BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers vervolg

Ik werd wakker met mijn pik nog steeds in de kont van Hetty en begon nu langzaam in haar te stoten. Het was inmiddels licht buiten dus we moeten een lange tijd geslapen hebben. Hetty zei: moet dat nu echt? Ik antwoordde: meid, het is morgen, het is buiten al licht. Ze vroeg: hebben we dan zo lang geslapen? Ik zei: de wijn en het geneuk heeft ons beide afgemat, maar nu wil ik toch mijn zaad ook in je derde gaatje spuiten. Terwijl ik in haar stootte speelde ik met de clit van Hetty die steeds harder begon te kreunen tot ze uiteindelijk riep: neuk me harder geil jong. Ram die pik van je in mij en laat me klaarkomen. Steek je vingers in mijn kut en gebruik je duim op mijn clit. Ik deed dit tot ze uiteindelijk met een brul klaar kwam. Net op het punt dat ik in haar darmen begon te spuiten. 4 stralen dik wit zaad. Toen ik mijn pik uit haar trok bleef haar anus open staan en begon het zaad uit haar te lopen.

Plots ging de slaapkamer deur open en stond Annelies in de deur, samen met de drie dochters van Hetty. Ze vroegen of we goed geslapen hadden. Ik zei: uitstekend. Annelies zei: ik zie het aan de plakkerige haren van Hetty en kijk, haar kont staat nog open en lekt een beetje. Carmen zei: mam, ik wist niet dat jij het nog in je had. Hetty antwoordde: ik ben en blijf een vrouw die op haar tijd eens goed genomen wil worden. Maar wat komen jullie doen? Annelies zei: ik kwam vertellen dat het ontbijt op tafel staat toen ik die oerkreun van je hoorde. Je dochters hebben het ook gehoord want die volgden mij op de voet. Ik kwam van het bed en zei: een goed ontbijt is wat ik nodig heb. Annelies zei: voor jou heb ik apart gekookt. Ik vroeg aan Hetty of ik gekleed aan de tafel moest of dat het ook naakt mocht. Hetty zei als je wil eten dan gekleed, als je wil dat je overal betast wil worden, dan naakt. Ik zei: dan maar gekleed, ik sterf van de honger. Iedereen had een makkelijk trainingspak aan en dat werd het dus ook voor mij.

Aan tafel werd de dagindeling bepaald. Carmen moest werken maar Chantal en Cindy waren vrij en die moesten met mij naar de Ikea om een bed te kopen en beddegoed te halen, en verder om wat kleding voor mij te kopen. Ik zei dat ik daar op dit moment geen geld voor had maar Hetty zei: dat heb je verdiend en krijg je van mij. Het ontbijt was prima. 6 gebakken eieren en witte bonen in tomatensaus. Toen ik dat binnen gewerkt had kreeg ik van Annelies nog een kop blauwbessen thee na om het weg te spoelen. Carmen was klaar om naar haar werk te gaan en zei: tot straks. Ik zei: ben je niets vergeten? Ze keek me vragend aan en ik zei: kom eens hier. Ze kwam naar mij toe en ik pakte haar hoofd en gaf haar een lange tongzoen. Ik zei: dit verwacht ik van iedereen als jullie ergens naar toe gaan. Carmen stak haar hand in mijn trainingsbroek en zei: nog steeds hard? Daar moeten we toch wat aan gaan doen. Nadat Carmen was vertrokken zei Hetty: jullie gaan zo meteen naar Ikea. Neem mijn auto maar, die van Chantal en Cindy zijn te klein. Jullie hebben ruimte nodig om alles in mee te nemen. Voor ze vertrokken gaf Eric zowel Hetty als Annelies een tongzoen en zei: Ik zie jullie straks.

Ze stapten in de mercedes van Hetty. Chantal zou de heenreis rijden en Cindy de terugreis. Cindy zei: rij maar langs de bosweg, dan kunnen we nog even bij het meer stoppen. Op de bosweg aangekomen stopten ze op een bospad bij het meer en Chantal zei: wat wil je hier gaan doen en Cindy zei: ik wil even skinny dippen. Ze stapten uit de auto en liepen naar het meer, er was niemand in de buurt en Cindy was de eerste uit de kleren en in het meer. Ikzelf had mijn kleren snel uit en ging naar Cindy toe die inmiddels tot ver boven haar middel in het water stond. Ze sprong me om de nek en liet zich op mijn pik zakken en zei: neuk me nu maar, zodat ik de tweede vrouw ben die jouw pik mag ontvangen. Het slipte uit mijn mond toen ik zei: de derde bedoel je. Cindy zei: hoezo de derde? Ik zei: zolang je het aan niemand verteld zal ik je zeggen wie de eerste was. Cindy zei: welke van mijn twee slet zussen? Ik antwoordde en zei: geen van twee, het was gisteren na het wassen dat Annelies de eerste was die mijn pik in haar kreeg. Ze zei: ik had niet verwacht dat ze jouw type zou zijn. Ik antwoordde: ze heeft iets waar ik groot fan van ben: kleine tietjes. Niet dat ik jouw tieten niet mooi vind, maar kleine tietjes met harde kleine tepeltjes vind ik extra mooi.

Ik tongde met Cindy terwijl ik haar neukte en terwijl Chantal aan de kant van het meer stond toe te kijken. Ze riep: genoeg met dat gesodemieter, kom uit het water en kleed je aan. Cindy zei: hij is nog niet klaargekomen dus je moet nog even wachten. Dat even werd 10 minuten. Toen ik mijn zaad in haar gespoten had klom ze van me af en zei: dank je, en jouw geheim blijft tussen ons. We liepen naakt het water uit en hadden net onze kleren aan toen er twee wandelaars aangelopen kwamen. We stapten de auto in en reden door naar Ikea en Chantal zei: op de terugweg heb ik wat tegoed. Ik zei: jij krijgt straks ook een vulling, je mag kiezen in welk gaatje. Chantal zei: in hetzelfde gaatje als mijn zus. Bij Ikea aangekomen werd al snel een bed uitgekozen, kingsize met beddegoed en het zou laat in de middag bezorgd worden. Nadat we bij Ikea waren geweest gingen we de binnenstad in om kleren voor mij te halen. Bij elke kleding winkel keek Cindy naar binnen en zei dan: nee niet deze.

We liepen een klein zijstraatje in en daar zagen we een kleine kledingzaak. Cindy keek door de etalage naar binnen en zei: hier gaan we eens binnen kijken. Binnengekomen zagen we een vrouw van ik schat 55 jaar oud die een doos met kleding aan het uitpakken was. Ze zei: Hallo, mijn naam is Els, hoe kan ik jullie helpen. Jullie zijn mijn eerste klanten van vandaag. Ik ben pas een week open en er zijn nog t niet veel mensen die weten dat deze winkel hier is. Cindy zei: mijn naam is Cindy en dit is mijn zus Chantal en mijn neefje Eric. Eric is een paar weken op vakantie bij ons en nu heeft mijn andere zus al zijn kleren in de was gedaan, maar het verkeerde was programma gekozen en zijn al zijn kleren gekrompen en heeft hij nu enkel nog het trainingspak van mij mogen lenen. We moeten een complete serie nieuwe kleren hebben. 3 t-shirts, 3 dress shirts 3 coltruien, een colbertje, broeken, sokken en ondergoed. Els zei: ik denk dat je bij mij op het juiste adres bent. Ze zei: trek je top maar uit dan meet ik even je schouder breedte en je ruglengte, dan kan jezus beginnen met t-shirts en dress shirts uit te zoeken.

Ik deed mijn top uit en Els ging achter mij staan en nam mijn schouders en rug maten op. Ze zei: voor t-shirts neem maar een maat L en voor dress shirts maat 52. Coltrui ook maat L. Ze zei: nu ga ik even je beenlengte en heup meten zodat ik weet wat maat jeans we moeten hebben. Ze kwam naar mijn voorkant en keek naar de trainingsbroek. De eikel van mijn pik stak boven de rand uit. Ze zei: sorry, dit had ik niet verwacht en keek naar Cindy. Die keek op haar beurt naar mij en zei: ik denk dat ik sorry moet zeggen, mijn neefje heeft iets met oudere vrouwen. Hij word er een beetje geil van en als ik zo naar jou kijk begrijp ik het best. Je bent een knappe vrouw Els. Ze zei dank je. Ze pakte het meetlint en ging met haar hand naar mijn kruis en ik voelde hoe ze zacht over mijn ballen streek terwijl ze de binnenkant van mijn been opnam. Ze zei: dat is lengtemaat 32 nu nog de heupmaat. Ik kan die echter zo niet meten want de jongeheer zit in de weg. Cindy zei tegen mij: trek je broek maar uit, je moet straks toch ook ondergoed passen. Ik trok mijn broek uit zonder schaamte en Els nam mijn heupmaat op. Ze zei: heupmaat 36. Ze vroeg aan me wat voor soort ondergoed ik normaal droeg en ik hield me van de domme en zei: grijs.

