BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met de trein naar huis.

We zaten in de trein op de terugweg van de lunch in de stad, waar we te veel wijn hadden gedronken en allebei erg aangeschoten en geil waren! We zaten aan het einde van de trein coupe, toen deze het station verliet, en ik zat tegenover je, terwijl je over mijn schouder door de trein keek. Er waren maar een paar mensen in de trein, maar ze konden alleen onze hoofden boven de stoelen zien, hoewel je ze wel op ons af zag komen. Je zat tegenover me in je zwarte rokje, blouse, jasje en die prachtige koffiekleurige fijne nylonkousen en je hoge hakken, die slechts twee dunne bandjes hadden, en je gelakte teennagels en gladde voeten lieten zien, gehuld in het dunste en puurste nylon. We hadden nog maar ongeveer drie minuten voordat we stopten, en jij voelde je heel ondeugend, dus reken maar dat ik me kon aftrekken, en kijkend naar je nylons klaarkomen in de trein, voordat we bij onze halte aankwamen! Een uitdaging die ik niet kon weigeren!!! Je ontspande je, ging achterover leunen, en keek hoe ik mijn spijkerbroek openritste en mijn lul eruit trok, al die keihard was toen je tegenover me zat, sexy, prachtig, geweldig.

Je plaatste je hiel tussen mijn benen, en wees met je tenen naar mijn lul. Je rokje ging tegelijkertijd omhoog, waardoor ik de boord van je nylons en de jarretelles kon zien, terwijl deze stevig over je blanke huid gespannen waren. Dat maakte mij meteen nog harder en zo geil. Ik wreef met het puntje van mijn pik over je tenen voordat ik naar voren leunde, je andere voet pakte en van je hoge hak afgleed. Ik streelde en wreef over je voeten en gebruikte het dunne nylonmateriaal om mijn handen sensueel over je voeten en tenen te laten glijden. Mijn andere hand trok ik aan mijn lul, terwijl ik naar je gezicht keek. Je was zo opgewonden. Ik zag je hand helemaal onder je rokje naar je slipje gaan, je kutje gretig wrijvend en vingerend. Ik leunde naar voren, en nam je tenen in mijn mond. Likte en zoog er aan door het dunne, verstevigde deel van je nylonkous. Ik trok mezelf langzaam af, maar wreef met mijn lul over je andere voet en de sexy hoge hak. De trein vertraagde toen hij het station naderde, maar ik was zo geil dat ik mijn hoogtepunt tegenhield, in plaats van het te forceren! Ik ging met de zool van je zijdezachte voet over mijn lippen, neus en wangen, en voelde en proefde de zijdezachtheid van het nylon. Ik kon zien dat je bijna klaarkwam, maar je keek over mijn schouder, in de hoop dat niemand te vroeg zou opstaan, om te zien wat we werkelijk aan het doen waren!

Plotseling hapte je naar adem, hijgde zwaar, en het was duidelijk dat je aan het klaarkomen was, dus liet ik mezelf ook gaan. Ik beet en zoog aan je tenen door je natte nylonkous, terwijl ik mijn harde lul tegen je andere voet stootte. Je keek verdwaasd maar opgewonden naar me, terwijl ik huiverde en mijn lul vasthield, terwijl ik de kracht van mijn sperma in mijn lul opbouwde, voordat ik klaarkwam. Je zag mijn hand mijn lul loslaten, en er spoot een enorme straal sperma uit, die een perfecte romige lijn langs de binnenkant van je voet vormde. Daarna spoot ik ook nog over je tenen, en over de bandjes van je hakken, over de bovenkant van je voet. Ik pakte je andere voet, en wreef je voetzool en tenen over mijn lul en ballen, om de rest van het sperma op te zuigen. Toen keek ik je in de ogen, terwijl ik met mijn tong over de lijn van het sperma streek, het oplikte, voordat ik rustig je hiel weer los liet, net toen het perron ons raam passeerde. Je leunde naar voren, en kuste me hartstochtelijk, terwijl je het sperma van mijn tong in je mond nam. We stonden samen met alle anderen op, en liepen de trein uit, langs het perron naar buiten, naar een wachtende taxi. Bij elke stap die we zetten, keek ik naar beneden en zag glinsterend sperma op je voeten, terwijl je naast de andere passagiers liep.

Mijn lul was weer keihard!!! We knuffelden achterin de taxi, mijn handen gleden langs je mooie benen, onder je rokje, en voelden hoe nat je was door je slipje heen. Ik moest je gewoon proeven, zodra we binnenkwamen en ik fluisterde in je oor. “Als we eenmaal binnen zijn, blijft mijn tong hangen, en onderzoekt elke millimeter van je lichaam, in drie verschillende openingen!” Je hart sloeg een slag over! We sloten de voordeur en je viel op de bank, liggend op je rug. Ik kon niet langer wachten, dus liet ik mijn handen over je nylonbenen glijden, duwde je rokje om je middel, en met een dierlijk instinct trok ik je slipje opzij, en begroef mijn tong diep in je kletsnatte kutje. Ik likte en zoog aan je natte kutje en slikte, terwijl ik je klit likte en plaagde, terwijl je mijn hoofd tussen je benen hield.

Ik boog me over je heen, en tongde je hartstochtelijk, diep en langzaam. Mijn handen grepen gretig je borsten door je dunne blouse en kanten Bhtje. Ik streelde met mijn vingers over je lichaam, over je rokje, en langs je benen, totdat ik bij je hielen kwam, en over je vermoeide voeten wreef. Je ontspande je, terwijl mijn tong over je mooie voeten en tenen bleef gaan, likkend en zuigend door het dunne nylon. Ik was zo opgewonden, zo geil! Het is zo erotisch om dit te doen. Haar fel rood gelakte tenen, bedekt met het iets donkerdere deel van haar nylonkousen, waren een seksueel kunstwerk, en ik aanbad ze met mijn vingers, tong en lippen. Mijn tong zat al diep in twee van je openingen, en je vroeg je af wat het volgende zou zijn! Je was nu zo opgewonden, en zo op je gemak, dat je het gevoel had dat je alles kon doen. Ik zoende je hard op je mond, en onderzocht je mond opnieuw met mijn tong, terwijl ik je over de rugleuning van de bank boog.

Je rokje om je middel, je slipje dat aan één enkel hangt, en je heerlijke kont, die je naar me toe duwt. Je hield de bank vast, terwijl je mijn natte tong langs je gevoelige ruggengraat voelde stromen, dieper, dieper, en langzaam over je bilspleet. Je besefte pas hoe gevoelig je aars was, totdat mijn tong eroverheen ging, en geweldige tintelingen door je lichaam stuurde. Je wilde meer, reikte achter je, en hield je billen uit elkaar, waardoor ik je opnieuw likte… en opnieuw en opnieuw. Je voelde je zo geil. Dat was zo onbeleefd, zo vies, maar zo mooi, niets zoals je eerder hebt meegemaakt, terwijl je je aars blootlegt, zodat ik die met mijn tong kan likken en plagen, voordat je langzaam diep van binnen ontspant, als in een slow motion. Je wreef en speelde over je klit, terwijl mijn tong langzaam in en uit je kont bewoog, in hetzelfde ritme.

Ik was in de zevende hemel, wat een sensatie om dit met je te doen, terwijl ik je benen en borsten pakte, overal waar ik ze kon bereiken. Ik draai me op mijn rug, en laat je op mijn gezicht zitten, terwijl je een tijdje met je klitje over mijn tong wrijft. Dan duw je jezelf naar voren en naar beneden, zodat mijn tong in je kletsnatte kutje komt. Je kont naar beneden op mijn stijve lul, je gladde tong terwijl je met me speelt. Je komt op een geweldige manier klaar, doordrenkt mijn gezicht met je kutsappen, en kijkt hoe ik je lik en slik, voordat je uitgeput weer op de bank valt.

Ik lig bovenop je, tong je diep, en je voelt mijn keiharde lul diep in je kutje glijden terwijl we tongen. Ik houd je stevig vast, en tong je hartstochtelijk, terwijl ik je met lange slagen neuk. Je nylonbenen zijn om mijn middel gewikkeld, trekken me tegen je aan, en willen dat ik je kutje vul. Het is te goed. Ik kan me niet langer inhouden, terwijl ik mijn sperma diep in je kutje spuit, mijn lichaam de controle verliest, en trilt, terwijl ik klaarkom. Je voelt mijn lul in je kutje, en houdt mij stevig vast, terwijl we tongen. Vraagt u zich nu misschien af, of de treinrit van morgen net zo geil zal zijn? Wie weet…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11112 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met de trein naar huis.”

Plaats een reactie