BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seksuele voorlichting, deel 1

Die ochtend liep alles verkeerd; ik was mijn wekker vergeten te zetten, het verkeer zat tegen en toen ik eindelijk op school aan kwam bleek ik ook mijn brood vergeten te zijn. Leuk begin van de dag. Maar het werd nog veel erger. Ik was amper binnen en wilde beginnen met lesgeven toen mijn directrice naar me toe kwam. Ze keek bepaald niet blij en zei dat ik in de pauze bij haar op het matje moest komen. Dat zou al de tweede keer worden, want vorige week was ik ook al door haar toegesproken. De reden toen was de manier waarop ik mijn klas seksuele voorlichting had gegeven. De leerlingen zelf hadden het hartstikke grappig gevonden, maar de directrice was er minder van gecharmeerd. Waarom? Geen idee; ik had de leerlingen voorlichting gegeven die volledig overeen stemt met wat voor veel mensen de werkelijkheid is. Ik had de leerlingen geschetst hoe veel mensen seks beleven. Ze gaan met een verveelde blik naar de slaapkamer, zijn eigenlijk te moe maar omdat de man aandringt moet het dan maar even.

Met een grote dosis desinteresse gaat de vrouw op haar rug liggen en terwijl ze totaal geen zin heeft in die overbodige onzin van haar man, doet ze dan toch maar haar benen wijd. Als hij weer met het schaamrood op de wangen begint over pijpen of anaal, schud ze met een chagrijnige blik haar hoofd en zegt dat ze dat vies vindt. De man duwt zijn leuter in haar harige poes en terwijl hij de andere kant op kijkt en droomt van een strakke jonge meid, komt hij na drie minuten klaar. Blij dat het erop zit draait het stel opzij en gaat slapen. Het is weer gebeurd voor deze maand. Tja, en dat was dus een les waar de directrice het niet mee eens was. Ze vroeg zich af hoe ik het in mijn hoofd haalde om zo’n stompzinnige les te geven. Nou, mijn antwoord was heel simpel. Ik geef les aan scholieren die een beroepsopleiding volgen en in mijn klas bestaat uit herintreders. Het is overbodig om aan deze mensen seksuele voorlichting te geven, want de jongste is begin twintig en de oudste eind dertig.

Het is gewoon heel erg gênant, niet alleen voor mij maar ook voor mijn leerlingen. Maar ze was niet te vermurwen. ‘Jouw lespakket is hetzelfde als bij de andere groepen, dus je moet ook deze les geven’, stelde ze duidelijk. Ik heb nog tegengesputterd en erop gewezen dat de andere klassen bestaan uit pubers. Mijn leerlingen zijn volwassen vrouwen en zitten echt niet te wachten op een man die hun gaat vertellen hoe seksualiteit werkt. Maar ze gaf niet toe. Ik moest en zou mijn klas seksuele voorlichting geven. Ik heb mijn fout toen maar toegegeven en haar beloofd een nieuwe les te geven, waarbij ik zorgvuldiger te werk zou gaan. Ze bleef wel een beetje boos op me, maar gaf uiteindelijk aan dat ze erop rekende dat ik niet opnieuw de fout in zou gaan en dit onderwerp serieus zou behandelen. Ik moest een hele preek aanhoren over hoe belangrijk het is voor jongeren om goed geïnformeerd te worden over seksualiteit. Ik hoorde het aan, heb beleefd geknikt en gezegd dat ik spijt had van mijn domme actie en dat ik een les zal gaan geven waar ze meer dan tevreden over zou zijn. Dat het volwassen vrouwen zijn en dat het een hele rare vertoning wordt, heb ik maar niet meer herhaald.

Het onderwerp seksuele voorlichting kwam opnieuw op de agenda te staan en dat bleef bepaald niet onopgemerkt bij mijn leerlingen. Aan de leerlingen had ik eerlijk verteld dat de directrice boos op me was geweest en dat ik de les daarom opnieuw moest doen. Ze moesten er hartelijk om lachen, maar ze leken ook wel te begrijpen dat ik niet anders kon. ‘Nou meisjes’ zei ik, ‘deze keer zal ik jullie heel zorgvuldig alles vertellen, want volgens onze directrice zijn jullie nog onwetende meisjes. Seks is natuurlijk meer dan alleen voortplanting. Jullie weten van mijn vorige les hoe een man een vrouw zwanger kan maken. Penis in vagina, bewegen tot er sperma in de vagina spuit en dan zwemt een zaadje naar een eitje toe en als dat goed gaat raakt de vrouw zwanger. Dat weten jullie nu. Mooi. En dan gaan we het nu hebben over hoe seks in het echt gaat.’ Ik zag volop geamuseerde blikken. De dames leken er erg van te genieten en maakten er onderling grapjes over. Ik voelde me nu al uitgelachen. Ze gniffelden tegen elkaar en zeiden dat ze benieuwd waren wat ik ze ging vertellen. Eén van de dames brak het ijs en vroeg lachend ‘mijn vriend wil graag seks met me, hoe moet dat?’ “Nou, zei iemand anders; ik vind het best goed om het hier eens over te hebben. Misschien hebben we er echt wat aan. Iedereen zit weleens met vragen en misschien kunnen we elkaar helpen.’ “Of leuke ideetjes opdoen’, zei een andere dame. ‘Mijn vriend wil het anaal en ik weet niet goed wat ik ermee aan moet. Daar zou ik het best eens over willen hebben’, zei iemand. Uiteindelijk zei nota bene de oudste leerling van de groep ‘hij heeft vast een lesprogramma. Laten we eerst luisteren naar zijn verhaal. Dan kunnen we daarna nog van gedachten wisselen en wat van elkaar opsteken.’ Er werd instemmend geknikt. Een ondeugende blik keek me aan. ‘Vertel jij maar eens alles wat je van seks weet. Ik zal goed luisteren. Maar geen recht op en neer seks, want die heb je al behandeld. Spannende seks graag.’ Aan zo’n verzoek kom ik natuurlijk graag tegemoet. Ik startte mijn les.

‘Mijn lesprogramma is gericht op jongens en meisjes. Laat ik die termen dan ook maar aanhouden. En ja, ik zal de les naar eigen inzicht uitbreiden om aan jullie wens tegemoet te komen. In deze les ga ik uit van een heterokoppel, dus een jongen en een meisje. In volgende lessen zullen we ook andere vormen behandelen, zoals seks tussen twee jongens, twee meisjes, trioseks en groepsseks. Heel in het kort: tijdens seks tussen een jongen en een meisje komt er sperma in de darmen en de maag van het meisje. Maar er is veel meer mogelijk. Het is ook normaal om dingen te doen die vies zijn of pijn doen.’ Enkele leerlingen keken stomverbaasd. ‘Maar laten we beginnen met masturberen. Jullie hebben vast al jullie eigen lichaam ontdekt’, zei ik met een knipoog. ‘Daar is niets vreemd aan. Je hoeft je daar niet voor te schamen.’

Enkele dames keken wat beschaamd weg en anderen keken elkaar aan en er ontstond wat geroezemoes. Ik liet het even toe. Toen ging ik heel serieus verder. ‘Jullie hebben allemaal weleens jullie geslachtsdelen aangeraakt en gevoeld dat je het heel fijn kan zijn als je met je vingers of je hand beweegt. Meiden kunnen met hun vinger over hun clitoris bewegen en daardoor klaarkomen. Jongens kunnen met hun hand om hun penis bewegen en daardoor klaarkomen. Er zijn natuurlijk nog andere manieren om van je lichaam te genieten. Veel mensen experimenteren, en dat is normaal. Dat mogen jullie ook doen. Onder de douche heb je misschien al wel ontdekt hoe fijn het is om een waterstraal op je poes te richten.’ Er werd instemmend geknikt. ‘Ook daardoor kun je heerlijk klaarkomen. Doe dat gerust; het is normaal. Het is ook normaal om het spannend te vinden om naakt te zijn en met je eigen lichaam te spelen. Sommige mensen vinden het spannend om zich uit te kleden op een plek waar je betrapt kunt worden. Ook dat is normaal. Je helemaal uitkleden in de woonkamer, of in een bos; het is allemaal leuk en spannend. Maar ook om nieuwe manieren te ontdekken om te genieten.

Veel meiden hebben een vibrator en verwennen zichzelf daarmee.’ Weer werd er instemmend geknikt. Ook voor jongens zijn er leuke dingen te koop, zoals apparaatjes waarmee je jezelf kunt afzuigen.’ De klas begon nu wel wat beschaamd weg te kijken. ‘Mensen zijn vaak heel vindingrijk als het gaat om masturberen en vinden steeds andere manieren om klaar te komen of om op een andere manier te genieten. Het is ook heel fijn om dingen in de anus te steken. Je kunt er een dildo in steken, maar ook andere dingen, zoals een banaan of een komkommer.’ Een leerling begon te lachen en vroeg of je die dan daarna nog moest opeten. Heel de klas moest nu lachen. Ik keek de klas serieus aan en zei dat het juist heel spannend is om dingen te doen die eigenlijk vies zijn. Veel mensen willen juist heel graag vieze dingen doen. Vies is lekker, als het om seks gaat. ‘Dus ja’ zei ik, ‘het is heel spannend om die banaan of komkommer op te eten nadat die in je kont is geweest. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, als je er maar van geniet. En dat genieten doe je vooral als je dingen doet die spannend zijn. De dingen die je alleen doet, kun je natuurlijk ook bij elkaar doen. Je kunt iemand anders aftrekken of vingeren. Maar ook bij elkaar een waterstraal op de fijne plekjes richten.

Wat ook leuk is, is om seks te hebben met de stofzuiger. Doe wel voorzichtig. Vooral een man moet daarmee oppassen, vooral als hij de slang van de stofzuiger af doet en hem direct in het apparaat steekt. Maar het is erg fijn en ook leuk om bij elkaar te doen.’ Enkelen keken me nu echt aan alsof ze water zagen branden en leken zich af te vragen of ik uit ervaring sprak. Natuurlijk sprak ik uit ervaring! ‘Eigenlijk kun je met bijna alles je lichaam verwennen. Er zijn meiden die met hun poes over een kussen, of bijvoorbeeld de leuning van de bank bewegen en er door klaarkomen. Als jongen kun je je piemel tussen de kussens van de bank steken. Natuurlijk wel een een zakje er overheen doen, anders komt er sperma in de bank. Maar heel leuk om te doen. Samen seks hebben is fijn omdat je elkaars lichaam kunt ontdekken en samen kunt ervaren wat je fijn vindt. Daar zijn geen grenzen in. Alles wat je samen fijn vindt is goed. Een vrijpartij begint bij veel stellen met orale seks. Onder orale seks wordt alles verstaan wat je met de mond bij elkaar doet. Denk hierbij aan beffen en pijpen. Ik ga jullie zo uitleggen hoe je dat doet.

Voordat de seks begint vinden mensen het vaak fijn om een voorspel te hebben. Elkaar wat uitdagen, langzaam uitkleden, elkaar strelen en zoenen; dat soort dingen. Eigenlijk begint het daarvoor al. Het aantrekken van mooie lingerie is vaak al een begin van een voorspel, of juist geen ondergoed dragen. In een strak jurkje zonder ondergoed uit eten gaan kan bijvoorbeeld heel spannend zijn. Sommige mensen vinden het spannend om elkaar te zien plassen. Het kan heel fijn zijn om voordat de seks begint samen te plassen. Dat kan in de badkamer, onder de douche, maar ook buiten bijvoorbeeld in een bos of op het strand. Plassen kan natuurlijk ook in elkaars mond.’ De dames keken me verbaasd aan. ‘Gedverdemme’ klonk het uit diverse hoeken. “Let maar op zei ik. ‘Het kan zomaar gebeuren dat je in een opgewonden stemming raakt als je terugkomt van een feestje waar je allebei hebt gedronken en dat je onderweg moet stoppen om te plassen. Het kan zo spannend zijn om de ander te zien plassen dat je het echt niet kunt laten om je mond te openen en het allemaal op te drinken. In de mond plassen kan zelfs in bed, als je het heel rustig en gedoseerd doet zodat de ander het makkelijk kan inslikken. Zo kan het heel romantisch zijn.’

De meesten keken me aan met blikken van walging. Anderen leken juist opgewonden te worden. ‘Laten we het maar snel hebben over orale seks’, ging ik verder. ‘Bij orale seks is het normaal dat je een piemel in je mond neemt of je partner diens tong in je vagina of je anus steekt. Als je iemand wilt beffen, doe dat dan vooral rustig. Dat is het fijnst voor het meisje. Als meisje zorg je natuurlijk dat je poesje helemaal glad geschoren is. Zorg ervoor dat je opgewonden bent zodat je poesje lekker nat is. Dat is lekker voor degene die eraan likt. Maak er geen haastklus van. Ga lekker helemaal naakt op je rug liggen, laat je lekker strelen en aan je tepels likken en doe vervolgens je benen zo wijd als je kunt. Dat is opwindend voor degene die je gaat beffen. Schaamte is niet nodig, want het is iets wat heel fijn is. Degene die beft doet er goed aan om heel rustig te zijn en eerst zachtjes en rustig te strelen. Als je als man dan zover bent dat je je tong er tegen aan duwt, dan is het lekker om dat vocht op te likken. Ook leuk is om te vragen om een beetje te plassen, zodat het nog spannender wordt. Maak zachte bewegingen met je tong over haar clitje. Vind haar ideale plekje en draai zachtjes rondjes. Het is heel spannend om te horen hoe ze begint te kreunen. Dan weet je dat je het goed doet.

Verander alleen van plek en techniek als je merkt dat ze nog niet opgewonden genoeg is. Als ze kreunt en wat begint te verkrampen, trillen of beven, is het goed. Ga daar rustig mee door tot ze helemaal wild is van opwinding en hevig begint te schokken. Blijf haar onophoudelijk likken tot ze hevig klaarkomt. Ze duwt je zelf wel weg als ze het genoeg vindt. Na een orgasme zal ze voldaan zijn en even rustig willen bijkomen. Vraag haar dan om op haar buik te liggen en helemaal te ontspannen. Streel haar rustig door haar haren en daarna over haar armen en schouders. Zoen haar in haar nek en ga langzaam zoenend en strelend naar beneden. Streel en zoen haar hele rug. Zodra je bij haar onderrug bent, pak je een kussen en dat leg je onder haar bekken. Hierdoor komen haar billen omhoog en ze gaan meer open. Dat is belangrijk om haar goed te kunnen verwennen. Zorg dat ze goed ontspannen is. Ga verder met strelen en zoenen. Doe het nu heel langzaam. geef haar de tijd om opgewonden te worden. Streel heel langzaam en zachtjes haar billen, terwijl je met je tong zachtjes rondjes draait terwijl je langzaam naar beneden tussen haar billen gaat.

Als meisje doe je er verstandig aan om je zo goed mogelijk te ontspannen en je kontje goed open te houden als de tong daar is aanbeland. Het rimmen kan nu beginnen. De tong moet hiervoor goed nat zijn. Lik eerst haar kontgaatje aan de buitenkant. Maak het lekker nat. Het meisje doet haar benen wat wijder, duwt haar kontje naar achteren en houdt haar gaatje zover mogelijk open. De jongen trekt haar billen ondertussen uiteen. Voorzichtig duw je de tong naar binnen. Een klein stukje en dan weer terug. Weer even rondjes draaien rond haar gaatje, en dan opnieuw naar binnen. Nu iets dieper. Als ze het lekker vindt, en reken maar dat ze het lekker vindt, zal ze vanzelf haar kontje nog verder open houden, zodat je je tong er lekker diep in kunt steken. Duw je tong er zover in als je kunt. Na een tijdje is het fijn om een andere houding aan te nemen. Laat haar nog even op haar buik liggen, maar leg een tweede kussen onder haar bekken. Haar kontje zal nog beter toegankelijk worden. Je gaat nu andersom op haar liggen. Je voeten naast haar hoofd, je stijve pik voelt ze nu op haar rug. In deze houding kun je gemakkelijk veel dieper je tong in haar kont steken.

Voordeel is ook dat je het langer kunt volhouden omdat je makkelijker kunt ademen. De meeste dames komen niet klaar van rimmen, hoewel er dames zijn die dat wel doen. Rim haar zo lang als ze het fijn vindt. Na het rimmen zou je haar anaal kunnen penetreren. Daarover later meer. Eerst nog de laatste vorm van orale seks. Pijpen.’ Ik merkte dat de sfeer in de klas veranderde. Enkele dames waren rood en sommigen ademden merkbaar snel. ‘Jemig, wat een les, zei iemand.’ ‘Ik krijg het er heel warm van’ zei een ander. ‘Zo wil ik nog wel even doorgaan’ zei iemand. Er werd door alle dames instemmend geknikt. ik zag ze lachen en het werd me duidelijk dat ze naar mijn broek keken. Daar zat inmiddels een stevige bobbel in. Er werd gegniffeld. ‘Niet alleen wij krijgen het warm, hij ook’, klonk het. ‘Ik doe wel een knoopje los’, zei één van de dames en ze voegde de daad bij het woord terwijl ze keek wat de anderen deden. ‘Ja, het is warm, ik doe mijn vest uit.’ Dan blijf ik niet achter’, zei een andere dame. Enkelen zeiden niets, maar hun handen bewogen ook al naar knopen en ritssluitingen.

Ik vervolgde mijn les, maar werd nu zo opgewonden dat ik demonstratief door de klas ging lopen tijdens het lesgeven, zodat ze allemaal de bobbel in mijn broek konden zien. Ongemerkt ging ik mijn les minder in het algemeen geven en richtte ik me meer tot de dames zelf. ‘Bij pijpen gaat de piemel in de mond. Pijpen kan in verschillende houdingen. Liggend op bed, zittend in de bank, maar ook staand. Voordeel van pijpen is ook dat het bijna overal even tussendoor kan. In de auto, in een pashokje of een openbaar toilet, maar ook in de buitenlucht is er altijd wel een geschikt moment om even de broek van je partner naar beneden te doen. Doe dat ook. Schaam je er niet voor; het is normaal dat jullie sperma in jullie monden willen hebben. Hierbij zijn verschillende technieken mogelijk. Je kunt vooral de lippen het werk laten doen door ze rond de eikel te bewegen. Ook kun je vooral je tong het werk laten doen, door over de eikel te likken. Vooral de onderkant van de eikel is heel gevoelig. Natuurlijk kun je de beide technieken ook combineren en eventueel ook met je handen de penis stimuleren.

Als je partner opgewonden raakt zal er wat voorvocht vrijkomen. Dat is alleen maar fijn, want dan weet je dat hij echt opgewonden is. Aan zijn ademhaling zul je merken dat hij op weg is naar een orgasme. Zeker als hij begint te beven en het moeilijk gaat vinden om stil te zitten, te liggen of te staan, weet je dat het orgasme eraan komt. Hij zal steeds meer gaan kreunen en beven. En dan komt het moment dat hij een kreet nauwelijks kan onderdrukken en de sperma eruit spuit. Dat komt meestal in een aantal pulserende bewegingen. Het is heel belangrijk om op dat moment de lippen strak rond de piemel te houden en te blijven zuigen tot alle sperma eruit is. Hoeveel het ook is; hou het in je mond. Sommige mannen vinden het spannend als je je mond daarna even opent en de sperma op je tong laat zien voordat je het doorslikt. Je kunt het ook meteen doorslikken. Bij een andere pijptechniek, de zogenaamde deepthroat, heb je die keuze niet of nauwelijks. Deepthroat is een techniek waarbij je de piemel in je keel neemt. Dat vergt wat voorbereiding, opoffering en oefening. De meest handige vorm is als volgt: Jij gaat op bed, of op de bank, op je rug liggen. Je laat je hoofd wat uitsteken. Hierdoor ligt jouw hoofd naar achteren. Er ontstaat zo een vrij rechte ruimte vanaf je mond naar je keel.

Het is belangrijk dat je je goed ontspant en je slikreflexen zoveel als mogelijk beperkt. Dat vereist oefening. Het is daarom goed om dit heel vaak te doen, zodat het steeds beter gaat. Ook is het zinvol om voorafgaand aan de sessie even de tijd te nemen om diep in en uit te ademen. Tijdens de handeling is ademen nu eenmaal lastig. De man moet beseffen dat hij jou steeds voldoende rust geeft om te ademen. Jij bepaalt wanneer je klaar bent om de piemel in je keel te ontvangen. Als jij je mond open doet, duw ik langzaam en voorzichtig mijn piemel naar binnen. Aan het begin is het goed om eerst maar een klein beetje naar binnen te dringen. Later als jullie meer ervaring hebben, kun je al meteen dieper. Je moet je echt goed ontspannen. Ik zal lief voor je zijn. Ik duw mijn piemel langzaam in je mond. Het eerste stukje zal makkelijk gaan. Daarna kom ik in de buurt van je keelgat. Dan duw ik rustig door met de kracht die nodig is om diep in je keel te komen. Als je moet kokhalzen, stop ik even. Sowieso moeten we regelmatig stoppen zodat je kan ademen. Het is dus een kwestie van steeds opnieuw erin en eruit. Als we na het stoppen weer beginnen, gaan we steeds wat dieper dan de vorige keer. Hij kan er helemaal in. Ik duw dus door tot mijn piemel echt helemaal in jouw mond zit en mijn ballen strak tegen jouw lippen aan zitten.

Op het laatst zal het wat opoffering vergen, maar met oefening is het heel goed mogelijk om een tijdje zonder ademen te kunnen. Dat is belangrijk, want om klaar te komen moet er nu eenmaal een poosje gestimuleerd worden zonder te stoppen. Ik vind het spannend om te kijken als mijn pik in je keel beweegt. Je kunt als man je eikel namelijk zien bewegen in de keel. Het is voor jullie uiteraard niet mogelijk om te zuigen of te likken tijdens deze vorm van seks. De stimulatie zal moeten plaatsvinden door het maken van neukbewegingen. Als ik merk dat ik een orgasme nader, laat ik je nog één keer goed ademen en steek mijn pik dan diep in je keel. Ik neuk je keel, je voelt hoe mijn eikel strak in jouw lekker nauwe keelgat zit en ik duw zo diep mogelijk in je op het moment dat ik klaarkom. Mijn sperma zal rechtstreeks in je maag belanden, en dat is prima. Zoals ik aan het begin al zei; tijdens seks komt sperma terecht in de maag of de darmen. Iemand nog vragen hierover?’ Het was ijzingwekkend stil in de klas. Sommige dames keken me geschokt aan. Anderen waren zichtbaar opgewonden. ‘Had jij door dat je het over jezelf had en over ons, in plaats van een man of een vrouw’, vroeg Lydia.

Toen pas besefte ik dat ze gelijk had. Ik keek Lydia aan en zag dat haar blouse intussen ver open stond. ‘Het viel mij ook op’, zei Angela. Terwijl ze dat zei drukte ze haar borsten naar voren, zodat ik goed kon zien dat haar tepels hard waren. Anderen waren er minder over te spreken. Enkelen stonden op en maakten me duidelijk dat het wel genoeg was geweest. ‘Zoeken jullie het maar lekker uit en krijg het maar zo warm als je wilt, wij zijn weg’, klonk het boos. ‘Ik heb voor vandaag nog maar een paar onderwerpen te behandelen hoor’, probeerde ik nog. Maar nee, de helft van de klas was weg. Er zaten nu nog zeven dames. ‘Ik wil nog wel doorgaan met deze les’ zei Angela en vier andere dames knikten instemmend. ‘Wil iedereen dat?’, vroeg ik. ‘Niet op deze manier’, zei Hanna en Patricia maakte duidelijk het met haar eens te zijn. ‘Het is niet verplicht om deze les te volgen. Wie dat wil mag weg. Ik teken je aanwezigheid voor de hele dag af. Hanna, Paula en Patricia stonden stilzwijgend op en verlieten de klas. Toen de deur dicht was, zei Lydia meteen dat de les weer snel mocht doorgaan. ‘En die bobbel mag ook weer wel terug’ zei Kiki. ‘Ik werd er best nat van’ voegde ze daar aan toe. De andere dames zeiden niets.

‘ik krijg het warm van jullie’ zei ik. ‘Dit kan nog een hele bijzondere dag worden. Als ik het goed begrijp zijn jullie opgewonden geworden van mijn les en willen jullie dat ik nog even doorga.’

‘Jij mag ook een knoopje losdoen hoor, als je het warm hebt’, zei Kiki. ‘We zagen echt wel dat je een stijve had’, voegde Lydia daar aan toe. Ik voelde mijn pik weer stijf worden en deed geen enkele poging om dat te verhullen. Er ging een zacht gejuich op in de klas. ‘Ik ga even plassen’ zei Angela. Voordat ik het wist vroeg ik haar of ze dat wel zou doen. ‘Ik bedoel…. ‘, ik stamelde wat en kwam even niet uit mijn woorden. Ze keek me vragend aan. ‘Of wilde je naar het toilet om je beha uit te doen?’, vroeg Vanessa lachend. ‘Misschien wel’, antwoordde Angela. ‘Maar nu ik niet naar het toilet mag, zal ik hem aan moeten houden’, ze ze met een knipoog. Het begon me te duizelen. Vier prachtige vrouwen die net zo opgewonden waren als ik. Hoe ging dit verder? Het liefst had ik er meteen een praktijkles van gemaakt. Ik wist er niet goed raad mee.

‘Gaan we snel weer verder met de les dan?’, vroeg Angela. ‘Nee, zei Vanessa, ‘want je wilde je beha uit doen.’ ‘Jij niet dan?’, vroeg Angela. Lydia had een goed idee; ‘ik stel voor dat ik even wat flesjes water ga halen, dan kunnen we daarna zonder te pauzeren door met de les.’ ‘Nou’, zei Kiki, ‘neem die beide dames even mee dan, dan kunnen ze allebei hun beha uit doen.’ Ze keken elkaar vragend aan. Vooralsnog bleef iedereen zitten. ‘Ik ga water halen, wie gaat er mee?’, vroeg Lydia. ‘Ik ga wel mee’, antwoordde ik. Samen liepen we het lokaal uit, op weg naar de kantine. ‘Zo, het is nogal warm bij jullie, geloof ik’ zei de directrice toen we haar op de gang tegenkwamen en haar kennelijk meteen opviel dat Lydia net wat teveel knoopjes open had. Ze deed ze snel dicht en gaf me een knipoog. Bij de kantine aangekomen pakte Lydia vijf flesjes water, Ze keek me aan. ‘Beetje weinig misschien?’ Ik werd heel opgewonden van die vraag. Het waren flessen van een halve liter. Mijn pik werd er heel stijf van en was heel duidelijk zichtbaar in mijn broek. Ze pakte een doosje en deed daar tien flessen in. ‘Draag dit maar voor je, dan zien anderen het niet’, zei ze terwijl ze goedkeurend naar mijn broek keek. ‘Jij wil iets hè?’, vroeg ik. Ze pakte nog vijf flessen en lachte zwijgzaam. Ineens zei ze dat haar vriend dit nooit wil. Met haar vorige vriend had ze het wel vaak gedaan. ‘Nou, deze laatste vijf nog en dan gaan we zo maar gauw terug’, zei ze. We stapten het lokaal in.

‘Zoveel water?’, klonk het. Lydia en ik lachten. Wij begrepen elkaar. Toen ik de flessen had neergezet keek ik naar de dames en zij naar mij. Ze zagen dat ik een stijve had. En ik zag drie dames die geen van drieën nog een beha aan had. Vanessa en Angela hadden hun blouse ver open. Ik keek direct op hun borsten. Kiki droeg een strak jurkje, waar haar tepels nu heel nadrukkelijk doorheen priemden. Lydia zei dat ze heel even weg moest omdat ze haar haren op een staart wilde doen en voegde daar snel aan toe dat ze niet ging plassen. Ik stelde voor om even te wachten tot ze terug was en dan de les te vervolgen. We gaan het dan hebben over anale seks en daarna over de afwisseling tussen oraal, anaal en nog wat andere dingen.
Lydia stapte binnen. Inderdaad met een staart, en met een grote kan. Maar nog veel spannender dan dat was dat ze iets anders had aangetrokken. “Ik had mijn sportkleding bij me, en het is hier zo warm’, ze ze. Ze droeg een heel strak broekje en een heel klein strak topje. ‘Laten we maar snel wat drinken en met de les verdergaan’, zei ze. ‘Waarom heb je wel een kan meegenomen en geen glazen?’, vroeg Vanessa. Lydia lachte. ‘Drink nou maar lekker flink wat water.’ Ze gaf me een knipoog en Angela lachte.

Angela begreep de hint maar al te goed en dronk achter elkaar een fles leeg en pakte meteen een volgende. Lydia volgde haar voorbeeld. ‘Jij moet ook drinken’ zei Lydia. Ik pakte een fles, dronk die leeg en pakte eveneens een volgende. Kiki en Vanessa keken wat verbaasd. Heel demonstratief pakten Lydia en Angela hun fles en dronken zoveel ze konden. Ik werd er helemaal rood en opgewonden van. Ik zette mijn fles neer en zei ‘ik denk dat ik later vanmiddag nog genoeg drink.’ Angela zette bij Kiki en Vanessa ieder twee flessen water neer.

Hoe gaat dit verder? Dat lees je in deel 2.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10792 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Seksuele voorlichting, deel 1”

  1. Goed verhaal over de les. Wat voor huiswerk krijgen zij. Geen schriftelijke overhoring maar een praktijk overhoring met als klap op de vuurpijl een praktijk examen.
    Graag een heerlijk vervolg.

Plaats een reactie