BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Niemand zeggen 8

Met een vloek trok Stephan zijn broek omhoog en knoopte hem dicht. Sofie bleef als versteend voor hem op haar knieën zitten met opgekropen rok en openhangende bloes. Haar beha zat boven haar borsten, maar vanaf de deuropening kon Roy dat onmogelijk zien.
Na een paar ongemakkelijke seconden was Roy de eerste die de stilte verbrak. “Sorry,” zei hij opvallend koeltjes. “Ik dacht dat iedereen weg was. Ik kom zo wel terug.” Hij stapte het kantoor uit en trok de deur achter zich dicht.
Sofie knoopte snel haar bloesje dicht. “Oh shit, wat nu?”
Stephan fatsoeneerde zijn kleren. “Ik praat wel met hem,” zei hij geruststellend. “Blijf maar hier.” Hij liet zijn blik over haar heen gaan. “Door die blos op je wangen krijg ik zin in de tweede ronde.”
Ze gaf hem een duw. “Dit is geen moment voor grapjes!”
Stephan grijnsde. “Wie zegt dat het een grapje was?” vroeg hij en verliet het kantoor voor ze kon reageren.

Roy zette net drie bekers koffie op een bureau toen Stephan de werkruimte binnenkwam. “Ik dacht dat je wel een koffie zou lusten,” zei hij kalm en schoof een beker naar Stephan.
“Komt Sofie niet?” Hij ging zitten en keek Stephan rustig aan, alsof hij Stephan en Sofie niet betrapt had.
Stephan trok een stoel naar het bureau en ging zitten. “Dat weet ik niet,” antwoordde hij.
Roy ging rechtop zitten. “Ik wist niet dat je er nog was, anders zou ik nooit zomaar je kantoor binnenkomen.”
“Wat kom je doen?” vroeg Stephan zonder zijn blik af te wenden.
Roy gebaarde naar het dossier dat op de hoek van het bureau lag. “Ik ben bij een cliënt geweest om wat gegevens door te nemen. Die wilde ik gelijk opbergen, ik heb thuis een hond die graag papieren opvreet.”
“Die kon je ook in je auto laten liggen,” merkte Stephan op.
Roy nam een slok koffie. “Het spijt me dat ik jullie zo heb gezien. Ik beloof dat dit onder ons blijft, maar ik verwacht wel een salarisverhoging.”
Stephan pakte ook zijn koffiebeker op. “Een schop onder je hol lijkt me realistischer.” Ze grijnsden en namen een slok koffie.
“Maar even serieus,” vervolgde Roy. “Ik zal dit onder ons houden.”
“Dat waardeer ik,” antwoordde Stephan. Hij trok het dossier naar zich toe en sloeg het open. “Ah, de tabakszaak,” zei hij en hij bekeek de laatste cijfers. “Die draait opvallend goed. Wat is hun geheim?”
Roy keek naar de map. “Ze hebben het randassortiment uitgebreid met woondecoraties. Het assortiment met wenskaarten hebben ze verkleind en ze hopen binnenkort een pasfotoservice te beginnen.”
Stephan knikte goedkeurend. “Verstandig van ze om te experimenteren, de wetgeving op rookwaren verandert sneller dan het weer.” Hij sloot de map weer.

Sofie kwam de werkruimte in en ontweek Roys blik. Ze trok een stoel naar het bureau en ging zitten, erop lettend een afstand van beide mannen te houden. Ze voelde zich ongemakkelijk en wist niks te zeggen.
Roy schoof haar de beker koffie toe. “Deze kun je wel gebruiken, geloof ik.” Ze bedankte hem en pakte de beker op. “Ik heb Stephan beloofd dat ik niemand iets zal zeggen,” stelde hij haar gerust.
Sofie glimlachte onzeker. “Dank je, dat vind ik fijn.”
Roy dronk zijn koffie op en kwam overeind. “Ik ga ervandoor. Ik zie jullie morgen weer.” Hij liep naar de deur, maar bleef daar staan en draaide zich om. “Doe me een lol, niet op mijn bureau.”
Stephan keek hem rustig aan. “Waar denk je dat we zijn begonnen?” vroeg hij koel.
Sofie voelde haar wangen warm worden.
“Eikel,” zei Roy lachend. “Fijne avond, tot morgen.” Hij liep de gang op.
Sofie begroef haar gezicht in haar handen. “Mijn God, hoe kon dit gebeuren…” mompelde ze tegen haar handen.
Stephan zette zijn lege beker neer. “Ik ben allang blij dat het Simone niet was, die zou me ter plekke castreren. Roy kan er de humor wel van inzien. Hij vroeg een salarisverhoging.”
Sofie keek hem ontzet aan, maar werd direct gerustgesteld door zijn geamuseerde blik. “Je boft met hem.”
Stephan knikte. “Ik bof met iedereen die hier werkt,” corrigeerde hij. “Toen mijn zakenpartner overleed, heb ik een manager benoemd die de personeelszaken van me overnam. Zo kon ik me op het andere werk richten. Ik heb heel erg getwijfeld tussen Simone en Roy.”
Sofie dronk haar koffie op. “Waarom koos je Simone?”
“Zij kan beter met mensen overweg,” antwoordde Stephan. “Roy probeert veel met humor op te lossen, maar hij voelt mensen minder goed aan.” Hij schoof de bekers bij elkaar. “Ik denk dat we beter een grote stap terug kunnen doen of misschien zelfs helemaal stoppen. In ieder geval niet meer op kantoor.”
Sofie zuchtte. “Ik weet het. Jammer… Ik moet bekennen dat juist die spanning heel opwindend is. Eigenlijk wil ik niet stoppen.”
Stephan keek haar aan. Natuurlijk wilde hij ook niet stoppen, maar ze moesten wel. Zeker op kantoor. “Wanneer komt je bus?” vroeg hij.
Sofie keek op haar gsm. “Pas over drie kwartier.”
Beiden zwegen even. De twijfel hing tussen hen in. Uiteindelijk vroeg Stephan: “Zal ik je thuisbrengen?”
Sofie knikte kort. “Graag,” antwoordde ze zwakjes. Ze trok haar rokje een stukje naar beneden toen ze opstond, zich zeer bewust van het feit dat haar slipje nog in Stephans broekzak zat.
Ze pakte haar spullen bij elkaar terwijl Stephan de bekers wegzette. “Ben je zover?” vroeg hij.
Sofie knikte en hing haar tas over haar schouder. “Je hebt, eh… mijn slipje nog.”
Stephan keek haar kalm aan. “Dat weet ik. Die krijg je thuis terug – als je je gedraagt.”
Ze liep langs hem heen en liet haar heupen expres wat meer schommelen dan nodig was. “Ik zal me gedragen zoals jij je gedraagt.” Stephan liet zijn blik op haar schommelende billen rusten terwijl hij het licht uitdeed en haar naar de lift volgde. ‘Lekker kontje,’ dacht hij bij zichzelf.

Stephan nam haar mee naar zijn auto en ze stapten in. Hij startte de motor en de radio ging aan. Rustig reed Stephan het parkeerterrein af en reed de weg op. Met zijn vingers trommelde hij op het stuur.
Sofie keek even vanuit haar ooghoeken maar Stephan. Hij hield zijn blik strak op de weg gericht. Ze legde haar handen op haar knieën en liet ze langzaam over haar bovenbenen omhoog glijden. Ze wilde dat het zijn handen waren, maar dat was geen optie tijdens het rijden. Ze schoof haar rokje een klein stukje omhoog en liet haar vingers langs de binnenkant van haar benen terug naar beneden glijden.
“Waar ben jij mee bezig?” vroeg Stephan.
Ze glimlachte liefjes. “Niks,” antwoordde ze onschuldig. “Ik verveel me gewoon, dan ga ik zitten friemelen.” Ze liet haar vingers langs de rand van haar rokje glijden en zag zijn kaakspieren bewegen.
“Dit is geen friemelen,” merkte hij op.
Sofie spreidde haar benen zover dat kon zonder hem te hinderen. “Is dit friemelen?” vroeg ze ondeugend en ze liet haar vingers over haar schaamlipjes glijden.
Stephan gromde. “Jezus, Sofie,” zei hij en hij dwong zichzelf naar de weg te blijven kijken. “Je maakt het me moeilijk.”
Sofie lachte liefjes. “Waarom niet? Hier kan Roy niet plotseling binnenkomen.”
Stephan grinnikte. “Roy niet nee, maar een vrachtwagenchauffeur zal een leuk uitzicht hebben.”
Sofie bloosde, maar liet zich niet afschrikken. In plaats daarvan schoof ze wat onderuit en liet haar vingers over haar clitje glijden. Haar mond stond een stukje open en ze sloot genietend haar ogen. Het werd wat eenvoudiger om zich voor te stellen dat het zijn vingers waren, maar toch voelde het lang niet zo lekker aan. Haar andere hand gleed omhoog over haar buik. Haar vingers volgden de ronding van haar borst.

“We zijn er,” onderbrak Stephan haar en hij zette de motor uit. Sofie opende haar ogen en zag dat hij de auto vlak voor haar voortuin had geparkeerd. Ze pakte haar tas en stapte uit. Ook Stephan stapte uit en deed de auto met een druk op de knop op slot. Hij liep rustig naar haar toe. “Ik wil die kale poes van je wel eens zien,” merkte hij op.
Sofie ging hem voor naar de voordeur en deed die open. Ze had verwacht dat hij haar tegen de muur zou drukken en haar rok omhoog zou trekken, maar tot haar verbijstering liep Stephan om haar heen de kamer in.
“Jezus, die is lelijk,” hoorde ze hem zeggen. Ze hing haar tas aan de kapstok en kwam de kamer in. Haar spynx lag opgerold op de bank. Lachend keek Sofie toe hoe de kat haar kopje optilde en zich door Stephan over de kop liet aaien. “Je zou haast je gordijnen dicht houden zodat niemand het ziet. Dat beest heeft meer rimpels dan mijn opa als hij diep nadenkt.”
Sofie lachte en keek vrolijk toe. “Ze is lelijk,” beaamde ze. “Maar ze is wel ontzettend lief.” Stephan keek naar Sofie terwijl ze naar het raam liep en de gordijnen dichttrok. Ze draaide zich om en bleef staan toen ze hem zag kijken. “Wil je iets drinken?” vroeg ze met zachte stem. Stephan schudde kort zijn hoofd en bleef zwijgen. Ze kon voelen dat de sfeer veranderde. De luchtige humor was weg en maakte plaats voor dezelfde spanning als eerder in de auto. Ze durfde niks te zeggen en bleef roerloos staan, bang om het moment te schaden.

“Wat wil je, Sofie?” vroeg Stephan. Zijn stem klonk wat lager dan gewoonlijk en hij keek haar strak aan.
Sofie was in de war. Wat bedoelde hij? Of ze een relatie met hem wilde? Of ze geneukt wilde worden? Wilde hij weten of ze iets wilde drinken?
“Wat wil je?” herhaalde hij rustig.
Sofies ademhaling werd onregelmatig en haar hartslag versnelde. Ze wilde hem. Overal.
“Ik wil naar boven,” antwoordde ze zwakjes. Ze hadden nu al een paar keer op kantoor geneukt. Op een bureau, tegen de muur, op de grond… Ze wilde nu comfortabel op bed. Even had ze eraan gedacht zichzelf op de bank aan te bieden, maar ze wilde niet het risico lopen om de nagels van de kat te voelen.

Stephan knikte kort en volgde haar de gang op en naar boven. Hij had nauwelijks aandacht voor zijn omgeving en hield zijn ogen strak op Sofie gericht. Ze draaide zich naar hem toe, keek hem aan en knoopte langzaam haar bloesje los zonder haar blik van hem los te maken.
Zijn ogen bleven op haar borsten rusten toen ze haar bloesje uittrok en op de grond liet vallen. Ze ritste haar rok open en liet die langs haar benen naar beneden glijden. Stephan volgde haar bewegingen aandachtig, maar maakte geen aanstalten om zichzelf uit te kleden.
Doe je niet mee?” vroeg ze liefjes en liet zich achterover op het bed zakken.
“Pas als je me erom smeekt,” antwoordde hij.
Sofie glimlachte en ging languit op haar rug liggen. Ze strekte haar armen boven haar hoofd en trok langzaam een knie op, waardoor haar voet langs haar onderbeen gleed. Als betoverd volgde Stephan haar bewegingen nauwkeurig. Sofie voelde zich trots. Nee, ze was niet van plan om te smeken. Ze zou hém laten smeken.

Ze kwam een stukje omhoog om haar beha los te maken. Een paar tellen later belandde die op de grond naast Stephans voeten. Helemaal naakt en zonder enige schaamte lag Sofie op het bed. Met haar handen streelde ze haar borsten. Ze keek naar hem op en zag hem met een intense blik naar haar kijken. Hij wist wat ze aan het doen was, daar twijfelde ze niet aan.
Ze spreidde haar benen en streelde langzaam haar kutje. Stephan haalde onregelmatig adem en trok zijn shirt uit. Hij kreeg het bloedheet van opwinding, maar hij maakte nog steeds geen aanstalten om naar haar toe te komen. Tot haar verbazing deed hij zelfs een stap naar achteren om tegen de muur te kunnen leunen. Ze glimlachte ondeugend. Ze hield wel van een uitdaging.

Ze rolde zich op haar buik en ging op haar knieën zitten, ervoor zorgend dat hij een onbelemmerd uitzicht had op haar billen en kutje. Ze draaide met haar heupen en kreunde toen haar vingers haar kutje weer vonden. Ze hoorde Stephan zijn broek losmaken en uittrekken en grijnsde. Ze had gewonnen! Verlangend streelde ze haar clitje, maar niks wees erop dat Stephan naar haar toe kwam. Ze keek over haar schouder. Hij stond nog steeds tegen de muur geleund, nu volledig naakt. Zijn hand bewoog rustig heen en weer langs zijn pik. Ze verlangde zo erg naar zijn pik… Maar ze zou niet smeken!
Vastberaden leunde ze naar voren en reikte naar haar nachtkastje. Ze haalde een vibrator tevoorschijn en ging weer op haar rug liggen.
Stephan keek toe hoe ze de vibrator tussen haar lipjes heen en weer liet glijden. Op en neer zonder naar binnen te glijden… Haar lipjes lagen mooi om het harde apparaat heen, als een welkome omhelzing die ze niet meer wilden loslaten. Ze zette de trilstand aan en sloot genietend haar ogen. Ze kreunde toen ze het apparaat op haar clitje hield.

Ze voelde beweging op het matras en opende haar ogen. Stephan was op het bed komen zitten en ging naast haar op zijn rug liggen. Haar ogen bleven rusten op zijn keiharde pik. Zijn eikel glom van het voorvocht. Ze had nauwelijks door dat haar mond een stukje openstond.
Alsof ze in trance was, keek ze naar zijn hand, die op en neer gleed om zijn pik. Ze had niet eens in de gaten dat ze de vibrator niet meer op haar kutje drukte.
“Niet stoppen,” zei Stephan. “Ik ben er nog lang niet.” Hij ging met zijn wijsvinger over zijn eikel. Zijn vingertop glom van het voorvocht. Hongerig keek Sofie naar zijn vinger.
Stephan zag haar staren en hield hem bij haar gezicht. “Is dit wat je wilt?” vroeg hij plagend.
Als antwoord nam ze zijn vinger in haar mond en proefde zijn voorvocht. “Of wil je meer dan enkel mijn vinger?”
Ze hield het niet meer. Met een grom dook ze naar zijn pik en nam hem in haar mond.
Stephan haalde zijn hand weg om haar wat meer ruimte te geven en kreunde genietend toen ze hard aan zijn pik zoog. Met grote bewegingen begon ze hem woest te pijpen. “Jezus, Sofie,” bracht hij uit en sloot zijn ogen om de plotselinge aanval van haar mond wat draaglijker te maken.

Sofie ging wat verzitten om een comfortabelere houding te vinden. Plotseling greep Stephan haar heupen vast. Van schrik richtte ze zich op en slaakte een gilletje. Voor ze er erg in had, had Stephan haar over zich heen getrokken en vond zijn tong haar kutje. Ze kreunde tevreden en nam zijn pik weer in haar mond. Doordat ze op hem zat, kon ze zelf het tempo bepalen en hoe ver ze hem in haar mond nam.
Hij legde zijn handen om haar bovenbenen en trok haar kutje dichter naar zijn mond. Ze kreunde en draaide met haar heupen. Hij legde zijn armen om haar bovenbenen en dwong haar op die manier om op haar plek te blijven.
Ze liet zijn pik uit haar mond ontsnappen, pakte hem met haar hand en begon hem stevig af te trekken. Ze werd gek van genot en kreunde luid. “Oh Stephan, waag het niet te stoppen,” bracht ze uit.
Stephan moest wel ingrijpen, anders zou hij te snel klaarkomen. Met een snelle beweging kwam Sofie op haar rug te liggen en zat Stephan rechtop naast haar. Hij trok haar benen uit elkaar en kwam er tussenin zitten.
Ze uitte een zucht van genot toen hij bij haar binnen kwam. Ze haakte haar enkels in zijn knieholten, alsof ze bang was dat hij zou ontsnappen. Met krachtige stoten begon hij haar te neuken. Ze greep de deken vast en kreunde luid. “Ja,” bracht ze genietend uit. “Neem me,” spoorde ze hem aan. “Laat me komen. Alsjeblieft!”
Stephan grijnsde. “Zie je wel dat ik je kan laten smeken,” zei hij plagend.
Ze slaakte een gil van genot toen hij de trillende vibrator tegen haar clitje hield. “Fuuuuck,” schreeuwde ze genietend. Stephan neukte haar genadeloos verder.
Kronkelend en spartelend lag ze onder hem. Haar ogen hield ze gesloten om het genot wat draaglijker te maken. Haar vingers leken haar deken uit elkaar te willen trekken.
“Ik kom,” bracht ze met moeite uit. Ze was nauwelijk uitgesproken of haar kutje trok zich samen om zijn pik. De enorme druk van haar orgasme was bijna te veel voor Stephan, maar hij wist zijn orgasme nog even uit te stellen. Schreeuwend maakte ze haar rug hol en begroef ze haar enkels in het matras.
Stephan haalde de vibrator weg en zette hem uit. Genietend keek hij toe hoe ze nahijgend onder hem lag.

Hij trok zijn pik uit haar terug en kwam overeind. Ze volgde zijn bewegingen terwijl ze op adem probeerde te komen. Haar blik bleef rusten op zijn pik, die nog volledig op oorlogssterkte was. “Ben je niet klaargekomen?” vroeg ze verbaasd.
Stephan grijnsde. “Heb je geen interesse in een tweede ronde? Anders doe ik het zelf wel.” Hij bracht zijn hand naar zijn kruis.
Nog voor zijn vingertoppen hun doel bereikten, had Sofie al een duik genomen en sloten haar vingers zich om zijn pik. Gretig nam ze hem in haar mond en begon hem gulzig te pijpen, waarbij ze haar eigen vocht proefde. Dit wond haar nog meer op.
“Jezus, Sofie, probeer je me binnen een minuut te laten komen,” protesteerde Stephan, maar hij hield haar niet tegen. Zonder hem uit haar mond te laten ontsnappen lukte het Sofie haar benen van het bed te laten zakken, zodat ze op de rand van het bed kwam te zitten. Stephan sloot genietend zijn ogen en legde zijn hand in haar haren. Haar tong streelde langs zijn pik en ze zoog er heerlijk aan.

Al snel trok Stephan zich terug. Hij draaide haar om zodat ze op haar knieën op de rand van het bed kwam te zitten met haar rug naar hem toe. In één keer kwam hij bij haar binnen. Ze kreunde luid en begroef haar vingers in de deken. “Oh fuck, Stephan,” kreunde ze.
“Wil je dat ik je neuk?” vroeg hij. “Je zegt het maar.” Meteen pakte hij haar heupen vast en begon in hoog tempo in haar te stoten. Zijn ballen kwamen met elke stoot tegen haar clitje. Schreeuwend en kronkelend liet ze zich op het bed neervallen. Stephan moest moeite doen om haar op haar plek te houden, maar verminderde het tempo niet.
Haar knieën raakten de grond en met haar bovenbenen zat ze tegen het bed geklemd. Haar bovenlichaam lag plat op het matras en met haar armen graaide ze over de deken. Ze beet in de deken en gilde van genot.

Hij voelde haar kutje weer samentrekken om zijn pik. Met een lange gil in de deken kwam Sofie klaar.
Door haar samentrekkende kutje hield Stephan het niet langer vol. Na een laatste krachtige stoot kwam ook hij klaar. Diep in haar kutje spoot hij zijn lading in haar. Hij zette zijn handen naast haar schouders op het bed en genoot na van haar natte, warme kutje. Af en toe trok haar kutje samen. Zijn pik was te gevoelig, deze samentrekkingen waren bijna te intens. Hij liet zijn pik naar buiten glijden en liet zich naast haar neervallen. Sofie keek nahijgend van haar hoogtepunt naar het plafond en probeerde op adem te komen. “Ik ben blij dat je een stap terug neemt,” bracht ze uit.
Stephan lachte en veegde het zweet van zijn voorhoofd. “Dat zal wel moeten, anders overleef ik het niet.”
Sofie rolde zich op haar zij en legde haar hand op zijn borst. “Ik wil geen stap terug,” zei ze. “Ik geef toe dat we op het werk voorzichtiger moeten zijn, maar ik wil niet minder.”
Stephan liet zijn vinger over haar tepel gaan. “Je moet die vibrator eens mee naar je werk nemen,” zei hij. “Je reageerde er leuk op.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 9622 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Niemand zeggen 8”

Plaats een reactie