BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jolanda, proloog

Hi, ik ben Jolanda.
Met mijn 43 lentes jong, zie ik er nog goed uit. Al zeg ik het zelf. Mijn zandloper figuur en cup D borsten hou ik in vorm door regel matig te sporten en gezond te leven. Door de weeks werk ik als docent en woon ik in een ruimte bungalow aan de rand van rustig dorp. Waar mijn buurvrouw Carla, tevens mijn beste vriendin is. Aangezien onze bungalows en achtertuin naast elkaar liggen, hebben we de scheiding tussen de achtertuinen eruit gehaald en delen we samen 1 grote tuin.
Mijn verhaal begon toen Carla en ik, lekker in onze badkleding in de tuin zaten te genieten van een kop thee. Carla probeert me op te vrolijken, terwijl ik in mijn baal dag blijf hangen. Het was een drukke week geweest op het werk en was opgelucht toen dit waarmee weekend begon. Allebei waren we ongeveer 7 jaar geleden gescheiden. Na haar scheiding heeft ze al enige tijd weer een nieuwe vrijer, de twintig jaar oude Sander. Een goed uitziende boytoy die zorg draagt voor al wensen. Zelf heb ik geen echte sex meer gehad sinds mijn scheiding en zelfs voor die tijd was de sex sporadisch en vaak onplezierig. Enkel wat intieme momenten met Carla, als ze even geen zin had in Sander. Meestal was dat als we lekker samen naar de sauna waren geweest of wezen winkelen. Om daarna samen in bad te gaan en met onze vinger en tong elkaar te verwennen.

Dan wordt ik uit mijn gedachten opgeschrikt. Carla, kijkt opgetogen, “we gaan shoppen en je opnieuw uitvinden! Eerst eens kijken wat je nog in klerenkast hebt”. Voor ik kan reageren is ze al opgestaan en loopt in haar stringbikini de tuin door naar mijn huis. Als ik haar heb in gehaald, staat ze al met haar handen in mijn ondergoed la. “Er is hier niks sexy aan, koop je alleen ondergoed bij de Hema? Het is zo comfortabel stotter ik. “Waar bewaar je je vibrator, een vrouw als jij moet toch wel wat in huis hebben?” In het nachtkastje, antwoord ik verbouwereerd. “Dat kleine, simpele ding? Geen wonder dat je flink te kort komt. Waar kreeg je dat bij, een pak melk in de supermarkt?” Lacht Carla. Ze pakte mijn vibrator en pakte al mijn ondergoed in haar handen. “Over een half uur sta je bij mij in de tuin, we gaan naar het centrum. Hier heb je straks toch niks meer aan”. Carla, weet ik nog net uit te brengen, ik heb nu geen ondergoed meer om aan te trekken. “Dan moet je wel shoppen, zegt ze jolig, terwijl ze terug naar huis loopt.
Ik besluit, om er maar in mee te gaan en trek snel mijn badpak uit. Snel trek ik een bikini broekje aan en korte boek. Dan twijfel ik toch, met mijn cup D en geen BH. Maar ik moest opschieten van Carla, als die iets in haar hoofd heeft. Kun je er beter in mee gaan. Ik pak nog snel een t-shirt en loop naar Carla, terwijl ik mijn tas pakte.

Bij Carla in de tuin, krijg ik de schrik van mijn leven. Mijn ondergoed ligt, voor iedereen om te zien, op de grond naast de container en mijn speeltje ligt open en bloot op de tuintafel. Maar de grootste schok, was toch wel dat Sander er ook was. Hij zag, dus ook mijn speeltje en ondergoed liggen.
Terwijl hij naast de stoel van Carla stond, kijk hij mij met een rare grijns aan. Terwijl Carla notabene, vol plezier aan zijn lul zat te zuigen. “twee minuten nog schatje, zegt Carla vluchtig mijn kant uit. Even deze jongeman de laatste instructies geven”. Ze heeft haar laatste woord nog niet gezegd of Sander spuit zijn kwakje in haar mond. Terwijl ze het zaad doorslikte, veegde ze haar mondhoeken schoen en hees haar string op. Carla zelf zag er prachtig uit, ze had een luchtige witte jurk tot op haar knieën aangetrokken.

Carla bekeek mijn outfit van top tot teen, dus hier heb ik het mee te doen, zegt ze. “Sander, jij weet wat je moet doen, in onze huizen?” Ja hoor Carla, antwoorde de jongen. Met nog steeds die grijns op zijn gezicht. Mooi, zegt ze nog. Voor ik een tongzoen krijg van haar en het zaad in haar mond proef. “Wij gaan shoppen en zijn rond zeven uur terug!” Het is pas twee uur, wat moeten we zolang doen in het centrum, vraag ik mezelf af. Tot Carla, me bij mijn kont pakt en richting de auto duwt.
Onderweg vraag ik haar Carla naar de instructies van Sander. Wat gaat hij doen, in onze huizen? Geen zorgen, Jolanda.” Laat het lekker over je heen komen. Zegt ze glimlachend”. De rest van de rit, praat ze honderduit. Over onze ontmoetingen in bad, sex, mijn gebrek aan seksuele ervaring. Tot ze haar auto parkeert bij onze favoriete schoonheidssalon.

Aangenaam verrast, stap ik uit en terwijl Carla mijn hand beet pakt lopen we naar binnen. Bij de ingang zegt ze nog snel in mijn oor, “wel meewerken hoor, dit is pas stap 1”. Binnen komt Ilse, de schoonheidsspecialiste en haar assistente ons al tegemoet. “Is Jolanda, klaar voor haar speciale behandeling?” Knipoogde Ilse naar Carla. ”Jazeker, ze is er klaar voor en ze kan toch niet meer terug” giechelde Carla. Ik werd meegenomen naar een ander kamertje dan normaal. Veel week het kamertje niet af. Alleen hing er een grote spiegel aan het plafond en was de rechter zijwand voorzien van een groot gordijn. Kleed je helemaal uit, zij Ilse tegen mij. Zonder een reactie af te wachten, begon haar assistente mijn short al los te maken. Ik werd er wat ongemakkelijk van om zo naakt in het kamertje te staan. Ilse en Carla stonden mij ondertussen te bekijken. Veel kans kreeg ik niet om te reageren. Mijn short en broekje waren al naar beneden getrokken en mijn shirt volgde ook al. Ik begon mij te schamen om zo naakt voor de Carla en Ilse te staan. Na wat voelde als uren, pakte Ilse mij beet en legde me op de tafel.
“Nu moet ontspannen en ons vertrouwen, zei Carla liefjes in mijn oor. We zijn allemaal vrouwen en weten hoe dit voelt. We hebben het zelf ook ervaren. Blijf stil liggen, om te zorgen dat je niet teveel beweegt leggen we polsen en enkels vast met zijde. Ilse, begint met een gezichtsbehandeling. Zodat je kunt ontspannen”. Terwijl Ilse mijn gezicht reinigt en er wattenschijfjes op mijn ogen worden gelegd. Voel ik het zijde langs mijn ledematen glijden. Langzaam begin ik te ontspannen.

Tot ik twee handen bij mijn poesje voel. Ik schrik en wil reageren. “sssht”, wordt er door Ilse in mijn oor gefluisert, terwijl ze mij tegenhoud en doorgaat met de gezichtsbehandeling. Ondertussen verkennen de handen uitgebreid mijn poesje en nu ook mijn anus. Ik wordt er toch wel bang van. Hoewel de sex vaak onplezierig was met mijn ex en ik anaal nog maagd ben. Verzorgde ik mezelf goed vond ik. Mijn bosje was zorgvuldig bij getrimd en verzorgd. Langzaam begon ik mij te realiseren wat ze van plan waren, ze gingen mij poesje scheren! En ja hoor en daar voelde ik het scheermes zorgvuldig de haartjes langs mijn poesje verwijderen. Zelfs langs mijn anus.
“Geen zorgen liefje, we hebben foto’s van de oude situatie! Staat straks leuk in het plakboek”, kierde Carla en Ilse in koor. Toen eindelijk de wattenschijfjes van mijn ogen gingen, kon ik mij naakte lichaam eindelijk aanschouwen in de spiegel boven de stoel. Mijn poesje was helemaal kaal geschoren! Ik was nog nooit door iemand anders geschoren, laat staan voor een publiek. Vanuit mijn ogen hoeken, zag ik hoe Carla foto’s maken van mijn naakte lichaam. Dan krijg ik opnieuw een grote schok te verwerken. Het gordijn aan de rechter had een raam bedankt, en nu het gordijn open was kon iedereen, die vanaf de parkeerplaats naar binnen keek mij naakt zien liggen. Tegelijk gaat er een nieuwe golf door mijn lichaam, als Ilse een ijsblokje langs mijn tepels laat gaan. Mijn tepels worden er hard van en langzaam maakt mijn schok plaats voor genot. Dit gevoel ken ik nog niet. Ik begon te hijgen, als het ijsblokje verder naar beneden gleed, tot het ijs mijn klit bereikt.

Mijn gehijg wordt intensiever, om over te gaan in gekreun, als er tweede ijsblokje bijkomt en langs mijn tepels gaat. De spiegel aan het plafond gaf er een hele andere dimensie aan, alsof ik op een andere vrouw neerkeek, die lach te kreunen en geniet. Als de drie vrouwen mijn lichaam plaagde met de ijsblokjes. Dan hoor ik, mezelf een gil uitslaan. In de spiegel zie ik hoe Ilse een knijper op mijn klitje plaats, dan volgt mijn linker tepel en de rechter. Het genot begint weer af te nemen en ik word zenuwachtig.
Dan begint Carla, te praten om kalmerende toen. “Jolanda, we hadden al een tijdje dit plan voor je en zijn blij dat je er eindelijk aan toe bent. Als je meedoet, zullen al je verlangens en meer vervult worden. Het plan bestaat uit een aantal gebeurtenissen of opdrachten. Na elke goed volbrachte taak is er een beloning. Je zult ook huiswerk krijgen. Ook dit wordt beloond. Doe je een taak niet goed of wil je een taak niet doen, volgt er straf. Je bent bijna klaar met de eerste stap en goed op weg. Hierna volgt de beloning. Omdat we niet willen, dat onbewust gaat reageren of zeggen, krijg je masker op je mond. Aan de binnenkant van het masker zit het begin van een penis. Dit deel gaat op je mond. Aan de voorkant zit een dildo. We gaan verder”.
Ik begon te twijfelen, wat zijn de ze van plan, wil ik dit wel. Maar er werd niet gewacht en voor ik iets kon zeggen. Had de assistente van Ilse het masker op mijn mond gezet, met het penis deel in mijn mond. Het vulde mijn mond flink en ik kon niet meer praten. In de spiegel, zie ik hoe Carla en Ilse de ruimte verlaten. Tegelijkertijd begint, de assistente mijn poesje in te smeren met glijmiddel.

Als Ilse na een paar minuten weer binnenkomt, droeg ze een dienblad in haar handen, vol met diverse sexspeeltjes. Waarvan ik bij de meesten niet eens een idee had wat je er mee moest beginnen. Het dienblad werd aan de stoel gehangen en de twee begonnen boeien vast te gespen rond mijn enkels, onderling verbonden door een metalen staaf van ruim een meter. Toen ook het zijde lint rond mijn benen los was, werd na een commando van Ilse mijn benen naar het plafond getrokken. Tot mijn billen nog maar net de behandeltafel raakte. Het deel van de tafel waar mijn benen vast zaten werd weg geklapt. Met mijn handen, mijn armen zaten nog vast langs mijn lichaam, moest ik mijn billen en schaamlippen open houden. Een positie die ik eigenlijk wel erg vernederend vond, zeker toen Ilse plaats nam op een krukje tussen mijn benen. Haar hoofd bevond zich op bijna dezelfde hoogte als mijn poesje. Als ik in de spiegel zie ik, dat ze uitgebreid de tijd nemen om selfies te maken met mijn poesje, word ik steeds ongemakkelijker. Maar met mijn lichaam zo vastgebonden en het masker over mijn mond kan ik met geen mogelijkheid reageren.

Dan wordt er zonder iets zeggen een dildo in mijn poesje geschoven en mijn god, wat was dat een geweldige ervaring. Ik voelde dat hele ding mijn poesje penetreren, tot het tipje van de dildo mijn boermoeder aan tikte. O god, wat heerlijk, dit kon mijn kleintje thuis absoluut niet. Alles voelde ik de dikte, de lengte, de beweging. Ik begon meteen te kreunen, de tranen van genot stonden in mijn ogen. Maar dan even plotseling, stopte het gevoel ook weer en de dildo werd uit mijn poesje gehaald. Meteen gevolgd door een andere groter en dikker dit keer. Voor mijn gevoel kon ik deze dildo amper hebben, het voelde alsof mijn poesje flink opgerekt werd. Ik moest me concentreren om mezelf hopelijk te laten wennen aan het formaat.
Maar voor ik aan dit formaat gewend was, werd er een vinger in kont gestopt. Dit had ik nog nooit ervaren en mijn gedachten gingen heen en weer van het gevaarte in mijn poesje, naar de vinger in mijn kont en weer terug. Ik wist niet meer hoe ik het moest hebben. Het begon me te duizelen. Ik kon een zucht van opluchting niet weerhouden, toen de vinger uit mijn kont werd gehaald en helemaal doen dat ding uit mijn poesje langzaam werd teruggetrokken. Toen dat ding bijna mijn poesje uit was, werd hij met kracht in een keer maximaal teruggeduwd.

Terwijl ik lag bij te komen, hadden ze mij werd plat gelegd op de stoel en begonnen ze mijn naakte lichaam in te smeren met body lotion. Hoewel het lekker aanvoelde, de zachte lotion en handen over mijn lichaam, deed het mij niet veel meer. Ik was uitgeteld en moest nog bijkomen van de behandeling. Na de massage met bodylotion, hielpen ze mij met op staan en uit de behandelkamer.
In het midden van de salon was er nog een klein dingetje wat ze wilden doen, voor ik mij mocht aankleden. Meteen kreeg ik een tongzoen van Carla en terwijl dit gebeurde trok ze mijn billen uit elkaar. Om Ilse toegang te geven en een kleine buttplug in mijn kont aan te brengen. Dit formaat voeren we nog op, tot je klaar bent om anaal ontmaagd te worden, fluisterde Carla in mijn. Ik had even niet de puf om te reageren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9176 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Jolanda, proloog”

  1. Als je, zoals je schrijft, docent bent geef je in ieder geval geen Nederlands. Fouten in woorden. Komma’s en aanhalingstekens gebruik je heel verkeerd. Lees als je een verhaal gemaakt hebt het eens terug om alle fouten er uit te halen voor je het plaatst. Of laat iemand dat voor je doen die het Nederlands wel goed beheerst.
    Hoe goed een verhaal ook in elkaar zit: dit soort fouten verpest het helemaal. Zonde!

Plaats een reactie