BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

(Nacht)trein naar Sölden (2 van 2)

Janus heeft een enorme grote dikke lulIk deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de (nacht)trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Zie eerst deel 1.

Ik sta dus met mijn armen achter mijn rug, vastgebonden tegen de wandkast van hun luxe coupé als meneer op het bed, tegenover me gaat zitten. Hij maakt mijn rugzak open en schud hem leeg, plukt mijn paspoort eruit. Als Laura er met een iPad bij komt zitten vraagt meneer, ‘het hoeveelste object is ‘ie?’. Laura antwoord, ’object 78’, oei, we moeten de database gaan vergroten. Maar deze kan er nog bij’, waarop meneer hardop voorleest, ‘Johannes Ludovicus Petersen-Jensen, MMmm, dat klink niet helemaal Nederlands Janus, hoe-kom?’. Ik vertel dat mijn vaders Deens is en mijn moeder Nederlandse. Laura maakt aantekeningen en hij gaat verder. Geboren op 3-december-2000 in Amersfoort, dan ben je nu dus 23 jaar oud…’. ‘23 jaar, 1 maand en 23 dagen’, verbeterd Laura. Ik knik maar dat ziet hij niet, Laura wel. ‘Mmmm 1 meter 87 lang…, hoeveel weeg je?’. ‘71Kg meneer’, antwoord ik. Ook dat wordt allemaal ingetikt door Laura die opmerkt, ‘goed ingeschat Jeroen. ‘Dat is trouwens een laag BMI van…, 20,2…, goed gewicht zeg! Ja-ja Jeroen, dit object heeft echt geen grammetje te veel! Waarbij ze me beide vragend aankijken. ‘Ik ben ben mijn hele level al skinny, pas als student op de sportacademie ben ik wat bijgetrokken’, leg ik uit, waarop ze me nog beter lijken te bestuderen en meneer murmelt, ‘vandaar dat object 78 er uitziet als een fitboy, met naar verhouding dus die overgrote genitaliën, Laura…’. Intussen weet niet wat er met me gebeurd, maar ik voel me ondanks dat ik als een object aan hun wandkast ben vastgebonden, voel ik me heel relaxed en heel, heel geil. Wel heel prettig en wat vreemd is, ik ben totaal niet bang voor wat er gaat gebeuren. Ook voel ik de knoert van een erectie, mijn god, wat is dat ding hard en stijf. Lijkt zwaarder te zijn als normaal. Ik hoor en zie alles, maar mijn lijf doet wat het lijf wil. Wat gebeurt er met me?

De ondervraging stopt, meneer staat op, loopt naar zijn werktas en haalt daar een linnen meetlint uit. Hij gaat voor me op zijn knieën zitten en bekijkt mijn lul, rolt het lint af en drukt een uiteinde net erboven tegen mijn maag, rolt hem uit over mijn lul en knijpt erin, net boven mijn eikel in. ‘20,6’, zegt hij hardop. Laura noteert terwijl hij het lint om mijn wortel en daarna om mijn eikel rolt, iedere keer de omtrek metend. ‘MMMmm, zijn eikel is inderdaad veel dikker als zijn pik…, zijn pik is 7 dik en 21,6 in het rond en zijn eikel is 8 dik en 24,8 rond ‘Hij is niet de grootste die we ooit gehad hebben‘, merkt Laura op. Meneer antwoord met ‘Tja, ik denk ook niet dat ooit nog iets groters gaan hebben als die Afrikaan, maar kijk, die ballen van hem mogen er zijn, wat een set kloten heeft dit joch!’. En hij meet. Maar omdat mijn ballen omhoog zijn gekropen in mijn lijf, pak hij ze eerst stevig beet en trekt ze omlaag, ver omlaag. ‘Dat moeten we niet hebben…Janus, euh…., wacht eens…’, en staat op. Hij bekijkt mijn Fitbit die nog om mijn pols zit…., ‘mmm mooi ding, serieuze sporter…, die brede leren machet onder de metalen band is perfect….., die hebben we nodig!’ en dus maakt hij hem los, gaat weer op zijn knieën zitten en schuift de 5cm brede machet van onderaf, omhoog om mijn ballen tot het tegen mijn onderlijf zit en trekt de band hard dicht. O-shit, mijn pols is veel dunner dan mijn scrotum en ook al hangt mijn linkerbal altijd al wat lager dan mijn rechter, nu worden ze beide heel ver en diep omlaag gekneld. Nu hangen ze precies hoe meneer wil, meneer gaat verder met meten, echter pakt hij eerst uit zijn reistas een orchidometer, ik herken de snoer van genummerde, eivormige balletjes. Mijn huisarts en sportartsen gebruiken die ook. Hij houdt ze langs mijn linkerbal tot hij er een heeft die ongeveer net zo groot is als mijn bal. ‘Zijn linkerbal is ongeveer tussen 25 en 30, zeg maar 28cc. Hij doet hetzelfde bij mijn rechter en komt ook daar uit op 28cc. Dan staat hij op en terwijl hij naar Laura loopt zegt die, ’wow, hij zit in de top 5 van al onze objecten. Zijn potentieel te collecteren sperma volume is zo twee maal 28, dus 56cc… en dat nadat hij al twee keer heeft gespoten!. Hemeltje!’. Meneer glimlacht als hij mijn verschrikte gezicht ziet, ‘rustig maar jochie…, komt goed…, komt goed’. Op een of andere manier voelt het anders als zijn woorden zeggen en er gaat een hitsige siddering van mijn nek, door mijn lijf, lul en ballen, door mijn benen naar mijn tenen, pure geilheid.

Laura legt de iPad weg, staat op en knielt vlak voor me op de grond waar ook haar afgegleden badhanddoek ligt. ‘We hebben geen tijd te verliezen’, zegt ze schuin naar meneer kijkend en grijpt mijn rechtopstaande lul, duwt hem horizontaal naar haar mond en hapt toe. Ze hapt toe, ik kan het niet anders zeggen. Ze pijpt me als een bezetene, doet me pijn als ze op mijn eikel knauwt maar o-shit wat is het geil. Ik zie dat meneer op zijn knieën achter haar gaan zitten, zijn pantalon open ritst en zijn stijve lul naar haar toe stuurt. Laura tilt als automatisch haar kontje op en ik weet niet waar, maar ze vind het heerlijk als hij met zijn heupen hard en ver naar voor stoot. We sandwichen haar. Eigenlijk maar kort want meneer komt heel snel klaar. De kerel heeft geen uithoudingsvermogen, maar doet iets wat nieuw voor me is: Hij tilt Laura van achter, bij haar knieën op. Mijn lul wordt pijnlijk langs haar tanden uit haar mond getrokken als hij haar achterover tegen zijn borstkas druk. Dan spreid hij haar vastgepakte knieën wijd uiteen en stapt op me af, richt haar kutje op mijn pik, Laura pakt de terug geklapte, weer rechtopstaande pik beet en priemt hem in haar neuktunnel. Hij buigt door, duwt Laura er helemaal op en perst haar hard tegen me aan. Ik voel mijn afgeknelde ballen tussen ons platgedrukt worden. En dan wiegt hij terug. Als een baby wiegt hij haar op en neer, bij iedere stoot naar binnen gilt ze hard en ze kreunt geil als ze van me afgetrokken wordt. Ik verlies mijn controle, net als zij en kom hard klaar. Ik voel haar kutje ritmisch samenkrimpen rond mijn kloppende lul. In het bijzonder mijn eikel. Meneer blijft haar echter door wiegen, ik blijf immers stijf en belaagd zijn Laura met mijn lul. Ik verlies de tijd, de focus en aandacht en met gesloten ogen laat ik ze hun gang gaan. En dat doen ze. Mijn hemel. Dat doen ze! Ik kom tig keer instinctief klaar, maar niet zo vaak als Laura die uiteindelijk trillend en hijgend door hem op de grond gelegd wordt. Ze kan niet meer op haar benen staan. Ik ook niet, maar de riem houdt me tegen de wand genageld. Ze komen komen tot rust, waarop hij Laura help op te staan en naar de badkamer brengt. Ik niet, kom bijna niet op adem en blijf ongecontroleerd trillen terwijl ik weer besef waar ik ben.

Alleen meneer komt terug uit de badkamer van waaruit gespetter klinkt. Hij kijkt me schalks aan en pakt een glas wijn van de tafel. Ik krijg een even later een sportdrankje tegen mijn mond gezet, wat niet zonder te morsen naar binnen wordt gegoten. Dan loopt hij naar zijn reistas, haalt er iets uit. Geen idee wat, tot hij voor me staat en verteld, ‘Dit Janus, dit is een massageapparaat. Hij bewerkt je P-spot met deze grote, hamerende kop en het heeft een penisring zodat je ballen en perineum extra gestimuleerd worden door de tweede motor. Hij is extra krachtig, speciaal voor mannetjes zoals jij. De kop is 48mm dik en je sluitspier maar 25, dus blijft het er vanzelf in en ook nog eens strak onderlangs, omdat de ring hem perfect op zijn plek houdt. O-ja, de batterijen gaan uren mee…., uren!’. Dan zakt hij door zijn knieën en voel ik hoe hij het ding eerst omhoog, over mijn afgebonden zak trekt en dan de kop voor mijn aars zet. Hij perst hem er in 1 haal in. Mijn god, het ding staat nog stil maar ik voel nu al hoe de kop iets diep in me teweeg brengt. Het voelt alsof ik moet plassen, zoiets. Maar dat is niet alles. Als hij opnieuw voor me staat, heeft hij een lange, rubberen slang in zijn hand, in een J-vorm. ‘Dit jochie, dit is een extra lange, geribbelde en holle dilator. Hij vibrerend in verschillende snelheden, is maar een beetje buigbaar en heeft lekker grove ribbels. De punt heeft dikke kop, die ik helemaal door je pik pers en door de kromming, precies op je prostaat zet. Pal op je spermafabriek. O-O-O, wat gaat dit ding je melken!’, klinkt het geil en hij doet wat hij zegt. Hij zet de rubber slang recht op mijn pik, perst de kop ervan in mijn plasgaatje en duwt door. Duwt helemaal door en door, ik voel ribbel na ribbel door mijn pik drammen en raak bijna buiten westen van sensatie omdat de kromming mijn pik ook wijd uiteen perst. Hij stopt echter niet, ook niet als ik diep van binnen, tussen mijn ballen pijnscheuten voel die niet weg trekken. Ik tril over heel mijn lijf. Hij heeft het ding losgelaten, blijkbaar zit het op zijn plek, maar mijn lijf wil wegdraaien. Dat kan niet. Mijn adem slaat opnieuw op hol en ik hoor en voel de strak om mijn balzak gespannen Fitbit vanavond opnieuw trillen en piepen, het ding meet een nieuw record.

Meneer gaat in een fauteuil tegenover me zitten met een glas wijn. Hij heeft de twee afstand bedieningen, waarvan hij er een aan zet. Ik voel het ding in mijn aars trillen, beter gezegd, mokeren terwijl het buitenstuk en de ring zowel hoog tussen mijn benen als ook mijn balzak laat trillen. O-man, wat een geil gevoel. Ik kan me niet verzetten, mijn lijf verraad me, vind het fantastisch als hij ook de tweede aan zet. O-shit, de dilator laat mijn hele pik trillen, van eikel tot diep tussen mijn ballen door naar het dikke uiteinde die op bijna dezelfde plek hamert als waar de moker in mijn kont me ranselt. Mijn lijf komt direct klaar, klaar op een manier dat mijn ballen blijven spuiten. Spriets na spriets wordt sperma door de holle buis geperst en sproeit omhoog om ver van me vandaan neer te komen. Meneer blijft in de fauteuil zitten, kijkt toe hoe zijn object het doet en stuurt bij. Beetje minder, beetje meer, in zijn aars of via het ding door zijn lul. Hij is er goed in. Ik heb nooit gezien dat Laura terug kwam, maar plots zie ik ze daar naast elkaar zitten. Genietend en wijn toostend op de prestatie van object 78. Atleet of niet, sterk of niet, fit of niet, ik kan niets anders als de opgedrongen orgasmes doorstaan, keer op keer op keer ondergaan. Ik blijf bij, vind het een wonder want de intensiteit is zo diep; Als sportman ben ik nog nooit zo diep gegaan en ik vraag me af: Hoe lang nog, o-help, hoe lang nog?

Het veranderd pas als er geen sperma meer rondvliegt, terwijl de orgasmes hetzelfde blijven. ‘Oooo Jeroen…., zie je’, zegt Laura, ‘hij staat droog,,, ja-ja, echt waar!’. Ook meneer bekijkt me nog eens goed, gaat staan, pakt mijn spastisch schokkende lul beet en terwijl ik weer klaar kom houd hij zijn hand bij mijn enorm ver openstaande plasgat en check het. ‘Yep Laura…, hij is leeg…, nog even doorgaan, just-to-be-sure…’. Ik heb dan ook geen idee hoe lang dat ‘even’ duurt…, 3.., 5 orgasmes? En dan stopt het, beide apparaten staan uit.
Meneer trekt alles uit me en brengt het naar de badkamer terwijl Laura haar iPad weer aan zet. Dan zie ik meneers hand die met het meetlint opnieuw mijn nog steenharde lul meet. Enthousiast meldt hij, ‘Zijn lul is anderhalve centimeter langer en een centimeter dikker, zijn eikel zelfs anderhalve. O man, dat ding is nog voller met bloed dan eerst’. Hij tikt er eerst bovenop en dan tegen een zijkant. Beide lachen bij het zien van de stuiptrekkende bewegingen van mijn ding. En dan mijn ballen. Stuk voor stuk. Hij trekt de glad geschoren huid eerst stevig aan, is die normaal strak gespannen, nu hangt het gerimpeld bij. ‘Beide ballen zijn gekrompen naar minder dan 3cc, wat betekend dat hij bijna alles geloosd heeft!’. ‘Wow’ klinkt Laura, u, dat is het beste resultaat ooit, veel meer als de eerstvolgende’. Meneer staat inmiddels weer en kijk verwonderd en afwisselend naar Laura en mij. ‘Zo veel?’, ongelovig.., nou waarschijnlijk heeft hij tijdens het melken nieuw sperma aangemaakt…, want dat is, DAT is fantastisch!’. ‘Goed gedaan jochie’, knikt hij tegen me terwijl hij mijn lul schud als is het mijn hand. Dan draait hij zich om. ‘Kom Laura, we moeten inpakken, nog een paar minuten te gaan voor Innsbruck.

Ze wassen en kleden zich en pakken ze hun tassen in. Ik blijf vastgebonden tegen de wandkast staan, ze slaan geen acht op me en doen alsof ze me niet horen. Na nog een smeekbede me los te maken vertelt Laura me dat ze me beide op het perron in Utrecht al vanuit het raam bestudeerd hadden, terwijl ik instapte. ‘Dit is onze fetisch’, gaat ze verder ‘de verleiding moet spontaan, subtiel zijn Op zo’n manier dat de prooi denkt dat het puur toeval is. Dat geeft ons altijd een supergeile adrenalinekick.’ ‘Yep’, vult meneer aan, ‘en hemeltje, wat een object ontdekte we!’ ‘Nou eigenlijk jij Jeroen’, gaat Laura verder, ‘Jeroen wees me op jou, hij zag jou sportief, perfecte lijf met die wasbord ribbels in je T-shirt. Toen ik je bekeek zag ik als eerste je afgetekende lul, diep omlaag in je broekspijp gepropt, met twee grote bollingen erboven’. ‘Perfectie om door ons gepakt te worden, besloten we’, vult Jeroen met een enorme grijs aan. ‘Het lukte Laura om je aandacht te krijgen. Tja, ze is goed , tot nu toe heeft ze altijd ieder joch weten te verleiden. Ja joch, want ze vind het als psychiater te-gek om lullen in actie te krijgen, en ik vind het als apotheker mieters om te zien hoe ik met medicijnen een lul in actie kan houden.., als ze maar jong, fris en fit zijn’. Als Laura een vinger opsteekt, gaat hij snel verder ‘O-ja, en hoe groter geschapen hoe beter… natuuuuurlijk’, lachen ze beide.
‘Als bedankje laat ik het laatste buisjes GHB en stripje Viagrapillen, waarvan je er drie gehad hebt, voor je liggen, hier naast de deurpas’. De video die we gemaakt hebben met onze telefoons zullen we opsturen zodra die geëdit is’, gaat hij met brede glimlach verder, ‘we moeten pakweg 15 uur samenvatten naar een uur of zo’. Als laatste bestudeert Laura me nog eens goed van top tot teen en terug en trekt meneer met een ruk mijn eigen riem los. Ik glij als een blok omlaag op de grond, zak direct door mijn elastieken knieën, terwijl ze de coupé verlaten.

Ik moet echt bijkomen voordat ik verder kan. Met mijn rug tegen de wand hangend, maak ik als eerste mijn Fitbit los en kom bijna weer klaar door de opluchting ervan en schrik. shit, mijn ballen zijn inderdaad een stuk kleiner, leger geworden want de huid lebbert er inderdaad los omheen, terwijl die normaal zonder rimpels opgespannen is. Ik weet niet hoe lang ik daar zit, heb bijna niet in de gaten dat de trein stilstaat, pas als ik gerommel hoor en er op de deur geklopt wordt kijk ik op de klok. 9u52? Echt?. O-shit dan is de aansluitende trein weg! Ik roep wat naar de deur, waarop het kloppen stopt en begin als een gek mijn rugzak in te pakken. Prop alles erin; Laat mijn sneakers, jeans en T-shirt en winterjack eruit want die moet ik tenslotte aan. Kijk daarbij nog een goed rond, niets vergeten? Ja, de deurpas, GHB en strip Viagra graai ik bijeen, prop ze in mijn zak en stommel de coupé uit.

De schoonmaakploeg is bezig, kijkt niet eens op en zo kan ik het perron op, wankel, pijnlijk want mijn pik staat nog altijd steenhard overeind, afgekneld schuurt mijn eikel pijnlijk langs mijn jeans heen en weer. Ik doe het rustig aan, kijk op de borden. Ruim een uur later komt er weer een ‘RailJet’ naar het Ötztal aan. Ik vouw me voorzichtig de trap op en laat me in een stoel glijden. Ik heb bijna een uur om verder bij te komen. Dat heb ik nodig, ik lees van mijn Fitbit af dat ik een marathon gerend heb. Ik doe aan 10 tot 15km cross country runs, maar nu voor het eerst in mijn leven heb ik dus een marathon gerend terwijl ik stil stond!? Hoe dan? Ik zit een uur in de trein en als ik naar het busstation waggel, staat mijn lul nog steeds stijf overeind. Ook in Sölden, waar ik niet de piste op ga maar mijn bed zoek om uit te rusten. De receptioniste herkend me en geeft een deurpas. Op de kamer neem ik eerst een hele lange, warme douche en laat me op bed vallen. Ik wordt om 17u40 wakker gemaakt door mijn vrienden; De après-ski gaat beginnen, nu dan eindelijk toch met een normale, slappe lul en lege balzak, die vier dagen nodig heeft om weer op volume te komen.

** Uiteraard uit privacy alle namen veranderd, behalve die van mijzelf **

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 8315 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie