BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 3

Thuis aangekomen smeet Timmy zijn tas in de gang. Lotte vroeg hem van wie de fiets was en Timmy zei: een verjaardagskado. Hij ging op de bank zitten en een paar minuten later kwam zijn moeder de trap af in haar kruisloze slip en halve bh en haar jarretels en kousen: Timmy floot tussen zijn lippen en zei: wie is deze geile vrouw? Wat zie je er mooi uit zei hij. Zijn moeder keek hem semi boos maar zeker geil aan en zei: je verwacht toch niet dat ik dit naar kantoor ga dragen? Nee mam, dat is voor als je met mij op stap gaat. Aan mijn hoela zei ze. Nou dat was dan de laatste keer dat ik iets voor je koop en ook de laatste keer dat ik met je op stap ga. Lotte, al mijn aandacht gaat van nu af aan naar jou. Emma keek hem sip aan en zei: ok dan, als je het zo brengt. Timmy zei: en wat ga je nu doen in je verleiderige kleding?

Ze liep heupwiegend naar hem toe en begon zijn broek los te maken. Ze zei: deze geile vrouw gaat jou leren om mij zo aangekleed rond te laten lopen. Ze deed zijn schoenen en sokken uit en trok zijn broek en onderbroek uit en ging bij hem op schoot zitten. Lotte zei: mam, je ziet er nu uit als een echte slet. Emma reageerde met: dat ben ik ook, maar dan enkel een slet voor mijn zoon en niemand anders. Timmy vroeg: weet je dat zeker? Lotte zei: Ik kreeg namelijk het idee dat jij en je dokter ook iets meer dan vriendschappelijk met elkaar omgingen. Emma antwoordde met: ik zag anders ook geen protest van jou kant uit toen de dokter jou onderzocht. En je moet toegeven dat ze ontzettend lekker kan tongen. Dat is waar zei Lotte. Emma wipte omhoog en pakte de pik van Timmy en liet zich erop zakken en ze begon hem rustig te neuken. Echter naar gelang Timmy meer aan haar tepels zat te plukken voerde Emma het ritme op. Ze kreunda dat het een lieve lust was en kwam uiteindelijk brullend klaar. Vijf minuten erna spoot Timmy zijn zaad diep in de kut van zijn moeder. Hij zei tegen Lotte: pak mijn telefoon eens en maak eens een paar fotos van mam op mijn pik.

Lotte deed dit en toen zei Timmy: mam, ga eens staan met je benen een beetje uit elkaar dan kan Lotte filmen wat er gebeurt. Emma ging staan zoals Timmy zei en Lotte was aan het filmen . Er liepen lange draden zaad en kutvocht uit zijn moeders kut die tot bijna de grond raakten. Lotte zei: wat is dit een geil gezicht. Emma zei: dit zijn wel prive opnames, begrepen? Jaja zei Timmy, daar moet ik nog even over nadenken. Lotte was intussen haar kleren ook aan het uittrekken en zei: nu ben ik aan de beurt. Timmy zei: dat klopt, maar jou ga ik doen op het bed van mam. Lotte rende naar boven en ging op het bed liggen. Timmy en Emma volgden en Timmy vroeg om een sjaal van Emma en deed deze om het hoofd van Lotte zodat ze niets kon zien. Timmy had besloten Lotte eenzelfde behandeling te geven als wat hij bij Cara had gedaan. Na wat tongen ging hij naar haar oor en fluisterde: ik ga jou straks in allebei jou gaatjes neuken. Lotte schrok en zei: in een van de twee is nog nooit iets in geweest. Nou fluisterde Timmy dan word je vandaag daar ontmaagd en ja ik zal het langzaam en voorzichtig doen.

Na het zoen en likwerk waarbij haar kut extra aandacht kreeg en Lotte twee keer klaar kwam zei Timmy: nu omdraaien. Op je buik met twee kussens onder je buik zodat je kontje mooi omhoog komt. Timmy begon met zijn pik door haar schaamlippen te halen als smeermiddel. Hij zette zijn eikel tegen haar sterretje en duwde die langzaam naar binnen. Ditmaal was het Emma die het filmde.  Lotte kreunde en zei dat het zeer deed. Timmy reageerde en zei: dat was de eerste keer in je kutje hetzelfde. Langzaam drukte hij zijn pik diep in haar terwijl hij met zijn linkerhand zacht over haar clitje streek. Eenmaal helemaal bij haar binnen stopte hij om haar kans te geven eraan te wennen. Lotte zei: het voelt zo vol van binnen, maar je mag rustig beginnen. Timmy begon langzaam in haar te stoten en Lotte begon er langzaam van te genieten. Ze zei: je mag nu wel wat harder gaan zodat ik je ballen tegen mijn clitje voel slaan. Timmy begon harder te stoten en zijn ballen sloegen bij elke stoot tegen haar clit. Lotte begon nu harder te kreunen en na een aantal minuten voelde Timmy dat ze met haar billen begon te knijpen. Ze zei zacht: ik kom klaar, ik wist niet dat dit mogelijk was in mijn kontje.

Oooooohh Jaaaaah. Timmy bleef doorstoten tot hij klaarkwam in haar kontje en het vulde met zijn warme zaad. Hij trok zijn pik uit haar kont en stootte in een keer diep in haar kut. Een dierlijke kreet kwam uit haar mond en ze spoorde hem aan. Ik wil je harder in mij voelen gaan en je mag me bij mijn tieten pakken. Timmy begon als een dolle stier in haar te beuken en greep onder haar de tepels vast er trok eraan. Lotte kwam nog een keer klaar- voor Timmy zijn laatste zaad voor die dag in haar spoot. Ze zei naderhand: vanavond slaap je met je rug naar moeder toe en zit jou pik de hele nacht in mijn grotje. Ze gingen gezamenlijk douchen en naderhand naakt naar beneden. Op de bank zei Timmy tegen zijn moeder: ik wil zondag met jou naar Utrecht om met jou uit te gaan. Je draagt dezelfde outfit als die je zojuist aan had en het kortste rokje wat je hebt en een dun t-shirt zodat je tepels goed zichtbaar zijn. Ik ga jou van je schroom af helpen en je de sexy vrouw laten worden die je bent. Verder heb ik nog een verrassing in petto voor je. Ze keken nog een film en gingen daarna naar bed waar Timmy en Lotte naar elkaar toe lagen en Timmy zijn pik in de kut van Lotte liet rusten. Emma zette het alarm voor 6 uur want om 7 uur moest Timmy zich melden bij Leontien.

De volgende morgen, na zich gedouched te hebben en na zijn ontbijt ging Timmy op zijn nieuwe fiets naar Leontien. Hij moest door de voordeur van haar huis omdat de praktijk nog niet open was. Eenmaal binnen zei Leontien: trek al je kleren maar uit en ga maar de praktijk binnen. Hij moest daar op een kruk gaan zitten. Even later kwam Leontien binnen met haar assistente. Een meid van begin 20. Ze had een mooi figuur. Leontien zei: dit is Diana, mijn assistente. Leontien liep op Timmy af en gaf hem een tongzoen. Diana keek een beetje vreemd naar de situatie tot Leontien zei: Diana, jij mag, nee beter jij moet hem ook kussen. Je zal Timmy hier drie dagen per week vroeg in de morgen zien, dus jullie zullen best een goede relatie gaan opbouwen. Diana liep naar Timmy en gaf hem een korte tongzoen. Leontien vroeg of Timmy de doos bij had en Timmy gaf die aan haar. Ze zei tegen Diana: hij komt hier op maandag, woensdag en vrijdag om door ons zijn peniskooi om te doen. Diana keek naar de doos en zei: dit past toch nooit om die dikke pik. Dat klopt zei Leontien. Het is aan jou om er voor te zorgen dat deze kleiner word. Of je dat nu doet door hem af te trekken, of door neuken, dat is aan jou. Diana keek haar aan en zei: dat moet ik doen? Ja, jij bent mijn assistente. En hoe je het ook doet, dat uniform van je moet uit want als Timmy begint te spuiten, dan is het hek van de dam.

Diana begon haar uniform los te knopen en uit te trekken. Ze stond enkel nog in bh en slip en Leontien zei: doe die ook maar uit terwijl ze zichzelf ook uitkleedde. Even later zat Timmy op de kruk met twee naakte vrouwen. Leontien zei: wil je voelen hoe nat ik ben Timmy en ze ging voor hem staan. Haar kut was drijfnat. Diana, laat hen jou kut ook eens voelen. Diana stapte naar voren en ook haar kut was slijmerig nat. Nu komt de vraag zei Leontien. Word het trekken of neuken. Diana zei: hij heeft wel een hele mooie grote pik. Mag ik die in mij hebben? Leontien zei: ga maar op de onderzoekstafel liggen. Ze deed dit en Leontien zei: Timmy, ga je gang, maar je mag slechts de helft van je zaad in haar spuiten de rest moet over haar. Timmy ging tussen haar benen staan en zette zijn pik tussen haar schaamlippen. Langzaam drong hij bij haar binnen en begon hij haar te neuken. Leontien stond naast de onderzoekstafel en boog voorover en begon de tepels van Diana te kussen en ging daarna naar haar mond en begon haar te kussen. Diana kuste passievol terug en kreunde bij elke stoot die Timmy in haar deed. Toen Leontien aan het kussen was begon Timmy met de harde tepels van Diana te spelen.

Het kreunen werd erger tot hij voelde dat ze met haar kut begon te knijpen. Hij trok zacht aan haar tepels en het knijpen werd harder tot ze met haar onderlichaam begon terug te stoten en Timmy zijn tempo opvoerde. Diana probeerde het bij te houden, maar dit lukte niet. Het stoten werd nu keihard beuken in haar kut en Diana kwam schokkend klaar. Leontien zei: dat is het meisje, laat je maar lekker gaan. Het orgasme hield een volle minuut aan en even later kwam ook Timmy klaar. Hij spoot 4 stralen in haar kut en trok zijn pik uit haar en sproeide de rest over haar lichaam. Mijn god was het enige wat ze kon uitbrengen. Dit is niet normaal wat hij spuit. Ze zat onder het zaad vanaf haar navel tot aan haar haren. Ze keek naar zijn pik en zei: hij blijft hard en Leontien zei: je hebt nog meer dan een half uur over. Diana pakte de pik van Timmy en begon hem te pijpen. Het puntje van haar tong in zijn pisbuis en zuigend tegelijk werd zijn pik niet minder hard. Ze ging met haar tong rond zijn toompje en nam hem steeds dieper in haar mond. Toen ze hem na 15 minuten weer klaar had en hij zijn zaad diep in haar mond spoot liep het zaad langs haar mondhoeken naar beneden over haar tieten. Leontien vroeg: en hoe gaat het? Ik geef op zei Diana. Hij blijft hard.

Leontien liep naar de koelkast en pakte een icepack en draaide dat om de pik van Timmy. Je kon zijn pik zien krimpen. Diana zei: jij wist dit, wat ben jij gemeen. Toen zijn pik ver genoeg gekrompen was zei Leontien: ik zal het een keer voordoen, daarna moet je het zelf doen. Leontien deed het voor en Diana volgde haar en deed het in een keer goed. Leontien zei tegen Diana: nu nog de sleutel terug aan mij geven. Diana gaf de sleutel met de ketting terug aan Leontien en die deed de sleutel om haar nek. Ze zei tegen Diana: wist je dat Timmy 6 keer direct na elkaar kan klaarkomen zonder zijn hardheid te verliezen? Timmy zei: maak daar maar acht keer van. Diana keek hem aan en vroeg: echt, zonder bullshit? Ja zei Timmy, echt. Hij werkt voor Hetty, een nieuwe patient van ons en zijn werkzaamheden bestaan uit oplossen van kutklusjes, echte kut klusjes. Hij heeft geen vaste vriendin en ik denk, gezien het feit dat zolang jij in de bungalow achter mijn huis woont en je nog nooit een vent op bezoek gehad te hebben, dat hij misschien wel een geschikte vriendin voor hem bent. Er zijn een aantal dingen die je moet weten over Timmy, daarom gaan jullie vanavond op mijn kosten eten en naar de film. Dan kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Zou het wat worden, dan zul je eerst nog een onderzoek krijgen door mij en Hetty. Ik denk, als ik zo naar jullie kijk dat jullie een leuk stelletje zijn. Je hebt een groot voordeel, je weet hoe hij neukt en dat hij superpotent is. Wat denk je ervan?

Diana keek naar Timmy en keek hem vragend aan. Timmy zei: we kunnen het altijd proberen. Goed zei Diana dan doen we dat. Mag ik dan vanavond die sleutel lenen? Leontien zei: je gaat me toch niet vertellen dat je een vreemde jongen jou op je eerste date laat neuken? Nee die sleutel krijg je pas nadat je gekeurd bent. Gaan jullie je nu maar vast douchen, je haren zitten vol zaad. Dan ruim ik de rommel even van de vloer af. Diana en Timmy liepen samen naar de douchecel en gingen samen douchen, elkaar wassend. Terwijl dit gebeurde belde Leontien Hetty en vertelde haar over haar plan. Hetty zei dat het een goed idee was maar dat Diana nog wel gekeurd moest worden. Leontien zei: dat weet ze, ze gaan vanavond eten en naar de film. Hij heeft zijn kooi om en die gaat niet af vanavond. Diana vroeg naar een sleutel maar ik heb haar verteld dat dat voorlopig niet gaat gebeuren. Timmy en Diana kwamen uit de douche en liepen hand in hand de praktijk in en begonnen zich weer aan te kleden. Hierna vertrok Timmy na zowel Leontien als Diana nog een tongzoen te hebben gegeven. Diana zei naderhand tegen Leontien: waarom de tongzoen aan jou? Leontien zei: dat doe ik bij elke patient waarmee ik een persoonlijke band heb. Je bent toch niet jaloers? Nee dat niet maar ik vind het een beetje vreemd. Stel je voor dat je hem in het openbaar tegen zou komen. Leontien zei: dan gebeurt dit niet. Diana zei: ik zou het vreemd vinden als wij als stelletje rond zouden lopen en iemand zou naar hem toe komen en met hem beginnen te tongen. Niet van mijn kant zei Leontien. Van Timmy’s kant is dat iets wat je met hem moet bespreken, en ik stel voor dat je dit vanavond als een van de punten maakt die je hem moet vragen. Timmy was intussen op school aangekomen en melde zich bij Hetty. Die zei: ik hoor dat je vanavond een date hebt. Daar ben ik blij om. Ze maakte zijn broek los en keek of de kooi goed zat. Na de controle zei ze: ik zie je wel om half een.

Om half een liep Timmy bij Hetty binnen en het eerste wat ze zei was: wat hoor ik, ga je op een date? Nou van mij mag dat, je gaat eerst uit eten, daarna neem je haar mee naar je thuis. Tijdens het eten leg je uit waarom je je moeder en je zus neukt. Thuisgekomen stel je haar voor aan je moeder en zus en je neukt hen beide, voor je met je vriendin naar bed gaat. Als dit goed gaat dan mag ze vrijdag door mij en Leontien gekeurd worden en indien goed bevonden, heb jij je vaste vriendin. Maar eerst heb ik dit contract voor je wat je kan tekenen zodat je voor drie jaar voor mij werkt en doet wat ik je opdraag. Timmy las het contract door en tekende het zonder vragen. Zo zei Hetty, dan mag je nu je kleren uit doen en gaan we naar moeder overste. Timmy kleedde zich uit en via de achtergang liepen ze naar de kamer van moeder overste. Daar aangekomen zat er een tweede non in haar kamer. Moeder overste zei: dit is zuster Agnes en zei gaat jou vandaag leren hoe je een vrouw moet masseren. Hetty kleedde zich uit en ging op het bed liggen, op haar buik. Zuster Agnes zei tegen Timmy: kom maar bij me zitten en geef me je handen, dan zal ik die vasthouden en je leren wat je moet doen. Timmy reikte zijn handen uit en zuster Agnes legde haar handen over de zijne en begon Hetty te masseren. Ze deden de schouders en nek, haar rug en benen en billen en als laatste haar armen. Zuster Agnes zei: je doet het goed, Hetty draai je eens om dan mag Timmy de voorkant zelf doen. Hij begon haar voorkant te masseren en werd enkele keren verbeterd maar bracht het er goed vanaf. Hetty zei: nu mag jij het bij moeder overste doen en er je eigen interpretatie aan geven. Moeder overste kleedde zichzelf uit en ging op het bed liggen. Timmy pakte een paar kussens en legde die onder de buik van moeder overste. Hij liep naar Hetty toe en wees naar zijn pik.

Hetty pakte de sleutel uit haar tas en nam de kooi van zijn pik weg. Hij ging naast moeder overste zitten en begon haar te masseren. Eerst haar nek, schouders rug en armen en hij begon daarna aan haar benen, die hij spreidde en hij ging ertussen zitten. Vanaf de voeten ging hij omhoog tot boven aan haar dijen. Hij zag dat er druppels kutvocht tussen haar schaamlippen zaten. Hij masseerde haar billen en liet zijn wijsvinger tegen haar anus drukken en duwde deze zacht naar binnen. Een kreun kwam uit de mond van moeder overste. Timmy ging hoog tussen haar benen zitten en bracht zijn eikel tussen haar schaamlippen en toen die er slijmerig tussen uit kwam zette hij die tegen de anus van moeder overste. Hij duwde zijn eikel in haar darmen. Zuster Agnes keek verschrikt toe hoede pik van Timmy steeds dieper in de kont verdween. Moeder overste kreunde harder en harder en toen Timmy met zijn vingers over haar clit wreef kwam ze heftig klaar. Timmy pompte door in haar kont en sloeg met zijn ballen tegen haar clit. Keer op keer tot de non een tweede keer klaar kwam. Kort daarna spoot Timmy zijn zaad diep in haar. Hij trok zijn pik uit haar anus die mooi open bleef staan. Hij ging met zijn pik naar het gezicht van zuster Agnes en zei: lik hem nu maar schoon. Ik denk er niet aan zei ze. Moeder overste zei: ik denk dat je dit toch maar wel moet doen, anders krijg je een zware straf. Heel voorzichtig begon zuster Agnes de pik schoon te likken. Moeder overste had zich inmiddels op haar rug gedraaid en keek toe. Timmy zei: weer de twee kussens onder je. Ik heb zo nog een verassing voor je. Nadat de pik was schoongelikt begon Timmy de voorkant te masseren. Met speciale aandacht voor haar tieten en tepels en nadat hij de rest ook gemasseerd had zei hij tegen Hetty: laat jij je eens lekker beffen door zuster Agnes terwijl ik moeder overste eens flink in haar kut naai. Hetty liep naar zuster Agnes en spreidde haar benen en trok het hoofd van de zuster naar haar kut,. Ze begon zacht te likken terwijl Timmy de andere non naaide. Moeder overste begon steeds harder te kreunen tot ze uiteindelijk met zwaar zuchten klaar kwam. Ze zei: god, wat was dit lekker en heer ik zal vanavond extra bidden dat Timmy zijn werk hier gaat afmaken.

Timmy trok zijn pik uit de slijmerige kut van moeder overste en toen ze opstond kwam het zaad uit twee gaten gelopen. Ze zei: nu wil ik dat jij, Timmy met zuster Agnes mee gaat. Ze gaat samen met jou een kruidenbad in en als jullie er na een kwartier uitkomen zul je zien dat alles wat in het bad heeft gezeten volledig haarloos is. Dus zorg ervoor dat je hoofd boven water blijft. Zuster Agnes stopte met het beffen van Hetty en ze keek moeder overste aan. Moet ik met hem in bad vroeg ze. Ze kreeg als antwoord: jazeker en tilde haar habijt op en liet het oerwoud zien wat tussen haar benen zat. Dat word straks een mooi en blijvend kaal kutje. Timmy zei: ik heb nog een vraag moeder overste. Waarom heb jij een zwart habijt en heeft zuster Agnes een bruin habijt? Moeder overste zei: er zijn drie kleuren zwart voor moeder overste, donkerblauw voor nonnen die buiten het klooster mogen gaan en bruin voor nonnen die enkel in het klooster moeten zijn. Maar voor jou is er iets veel belangrijkers namelijk het koord wat de nonnen om hebben. Zwart koord betekend dat de non niet langer vruchtbaar is. Rood koord betekend dat de non ongesteld is. Wit koord betekend dat de non vruchtbaar is maar niet in haar vruchtbare periode zit en groen wanneer de non in haar vruchtbare periode zit. Ik hou dit bij en bepaal waneer de vruchtbare nonnen welke kleur dragen. Zo kan je zien dat zuster Agnes vruchtbaar is maar niet in haar vruchtbare periode zit. Zaterdag zal ze een groen koord omhebben. Vandaar dat ze vandaag met je in bad gaat zodat jij geen haren meer op haar kut zal vinden.

Elke non gaat dit bad in over de komende week zodat je geen behaarde kutten meer tegen komt. Als de nonnen in bad zijn geweest zit er een extra knoop in hun koord zodat jij weet wie er allemaal in het bad zijn geweest. Na het bad word je lichaam bespoten met citroensap. Dat dood de laatste haarwortels die nog actief zouden kunnen zijn. Daarna nooit meer haren op hun lichaam. Zuster Agnes liep naar Timmy en zei: volg mij maar. Ze liepen samen naar een badkamer waar een gigantisch groot bad stond waar je makkelijk met tweeen in kon. Ze pakte een zak met kruiden en strooide het in het bad en vroeg aan Timmy hoe heet hij het bad wilde hebben. Timmy zei: veertig graden is ok. De kraan werd open gedaan en het bad liep vol. Zuster Agnes teste de temperatuur en deed wat extra koud water in het bad en zei tegen Timmy: zo nu mag jij er vast instappen. Ik volg zodra ik mijn haren heb opgestoken. Timmy ging in het bad zitten en een paar minuten later kwam zuster Agnes bij hem zitten. Ze vroeg hoelang hij al bij moeder overste kwam en hij zei: iets meer dan een week en vanaf zaterdag ben ik iedere zaterdag hier om er voor te zorgen dat ik zo veel mogelijk nonnen zwanger maak. Zuster Agnes was eigenlijk best een mooie vrouw. Goed figuur met een heel klein buikje. Timmy vroeg hoe ze in het klooster was beland en ze zei: mijn vroegere vriend heeft daarvoor gezorgd. Op een feest wilde hij mij delen met nog twee jongens. Daar ben ik zo op afgeknapt dat ik besloot mezelf in het klooster te willen gaan. Na een proefperiode van 6 maanden besloot ik hier te blijven. Ze zaten 20 minuten in het bad toen zuster Agnes zei: ga eens staan.

Ze pakte een ruw washandje en ging hiermee over zijn hele lichaam om alle haren te verwijderen. Bij zijn pik aangkomen ging ze heel voorzichtig te werk en toen ze klaar was zei ze: nu mag jij hetzelfde bij mij doen. Timmy deed hetzelfde bij haar en toen hij bij haar kut kwam ging hij ook heel voorzichtig te werk. Toen daar geen haar meer op stond vroeg hij haar voorover te buigen om ook haar kont schoon te vegen. Toen dat gedaan was zei Timmy: wat ben je mooi. Zuster Agnes zei: dank je. Het is lang geleden dat ik dit gehoord heb en ze gaf hem een kus op zijn wang. Timmy zei: ik hoop dat dat zaterdag meer word dan enkel op mijn wang. Ze antwoordde: wil je echt dat ik je eerste word? Timmy zei: je verdient het. Ze gaf hem nogmaals een kus, echter dit keer op zijn lippen en tommy duwde zijn tong bij haar naar binnen. Ze stonden een paar seconden te tongen toen ze de zoen verbrak. Timmy zei: je word mijn eerste en dat is iets wat blijvend in mijn gedachten zit. Ze antwoordde en zei: ik hoop dat dit waar is en gaf hem nog een vluchtige kus. Zo zei ze: nu moeten we elkaar nog volspuiten met citroensap. Ze pakte de drukspuit die bij het bad stond en begon Timmy helemaal onder te spuiten. Elk hoekje en noekje kwam aan de beurt behalve zijn hoofd.

Hierna mocht Timmy hetzelfde bij haar doen en ook zij werd helemaal bespoten. Nadat dat gedaan was zei Timmy: nu moet ik nog controleren of je echt helemaal haarloos bent. Hij ging op zijn knieen voor haar zitte en vroeg of ze haar benen wat uit elkaar kon zetten. Wat ga je doen vroeg ze. Controle zei hij. Zuster Agnes zette haar benen uit elkaar en Timmy begon zacht met zijn tong haar kut te likken. Schaamlippen en clit kwamen aan de beurt en hij ging ook met zijn tong naar binnen. Zuster Agnes begon te hijgen en zei: wat doe je met me? Mijn kut is zo gevoelig nu hij kaal is. Timmy stond op en tilde zuster Agnes op en liet haar langzaam op zijn staalharde pik zakken. Hij zei: ik kan niet wachten tot zaterdag. Zuster Agnes sloeg haar benen om zijn middel en Timmy liep naar de dichts bij zijnde muur. Hij drukte haar lichaam tegen de muur en begon haar rustig te neuken. Hij zei: die citroengeur maakt me zo geil. Zuster Agnes begon hem wild te kussen en terwijl ze zo stonden te neuken en kussen kwam moeder overste met Hetty de badkamer ingelopen. Ze keken elkaar aan en keken toen samen naar het neukende stel. Nog Timmy nog zuster Agnes hadden in de gaten dat ze bekeken werden. Zuster Agnes begon zacht te jammeren en zei: ik ben zojuist klaargekomen. Timmy zei: dat is toch mooi? Ja maar ik heb mezelf aan de heer beloofd en Timmy zei: die vind dit vast niet erg. Je doet niets fout je moet alleen leren dat iets wat lekker is niet fout hoeft te zijn.

Timmy stootte nog een paar keer in haar en zei toen: ik ga jou kutje vullen. Zuster Agnes zei zacht: ja doe maar spuit me maar vol,. Toen hij zijn zaad in haar geloosd had en hij haar van zich afgetild had zagen ze dat ze niet alleen waren. Zuster Agnes begon zich te verontschuldigen maar Timmy zei: nee dat hoeft niet. Dit was een daad van liefde en dat kan en mag niet bestraft worden. Moeder overste zei: ik moet je gelijk geven Timmy, dit was het mooiste wat ik in tijden heb gezien. En kijk, geen haar meer op je lichaam. Hetty ging voor zuster Agnes op de vloer zitten en begon het zaad uit haar kut te likken maar zuster Agnes duwde haar weg. Ze zei: dit is in liefde gegeven en zal in liefde bewaard worden. Hetty begreep wat ze bedoelde en stapte weg. Moeder overste zei: ik denk dat ik nu wel weet wie jij zaterdag als eerste in je kamer wil ontvangen. Timmy antwoordde en zei: ik denk dat u gelijk heeft en hij gaf zuster Agnes nog een korte tongzoen. Hiermee nam hij afscheid van zuster Agnes en zei: tot zaterdag en knipoogde naar haar. De glimlach op haar gezicht was iets wat hij nooit meer zou vergeten. Hij liep met moeder overste en Hetty mee terug naar de kamer van moeder overste en daar aangekomen zei ze: als jij zo met mijn nonnen omgaat dan denk ik dat je de meest populaire man ooit word. Hetty streek hem door zijn haren en zei: hij heeft goed geluisterd naar wat ik hem geleerd heb. Ze zei verder: Timmy jij gaat nu jou date ophalen en uit eten. Je hoeft je kooi niet om en doet wat ik je gevraagd heb te doen. Je mag zelf kiezen waar je gaat eten en geeft mij naderhand de rekening. Ik stort het bedrag terug op je rekening. Zo kleed je maar aan en pak je fiets en ga naar Leontien.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5338 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie