BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het geheime leven van een Lerares Frans

Ik kom uit een gereformeerd dorp in het midden van het land. Mijn vader was hoofd van de school met de Bijbel. Elke zomer gingen we met de familie met de vouwwagen op vakantie naar Frankrijk. Mijn vader is een francofiel. Na mijn middelbare school ben ik in Leiden Frans gaan studeren. Mijn vader helemaal trots en ik mocht zowaar opkamers. Op mijn tweeëntwintigste kreeg ik mijn eerste vriendje Bart. Hij heeft me ontmaagd. Ik was altijd een braaf, preuts christelijk meisje. Mijn studie ging voorspoedig. In 1978 ben ik afgestudeerd. Ik was net vierentwintig en kreeg ik mijn eerste aanstelling als lerares Frans op een lyceum in een dorp vlakbij Leiden.

Ik was de jongste docent en kreeg veel aandacht van zowel de manlijke docenten als van mijn leerlingen. Aan aandacht was ik wel gewend. Ook op de middelbare school en op de universiteit kreeg ik veel aandacht van jongens ondanks dat ik me degelijk als een keurig christelijk meisje kleedde. Ik had een leuk koppie met lang golvend bruin haar. Ik ben een kleintje, slank maar wel met ronde vormen, ronde billen en flinke borsten. Het lesgeven ging me goed af. Ik had de klassen onder controle en de resultaten waren goed. Ik had vier groepen waaronder een vier VWO.

In deze groep had ik het idee dat de jongens meer aandacht hadden voor mijn borsten dan voor mijn lessen. In deze klas zat een jongen, Pieter, altijd stil in zijn eentje aan het raam. Hij was een jaartje ouder, omdat hij met zijn ouders jaren in het buitenland had gewoond. Helderblauwe ogen had hij en door zijn donkere krullenbos leek hij op Julien Clerc. In de jaren zeventig een meisjes idool. Ook Pieter had alle aandacht van de meisjes. Ik betrapte me erop, dat ook ik een zwak voor hem had. Hij ging altijd zijn eigen weg. Hij was dyslectisch en ik gaf hem meer aandacht dan anderen. Hij rook lekker en toen ik een keer over hem heen boog om hem te helpen en hij met zijn arm tegen mijn borst duwde voelde ik mijn hele lichaam sidderen en mijn tepels stijf worden.

Na het nieuwjaar had mijn vriend Bart het uitgemaakt. Hij vond de seks met mij saai en niet spannend. Ik vond het niet zo erg in tegenstelling tot mijn ouders. Voor hen ga je trouwen met de man die je ontmaagd. In de laatste week van het schooljaar kwam Pieter na de les naar mij toe. Het was warm in de klas en ik had net mijn bovenste knoopjes van mijn blouse los gedaan. Hij vroeg mij welk cijfer hij op zijn rapport voor Frans zou krijgen. Hij had een vijf nodig om over te gaan. Ik voelde zijn ogen op mijn borsten rusten. Ik kreeg het warm en voelde mijn tepels stijf worden. Hij moet het gezien hebben. Ik haalde zijn cijferlijst erbij. Hij kwam naast me staan om de cijfers te bekijken. Ik voelde zijn adem in mijn nek. Er kwam weer die sidering door mijn lijf. Hij had nu een goed zicht op mijn borsten. Toen ik de cijferlijst in mijn tas wilde stoppen raakte ik met mijn hand zijn kruis. Ik zag een enorme bobbel in zijn strakke spijkerbroek. Ik keek hem verschrikt aan en hij glimlachte met zijn heldere mysterieuze blauwe ogen. Ik zei ‘het komt vast goed met je cijfers’. Hij vertrok en ik voelde mijn hele lichaam gloeien.

Een week later was het slotfeest. Halverwege het feest verzamelde ik mijn spullen in de docentenkamer en liep naar mijn klaslokaal. In de gang kwam ik Pieter tegen. Hij zei me gedag. Ik liep door naar het einde van de gang naar mijn lokaal. Ik pakte mijn spullen. Toen ik het klaslokaal uit wilde stond Pieter voor de deur. Ik ging het lokaal weer in en zetten mijn tas op een tafel. Pieter deed de deur achter zich dicht. Hij kwam me bedanken voor de vijf op zijn rapport en dat hij over was. Hij deed een stap naar mij toe. Ik weet niet wat me overkwam. Ik sloeg mijn armen om de jongen heen, die een kop groter was dan ik en zoende hem op zijn wang. Hij draaide zijn mond naar de mijne toe en we zoenden hartstochtelijk.

Zijn handen gingen over mijn billen en ik voelde zijn bobbel in zijn broek groeien tegen mijn buik. Ik was geil. Wat me nog nooit was overkomen met Bart. Ik deed Pieter zijn broek los en bevrijde zijn pik. Een enorm ding. Ik duwde Pieter in een stoel. Ik deed mijn rok omhoog. Wat bezielde me. Ik weet het nog steeds niet. Ik deed mijn onderbroek opzij en Pieter zijn enorme lul schoof mijn kletsnatte kutje in tot ik op zijn schoot zat. Een gevoel wat ik nooit eerder had gevoeld, geilheid en een enorme pik diep in mij.

Ik ging over zijn pik heen en weer en voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukken en ik kwam voor het eerst in mijn leven klaar tijdens neuken. Zijn handen gingen over mijn borsten. Hij maakte mijn blouse open en bevrijde mijn borsten en kneep in mijn tepels en zoog er aan terwijl ik zijn pik in mij heen en weer voelde gaan. Wat een heerlijk gevoel. Al snel kwam hij in mij klaar. Ik ging snel van hem af. Ik fatsoeneerde me. Hij trok zijn broek omhoog en deed zijn pik in zijn broek. Hij gaf me een zoen en bedankte me. Ik zei ‘nooit iemand vertellen’. Hij knikte en vertrok. Ik pakte mijn tas en ging het lokaal uit. Ik zag hem aan de eind van de gang de toiletten ingaan. Ik wist niet hoe snel ik de school moest verlaten. In mijn auto kwam ik tot rust. Met een papieren zakdoekje veegde in zijn sperma en mijn geil uit mijn kutje en van mijn dijen. Ik keek in mijn achteruitkijk spiegeltje naar mezelf. Wat heb ik gedaan. Met een leerling van mij van 17 jaar geneukt in mijn klaslokaal.

Ik hoefde gelukkig nooit meer terug naar die school. Het nieuwe schooljaar zou ik op een christelijk lyceum beginnen waar ik meer uren en een vaste aanstelling kon krijgen. Die zomer heb ik veel aan Pieter moeten denken, maar nog meer aan wat me was overkomen. Nog nooit was ik zo geil geweest, nooit eerder was ik klaargekomen met neuken. Wat heeft deze jonge jongen met mij gedaan. Ik voelde me steeds vaker geil worden en ik begon mezelf te bevredigen wat ik ook nooit eerder had gedaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15929 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Het geheime leven van een Lerares Frans”

Plaats een reactie