BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De lessen van mijn zus Suzanne deel 2

In het vorige deel hebben jullie kunnen lezen hoe Suus, Rick, haar broertje ontmaagd heeft, het weekend verliep verder.

Nadat ze beide onder de warme stralen van de douche stonden, spoelde ze de nacht ervoor van hun af, “Wel goed je pik wassen hė en goed je eikel schoonmaken” zei ze lachend terwijl ze met de handdouche haar eigen doosje uitspoelde.
Daar stonden ze dan, naakt, alle sporen van een geile nacht aan het af en uitspoelen.
“Spuit je nou water in je kut” zei Rick verbaasd, “Ja hoe denk je anders dat het weer lekker fris wordt, ik voel je zaad overal nog kleven tussen mijn billen en op mijn lipjes” hij keek vol bewondering naar haar en haar handelingen, ondertussen spelend met zijn voorhuidje al trekkend aan zijn pik.

“Gaat die lekker daar” zei Suus kijkend naar zijn harder wordende jongens pik. Rick voelde hem groter worden in zijn hand en de hormonen gierde alweer door zijn lichaam. Een voorzichte aanraking van hem over haar rug en hij pakte de douchegel en begon haar te wassen met zijn blote handen, Suus genoot van zijn aanrakingen en stond tegen hem aan, zijn handen sloot hij om haar borsten en masseerde deze nu met gevoel.
Ze voelde zijn stijve drukken tegen haar billen en ze hoorde hem hijgen in haar oor, “Rustig vriend, rustig anders spuit je zo tegen mijn rug aan”
“Je moet proberen ontspannen te blijven als je zo met een vrouw bent, ademen, je moet blijven ademen” Rick luisterde half en raakte haar kutje aan met zijn vingers, “Jesus Suus ik ben alweer zo geil, mag ik je weer proeven?”

“Dat mag maar eerst even afkoelen, geniet van het moment en ze draaide zich naar hem en kusten hem teder. “Ga even op de vloer zitten” en hij zakte door zijn knieën en zat nu met zijn mond op de hoogte van haar doosje. Ze tilde een been op over zijn schouder en zo kon hij haar warme kutje weer proeven, hij rook haar opwinding en likte haar lipjes en clitje. Suus pakte zijn hoofd en duwde zijn tong stevig tegen haar doosje aan en bereiden zo zijn mond. Hij had haar billen vast en drukte zich zelf zo ook stevig op haar kutje, zijn vingers gleden tussen haar bilspleet door en hij raakte haar sterretje weer aan, het verboden plekje dacht hij maar in filmpjes had hij vaak gezien hoe ook hier pikken in gingen.

Al beffend wreef hij over haar sterretje en aan het gehijg boven hem begreep hij dat die op de goede weg was.
Haar kutje begon meer vocht af te scheiden en hij deed zich hieraan tegoed en likte en proefde haar nectar. Suus begon sneller te ademen en kwam met een kreet klaar op de tong van haar broertje.
Ze werd week in haar knie en het was goed dat Rick haar billen vast had en haar zo kon dragen.
“Oh my god man, dit hoef ik je niet meer te leren, jij bent een natuurtalent als het op likken aankomt”
Hij straalde weer, dat had hij weer even goed gefikst speelde door zijn hoofd, hij voelde zich meer en meer man worden en was al totaal vergeten dat dit wel zijn bloedeigen zus was wiens kut hij net klaar gelikt had.

Eenmaal weer op zijn voeten, kneden hij haar borsten en pakte haar hoofd vast, haalde de natte haren uit haar gezicht en likte haar mond. Ze voelde zijn mannelijkheid tegen haar buik drukken en vroeg wat hij wou, “Met mijn mondje of zal ik omdraaien en kan je weer Doggy style zoals je gister zo geil vond”
“Doggy ja Doggy ” en Suus keerde haar rug naar hem toe en bukte voorover, ze hielp hem een beetje met het juiste gaatje tussen haar billen te vinden en voelde zijn handen op haar heupen toen hij zijn paal in haar drukte, eenmaal helemaal in haar trok die hem er gelijk weer uit, “knijp in je eikel, knijpen” en Suus deed het voor hem, zijn opper geilheid voelde hij wegstromen uit zijn onderlijf. “Zo nu weer rustig overnieuw ” en ze hielp hem weer in haar komen.
Rick stoote zachtjes in en uit en wreef over haar billen, telkens als hij voelde dat hij ging komen herhaalde hij het trucje en kneep hard in zijn eikel en zo kon hij haar toch al een 3 min stevig neuken. Suus kreunde bij elke stoot die ze voelde en peste hem door hard met haar kutje te knijpen en haar kontje hard naar achter te duwen. Het werd hem allemaal te veel en hij kneep in haar billen ze voelde hem spuiten in haar grotje. “Lekker hè” hijgde ze .
Hij gaf haar speels een tik voor haar kont en kuste haar rug toen ze overeind kwam en leegliep in de douche.
“App Liz gewoon en ga vanavond met haar, wat kan er gebeuren? Je zoent super lekker en zoals je ziet wijzend naar het sperma langs haar been, dit is nu ook niet nieuw meer voor je, bijna elk kut voelt zo en je weet nu wat je te wachten staat, app haar gewoon.”

Eenmaal aangekleed en wel apte hij Liz en vroeg haar uit, ondanks dat het zaterdag 9 uur smorgens was apte ze snel terug’ ja wat leuk, kom je mij ophalen dan en hoelaat ben je er?’ Suus las mee over zijn schouder en zei “Go get her tiger” en sloeg hem op zijn reet.
Hij liep nu de hele ochtend al met een smile op zijn gezicht en niemand kon hem wat maken, gevoel van power had hij nu en al zingend en lachend bakte hij eitjes voor hun samen en perste hij de laatste sinaasappels uit de schaal.
Samen genoten ze van zijn kookkunsten en Rick was in de zevende hemel en dacht alleen nog maar aan sex, sex met Liz Ja sex met Liz, hij zou haar ook wel even beffen en doggy neuken.

Suus sloeg op tafel, “Halloo aarde aan Rick” hij schrok en keek op, “Zo hé waar was jij? Even centraal, we moeten zo boodschappen doen en beddegoed wassen, handdoek was niet groot genoeg en hier opruimen.” “Eh ja wat” stamelde hij ,ik dacht aan Liz.
” Oh je bent mij al vergeten begrijp ik?” Nee tuurlijk niet hoe kan ik dat vergeten nee ik dacht aan vanavond enzo, Suus lachte, “Snap ik tijger maar je moet wel rustig aan doen hoor, haar niet bespringen, gewoon go with the flow” alles bleef uiteraard op tafel staan en ze pakte hun fietsen en gingen het bier en de chips weer aanvullen, vanavond zouden ze wel een patatje eten op het festival terrein.

Suus was bezig met de was en Rick was beneden alles aan het opruimen, lees: verplaatsen en ook dat kon Suus afmaken en daarna kon hij stofzuigen.
Rond 16:00 uur waren ze zich aan het omkleden, ondertussen waren de vriendinnen van Suus er alle vier al en stonden te dansen in de woonkamer
De twee stonden naast elkaar in badkamer hun outfits te checken en hij gaf haar zowaar een compliment, ze bloosde ervan en gaf hem een kus op zijn wang, “Hier,” en ze drukte 2 condooms in zijn hand, “En onthoud, niks moet, alles rustig aan en niet direct je hand in haar broek, rustig opbouwen” en met de condooms in zijn kontzak en een nieuw portie zelf vertrouwen fietste hij maar Liz.

Hij belde aan, en haar moeder deed open, Zo goedendag jongeman, jij moet Rick zijn?” En hij knikte, ze liet hem binnen en vertelde dat ondanks ze 17 uur afgesproken hadden Liz nog niet helemaal klaar was. Ze bood hem een colaatje aan en samen praatte ze wat over school en voetbal.
Daar kwam ze aan lopen, strakke broek aan, leuk topje en haar haren opgestoken. Een “Wauw” verliet zijn mond en hij keek haar met grote ogen aan, “Zo anders dan naar school je haar zo, echt leuk complimenteerde hij haar” het deed haar goed om dit van haar crush te horen en ze schuifelde wat onwennig met haar voeten over het laminaat.
Moeders brak deze stilte en gaf aan dat ze maar een hoop plezier moesten gaan maken, “hoelaat moet ik thuis zijn Mama?” Haar moeder wou niet de lulligste zijn nu haar crush ernaast stond en zei, ” Als Rick je thuis brengt mag je deze keer zelf beslissen, maar niet alleen snachts over straat onthoud dat”
” Nee hoor mevrouw ik breng haar netjes thuis” en zo liepen ze naar hun fietsen, Rick kijkend naar haar kontje voor hem. Ze fietsten weg en Liz pakte zijn hand, “Echt gaaf dat je wel met mij wou gaan” en hand in hand fietsten ze naar het festival terrein.

