel me geweldig, als herboren. Precies zoals jullie vooraf al vertelden maar dan beter. Is dit allemaal te danken aan het middeltje zodat mijn staat van opwinding vooraf al werd gestimuleerd?”. Jolene antwoordde; “niet geheel dat, ook jouw intrinsieke motivatie om je over te willen geven om goede sex te hebben, heeft daaraan bijgedragen. Maar inderdaad, het middel heeft zeker een rol gespeeld. En weet je, het is relatief eenvoudig te maken en hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Onze organisatie is van plan dit middel in combinatie met onze methodes grootschaliger in te zetten. Helaas merken we dat de lange armen van de geneesmiddelenindustrie, de ziektekostenverzekering en de traditionele medische wereld helemaal niet staan te wachten op onze komst. Sterker nog, we worden als een bedreiging gezien die van hun toneel moet worden verwijderd. Maar als je onze resultaten in ogenschouw neemt, de cijfers die onze meewerkende huisartsen ons leveren dan staat deze houding haaks op datgene waar de geneeskunde voor zou moeten staan. De gezondheid en welbehagen van de mens”.

“Jess, wat je vandaag hebt meegemaakt was behoorlijk uniek. Uniek in de vorm dat je vandaag, op basis van je ingevulde vragenlijst, zowel deelneemster aan het programma bent geweest maar ook door ons bent ingezet als een soort therapeut”. Ik keek zowel Jolene als Eva nu beurtelings aan. “Help me even, wanneer, waar en bij wie heb ik deze rol dan gespeeld”. Eva lachte hardop en zei, “dat is het mooie van dit programma. Er zijn deelnemers die we moeten sturen om die handelingen te verrichtten die ervoor zorg dragen dat het bloed op de juiste plaatsen kan doorstromen, zenuwknopen worden ontward en daarmee blokkades worden opgeheven. We hebben je ook ingezet om als voorbeeld te dienen door handelingen uit te voeren, het initiatief te nemen of, met jouw analytische blik, anderen hebt aangespoord uit hun comfort zone te treden”. Als begeleidster was me dat nooit gelukt vanwege de zekere afstand die wij moeten bewaren om functioneel onderscheidend te blijven. Dus op het gebied van onze geneeskunde, om het maar zo te zeggen, ben je een expert”. “En dat is niet het enige waarom ik hoopte dat je mee zou willen doen aan ons programma Jess”, zei Jolene.

“Ik zou je graag in dienst willen nemen om ons IT-team te versterken”, we zouden jouw ervaring, kennis en kunde die je tentoonstelt bij je huidige werkgever goed kunnen gebruiken om onze organisatie te versterken”. We staakten ons gesprek even voor iemand van de bediening die ons een schaaltje met allerlei fingerfood voorzette en de glazen weer vulde. “Dus je vraagt me om voor jullie te komen werken?”, vroeg ik aan Jolene. “Klopt”, antwoordde Jolene, “want je moet weten dat onze organisatie, door de onorthodoxe methodes binnen de gezondheidszorg en farmaceutische industrie, argwanend wordt bekeken. We komen er ook achter dat de ziekenhuizen en zorgverzekeraars meer aandacht besteden aan hun contractonderhandelingen over de betaalbaarheid en toegankelijkheid van dure geneesmiddelen, tegelijkertijd signaleren ziekenhuizen knelpunten die hun onderhandelingsmacht beperken. Eén van die knelpunten is dat de farmaceuten de (huis)artsen beïnvloeden bij het voorschrijven van geneesmiddelen.

Eva vervolgde hun uitleg met; “We merken ook dat we worden tegen gewerkt of dat er geprobeerd wordt cyber spionage bij ons toe te passen. En om eerlijk tegen je te zijn, we zijn erachter gekomen dat jij op sommige gebieden verder bent dan onze afdeling. Niet alleen analytisch maar ook met technisch vernuft en door jou manier van ‘out of the box’ denken weet jij methodes waarmee informatie boven water kan worden gehaald die nuttig kan zijn bij onze behandelmethodes. “Jullie vragen nogal wat van me”, zei ik om op haar vraag te reageren, “en hoe weten jullie eigenlijk mijn manier van werken? “We zijn daarachter gekomen door een van onze huisartsen. Deze kreeg informatie door dat in bepaalde gevallen declaraties werden betaald waar dat eerst iets onmogelijks leek. Dat bleek samen te gaan met jouw indiensttreding op de afdeling waar je eerder werkte. De huisarts wist ons te vertellen dat zijn kennis in jouw bedrijf aangaf dat je zeer talentvol bent in de IT én begaan bent met de financiële kant van de patiënten”, zei Jolene. “Dus eigenlijk vraag je me om mijn huidige baan en zeker bestaan op te zeggen om voor een organisatie te werken die, laat ik zeggen, niet in de reguliere gezondheidszorg als volwaardig element wordt bekeken?” Eva lachte en wendde zich tot Jolene, “zie je nu hoe scherp en snel zich bij haar een heldere analyse vormt?”.

