BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Erectieprobleem…, opgelost! (Deel 1 van 2)

Zoals in mijn profiel aangegeven vind ik het heerlijk om hier geile verhalen te lezen en af en toe mijn eigen, waargebeurde ervaring te delen. Het is echter alweer even geleden dat ik wat geschreven heb er is de afgelopen weken veel gebeurt. Naast de hele serie van IKEA test exercities (waarover later ook meer) een kort trainingsweekje gehad in de Ardennen, zijn de volleybal- en waterpolo-competities weer begonnen en natuurlijk is de sportacademie zelf is weer in volle gang. Daarbovenop heb ik ineens in diverse sportscholen hier in de buurt, acht klanten die mij betalen als hun personal trainer! Zes dames en 2 mannen, allemaal 40+. Maar daarover allemaal meer, later, nu eerst iets wat me afgelopen week is overkomen.

Van een van de lezers van mijn verhalen hier, las over mijn ‘probleem’ in mijn profiel van spontane, te pas en onpas, erecties en het mogelijke probleem hiervan als ik straks examen moet afleggen. Hij is professioneel balletdanser en gaf mij dé tip om een ‘Dance belt’ te dragen. Dus absoluut geen dwingende, knellende cockcage, maar zo’n speciaal string-ondergoed. Maar niet met touwtjes, maar een hogere tailleband om mijn taille niet te beknellen en met zachte stof die stevig je ballen en pik omhullen en netjes afdekt. Ik naar google en vond een winkel. Echter, mijn lichaamsmaat paste niet; Ik zou een mediummaat moeten bestellen (heupomvang) maar ik zag al dat dan de dekkende driehoek niet groot genoeg was voor mijn (slappe) ballen en pik. Ik mailde hem en hij antwoorde dat ik me moest melden in een winkel, waar ze de tailleband van een grotere maat konden verkleinen en weer volkomen naadloos zouden verbinden. Via google een winkel gevonden hier in Utrecht. Een winkel gevonden via google, in Hilversum. Via google een echte winkel gevonden, hier in Utrecht. Gemanaged door een bekende Nederlandse! Tja, wist ik veel….

Ze zijn maar een paar dagen per week open, maar ik er meteen naar toe (woensdagmiddag, 20 september). Sta daar in de veelal witte winkel, met oneindig veel dansschoenen en spiegels aan de muur. Maar ja, daar kom ik niet voor maar gelukkig draait al snel een verkoopster van achter de toonbank naar me toe, als een andere klant net heeft afgerekend. Ik zeg dus dat ik sporter ben, geen danser, maar op zoek ben naar een ‘Dance belt’? Ze bekijkt me van kop tot teen en weer terug, glimlacht en zegt doodleuk dat hier veel sporters komen. Shit, denk ik, waarom wist ik dit dus niet eerder, schamen die mannen zich hiervoor? En ze gaat verder. ‘En meneer, al bedacht wat voor model, enne maat? Ik zie platte medium heupen, maar ook een nogal groot te bedekken gebied…’, glimlacht ze breeduit met een hele mooie rij, witte tanden. Ik voel mezelf blozen, shit. Dat is niet cool~~~ ‘Aarzelend zeg ik te zacht ‘geen idee’. Ze knippert met haar grote ogen ‘Wat zeg je?’. Ik kuch en herhaal ‘Ik heb geen idee wat er allemaal is en ja, ik heb een probleem met standaardmaten. Qua heupen inderdaad een M- ‘e’tje, maar mijn zakie heeft denk ik wel zo’n XL-driehoek nodig’.

Ze houdt het niet en proest uit in hard lachen. Zo hard dat zich een tweede dame meldt vanachter een gordijn in de hoek van de winkel. ‘Linda! Sta je een klant uit te lachen! Hou op! Sorry meneer, sorry.’ Zal, ik u maar verder helpen? Ik vertel haar opnieuw mijn vraag en ook zij bestudeert me van ogen tot tenen en terug. Ik heb mijn gebruikelijke skinny jeans aan met een sport T-shirt. Ik weet, alles is best wel zichtbaar, maar OK, de stretchstof zit zo lekker. Zij verblikt of verbloosd niet ‘kom maar, ik zal je eens wat laten zien’ en loopt verder, gaat naast de nog kuchende Linda staan. ‘Pak ze maar eens Lin’ en terwijl Linda een lade opentrekt, draait ze zich naar mij en gaat verder. ‘OK, het model wat we altijd aanraden voor mannen zoals jij is de zogenaamde ‘T back thong dance belt’. Ik zal het je laten zien. Kijk dit is een gewone en dit de speciale, nog niet op jouw maat, maar zo zie je de verschillen het best’. Intussen legt ze de door Linda aangegeven dansbanden wijd uiteen gespreid op de glazen toonbank. Er zijn nog steeds andere klanten in de winkel, die langzaam langs de wanden met uitgestalde dansschoenen lopen. Mevrouw stuurt Linda erop af, terwijl ze met mij verder gaat.

‘Kijk, zie je het verschil in tailleband en driehoekige voorpaneel? De betere heeft een veel smallere band van maar 4 centimeter en een veel dunnere kruisband. Ook het voorpanel is veel verfijnder. Dat betekent wel dat je ballen en pik heel goed afgetekend blijven, maar die worden dan wel veel beter, comfortabeler op hun plaats gehouden. We kunnen zelfs rekening houden met het vaak voorkomende feit dat je ballen niet allebei even groot zijn en bijvoorbeeld ook dat je eikel wellicht een veel andere dikte heeft dan je pik. Nou, dat zichtbare is niet altijd gewenst of zelfs toegestaan, dus bijvoorbeeld stijlroom- en balletdansers zullen deze niet kiezen. Maar jij als sporter mag dat wel, je draag er tenslotte iets overheen’. Wat we ook aanraden is om in dit deel een speciale strook aan te brengen, super-elastisch als de andere, maar als je lekt trekt het niet door de band naar buiten’. Dat gesprek trekt de aandacht van de andere klanten, de moeder en dochter. Mevrouw ziet dat ook, glimlacht en kijkt me recht aan. ‘We hebben hierachter een pas/werkkamer, tenslotte maken we bijna alle high-end danskleding op maat. Dus als je wil, kunnen we nu daarnaartoe om Euh…, om je maten te nemen, OK?’. Nou graag dacht ik, ben er nu toch. Dus volg ik haar naar hetzelfde gordijn waar ze even geleden uit kwam.

Ik sta in een duidelijke werkkamer met allerlei machines, tafels en stapels gesorteerde stoffen. Sta daar wat rond te kijken als ze nogal direct zegt. Kleed je maar uit…, hoe heet je eigenlijk?’. ‘Janus Mevrouw’ antwoord ik, waarop ze knikt. ‘OK, Janus dus. Nou doe maar, we hebben hier vaak mannen over de vloer dus schaam je niet’. Maar toch verbaas ik haar als ik na mijn shirt (wat helemaal niet hoefde) mijn sneakers uit schop (geen sokken draag) en jeans omlaag stroop, diep voorovergebogen van mijn enkels trek en rechtop ga staan. LOL. Dit heeft ze niet gezien denk ik terwijl ik zie hoe werkelijk haar ogen groter worden, gezicht fronst en mond open valt. ‘Jezus jongen! Wat…, wat… o-mijn-god… wat een ding draag jij in het rond! ~~~~’ En dat terwijl mijn slappe ‘ding’ van maar een centimeter of 14, schuin rechts langs mijn zak omlaag hangt. Heerlijk die reactie. Iedere keer weer. ‘O shit…’, gaat ze verder ‘die eikel is echt veel dikker als je schacht…… enne……, wow… inderdaad de rechterbal groter dan de linker…, tjeeeee’ … maan…, maar- hemel, als dat je slappe is! Daar is inderdaad wel een XL-voorpaneel voor nodig! Wacht hier, ben zo terug. Waarop ze lang me heen loopt, achter het gordijn verdwijnt.

Gelukkig is het best wel warm in deze werkkamer en ik zie in de hoek ook een watertap staan, zo’n plastic omgedraaide bak en losse bekertjes. Ik loop er heen, tap er een vol en na een slok of twee komen Mevrouw en Linda terug. LOL. Ook Linda doet hetzelfde als zovelen voor haar. Staart zonder gene en vol ongeloof naar mijn kruis terwijl Mevrouw becommentarieerd ‘vandaar die XL Linda…, enne…, dat sixpack vertelt me dat we het ook erg stevig moeten gaan maken…’. Terwijl ze naar me toe komt gelopen. Ik slik mijn laatste water door, span mijn buikspieren overdreven aan in het hetzelfde ritme waarin ik drink. De dames genieten er duidelijk van, ook omdat dan mijn ballen en pik overduidelijk meebewegen. Linda legt intussen een 6-tal witte belts naast elkaar op een grote tafel, terwijl Mevrouw om me heen loopt, me bestudeert en een meetlint uiteen trekt.

‘Ok Janus, handen omhoog graag’. Terwijl ik dat doe, trekt zijn van achter een meetlint om mijn heupen, ver onder mijn navel en mompelt ’78 cm, das medium’. Dan lager, spant het lint dwars over mijn lul en ballen, trekt het aan en mompelt verder ’91 cm.. ai…. Dat is bijna een XXL Linda!’. Die met open mond ziet hoe Mevrouw me opmeet. Ik sta nog steeds met mijn handen ver omhooggestoken als Mevrouw weer terug is bij de tafel, een belt pakt en me aanreikt. ‘Trek deze maar eens aan, eens kijken hoe deze zit’. Ik laat mijn handen zakken, pak het ding aan, trekt hem iets uiteen en stap er voorzichtig, been voor been in. Trek hem omhoog en voel meteen dat hij veel te wijd zit. ‘Veel te groot’, zeg ik nog totaal overbodig. Dat heeft Mevrouw natuurlijk ook gezien, waarop die reageert en zegt ‘Tuurlijk joch, maar dat kunnen, moeten we innemen. Knijpers Linda!’. Linda spurt naar een rek, komt terug met grote metalen knijpers terwijl mevrouw weerzijde mijn heupen de tailleband spant en dubbelvouwt. ‘Knijper!’, Linda zet er een knijper op en herhaalt het aan de andere kant. Inderdaad zit de elastische tailleband nu lekker strak, verbergt de driehoek mijn hele kruis, al hangt mijn eikel en stuk van mijn lul nog wel onderuit. Dat wordt al minder als Mevrouw van achter de sterke, elastische kruisband aantrekt. Het ding vervormt werkelijk de driehoek die nu hard tegen mijn kruis drukt, terwijl ze ‘leg die lul eens goed Linda’ zegt, sjort ze alles stevig aan. Dat lukt helemaal als Linda zonder blikken of blozen mijn lul van bovenaf beetpakt en schuin omhoog zet. Naar links weliswaar. ‘Naar rechts graag, Linda’, geef ik gaan en opnieuw grijpt ze van boven de belt mijn lul, beter, mijn eikel beet en perst hem schuin rechts omhoog. Mevrouw zet de derde knijper erop en samen lopen ze, mij bestuderend, rondjes om me heen.

‘Handen omhoog Janus!’ beveelt Mevrouw, wat ik trouw doe. ‘Kijk maar eens Linda hoe die 3,5 centimeter hoge tailleband perfect past en de kruisband de onderkant van zijn voorpaneel alles laat afdekken en ondersteunen. We moeten het even aanpassen aan de verschillende grote van zijn ballen, en de veel dikkere eikel dan de pik, maar perfect, het ding zit perfect op dat tevens perfecte lijf’. ‘Tja’, vult Linda aan, ‘Die pik moet inderdaad zo, hem over die balzak omlaag persend kan gewoon niet, dan steekt die eikel veel te ver naar voor’. ‘Goed gezien meid’, gaat Mevrouw verder’ alsof ik er niet bij ben. ‘Zie je ook hoe zo’n ‘T-back thong dance belt’ naadloos en onzichtbaar blijft. Alles blijft goed te herkennen en je zult geen naden of riempje zien, ook niet op strakke kleding’. ‘Het is schitterend Mevrouw’, kreunt Linda bijna. Moet je zijn billen en hamstrings eens zien. Wooow! Helemaal onbedekt en opgespannen. Moeten we hem het nu niet laten testen?’. ‘Tuurlijk’ vult Mevrouw aan, ‘Janus, beweeg eens wat, dans of Euh… Euh… spring hier op je plaats, doe wat wilds!’. Desgevraagd maak ik wat volleybal sprongen, wilde karate-schopbewegingen met ver gespreide benen en buig zo ver en wild mogelijk diep voorover, achterover en opzij.

Het ding blijft perfect op zijn plaats, ik heb er totaal geen last van en vind het een vreemd gevoel dat ik dit ineens kan zonder dat mijn lul en ballen wild heen en weer slingeren. Eigenlijk hetzelfde als een erg strakke speedo, die helaas nooit sterk genoeg zijn om mijn erecties onzichtbaar weg te drukken. Deze wel? Ik weet het nog niet, dus flap ik het er maar uit. ‘Maar… Euh… dames, denken jullie dat dit ook mijn stijve kan stoppen?’ Ik heb er nogal last van dat ik te pas en oppas een stijve krijg enne… ik kreeg een tip een dance belt te dragen als ik dat niet wilde laten zien…’ De adem van de dames stokt, ik hoor ze letterlijk slikken als Mevrouw zacht kreunt ‘O god-jochie, in dat geval zal ik inderdaad een extra layer erin gaan zetten om dat apparaat tegen te houden en lekkend voorvocht te absorberen, want je zult wel heel veel lekken’. Linda zwijgt, staart heen en weer naar Mevrouw en mij. ‘O-mannetje, wat ben je toch een geil ding… hemels’. Linda ‘ontwaakt’ pas als mevrouw haar rechtstreeks aanspreekt, ‘kom, nu moeten we hem precies gaan meten. Doe dat ding maar eens voorzichtig uit Janus, laat de knijpers precies op hen plaats zitten.’ Ik doe dat voorzichtig en traag.

Ik sta weer volkomen naakt voor ze als ik zie hoe Mevrouw een meetlint en haar handen heeft en Linda een notitieblokje. ‘Handen omhoog Janus, om je die zogenaamde volledige zitplaats of extra-comfort te geven, terwijl al alle testikel en penislijnen behouden blijven, moeten we het een en ander weten. Bijvoorbeeld hoeveel dikker je eikel is dan je lul. Dus’ intussen zakt ze door haar knieën en pakt mijn lul beet en draait het meetlint halverwege om mijn schacht, ’10 cm meldt ze’, schuift dan het meetlint om de dikste rand van mijn paddenstoelvormige eikel, nog verpakt in zijn onbesneden huid, ’11,5cm…. nou dat is best wel veel. Genoteerd Linda?’. Linda knikt slechts. Dan pak Mevrouw me bij mijn ballen, glijd naar mijn linker zak en draait het meetlint er op de dikste plaats omheen ’15,9 zeg maar 16cm’, om vervolgens het meetlint om mijn dikkere rechterbal te draaien, ’16,9, 17cm Linda…, zo…, dat zijn flinke en volle projectielen jochie’ lang zacht kreunend terwijl ze overeind gaat staan. ‘Kijk Janus, deze maatgemaakte belt zorgt ervoor dat je geslachtsdelen tegen je lichaam gedrukt zitten, netjes op hun plek blijven zitten en daarbij is deze belt ook zo ontworpen om je specifieke mannelijke details niet te verhullen, zodat alle aandacht naar jou en je kwaliteit gaat. Zo Linda, dan weten we nu alles, toch? Linda knikt zwijgend. ‘Dan moet je weer aankleden Janus, zien we je straks in de winkel’. Terwijl lopen ze beide door het gordijn weg.

Ik kleed me aan, gaat best wel snel en pak eerste nog een beker water voordat ik erachter aan ga. Linda staat weer bij een klant, schoenen uit te zoeken en Mevrouw wenkt me naar de toonbank. ‘Zo Janus, dat worden dan vier op maat gemaakte en extra, dubbel gevoerde, ‘T-back thong dance belts’ in de kleuren wit, grijs, zwart en beige. Die kosten ieder standaard E38,42. Het op maat malen nog eens E28,50 per stuk. Dat maakt een totaal van E267,68. Verder krijg jij hier de 8% studentenkorting en als je deze klantenkaart invult, nog eens eenmalig 10% extra korting. Dan wordt het totaal E221,64. Tja, veel geld lijkt me dat voor een student, maar dan heb je ook echt wel wat. Met deze luxe belts ga je veel beter presteren, dat weten we van andere sporters’. Nou, denk ik, dat geld maakt me niets uit, ik krijg immers alle sportkleding vergoed van mijn ouders. Ze steunen me perfect. Daarom werd ik des te meer verbaasd toen ze zei dat ik wel extra korting kan verdienen als ik, zoals ze zei ‘Ze met me mogen spelen, tijdens de nog te plannen pas-sessie…!’ Ik slik, maar ga zonder blikken of blozen verder, kijk haar recht in haar bruine ogen aan en vraag doodleuk ‘hoeveel korting Mevrouw?’, heel serieus, alsof het me echt interesseert. ‘Nou Janus, gezien je kroonjuwelen en je goede conditie kan dat wel stevig oplopen als je wat speciale opdrachten, of beter, wensen vervult…, tot wel Euh…, Euh…, 70% ?!, dan kost de hele serie belts je nog maar E103,70 of zo…….’ en ze kijkt me vragend aan.

‘MMmm, speciale wensen…, nou ik geloof wel wat u bedoeld Mevrouw…, toch?’. Ze glimlacht ‘jazeker, dingen die Linda en ik alleen met een echte man kunnen doen inderdaad…’. ‘OK dus’, denk en zeg ik hardop, de arme geil nieuwsgierige student spelend, wanneer?’. Ze slaat een grote, papieren agenda open op de toonbank en terwijl ze erin kijkt ‘Die belts kan ik al wel snel af hebben, kun je bijvoorbeeld vrijdagochtend voordat we opengaan om twaalf, dus hier om een uur of negen zijn?’. Ik kijk in mijn telefoon. Dat is snel denk ik nog, maar ach, als ik die training eens een keer laat schieten, waarom niet. ‘Afgesproken’. Desondanks krijg ik wel een deel voor te schieten van de rekening, ze neemt geen risico om maatwerk te doen voor niets. Ik pin dus 100 Euro. Krijg een bonnetje en de groet, ‘Tot vrijdag Janus!’ terwijl ze achteruit wegloopt, door het gordijn verdwijnt. Terwijl ik naar de uitgang loop snelt Linda me voor, ze maakt de deur los, die zat dus op slot toen ze met mij bezig waren! ‘Tot vrijdag’, zeg ik tegen de heftig blozende Linda.

Dat is deel 2, de ‘pas-sessie’ die ik later deze week zal proberen te schrijven.

(PS ** Uiteraard alle namen (behalve die van mij) vervangen om hun privacy te borgen **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 8663 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie