BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Niemand zeggen 5

Sofie kon zich moeilijk concentreren op haar werk. Na de intense neukbeurt met Stephan gingen ze na een kort afscheid naar hun eigen huis.
Toen Sofie die ochtend op haar werk arriveerde, zat Stephan al in zijn kantoor. De deur was gesloten en ze hoorde dat hij zat te telefoneren.
Ze controleerde haar e-mail. Er waren een aantal mailtjes van cliënten binnengekomen, maar niks van Stephan. Ze bedankte Simone toen die een beker koffie bij haar neerzette. Een tikje jaloers zag ze haar vervolgens met een beker koffie naar Stephans kantoor lopen. Ze had het graag zelf gebracht, maar het zou opvallen als ze te veel met hem zou optrekken. Ze opende een e-mail en ging aan het werk. Op een kladblok maakte ze aantekeningen, om vervolgens met de gegevens aan de slag te gaan.
Net toen ze een slokje koffie nam, zag ze een mailtje van Stephan binnenkomen. Ze voelde haar opwinding toenemen en probeerde niet te glimlachen. Ze legde haar pen neer en opende het berichtje.
‘Kun je een pak papier voor me halen en naar mijn kantoor brengen?’ Geen groetjes, geen kusje, niks. Kort, krachtig en zakelijk. Ze dronk haar beker leeg en ademde teleurgesteld in.

“Ik ben zo terug,” zei ze en verliet de werkplek. Ze nam de lift naar de begane grond.
Vriendelijk begroette ze de receptioniste en liep de hoek om. De deur naar de voorraadkast was gesloten. Ze ging naar binnen, deed het licht aan en sloot de deur achter zich.
Ze zag wat rekken staan met diverse kantoorbenodigdheden. Pennen, notitieblokken, nietjes…
Achterin stonden de dozen met printpapier. Ze liep naar achteren en zag een aangebroken doos op de grond staan. Met een zucht bukte ze zich over de doos heen.

Plotseling grepen twee sterke handen haar borsten vast en werd ze omhoog getrokken. Met haar rug kwam ze tegen een harde borstkas te staan. Geschrokken hapte ze naar adem en probeerde zich tevergeefs los te wurmen.
“Rustig aan, lekker ding,” hoorde ze Stephans stem geamuseerd zeggen. Ze staakte abrupt haar verzet. “Stephan, gek!” Ze lachte en legde haar handen op zijn armen.
Stephan grinnikte en kneedde zachtjes haar borsten. “Ik zit de hele ochtend al aan je te denken,” zei hij. “Ik moest je even in mijn handen voelen.”
Gewillig drukte ze zich tegen hem aan. Ze kon zijn stijve pik duidelijk tegen haar billen voelen drukken. “Ik heb je setje aan,” zei ze hees. “Het past perfect.”
Stephan gromde. “Ik wil die kleren van je lijf scheuren. Laat zien. Trek je kleren uit.”
Ze verstijfde. “Hier? Wat als er iemand binnenkomt? Ik moet zo terug voor ze me missen.”
Stephan liet haar los en stapte naar achteren. “Dan kun je maar beter opschieten,” merkte hij ondeugend op. “Ik laat je pas gaan als ik heb gezien hoe het je staat.”

Ze wilde protesteren, maar zag aan zijn vastberaden blik dat hij het meende. Ze pakte haar truitje en trok het over haar hoofd. Zijn ogen lieten haar geen seconde los. “Perfect,” merkte hij tevreden op. “Nu de andere helft.”
Zenuwachtig onder zijn blik ritste ze haar rok los en liet hem zakken. Ze stapte eruit en stond in enkel haar beha, slipje en pumps voor hem.
Stephan bekeek haar schaamteloos en genoot van zijn uitzicht. “Dit staat je fantastisch. Draai je om.”
Ze kon het verlangen in zijn intense blik zien. Het wond hem op om haar zo te zien. Ze voelde zich begeerd en sexy. Ondeugend glimlachte ze en draaide zich om, waarbij ze haar heupen bewust wat meer bewoog dan nodig was. Ze kon zijn blik bijna op haar huid voelen zoals ze daar stond. Als vanzelf gingen haar handen naar achteren om over haar billen te strelen.
“Je vraagt erom dat je hier nog een half uur blijft,” merkte Stephan met een hese klank in zijn stem op.
Trots en uitdagend keek Sofie hem over haar schouder aan. Ze draaide zich om en kwam naar hem toe. Vlak voor hem bleef ze staan. Hij legde zijn handen op haar borsten. Zachtjes liet hij zijn vingers over haar huid glijden. Ze voelde het tot diep in haar onderbuik. Ze haalde diep adem en keek in zijn donkere ogen.

“Ga maar snel terug,” zei hij met tegenzin. “En vergeet dat papier niet mee te nemen.”
Ze draaide zich om en liet plagend haar vingers langs de harde bult achter de rits van zijn broek glijden. Hij gromde en deed een stap naar achteren. Zwijgend liet hij zijn ogen over haar heen glijden. “Ik moet naar een afspraak,” zei hij zacht. “Ik ben over een uur of twee terug. Misschien kunnen we dit straks afmaken.” Ze keek hem na toen hij de voorraadkamer verliet.
Met een schok realiseerde ze zich dat ze in haar ondergoed stond en er elk moment iemand binnen kon komen. Haastig trok ze haar kleren aan, greep een pak papier en haastte zich naar de lift.
De deur van Stephans kantoor stond open. Sofie stapte naar binnen, maar Stephan was er niet. Ze legde het pak papier op zijn bureau en ging terug naar haar bureau.

Het werd steeds lastiger zich te concentreren op haar werk. De hele tijd bleef ze aan Stephans hongerige blik denken. Nog steeds leken zijn handen over haar borsten te strelen. Haar tepels waren hard en haar kutje was nat. Ze verlangde naar Stephan. Ze wilde hem weer diep in zich voelen en zichzelf verliezen in het genot dat hij haar bezorgde. Haar clitje tintelde, smachtend naar een aanraking. Ze vermoedde dat de kleinste aanraking haar al een orgasme zou kunnen bezorgen.
“Gaat het wel goed met je?” hoorde ze Simone vragen. Sofie keek op en zag dat ze haar bezorgd aankeek. “Je ziet er wat verhit uit. Je hebt toch geen verhoging?”
Sofie voelde het bloed naar haar wangen trekken. Snel toverde ze een glimlach tevoorschijn. “Nee hoor, ik voel me prima. Ik heb de trap genomen in plaats van de lift. Ik denk dat ik te snel gelopen heb.” Ze hoopte dat het overtuigend klonk en dat Simone niet verder zou vragen.
Gelukkig was dat het geval en was Simone zelfs zo vriendelijk een glas water te halen voor Sofie. Dankbaar pakte ze die aan en nam een paar grote slokken. Het gevoel van de koude vloeistof die door haar keel ging, leek haar enigszins af te koelen.
Voor ze er erg in had, vroeg ze zich af hoe Stephans warme vloeistof in haar keel zou voelen. Dolgraag wilde ze zijn harde pik in haar mond hebben. Ze was benieuwd naar de smaak van zijn zaad. De beurt die hij haar gisteren gegeven had, was ontzettend intens geweest. Kort en krachtig, precies waar ze op dat moment behoefte aan had. Zou hij ook aan haar denken?

Gelukkig slaagde Sofie erin haar werk weer op te pakken en gelukkig lag ze snel weer op schema. Ze ging dan ook enthousiast in op de uitnodiging om met het team te gaan lunchen. Tot haar grote vreugde ging Stephan vandaag wel mee, al deed ze haar best zo normaal mogelijk te doen en haar enthousiasme te onderdrukken. Hij praatte met Simone over zijn bezoek aan zijn cliënt. Uit niets bleek dat hij Sofie gisteren had uitgewoond, hij keek zelfs nauwelijks naar haar.

De liftdeuren schoven open en ze stapten naar binnen. Sofie kwam naast Stephan te staan, maar hij bleef met Simone praten. Ze luisterde naar haar andere collega’s, die grappige anekdotes uit hun leven uitwisselden.
“Gisteren zat mijn kat in de wasmachine,” mengde Sofie zich in het gesprek. “Ik gooide wat was erin en ze sprong verontwaardigd naar buiten. Ik schrok me rot!” Er werd gelachen.
“Wat voor kat is het?” vroeg Stephan koeltjes.
Sofie wist dondersgoed welke kant hij dit gesprek op liet gaan. “Een sphynx,” antwoordde ze onschuldig.
Roy, een collega, grinnikte. “Dus je hebt thuis een kale poes?”
Ze voelde een hand op haar bil. Snel keek ze naar Stephan, maar die hervatte het gesprek met Simone. Hij was de enige die dichtbij genoeg stond om zijn hand daar neer te leggen. Ze kreeg het warm en voelde zijn vingers zachtjes over haar bil glijden.

Opgelucht haalde ze adem toen de lift stopte en de deuren openden. Stephan haalde zijn hand weg en ze liepen naar buiten. Ze wilde zijn hand weer voelen, maar met haar collega’s in de buurt was dat onmogelijk.
Ze volgde haar collega’s naar hun favoriete zaak en vaste tafel. Ze kwam naast Stephan te zitten. Ze bestelde een uitsmijter en hoorde Stephan een broodje martino bestellen. Tot haar verbijstering bleek de uitsmijter uit drie boterhammen te bestaan en het ‘broodje’ van Stephan was een half stokbrood.
Roy merkte haar verbaasde blik op. “Je krijgt hier wel waar voor je geld,” merkte hij vrolijk op.
Simone grinnikte. “Ons geld? Stephan betaalt.”
Stephan trok een mondhoek op. “Dat kan ik aftrekken van de belasting, de rest trek ik van jullie salaris af.”
Simone snoof. “Er wordt hier niks afgetrokken.”
Roy lachte en zei: “Bij Stephan niet, nee. Wanneer ga je weer eens daten? Straks verschrompelt hij helemaal.” De rest lachte vrolijk mee. Sofie vertelde maar niet wat er gisteren op haar bureau was gebeurd.
Stephan keek Roy kalm aan en zei rustig: “Ik heb thuis nog wel een lege bus Pringles en een spons erin.”
Simone sloeg tegen zijn arm terwijl de groep dubbel lag van het lachen. “Gedraag je!” beet ze hem toe.
Stephan pakte zijn stokbrood op. “Ik gedraag me altijd, maar vraag niet hoe. Je moest eens weten wat ik na werktijd op mijn bureau doe.”
Sofie voelde het bloed naar haar wangen stijgen en ontweek zijn geamuseerde blik. Ze at van haar omelet en volgde de vrolijke gesprekken.

Roy wendde zich weer tot Sofie. “Heb je een foto van die kale poes?” vroeg hij.
“Roy!” riep Simone verontwaardigd.
Met een gebaar ter overgave hief hij zijn handen. “Ik bedoel die kat!” Sofie lachte, zocht een foto op haar mobieltje en liet die zien. “Jezus!” riep Roy. “Wat een lelijkerd! Ik heb nog nooit zo’n enge poes gezien.”
Grinnikend borg Sofie haar telefoon weer op. “Ik moet haar elke week insmeren met olie, anders droogt ze uit.”
Stephan grijnsde ondeugend. “Wrijf haar dan maar regelmatig in, een droge poes kunnen we niet gebruiken.”
Simone sloeg haar ogen ten hemel en maakte een dramatisch gebaar. “Ik geef het op, jullie zijn reddeloos verloren.”
Stephan nam de laatste hap van zijn broodje en veegde zijn handen af aan zijn servet. “A dirty mind is a joy forever. Toch, Sofie?”
Sofie voelde haar wangen warm worden. “Een mens heeft wat te lachen nodig,” antwoordde ze een beetje onzeker. Ze nam een slok melk.

Bijna verslikte ze zich toen ze Stephans hand op haar bovenbeen voelde. Ze keek naar hem, maar met zijn andere hand opende hij een mailtje op zijn telefoon. Ze trok snel de onderkant van haar truitje naar voren in de hoop zijn hand voor Simone te verbergen.
Stephan merkte het op en maakte er dankbaar gebruik van door zijn hand omhoog te laten gaan. Snel nam ze een slok melk in de hoop wat af te koelen, maar ze stond al in vuur en vlam.
Ze voelde zijn vingertoppen de binnenkant van haar dij strelen. Wanhopig probeerde ze haar ademhaling onder controle te houden zonder haar collega’s iets te laten merken. Haar benen gingen als vanzelf verder uit elkaar. Ze hoorde Stephan met iemand praten, maar ze kon het gesprek niet volgen. Haar aandacht was bij zijn strelende vingers, die steeds dichter bij haar kruis kwamen.
Ze slaagde er met moeite in een kreuntje in te houden toen zijn vingers de stof van haar slipje raakten. In een rustig tempo liet hij ze op en neer gaan over haar gevoelige knopje.
Haar ademhaling werd onregelmatig. Zelden had ze zich zo geil gevoeld. Ze was als de dood dat haar collega’s het zouden merken, maar tegelijkertijd was deze spanning supergeil.
Helaas duurde het niet lang en moesten ze terug naar kantoor.

In de lift kwam Sofie deze keer voor Stephan te staan. Bewust stapte ze wat verder naar achteren dan nodig was om haar collega’s wat meer ruimte te geven. Ze stond vlak voor Stephan, maar bewaarde expres een kleine ruimte tussen zijn kruis en haar billen.
Voorzichtig bracht ze haar hand naar achteren en vond meteen wat ze zocht. Zijn pik was een beetje verhard, maar niet volledig stijf. Ze zou hem laten ervaren hoe opgewonden ze was.
Haar vingers volgden de lengte van zijn pik. Ze voelde hem harder worden en voelde zijn adem in haar nek. Ze bleef zijn inmiddels keiharde pik over zijn broek heen strelen en wachtte ogenschijnlijk onschuldig tot de lift hun etage bereikte.
“Sofie, kan ik je gelijk even spreken over je auto?” vroeg Stephan verbazingwekkend koeltjes.
Sofie keek hem over haar schouder aan. Uit niets bleek dat hij met een keiharde erectie achter haar stond. “Nu meteen?” vroeg ze. “Natuurlijk.”
Simone glimlachte naar haar. “Ga voor zoveel mogelijk opties,” adviseerde ze plagend.
Sofie glimlachte ondeugend. “Dat zal ik zeker doen.” Ze liepen de gang in.

Stephan hield de deur van zijn kantoor voor Sofie open. Vol verwachting liep ze naar binnen.
Nauwelijks had hij de deur gesloten of hij had haar met haar rug tegen de muur gedrukt.
“Heb je enig idee hoe moeilijk een erectie te verbergen is?” vroeg hij. “Bovendien kan dat knap pijnlijk worden als die te lang blijft.”
Sofie haalde bijna hijgend van verlangen adem. “Doe er dan maar snel wat aan,” antwoordde ze.
“Onder werktijd?” reageerde hij. “Wil je dan geen bedrijfswagen uitzoeken?”
Ze keek hem vol verlangen aan. “Ik laat me liever rijden.”

Ruw draaide hij haar om en trok haar rok omhoog. Ze zette haar handen tegen de muur, spreidde haar voeten en duwde uitnodigend haar billen naar achteren.
Stephan maakte zijn broek los. “Geen geluid,” zei hij. Ongeduldig trok hij haar slipje naar beneden en liet zijn keiharde pik langs haar opening glijden. Ze was zeiknat van opwinding. Verlangend draaide ze met haar heupen.
Sofie bracht een hand naar haar kutje en spreidde met haar vingers haar lipjes. Met een flinke stoot kwam hij bij haar binnen. Ze hapte naar adem en probeerde een kreet te onderdrukken.
“Doe ik je pijn?” vroeg hij bezorgd.
Sofie hijgde van opwinding en schudde haar hoofd. “Nee,” antwoordde ze buiten adem. “Absoluut niet. Ga door.”
Hij legde zijn handen over haar borsten en begon stotende bewegingen met zijn heupen te maken. Ze voelde zijn pik naar binnen en weer terug schuiven in haar kutje. “Ja,” bracht ze genietend uit. “Ja, zo. Niet stoppen, doorgaan.”
Stephan legde zijn ene hand tussen haar schouderbladen en pakte met de andere haar heup vast. Vervolgens voerde hij het tempo van zijn heupen op.
Sofie kreunde zacht en drukte zich van de muur af. Stephan duwde haar echter terug. “Geen geluid,” herhaalde hij. “Je wilt toch niet dat iemand je hoort en ons zo aantreft?”
Sofie kon niet helder meer denken. Het genot had haar verstand overgenomen.
Stephan pakte haar haren en trok haar hoofd achterover. Ze keek naar het plafond en probeerde zo stil mogelijk te zijn. Hijgend haalde ze adem.

Ze schrok toen er op de deur werd geklopt. Stephan legde snel zijn hand over haar mond. “Wat is er?” vroeg hij ongeduldig en stopte met stoten.
Tot Sofies ontzetting ging de deurklink naar beneden en ging de deur een stukje open. Gelukkig slechts op een kier, zodat zij ruim buiten zicht bleven.
“Sorry dat ik stoor. Willen jullie wat drinken?” vroeg Simone vriendelijk.
Stephan zag dat Sofie hem met grote ogen over haar schouder aankeek. Ze was doodsbang om betrapt te worden. De kans was groot, maar dat wond hem enkel nog meer op. “Koffie, graag,” antwoordde hij en hij liet zijn pik langzaam in en uit haar natte kutje glijden.
“En jij, Sofie?” vroeg Simone.
Sofie probeerde Stephan tegen te houden, maar die ging gewoon verder. “Thee,” antwoordde ze gehaast. “Een schepje suiker.”
“Willen jullie het daar hebben?”
Stephan liet zijn handen over Sofies ontblote billen glijden. “Zet het maar op Sofies bureau, we zijn hier bijna klaar.”

Tot Sofies opluchting werd de deur weer gesloten. Stephan drukte Sofie weer tegen de muur. “Bijna klaar,” mompelde hij en legde zijn hand weer over haar mond. Meteen begon hij weer stevig in haar te stoten.
Sofie kreunde en zou het uitschreeuwen als zijn hand niet op haar mond drukte. Ze voelde een druk opbouwen in haar onderbuik. Genietend sloot ze haar ogen en hield haar handen tegen de muur gedrukt. De druk nam toe en haar benen trilden. Ze hield het niet meer, het genot werd te intens.
Haar handen raakten het tapijt dat op de vloer lag. Op handen en knieën zat ze op de grond. Stephan bewoog met haar mee toen ze zich liet zakken en pakte haar heup. Zijn andere hand hield hij op haar mond gedrukt. “Klaar voor de laatste ronde?”
Sofie knikte flauwtjes en zette zich schrap. Met een dierlijke grom begon hij weer te stoten. Ze voelde haar borsten onder zich schommelen in het ritme van zijn heupen. Ze sloot haar ogen en voelde haar orgasme losbarsten. Haar heupen schokten toen het orgasme door haar heen raasde.
Stephan kwam na nog enkele stoten ook met een kreun klaar. “Jezus, Sofie,” bracht hij uit. Hij trok zich uit haar terug en liet zich op de grond zakken.
Sofie ging naast hem zitten en leunde buiten adem met haar rug tegen de muur. “Dat was intens,” bracht ze uit.
Stephan grinnikte. “Dat krijg je ervan als je me loopt op te geilen.”
Sofie lachte en legde haar hand op zijn bovenbeen. “Dat moet ik dan vaker doen.”
“Bespaar me,” zei Stephan. “Het scheelde niet veel of Simone had ons gezien.”
Sofie wist dat hij gelijk had, maar zat nog te veel na te genieten om zich er op dat moment druk over te maken. “Stel je voor dat ze jaloers wordt.”
Stephan grijnsde. “Jaloers? Ze vilt me levend als ze merkt dat ik een werknemer neuk.”
Sofie glimlachte liefjes. “Laten we dan maar hopen dat niemand erachter komt.”
Stephan kwam overeind en fatsoeneerde zijn kleren. “Ik zal je de lijst met beschikbare modellen mailen,” zei hij. “Dan kun je er rustig over nadenken.”
Sofie keek naar zijn kruis. “Ik weet al welk model ik wil rijden.”
Stephan liet zijn blik over haar heen gaan. “Ik denk niet dat mijn schoonmaakster het leuk vindt als er nog meer vlekken op de vloer komen.” Hij had een ondeugende twinkeling in zijn ogen.
Ze keek naar beneden en zag dat er wat zaad tussen haar lipjes door op het tapijt sijpelde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 5229 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Niemand zeggen 5”

Plaats een reactie