Els keek me lachend aan en zei: nee sufferd, ik bedoel slips of boxers. Ik zei dat soort dingen koopt mijn moeder voor me, dus ik weet het niet zeker. Els zei: wacht maar even dan pak ik wat verschillende soorten, maar eerst moet ik even kijken op je links of rechts dragend bent. Cindy vroeg: maakt dat wat uit dan en Els zei: zeker, in het geval van deze jongen kan een verkeerde slip of boxer pijnlijk worden. Ze ging voor me staan en pakte mijn pik en hield hem recht omhoog, waarna ze hem losliet en keek. Ze zei hij is links dragend, zie je hoe zijn pik iets naar links wijst? Cindy zei: ja je hebt gelijk. Els liep naar achter in de winkel en kwam terug met 3 slips en vijf verschillende boxers. Ze zei: hier probeer deze eerst en ze gaf me een van de drie slips. Ik trok hem aan en probeerde een beetje onwennig te doen met het plaatsen van mijn pik. Ze zei: hier, dan zal ik je even helpen en ze duwde mijn pik op de plaats en streek even met haar duim over mijn eikel. Terwijl ze me glimlachend aan keek. Ze zei: laat me eens even aan de achterkant voelen en stak haar hand achter in de slip. Daar liet ze haar middelvinger door mijn bilnaad lopen en krabde ze zacht met haar nagel over mijn anus. Ze trok haar hand uit de slip en zei: ik denk dat we beter een boxer kunnen proberen. Trek deze maar uit.

Ze gaf me een boxer en ik deed deze aan. Ze zei: hier laat mij alles maar even goed leggen en ze pakte weer mijn pik vast en streek weer meerdere keren over de eikel en voelde even aan mijn zak. Ze zei: deze past een stuk beter aan de voorkant. Laat me even de achterkant proberen. Ze stak haar hand achter in de boxer en liet haar vinger weer door mijn bilnaad gaan, krabde even over mijn anus en liet toen haar middelvinger zacht mijn anus in gaan. Cindy had dit allemaal zitten bekijken en zei toen Els weer met haar hand voor in de boxer ging: volgens mij raak jij hier best opgewonden van. Els zei: ik moet bekennen dat het me wel wat doet. Cindy vroeg aan mij: en wat denk jij er van, zou je haar ook eens willen bevoelen en neuken? Ik zei: je weet hoe ik van oudere vrouwen kan genieten. Cindy zei: op weg hier naar toe zijn we bij het meer aan de boskant gestopt en hebben we samen naakt gezwommen en heeft hij mij zijn pik in me laten voelen, we hebben in het water geneukt. Els keek haar geschokt aan en Cindy zei: je kent het gezegde toch, neef en nicht vrijt allicht. Chantal kwam aangelopen met een arm vol kleren en zei: straks als we terug gaan, dan ben ik aan de beurt. Afgelopen nacht heeft hij bij moeder in bed geslapen, nou ja ze lagen samen in bed te rotzooien.

Els wist niet wat ze hoorde maar had de pik van mij nog steeds in haar hand. Cindy was inmiddels opgestaan en achter Els gaan staan en begon haar bloes los te knopen. Ze zei tegen mij: heeft ze grote of kleine tepels Eric? Ik zei ik denk kleine, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Els keet mij aan en zei: dit kan niet, de winkel is open. Chantal zei: ik heb de deur gesloten op het moment dat we binnen kwamen. Cindy maakte knoopje voor knoopje de bloes van Els open en trok die uit. Ze had een zachte bh aan en Cindy maakte de sluiting los en trok ook deze uit. Haar tieten zakten nauwelijks. Ik zei: zie je wel kleine tepels met grote ringen erom heen. Cindy zei: die ringen heten tepelhoven. Timmy zei: ik vind die van Annelies mooier, die staan verder omhoog. Cindy bood een van de tieten van Els aan en ik zoog er gulzig aan. Els kreunde en keek glimlachend naar mij. Ze trok haar hand uit mijn boxer en trok die naar beneden zodat mijn pik nu volledig in haar handen lag. Ze streelde mijn ballen en trok langzaam aan mijn pik. Ik liet haar tepel uit mijn mond en zakte op mijn knieen en begon onder haar rok te voelen. Haar slip was drijfnat. Ik trok deze naar beneden en Cindy maakte haar rok los. Ze stond nu naakt voor me en zei: wil je mij alsjeblieft neuken, mijn kut hunkert naar een goede vulling.

Ik keek Cindy en Chantal aan en zei: willen jullie alleen toekijken of wil je meedoen? Chantal had haar kleren uit in een mum van tijd. Ze nam Els mee naar de toonbank en tilde haar erop. Er werd een trapje voor de toonbank gezet. De benen van Els hingen over de rand van de toonbank en ik spreidde ze. Ik ging op het trapje tussen haar benen staan en pakte mijn pik in mijn hand en met mijn eikel begon ik op haar clit te slaan. Ze kreunde heftig en hard. Chantal was intussen met haar tieten aan het spelen terwijl Cindy alles op haar telefoon opnam. Na een twintigtal keren op haar clit te hebben geslagen met mijn eikel kwam Els heftig klaar en spoot een straal kutvocht tegen mijn zak. Het was tijd om haar kut een beurt te geven. Ik zette mijn eikel tussen haar schaamlippen en duwde die langzaam helemaal in haar. Ze kreunde en zuchtte en zei: het is lang geleden dat mijn kut zo vol heeft gevoeld. Chantal was inmiddels op de toonbank geklommen en zei tegen Els: als jij mijn kut nu likt, dan doe ik die van jou als mijn neefje jou heeft volgespoten. Els trok Chantal over haar gezicht en begon haar te likken en het bleef daar niet bij. Ze gebruikte haar vingers in de kut en kont van Chantal en ging zelfs met haar tong de anus van Chantal in. Chantal veerde omhoog toen Els dat deed maar Els trok haar terug naar beneden en ging door met het likken en tongen van haar anus.

Intussen was ik rustig in haar kut aan het stoten en met haar tepels aan het spelen. Ze drukte Chantal even omhoog en zei: trek er maar aan, dat vind ik lekker. Ik deed als gevraagd en terwijl ze met Chantal bezig was kreunde ze heftig. Ik voelde dat haar kut begon te verkrampen en voelde dat ze voor de tweede keer klaar kwam. Na nog 10 minuten kwam ze voor de derde keer klaar en schreeuwde het uit. Ze riep OOOOHOOHHOOOOHHH, VUL MIJN KUT, SPUIT ME VOL. Ik begon nu hard in haar te pompen tot ik uiteindelijk klaar kwam en mijn zaad diep in haar spoot. Eenmaal uitgespoten ging ik uit haar en ging Els zitten. Ze zei tegen Chantal: nu ga jij mijn kut uiteten. Ga maar liggen, dan kruip ik over je. Chantal ging liggen en begon haar kut leeg te eten. Ze gebruikte haar vingers om haar tevens te vingeren. Het begon met twee en daarna drie. Ik fluisterde in Chantals oor: kijk eens of je je hele hand in haar kut kan krijgen. Chantal begon haar drie vinger te spreiden en snel ging haar pink ook de kut in. Ze vouwde haar duim in haar hand en begon met haar hand te draaien terwijl ze de clit van Els likte.

Steeds dieper ging ze met haar hand tot ze er uiteindelijk tot aan haar pols in zat. Ik klom op de toonbank en ging achter Els zitten en zette mijn pik tegen haar anus en drukte deze langzaam naar binnen terwijl Chantal met haar hand in de kut van Els aan het draaien was. Els was door het dolle. Ze schreeuwde Ja neem me van twee kanten. Ik begon hard in haar te stoten en voelde de hand van Chantal bewegen in haar kut. Els kwam weer heftig klaar. Ze kneep met haar kutspieren en ik voelde de hand van Chantal gevangen worden. Ik zei tegen Chantal Maak van je hand een vuist en begin hard in haar te stoten. Ze kan dit makkelijk hebben. Chantal deed als gevraagd en ik neukte zo hard ik kon in haar kont tot na twintig minuten ik daar ook nog een lading zaad deponeerde. Ik trok mijn pik uit haar anus die open bleef staan en ging naar het gezicht van Els en zei: schoonlikken. Ik wil geen bruin op mijn pik zien. Els begon te likken en nam mijn pik in haar mond en zoog hem schoon. Ze wilde doorgaan maar ik zei: nee, ik moet nog wat overhouden voor Chantal op de terugweg. Chantal trok haar vuist uit de kut van Els. Els zei: hier heb ik alleen over durven dromen. Mijn man is een op en neer man en dan slapen. Dit zal ik lang herinneren. We kwamen van de toonbank en Els zei: schrijf even op wat jullie meenemen. Ik maak de rekening wel op en kom die zondag avond wel brengen, geef me je adres maar en een kopie van je rijbewijs. Ik ben morgen druk bezig de rest van mijn voorraad uit te stallen en denk dat er nog wel wat moois voor Eric tussen zit. Hij kan dat dat thuis passen. En ik zal hem wel adviseren wat met wat te combineren. Dat is als je zondagavond thuis bent. Eric zei: voor jou blijf ik thuis geil ding dat je bent. En ik zal je extra belonen.

Iedereen trok hun kleren weer aan en we vertrokken met twee grote tassen vol kleding. Op de terugweg bij het meer vonden we een beschut plekje en neukte ik Chantal ook nog eens uitgebreid waarna we terug naar huis gingen. Daar aangekomen had Annelies een late lunch voor ons geregeld. Hetty was naar een vriendin en Annelies kwam naast mij zitten en voelde aan mijn pik. Ze zei: als jij je lunch op hebt, heb ik nog een kop kruidenthee voor je. Je moet zorgen dat je voldoende vocht in je krijgt. Cindy zei: dat heeft hij wel nodig na deze morgen en vertelde wat er gebeurd was en zei: ik heb alles gefilmd zodat iedereen het straks kan zien. Oh, en de vrouw komt morgenavond naar hier om extra kleren te laten zien. Ik denk Annelies dat jij daar bij moet zijn. Wij gaan morgenavond uit, naar de kroeg en nemen mams mee. Een klein uur later waren de mannen van Ikea er en hielpen het bed in elkaar te zetten. De matras werd erop gelegd en Annelies begon het bed te dekken. Ik zei: zou je dat wel doen? Je weet zeker niet dat ik van plan ben om jou vanavond en vannacht elke centimeter van dit matras te laten zien. Annelies keek me met een geile glimlach aan en Cindy zei: je hebt dus al besloten wie er vannacht bij je slaapt. Ik vertelde haar dat ik dit inderdaad besloten had. Annelies heeft mij beloofd dat ze mij gaat leren hoe ik het beste een vrouw kan bevredigen. Jullie hebben daar straks profijt van. Cindy en Chantal namen daar genoegen mee.

Even later kwam Carmen thuis en ik verwelkomde haar met een lekkere tongzoen. Ze zei: maandag morgen om 10 uur moet je je bij mij melden in het UMC in Groningen. Je volgt route 241 en meld je bij de balie. We moeten nog wat extra onderzoeken doen. Ik zei: ok ik zal zorgen dat ik op tijd daar ben. Carmen zei tegen haar zussen: ik ga me even omkleden en dan kunnen we de stad onveilig maken. Een kwartier later kwam Carmen naar beneden in een hele sexy outfit en zei: ik ben klaar. Cindy zei: ik ben al klaar sinds vanmorgen en Chantal zei ik ben al drie keer klaar sinds vanmorgen. Carmen keek beide vreemd aan en Cindy zei: ik laat het je straks wel zien. Na nog een tongzoen vertrokken de drie vrouwen en was ik alleen met Annelies. Ze zei: laten we nu eerst je kleren eens uitpakken op in de kast leggen. We liepen naar mijn kamer en Annelies vroeg om een zakdoek. Ik gaf haar die en ze hing die over een boekenplank. Ze zei: nu kan niemand zien wat er gebeurt. Ik vroeg haar waarom en ze liet me de camera zien. Ze zei in elke kamer hangen 2 cameras. Zelfs de meiden weten hier niets van. Bij jou hangt er maar een omdat er nog geen bed was. Alleen in mijn en Hetty’s kamer hangen er geen. Voor de rest kunnen we iedereen bekijken.

Ze ging verder met: alles wat jij op je computer doet of ziet kunnen we ook zien. Vandaar dat ik wist dat je jezelf aan het aftrekken was op vrijdag. Dat was niet per ongeluk. Hetty en ik zaten dit te bekijken. Ik zei: dat is een grove inbreuk op privacy en Annelies zei: je moest eens zien wat we allemaal op film hebben van de dochters. Ik zal je dat nog wel eens laten zien. Die meiden zijn van alle markten thuis. Man of vrouw is hun gelijk, zolang ze maar klaarkomen. En ze doen het ook met elkaar en gebruiken allerlei speeltjes. Maar laten we nu eerst eens kijken naar je kleren, leg ze maar uit op het bed. Alles werd uitgepakt en ik vertelde dat ik zo verschrikkelijk geil geworden was van het passen van de boxers. Annelies zei: nou trek je kleren maar uit en laat maar zien wat er gebeurde. Ik trok mijn kleren uit en stond naakt voor Annelies. Ik pakte een boxer en deed die aan en zei tegen Annelies: Els voelde eerst aan de achterkant of de boxer goed zat en liet haar middelvinger door mijn bilnaad gaan, krabde mijn anus en stak haar vinger er een stukte in. Annelies deed hetzelfde bij mij en zei: vind je dit geil, iets in je anus te hebben? Ik knikte slechts ja en ze roerde met haar middelvinger in mijn kont. En verder vroeg ze. Ik zei ze ging met haar hand voor in mijn boxer en streelde mijn zak en ging met haar duim over mijn eikel. Annelies deed hetzelfde en ik zei: dat is zo lekker, maar kijk uit want anders kom ik zo klaar in deze boxer.

Annelies ging door en duwde haar vinger dieper in mijn anus en bleef mijn eikel strelen ze deed dit tot ik mijn zaad over haar hand in de boxer spoot. Ze zei: goed zo jongen, laat het maar gaan. Toen ik uitgespoten was trok ze haar hand uit de boxer en likte die schoon. Ze zei: er gaat niets boven jongens zaad. Ze trok de volgespoten boxer van mijn lichaam en likte het zaad hieruit op en zei: je spuit nog net zoveel als gisteren. Ze zei: kom dan gaan we eerst even een kop thee drinken. We liepen naar de keuken. Ik naakt en Annelies gekleed. Ze maakte een kop thee voor mij klaar en ik dronk het. Ze zei: nu ben je weer goed voor de rest van de avond en nacht. Ze zei: kom dan ga ikje eerst even spoelen en dan gaan we het bruisbad in. Het duurde dit keer slechts twee keer spoelen voor ik schoon was. Annelies trok haar kleren uit en nam me mee naar het bruisbad. Ze vertelde me waar ik moest gaan zitten en nam mijn pik in haar hand en liet die in haar kut verdwijnen. Ze zat met haar gezicht weg van mij. Ze drukte op een paar knoppen en een jet met water en lucht ging langs mijn zak omhoog. Aan de voorkant was nog een jet en die spoot tegen de clit van Annelies. Ze begon direct te kreunen dat het zo lekker voelde en begon op mijn pik te rijden, omhoog, omlaag enzovoort. Dit ging door tot in haar kut voelde verkrampen en Annelies heftig klaar kwam. Ze zei: dit had ik nodig en stapte van mij af. Ze trok mij omhoog en liet me op een andere plek zitten.

Ze drukte op een andere knop en voelde hoe een vrij harde straal tegen mijn anus spoot. Ze zei: nu ontspannen en laat die straal maar bij je binnen dringen. Het voelde enorm geil aan en ik trok Annelies op mijn schoot en begon met haar tietjes en tepels te spelen. Ik zei: hier kan ik niet genoeg van krijgen. Ze liet me mijn gang gaan en spreidde haar benen. Ze begon met haar nagels over mijn toompje te gaan. Ik zei tegen haar: wat doe je nu? Ze zei: ik wil je zien spuiten tussen mijn benen door. Laat je zaad maar komen en begon met haar andere hand mijn ballen te wegen en strelen. Het duurde een paar minuten maar toen spoot ik als nooit tevoren. Dikke slierten zaad dreven in het bruisbad. Goed zo jongen laat het maar lopen. We stonden op en Annelies zei: nu even persen zodat het water uit je kont eruit is, dan laat ik het bad leeglopen en spuit het even schoon. Nadat mijn darmen leeg waren en het bad was schoongespoeld zei Annelies. Nu wil ik dat je naar je slaapkamer gaat. Ik je burola ligt een gezichtsmasker. Ik wil dat je dat opdoet en als je dat gedaan hebt wil ik dat je op je handen en knieen op het bed gaat zitten. Ik kom zo met een verrassing.

Ik deed als gevraagd en een paar minuten later kwam Annelies de slaapkamer in. Ze had een gigantische voorbind lul tussen haar benen hangen. Ze ging achter me zitten en zei: dit gaat heel even pijn doen, maar daarna ga je genieten. Ze deed een klodde glijmiddel op mijn anus en zette de kop van de voorbindlul tegen mijn anus en drukte deze langzaam naar binnen. Het deed niet half zoveel pijn als ik verwacht had. Annelies zei tegen mij: deze pik heeft een doorsnede van 5 centimeter en is 18 centimeter lang, de kop gaar zo meteen draaien en dat maakt de eikel tot een totaaldikte van bijna 8 centimeter. Plus het feit dat zodra hij helemaal in je zit de pik kan groeien tot 28 centimeter. Je zult hem in heel je buik voelen. En raak er maar vast aan gewend want dit is niet de grootste in de collectie van Carmen. Chantal is meer voor neuken terwijl jij door een mechanische pik genomen word en wat Cindy betreft: nou die houd van vastbinden en zweepjes.

De pik ging langzaam steeds dieper tot ik de buik van Anneliestegen mijn billen voelde. Ze zei: nu mag je gaan genieten en ik voelde hoe de kop begon rond te draaien en hoe de pik steeds dieper in mij ging. Intussen was Annelies bezig met mijn ballen te spelen en af en toe een keer aan mijn pik te trekken. Ik begon te kreunen want het was best lekker. Annelies zei: ik moest dit doen in opdracht van Carmen, maar nu ik je zo zie genieten, ga ik ook in je stoten. Ze trok de pik voor de helft uit me en duwde deze in een keer terug in mij. Ik kreunde harder en zei: ga door, ga door. Annelies deed dit niet en hield de pik vol in mij en begon mij tussen mijn benen door af te trekken. Het voorvocht liep met een klein straaltje uit mijn pik en Annelies zei: ik heb nog nooit zo’n geile ervaring gehad. Ze begon nu hard aan mijn pik te trekken tot ze de eikel voelde zwellen. Ze zei: ga je klaar komen? Het was reeds te laat het zaad spoot loeihard uit mijn pik en raakte het nieuwe hoofdkussen. Ze zei: daar slaap ik vannacht op en ik zei: denk jij aan slapen? Ik ga eerst alle drie jouw neukgaten bezoeken en vullen. Ze keek me lachend aan en zei: beloof je dat? Ik knikte slechts en Annelies trok de pik langzaam uit mijn kont. Toen die eruit was ging ze met haar hand in de openstaande anus en ging tot aan haar elleboog in mijn kont. Ze zei: dit heb ik altijd al eens willen proberen. Ik zei tegen haar dat ze morgen avond haar kans zou krijgen bij Els.

Na een tijdje met haar hand rond gevoeld te hebben zei ze: dit was een gave beleving. Maar nu word het tijd om je aan je belofte te houden. Ze zei: ik ga je eerst eens een goede pijpbeurt geven. Het begon met likwerk aan mijn pik en met haar tong over mijn toompje te gaan waarna de eikel zacht haar mond ingezogen werd. Wederom deed haar tong het meeste werk en na een aantal minuten nam ze mijn pik steeds dieper in haar mond to ze uiteindelijk na wat kots bewegingen mijn pik zo diep in haar had zitten dat de neus van Annelies tegen mijn schaambeen zat. Ze begon slikbewegingen te maken wat haar keel opende en sloot en dit was zo’n apart gevoel dat mijn hoogtepunt niet lang op zich liet wachten. Ik spoot mijn zaad diep in haar keel en Annelies leek er van te genieten. Haar pretoogjes vertelden het verhaal. Ze bleef echter doorgaan met haar slikbewegingen tot de laatste druppel uit mijn pik was en liet toen mijn pik langzaam uit haar mond komen. Er hingen lange slijmdraden uit haar mond die naar mijn pik liepen. Nadat ik haar ook nog eens anaal genomen had en haar kut ook nog eens volgespoten had vielen we beide in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11593 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Eric gaat op kamers vervolg”

Plaats een reactie