BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn wereldreis 4

Mijn naam is Mitchel ik ben 23 jaar oud en ik ben ondanks geslaagd en heeft ik mijn studie economie afgerond nu heeft ik nog geen zin erin om gelijk aan het werk te gaan en aangezien ik het geluk heeft dat ik in een zeer vermogende familie bent geboren heeft ik besloten om een wereldreis te gaan maken.
Ik heeft jaren hard gestudeerd en het is nu wel tijd voor een beloning dus heeft ik met mijn vader de afspraak gemaakt dat ik nu een wereldreis gaat maken van enkele maanden en dat als ik hiermee klaar bent ik dan gelijk instroomt in het familiebedrijf waar al een mooie plek op mij zit te wachten.
Ik heeft al over mijn avonturen verteld in deel 1 tm 3 maar mijn verhaal gaat nu weer verder.

De volgende ochtend word ik wakker door mijn telefoon en is voor de tijd aangebroken om Dublin te verlaten en verder te gaan met mijn reis.
Ik had vandaag geluk omdat de timing goed was dat ik precies tot mijn uit check tijd kon blijven en dan gelijk door naar het vliegveld en zo mijn vlucht te pakken naar Lissabon de timing was perfect vandaag.
Ik douche dus op mijn gemakje pak mijn spullen bij elkaar check uit en vervolgens de Uber naar het vliegveld waar ik incheck en vervolgens een vlucht heeft met wel een uur vertraging maar dan na bijna 3 uur vliegen land ik in Lissabon ook hier weer de gebillijkte controle en koffer ophalen voordat ik weer in en Uber stapt en ik in de avond mijn hotel kan intrekken hier is Lissabon.
Ik heeft een hotel in het centrum van de stad maar vandaag doe ik weinig omdat ik toch wil relaxeren na mijn vlucht.
Wat ik merk is dat de sfeer hier in Portugal anders is dan in Ierland en dat is ook logisch ook.
Na een goede nachtrust is het eerste wat ik doe ontbijten en vervolgens pak ik een ik krijg hierdoor een mooi ritje door de oude smalle straten die reis door de historische wijken van Lissabon.
Met veel prachtige gebouwen want Portugal is een land met veel historie zo had het vroeger een zeer sterke zeemacht.
Na mijn tramrit ga ik naar kasteel Sao Jorge toe dit is een zeer oud kasteel uit de 6 zesde eeuw en ik krijg ook een zeer prachtig uitzicht over de stad heen.
Ik hou van de geschieden en dit kasteel is zeer prachtig en ik geniet dan ook van mijn wandeling door het kasteel heen.
Vervolgens op de weg terug naar mijn hotel zie ik nog de torre de bellem dit is een klooster vlak langs het water maar was vroeger tevens een verdediging linie
Ook rij ik er nu langs heen om dit unieke bouwwerk te zien zo langs de rivier.
Vervolgens ga in naar Terreiro de paco dit is een prachtig plein met aan de ene kant het water en aan de andere kant een prachtig gebouw een boog wat ook wel de ingang van de stad wordt genoemd.
Ook is er nog een standbeeld van een bekende koning in Portugal wat er ook prachtig uitziet.
Ik maak vervolgend nog een wandeling langs het water voordat ik nog even iets eet bij een restaurantje en vervolgens weer teruggaat naar mijn hotel en Lissabon heeft mij zeker blij verrast en ik ben blij dat ik er zeker nog een dag gaat verblijven.

De dag erop ga ik naar Pargue de Nacoes dit is een zeer modern gebouwd gedeelte van Lissabon precies het tegenovergestelde als het oude centrum ook dit ligt aan het water ik maak een ritje met de kabelbaan langs het water.
Vervolgens ga ik wee terug naar het oude centrum en loop ik een paar winkeltjes af je wordt kapot gegooid met shirt van Portugal met natuurlijk de naam van Ronaldo erop.
Vervolgens ga ik op een terrasje zitten terwijl er ook iemand op een gitaartje Portugese liedjes aan het zingen is wat ook traditie is hier volgens mij heet het fado.
Ik geniet van het goede weer en mijn mooi bezichtiging door de stad als ik door stom toeval een gesprek hoort tussen 2 meiden.
Wow wat een prachtig einde aan onze rondreis in Europa hoor ik de dame met het donkere haar zeggen ja zeg dat wel het was een echt belevenis zegt de blonde dame die ongeveer mijn leeftijd hebben.
Netjes is het niet maar ik luister toch geen gesprek een beetje af en beide dames die duidelijk uit Amerika komen halen nu herinneren op over de reis en bespreken de vlucht de dag erop terug naar Amerika.
Als ik hoor dat ze naar Los Angeles vliegen ben ik zo brutaal om in te breken in hun gesprek om te vragen of ze ook uit daar in de buurt wonen en dit blijkt zo te zijn ik vraag of ze nu een paar tips voor mij hebben omdat ik tijdens mijn wereldreis ook daar nog gaat komen ondanks dat het nog ver in de toekomst is het wel alvast makkelijk om tips te hebben.
De meiden vertellen mij nu gelijk uitgebreid over wat ik er kan doen en ik bied nu aan om als dank voor hun tips of ik ze misschien een drankje mag aanbieden dat willen de dames wel.
En zeggen kom maar bij ons zitten dat is wel zo gezellig dus ik schuif nu een tafeltje op en stel mijzelf voor en ik kom erachter dat de dames Carly en Sam heten
De donker dame is Carly ze is 1m65 lang ze is slank en heeft een cup b en blonde dame heet dus Sam ze is 1m60 lang ook slank en heeft een cup d
Beide dames zien er leuk uit Sam in haar groen jurkje en Carly in haar wit shirt en zwarte rokje met daaronder haar zwarte laarzen.
Ik hoor nu dat beide meiden al sinds de middelbare school de beste vriendinnen zijn en nu samen na hun studie een roadtrip hebben gemaakt door Europa heen.
Ze blijken allebei 23 jaar te zijn dezelfde leeftijd als mij dus.
Ik krijg nu te horen dat beide dames al sinds de middelbare school droomde om een roadtrip door Europa te maken omdat ze graag de steden wil bezichtigen en ook een groot avontuur willen aangaan en dat ze hiervoor toen al aan het sparen zijn geweest en ook plannen hebben gemaakt.
Nu na hun studie hadden ze de tijd om een roadtrip te maken en zijn de meiden begingen in Londen en zijn ze al liftendt een hele rondreis door Europa gemaakt en zijn ze nu bij het eindpunt aanbelangt.
De dames vertellen nu over hun avonturen die ze meegemaakt hebben en de plaatsen zoals Londen Parijs Brussel Antwerpen Berlijn Rome Wenen Milaan Barcelona en natuurlijk Amsterdam hebben bezocht.

Ik ga natuurlijk ook nog na een aantal van deze steden toe en vraag om leuke tips die ook krijg van beide meiden die erg gezellig zijn om mee te kletsen.
Ik vertel nu ook over mijn plannen die ik nog heeft voor mijn wereldreis en de meiden zegden dat ze ook wel erg leuk geleken hadden om nog meer van de wereld te zien behalve Europa.
De meiden vertellen nu ook over Amerika waar ik ook nog naar toe gaat tijdens mijn wereldreis ondanks dat nog wel een hoop andere plaatsen eerst gaat bezoeken.
Dan komt toch te spraken ondanks dat wij en Amerika voor het grootse gedeelte op elkaar lijken er toch enorme verschillen zijn.
Er volgt nu een rondje foto’s van beide meiden waarop ze mij laten zien wat ze gedaan hebben en de plekken die ze hebben bezocht.
Vervolgens komt het gesprek nu eerst over mijn leven in Nederland en vervolgens over het leven van beide dames in de omgeving van Los Angeles
Ik hoor nu van beide dames dat ze net zoals ik ook vrijgezel zijn en daarom ook het ideale moment voor een lange vakantie zodat je ook tijdens je roadtrip lekker kan genieten van andere dingen.
Zoals wat vraag ik nu jou van seks zegt Sam en Carly moet nu glimlachen dat is nergens voor nodig dat hoort er ook bij zeg ik.
Ik vraag mij af of de dames hier nu ook ervaringen over willen delen en ik zie in de blik aan hun ogen dat ze dit wel willen doen.
Dus ik bestelt nog een rondje drankjes voor ons en dan zegt Sam ik wil wel iets delen wat er gebeurd is en vol verwachting wacht ik af wat er gaat gebeuren.
En er volgt een verhaal van toen de meiden in polen waren ze en avondje uit gingen en toen werden aangesproken door twee leuke vrienden en dat na een gezellig avondje beide dames naar een andere hotelkamer gingen met een van de jongens en toen een leuk nacht achter de rug hebben gehad.
Zo toe maar dames ik zeg dit hoort ook bij een roadtrip en ik deel nu het verhaal wat ik had beleefd met Becky wat beide dames weer vol interesse aanhoren.
Inmiddels is de avond gevallen over Lissabon en zijn alle gebouwen om ons heen enorm mooi verlicht terwijl de tempratuur ook nog steeds zeer aangenaam is.,
We hebben het nu met zijn drieën over van alles en nog wat van plaatsen die we bezocht hebben van het high school en college leven in Amerika en over leven in Europa.
Ik heeft het ook goed naar mijn zin met deze meiden Als de meiden even samen naar de wc gaan en ik alleen achter blijf geniet ik nog wat na van deze prachtige avond inmiddels is het toch behoorlijk lang geworden en heeft ik enkele uren doorgebracht met de meiden samen.
Dit is precies waarom ik de wereldreis maak mooie plaatsen bezichtigen en leuke mensen ontmoeten.
Als de meiden terugkomen van hun wc-bezoek zeggen ze dat ze naar hun hotel gaan ik neem aan dat dit nu de afscheidt is van een prachtige avond maar opeens pakt Carly mij hand beet en zegt ze Mitchel ik hoop dat je met ons mee wilt gaan om onze roadtrip door Europa op een speciale manier af te sluiten.
En ook Sam pakt nu mijn hand beet en zegt ja Mitchel komt met ons mee dat zouden we echt te gek vinden.
Ik zegt meiden ik kom met jullie mee ik laat mij graag verassen en ik bedenk mij nu zelf of dit misschien betekend dat de meiden een trio met mij willen hebben of hebben ze misschien iets anders in gedachten.

Ik loop nu met beide meiden naar hun hotel toe wat ongeveer 20 minuten lopen is van het terrasje en vervolgens loop ik met hun mee naar hun kamer.
Op de kamer aangekomen ga ik zitten op de rand van het bed en al snel zit Sam rechts naast mij en Carly links.
Ben je klaar voor je grote verassing zegt Carly ja zeker ben heel nieuwsgierig antwoord ik haar.
En ze drukt nu haar lippen op die van mij en we begingen te zoenen ondertussen voel ik nu ook een hand naar mijn kruis afdwalen en mijn kruis beginnen te strelen terwijl ik met Carly zoent.
Na een tijdje verbreekt Carly de zoen en neemt Sam de zoent over en zoen ik nu met haar het is geweldig om binnen een paar seconden met twee prachtige vrouwen te zoenen.
En als ik na een tijdje zoenen deze zoen verbreekt zie ik opeens de twee meiden zich naar elkaar toe buigen en nu elkaar begingen te zoenen voor mijn ogen terwijl ik nu hun beiden lichamen gelijktijdig streelt dit voelt als een droom maar dit is werkelijkheid.
Na de zoen zeg dit is een leuke verassing maar het beste moet nog komen zegt Sam die zich nu begin uit te kleden en dit voorbeeld volgt ik en Carly en binnen de korsten keren zijn we alle drie naakt en ligt ik in het midden met aan elke kant een prachtige dame naakt tegen mij aan.
We belanden nu in een zoen met ons drieën tegelijk terwijl beide dames nu ook allebei schuin op mij zitten.
Ik voel nu dat beide dames gezamenlijk mijn pik beetpakken en mij langzaam begingen te trekken terwijl ik nu een borst van Sam in mijn mond neemt en haar borst begint te zuigen terwijl Carly nu de andere borst van Sam in haar mond neemt en ook gelijktijdig aan haar andere borst zuigt.
Sam heeft heerlijk grote borsten en het is ook heerlijk om aan haar harde tepel te zuigen terwijl haar vriendin gelijktijdig aan haar andere borst zuigt.
Vervolgen neem ik nu de borst van Carly in mijn mond en zuig aan haar tepel terwijl Sam dit bij haar andere borst doet.
Ook deze kleinere borsten van Sam in zeker niet verkeerd om hier ook aan te zuigen.
Terwijl ik aan de borst zuigt blijf Sam en Carly mij gelijktijdig nog steeds aftrekken.
Dan gaan beide meiden naar mijn kruis toe en voel ik twee tongen gelijktijdig langs mijn pik heen gaan en vervolgens dwalen deze tongen af naar mijn ballen en wort er gelijktijdig aan mijn beide balen gezogen totdat Caly mijn balen blijf zuigen en Sam naar mijn pik toe gaat en mij begint te pijpen en telkens wisselen beide dames mij af dat de ene mij pijpt en de andere aan mijn ballen zuigt.
Het is te gek om een mond over je pik te hebben en ook een mond die gelijktijdig je ballen verwend.
Dit is mijn eerste trio ooit die ik beleef en het overtref nu al mijn verwachtingen.

Na een tijdje hemels op deze manier verwend te zijn gaan beide meiden op elkaar liggen en begingen ze te zoenen met elkaar maar de kutjes van beide meiden liggen nu boven elkaar ik heeft nu twee kutjes volledig tot mijn beschiking.
Ik duik nu op de kutjes af en ik stopt nu in allebei de kutjes twee vingers en begint de meiden gelijktijdig te vingeren en ik kan bijna niet geloven dat ik nu twee meiden tegelijk vingert.
Maar al snel ga ik met mijn mond telkens op en neer over beide kutjes tot het moment dat ik nu Sam eerst uitvoerig begint te likken terwijl ik Carly blijft door vingeren en vervolgens ik dit andersom doet.
De beide kutjes smaken allebei anders maar zeker allebei erg lekker.
Het is lekker om tegelijk je tong in een kutje te hebben terwijl je hand op hetzelfde moment in een ander kutje zit.
Ik geniet enorm van om deze twee geile en ook natte kutjes te mogen likken
Maar na een tijdje de meiden gebeft te hebben wil ik hun nu oom wel eens gaan neuken.
Dus ik zeg tegen hun en als snel liggen we in de positie dat ik plaats neemt op het midden van het bed en dat Carly plaats neemt boven op mijn lul en Sam boven op mijn moment
Er zit nu ene kutje op mijn mond en mijn tong in een kutje op hetzelfde moment.
Ik voel hoe Carly heerlijk over mijn pik heen en weer gaat en ik druk mijn tong nu diep Sam in.
Wow wat ben ik toch ene enorme geluksvogel dat ik nu mag genieten van deze twee meiden.
Ik voel dat het kutje van Carly erg strak is terwijl ze mij heerlijk aan het bereiden is.
Na een tijdje stapt Sam van mij af en kan ik nu ook zien hoe Carly mij bereid ik zie nu dat Sam en Carly elkaar zoenen en vervolgens zie ik hoe Sam Carly borsten in haar mond neemt terwijl ze mij bereidt.
Dan is de tijd aangebroken dat beide dames wisselen Carly stapt nu van mijn pik af en Sam neemt nu haar plaats in.
Ik zie hoe Carly nu met Sam aan het zoenen is en vervolgens haar borsten in haar mond neemt terwijl Sam mij aan het bereiden is.
Het kutje van Sam is iets minder strak maar zeker nog steeds erg lekker.
Het duurt niet lang voordat Carly nu plaats neemt boven op mijn gezicht en ik haar gaat beffen terwijl Sam mij onverstoorbaar blijf door bereiden.
Dit voelt echt hemels aan ik geniet enorm van deze twee geile meiden die ik mag verwennen op dit moment.

Ik merk dat Sam mij steeds sneller aan het bereiden is en ik hoor beide dames nu ook vol op kreunen van geniet en ik voel nat hun kutjes zijn op dit moment dan vanuit het niets komt Carly klaar op mijn mond en ik voel wat van haar vocht zoo mijn mond binnen stromen.
Dan stapt ze van mij af en merk ik dat Sam nu ook aan de grote finale is begonnen dit is nu voor mij ook te veel en ik spuit mijn sperma nu diep in haar.
Sam blijft ondanks dat ik klaarkomt mij door bereiden en ik zie haar grote borsten heen en weer schudden nu ze mij door blijft bereiden maar ook zij komt op een gegeven moment klaar op mijn lul en ik voel haar vocht met mijn sperma nu over mijn pik heen stromen.
Na het orgasme van Sam zie ik Carly nu op mijn pik af duiken en likt ze mijn pik gevuld met mijn spermaresten en het vocht uit het kutje van Sam van mijn pik schoon.
Na ons orgasme rusten we even uit op het bed en ik in het midden met twee prachtige dames aan een kant van mij ik voel mij nu een echte koning.
We kletsen wat gezellig met elkaar Maar het duurt niet lang voordat we alle drie weer snel erg geil zijn.
Ik kijk toe hoe beide dames nu met elkaar zoenen en elkaar begingen te vingeren terwijl ik geamuseerd toe kijkt dan verdwijnt Sam tussen de benen van haar beste vriendin in en begint ze Carly te likken en dit vind ik enorm geil om te zien.
Na een tijdje te hebben toegeken neem ik plaats achter Sam en druk ik mijn lul haar kutje in en begin ik haar te neuken terwijl ze nu Carly beft.
Het is heerlijk om gelijktijdig iemand te neuken en ook om te zien hoe zij iemand beft het lijkt nu ent of ik via Sam een ketting mijn genot aan Carly doorgeeft.
Mijn handen rusten op de heerlijke heupen van Sam terwijl ik geniet van de gezichtsuitdrukking van Carly dat zij gelikt wordt door haar beste vriendin.
Na een tijdje worden de rollen omgedraaid en neuk ik nu Carly op zijn hondjes terwijl zij nu gelijktijdig Sam aan hef beffen is.
Ook dit is voor mij weer heerlijk om te ervaren en om te zien
Het is voor mij enorm genieten met deze twee geile meiden ik blijf Carly nu dan ook door neuken en ik geniet van haar strakke kutje terwijl zij Sam door blijf beffen.
Na een aantal; minuten in dit standje sek te hebben hou ik het niet meer vol en kom ik nu klaar in Carly en ik voel mijn sperma met golven haar kutje vol schieten.
Als ik mijzelf terugtrekt zie ik mijn sperma uit Carly kutje stromen en vervolgens zie ik de beiden meiden plaats nemen in standje 69 en nu elkaar gaan likken waarbij Sam dus mijn sperma uit het kutje van Carly likt
De dames liggen niet lang in dit standje want al snel drukken ze hun beide kutjes tegen elkaar aan en schuren ze tegen elkaar aan en neuken ze nu elkaar ik geniet vol op van deze geile show.
En het duurt niet lang voordat ik beide meiden ongeveer gelijktijdig zie klaarkomen.
Na al dit neukgeweld moeten e alle drie bijkomen en kletsen we nog met elkaar maar het is inmiddels diep in de nacht dus helaas is voor mij de tijd aangebroken om deze meiden te verlaten ik geef beide meiden nog een geweldige tongzoen en ik laat hun twee naakt achter op hun hotelbed en ik verlaat deze kamer met een gelukzalig gevoel en in het besef dat eend room van mij uitgekomen is een trio met 2 vrouwen en de werkelijkheid is beter dan mijn droom.
Met deze gedachten loop ik naar mijn hotelkamer toe en besef ik mij wat een geluksvogel ik al ben op mijn wereldreis tot nu toe en dat er hopelijk nog veel mooie avonturen zullen volgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6346 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn wereldreis 4”

Plaats een reactie