BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secondlove

Ze hadden elkaar gevonden via Secondlove. Frank was opzoek naar seks, gewoon platte seks zonder het moeten aangaan van een relatie. Ze zag er mooi uit op de foto’s, maar wie weet, dacht hij. Ze reageerde op zijn berichtje en via een chat werd een afspraak snel gemaakt. Hij zou een kamer regelen en ze zouden elkaar ontmoeten aan de bar. ‘Als oude bekenden.’ Die vrijdagavond zat hij daar. Vers gedoucht en geschoren achter zijn glas tonic. Daar kwam de dame van de foto’s aan. Het viel Frank op hoe knap Jackie in het echt was. De foto’s hadden hem een beeld gegeven van Jackie, maar in het echt… OHlaLA!!

Ze liep richting de bar. “Hey Frank? Ben jij dat? Jonge, ik heb je veel te lang niet gezien.” Drie snelle kussen en een arm om haar heen. Ze bestelde een wijntje en terwijl ze wat zaten te babbelen checkten ze elkaar. Frank was casual gekleed, mooie blouse en een snelle jeans. Jackie’s borsten lagen vrij in een topje zonder BH. Het zou haar alleen maar vertragen, had ze bedacht. Ze wist dat ze snel naakt zou zijn, dus waarom zou ze zich druk maken? Het schaarse licht danste over haar zachte witte huid, Franks geslacht reageerde terwijl hij naar haar keek.

Jackie straalde seksualiteit uit. Ze hield van seks, vrijen, neuken, genoot ervan zowel dominant als onderdanig te zijn in de gegeven omstandigheden. Ze was goed in seks, en ze hield ervan om te pijpen en ze hield ervan om mannen klaar te laten komen met haar mond. Anaal kon ook, maar dan moest ze er voor ‘in the mood zijn’ en Frank leek een juiste man. Frank was de juiste man, ze wist dat hij voorzichtig zou zijn. Hij had haar vertelt dat zijn ex haar regelmatig haar kont door hem liet benutten. Jackie voelde echte genegenheid voor Frank, hij was aardig, sexy en in fantastische vorm.

Voor Frank had Jackie alles. Blond haar, een mooi gezicht, grote borsten, een kont om voor te gaan, een leuke persoonlijkheid en als klap op de vuurpijl een verdorven geest. Geen van beiden was een heilige, Frank was begin veertig, Jackie in de dertig nog steeds bloedheet. Na een akelige scheiding was Frank teleurgesteld in de liefde. Jackie hield gewoon van mannelijke aandacht, gezelligheid en goede seks.

Na het drankje aan de bar waren ze naar de kamer gegaan. Nauwelijks was de deur gesloten of Jackie had haar korte broek al uitgetrokken. Frank tilde haar op en legde haar op het bed. Hij kuste de binnenkant van haar benen en werkte zich omhoog terwijl ze haar benen spreidde. Eindelijk bereikte hij haar kale poesje en likte een lange slag van haar kont naar haar clit. “Mmmm, oh schatje”, kreunde Jackie. Hij bleef likken, op haar clitje zuigen en plagen terwijl ze natter werd. “Steek je vinger in mij”, smeekte ze. Dat deed hij, eerst met één vinger, toen met twee, terwijl hij in en uit haar clit zoog. Jackie kwam binnen een paar minuten… Luid kreunend ontving ze haar eerste orgasme die middag. Frank was een gever, hij hield ervan een vrouw plezier te geven, een vrouw te laten klaarkomen, een vrouw gelukkig te maken.

Frank kroop verder omhoog over haar lichaam en stopte bij haar borsten om aan te likken en te zuigen. Hij trok er met zijn hand een in zijn mond en streek met zijn tanden over de bleke, witte huid. Een stevige maar zachte kneep in haar stijve tepel zorgde ervoor dat ze haar adem stokte. Daarmee liet hij haar los en ging schrijlings op haar zitten met zijn pik dichtbij de rood gestifte lippen van haar bekwame mond. Ze nam zijn geslacht in haar hand en ontving zijn eikel in haar mond. Ze zoog en sabbelde en liet hem toen los. Haar mond bleef verleidelijk open terwijl zijn pik langs haar lippen en langs haar neus gleed. Ze leunde haar hoofd weer naar voren om volledig, diep op zijn pik te zuigen. Frank hield ervan om een vrouw met zijn pik in haar mond te zien. Dat was zo verdomd sexy! Hij voelde haar borsten aan de binnenkant van zijn dijen terwijl hij haar mooie mond neukte.
“Wisselen”, zei ze.
Nu ze bovenop hem zat pijpte ze zijn pik met nog meer inzet! Ze hield ervan hem te plezieren, ze wist dat hij dit het leukst vond. Ze gleed naar beneden om hem op zijn lippen te kussen en deelde zijn voorvocht dat haar lippen deed glanzen. Ze ging rechtop zitten. Hij voelde de nattigheid van haar kutje tegen zijn pik. Zonder aarzelen greep ze zijn pik en gleed langzaam op hem neer, haar kutje kneep in elke centimeter van hem totdat hij zijn ballen voelde bevochtigen met haar nattigheid. Ze bleef rechtop zitten en liet haar tieten zachtjes vrij rondzwaaien bij elke op- en neerwaartse beweging.

Hij hield ervan om te zien hoe hij geneukt werd. Een trotste vrouw met mooie tieten en een felle blos die hem bereed… Hij kon zich eindelijk niet meer inhouden. Ze voelde het, rolde van en naast hem. “Kom over me heen, spuit me onder met je zaad! Geef het mij”, smeekte ze. Hij ging schrijlings over haar zitten en duwde zijn pik in de holte tussen haar borsten. “Ik vind het heerlijk om je mooie tieten te neuken, Jackie! Oh fuck!”

Een straal sperma spoot uit zijn pik en belandde in haar nek. Nog een stoot tussen haar tieten veroorzaakte een nog grotere hoeveelheid spetters in haar nek en borst. Jackie greep zijn pik en rukte hem, terwijl ze zijn pik naar haar gezicht trok terwijl de druppeltjes zaad bleven regenen. Jackie zoog zijn pik in drie lange, langzame slagen terwijl hij trilde van zijn orgasme.

Frank bekeek haar, het licht weerkaatste van het sperma dat op haar lag. Wat een gezicht, dacht hij. Ze glimlachte naar hem terwijl ze zijn pik over haar gezicht wreef en druppeltjes zaad in haar huid wreef. Frank masseerde het zaad in haar nek en tieten over haar hele bovenlichaam tot aan haar schouders. Daar bleven ze, glimlachend naar elkaar. Jackie kneep zachtjes in Franks ballen terwijl zijn pik eindelijk begon te ontspannen. Die avond samen, weer een fantasie werkelijkheid gemaakt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 6500 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Secondlove”

Plaats een reactie