BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Massage voor Alicia

Het was een heerlijke zomerse woensdag toen ik was geboekt voor een massage door alicia. Ik was in het dagelijks leven fysio maar nu ik maar een parttime contract had, had ik als bijverdienste een advertentie geplaatst waarin ik ontspanningsmassages aanbood. Ze had die ochtend gebeld en gevraagd of ik toevallig die middag tijd had aangezien ze echt toe was aan een ontspannende massage.

Op de afgesproken tijd belde ik aan bij het grote huis, zozo dacht ik, dat is nog eens een huis zeg wow. Toen de deur werd geopend had ik even moeite om mijn verrassing te verbergen.

Waar ik een dame van op zijn minst middelbare leeftijd had verwacht stond er een prachtige jong uitziende brunette van naar ik dacht eind 20 op de drempel. Ze droeg een gemakkelijk jurkje, vrij kort dat als gegoten zat om haar slanke lijf maar aan de bovenkant met een subtiele inkijk op een paar forse borsten, zeker een dcup schatte ik in de gauwigheid. Haar benen waren lang en om haar taille droeg ze een klein soort van riempje dat accentueerde hoe smal haar taille was. Een mooi horloge om haar slanke armen maakte het plaatje af. Ze stapte opzij om mij met de opvouwbare massagetafel die ik bij me had binnen te laten en stelde zich voor als alicia. Daarna ging ze me voor naar een kamer aan de achterkant van het huis waar genoeg ruimte was om de spullen op te zetten. Onwillekeurig keek ik tijdens het lopen hoe het korte jurkje om haar benen zwierde en naar hoe mooi haar ronde kontje erin uit kwam. Ik zei dat ik even de spullen neer zou zetten, ze vroeg of ik iets wilde drinken en ging het door mij gevraagde watertje even halen.

Toen ik de spullen opgezet had spreidde ik een handdoek uit en gaf aan dat ze zich kon omkleden en dan komen liggen. Ik had niet verwacht dat ze ter plekke het jurkje zou pakken en dit in 1 soepele beweging over haar hoofd zou trekken. Eronder vandaan kwam een prachtig lingeriesetje dat als gegoten om haar lijf zat. Een rood kanten bh met een bijpassend ietwat doorzichtig broekje, wat nadat ze op haar buik was gaan liggen een string bleek te zijn. Ik vroeg haar of ik de bh los mocht maken en de bandjes opzij mocht leggen om er geen olie op te krijgen en dit was ok. Rustig druppelde ik wat voorverwarmde olie over haar rug en begon te masseren. Eerst verdeelde ik de olie een beetje over haar rug waarna ik met mijn vrij grote handen met lange bewegingen vanuit haar zij naar boven werkte met mijn duimen langs haar ruggegraat. Algauw voelde ik haar ontspannen onder mijn handen en af en toe hoorde ik een goedkeurend kreuntje. Ik pakte ook iets meer de zijkant mee en kwam met mijn handen af en toe langs de zijkant van haar borst die zacht en veerkrachtig aanvoelde. Toen besloot ik andersom te werken en ging juist meer van boven naar beneden. Mijn handen wreven over haar rug en kwamen steeds lager. De eerste keren stopte ik netjes bij de bandjes van haar string maar daarna gleed ik steeds met mijn vingertoppen onder het randje door naar haar billen wat zacht goedkeurende geluidjes opleverde. Veel te snel kon ik niet echt meer waarmaken ermee door te gaan en verplaatste ik me naar beneden.

Ik druppelde olie op de achterkant van haar benen en begon haar mooie slanke benen te bewerken. Het was een geweldig plaatje wat ik voor me zag. Haar benen gingen over in een klein rond kontje die weer uitmonde in een smalle taille. Daarboven werden haar volle borsten ietwat geplet door de houding wasrin ze lag en daarboven viel haar lange donkere haar in een bos over haar schouders nu ze het had losgemaakt. Ik voelde dat het me ook niet onberoerd liet en er in mijn broek, hoe onproffessioneel ook zich wat roerde. Mijn handen gleden langs haar benen omhoog over haar kuiten naar haar bovenbenen. Om mij iets meer ruimte te geven spreidde ze haar benen iets en kreeg ik ietwat zicht op het kanten slipje. Zag ik daar nou een donkere plek in haar kruis? Steeds hoger liet ik mijn handen eindigen tot ik een keer voelde dat ik met de rug van mijn hand tegen haar kruis aankwam. Het voelde onmiskenbaar nat aan en ze protesteerde niet, integendeel ik zag dat ze haar benen iets verder spreidde. Hierdoor aangemoedigd bleef ik steeds hoger doormasseren hierbij regelmatig met mijn handen tegen het natte kruisje aankomend waar ik de donkere plek steeds iets groter zag worden. Na een aantal minuten gaf ik aan dat ze zich om mocht draaien.