“We snappen dat dit voorstel nogal uit de lucht komt vallen voor je. Ik denk dat we je wel een verklaring en uitleg schuldig zijn”, zei Jolene. “Kijk, onze organisatie is eigenlijk min of meer begonnen bij een huisarts die zijn professie en hobby bij elkaar bracht. Eigenlijk heel eenvoudig door dingen niet als vanzelfsprekend te beschouwen maar door analyse en logische verklaringen te zoeken. Deze huisarts hield zich, weliswaar als beginnend amateur, ook bezig met alternatieve geneeskunde en planten en yoga. Nu wil het geval dat hij in zijn vrije tijd ook parenclubs bezocht. Al deze ervaringen combineerde hij en werd er stilletjes aan van overtuigd dat een geneeskundig proces op de meest eenvoudige en banale manier optimaal kon werken door het lichaam de kans te geven dat te doen wat een lichaam het liefst doet, sex hebben, beminnen en bemind worden, aandacht krijgen en aandacht geven jezelf heerlijk laten gaan zonder schaamte, zonder oordelen, zonder vooroordelen, met respect en met liefde. Hij ontdekte dat, ook al zou een mens dit het liefst willen doen, er enige stimulans nodig is om hem of haar ook daartoe te bewegen. Een manier om dat te doen is het gebruik van drugs, maar ook hypnose, alcohol, angst of dwang zouden daarvoor ingezet kunnen worden. Je begrijpt dat juist deze manieren not done zijn in de overtuiging van een huisarts.

Hij ontdekte dat met de juiste combinatie en verhoudingen en een toepassingsvorm, hij een middel had gevonden dat de remmingen zouden kunnen oplossen. Nu was het zaak om het te kunnen toepassen. En zoals bij de meeste uitvinders geldt, hij gebruikte zichzelf als proefpersoon. Hij schreef alles op, van zijn eigen kleine kwaaltjes, bloeddruk, gewicht, hartslag, kleur van de huid, zicht, gehoor enzovoort. Tijdens zijn bezoeken aan de parenclubs experimenteerde hij met verschillende doses en schreef al zijn ervaringen op. Zo had hij niet alleen beeld hoe zijn ervaringen in de parenclub door dames werden ontvangen maar ook de resultaten bij hemzelf. Enfin, je begrijpt dat hij dolenthousiast was toen hij merkte dat hij zich al gauw vitaler voelde, zijn kwaaltjes verdwenen, zijn bloeddruk normaliseerde, zijn hartslag verlaagde en er trad verbranding van slechte vetten op waardoor zijn lichaamsgewicht weer op een streefgewicht kwam. Voorzichtig nam hij een kleine doch vertrouwde kring aan collega huisartsen in vertrouwen en vroeg hen het middel toe te passen op patiënten waarvan zij het vermoeden of kennis hadden dat die seksueel actief waren.

Ook van hen kreeg hij enthousiaste resultaten te horen wat voor hem de bevestiging was door te gaan op de ingeslagen weg. Verder onderzoek leerde hem dat er geen nadelige gevolgen waren te ontdekken, ook geen verslavende signalen – want ook een sexverslaving kan zonder meer gevaarlijk zijn – en dat de ingrediënten voor het middel vrij eenvoudig te verkrijgen waren. Om een lang verhaal kort te maken, onze organisatie is drie jaar geleden voorzichtig begonnen en groeit langzaam maar gestaag. We hebben twee maanden geleden onze eerste sessie op grotere schaal in dit pand georganiseerd en de weeffoutjes zijn er nu wel uit”. Eva vervolgde; “maar daarmee zijn we er nog lang niet. We zoeken kennis en kunde op het gebied van IT, cyber en security door mensen die we kunnen vertrouwen. Mensen met een analytisch vermogen, mensen die durven te ondernemen, met een positief zelfbeeld en, eerlijk is eerlijk, niet vies zijn van goede sex”. “De verdiensten zijn variabel”, zei Jolene. “In plaats van je huidige vaste inkomen en daarbij gepaarde zekerheid, kun je meer of minder gaan verdienen. Dat hangt mede af van de aanvoer van patiënten maar ook van de mate van tegenstand die we dagelijks ondervinden uit de medische- en farmaceutische wereld en het verzekeringswezen. En daar zou jij een grote rol in kunnen vervullen”.

Ik lachte en zei, “jullie hebben we overtuigd. Eigenlijk was ik toch al toe aan een volgende stap en was het verzekeringswezen al een beetje beu. Jullie organisatie spreekt me wel aan en nu ik zelf heb ervaren wat zo’n sessie met je doet ben ik om. Wanneer kan ik beginnen?”

Jolene lachte nu ook en zei; “de details zullen we gaan uitwerken Jess. Ik vind het zo fijn dat je met ons in zee wilt gaan”. Eva stond lachend op en omhelsde me zeggend, “heerlijk lieverd, welkom aan boord. Ik kijk zo uit naar onze samenwerking”. Jolene stond ook op. “Nu we het formele gedeelte achter de rug hebben denk ik dat het tijd is voor een afsluiting. Kom, dan gaan we terug naar de kleedkamer om je kleren weer aan te trekken. Ik stel voor om daarna nog bij mij thuis een drankje te doen”. Ik ging vanzelfsprekend akkoord met dit voorstel en gedrieën liepen we via een andere route terug naar de kleedkamer. Daar aangekomen douchten en wasten we ons gezamenlijk. Er waren al mensen voor ons geweest want de vloer was nog nat. En toen we ons gingen afdrogen en aankleedden kwamen er alweer andere mensen aan om hun avond af te sluiten. Ik herkende de vrouw uit het andere groepje tijdens ons parcours en ook meende ik de stem te herkennen van de man die achter mij in de darkroom was klaargekomen. Ik hief mijn hand op ter herkenning en zij zwaaiden terug. Buiten gekomen was het al donker en reden de limousines met ontstoken verlichting af en aan. Ik kon onmogelijk zeggen welke auto mij thuis had opgehaald en hierheen had gebracht, alle auto’s leken wat dat betreft op elkaar. Ik telde er in de gauwigheid al 8 en ging bij mezelf te rade hoe strak deze organisatie in elkaar stak, alleen al gezien de noodzakelijke financiën die hiermee gemoeid moesten zijn, moest hier wel een goede organisatie achter zitten.

Jolene leidde ons naar de achterkant van het pand waar, zo zag ik, naast een kleine parkeerplaats voor het personeel, ook een leveranciersingang zat en een plek voor afvalcontainers. Eva maakte zich los van ons en met een ‘tot straks” liep ze naar haar eigen auto. Jolene ontgrendelde haar auto en ik stapte in. Op het dashboard klokje zag ik dat het inmiddels middernacht was geworden. Ze boog zich voorover naar mij toe en kuste me op mijn mond. We hielden dit ogenblik even vast waarna ze zich los maakte en blozend zei, “ik ben zo blij dat je met ons wilt werken Jess, dankjewel. En dankjewel voor je schitterende optreden vandaag bij Jucundo, Libidines et Fantasy”.
“Volgens mij ben ik degene die jullie moet bedanken”, zei ik tegen Jolene, die de auto startte en in beweging zette. “Ik heb een heerlijke dag gehad waarbij ik nooit heb kunnen vermoeden dat ik zulke goede sex kon hebben”. Ik keek achterom en zag dat Eva ons in haar auto volgde, haar zouden we zo weer terugzien.

Einde

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Beau Jangles

gelijk aan jullie, lezers en schrijvers, gek op erotiek, de lust, intimiteit, de verhalen; echt gebeurt of fantasie.

Dit verhaal is 8019 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Jess 13 (slot)”

 1. Ik las nu achteraf de reactie van Sohot. Dat heb ik ook wel gezien die taalfouten.
  Voor jou billijk als deze genoemd worden. De d’s en t’s zijn niet altijd goed gebruikt. In bv. het woord ‘gebeurt’, gebeurt je dat. Gebeurd is soms een voltooid deelwoord en krijgt dan een ‘d’. In ‘ het gebeurt vaak dat wij . . ., is het gewoon tegenwoordige tijd en krijgt het een t. Dus goed kijken naar deze verschillen.

  Nog een andere grammaticafout die me was opgevallen is het gebruik van ‘wat en ‘dat’. Beide woorden slaan terug op iets uit het vorige zinsdeel. Dat gebruik je als je wilt laten terugslaan op een bepaald zelfstandig naamwoord, bv. meisje, nadeel, seks, enz. Voorbeeld: Een meisje dat zoiets durft te ondernemen, is echt bijzonder.
  ‘Wat’ slat terug op een onbepaald voornaamwoord, zoals iets, niets, alles, nergens, enz. Voorbeeld Seks is iets dat mij mateloos boeit. Het juiste gebruik van wat en dat vind ik ook wel een lastige. Het is je vergeven, hoor. Je verhaal blijft top.
  Sommige mensen ergeren zich aan taalfouten. Daar had ik jarenlang last van. Nu merk ik ze alleen nog maar op en hoop ik er zelf van te leren in mijn schrijverijen.
  Ik heb bewondering voor je moed om zo’n uitzonderlijk verhaal te schrijven.
  En . . . Je bent niet alleen nieuwsgierig naar seks. (LOL)

  Dank daarvoor.

 2. Beste Baeu,

  Ik heb al je verhalen gelezen. Een hele zit, wel erg boeiend.
  Je verhaallijn zit goed in elkaar en het blijft tot het einde toe spannend.
  Misschien zijn er een paar dingen waar je aandacht aan moet besteden.
  Jess is de ‘ik’ figuur. Het verhaal is dus geschreven door de bril van Jess.
  Het gevolg daarvan is dat veel zinnen met ‘ik’ beginnen. Dat kan een verhaal wat saaier maken.
  Door de zin wat om te gooien en met een ander woord te beginnen, wordt de tekst nog mooier.

  Het woord ‘maar’ gebruik je veelvuldig en niet altijd in zijn ware betekenis. Maar duidt op een tegenstelling of een uitzondering. Aangezien je neiging hebt tot het vormen van lange zinnen, zou je het woordje ‘maar’ gewoon wat vaker achterwege kunnen laten en met een nieuwe zin beginnen. Korte zinnen maken het verhaal spannender en meer toegankelijk voor mensen die wat minder taalvaardig zijn.

  Tenslotte het gebruik van de komma. Soms staan deze op de verkeerde plaats. De komma is bedoeld om de lezer te helpen, daar waar heel kort een adempauze genomen moet worden en om zinscheiding aan te geven. Vooral wanneer er drie of meer werkwoorden achter elkaar gebruikt worden. Op internet kun je wel goede informatie vinden over leestekens.

  Beschouw deze aandachtspunten als opbouwende kritiek. Ik heb genoten van je verhaal en zie in jou wel een schrijverstalent. Veel plezier met het schrijven. Ik hoop nog veel van je te mogen lezen.

  • Beste Beau,
   Prachtige verhalen van Jess. Proficiat.
   Misschien dat het hier en daar taalkundig niet 100% is, maar dat zal het bij mij ook niet zijn.
   Wel vroeg ik me af waar de delen 11 en 12 zijn gebleven. De overgang van 10 naar 13 is wat abrupt.
   Terwijl toen ik 13 las min of meer zag dat daar waarschijnlijk 11 en 12 in verwerkt zijn.
   Misschien even aangeven.
   Chaoeau Beau … pracht verhalen.

 3. Opnieuw een prachtig verhaal en magistraal slot. Echter, waar alle voorgaande delen in nagenoeg correct Nederlands waren geschreven, bevatte dit verhaal opvallend veeltaalfouten. Jammer.

  • Dag Sohot.
   Dank voor je reactie!
   Altijd fijn te lezen dat het verhaal goed ontvangen wordt.
   Vanzelfsprekend ben ik benieuwd welke “veeltaalfouten” je hebt ontdekt. Ik wil me graag verbeteren.

Plaats een reactie