BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nylons en naaldhakken

Nylons en hoge hakkenZe kust hem lichtjes op de knieschijf, terwijl ze langzaam de tweede zwarte zijdeachtige nylonkous omhoog trekt over zijn lange, bleke been. Voorzichtig strijkt ze de naad langs de achterkant van zijn been glad, en strijkt vervolgens de kanten bovenkanten rond zijn trillende dij glad. Ze kruipt achteruit om hem te laten staan, en alles in zich op te nemen. Hij had zoiets nog nooit eerder gedaan, totdat hij haar online ontmoette. Ze ontmoetten elkaar, doordat ze dezelfde liefde deelden voor mooie puntige naaldhakken, en geleidelijk liet hij haar weten, hoeveel hij hield van het idee om zelf ook een keer naaldhakken te dragen, en er sexy uit te zien met een jarretellegordeltje en nylonkousen; en zij hield ook van het idee om hem zo eens te kunnen zien. Dus zo stond hij voor haar, bijna naakt, afgezien van een T-shirt, met haar op haar knieën voor hem, die zijn met nylons bedekte benen bewonderde. Ze had een paar dingen voor hem klaargelegd om te passen, om zo te zeggen uit te testen. Inclusief een paar nylonkousen, die ze zelf ook al droeg, en die hij niet anders kon doen dan strelen. Er lag ook een jarretellegordel, en natuurlijk een paar geweldige naaldhakken, die hem de adem benamen. Enkele seconden later werd de nylonkous aan de jarretellegordel bevestigd, en lachte ze opgewonden om de blik op zijn gezicht, en zijn groeiende lul. Als laatste kwamen de naaldhakken… oh die hakken. Zelfs toen hij de kamer binnenkwam, voelde hij zijn lul al trillen, enkel door het zien van die naaldhakken. Hij ging op haar bed zitten, en liet haar vingers over zijn been glijden, en toen begon ze die hakken aan zijn trillende voeten te trekken. Ze deed voorzichtig de vier bandjes omhoog, die bijna tot aan zijn knieën reikten, zodat de dunne stof van de nylonkousen niet bleef haken. Hij stond een beetje wankel op, maar kon het niet laten om naar beneden te reiken, en zijn benen aan te raken.

Beginnend bij de buitengewone hiel, en omhoog strelend naar zijn kruis. Hij keek naar haar, toen hij besefte wat hij aan het doen was, en stopte net voordat hij bij zijn stijve lul kwam. Ze keek hem geruststellend diep in de ogen, nam zijn hand in de hare en plaatste die op zijn stijve lul, die smeekte om losgelaten te worden, en waarmee gespeeld kon worden. Snel duwde ze hem naar achter, zodat hij op de rand van het bed ging zitten, met zijn in nylons gehulde benen languit, niet gewend om twaalf centimeter naaldhak aan elke voet te hebben. Nog steeds op haar knieën, begon ze langs de onderkant van zijn linkerbeen, en zoende naar boven, langzaam en zacht genoeg om hem zwaarder te laten ademen. Terwijl ze langzaam de tijd nam om haar zachte lippen langs het kleverige PVC van zijn killer-hakken te drukken, en het plastic te proeven, bleven zijn ogen haar aanstaren. Hij keek opgewonden naar haar, toen hij besefte wat ze aan het doen was, en ze stopte net voordat ze bij de plek kwam waar zijn stijve lul was. Ze had nog nooit een jongeman in vrouwenkleren gekleed, ook al had ze er vaak aan gedacht, hoe sexy een man die nylons draagt kan zijn. Voordat hij bij haar kwam, kleedde ze zich heel speciaal en sexy om hem te plezieren. Beginnend met een paar ragfijne nylons, een jarretellegordeltje, en dan een paar hakken, maar lang niet zo hoog als de hakken die ze voor hem in gedachten had. Ze besloot om geen Bhtje en een string aan te trekken. Vervolgens trok ze haar mini-jurkje van pvc aan, die haar jarretelles, haar nylons en borsten prachtig deed uitkomen. Haar gezicht maakte ze op met veel eyeliner en felrode lippenstift, en ze besloot om haar haren los laten hangen.

Ze keek in de spiegel, en zag een dominante vrouw. Geschokt vroeg ze zich af of het te veel zou zijn voor hem, omdat ze wist dat het ook allemaal nieuw voor hem was. Terwijl ze dat dacht, gingen haar handen als vanzelf over haar lichaam, voelden de rondingen onder het klamme plastic, en eindigden tussen haar benen, voelend hoe nat ze al was. Dit was voor haar genoeg reden om deze outfit aan te houden. Toen hij bij haar binnen kwam, wist ze meteen dat hij haar besprongen zou hebben, als ze niet de bevelende, maar geruststellende stem had gebruikt, om te proberen zich aan haar uitgewerkte plan te houden. En toen hij die hakken zag, was hij als was in haar handen. Hij was het beu om geplaagd te worden, greep haar bij haar haar, trok haar gezicht naar zich toe, en zoende haar ruw. Eerst liet hij zijn tong haar mond en tanden doorzoeken, om daarna in haar lippen te bijten. Daarna werd hij geleidelijk zachter, tot lippen die elkaar nauwelijks raakten, zoals haar handen hadden gedaan. Ze vond haar weg in de kleren die hij aan had. Hij kreunde een beetje, en hield zijn hoofd achterover, terwijl ze lichtjes zijn harde lul in de palm van haar ene hand voelde, en met de andere hand zijn ballen een klein beetje kneep. De hand die zijn ballen vasthield, werd rusteloos en streelde weer over zijn zachte nylonbenen, terwijl de andere hand doorging met het aftrekken van zijn nu voorvocht sijpelende lul, steeds sneller en steviger. Hij stopte haar, door haar weg te duwen met een van zijn immense naaldhakken, terwijl zijn zelfvertrouwen samen met zijn lul was gegroeid. Ze keek op naar hem met haar grote bruine ogen, en realiseerde zich dat de controle over hem aan het verschuiven is. Hij ging zitten, trok haar omhoog, en liet haar tussen zijn benen gaan staan, haar nylonbenen tegen zijn kruis geduwd, zodat hij haar volle borsten tegen zich aan kon voelen.

Zijn handen streelden over haar tepels, tussen haar benen, en hij besefte al snel dat ze geen string aan had. Na deze onverwachte en plezierige vondst, stond hij voorzichtig maar snel op, om op zijn naaldhakken ver boven haar uit te torenen. Met een snelle beweging liet hij haar opstaan, boog zich over het bed, en stootte zijn lul diep in haar strakke kletsnatte kutje, waardoor ze het uitschreeuwde van plezier over de kracht waarmee hij haar neukte. Hij greep haar heupen vast, en stootte zijn lul diep in haar kletsnatte kutje, waardoor ze snel en hard klaarkwam. Hij genoot van het gevoel op naaldhakken te lopen, en zijn nylonkous tegen haar kont te voelen wrijven. Hij voelde dat hij op het punt stond in haar kut te ontploffen. Terwijl haar kutje explodeerde in alweer een orgasme rond zijn lul, kon hij het niet langer tegenhouden, en spoot hij zijn lading sperma diep in haar kutje, waardoor ze opnieuw klaarkwam. Onderuitgezakt op het bed, nog steeds opgewonden, keek hij naar haar, terwijl ze in zijn armen lag, en zei “we zouden dit nog een keer moeten doen … zeer binnenkort.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8591 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Nylons en naaldhakken”

Plaats een reactie