BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Toilet op Schiphol

Ik was een jaar single en druk in mijn werk. Ik zat als security ITer regelmatig in het buitenland. Soms pikte ik daar een meisje op voor een geil feestje, soms scoorde in een vrouw aan de bar voor een nacht vol seks. Nu was ik een paar maanden in Nederland aan het werk en zocht ik een verzetje dus ging ik tinderen. Daar swipte ik een leuke donker grietje. Na een paar keer gebabbeld te hebben via Tinder hadden we afgesproken op Schiphol, dat leek ons allebei een veilige plek voor een ontmoeting. Ze was duidelijk geweest, ze wilde seks hebben in ruil voor een beloning in cash of een telefoonkaart.

Ik nam de trein naar Schiphol. Op het perron zie ik je lopen. Jouw donkere krullen dansen op de cadans van je tred. Je ziet er heerlijk uit, strak rokje die mooi rond je billen staat, hakjes en een topje waardoor ik je rode BH kan zien waarin je cup D’s met elke stap meebewegen. We hebben bij Starbucks afgesproken en drinken daar een koffie, je komt naast me zitten en praten gezellig over van alles en nog wat. Als de koffie halverwege is voel ik een hand over me broek gaan. Het voelt heerlijk en mijn pik reageert gelijk. Snel drink ik me koffie op en gebaar jou hetzelfde te doen.

Ik kan niet wachten om verder te gaan en hand in hand rennen we naar het dichtstbijzijnde wc blok. We sluiten ons op in het invalidentoilet. Ik geef je de vergoeding, een Lebara kaart van €50,- Mijn hand schuift onder jouw rokje, jouw hand gaat in mijn broek. Mijn tong glijdt jouw mond in op zoek naar die van jou en we kreunen in elkaars monden.

Ondertussen vinger ik je en duw je tegen de deur, voorzichtig gaan mijn vingers steeds dieper je kutje in en ze hebben geen medelijden. Jij kreunt, de deur klappert van het duwen en iedereen kan ons en vooral jou horen. Ik trek me hand terug, duw je de andere kant op naar de wastafel. Je handen vinden steun aan de rand van de wasbak en ik kijk je in je ogen via de spiegel. Doordat je zo staat steekt je kontje uitdagend naar achter.

Ik schuif je rokje verder omhoog en trek je slipje omlaag. Je rilt en kreunt vol van verwachting ”Wel met rubbertje.” Klinkt het zakelijk. Tuurlijk, ik ben niet gek!. Even duw ik je weg en rol een condoom om mijn geslacht. Dan voel je mijn verpakte eikel over je schaamlippen glijden en, zonder, waarschuwing duw ik mijn pik in één beweging helemaal in je kutje.

Je kreunt, het galmt door de ruimte. De tegelwanden laten het klinken alsof het geluid overal vandaan komt. Ik trek aan je haar en duw je kutje nog verder over me pik heen. Dan begin ik hard te stoten, ik ken geen medelijden. Stoot na stoot wordt je geneukt, bij elke slag een stukje dieper je kutje in. Je voelt hoe mijn kloppende lul in je kutje te keer gaat, je kan de aderen bijna voelen zitten. Je kreunt luid. Ik laat je schouders en trek je truitje omhoog. Je borsten zitten gevangen in een rode, kanten BH. Ik worstel met de sluiting en als deze los gaat tuimelen je tieten omlaag. Ik grijp ze beet en knijp er zachtjes in. Ik begin weer te stoten, hard en diep. Het doet een beetje pijn en je probeert je lichaam vooruit te werken maar daar vindt je mijn pik die je weer tegen de wasbak probeert te duwen.

Je staat daar te balanceren op je hakken, een pik in je kut en je vindt het heerlijk. Je hoopt dat mijn pik nog harder je kutje in gaat en dat ik je zo weer bij je staart pak. Langzaam komt dat orgasme dichterbij. Je benen trillen, je kreunt luider en je kutje is gevoelig. Elke stoot voel je diep van binnen en je kutje begint samen te trekken rond mijn pik. Alles wat nog krapper en ik pak je bij je haar. Hard geef ik je nog een paar stoten terwijl ik aan je haar trek en eerst kom jij, je gilt en komt klaar waarbij je bijna door je knieën zakt. Twee stoten later laat je ook mij klaarkomen en mijn stralen sperma diep in je, met het condoom beschermde, kutje spuiten.

Eerst verlaat ik het hokje, even later volg jij als je bijgekomen bent. Bij de Starbucks ontmoeten we elkaar weer. Daar krijg je nog een zoen en kijk ik in je ondeugende ogen. “Voor nog eens €100 mag je mij in CitizenM helemaal uitkleden en de nacht gebruiken.” Stel je voor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8103 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Toilet op Schiphol”

Plaats een reactie