BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – parenclub –

Op een dag komt Lien thuis en heeft meteen een vraag, ben jij ooit naar een parenclub geweest wil ze weten. Neen zeg ik, jij misschien wel ? Neen toch niet hoor maar ik zou het wel eens willen doen maar bij wijze van experiment en gewoon tussen ons beide, zegt ze.
Hoe kom je daarbij wil ik weten, wel zegt ze Mira mijn collega vertelde me in goed vertrouwen bij de koffiemachine dat ze het voorbije weekend met Sam haar vriend was geweest. Het was hun tweede keer geweest en ze wou weten van me of wij er uberhaupt interesse voor hebben.
Lien zeg ik zou jij zoiets willen doen ? En lopen daar geen vrouwen of mannen rond die door de uitbaters zijn betaald om voor ambiance te zorgen. Weet ik niet zegt Lien maar Mira heeft het enkel met Sam gedaan de eerste keer en de tweede met een koppel dat ze de eerste keer daar al spraken.
Dus Lien jij wil daar eens gaan snollen en met mij rollebollen voor de ogen van geile mannen en vrouwen. Ja daar doen we niets verkeerd mee toch zegt ze ? Oké Lien ik moet zeggen dat het een geil plan is en hoe doen we dat en waar vraag ik, zegt Lien laat me met Mira praten.
Enkele dagen later begint Lien opnieuw over de parenclub, Mira en Sam willen ons introduceren als we dat wensen en zegt Lien eigenlijk heb ik al afgesproken voor de komende vrijdagavond na ‘t werk. We gaan eerst iets eten in een restaurant niet ver van de club, we leren Mira en Sam dan wat beter kennen en we rijden samen tot de club.

Met de spanning in ons hoofd van wat er de komende vrijdag te gebeuren valt, neuken we die avond als beesten, Lien heeft alle hoeken van de slaapkamer gezien en was weer kampioen in ‘t klaarkomen, ze bleef komen nog nadat ik haar vol spoot wou ze extra genieten van de goeie oude vib. Ik vroeg haar hoe Mira er uit ziet en Sam, wel Sam ken ik niet maar Mira heeft een mollige figuur met flinke tieten die perfect bij haar passen, haar billen zijn stevig rond maar niet overdreven en er staat een lieve altijd lachende snoet op haar gezicht. OK zeg ik en ze heeft altijd zin in seks ?
De dag erna beleven we nog zo’n hete seksavond nadat Lien een verhaal doet over de belevenis van Mira in de parenclub. Blijkbaar waren ze in de club in de donkere kamer binnen gegaan en moesten zich een plaatsje zoeken waardoor ze tegen enkele naakte lichamen opbotsten met de nodige excuses, één daarvan was een dame die onmiddellijk reageerde met ‘kom maar hier, hier is nog plaats voor twee”. Ze waren er dan gaan liggen en konden elkaar strelen en betasten en dan als hun ogen aan het duister gewend waren ontwaarden ze de figuren van andere mensen waaronder de dame. Het was een zeer geile bedoening al die mensen die met elkaar aan ‘t vrijen waren, zo ontwaarde ze een groepje van vier die erop los neukten en waar de mannen telkens van vrouw wisselden en de vrouwen met zichzelf en met elkaar bezig waren.

Mira vertelde dat dan op een moment een vrouw haar begon te strelen terwijl Sam haar aan ‘t beffen was, en in tegenstelling tot hun afspraak om het enkel met elkaar te doen had Mira dan toch geen bezwaar gemaakt tegen wat de vrouw aan ‘t doen was met haar. Sam ook al was die druk doende met Mira’s kutje merkte het ook op maar liet ook begaan. Naarmate Mira naar een hoogtepunt klom werd de vrouw stoutmoediger en hielp Sam om Mira’s clit te masseren en uiteindelijk begon de vrouw toen ook Mira’s tieten te likken en zomeer. Mira was dan al snel tot een woest orgasme gekomen en liet zich door Sam op z’n hondjes neuken, de prettige buurvrouw zette zich ook op handen en voeten naast Mira en haar partner net als Sam beukten erop in als bij de beesten.
Sam hield zich in zodat hij die avond nog zou kunnen ook al drong de andere vrouw erop aan om ook door Sam genomen te worden, achteraf vertelde Sam dat hij het niet zou gedaan hebben omwille van de afspraak met Mira. Tenslotte waren ze in de ruimte met de gynaecologische stoel terecht gekomen en nadat het koppel dat de stoel gebruikte opzij was gegaan had Sam rechtop staande en Mira liggend de benen ver uiteen in de beugels van de onderzoeks stoel haar kut vol gespoten. Het was dan al een eindje voorbij middernacht en na douchen waren ze vertrokken.

Ik zeg Lien er is daar sprake van een bepaalde dress code is het niet, ja zegt Lien en ik heb vandaag op internet voor mezelf en voor jou een sexy outfit besteld, dat zou hier morgen al in de brievenbus kunnen zitten.

De dag erna onderschept Lien die voor me thuis is een pakje en ik krijg de inhoud niet te zien tot in de club.
Uiteindelijk spreken Lien en ik nog af dat we in principe enkel met elkaar wat doen maar dat ter plekke met overleg kan afgeweken worden van de afspraak.

Vrijdag namiddag werken we beide slechts tot 16:00, Lien heeft afgesproken met Mira te 19:00 in een restaurant dicht bij de club. Ruim op tijd ook al moesten we behoorlijke afstand afleggen komen we bij het restaurant een kleine tien minuten later stappen Mira en Sam binnen, we worden aan elkaar voor gesteld. Social talk over de job en dergelijke volgen waarna we ons naar die club begeven. Het blijkt een grote villa te zijn met een ruime parking, andere woningen staan veraf.
Bij de ingang tonen Mira en Sam hun lidkaart die vrije toegang geeft tot de club, wij betalen een inkom voor enkel deze avond. Mira neemt Lien bij de arm en begint meteen te tonen waar we eventueel onze jassen kwijt kunnen, waar we straks een locker kunnen nemen om ons om te kleden, de toiletten en meer.

Vermits we al lekker aten in het restaurant bekijken we het buffet even en bestellen meteen een drankje aan de bar. De muziek staat behoorlijk luid dus het is moeilijk een goed gesprek te hebben maar het is dansbare muziek en dus besluiten we een dansje te wagen.
Te elf uur klinkt er een gong en zien we koppels richting de ruimte van de lockers gaan. Mira en Sam vragen ons mee, het gaat er een beetje aan toe zoals in de sauna, mensen kleden zich uit, hangen alles netjes in de locker en dan worden andere outfits boven gehaald.
Lien diept uit haar tas voor mij een boxershort op deels in visnetstof en deels gesloten in een haast fluo geel kleurtje, ze staat in haar naak’ je naast me en haalt uit de tas een lederen ding, ding omdat er geen juiste beschrijving is, je hebt een minuscuul klein lapje welk voor je kut komt dat zit aan twee riempjes die onder je kruis onderdoor over je buik en rug omhoog gaan, daar zit een soort ceintuur dat om je middel zit, daaruit vertrekken twee riempjes naar omhoog richting je tietjes maar komen samen in een metalen ring net onder en tussen de tietjes, en dan zijn er twee lederen riempjes die beide een cirkel vormen rond elke borst, je ganse borst zit vrij onbedekt want dit leder is er enkel voor versiering dat is duidelijk. Rond de hals zit alweer een riempje waaraan beide cirkels verbonden zijn. Als Lien het uiteindelijk aan heeft stokt mijn ademhaling even, is deze cat woman mijn Lien, is de elegante schone hier naast me echty de nieuwe vrouw van mijn leven.
Lien ‘s tepels zijn hard geworden, ze moet zelf ook wel opgewonden zijn van dit ‘pakje’ ook Mira en Sam staan perplex en kunnen niet meer uitbrengen dan ‘o Lien’. En dan klap op de vuurpijl diept Lien nog een zwart masker op en plaatst het voor d’ r ogen.

Als we ons terug naar de bar begeven merk ik aan de blik van mannen en vrouwen dat het haar perfect past.
De muziek is blijven spelen met dit verschil dat alle aanwezigen nu gekleed zijn in sexy kleinigheden bij de een valt het al beter dan bij de andere. Ik maak er Lien attent op dat we constant bezien worden en dat ze straks ergens boven wel wat mannen zal moeten afwijzen, en terwijl ik dat zeg knikt ze onopvallend naar een papperige zwaar behaarde man die net de dansvloer kruist, ‘t ja er is voor elk wat wils niet ?
We besluiten een slow te dansen daarna volgt nog een trage dans, we houden elkaar dicht tegen het lichaam en ik krijg dan de kriebel in m’n piemel van Lien’s nabije naaktheid. Als we na de slow terug aan de bar komen zijn Mira en Sam al vertrokken, we zullen ze mogelijk nog ontmoeten. Wanneer tenslotte ons drankje ook leeg is besluiten we even op verkenning te gaan, onze rond beneden brengt ons langs douches, een bubble bad, een zwembad en een schaars verlichte ruimte met uitsluitend geplastificeerde matrassen op de vloer er zit een koppel te praten, maar bubble bad zowel als zwembad zijn best goed bevolkt. Er hangt ook een bordje dat zegt dat seks in het water vanwege hygiëne niet is toegestaan. Verder wandelen we langs een grote sauna ruimte waar ook redelijk wat bezoekers zitten.

Boven gekomen aan de trap een schaal met condooms en een enorme stapel handdoeken.
De eerste ruimte is een peephole ruimte we stappen stilletjes binnen, twee mannen staan rechtop tegen een wand met hun stijve lul door een opening, aan de andere kant zit een dame die beurtelings dan de ene dan de andere man aftrekt en afzuigt.
De volgende ruimte is een dokters cabinet volledig uitgerust en met massagetafel een vrouw ligt er op haar rug en haar partner gebruikt olie en geeft duidelijk een pussy massage de vrouw ligt te kreunen en is duidelijk dicht bij een orgasme.

De volgende ruimte is de donkere kamer, we gaan even binnen maar kunnen niet schatten hoe groot die is. Dan komen we bij een nagebouwde seks straat, het zijn een aantal kamers op een rij, afgescheiden van elkaar en met een deur zodat je blijkbaar privé bent, alleen is het zo dat er kijkgaten zijn aangebracht voor voyeurs, vier van de vijf kamers zijn al bezet en overal staan meerdere mannen te kijken en aan hun stijve te rukken.
De volgende kamer is die met de gynaecologische stoel, die is bezet en blijkbaar voor een anale penetratie als we het goed zien.
Als laatste kamer een beetje BDSM toestand met oa een balk waardoor je hoofd en polsen moet steken wie daarin gevangen zit moet noodgedwongen door de knieën zakken en z’n billen naar achter steken, duidelijk wat daar op volgt, verder in die kamer een soort kruis waarop je met gespreide armen en benen kan vast gemaakt worden. Er staat ook een apparaat voor electro stimulatie met allerlei draden en sponsjes aan het uiteinde.

Ik vraag Lien waar wil jij graag beginnen, ha zegt ze bij de glory holes ik heb zin om je te pijpen, wanneer we in die kamer komen zijn er twee plaatsen beschikbaar Lien aan een kant en ik met m’n piemel erdoor, m’n boxer ligt op mijn schouder Lien begint meteen op volle kracht te pijpen. En in tegenstelling tot een mannen toilet bekijk je de mensen hier wel degelijk en zie mijn buurman stevig genieten van zijn behandeling. Dan hoor ik Lien’s stem aan de andere kant ze is opgehouden met pijpen, maar snel word het pijpen hervat maar net iets anders dan ik van Lien gewend ben, dan weer Lien’s stem en terug haar vertrouwde wijze van pijpen. Ik zeg Lien doe me niet komen ik ga nu mijn kruit nog niet verschieten. We stappen beide buiten en ik vraag Lien met wie ze aan ‘t praten was ho zegt ze Mira kwam hier net binnen. Ik zeg, je hebt zonet toch niet met Mira gewisseld ? Lien lacht en zegt kordaat ‘dat ga jij nooit weten’ ik bekijk haar en zeg neen dat meen je toch niet, ze lacht flauwtjes.

We besluiten even te gaan kijken of de gynaecologische stoel vrij is en ja hoor niemand in die ruimte, we spelen een spelletje ik zeg mevrouw neem plaats aub en plaats uw voeten in de beugels zodat ik U grondig kan onderzoeken.
Lien laat zich makkelijk zakken in de stoel en ik help haar de benen op te tillen, ze ligt daar in haar super erotisch lederen ding, dan schuif ik de lederen riempjes wat omhoog zodat haar kutje niet langer afgedekt is. Haar poesje is gans nat van haar geile kutsmeersel, ik zeg zeer ernstig mevrouw U heeft duidelijk last met een loops poesje ja zegt ze dokter ik heb dat haast dagelijks. Hm zeg ik even onderzoeken en penetreer ik Lien’s grotje tot haar G-spot daar neem ik mijn tijd en stop slechts tot ik Lien’s gegrom hoor.

Inmiddels staan er enkele mensen rondom ons te kijken, een vrouw heeft de zijkant van de stoel in een greep terwijl haar partner haar op z’n hondjes grondig ramt. Met mijn natte vinger masseer ik Lien’s pirineum terwijl mijn duim haar clit bewerkt.
Een dame die het dichtst bij de stoel staat heeft een tiet van Lien vast genomen en speelt met haar tepel, met de andere hand tast de vrouw naar haar man’s geslacht en trekt hem af.
Dan besluit ik Lien te pakken in deze stoel ik ga op het kleine opstapje staat en boor zo makkelijk Lien’s kut, er ontsnapt haar een diepe zucht en terwijl ik haar neuk en de vrouw haar tepel trekt en wringt loopt ze rood aan en met alle mensen rondom zegt ze ik kom gxtverdomme ram m’n kut, rek mijn spleet, harder, oh fuck, ik kom en niemand behalve jij en die hete teef die mijn tiet vast heeft doet wat, en dan komt ze een tweede keer, de losse stukken aan de stoel trillen onder haar siddering.

Kom zegt Lien ik heb er dorst van laat ons effe naar de bar gaan. We zitten aan de bar en Lien’s rode plekken verdwijnen langzaam.
Terwijl we aan de bar zitten komen daar Mira en Sam vanuit het natte deel ook aan de bar staan.
Ze willen beide weten wat we ervan denken, Lien zegt zo’n gynaecologische stoel zouden we thuis ook moeten hebben. Ja zegt Mira die glory holes muur zou ik dan wel willen en ik bekijk haar enigszins alsof betrapt en ik zie haar lachen naar Lien.
Als ons drankje op is beslissen we men z’n vier nog even terug naar boven te gaan, neen we kiezen niet voor de donkere kamer daar gaan Mira en Sam wel binnen, wij kiezen voor het seksstraatje en hebben geluk er is een kamertje vrij.
We leggen ons en beginnen elkaar te strelen en te masseren, uiteindelijk komen we in nummertje negenenzestig en zo lik ik Lien nog naar een extra orgasme. Mijn blik is met een regelmaat voor zover het kon naar de ramen gegaan waar dus de ganse tijd mensen voorbij komen, halt houden, mannen die alleen zijn zich aftrekken en meer.

Dan vraag ik Lien om cowgirl stijl op me te komen zitten. Ik lig steek mijn stijve pik omhoog waarop Lien zich langzaam laat zakken en langzaam begint te bewegen, op en neer en ik heb beide borsten vast en knijp er stevig in. Houden we hier onze finale wil ze weten, ja is goed want binnen in staat er iets op springen, ik haal een arm om Lien’s nek en trek haar tegen me zodat ze met haar volle gewicht op me ligt. Dan zet in m’n benen iets uit elkaar en zakt Lien dieper op mijn harde paal, ik begin vanuit mijn heup te neuken, niet langzaam maar snel als een vibrator of een naaimachientje het gaat snel en telkens voel ik Lien’s schaambeen tegen het mijn stoten, dat wil zeggen dat Lien’s clit nu extra gestimuleerd moet zijn een minuutje en Lien’s rode vlekken keren weer. Ik ga weer langzaam, maak mijn wijsvinger nat aan haar kut en beweeg die zacht over haar roze sterretje, och zegt ze lekker, ik zeg wacht en glij bijna haar grotje uit, dan naar binnen en lokaliseer zo haar G-spot, met bewegingen van een centimeter mogelijk wat minder of meer masseer ik met de rand van m’n eikel haar G-spot, ik weet dat dit ook voor mij een ongelooflijke stimulans is en terwijl onze monden op elkaar zuigen, breng ik Lien en mezelf naar een keihard orgasme. Achter het raam van ons sekskamertje staan verschillende koppels te kijken de mannen hun piemels in de hand, de vrouwen hun vingers ergens tussen de benen.

We douchen en zakken af naar de bar, het is behoorlijk laat geworden en Mira met Sam besluiten ook te vertrekken. Kom zeker terug zegt de gastvrouw als we buiten gaan. Dat doen we zeg ik luidop.
Een poos later in de auto onder ons tweeën vraag ik Lien of ons bezoek aan de club aan haar verwachtingen voldeed. Ja hoor zegt ze het was geil zoveel mensen seks te zien hebben, het mag zegt ze volgende keer als we hier komen iets pikanter zijn. Ha zeg ik er komt dus een tweede bezoek, wil jij toch ook of niet, jawel zeg ik want wat we niet gedaan hebben is de donkere kamer en dat is exact de meer pikantere kant van zulke club omdat je er niet kan zeggen of zien wie wat doet, precies zegt Lien het mag dus een schepje kinky activiteit bovenop wat mij betreft.
Heu kinky zeg ik, ja zegt ze ik stel me voor hoe een vrouw me in die donkere kamer zou verwennen, of een vrouw en een andere man. Ja zeg ik, en zou jij accepteren dat ik het in die kamer zou doen met een andere vrouw ? Ja zegt ze en waarom niet met een man ? Daarvan schrik ik even want ik kan me namelijk niet voorstellen zoiets met een man te doen en ik zeg Lien met een man dat is nog nooit door m’n hoofd gegaan.
Maar zegt ze, je kan je wel vinden in het feit dat je vrouw het met een vrouw doet? Die vraag verward me want als man kan ik het me wel voorstellen dat vrouwen dit doen maar ik als hetero man dat is wat anders.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6198 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Escapades met Lien – parenclub –”

    • Hallo, ik maak wel eens dt fouten wanneer ik goed gelanceerd ben in het schrijven. Maar grammaticafouten daar ben ik me nauwelijks bewust van. Het is natuurlijk zo dat je zelden je eigen fouten ziet bij het herlezen. Ik zou het op prijs stellen om die reden mocht je me enkele voorbeelden kunnen geven. Alvast bedankt

Plaats een reactie