BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

My little slut caught

“Nance? Nance!”
Waar was ze? Mijn geroep werd vertroebeld door de kakofonie van de andere vakantiegangers die aan de table d’Hôte deelnamen, maar het was zeker hoorbaar. Ik dwaalde door de tuin op zoek naar haar, van het zwembad tot de BBQ tot de grill, waar iemands vriendje iedereen aan het verbazen was met zijn barbecuekunsten. Wat een moment voor haar om te verdwijnen! We hadden dringend ijs nodig en ze had gezegd dat de man van de eigenaresse van de agriturismo een grote vriezer met een aantal zakken van het spul had. Nu was geen van beiden te vinden en hoewel ik zeker genoot van de warme, aangeschoten gloed die zich door het feest verspreidde, begon ik me steeds meer te verbazen, zo niet te irriteren, over de plotselinge, onverklaarbare afwezigheid van mijn vrouw.

“Heb jij Nance ergens gezien?” vroeg ik aan een van de buren op ons vakantie adres toen ik door de tuin liep. “Geen spoor van haar. Ze was een tijdje geleden op de binnenplaats, denk ik. Aan het praten met Armano.” Armano leek overal te zijn waar Nance was, sinds het haar toen ze aan het zwembad lag, was opgevallen dat hij zijn ogen niet van haar af kon houden. Hij was heel gastvrij geweest en had ons wegwijs gemaakt.

We waren op vakantie en ze was gelukkig. Dat was duidelijk te zien aan de gloed op haar wangen en haar ontspannen uitstraling. Ik ook, denk ik, blij dat we allebei na een drukke tijd konden genieten. We genoten van de tijd die we samen waren. Beste vrienden, en na alle jaren nog steeds gepassioneerde lovers.

“Nance?” Ik was door de kamer van ons vakantiehuisje gelopen en had op de binnenplaats gekeken. Geen spoor van haar, precies zoals één van de vakantiebuurtjes had gezegd. Ik draaide me om en begon langzaam de met tapijt beklede trap op te lopen, waarbij het geklets en geroezemoes van het de table d’Hôte geleidelijk afnam. Ik had net mijn mond geopend om haar weer te roepen toen ik boven me, op de verdieping, een gedempte voetstap hoorde, evenals – ternauwernood – andere herkenbare geluiden: geritsel, gefluister, een ademstoot.

Nance? Mijn vraag was nu stil, echoënd in mijn hoofd. Het geroezemoes van het feest nam verder af. Ik was ongeveer halverwege toen ik ze zag. Een flits van beweging in mijn blikveld deed me naar links draaien, en toen ontvouwde zich alles: een voet – haar voet – toen nog een voet, toen kuiten, toen haar jurk – de zomerjurk die ik voor haar had gekochte en die haar rondingen zo heerlijk omsloot – en toen haar hele lichaam. En Armano.

Ze waren als één persoon in elkaar verstrengeld in het schemerige avondlicht van de slaapkamer. Kussend, diep zoenend. Ze stonden tegen de muur en Armano had zijn hand onder haar jurk, tussen haar benen. Haar ademhalingen en snikken waren als kleine gedempte explosies die de stilte van de kamer vulden.. Hij kuste nu haar nek en haar borsten, en in het vervagende licht kon ik nog net haar slipje zien dat rond haar linkerenkel rustte.

Ik stond verstijfd op de trap, gefixeerd, zwijgend, kijkend naar haar, naar hen, als in een droom. Haar gezicht was bleek, haar lippen getuit in een zucht van genot bij Armano’s aanraking. Ik wist meteen dat hij zijn vingers in haar had gestoken. Ik wist hoe nat ze was alleen al door haar uitdrukking, alsof ik haar zelf aanraakte, haar zijdezachte kutje die om me heen bewoog en pulseerde, haar geur die mijn hoofd vulde. Haar ogen hadden een afstandelijke blik die ik goed kende, en ik kon aan de manier waarop ze ademde zien – korte, stille, fluisterende ademhalingen – dat ze op het punt stond klaar te komen.

Ik denk dat ik boos, jaloers en zelfs woedend had moeten zijn. Dit was niet onze afspraak. Maar ik herinner me in plaats daarvan een soort stille verbazing die snel werd opgevolgd door een intense, krachtige, dringende opwinding en trots. Wat is ze toch een lekker sletje. Ik wilde meer dan wat dan ook dat ze met Armano klaarkwam. Ik wilde haar orgasme pulserend tegen zijn vingertoppen. Ik wilde dat ze hem zou doordrenken. Ik wilde dat hij haar daar zou nemen, met haar jurk om haar heupen omhoog geduwd, haar te horen hijgen als Armano bij haar van achteren naar binnen ging, haar gefluisterde smeekbeden te horen om haar te neuken en om in haar klaar te komen. Mijn hart bonsde in mijn borstkas. Het genot en verlangen dat ik in haar gezicht zag bedwelmde me, voerde me mee. Ik was zelden zo snel keihard geworden, mijn pik spande tegen mijn spijkerbroek.

Het geluid van het gezelschap buiten dat plots wat harder klonk schokte me terug naar de realiteit; er stonden mensen op mij te wachten en voordat ik ook zou worden gezocht, liep ik een paar stappen terug, nog steeds overvallen door wat ik net had gezien. Ik draaide me om en glipte stilletjes de trap af. Ik bewoog me in een roes de avond in. Iemand anders haalde uiteindelijk wat ijs uit één van de andere gebouwtjes. Nance verscheen op een gegeven moment weer. Armano ook, iets later. Er werd gedronken en gelachen en uiteindelijk hartelijk afscheid genomen; de menigte slonk en wij gingen terug naar ons huisje.

Ze droeg nog steeds de zonnejurk, dezelfde waarin ik haar met Armano had gezien. Ik staarde naar haar terwijl ze haar oorbellen uitdeed, de herinnering aan haar met hem zorgde ervoor dat ik me extra bewust werd van de welving van haar heupen, de volheid van haar borsten, de zachtheid van haar huid. Hoe vaak was ze met hem klaargekomen? Beelden flitsten door mijn hoofd: haar slipje om haar enkel, Armano’s hand onder haar jurk, tussen haar benen, haar gezicht wanneer ze zijn pik voelde kloppen toen hij in haar klaarkwam. Ik merkte dat ik naar haar toe reikte en haar kuste met een honger die ons beiden verraste. Ze reageerde op mijn kus met een eigen flirterige, brutale zoen alsof ze me uitdaagde haar te bevredigen.

Ik bewoog mijn hand onder haar jurk, tussen haar benen en gleed langzaam met mijn vingertoppen langs de binnenkant van haar dijen, haar warmte en natheid trokken mijn vingertoppen als een magneet naar boven. Ik liet ze vlakbij het kruis van haar slipje zweven, waarvan ik wist dat het doorweekt was, zonder het ook maar aan te raken. Toen ik eindelijk mijn vingertoppen lichtjes over de natte plek liet gaan, hoorde ik haar gefluisterde kreun. Ze was doorweekt. Had hij haar geneukt? Is hij in haar klaargekomen? Ik weet niet of mijn pik ooit harder is geweest dan die avond. Beelden bleven door mijn hoofd gaan: zijn harde pik in haar, zijn handen op haar kont terwijl hij langzaam van achteren in haar bewoog. Haar natheid en hitte die om zijn pik heen. Zijn sperma druipend in haar slipje nadat ze was teruggekeerd naar de tabel d’Hôte, een ondeugend geheim tussen haar benen terwijl ze had gelachen en over koetjes en kalfjes had gesproken met andere aanwezigen. Had hij haar geneukt? De gedachte was nu bijna een refrein. Wat zeker was, was de vochtige warmte in de zachte zijde tussen haar benen.

Ik schoof het soppende stuk stof langs haar dijen naar beneden, draaide haar om en fluisterde haar dringend toe dat ze op haar knieën op het bed moest gaan zitten. Ze deed wat haar gevraagd werd. Ik schoof haar zomerjurk omhoog rond haar heupen en maakte mijn spijkerbroek los. Toen ik mijn pik in haar schoof, was ze drijfnat. De binnenkant van haar dijen waren glazig van het geile vocht. Van haar? Van hem? Ik stelde me meteen voor hoe hij in haar zou klaarkomen, haar zou vullen. Was hij in haar klaargekomen?
De gedachte maakte me hongeriger, harder, bijna gek. Ik gleed met één hand over haar rug en greep in haar haren. Ze schreeuwde het keer op keer uit terwijl ik haar nu harder neukte, haar natheid en de gedachte aan zijn sperma in haar, rond mijn pik, deden me zwellen in haar. Ze draaide zich om, keek me in de ogen en op dat moment, slechts een fractie van een seconde, zag ik triomf in haar uitdrukking. Haar kutje trok zich samen rond mijn pik.

“Ik ga klaarkomen,” zei ik nors. De hitte van mijn zaad spoot diep in haar en we pulseerden een paar tellen in elkaar, terwijl we allebei worstelden om op adem te komen. Toen ik me langzaam terugtrok, was het opwindend om te zien hoeveel van mijn zaad uit haar gezwollen spleet droop. Gemengd met het zijne, dacht ik bij mezelf. Gemengd met het zijne.

Nog steeds half-hard, wakkerde de gedachte mijn bijna uitzinnige verlangen weer aan. Ik moest haar proeven. Wij allebei nog steeds zwaar ademend en haar jurk nog steeds rond haar heupen omhoog geduwd terwijl ze met licht gebogen knieën op het bed lag, plaatste ik mijn gezicht tussen haar dijen en likte langzaam een paar druppels sperma op van haar dij. Ze kreunde zachtjes en moedigde me aan. Ik likte eerst langzaam maar steeds gretiger elke druppel die uit haar kut sijpelde op, terwijl ik omhoog keek om de verbaasde, extatische blik op haar gezicht te zien. Ze kreunde opnieuw toen mijn tong zachtjes haar kutje uitlikte en vervolgens aan haar clit zoog.

Ik was weer keihard, haar kutje vol van nattigheid, sperma en fluweelzacht genot nodigde me uit.
“Neuk me,” fluisterde ze dringend. “Neuk me nog een keer.”
Ze was nu zo opgewonden dat haar nattigheid op mijn ballen droop terwijl ik haar neukte. We neukten met een bijna wilde behoefte aan elkaar. Ik was bezeten alsof ik nu uren door kon gaan zonder te komen als ik dat wilde. De beelden bleven flitsen in mijn hoofd: haar uitdrukking toen ze klaarkwam tegen zijn hand, haar mond rond zijn harde pik, zijn zaad op haar lippen. De gedachte dat ze weer klaarkwam met een golf van vocht.
“Kom! Ik wil dat je in me klaarkomt,” schreeuwde ze.
Ik vertraagde, neukte haar dieper. Ze reikte naar achteren en pakte mijn harde lul, schoof hem uit haar en zette toen de gladde kop tegen haar kontgat.
“Neuk mijn kont,” hijgde ze op een dringende fluistertoon. “Ik wil dat je me in mijn kont neukt.”

Ik duwde mijn eikel langzaam bij haar naar binnen. Ze schreeuwde het uit zodra ik mijn staaf bij haar naar binnen duwde, haar kont strak en heet. Haar kreten werden luider en hoger toen ik langzaam dieper naar binnen drong. Ik reikte rond haar heupen en legde mijn hand tegen haar natte spleetje en clit. Nance legde haar eigen hand over de mijne en duwde mijn vingers tegen haar aan, in haar, terwijl ze bleef kreunen en schreeuwen. Mijn schacht was nu helemaal in haar kont geschoven en ik wiegde zachtjes heen en weer. Heeft hij haar kont geneukt? Dacht ik. Is hij in haar kont klaargekomen? Even flitste het beeld van zijn sperma in haar kont nadat hij haar had geneukt in dezelfde jurk die ze nu droeg door mijn hoofd. Ik voelde elke spasme en beweging die ze rond mijn pik maakte. Haar kreten werden luider en hoger en ze greep mijn hand tegen haar spleet toen ze weer klaarkwam. Ik hield het nog een seconde langer vol en toen explodeerde de hete uitbarsting van mijn sperma rond mijn pik in haar kont.

***
Bij een glas wijn een paar weken later thuis in de tuin, terwijl de zon langzaam onderging, vertelde ik het haar. We hadden al het grootste deel van de fles wijn op. Ze droeg toevallig hetzelfde rode jurkje waardoor ik moest denken aan wat ik die avond op vakantie had gezien.
“Je hebt die blik,” zei ze glimlachend. ” Je bent ver weg. Vertel me eens waar je over droomt.” Haar glimlach had iets flirterigs.
En het kwam er allemaal uit. Ik vertelde haar wat ik had gezien – de kussen, zijn hand onder de jurk, de extase in haar gezicht. Ik vertelde haar hoe toen ik die avond bij haar naar binnen was gegaan, ze natter was geweest dan ik haar ooit had gevoeld. Ik vroeg haar, ik moest het weten, of hij haar die avond had geneukt, de avond van de table d’Hôte.
Na de eerste schok bij het horen van mijn bekentenis dat ik haar en Armano had gezien, gaf ze haar eigen diepste verlangens prijs. Ze had hem geneukt, natuurlijk hadden ze geneukt. De details waren net zo sappig als ik had gehoopt: hoe hij haar met zijn hand had laten klaarkomen en hoe haar knieën bijna knikten. Hoe hij zijn natte vingers tegen haar lippen had gedrukt, ertussen, zodat ze zichzelf kon proeven. Hoe ze verdwaasd en euforisch terug naar beneden was gegaan, met een geheime, ondeugende ervaring die zich in haar verspreidde en in het kruis van haar slipje voelde druppelen naarmate de nacht vorderde.
De spanning dat Nance door mij ontdekt zou worden die avond had haar gek gemaakt, en ja ze gaf toe ze had graag bekeken willen worden of… of bete nog door ons beiden te worden geneukt.

(als je deze leest Nance; super blij dat je zo’n lekker openminded heet sletje bent)

X

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10692 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “My little slut caught”

  1. Dat is een belevenis dat naar nog vraagt. Eenmaal je haar ziet vrijen en klaarkomen met die vreemde man verlang je naar meer. Zo ook bij ons en telkens geniet ik intens om ze te zien en te horen. Meer van die verhalen die we in praktijk brengen nadien

Plaats een reactie