De regen van deze ochtend had zijn sporen achtergelaten en met vieze schoenen liepen ze de houten vlonders op van het terrein. Hij spotte een paar matties gaf ze de gebruikelijke boks en samen liepen ze naar voren, onderweg zag hij Suus met haar vriendinnen los gaan op de beats van la Fuente en hun blikken kruiste elkaar.
Ze rende op hun af, gaf Liz een knuffel en zei dat ze blij was dat zij hem toch overghaald had, al wist ze dondersgoed dat Liz hier geen moer mee te maken gehad had.
“Willen jullie een drankje?” Vroeg ze “ik haal wel want jullie krijgen geen alcohol” Liz twijfelde even maar ging overstag en vroeg om een wit wijntje.
Ze hadden zich bij het groepje meiden aangesloten en al snel waren de vrienden van Rick er ook bij en waren ze één grote groep dansende hormonen bommen.

Iedereen werd losser en losser naarmate de beats hun opzweepte, Liz en Rick stonden tegenover elkaar te dansen, hij keek, hij dacht en met alle lef pakte hij Liz om haar middel en bracht zijn hoofd naar haar toe, Liz kreeg grote ogen maar liet het gebeuren en zo was daar de eerste kus, hun tongetjes speelden een spel en Rick hield haar billen stevig vast, Liz voelde van alles gebeuren en liet het over haar heen komen en streelde zijn rug.
Hij opende zijn ogen even en zag zijn zussie kijken, trost keek ze naar haar broer terwijl er een paar mannen armen om haar middel zaten, ze stak een duim op en verdween weer achter een paar feestgangers.
De avond vorderde veel te snel volgens alle festival gangers en het new born stelletje was vooral bezig met uitwisselen van speeksel en het voelen aan elkaars lijf. Rick was the man, tenminste zo voelde hij zich met Liz aan zijn zij, hij kende nu alle vormen van haar billen en had ook al even een borst aangeraakt.

Zijn maatjes kwamen af en toe even een boks geven en hem complimenteren met zijn veroveringen.
Één uur, het was echt afgelopen nu en Rick zocht zijn zus tussen de mensenmenigte, hij spotte haar op een meter of 20 druk zoenend met een gozer, en had zoiets oke ik zie je thuis wel. Hij apte dat hij met Liz weg was en haar wel thuis zou zien. Liz wou inderdaad nog niet naar huis en Rick stelde voor om even met hem mee te gaan naar zijn huis. Korte twijfel bij Liz maar ze stemde in, eenmaal thuis waren ze zo op zijn kamer en lagen ze te zoenen op bed, hij kreeg een hand onder haar topje en speelde met haar borsten.
“Wacht Rick, wacht” zei ze terwijl ze ging zitten.
Hij keek verbaasd en had geen idee wat hij fout gedaan had. ” Ik heb dit nog nooit gedaan Rick, ja wel gezoend maar verder niet” hij wist niet wat hij hoorde en moest terug denken aan het gesprek met zijn zus.

“Hé lieffie, we gaan helemaal niks doen wat jij niet wil. Wil je zoenen, prima, wil je dat ik je wat verder ontdek geef maar aan hoever je wil gaan, ik doe helemaal niks zonder dat jij er klaar voor bent”
Ze keek hem verliefd aan en zoende hem, “je mag wel aan mijn borsten voelen” en hij streelde haar borsten en speelden met haar tepels, haar bhtje had hij naar boven geschoven en haar shirtje ook, hij kuste haar wang en nek en gleed zo af naar haar tepels, nam een tepel in zijn mond en sabbelde hier aan. Zachte kreuntjes uit het mondje van Liz.

Hij gleed met zijn hand richting de rand van haar spijkerbroek en vroeg” Mag ik je knoopje losmaken Liz, zo niet ook goed hė lieffie” ze was op van de zenuwen maar stemde ermee in, hij maakte het knoopje los en deed de rits omlaag, zijn hand schoof voorzichtig haar broek in en al sabbelend en zuigend aan haar tepels voelde hij haar warme kutje onder het stukje stof.
Ze zuchte nu en lag wat te trillen, hij stopte direct keek haar aan en vroeg of ze het zeker wist.
“Ja ik wil het wel ” hij deed heel rustig haar spijkerbroek uit en daar lag ze in haar slipje voor hem. Ademen , Rick ademen , rustig blijven, ademen
Hij hoorde zijn zus in zijn hoofd en maar goed ook want hij voelde zijn pik knellen en steeds harder worden.
Hij kwam weer over haar heen en zoende weer wild, nu wreef hij over het stukje stof heen en voelde dat ze een beetje nat was geworden. Ze hijgde in zijn mond en hij schoot langs de rand van het elastiek en zo voelde hij haar blote kutje. (Blijf ademen Rick, word rustig) Hoorde hij weer in zijn hoofd, hij voelde zijn zaad al borrelen van deze sensatie.

Liz genoot toch stiekem wel van de vreemde hand op haar kutje en lag met gesloten ogen, hij duwde een vinger in haar en liet hem daar, zijn duim wreef over haar clitje en dat vond Liz heel erg prettig.
Hij werd iets stouter en deed haar slipje naar beneden, continu kijkend naar haar of ze iets niet wou ofzo, maar Liz liet het gebeuren.
Haar slipje was uit en wat Rick niet wist, was dat Suus ondertussen thuis was en achter de deur stond te luisteren.
Rick opende haar benen een stukje en Liz keek op, “wat doe je?” Hij deed zijn vinger tegen zijn eigen mond, alsof hij wou zeggen, “sst geniet hier maar van”

Hij kwam dichterbij en zij voelde zijn warme adem tegen haar kutje, Rick rook haar nu en ze rook anders dan Suus, hij likte voorzichtig haar lipjes en proefde een iets andere smaak dan bij zijn zus, Liz was iets zuurder, niet minder lekker maar anders.
Ze sloot haar ogen weer en genoot van deze nieuwe ervaring, hij likte haar clitje en duwde zijn tong iets in haar gaatje Liz begon zachtjes te kreunen, Suus aan de andere kant van de deur hoorde alles en was trots op haar broertje.
Hij bracht een vinger in haar gaatje en masseerde de wandjes zoals Suus dat ook lekker vond, hoe sneller hij haar clitje verwende hoe sneller Liz ging ademen, en toen het ademen overging in kreunen voelde hij ook haar nauwe gaatje krampen om zijn vinger, Suus aan de andere kant hoorde Liz kreunen en begreep dat haar lessen zojuist dit meisje hadden laten komen.
Liz haar benen schudden ervan en er spoot zelfs wat vocht uit haar kutje tegen zijn wang aan.
Wow dit was helemaal te gek dacht hij , nu had die ook al een meisje laten squirten. Ze lag beduusd naar het plafond te kijken en Rick naast haar, haar borsten stelend.

“Dat was echt te lekker man” hij begreep dat hij nu de touwtjes in handen moest nemen en dat hier niet een Suus naast hem lag, “zal ik mezelf ook even uitkleden?” Vroeg hij, Liz knikte en keek naar het schouwspel, ze schrok toen hij zijn boxer uit deed en ze zijn pik zag, “Zo tering die is groot” Suus achter de deur moest in zich zelf lachen en herkende deze uitspraak toen zij voor het eerst een stijve zag.
Rick keek naar beneden en zei “Valt wel mee toch cm of 16 ze zijn er wel groter” eenmaal naast haar leiden hij haar hand naar zijn pik, “Voel maar, hij bijt niet” en onwennig pakte ze zijn stijve en wist eigenlijk geen raad, hij sloeg zijn hand om die van haar en begon zich af te trekken met haar hand er omheen. Liz keek met grote ogen naar de eikel waar ze het voorhuidje over en af haalde. ” Durf je even te proeven aan mijn pik?” Ze schudde nee maar nieuwschierig als ze was ging ze toch met haar hoofd er naar toe, stak haar tong uit en likte voorzichtig aan zijn eikel, “Zoja, als je wil en durft kan je hem ook een beetje in je mond doen hoor” Liz wist echt wel wat pijpen was, ze had ook zeker de nodige porno gezien maar dit was toch wel even anders dan een filmpje. Voorzichtig opende ze haar mond en liet zijn eikel tussen haar lippen glijden terwijl ze zijn pik stevig , te stevig maar hij wou het moment niet verpesten vast had. Hij voelde dat de opwinding hard op kwam zetten en probeerde aan alles te denken wat maar niet met pijpen en of sex te maken had, zelfs zijn moeder haar gegil kwam voorbij.

Liz zoog nu aan zijn eikel en likte af en toe achter en om zijn eikel heen, ze proefde de zoute smaak van voorvocht en zei, ” Niet in mijn mond opeens spuiten hoor” hij duwde haar hoofd weer terug en knikte een nee. Ze zoog weer aan zijn eikel en ook Liz probeerde de filmpjes in haar hoofd af te spelen en herinnerde pijpscenes, ze likte nu langs zijn hele pik en trok hem nu zelf af, dan weer sabbelen op zijn eikel en ze deed hem nu wat dieper in haar mondje, Rick lag te genieten en kreunde zacht. “Mijn kaken doen zeer hiervan man” En Suus genoot van dit gesprek vanachter de deur.
Hij keek haar aan en vroeg, ” wil je verder gaan of wil je stoppen” Liz keek en wist niet precies wat hij bedoelde, hij zag haar aarzeling, “wil je ook dat ik in je kom of wil je dat nog niet?” “Ik ben niet aan de pil en heb geen condooms en zonder durf ik het niet” hij stond op gritse een condoom uit zijn kontzak en hield hem omhoog, “zeg het maar schatje wat wil je?”

Ze stemde in mits hij heel voorzichtig zou zijn, Rick trok de condoom uit de verpakking en keek hoe hij hem moest afrollen, dit geklungel zorgde ervoor dat zijn erectie afnam en zijn pik slap werd.
Fucking hell niet nu dacht hij , en hij hoorde zijn zussie weer in zijn hoofd, Rick concentreer, blijf rustig.
Hij lag naast Liz en die had ook gezien wat er gebeurt was. Hij bleef er rustig onder en zoende haar , Liz ging met haar hand naar het minder gevaarlijk uitziende geval nu en speelde ermee.
“Hé hij doet het weer zei ze en Rick voelde inderdaad zijn lul weer zwellen” gelukkig dacht hij en hij bedankte Suus in gedachte.
Nu ging het condoom er wel omheen en hij kroop tussen haar benen, eerst nog even likje dacht hij en hij zoog aan het kutje, voelde met zijn vinger en ze was alweer lekker nat.

Heel voorzichtig drukte hij zijn pik tegen haar gaatje en ze liet hem toe, beetje gespannen maar hij kon zijn paal haar gaatje induwen, en toen bleef hij stil zitten in haar. Liz moest wennen aan het gevoel dat ze zo opgerekt werd, dit was groter dan haar haarborstel dacht ze. Langzaam stoote hij in en uit haar strakke tunneltje en voelde de spanning in zijn zak opkomen, Oja knijpen en hij haalde zijn pik eruit en kneep in zijn eikel.
Liz keek en vroeg maar niks en ze voelde hem weer in haar komen en haar oprekken, hij verhoogde zijn tempo en stoote stevig in haar onderlijfje, Liz had haar benen zo wijd mogelijk en haar nagels op zijn rug. Ze lagen beide te hijgen en te kreunen en Rick voelde dat hij dit niet meer kon stoppen, paar stootjes en steunend kwam hij klaar in het condoom.

Ze voelde zijn pik kloppen van binnen, hij liet zich bijna op haar vallen en hun tongen vonden elkaar. Hij wou haar in allerlei standjes neuken maar kwam tot de conclusie dat het dit wel even was voor nu, Suus had alles meegekregen en liep snel naar haar kamer.
Rick rolde het condoom af en maakte ze pik schoon met een shirt van de grond.
Gister was hij ontmaagd en vanavond heeft hij zijn nieuwe meisje ontmaagd en daar was hij super trots op, Liz ook die met een glimlach op bed lag, hij herkende het en wist exact wat ze nu voelde.

“Zal ik je zo maar naar huis brengen schatje? Spreken we morgen weer af” Liz knikte, kleden zichzelf aan deed haar haar nu in een staart en samen gingen ze naar haar huis. 3 uur en haar ma zat nog in de keuken en kwam naar de deur, “zo jongelui jullie hebben een leuk feestje gehad volgens mij?” Ze knikte beide, hij zoende haar en ze liep langs haar ma naar binnen.
Hij pakte zijn fiets en racete naar huis.

Suus zat nog beneden en het licht branden nog, gooide zijn fiets tegen de heg en liep naar binnen, “Suus Suus Suus” , Ja hier ben ik , ” ik heb het gedaan Suus het lukte” Suus schoot in de lach, “Dat zie ik ja aan de grijns op je bek, en kom eens hier” ze kwam dichterbij, “Jezus Rickster je hele mond en gezicht ruikt naar kutgeil, wtf man, ga even douchen, ik ben al geweest en ik slaap in bed van Papa en Mama” ” Moeten we dat morgen weer verschonen” zij hij met een knipoog “Ga jij eerst dat andere kutje maar even van je gezicht wassen zie ik je zo, vertel ik je mijn avond ook wel even”
Hij racete naar de douche en was binnen no time weer naakt en wel naast Suus in het grote bed. Apte Liz nog even welterusten en zij bedankte hem voor de ervaring en dat hij zo lief voor haar was geweest. Ze had altijd gehoopt dat haar eerste keer zo zou verlopen als nu met hem. Dikke kus en tot morgen mijn lieve schat. Hij liet het lezen aan Suus en gaf haar een zoen, “Dank je wel lieve zus dat je mij zo geholpen hebt, en nou jouw storie, wat heb jij gedaan?

“Nou minder dan jij in ieder geval, ik had er eentje die geen idee had waar die mee bezig was, en hij spoot in 10 sec” ehh Ohh , “Sorry” zei Rick
“Kan jij toch niks aan doen, ik ben zo trots op mijn kleine broertje nu, hij heeft gewoon een meisje” en ze zoende hem terug.
“En wij nu Suus?” Vroeg hij zich af, “Ja..wij, er is eigenlijk geen WIJ, want dat kan niet maar wat er tussen ons gebeurt is, ik heb er geen spijt van en als het weer gebeurt dan vind ik dat prima” Rick keek haar aan en beaamde het geen spijt hebben, ondanks het broer zus verhaal, het had hun band zeker 100x sterker gemaakt, dat was zeker en ze besloten dat ze wel gingen kijken hoe dit in hun leventje paste.
Rick was ondertussen wel met de tepels van zijn zus bezig, “Wat denk je Suus, zal ik jou avond dan maar even goedmaken en je een welverdiend orgasme geven zonder dat ik er iets voor terug wil” hij legde haar op haar buik en pakte de massage olie uit het nachtkastje van zijn moeder, zag in zijn ooghoek ook een grappig ding liggen, “He ma heeft een satisfyer” hij lachte en bracht zijn aandacht weer naar Suus. Ze kreeg een heerlijke massage van hem, Suus dacht nog, shit weer iets wat hij goed kan zeg.

Werd niks overgeslagen en vanaf haar nek tot haar voeten werden gemasseerd, helemaal ontspannen lag ze op het grote bed. Ze lag op haar buik en hij draaide haar op d’r rug. Trok haar benen iets op en spreiden ze een beetje, Suus wist wat er ging komen nu en bleef ontspannen liggen.
Hij verwende haar ontzettend lekker met zijn tong en vingers en en tikte zelfs een keer haar kontgaatje aan met zijn tong, het koste Suus weinig moeite om te komen op zijn tong en haar orgasme voelde ze door haar hele lijf heen gieren.
Rick pakte het dekbed en dekte hun toe, Suus draaide op haar zij in zijn armen, ze voelde zijn stijve tussen haar billen maar was te ontspannen nu. Ze viel in slaap in zijn gespierde armen.

Zondag morgen het was al tegen 11:00 toen Suus haar ogen open deed, Rick sliep nog en ze hoorde hem zacht snurken achter haar. Liz mag zo blij zijn met deze man, ik hoop dat ze hem geen pijn gaat doen, haar gedachten kwamen en gingen over van alles en vooral wat er allemaal gebeurt was afgelopen 2 dagen. Ze dacht weer terug aan haar pijpmomentje en het acuut spuiten, de likbeurt onder de douche en gisteravond, het verhaal wat ze achter de deur meegekregen had. Het maakte haar geil op dit moment, ze haalde zijn arm van haar af en draaide zich om. Rick half slapend draaide zich op zijn rug en zijn mond viel een beetje open.

Ze keek onder het dekbed en hij stelde haar niet teleur, een fraaie ochtend erectie. Ze voelde haar eigen kutje en ze was al behoorlijk nat eigenlijk, zou ze..zou ze het doen..Ze sloeg het dekbed weg en ging voorzichtig boven op hem zitten, langzaam heel langzaam liet ze zich zakken over zijn paal.
Hij opende direct zijn ogen en voor dat hij wat kon zeggen drukte ze een hand op zijn mond, “Hou je mond ik moet je even gebruiken” en ze neukte hem als een amazone diep en snel. Haar kont tikte elke keer zijn bovenbenen aan en binnen no time stond haar kut in brand en kwam ze hard klaar op zijn pik. Verslapt viel ze voorover en hijgde in zijn oor “dank , dank ….dank je dat ik je even mocht gebruiken” hij was nog niet zover en duwde zijn bekken omhoog, Suus drukte hem weer terug met haar kont het bed in, “wacht even ” ze kwam op adem en stapte van hem af, “volgens mij wil je dit wel” en hij zag hoe ze met haar gezicht in een kussen lag en haar kontje omhoog, hij bedacht zich geen seconden, leidde zijn eikel tegen haar gaatje en gleed naar binnen.

Dit voelde hemels en hij stoote in haar, haar kont vasthoudend diep en hard, zal 10 sec geweest zijn maar dat boeide hem niet , haar ook niet. “Jaaaahhh Rick spuit me maar vol”
Hij kwam diep in haar klaar. “Zo dat is nog eens wakker worden 2.0” zei hij hardop.
Hij zag zijn sperma uit haar kutje op het laken druppelen, “zie je wel , weer verschonen”.
Rest van de zondag verliep chil, Rick en Liz waren samen en hadden een leuke dag, Suus had voorgesteld om haar mee te laten eten en zij zou dan wat maken, werd een top avond, kelly was er ook en samen lachen en spelletjes spelen en opruimen, morgen zouden hun ouders weer thuis komen als hij op school zat, dus met 4 man hadden ze het hele huis in uurtje weer aan kant.
Savonds sliepen ze onwennig eigenlijk in hun eigen bed, Rick was nog even naar Suus toegelopen en ze hadden het er nog even over gehad. Ze sliepen laat maar sochtends ging die wekker weer en Rick moest naar school, wetende dat Liz er ook weer was, Suus ging naar haar werk in het ziekenhuis.

16:30 kwam Rick thuis , omweg via Liz haar slaapkamer, waar ze lekker hadden liggen zoenen en Rick haar gevingerd had en daarna zijn handen ook maar gewassen voor de zekerheid.
Gooide als normaal zijn fiets tegen de heg en liep de keuken in, hij was zijn moeder voor “weet ik… tas in mijn kamer” Esmeralda lachte en kuste haar jongen.
Hij keek rond en zag Suus op de bank.
“Hoe was het Ma? Leuk gehad?” Moeders begon te vertellen over hotel en eten en ontbijt en wandelen en zoals gewoonlijk luisterde hij maar half.
Pa kwam binnen en groeten zijn zoon, “Zo baassie overleefd met je zus, elkaar niet afgemaakt zie ik”
Esmeralda keek naar haar zoon, “wat is er met jou Rick je bent anders”
Ehh niks Ma, hoezo? Suus gaf antwoord vanuit de woonkamer “Hij heeft een chikie getongd mama en nu is hij stoer”
Esmeralda keek blij en verbaasd , “Oh wat leuk jongen heb je een meisje? wie is het ?” Pa reageerde iets cooler en stak zijn vuist naar hem uit , “Tik hem aan baas!!”
“Ze heet Liz en is van school en dank je Suus voor de intro” Graag gedaan Rickster, je weet het ik laat je nooit vallen ”

Als ze eens wisten wat er gebeurt was..
Esmeralda wou alles weten maar hij had er even geen zin in, en liep de keuken uit , gaf Suus een knipoog en riep” jullie zien haar vanavond, ik neem haar wel mee na de training ” en weg was hij naar zijn kamer.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders.
playerd7171@gmail.com

Dit verhaal is 13431 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De lessen van mijn zus Suzanne deel 2”

  1. Heerlijk verhaal Dennie01. Lekkere opbouw. Ben benieuwd hoe ’t verder gaat. Heeft bv bi- gevoelens naar haar vriendinnen en wordt Liz daar ook bij betrokken … mogelijkheden genoeg, toch.

Plaats een reactie