BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 4

Bij Leontien aangekomen stond Diana al op hem te wachten. Leontien kwam nog even om te zeggen dat ze haar niet thuis verwachtte. Samen gingen ze op de fiets de binnenstad in en Timmy vroeg haar wat ze wilde eten. Ze zei: Italiaans vind ik lekker. Op de havenstraat passage zat een Italiaans restaurant, Sapori e Ricordi genaamd. Ze gingen er binnen en Timmy liet het bestellen over aan Diana, die overigens bijna vloeiend in Italiaans bestelde. Ze zaten in een rustig hoekje en Timmy begon een serieus gesprek met haar. Hij vertelde haar over zijn werkzaamheden met Hetty, over zijn zaterdag activiteiten in het klooster en ook dat hij seks had met zijn moeder en zus. Diana vroeg: waarom met hun? Timmy zei: mijn moeder voelt zich niet goed genoeg om te gaan daten. Ik probeer haar te laten zien dat ze de perfecte date is. En mijn zus: die heeft een probleem om te kiezen of ze lesbisch of biseksueel is. Ik persoonlijk hoop dat het het laatste word.

Hij ging verder en zei: ik hoop dat je je daar in kan schikken. Dat je niet jaloers bent, want ik heb opdracht gekregen om het vanavond met beide te doen in jou bijzijn. Diana zei: zolang er geen emotionele banden met hen zijn kan ik er mee leven. Kussen mag ook nog maar geen emotionele banden. Je bent of voor mij, of voor een ander en ik hoop dat je voor mij bent. Ik heb zelf twee relaties gehad, een met een vrouw en een met een jongen en die zijn beide stuk gelopen. Ik hoop niet nog zo een relatie te krijgen. Ik ben blij dat je zo eerlijk bent geweest met mij en wat mij betreft is het geen probleem, zolang ik op de eerste plaats kom. Dat beloof ik je plechtig zei Timmy. Maar hoe moet dat nu vanavond? Diana zei: hoe gaat het normaal bij jullie? Timmy zei: we zitten meestal naakt beneden op de bank en van daar af aan ontwikkeld zich wat er verder gebeurt. Diana zei: wat zou je er van denken als ik ook naakt erbij kom zitten? Timmy vroeg: en wat ga je dan doen? Diana zei: terwijl jij met je moeder bezig bent, kan ik misschien wat met je zus doen. Ik ben niet vies van vrouwen. Zou je dat echt doen vroeg Timmy. Jazeker was het antwoord. Op die manier kan ik ook zien of jij je werkelijk aan je woord houd.

Ze aten hun maaltijd op en Timmy rekende af en stak de rekening in zijn zak. Samen op de fiets reden ze naar het huis van Timmy. Hij plaatste zijn fiets achter het huis en liep naar binnen. Zijn zus sprong hem om de nek en zei: eindelijk, mijn favoriete broer. Timmy zei: dit is Diana, mijn vriendin en dat is mijn zus Lotte. Lotte keek hem vragend aan en Timmy zei: maak je niet druk, ze weet ALLES. Emma kwam ook de keuken in gelopen en Timmy zei: mam, dit is mijn vriendin Diana en Diana, dit is mijn mam. Lotte zei: maak je niet ongerust, hij heeft haar alles verteld. Timmy zei: we hebben inmiddels gegeten dus als jullie nog moeten eten, dan doe dat maar. Diana en ik gaan eerst even douchen en komen dan naar beneden. Kunnen we film kijken. Emma en Lotte gingen eten en Timmy en Diana gingen naar de slaapkamer van Timmy, kleeden zich uit en gingen samen onder de douche. Diana zei: wat ruik je lekker en Timmy zei: ik heb wat geklust in het klooster en moest even het bad in. Ze hadden daar citroen zeep. Nadat ze uit de douche kwamen droogden ze elkaar af en gingen naakt naar beneden en gingen op de bank zitten.

Zowel Emma als Lotte keken met grote ogen naar wat er gebeurde en Timmy zei: mam, ik wil dat jij je hetzelfde kleed als gisteren. Emma keek Timmy aan en zei: maar…. Niks maar zei Timmy, ik wil dat je er hetzelfde uitziet. Emma zei: ik ga eerst even douchen dan en Lotte zei: ik ga meet. Tien minuten later kwam emma in haar halve cup bh, kruisloze slip en jarretel met kousen naar beneden. Diana zei: wat zie je er geil uit. Als ik je zoon was dan was je niet veilig bij mij. Timmy stak zijn hand tussen de benen van zijn moeder en voelde haar slijmerige kut. Hij stak twee vingers in haar en toen hij ze uit haar trok bood hij ze aan aan Diana, die zijn vingers smakelijk schoon likte. Emma was stom geslagen. Wat was hier gaande. Timmy pakte haar bij de handen en trok haar op zijn schoot. Timmy tilde haar op en Diana pakte zijn pik en plaatste die voor haar schaamlippen en Timmy liet haar langzaam zakken. Timmy begon haar rustig te neuken. Intussen was Lotte ook beneden aangekomen en ging in de stoel tegenover Timmy zitten. Diana ging van de bank af en ging naar Lotte. Ze gaf haar een zoen en gebruikte haar tong om de mond van Lotte te openen.

Terwijl ze dit deed speelde ze met de tepels van Lotte, die ook stom geslagen zat. Diana liet haar hand zakken en duwde de benen van Lotte van elkaar en streelde zacht het kutje. Ze zei: lekker he. Lotte wist zich geen raad en begon maar met zacht over de tieten van Diana te strelen. Dat doe je lekker zei Diana, wil je dat ik dat ik je kutje even lik? Lotte keek haar aan en zei: maar Timmy dan? Diana zei: die heeft het even te druk met je moeder. Ze ging tussen de benen van Lotte zitten en begon zacht haar schaamlippen te likken en ze haar mond in te zuigen. Lotte zei: dit heb jij vaker gedaan en Diana zei: dat klopt, nou mond dicht en genieten. Ze ging met haar tong zo diep mogelijk in de kut van Lotte die zich nu volledig aan haar over gaf. Ze kreunde en hijgde en Timmy keek naar zijn zus en zag haar klaar komen. OOOOOOOOOHHHHHHH GOOOOOOD klonk het, WAT DOE JE DIT LEKKER. Diana nam haar clit in de mond en begon erop te zuigen en met haar ruwe tong over de clit te gaan. Lotte bleef komen en Emma draaide zich om en zag wat er gaande was. Ze zei tegen Timmy: volgens mij is jouw vriendin van alle markten thuis. Timmy knikte slechts. Hij stond op het punt zijn moeder vol te spuiten. Emma zei: ik voel je eikel dikker worden. Vul mijn kut maar met je zaad. En Timmy deed dit.

Straal na straal joeg hij in haar kut. Toen ze van hem af stapte droop het zaad met lange draden uit haar kut. Ze ging op de bank zitten en Diana ging weg bij Lotte en begon de kut van Emma leeg te likken. Lotte kwam richting Timmy en kroop bij hem op schoot. Timmy hielp haar om zijn pik in haar te duwen. Hij neukte haar hard, dat had ze graag en het duurde niet lang voor ze voor de derde keer klaar kwam. Diana had intussen de kut van Emma verheen leeg gelikt en begon zich nu te concentreren op haar clit terwijl ze met haar duim in de anus van Emma zat en twee vingers in haar kut had zitten zoog ze de clit zo diep mogelijk in haar mond en ging ze er snel met haar tong over heen en weer, net zolang tot Emma gillend en spuitend in het gezicht van Diana klaar kwam. Pas toen zei Emma: en nu ben jij aan de beurt. Ze rende naar boven om haar vibrator te halen en ging daarmee aan het werk in de kut van Diana. De cup op haar clit zuigend en de vibrator stotend en met een draaiende kop begon Emma met Diana te tongen. Het duurde slechts een minuut voor Diana heftig klaar kwam en Emma het zuigen en trillen een standje hoger zette. Diana begon met haar onderlichaam te draaien en het tongen werd wilder en wilder. Emma zette nu de vibrator in zijn hoogste stand voor zowel de cup als de vibrator zelf en Diana kwam hoog gillend klaar. Nadat ze tot rust was gekomen vroeg ze waar Emma het ding had gekocht en Emma zei: je krijgt deze van mij cadeau. Ik deel die van Lotte wel.

Lotte was op dat moment te geconcentreerd bezig om het te horen. Ze zei tegen Timmy: ik voel dat je gaat komen, spuit je alles in mij? Timmy zei Ok en enkele seconden later spoot hij de kut van Lotte ook vol Lotte kwam van hem af en Diana zei: hier komen, ik wil al dat zaad ook hebben en ze zette haar mond op de kut van Lotte en begon het zaad eruit te zuigen. Emma vroeg of ze de telefoon van Diana mocht lenen zodat ze de app voor haar nieuwe speeltje kon installeren. Ze zei tevens: ik zal de oplader bij Timmy in zijn kamer leggen. Nadat Diana klaar was met Lotte zei Timmy: kom het word tijd dat wij nu samen naar bed gaan. Dan zal ik je eerst een massage geven en daarna je beide gaatjes vullen. Lotte zei: maar dan wil ik me eerst even spoelen. Timmy nam haar weer mee naar de badkamer en sloot de slang aan op de kraan. Diana ging op het toilet zitten en stak de anaaldouche in haar en spoelde zich drie keer waarna ze met Timmy naar zijn kamer ging. Timmy liet haar op het bed liggen en deed twee kussens onder haar buik. Hij masseerde heel haar lichaam en toen hij bij haar billen aankwam likte hij haar anus en kut tot Diana zacht zuchtend klaar kwam.

Hierna zette Timmy zijn eikel tegen haar anus en drukte deze zacht naar binnen. Diana zei: oh dit voelt zo goed. Het is lang geleden dat er iets in mijn holletje is geweest. Timmy neukte haar teder tot hij zijn zaad in haar spoot. Hij trok zich terug uit haar en ze zei: dit was de beste dag in mijn leven zover. Weet je zeker dat je mij als vaste vriendin wilt hebben, ik bedoel met de situatie met je moeder en je zus. Timmy zei: jij bent mijn eerste vaste vriendin en ik zou niets liever willen dan een vaste relatie met je. Ze kuste hem op de mond en zei: dan ben ik vanaf nu jou vaste vriendin. Maar je weet het, geen emotionele relaties met wie dan ook. Ze kroop dicht tegen hem aan en ging met haar hoofd op zijn schouder liggen. Timmy vroeg: mag ik met mijn pik in je kutje slapen? Ze zei: als jij dat wil, je bent de eerste die me dit vraagt en de enige die dit mag. Ze gingen met hun gezichten naar elkaar toe liggen en Diana hielp hem zijn pik in haar kut te steken. Ze vielen zo in slaap maar werden wakker door een ernstig onweer. De deur van hun kamer ging open en Emma en Lotte stonden in de deur. Emma zei: Lotte is bang van het onweer, mag ze bij jullie komen liggen en misschien zou ik er ook bij kunnen komen. Diana klopte op haar rug en zei: Lotte, kom jij maar hier liggen en mam, jij mag achter Timmy liggen. Lekker warm tegen elkaar liggen kroelen. Een half uur later sliep iedereen weer. De handen van Lotte lagen op de tieten van Diana en Emma had haar hand in de hand van Diana.

Om 6 uur ging het alarm en gingen ze eten, nog steeds ongekleed en toen om kwart voor zeven de bel ging schoot Emma een badjas aan en liep naar de deur. Het was Hetty. Ze zei dat ze Timmy en Diana kwam ophalen. Ze liep naar binnen en zag iedereen naakt zitten. Ze zei: goedemorgen, ik zie dat jullie je best vermaakt hebben. Dat is mooi. Iedereen antwoordde: ook goedemorgen. Hetty deed haar haren in een paardenstaart en Timmy wist dat hij nu op zijn hoede moest zijn. Ze zei: is dat alles Timmy. Timmy stond op en liep naar Hetty en gaf haar een tongzoen. Dat is beter zei ze. Emma stond met grote ogen te kijken en Hetty zei: je ziet dat een beetje training hem al een stuk verder heeft gebracht. Maar hij is nog lang niet klaar met zijn training. Om jullie twee, Lotte en Emma, te beschermen heeft Timmy een contract ondertekend waarbij hij de ouderlijke macht heeft overgedragen aan Leontien en mij. Als jullie de situatie hadden laten gaan was de gemeentelijke gezondheids dienst ingestapt en had die jou uit de ouderlijke macht gezet en had die ook Lotte uit huis geplaatst wegens incest. Op deze manier kunnen we de situatie beheren. Er veranderd weinig in de situatie. Leontien had Diana aangedragen als mogelijke vriendin voor Timmy en dat werkt blijkbaar prima. De enige veranderingen zijn dat Timmy een nacht per week bij mij blijft slapen, samen met Diana zodat ook zij leert hoe Timmy behandeld moet worden, en hij zal vaker bij Leontien moeten komen, voor onderzoek en het plaatsen van zijn kooi.

Het is ook nog mogelijk dat Timmy, in geval van bepaalde projecten niet thuis kan slapen, maar dat laat ik tevoren weten. Ik wil verder vanavond nog een gesprek met jou hebben Emma. Laten we afspreken om 7 uur bij mij thuis. Nou kinderen, kleed je aan, jij moet naar je werk zei ze tegen Diana en Timmy moet aan zijn schoolproject beginnen. Een kwartier later zaten ze bij Hetty in de auto en reden ze naar Leontien. Daar aangekomen gingen ze even naar binnen en werd de afgelopen avond uitgebreid besproken. Leontien was blij met het resultaat. Hierna vertrokken Hetty en Timmy naar haar huis. Daar aangekomen kreeg Timmy een geel en een blauw pilletje en Hetty zei: die zul je vandaag nodig hebben. We gaan naar Düsseldorf, naar mijn kliniek daar en daarna gaan we naar een besloten bijeenkomst. Maar daarover vertel ik je later wel. Hetty ging naar boven om zich om te kleden en kwam daarna volledig in leer naar beneden. Ze zei: vind je het mooi? Jazeker zei Timmy. Hetty deed haar broek open en liet deze een stukje zakken en Timmy keek tegen een kruisloze leren slip. Hij zei: wat zie je er geweldig uit. Hetty deed haar paardenstaart uit en begon Timmy te tongen. Ze zei als je wil mag je mij nu nog even neuken . ze trok haar broek uit en sprong Timmy om de nek.

Haar benen gingen om zijn rug en ze liet zich op zijn pik zakken. Ze zei: neem me mee naar de tafel. Ze ging op de rand van de tafel zitten en Timmy neukte haar, eerst rustig, daarna hard. Hetty zei: zolang je maar niet in mij klaarkomt. Als het zover is laat je me het weten en dat geef ik de laatste trekken en mag je op de vloer spuiten. Na tien minuten zei Timmy: het is zover. Hij trok zich uit Hetty en die gaf hem de laatste trekken voor hij zijn zaad op het linoleum liet kletteren. Toen hij uitgespoten was zei ze: nu de vloer schoon likken en terwijl hij dit deed vingerde Hetty zijn kont. Toen de vloer schoon was zei ze: je hebt me nog niet laten komen. Dat word jou taak voor vanavond en vannacht. Ze kleden zich weer en gingen in de auto naar Düsseldorf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9485 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie