BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Niemand zeggen 4

De gezamenlijke lunch met het team was een leuke afleiding voor Sofie. Het lukte haar om haar gedachten los te krijgen van Stephan en haar toenemende verlangen. Ze had heerlijk een uurtje met haar collega’s kunnen bijkletsen en leerde hen wat beter kennen. Het was fijn even zonder Stephan te zijn, al betrapte ze zich erop dat ze hem begon te missen. Zijn speelse en ondeugende toenaderingen maakten het werken met saaie cijfers een stuk leuker.
Ze stapte met haar collega’s de lift uit en zag dat de deur van Stephans kantoor op een kier stond. Simone klopte op de deur en liep naar binnen om hem zijn broodje te geven. Terwijl Sofie het kantoor passeerde, gluurde ze naar binnen om een glimp van hem op te vangen. Hij stond achter zijn bureau met een bundeltje papieren in zijn hand. Met zijn andere hand hield hij zijn mobieltje tegen zijn oor.

Ze zette haar tas neer en ging achter haar bureau zitten. Ze begon met het doornemen van haar e-mails. Ze kwam iets tegen waarvan ze niet wist hoe ze het moest verwerken. Ze vroeg het Simone.
“Dat is een cliënt van Stephan,” zei ze. “Vraag het hem straks maar, hij is nu nog even bezig.” Ze liep terug naar haar bureau.
Sofie trok de lade van haar bureau open om een memoblok te zoeken. Tot haar verbazing zag ze een lingeriesetje liggen. Zwart met gouddraad. Er lag een gevouwen briefje op. Snel griste ze het briefje en het memoblokje uit de lade en sloeg het dicht. Ze vouwde het briefje open.
‘Ik kan niet wachten tot ik dit van je lijf kan rukken.’
Ze glimlachte en stopte het snel in de lade terug. Wanneer had hij dit gedaan? Tijdens de lunch? Zou de maat kloppen? Ze voelde een zeker opwinding vanbinnen. Ze wilde het passen en zien hoe ze eruit zou zien met dit delicate stof over haar intiemste delen. Ze kon niet wachten tot ze Stephan kon laten zien hoe het zou staan.

Ze had moeite zich op haar werk te concentreren. Haar gedachten bleven bij Stephan en het setje dat in haar lade lag. Hij was één keer langs hun werkplek gelopen om koffie te halen, voor de rest bleef hij in zijn kantoor. Tot haar ontzetting had hij haar niet eens aangekeken toen hij haar passeerde. Had ze iets verkeerd gedaan? Had ze hem moeten bedanken?
Ze besloot hem een mailtje te sturen.
‘Is alles goed?’
Vijf minuten later kreeg ze een mailtje van hem terug. ‘Druk.’
Sofie zuchtte. Korter had zijn antwoord niet kunnen zijn. Ze zuchtte en richtte haar aandacht weer op haar werk.

Om vijf uur ging iedereen naar huis. Simone pakte haar jas van de kapstok en keek naar Sofie. “Ga je mee?”
Sofie schudde haar hoofd. “Ik maak even deze pagina af,” antwoordde ze naar waarheid. Stephan zou ze vandaag niet meer zien, dat was zeker.
Zodra Simone de gang op liep, trok Sofie haar bureaulade open, pakte het lingeriesetje en gooide het in haar tas. Als Stephan het wilde zien, kon hij haar erom smeken! Haar de hele middag zo negeren. Dacht hij dat ze een simpel speeltje was?
Ze voerde de laatste gegevens in en sloot vervolgens het programma af.
Ze slaakte een gilletje toen ze twee handen in haar nek voelde. “Gelukkig ben je er nog,” hoorde ze Stephan achter zich zeggen.
Ze kwam overeind en draaide zich om, zodat hij haar los moest laten. “Waar was je vanmiddag?” vroeg ze boos. “Je blijft de hele dag in je kantoor, je gaat niet mee lunchen, je mailt één woord terug en je kijkt me niet eens aan als je koffie gaat halen. Moet ik me nu dolgelukkig in je armen werpen?”
Stephan keek haar rustig aan. “Je mag je ook dolgelukkig op je bureau werpen,” antwoordde hij.
“Ik ben niet dolgelukkig,” beet ze hem toe. “Je hebt me genegeerd.”
Stephan knikte. “Toen ik koffie haalde wel, ja. Ik wil niet dat mensen over ons gaan roddelen. Daarnaast had ik het vanmiddag werkelijk druk, anders was ik wel vaker langsgekomen om je te zien en je te plagen. Hoe vond je je cadeautje?” Hij grijnsde ondeugend. “Ik hoop dat ik je maten goed heb gegokt.”

Sofie keek naar haar tas. “Ik heb nog niet naar de maat gekeken,” gaf ze toe.
Stephan merkte dat ze rustiger werd en kwam dichterbij. Hij legde zijn handen op haar heupen, trok haar naar zich toe en keek in haar ogen. “Dat losse haar staat je veel beter dan die staart van vanochtend,” zei hij goedkeurend.
Sofie glimlachte en legde haar armen om zijn nek. Voor ze er erg in had, had ze haar lippen al op die van hem gedrukt. Als reactie trok hij haar dichter tegen zich aan en kon ze duidelijk het bewijs van zijn opwinding tegen haar onderbuik voelen.
Stephan legde een hand op haar borst. Met zijn andere hand trok hij haar bloesje uit haar rok. “Zeg het als ik moet stoppen,” zei hij. “Maar doe het snel, anders is het te laat.”
Sofie liet haar vingers door zijn haren gaan. Haar opwinding nam in een razend tempo toe. Ze peinsde er niet over om hem tegen te houden. Ze wilde dit.

Stephan gaf haar een paar tellen om te reageren, maar ze bleef stil. Verlangend pakte hij de onderkant van haar bloesje en trok het omhoog. Sofie strekte haar armen boven haar hoofd om hem te helpen het bloesje uit te trekken. Een tel later lag het over het beeldscherm van haar computer geworpen. Schaamteloos liet hij zijn blik op haar borsten rusten. Ze reikte op haar rug en maakte het haakje van haar beha los. Met een achteloos gebaar smeet ze hem opzij en keek hem verlangend aan.
Teder legde Stephan zijn handen over haar borsten. Ze sloot haar ogen en haalde snel en onregelmatig adem. Zoekend liet ze haar vingers langs de rand van zijn broek gaan. Zodra haar vingers grip vonden, trok ze zijn overhemd uit zijn broek. Op de tast maakte ze de knoopjes één voor één los.
Ongeduldig trok Stephan het uit en gooide het opzij. Hij draaide haar een stukje en liet haar een stap naar achteren zetten. Ze voelde de rand van haar bureau tegen haar bovenbenen. Hij tilde haar op en liet haar op de rand zitten. Hij boog zich naar voren en nam haar harde tepel in zijn mond. Zachtjes kreunde ze van verlangen. Met zijn vingertoppen streelde hij haar andere borst.
Ze voelde een aangename sensatie door haar lijf gaan toen hij aan haar tepel zoog. Ze legde haar handen in zijn haren en gooide haar hoofd achterover.

Zachtjes legde hij zijn vrije hand aan de binnenkant van haar benen. Rustig schoof hij die omhoog, waardoor hij haar rokje opstroopte. Ze wiebelde heen en weer, zodat hij het rokje over haar billen kon schuiven. Met zijn bovenbeen drukte hij haar benen uit elkaar. Ze legde haar handen in zijn haren en trok hem gretig naar zich toe.
“Ik wilde je rustig verwennen,” zei Stephan met haar lippen op de zijne. Hij pakte haar heupen vast en trok haar dichter naar de rand van het bureau. “Maar ik betwijfel of ik die zelfbeheersing nog heb.”
Sofie beet zachtjes in zijn onderlip. “Ik ben niet breekbaar,” zei ze om hem aan te moedigen.
Hij bracht zijn handen naar haar kruis en liet zijn vingers over de stof van haar slipje gaan. Hij voelde haar warmte en vochtigheid. Sofie hapte kort naar adem door deze aanraking. Er ging een heerlijk schokje door haar lichaam toen haar gevoeligste plekje werd aangeraakt. Stephan liet zijn vingers op en neer gaan, doelgericht en zelfverzekerd. Hij wilde haar en zij wilde hem.

Sofie maakte zich van hem los. Ze zette haar handen op het bureau en drukte zich omhoog. Zonder dat ze iets hoefde te zeggen, begreep Stephan de boodschap. Hij pakte de rand van haar slipje en trok het naar beneden. Zodra het slipje op de grond lag, greep Sofie naar zijn riem, maar Stephan deed een stap naar achteren om haar handen te ontwijken. “Alles op z’n tijd,” zei hij beheerst. “Hier loop ik al twee dagen aan te denken.”
Ze reikte naar haar voet om haar pump uit te trekken, maar bedacht zich toen Stephan zijn hand tussen haar benen legde. Verlangend greep ze zijn schouders en drukte haar mond op die van hem.
Zijn vingers gleden moeiteloos tussen haar lipjes heen. Ze haalde snel en onregelmatig adem. Zachtjes beet ze in zijn onderlip en greep met haar vingers zijn haren vast.
Zijn vinger streelde over haar gevoelige clitje. Door het vocht van haar verlangende opening was zijn vinger al behoorlijk nat, waardoor hij soepel over haar knopje gleed. Ze hapte naar adem en spreidde haar benen verder. “Oh Stephan,” kreunde ze. Bij de tweede streling liet ze zich achterover zakken en leunde ze op haar ellebogen op haar bureau. Genietend keek ze naar hem op. Stephan bleef in haar ogen kijken terwijl zijn vinger over haar gevoelige knopje bleef strelen. Haar mond zakte een stukje open en ze haalde hijgend adem.

Hij liet zich op zijn knieën zakken en zijn vingers gleden over haar vochtige lipjes. Wetend wat er komen zou, greep ze met haar vingers naar zijn haren om hem naar haar hunkerende clitje te trekken, maar haar vingers grepen enkel lucht.
“Beheers je,” fluisterde hij, al kostte het hem duidelijk zelf ook moeite zich te beheersen. “Je zit al twee dagen in mijn hoofd, ik wil er nu volop van genieten. En daar zul jij weer van genieten, dat weet ik zeker.” Hij blies zachtjes op haar knopje.
De koude luchtstroom die plotseling over haar warme, verlangende en natte clitje streek, liet haar huiveren en ze uitte een zacht kreetje. “Ik wil niet meer wachten,” bracht ze jammerend uit. “Ik wil je nu.”
Gehoorzaam bracht hij zijn mond naar haar kruis. Zodra zijn tong haar clitje raakte, leek haar lichaam te exploderen van genot. De hitte van zijn tong veroorzaakte een aangename sensatie op haar natte knopje. Hij zakte een beetje en liet zijn tong tussen haar lipjes glijden.
Genietend sloot Sofie haar ogen en greep met één hand zijn haren vast. Haar andere hand legde ze op het bureau zodat ze op haar elleboog kon leunen om te zien hoe hij haar likte.
Ze voelde dat hij zijn tong in haar opening drukte. Ze hapte naar adem en gaf zich over aan het genot dat hij haar bezorgde. Ze verlangde er ontzettend naar om zijn pik in haar mond te kunnen nemen. Ze was razend benieuwd naar zijn smaak. Helaas had hij zijn broek nog aan en had ze zijn pik nog niet eens gezien.
Ze opende haar ogen weer en hief haar hoofd om te kunnen zien hoe hij haar neukte met zijn tong. Met hongerige ogen keek hij naar haar op. Het oogcontact maakte hen allebei nog geiler en hongeriger naar elkaar.
Zijn tong maakte plaats voor twee vingers en verplaatste zich weer naar haar clitje. Gulzig zoog Stephan eraan, likte eraan. Zoog er weer aan… Ondertussen gleden twee vingers steeds opnieuw bij haar naar binnen en naar buiten.
“Oh Stephan,” bracht ze genietend uit. Ze werd geiler en geiler. Met beide handen greep ze haar borsten en kneep erin. Ze hapte naar adem en voelde haar orgasme naderen.
“Oh Stephan,” herhaalde ze en ze kneedde haar borsten. “Kom in me, alsjeblieft,” smeekte ze. “Kom in me en neem me.”
Als antwoord versnelde hij het tempo van zijn vingers. Met een gil liet Sofie zich terug op haar rug zakken en rolde haar tepels tussen haar vingers. Het orgasme raasde door haar lichaam. Haar benen schokten. Ze greep de rand van het bureau boven haar hoofd vast en maakte haar rug hol.
Zijn vingers gleden langzaam weer naar buiten. Hij gaf nog enkele zachte likjes op haar knopje voor hij zich terugtrok en overeind kwam. Nagenietend lag ze op haar rug op het bureau op adem te komen. Ze keek naar hem op met een uitdagende blik in haar ogen. Ze wilde meer. Veel meer.

Na een paar tellen liet ze zich van het bureau zakken en hurkte voor hem neer. Ze keek naar hem op terwijl ze de rand van zijn broek pakte. Het bewijs van zijn opwinding was overduidelijk. Deze keer hield hij haar niet tegen.
Sofie maakte haar blik van Stephans donkere ogen los om te zien wat haar vingers beetje bij beetje zouden onthullen. Ze maakte de knoop los en trok de rits naar beneden. Ze haakte haar vingers achter de rand van zijn boxer en trok die tegelijk met zijn broek naar beneden. Halverwege zijn bovenbenen liet ze zijn kleren los. Zijn pik was hard en ze zag een druppel voorvocht. Verlangde hij net zo erg naar haar zoals zij naar hem?
Ze pakte zijn pik vast. Hij voelde hard en warm aan in haar hand. Opnieuw zochten haar ogen die van hem en hielden ze elkaars blik vast. Als vanzelf bewoog haar hand heen en weer langs zijn pik. Ze haalde oppervlakkig adem en stelde voor hoe ze op haar bureau lag met zijn pik diep in zich. Of zou hij haar tegen de muur drukken en diep in haar stoten? Misschien zou hij haar wel op de grond leggen.
Met haar duim streek ze over zijn eikel en smeerde zo zijn voorvocht uit. Ze hoorde hem een goedkeurend geluid maken. “Ik wil je,” zei ze zacht.
Hij legde zijn hand in haar haren en trok haar naar zijn pik. Gewillig opende ze haar mond en likte zijn eikel. Ze voelde hoe hij haar haren vastpakte, maar hij hield zijn hand stil. Sofie legde haar hand op zijn bil en sloot haar lippen om zijn eikel. Verwachtingsvol sloot hij een moment zijn ogen. Haar vrije hand vond zijn ballen en kneedde ze zachtjes, wat Stephan een goedkeurende grom ontlokte.
Aangemoedigd door zijn reactie liet ze haar tong langs zijn eikel glijden. Ze zoog aan zijn eikel, liet haar tong erlangs glijden en zoog er weer aan.
Stephan verstevigde zijn grip op haar haren en keek op haar neer hoe ze zijn eikel likte. Hij trok haar naar voren, zachtjes, maar toch haar mond opeisend. Haar tong streelde langs zijn pik toen hij verder in haar mond schoof. Ze trok zich een stukje terug, keek ondeugend naar hem op en nam hem vervolgens weer dieper in haar mond. Haar vingers bleven zijn ballen constant strelen en zachtjes kneden terwijl haar tong hem helemaal gek maakte van genot. Hij wilde haar. Zelden had hij zo op springen gestaan als nu.

Stephan deed een stap naar achteren. Sofie bewoog echter met hem mee en zoog aan zijn eikel. Hij kreunde en probeerde zijn zelfbeheersing te bewaren. “Stop, Sofie, anders gaat het te snel. Fuck, wat maak je me gek.”
Ze liet zijn pik uit haar mond glijden, maar waar haar mond zojuist had gezeten, sloten nu haar vingers zich om zijn pik en liet ze haar hand heen en weer gaan. Ze lette erop extra aandacht te besteden aan de rand van zijn eikel. Stephan hapte naar adem en er ging een schok door hem heen. Bijna kwam hij klaar, maar Sofie liet hem net op tijd los.

Hij pakte haar bij haar bovenarmen en trok haar overeind. Opgewonden keek ze hem aan, maar voordat ze iets kon zeggen had hij haar al omgedraaid en voorover op het bureau gedrukt. Ze leunde op haar ellebogen en keek hem uitdagend over haar schouder aan. Hij kwam vlak achter haar staan en pakte zijn keiharde pik vast. Ze was ervan overtuigd dat ze drijfnat moest zijn. Uitnodigend zette ze haar voeten een stukje uit elkaar en drukte ze haar kontje omhoog. Hij had een perfect uitzicht op haar lipjes, die glinsterden van het vocht.
Hij zette zijn pik tegen haar opening en drukte naar voren. Ze voelde hoe hij haar lipjes uit elkaar duwde en naar binnen drong. Ze kreunde van genot en voelde dat hij haar verder opvulde. Het voelde geweldig! Hij gleed een stukje terug, om vervolgens weer naar binnen te glijden, nu wat verder. Hij herhaalde dit een paar keer om haar vocht over zijn pik te verspreiden tot hij helemaal in haar zat. Hij moest zijn uiterste best doen zich te beheersen.
“Dit gaat hard worden,” waarschuwde hij. “Je hebt me buiten zinnen gemaakt met die mond van je.”
Sofie haalde onregelmatig adem. “Doe maar,” antwoordde ze. “Dat is precies hoe ik je wil; hard en diep.”
“Uw wens is mijn bevel,” mompelde Stephan. Hij pakte haar beide heupen en gaf een harde stoot. Hij drukte haar tegen het bureau.
Ze hapte naar adem. “Oh shit, ja!” riep ze en ze greep de rand van het bureau vast. Ze schoof naar voren en voelde haar tepels over het koude blad onder haar glijden. De hitte van hun lichamen en de kou van het bureau bezorgden haar een ongekende sensatie.
“Zet je schrap,” zei Stephan met opeengeklemde kaken en hij begon fel in haar te stoten, hard en diep. Sofie liet zich over het bureau zakken en schreeuwde van genot. “Ja, ja, Stephan, precies zo!”
Hij greep haar haren bij elkaar en trok er een beetje aan. Ze kwam omhoog tot ze weer op haar ellebogen leunde en werd gedwongen naar het plafond te kijken terwijl hij genadeloos op haar inbeukte. Haar borsten schuurden heen en weer over het blad van haar bureau.
“Dit is nog beter dan wat ik in mijn hoofd had,” zei Stephan achter haar. Ze knikte, niet in staat hem te antwoorden. Ze schreeuwde het uit van genot.
“Oh shit, Stephan, ik kom bijna! Niet stoppen, niet stoppen!”
Stoppen was hij zeker niet van plan. Ook zijn hoogtepunt kwam dichterbij. Hij liet haar haren los, greep haar heupen en begon nog harder en sneller in haar te stoten.
Met een enorme explosie denderde haar orgasme door haar lichaam. Stephan bleef genadeloos doorgaan, waardoor haar orgasme bleef aanhouden. Grommend en kreunend drukte hij zich diep in haar. Zijn heupen schokten ongecontroleerd terwijl hij zich diep in haar kutje leegspoot.
Uitgeput liet Sofie zich voorover vallen. Haar benen trilden na van haar intense hoogtepunt. “Oh shit, Stephan, wat ben jij een beest.”
Stephan grijnsde en liet zich buiten adem in de bureaustoel zakken. “Ik wilde net hetzelfde zeggen over jou.” Hij schoof een stoel naar haar toe zodat ze kon zitten. Dankbaar plofte ze erin neer en kwam enigszins weer op adem. “Dat was geweldig.” Ze keek hem aan. “Zullen we tijdens de werktijden maar doen alsof dit nooit is gebeurd?”
Stephan knikte. “Het lijkt me beter dat we dit tussen ons houden. Simone vilt me levend als ze dit merkt. Dat gaat lastig worden, ze voelt dit soort dingen feilloos aan.”
Sofie keek ondeugend. “Doe je dit vaker?”
Stephan schudde zijn hoofd. “Niet op mijn werk. Ik heb af en toe wel eens een onenightstand gehad, maar nooit hier.”
Sofie glimlachte en zei: “Ik had nooit verwacht dat ik dit in me had.”
“Verwacht maar dat je mij binnenkort weer in je hebt,” merkte Stephan op.
Sofie lachte. “Je bent verschrikkelijk. Ik zal me maar weer eens aankleden, dan kunnen we naar huis.”
Stephan kwam overeind en trok zijn broek op. Hij keek toe hoe Sofie haar kleren bij elkaar zocht en zich begon aan te kleden. Hij trok zijn overhemd aan en knoopte hem dicht. Hij zette de stoelen terug en schoof het bureau – dat blijkbaar onder hun enthousiasme was verschoven – terug op zijn plek.
Sofie pakte haar tas en liep met Stephan mee naar de lift. Het beeld van die ochtend kwam weer naar voren: Stephan die haar tegen de wand drukte en haar neukte.
Ze schrok toen Stephan haar vastgreep en haar met haar rug tegen de spiegel van de lift drukte. “Je moest eens weten wat ik nog meer met je van plan ben,” zei hij zacht. “Waar ik je nog meer wil neuken.”
Het leek wel alsof ze een marathon had gelopen. Ze keek hem opgewonden aan. “Hoe laat begin je morgen?” vroeg ze ondeugend.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 9719 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Niemand zeggen 4”

Plaats een reactie