BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Snap met Emma

Het was een herfstige woensdagmiddag. Ik zat op de bank en zat rustig even wat op mijn telefoon te scrollen op mijn vrije middag. Ik opende snap en scrolde even door mijn lijst. Per ongeluk tikte ik op vrienden toevoegen en zag de lijst met voorgestelde vrienden. 1 naam trok mijn aandacht. Slavinnetje Emma. Ik trok de stoute schoenen aan en voegde haar toe. Verder surfend door andere sites en apps was ik het eigenlijk alweer vergeten. Tot er s’avonds opeens een melding verscheen. Emma heeft je ook toegevoegd. Nieuwsgierig klikte ik erop. Een avatar van een blond meisje in een kort wit rokje en een groen bikinitopje vulde mijn scherm.. mmmm als ze hier een beetje op lijkt.. Snel typte ik, hoi en stelde me even voor en vroeg hoe oud ze was en hoe ze eruit zag. Al snel kwam er reactie, ” hoi, ik ben Emma, 19jr. Even bleef het stil maar vlak voor ik weer wilde typen ontving ik opeens een snap.. ik opende hem en damn dat had ik niet verwacht! Eerst zag ik een donker shirt dat al gauw omhoog getrokken werd en 2 grote volle borsten onthulde. Wow dat moest zeker een cup e zijn. Dan werd de camera lager gericht en kwam een heerlijk nat kutje in beeld. Heerlijk volle lipjes die gestreeld werden en waar algauw een vinger tussen verdween, en toen nog 1, en nog 1. Ik keek met open mond toe. Duidelijk was te zien dat ze idd nog jong was en behoorlijk strak want de derde vinger werd er met flink wat moeite bijgeperst.

Snel stuurde ik terug, wow die zag ik niet aankomen maar ziet er heerlijk uit. Ben je zoals je naam doet vermoeden onderdanig en wat zijn je kicks? Algauw kreeg ik terug ja dat ben ik zeker, ik kick erop als jongens en mannen op me geilen en opdrachtjes geven. Als ze laten zien dat ze op me geilen en geile berichten naar me sturen. Mm ok. Ik ben dominant dus dat komt prima uit zei ik. Trek je shirt helemaal uit en lik aan je tepels. Vrij snel kwam er een snap. Haar handen onder en op haar blote grote volle tits, ze optillend, dan haar kin en mond, duidelijk nog jong en haar lange tong die over haar tepels likte. Er zachtjes aan zoog en toen de andere. Mmmm bloedgeil werd ik ervan. Ik ben echt een borstenman ( al is een lekkere kont ook niet te versmaden) en ik genoot van haar volle grote tits. Mijn volgende opdracht was knijpers op de tepels en ook dat werd al snel uitgevoerd. Sla met je vlakke hand 10x op je klitje. Mmm na even wachten was ook die snap daar. Ik zag hoe de lipjes al meer doorbloed waren. Haar platte hand werd flink op haar klitje gemept. Ik zag hoe ze nette maar neutrale nagels had. Geen felle nagellaks of zo maar wel goed bijgehouden. Doortellend telde ik 10 forse klappen. Haar vingers waren duidelijk een beetje nat van het raken van haar natte kutlipjes. Het was geen vraag meer of ze het spannend vond en het haar beviel.

Ik vroeg haar of ze speeltjes had maar helaas… ik droeg haar op spullen te zoeken om te gebruiken. Al gauw kreeg ik een foto van een dunne deostick. Mmm ok het is een begin dacht ik. Pijp hem nat en stop hem er dan in. Al gauw verscheen haar geile tienermondje weer in beeld. Mmm ik was benieuwd naar haar ogen en de rest van haar gezicht maar die hield ze begrijpelijk buiten beeld. Na een korte glimp van haar borsten gleed haar hand met de natte deostick naar beneden. Ik zag hoe ze hem erin duwde. Ondanks dat ze goed nat was moest ze even persen om hem erin te krijgen. Al gauw bewoog ze hem in een flink tempo in en uit. Mmmm ga op je knien zitten en show me je kont ook was mijn volgende opdracht. Een heerlijke volle kont, smekend om een spanking en verrassend vol en vrouwelijk in vergelijking met haar krappe kutje vulde mijn beeld. Ze bukte verder voorover en ik zag de deostick nog steeds tussen haar volle kont door in haar kutje verdwijnen. Mmm wat ben jij een geil sletje stuurde ik, dat je je zo laat gaan voor een wildvreemde. Ik zag dat het bericht geopend werd maar opeens bleef het stil. Na een paar minuten stuurde ik nog ben je er nog? Maar het werd niet geopend. Balend en ietwat onzeker over of ik te ver gegaan was bleef ik achter.

Na een goede nacht slaap was ik de volgende dag op mijn werk toen ik mijn telefoon voelde trillen. Toen ik keek zag ik jouw naam. Sorry Meester. Mijn moeder kwam vroeger thuis dan verwacht dus ik moest stoppen en dit is een extra en anoniem account dus ik ben hier niet altijd op. Ok shit happens zei ik. Wat ben ben je aan het doen? Direct kreeg ik een foto van je naakte lijf op bed. Je grote borsten iets naar de zijkanten door hun gewicht en je kutje al wat open. Op de achtergrond een buro met daarop een grote rol met stabilo stiftjes. Ik stuurde pak die rol er eens bij. Ik wil dat je zo n stift in je kut stopt. Dan steeds 1 erbij. Oprekken dat geile tienerkutje van je. Al snel kreeg ik een filmpje. 1, 2 en steeds meer stiftjes verdwenen in je kutje. Al gauw zaten er zeker 10 in. Mmm wat een geil gezicht. Mmm daar kan wel meer in stuurde ik. Nog 4 of 5 meer verdwenen erin en je pompte ze een beetje in en uit voor zover dat nog ging. Mmm je kutje zat duidelijk helemaal strak eromheen. Wat een geil gezicht. Mmmm trek ze eruit en doe nu zoveel mogelijk vingers erin. Vinger jezelf diep en show me hoe nat je bent. Daarna lik je je vingers af.

Mmm al snel zag ik hoe de stiften langzaam eruit getrokken werden, je kutje bleef wat openstaan. Algauw gleed de eerste vinger erin, gevolgd door meer tot er dit keer zelfs 4 inzaten. Je kutje was nu maximaal gestretched. Je trok je vingers eruit en deed ze een beetje uit elkaar, duidelijk was het nattige kutsap tussen je vingers te zien. Een beetje slijmerig. Je vingers gleden over je lijf naar boven, een ietwat natte streep nalatend, zachtjes gleed er 1 in je mond, genietend likte je je sapjes op. Vinger voor vinger. Mmm wat een heerlijk onderdanig sletje ben je.
Ik stuurde mijn complimenten. Goed gedaan en ziet er heerlijk uit sletje. Danku Meester, helaas moet ik weer gaan.

Mmm ik ben benieuwd hoe het verder gaat en wat ik allemaal nog met haar ga beleven. Dit sletje kickte duidelijk op de aandacht en opdrachten. Wie weet een vervolg binnenkort.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mrrainbow

Schrijft als hobby geile verhalen. Komt uit midden nl. Reacties altijd welkom. Mag ook op snap voyeur_rainbow of kik storywriternl

Dit verhaal is 10552 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Snap met Emma”

Plaats een reactie