Tot mijn aangename verrassing gooide ze haar bh gelijk opzij waardoor ik goed kon zien hoe prachtig haar volle ronde dcup was. Prachtige niet te grote tepels sierden de volle curves. Om niet teveel te staren begon ik gelijk weer met haar benen. Ik druppelde olie erop en gleed weer met mijn handen erover. Al gauw zag ik dat ze haar benen weer verder spreidde en begon ik weer wat hoger te gaan met mijn handen. Leek het nou zo of zag ik echt hoe haar tepels zich verharden. Regelmatig raakte ik weer met de rug van mijn hand of de bovenkant van mijn wijsvinger haar string. De stof was nu duidelijk vochtig onder mijn handen. Toch besloot ik om verder te gaan met haar bovenlijf. Ik druppelde er weer wat olie over en begon langs de zijkant bij haar schouders te masseren. Mijn handen van boven naar beneden glijdend over haar borsten en dan weer terug naar boven. Hierbij zorgde ik zorgvuldig haar tepels nog niet te raken. Zag ik haar nu naar de bobbel in mijn kruis kijken? Neej dat had ik me vast verbeeld. De wens was de vader van de gedachte waarschijnlijk. Hierna begon ik haar buik, zij en taille te masseren. Met draaiende bewegingen van boven naar beneden. Steeds netjes stoppend bij de rand van haar string. Verbeeldde ik het me of duwde ze iedere keer als ik in de buurt van haar string kwam haar heupen iets omhoog? Het was misschien wederom de wens in mijn hoofd maar toen ik naar haar gezicht keek en zag hoe ze met gesloten ogen en haar mond een klein stukje open lag en zachtjes kreunde besloot ik een risico te nemen. Nooit eerder had ik dat gedaan tijdens een massage voor het werk maar deze vrouw maakte iets in mij los. Bij de volgende beweging naar beneden liet ik mijn vingers een paar centimeter onder de rand van haar string glijden en er weer uit.

Bij de volgende beweging naar beneden voelde ik duidelijk haar reactie. Toen ik met mijn hand in haar string gleed duwde ze haar billen omhoog waardoor mijn hand nog verder in haar string gleed. Hierbij kreunde ze duidelijk hoorbaar voor mij zachtjes ooo jaaa. Toch gleed ik er weer uit maar met de volgende beweging gleed ik er nog wat dieper in en voelde ik het warme natte stringetje tegen de rug van mijn hand terwijl mijn vingertoppen over natte lipjes gleden. Toen mijn handen weer naar boven gleden zag ik hoe ze haar handen naar haar heupen bracht en de bandjes van haar string pakten en deze naar beneden schoof over haar heupen. Ze schopte het weg. Ik keek haar aan en keek in haar mooie ogen. Ze keek me zwoel aan en zei, mmm je doet het zo geweldig, zo kun je er makkelijker bij.

Ik gleed met mijn blik langs haar volle borsten en platte buik naar beneden tot ik aankwam bij een heerlijk kaalgeschoren kutje. Me nu niet meer beheersend gleed ik met mijn hand over haar al gladde lipjes en begon over haar klitje te wrijven. Met mijn andere hand gleed ik over haar lipjes die al vochtig en duidelijk zeer goed doorbloed waren. Een vinger gleed ertussen en als vanzelf in haar zeer natte poesje. Mijn vinger werd als het ware naar binnen gezogen. Ik veranderde van houding en ging aan het voeteneinde staan. Ik tilde haar op bij haar heupen en legde haar beneden op de tafel waardoor haar benen er iets langs lagen. Ik boog me voorover en zette mijn mond op haar heerlijke kutje en likte rond haar klitje. Zachtjes begon ik met mijn tong haar klitje te likken en zuigen terwijl ik met mijn andere hand haar nog met 2 vingers vingerde. Heerlijk gleed ik in haar soppende kutje dat snel nog natter werd. Ik voelde haar iets geribbelde gspot onder mijn vingers en haar felle reactie daarop. Steeds sneller begon ik te likken en vingeren tot ik merkte hoe ze haar rug wat kromde, haar spieren spande en met een flinke kreun tot een heel heftig orgasme kwam. Het leek wel minutenlang te duren terwijl ik af en toe nog kusjes of likjes gaf. Ze pakte mijn hoofd tussen haar handen en trok het iets omhoog. Mijn gezicht nat van haar sapjes die zo overvloedig uit haar kutje waren gekomen bij haar orgasme. Zwoel keek ze me aan en zei. Wow dit was echt geweldig. Dit had ik zo ontzettend nodig en was zoveel meer dan waar ik op gehoopt had. Dankjewel. Hoe kan ik je bedanken??

Hoe dit verder gaat? Evt in een tweede deel…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mrrainbow

Schrijft als hobby geile verhalen. Komt uit midden nl. Reacties altijd welkom. Mag ook op snap voyeur_rainbow of kik storywriternl

Dit verhaal is 10270 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Massage voor Alicia”

Plaats een reactie