BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zwemmen met Karlijn (1 van 3)

Na de scheiding van mijn ouders trok ik bij mijn vader in. Hij kocht een klein vrijstaand huisje in de polder achter Emmeloord. De buren woonden 50 meter verder op. Met hun deelden we de achtertuin en een grote landbouwschuur. Ons huishouden was een echt mannen huishouden. Samen sleutelen aan mijn scooter en mijn vaders 900cc Kawasaki. Samen dingen in en rond het huisje verbouwen. Er kwam een moment dat we besloten aan zwembad te maken. De buren hadden daar wel oren na. Zij groeven de kuil met een dieplepel van hun boerderij en wij zorgden voor de bouwmaterialen. Mijn vader en ik legden het filter en pompsysteem en de verwarming aan. Het resultaat was geweldig. Zeker omdat onze buren twee mooie meiden van mijn leeftijd hadden.

We BBq-den regelmatig samen met onze buren, genoten van de zelfde muziek en hingen vaak in de schaduw onder de grote iepen of in het zwembad. Zo ook die avond.

Mijn vader was een weekend met zijn maten op de motor weg en de ouders van de buurmeiden waren naar een theater voorstelling in Scheveningen en zouden daar overnachten. Ik had met de meiden afgesproken om een BBQtje voor te bereiden en zij zouden drank en muziek regelen. We hadden heerlijk gegeten, net iets te veel gedronken. Mia, de jongste van de twee meiden was naar bed gegaan. Toen ik tegen twaalven weer naar de tuin ging hoorde ik zachte muziek en het geluid van iemand, zwemmend in ons zwembad. “Hey Karlijn, wat doen je in het zwembad?” vroeg ik. Ik bleef aan de grond genageld staan… Ze leek geen badpak te dragen. “Wat denk je dat ik aan het doen ben?“ Antwoordde ze lachend. “Ja, dat zie ik.” Ze ging staan en toonde trots haar borsten. “Ik heb niets aan…” gniffelde ze. “Helemaal naakt?” vroeg ik verbaasd.

Ze ging staan met haar rug naar mij toe. De aanblik van haar blote lichaam deed me wat. Haar kont glinsterde in het flakkerende licht van de tuinfakkels terwijl ze over tot haar knieën in het water stond. Als ze zich zou omdraaien zou ik haar voorkant kunnen zien. Natuurlijk had ik wel eens gefantaseerd over haar. Maar wat ik nu zag deed mijn lul groeien in mijn jeans. Verdomme, ik kon het niet geloven toen ze zich omdraaide en me een blik gunde van haar prachtige borsten. Haar linkerhand hing voor kruis. Ze keek brutaal en glimlachte. “Ik had geen zin om mijn badpak aan te trekken. Ik dacht mijn zusje slaapt en ik had gehoopt dat jij niet zou komen…“

Verbaasd en steeds geiler wordend bewonderde ik de prachtige borsten van Karlijn. Haar lichaam glom in het schaarse licht. Ik wist dat ze een mooi lichaam had en had gefantaseerd over ”ons” maar holy shit, haar borsten waren zo veel beter dan ik nooit gedroomd. Groter, steviger, haar tepels kleiner en lichter dan gedacht. Ik had mij haar regelmatig in gedachte gehad als ik had af getrokken. “Joey, waarom kleedt je je niet uit en kom je er ook in? Het water is perfect. Het voelt zo verfrissend.” Natuurlijk wist ik dat ik niet naakt kon gaan met mijn buurmeisje, hoe graag ik dat ook wilde. Durfde ik dat?

Hoewel ze net achttien was, en ik net zevenentwintig, was ze bijna tien jaar jonger dan ik. Bovendien waren haar ouders en mijn vader goede vrienden. Wat zou het voor hun vriendschap betekenen als ze dit zouden weten? Haar ouders waren gereformeerd en ook Karlijn en haar zus waren zo opgevoed. Ik wist dat als dit uit zou komen er grote problemen konden ontstaan. Maar, ze zag er zo verdomd lekker uit. Haar lange blonde haren die om haar schouders lagen haar mooie gezicht en haar glimlacht. Ze was gewoon onweerstaanbaar. Haar tepels waren zo hard dat ik ze bijna kon proeven. Zonder er zelfs verder bij te denken had ik mij uitgekleed.
Zonder er bij na te denken liep ik naakt naar haar toe. Ze had gegniffeld toen ik mijn T-shirt uitdeed. Haar zachte kreuntje toen ik mijn gulp opende en mijn jeans en boxer liet zakken…

Toen ik het koele water instapte realiseerde ik mij dat mijn geslacht trots naar voren stond. Ze giechelde gespannen maar ook blij dat ik op haar uitdaging inging. Ze sloeg haar armen om mij heen en drukte haar heerlijk lijf tegen de mijne. Ik had in mij geile dromen haar als zo vaak aangeraakt, maar nu… haar borsten tegen mijn borst, haar handen op mijn billen en als klap op de vuurpijl mijn stijve tegen haar onderbuik. Ze zoende mijn mond en duwde haar tong naar binnen. Kohlere, ze ging voortvarend te werk. Ik liet mij overdonderen door deze jonge meid. Ik genoot van het moment, haar handen op mijn billen en onze tongen die worstelden. Met alles wat ik voelde wist ik… Ze wilde meer! En kon alleen maar denken aan het spelen met haar tieten, haar hand op mijn pik, of zelfs haar mond op mijn stijve. Mijn handen gingen op onderzoek uit. Van haar billen naar haar flanken. Ik streelde haar borsten en kneep er zachtjes in. Ze kreunde gesmoord door onze zoenende monden.

Hoelang we zo stonden? Geen idee. Ze verbrak de kus. “Ik ben warm en wil je beter leren kennen…” lachte ze. We gingen het zwembad uit en liepen naar de schuur waar ook handdoeken hingen. Daar zette ik haar met haar kont op de tafel en pakte een handdoek om haar voeten te drogen. Speels opende ze haar benen. Ik was even niet voorbereid op de aanblik van haar vrijwel kale schaamheuvel. Ik zag een touwtje tussen haar lipjes. *Dat gaat m niet worden* dacht ik. Zal deed haar voet naar voren. “Droog me af en maak mij warm.” Zei ze zacht. Eerst droogde ik haar linker voet af en via haar bovenbenen gingen mijn handen en de handdoek naar haar andere voet. Toen ik dicht langs haar kruis ging kreunde ze zacht.

Ik legde de handdoek weg en Karlijn spreidde haar benen en trok me naar haar toe. Ik liet mijn hoofd naar haar hals gaan en zoende haar. Ze duwde mijn hoofd omlaag naar haar linker borst. “Zoenen ze en sabbelen mijn tepeltjes.” Gebood ze. Ze wist exact wat ze wilde. Haar vrije hand gleed over mijn lichaam. Mijn handen lagen op haar bovenbenen.

Karlijns borsten waren heerlijk, haar tepeltjes zalig. Het duurde te kort, mijn pik was keihard, gewoon door het gevoel van haar warme, zachte lichaam dat lekker strak tegen het mijne aan drukte. Vooral toen haar handen een pad over mijn blote borst begonnen te slepen, voordat ze over mijn buikspieren gleden. Ze duwde mij iets naar achteren en haar hand ging naar mijn onderbuik. “Kohlere… wat is die groot en hard.” Zei ze zacht en ze sloot haar hand om mijn pik en ze begon mijn pik te strelen. “Oh, wauw! Je bent een dikke, nietwaar?” Ze grijnsde en leek behoorlijk blij met de grootte van mijn lul.

Toen stopte mijn hart bijna toen ze haar lippen de mijne raakte. Hoewel ik wist dat ik het niet zou moeten doen, gaf ik toe en liet mijn tong in haar mond zakken en kreeg een kick van het gevoel van onze tongen die in de war raakten, vooral toen ze begon te zuigen op het puntje van mijn tong, waardoor ik een hint kreeg van haar mondelinge vaardigheden.
Haar borsten duwden tegen mijn lijf. Haar ogen glinsterend van opwinding, ze duwde me op mijn rug. Ze keek verlekkerd naar mijn geslacht en trok me zachtjes af. Ik was verbaast toen ze haar lippen om mijn eikel sloot. Kohlere wat was dat lekker. “Wil je meer?” vroeg ze zacht. Ik begreep haar vraag even niet. Meer? Als in klaar komen of… Ze wachtte mij reactie niet af. Ze klom op de tafel en ging wijdbeens over mijn heupen zitten. “Toe… zeg het dan.” Ik slikte. “Toe zeg dan dat ik je pik in mijn kutje moet nemen.” Ik slikte en knikte van JA. “Toe dan… neem mijn pik in je prachtige kutje.” Geen seconde ging verloren. “Dat gaat niet, ik ben ongesteld maar…”

Ze pakte mijn lul beet wipte liet haar schaamlipjes op en neer langs de schacht van mijn pik gaan. Ze keek me straks aan. “Ik heb zo vaak gefantaseerd over hoe het zou zijn… steeds met het handvat van mijn haarborstel langs mijn lipjes en in mijn kutje, denkend dat het een harde pik zou zijn.” Ze ging sneller heen en weer. Mijn pik harder tussen haar lipjes heen en weer rijdend. Ze begon zachtjes te kreunen, mijn handen gingen naar haar flanken en ik hield haar stevig vast. Ik mijn gedachte zou ik mijn pik het liefst diep in haar geduwd hebben, maar voor nu… Luidere kreunen, ze keek me aan… “Jaaaaaa… het gaat…” haar ogen draaide weg, ik greep haar kont vast en voelde hoe ze verstarde. Nog een paar bewegingen van haar onderlijf en ook ik kwam klaar! Mijn zaad spoot tussen haar hand en haar buik omhoog. Toen ik uit gespoten was liet ze mijn pik los en kwam ze voorover liggen. Hoelang we zo lagen? Geen idee. “Dat was spannend ” was het eerste wat ze zei. Toen stond ze op en liep naar de douche die we in de schuur gemaakt hadden. Ik bleef nog even liggen en genoot van het moment, de ervaring en het prachtige meisje onder de douche. Nadat ze een handdoek had omgeslagen verdween ze naar huis. Ik heb onze sporen uitgewist en ben naar huis gegaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13738 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie