BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

(Nacht)trein naar Sölden (1 van 2)

Blonde Laura in de nachttreinIk deel met jullie een waargebeurde ontmoeting die ik in de (nacht)trein van dinsdag 23 januari jl. heb gehad. Sinds ik op de sportacademie zit ga ik jaarlijks met vrienden een week op wintersport in het Oostenrijkse Sölden. Het dorp zit stampvol met studenten en ligt in het Ötztal, zo’n 10 km van Italië. De après-ski is legendarisch en gaat de hele nacht door en wij zitten daar dan ook ieder jaar in hetzelfde, klein, betaalbaar hotel. Ik heb dit jaar echter wel aan het kortste eindje getrokken. Er zijn namelijk maar drie auto’s, maar die zitten vol met koffers, ski’s, snowboards wat een extra zitplaats inneemt, dus loten iedere keer wie met de trein moet reizen. Daarom ben ik die dinsdagavond ruim op tijd in Utrecht Centraal voor de donkerblauwe ‘NightJet’ naar Innsbruck. Hij komt vanuit Amsterdam, stopt in Utrecht en Arnhem en gaat dan in een keer door naar Innsbruck waar ik morgenvroeg rond 09:47 moet overstappen op een andere trein naar Ötztal. Als ik daar rond 10:10 aankom, rijdt er iedere 9 minuten een bus naar Sölden, zodat ik daar woensdag net voor 11 uur ben.

Ik zoek mijn verplicht gereserveerde stoel in een grote, lange zitcoupé. Het is best wel luxe, heeft een opklapbare armleuning en lange hoofdsteun. Er staan er twee naast elkaar, dan het gangpad en dan weer twee. Er is een afsluitbare bak voor je koffer waar ik mijn rugzak in gooi, een leeslampje en oplaadpunt voor mijn telefoon. Er is gratis Wifi! Je moet het eten, drankjes en snacks kopen, wat ik meteen doe als de trein rijdt. De hele rij doet spontaan mee en voor Arnhem zitten we al aan ons tweede Goldbräu biertje. Mijn probleem daarmee is ik dan altijd moet pissen. Vanuit de wc loop ik door naar de bar (het is mijn beurt voor een rondje) als een dame, van begin 30 jaar of zo, in een rood jurkje, net voor me in de rij gaat staan. Onze blikken vangen elkaar even. Ze is bijna een kop kleiner als ik, heeft lange blonde haren en een fantastisch figuurtje! Niet heel erg om daar achter te staan. Als ze heeft afgerekend wil de twee glazen rode wijn oppakken, maar knikt plots door een van haar enkels. Niet vreemd met zulke hakken in een wiebelende trein. Ik strek mijn armen en vang haar op. Ze weegt niets. Glimlachend met een rij schitterend witte tanden zegt ze, ‘ik geloof dat ik zowaar voor je ben gevallen’. Ik reageer spontaan en vertel haar dat ik de prins op stoel 18b ben. Ze moet erom lachen en terwijl ze opstaat voel heel duidelijk haar volle hand vanaf mijn rechterknie omhoog over mijn skinny jeans naar de binnenkant van mijn bovenbeen glijden, hard wrijvend over mijn slappe pik en dan verder omhoog, vol mijn balzak betastend, lijkt te wegen. Haar glimlach verdwijnt, ze lijkt te schrikken, laat me los en staart me aan, ‘Nou Prins, gelukkig hou ik van paarden’ waarna ze omlaag kijkt, schuin in de open spleet van mijn jeans, voor mijn onderbuik. Mijn maag is daar zo plat dat de jeans, van heup naar heup gespannen, iets open staat. Een centimeter of zo; mijn vrienden noemen het Janus’s speedo bridge, refererend naar wat slanke dames hebben, ‘bikini bridge’. Omdat ik nooit onderbroeken draag ziet ze de bovenkant van mijn geschoren pik, die de jeans in een flinke bobbel naar voor duwt. ‘Wow’, klinkt het, ‘das best wel een flinke worst daar’ terwijl ze me weer aankijkt. O-shit, dat geil gevoel schiet tussen mijn benen omhoog. Maar ze gaat stevig op haar eigen benen staan, zegt dat ze Laura heet en vraagt, ‘Is 18b niet in de zitcoupé?’. ‘Inderdaad’, beaam ik. Dan pakt ze de twee glazen en loopt zonder nog iets te zeggen weg, naar de andere wagon.

Ik bestel geil verwart vier blikjes Duits bier en ga terug naar mijn reisgenoten. We kennen elkaar niet, maar praten en lachen over allerlei grappige après-ski flaters als er een man zoekend door de wagon loopt en naast me stil staat. Hij buigt en vraagt, ‘Ach…, 18b…, ben je de prins ?’. Ik zit met mijn mond vol tanden, hij gaat verder, ‘Laura wil je bedanken, wil je even mee naar onze coupé?’. Nou, dat is best wel een voorstel denk ik en sta op. Hij is groter als ik, glimlacht en loopt terug. Ik volg hem de volgende wagon in, een wagon met ‘comfort-deluxe-coupé’s’ zegt een bordje tegen de wand, naast een glazen deur die fluisterend open glijdt. In de zijgang houdt hij even later een pasje tegen een cardreader langs een deur en houdt hem voor me open, me gebarend me naar binnen te gaan. Ik stap een coupe binnen met werkelijk alles; Twee vaste, opgemaakte bedden, een zithoek en een open deur naar een badkamer! Ik zie een douche en toilet. O-man, zo kun je dus ook reizen schiet het door mijn hoofd en zie Laura in een van de twee fauteuils bij het raam zitten.

Ze lacht met grote, vrolijk bruine ogen en geeft een knipoog. ‘Je bent een heel mooi en sterk joch’, hoe heet je? ‘Janus’, antwoord ik trouw. Meneer staat achter me en sluit de deur. Zij kijkt me aan en spreid haar benen. Instinctief kijk ik omlaag, zie daar dat ze geen slipje draagt, haar schaamlippen krullen op. ‘Mmmm.. Janus’, zegt meneer achter me en legt twee handen op mijn schouders. ‘Zin in een biertje?. Ik heb begrepen dat je Laura gered hebt’. Ik voel opnieuw de tinteling hoog, diep tussen mijn benen omhoog komen als zij opstaat en op me af komt. Hoezo zijn vrouwen niet pikgericht? Lagen meneer’s handen eerst op mijn schouders, nu heeft hij me stevig beet, ik kan geen kant op als Laura met twee handen mijn kruis grijpt, terwijl ze naar haar man knipoogt. Die geeft me direct een knietje, waardoor mijn kruis naar voor geduwd wordt. ‘Lekker Janus?”, vraagt ze me zonder mijn murmelend antwoord af te wachten. Ze knoopt eerst mijn riem en daarna mijn jeans los en meneer trekt het strakke ding van achter in een ruk tot op mijn enkels. Zo klapt mijn snoeiharde, vrije lul recht omhoog, petst net boven mijn navel hard tegen mijn ondermaag, met de eikel er nu helemaal uitgeschoven, waardoor het lijkt alsof mijn lul tweekleurig is. De door de zon gebruinde wortel en de rood, fletse top.

Haar lippen zeggen ‘Wooow!’ en meneer achter me snuift en vraagt haar ‘Ja?’. ‘O-ja Jeroen, dat heb je goed ingeschat, dit joch heeft inderdaad een joekel!’. Mij bestuderend gaat ze op de rand van een bed zitten, waarop ze me omhoog aankijkt en vraagt, ‘Mag ik?’. Sprakeloos murmel wat, waarop ze naar voor buigt en mijn eikel kust, hem dan likt, voordat ze hem in haar mond zuigt. Alleen mijn eikel, haar tanden bijtend in de diepere rand, erachter. Ik kijk omlaag zie dat ze haar handen optilt, maar al mijn aandacht gaat naar het dikste punt van mijn lul. Wat kan ik, wat wil ik? Ik weet het niet, anders dat dit heerlijk geil en intens is. Nog beter wordt ze een hand om de wortel mijn mijn stijve klemt en met de andere mijn ballen masseert, heen en weer laat rollen in hetzelfde ritme als waarmee ze me aftrekt, zonder mijn eikel te laten ontsnappen. Ze kauwt steeds harder op me, terwijl haar tong die paddenstoel als in een centrifuge rondtolt. Meneer pakt mijn heupen stevig beet en begint me ritmisch op en neer te wiegen, dieper in en uit haar mond. Bij een hoger tempo, grijpt hij om mijn heupen haar hoofd weerszijde beet trekt haar over mijn lul naar zich toe. Niet een beetje maar helemaal. Ik voel mijn eikel tegen haar huig persen en dan plots doorschieten haar strot in. De slokdarm knijpt zo hard en strak rond mijn eikel dat ik bijna instinctief ontplof. We kreunen uit pure geilheid, ze deepthroat me! Ik heb daarom amper door dat meneer mijn billen masseert, een vinger dieper en dieper in mijn spleet perst. Als hij in mijn aars prikt voel ik het, helemaal als er een tweede en derde bij komt. Iets later drukt hij met me met de andere hand dieper, verder naar voor, waardoor ik voorover buig en meteen iets nats, dik, in mijn anus voel glijden. Hij neukt me! Ik wordt gesandwicht tussen ze; Met diepe zuchten trekt Laura ritmisch mijn lul uit haar keel om adem te halen. Meneer heeft mijn heupen stevig vast duwt me ver naar voor, mijn lul diep in haar mond, of trekt me juist naar naar achter, op zijn pik. Mijn ballen knallen met smakgeluiden tegen Laura’s kin, die van hem maken eenzelfde geluid als hij ze tegen mijn lijf smakt. Ze gaan door, gaan ook door als ik klaar kom. Ik weet niet waar ze al m’n sperma laat, al druipen er veel lange slieren langs haar kin omlaag en het stop pas als manlief in me klaar komt. Ik voel duidelijk hoe hij schokkerig zijn warme lading diep in mijn aars spuit, 5 stoten later stopt met rammen en kreunend zijn lul uit me trekt.

Ik sta verdwaasd met een nog naschokkende lul tussen hen in, als Laura opstaat en naar de badkamer loopt. Meneer pakt mijn T-shirt van onder beet en trekt het ding over mijn hoofd uit. Dan bukt hij, trekt de klittenband van mijn sneakers los en tilt voet voor voet uit, samen met mijn jeans. Ik heb geen sokken aan, sta daar nu dus helemaal naakt als hij om mee heen loopt en in een fauteuil gaat zitten. Hij kijkt me geil aan terwijl Laura de badkamer weer uit komt. Ze is naakt en beeldschoon. Dan zegt meneer ‘zou je die dame niet bedanken voor die beurt? Niet eens lekker verwennen…, hier op tafel’, terwijl hij met een vlakke hand op de tafel tikt. Ik knik als Laura gaat er wijdbeens op gaat zitten en zie haar schaamlippen open gaan staan. Mijn lul is echter nog slap, dus stap ik naar voor en kus voorover gebogen haar mossel en masseer haar benen. Ze zucht hard als ik met uitgestoken tong haar klit lik, steeds harder rondjes draaiend om het dingetje wat onmiddellijk langer wordt en opzwelt. Haar opgetrokken benen trillen, schudden als ik ook mijn handen er naar toe schuif om haar vulva te masseren. Ik merk pas dat meneer naast me op zijn knieën zit als hij met zijn grote hand mijn hele balzak, net onder de wortel van mijn lul, omvat en met zijn andere mijn lul. Hij trekt me af, schuurt zijn duim hard langs mijn eikel terwijl mijn ballen heel diep, omlaag worden getrokken. In no-time heb ik weer een stijve. Ook Laura is geil als boter, wordt kletsnat, ik proef haar want haar lippen gaan verder uiteen, ze is volkomen tochtig. Ook de kleine lipjes wijken en ik kijk recht in haar neukgaatje. Ik schuif er direct mijn beide duimen erin, trek als het ware haar schede uiteen en ze begint onmiddellijk hard te hijgen. Ik wil haar klit likken als ik voel hoe meneer mijn lul stevig vastgegrepen omhoog steekt en achter mijn eikel naar voor duwt, recht op haar neukgrotje af. Ik laat me leiden en zo wordt mijn eikel wordt letterlijk in haar kut gepropt en in dezelfde ene haal perst hij mijn stijve, mijn zak stuwend, er helemaal in. O-God, met wat een knal wurmt mijn eikel zich in haar, rekt haar op, gevolgd door mijn paal. Meneer laat mijn zak dan pas ook los als die haar vol raakt! De smak klink boven haar kreunen uit.

‘Neuken jochie, neuken dat wijfje…’, commandeert hij en dat is wat ik kan, dat is wat ik doe. Fanatiek neuk ik haar in wisselend tempo en wisselende dieptes. Manlief geniet, ‘ja hengst…, ja-zo jochie…, blijf haar neuken, denk erom, niet klaarkomen! …., blijven paaien….’. Ze krijst het uit van geilheid, knijpt met haar kutje mijn eikel haast fijn. Een heerlijk gevoel en ik blijf pompen. Mijn conditie als sport-student verbaasd ze denk ik, manlief telt bewonderend mijn strak aangespande buikspieren. Hij telt hardop tot zes en wrijft daarna zijn hand over haar buik, precies daar waar mijn eikel zich aftekent als ik er op het diepst in zit. Ik weet, ik voel, haar hele baarmoeder wordt verlegd door mijn harde, dikke eikel. Lang niet alle vrouwen vinden dat wat, maar deze Laura wel degelijk. God, wat is ze geil! Ze komt veel eerder klaar dan ik verwachtte, schokt en schud met ongecontroleerd trillende benen. Ik pak de achterkant van haar knieën beet en blijf stoten want meneer commandeert, ‘Neuken jochie…., blijf haar neuken met die vleesworst van je…, goed-zo.., door en ja…., doooooorrrrrrr’. Ik zweet, tril maar ga door en sta af en toe zonder mijn lul eruit te halen, stil, om ook niet zelf opnieuw klaar te komen. De man snap het, bekijk vanaf zijn fauteuil wat ik zijn wijfje aandoe en begint zich uit te kleden. Als ik later opnieuw opzij kijk zie ik hoe hij zich zit af te trekken. Die lul voelde heel groot toen hij in me zat, maar valt reuze mee zie ik, zijn ding is eigenlijk best wel klein, bij lange na niet zo groot als mijn 20cm. Dan gaat de Fitbit-watch die om mijn pols zit, af. Trillend en piepend, met vuurwerk op het scherm geeft die aan dat ik mijn dagelijkse doelen heb gehaald; Zowel qua stappen, trappen en calorieën. Tja, iedere stoot telt immers ook als stap.

Geen idee hoe lang we neuken, meneer is al lang kreunend klaargekomen. Ik zweet alsof ik in de sportschool een volledige sessie doe terwijl Laura is al tig keer is klaar gekomen; Ik heb ontdekt dat als ik haar klit met mijn vingers bewerk terwijl ik neuk, ze supersnel komt, sneller dan wanneer ik haar alleen maar neuk. Geen idee wat meneer aan het doen is, dat merk ik pas als hij achter me staand, mijn schouders pakt en in mijn oren fluistert, ‘Nu moet jij… ik wil dat je haar helemaal vol pompt…., ik wil dat nog kutje dagen zien lekken…, hup, spuit haar vol…, laat je gaan jochie…, vol…, vol…, VOL!!’ en bij die laatste ‘vol’ van hem kom ik op commando klaar. Ik loos spastisch schokkend en geil kreunend fontein na fontein sperma diep in haar, want hij duwt me bij mijn billen er helemaal in. Alles maar dan ook alles gaat diep in en haar strakke kutje dat geen druppel laat ontsnappen tot ik achteruit stap en mijn pik eruit glijdt. Een hele sliert witgeel sperma stulpt eruit, op de tafelrand en verder omlaag op de vloer. Ik sta te tollen op mijn benen, meneer duwt me richting een bed, ‘Ga daar maar zitten jochie.., goed gedaan…, een klasse neuker ben jij!’. Dan draait hij zich om en help Laura overeind en houd haar overeind als ze traag naar de badkamer loopt. Ik zie mijn sperma nu in klodders tussen haar benen omlaag druipen.

De douche klinkt spetterend als meneer uit de badkamer komt, zijn kleren bijeen raapt en zich aankleed. Ik ga het diner bestellen, wat ze hier komen brengen. Je mag blijven, meeteten maar dan moet je wel ff opruimen en je verstoppen in de badkamer. Nou ja, dat is niet zo moeilijk, dus ik sta al snel in dezelfde kleine badkamer als Laura die me glimlachend in de hele kleine douche lokt. Speels ‘wassen’ we elkaar maar niet heus. Strelend, grijpen we elkaar overal als de deur weer open gaat. ‘Eten is er’, klink meneer. Laura slaat een grote badhanddoek om, ik krijg een klein die amper om mijn heupen pas en zonder verder af te drogen stappen we terug naar binnen. Ik zie op de klok dat het 11 uur is geweest! Op tafel staat twee grote borden, een met Käsespätzle en de andere met Chili con carne. ‘Tja Janus, we delen.., je bent een verrassing’, licht meneer toe. Er staat ook bier en wijn. De tafel is groot genoeg, de handdoek niet. Die glijdt van me af, dus zit ik daar naakt, meneer gekleed en Laura in de badhanddoek gewikkeld. Ik heb trek, wil wat pakken maar dat mag niet. Om beurten krijg ik een vork met Chili of Spätzle toegediend, waarbij meneer eist dat ik me voor iedere hap tien keer moet aftrekken. Trouwens ook als ik een slok bier wil. Dus trek ik me de hele maaltijd af waardoor mijn droge eikel vuurrood en pijnlijk wordt van schraalheid. Er komt geen sap uit. Ze zien dat, en zien ook de pijnlijke grimas op mijn gezicht, denk ik. Ze zijn nog lang niet klaar met eten, maar meneer staat op, rommelt in zijn koffer en komt terug met een tube vaseline die hij aan Laura geeft. ‘Help dat joch maar, tenslotte zijn we nog niet klaar met ‘m’. Nog niet klaar met me herhaal ik in mijn hoofd, wat, wat gaan we nog doen? Hij lijkt mijn gedachten te lezen en geeft me antwoord, ‘We hebben ons voorgenomen die hengstenballen van je helemaal te legen, dus ook al komt er nu even geen vocht, die twee zitten nog vol met sperma!’. Ik schrik, schrik van die zin en van de hand van Laura die mijn semi stijve lul beet grijpt en een klodder vaseline uitsmeert over mijn eikel en lager, tot aan mijn ballen.

Meneer bekijkt het goedkeurend, “Ok Janus, kom, ga hier maar staan…, ja-hier…, met je rug tegen deze wand…, rechtop.., armen achter je rug!’ Mijn 71kg is geen verweer. Laura geeft hem mijn broeksriem die ze twee keer strak om mijn bovenarmen draait, waarna meneer me hard tegen op kast met schappen perst en mijn riem vast sjort aan een stalen beugel, de rand van een schap. Ik kan geen kant op. Dan draait hij terug naar de tafel en gaat verder met eten. Net als Laura. Ze gunnen me geen blik waardig terwijl ze uitgebreid bespreken hoe ze me gaan melken. Melken!? Dan besluiten ze mijn rugzak te gaan halen. Meneer verlaat de coupé en komt weer snel terug, gooit mijn rugzak op een bed en kijkt me aan. Ik heb geen idee hoe laat het is, maar ze hebben een plan verteld hij me. Eerst wordt ik gepijpt, dan bereden en als laatste, leeg gemolken!

O-shit.

** Uiteraard voor hun privacy alle namen veranderd, behalve die van mijzelf **

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 12161 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “(Nacht)trein naar Sölden (1 van 2)”

    • Klopt kimbir. Ik ben met 2 treinen tot en met Otztal gekomen. 1e was nachttrein van Utrecht naar Innsbruck, daar overstappen op trein naar Otztal en om de 9 minuten vertrekt daar een skibus naar Solden.

Plaats een reactie