BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Uit huis geplaatst.

lesbische spelletjes in de keukenOp mijn 16e wordt ik uit huis gezet, nee ze sturen me niet de straat op maar het uit mijn vertrouwde omgeving weg, ze noemen me nu al het bed van het dorp. Wordt verplaatst vanuit oost Groningen naar het zuiden van Brabant waar een neef van mijn vader een camping heeft waar ik kan wonen en werken.

Kom bij Pieter en Anita te zitten, hij is dus mijn vaders neef, 48 jaar oud en zijn vriendin Anita net 32 dus nog een lekker jong ding zegt Pieter stee vast.
Al de eerste avond als ik in mijn bed lig hoor ik ze bezig iets wat ik niet meer mag, na een week hoor ik haar zeggen nee niet in mijn poep, wie bepaalt waar ik je neem hoor ik hem zeggen om niet veel later haar zwaar te horen kreunen
Kwartiertje langer duurt het allemaal niet om dan heel rustig naast me te worden, ik lig te bedenken of hij haar in haar poep neemt zou ze haar kontje bedoelen, hoor het de maanden erop regelmatig maar ook een keer haar vragen Pieter pak me in mijn poep.

Ik hoor haar kreunen ja helemaal ja ga maa lekker diep hoor ik haar kreunen en hij zegt dat ze haar een smerig geil hoertje vind lekkere slet van me.
Die woorden geilen mij ook op en duurt maar even of ik heb een dildo in mijn nachtkastje liggen waar ik heerlijk op rij.

Op een rustige dinsdagochtend sta ik naast Anja gezellig wat te kletsen, Pieter is naar Antwerpen voor zaken of zo dus lekker onder elkaar, dan vraag ik heel voorzichtig of haar poep haar anus is.
Wat heb jij gehoord vraagt ze me me aankijken alsof ze me wil opvreten, heb jij ons horen neuken schatje en haalt dan een vinger onder mijn kin door, ja regelmatig stotter ik nu een beetje omdat ik niet aanvoel hoe kwaad ze is.

Dan doet ze een arm om me heen en knijpt me in een bil, daar tussen hebben wij de poep zegt ze weet niet hoe jullie dat in Groningen zeggen maar ja ik vind dat lekker, dan komt ze heel dicht bij met haar gezicht.
Ze heeft nog steeds een vinger onder mijn kin en dan drukt ze haar mond op die van mij om me een klein lief kusje te geven.
Heb jij ooit met een meisje gespeeld vraagt ze me strak aankijkend, mijn hoofd raast zal ik het eerlijk bekennen of houd ik dit voor mezelf, ja dus anders antwoord je wel sneller sletje van Oost Groningen om dan haar mond weer op die van mij te drukken.

Dan voel ik haar tong tegen mijn lippen drukken en open als vanzelf mijn lippen, beland in een heerlijke zoen, weet niet hoe lang het duurde maar als we stoppen geeft ze aan dat we wel eens veel plezier kunnen krijgen de komende tijd.
Koffie vraagt ze om gelijk een bakje te zetten, aan de eettafel tegen over elkaar wil ze weten wat ik allemaal met jongens gedaan heb anders heet je niet het “bed”.

Biecht op dat ik voornamelijk met wat ouder mannen vree, tussen de twintig en veertig die kunnen het langer volhouden en beffen me in ieder geval klaar, en in je poep of je anus ben je daar wel eens lekker gepakt.

Doe het verhaal hoe een man me ineens toen ik op mijn knieën zat me bikkelhard in mijn kontje neukte en dat het zo verschrikkelijk zeer deed dat nooit meer.
Dan zwiept de deur open om Ad te zien staan de tuinman van de camping, oh dacht dat je alleen was zegt hij geschrokken, nee kom maar pak maar een bakje Roos gaat zo even boodschappen doen, ze krast wat op het papiertje die ze dan in mijn handen drukt en vijftig euro.

Krijg een druk in mijn rug zo van hup snel weg, pak de fiets van haar die elektrisch is om pas in de winkel het briefje te lezen, ga maar wat leuks doen ben een uurtje bezig.
Fiets wat rond zie bij de drogist een mooie vibrator staan die ik mee moet nemen, de kassier een vrouw van begin veertig schat ik vraagt of ik die wel mag van mijn moeder, ze durft hem zelf niet te kopen zeg ik kan wel een echte krijgen.
Condooms erbij vraagt ze deze passen er goed om, ervaring vraag ik haar met grote ogen aankijkend, ze kleurt gelijk en zegt dat ik ze zo mee mag voor je moeder zegt ze dan heel duidelijk.

Fiets terug naar de camping en ga de achteringang in om te stoppen bij huisje 173, weet waar de sleutel ligt en weet dat de mensen die hier wonen elke vrijdagmiddag komen en zondagavond weer weg gaan, kruip op hun bed kleed me uit en begin met mezelf te spelen.
Na tien minuten ben ik nog niet nat en bedenk waar ben ik mee bezig, kleed me weer aan en fiets terug naar het huis van Pieter en Anita, als ik op mijn horloge kijk zie ik dat ik al anderhalf uur weg ben dus kan rustig weer binnen komen.

Sta bij de achterdeur kijk naar binnen om daar Anita op de eettafel te zien liggen, een rood balletje in haar mond handen bij elkaar gebonden die bovenaan met een touw gebonden aan de tafelpoot zitten, Ad staat helemaal naakt tussen haar benen.
Heeft haar benen tegen zijn borstkas liggen en zijn handen hebben haar heup beet, hard stoot hij in haar, zijn haren op zijn rug zijn drijfnat, kan hem horen zegen dat ze een heerlijke geile slet is.
Dan gaat even zijn hand los om flink hard tegen haar mooie best wel grote borsten met snoeiharde tepels te slaan.
Ondanks de bal in haar mond hoor ik een gil en hij blijft in haar beuken, dan is het me snel duidelijk als hij die pik van hem stil diep in haar laat zitten, zie hem hele kleine stootes doen dus die vent komt in haar klaar.
Duik omlaag om nog net over de vensterank heen te kunnen kijken en schuif iets naar links om het nog beter te kunnen zien.

Zweet drupt hem van zijn gezicht en dan komt hij heel langzaam naar achter en krijg ik zijn stijve pik te zien van wat er nog van over is.
Gelijk zie ik dat hij een condoom gebruikt dus ze doet het save, wouw die is mooi dik gaat er door me heen en als hij eindelijk helemaal uit haar is trekt hij het condoom er af, wat een lummel denk ik gelijk die is lang om dan snel onder te duiken omdat Anita naar buiten keek.

Kruip weg en ga de receptie maar een bezoeken met een drijfnat slipje, achter de balie zit zoals altijd Bjorn een bloedmooie jonge man van 22 weet ik al maar hij valt op jongens, klets wat met hem daag hem een beetje uit maar hij kijkt niet eens als ik mijn borsten half uit mijn bloesje haal.

Na een uur daar rondgehangen te hebben zie ik Ad langs lopen op zijn gebruikelijk slofgangetje.
Tijd om even thuis te kijken zeg ik en met een nou doei ga ik.
Mijn geile bui is nu wel over gelukkig alleen mijn slipje is wat hard geworden dus die ga ik zo verschonen.

Stap het huis binnen en tref Anita aan in de keuken, gelukt vraag ik en zie dan dat ze in een roze nachthemd staat die alles er onder laat zien, geen slip zie ik gelijk en geen bh.
Mmm koffie zeg ik zin in, Anita draait zich om zet haar billen tegen het aanrecht en kijkt me dan streng aan, en jij dacht dat je ongestraft kon gluren meisje.

Schrik ervan wat ze zegt en kan geen antwoord geven, heb je zien kijken en langer dan goed voor je was, jij hebt gezien wat wij deden stel voor om je maar even snel voor me uit te kleden jij gaat straf krijgen meisje.
Kijk haar verbaasd aan en dan lijkt er even een hele andere Anita te staan, uitkleden en snel sist ze tussen haar tanden, begin mijn bloesje los te knopen maar dat gaat haar niet snel genoeg.
Sneller of moet ik je helpen schreeuwt ze nog net niet, ik doe zo snel ik kan mijn bloesje los en ze helpt me hem uit te doen, ze gooit hem in de hoek en snauwt kom op de rest ook.

Moet ik helpen vraagt ze met haar boze gezicht vlak bij me, doe mijn broek zo snel ik kan los en schuif hem dan omlaag en stap er uit als ze aangeeft sneller, sta rechtop me mijn handen voor mijn kut.
Uit alles gaat uit schatje of wil je dat ik die string uit ga doen, schuif mijn slip omlaag en dan staat ze met haar hond opgehouden voor me, het is duidelijk zij moet de slip.
Leg hem in haar hand doe mijn handen gelijk weer voor me om te zien hoe ze hem onder haar neus drukt en hoor haar snuiven.

Oh wat een heerlijk meisje geurtje heb jij nog, mijn slip gaat omlaag dan kijkt ze me streng aan en hoor haar zeggen pak je tas eens uit op tafel, sta wat te kijken maar dan stapt ze op me aan.
Kreeg een berichtje dat je wat voor me gekocht heeft zou zeggen laat maar eens zien dan en drukt me naar de tafel om met haar voet mijn tas achter me aan te drukken.

Pak mijn tas op en neem de vibrator eruit, laat haar hem zien nog in het doosje, ze kijkt me aan en vraagt of ik denk dat zij daar genoeg aan heeft, trek mijn schouders op om dan te horen dat het een ding voor beginners is.

Op tafel snauwt ze dan wijzend naar de eettafel, sta even en krijg een por of ze niet duidelijk is, op de tafel gaan zitten is dat zo moeilijk.
Wip op tafel om gelijk de kouwe tafel aan mijn billen te voelen, ze komt vlak voor me staan pakt mijn knieën beet trekt die uit elkaar en komt dan haast tegen me aan staan.
Volgens mij vond je het reuze spannend hoe ik erbij lach, ik schud gelijk van nee maar dan lacht ze zeer bespottelijk uit, leer mij die jonge meiden kennen willen alles wat moeder of buurvrouw ook wil.

Haal die vibrator maar uit het doosje gaat ze verder, pak het doosje haal hem er uit en moet hem laten trillen, die maar tegen dat harde tepeltje van je denk dat ik je wat moet gaan leren.
Kijk haar aan om dan haar vraag te horen hoop niet dat je ineens invalide bent, zachtjes doe ik het trillende staafje tegen mijn tepel, allemachtig wat een gevoel is dat, LEKKER, gelijk groeit mijn tepel tot zo groot als kan.
Zie je wel je bent gewoon een geil sletje zegt Anita me strak aankijkend, ze neemt de vibrator uit mijn hand en geeft me dan het balletje aan, je weet waar die in moet zegt ze als ze me strak aankijkt.
Ik knik in mijn mond zeg ik, nou doe maar mag je hem zelf achter je hoofd vastmaken, open mijn mond wijd open hij is best groot, het is een beetje lastig hem achter mijn hoofd vast te maken dus helpt Anita even.

Zit hij goed vraagt ze, ik knik omdat ik niks kan zeggen, versta je niet praat eens wat duidelijker, probeer wat te zeggen maar er komt niets anders uit dan wat gebrom.
Goed zo zegt ze je kan schreeuwen wat je wil niemand die je zal horen, als ze dan aangeeft dat ik iets op moet schuiven je hakken op de rand van de tafel, wip maar wat achteruit omdat ik aan de tafel plak.
Zo geil schatje dat je nu als lekt lacht ze me toe, als ik volgens haar goed zit heeft ze eens een touw in haar hand, pols snauwt ze en houd het touw in een los waar ik mijn hand door moet doen.

Na de eerste volgt de ander achterover sletje van me om mijn armen aan het touw naar boven te brengen en elk aan een tafelpoot vast maakt zoals zij er ook bij lag.
Het ligt best wel goed buiten de kou van de tafel om, mijn knieën staan omhoog en mijn voeten staan denk ik een halve meter uit elkaar, na de touwen vastgemaakt te hebben loopt ze rond de tafel en bekijkt me helemaal zelfs duidelijk tussen mijn benen.
Wil mijn voeten bij elkaar doen maar dan grijpt ze die vast, dat doen we even niet sletje jij laat me zien wat je te bieden hebt of moet ik Ad roepen, schud mijn hoofd en wil nee niet Ad vind het een smerig kereltje maar dat verstaat ze niet.
Zet mijn voeten snel weer wat uit elkaar, goed zo je leert het al lacht ze en laat dan haar hand van mijn knie richting kutje gaan, ze streelt vlak langs mijn smalle lipjes om dan met een vinger een tikje te geven daar waar mijn klit zich verbergt.

Kan een kreun niet onderdrukken, vind je dat lekker geil schatje om dan ruw mijn knieën uit elkaar gedrukt te krijgen, ze kijkt naar mijn kutje dan naar mij en geeft aan dat die smerige geile kut van me al open staat.
Zie haar hoofd omlaag gaan en blaast dan zachtjes tegen mijn lipjes aan, lekker gaat er door me heen om dan twee vingers aan beide kanten van mijn kut te voelen, ze trekt mijn lipjes van elkaar voel ze van elkaar gaan en dan weer een wind tussen mijn lippen.
Dan voel ik de warme lucht langs mijn klitje gaat dit is zo anders maar prikkelt me echt, het is alsof ik hem in een tel harder voel worden, nogmaals die warme lucht erlangs en dan voel ik haar tong er heel even tegen aan.

Mijn lichaam schokt helemaal zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, vind het nu ineens ook lekker dat ik zelf niks hoef en kan doen, hoef niemand te pijpen of af te trekken ik ben even het middelpunt.
Haar tong onderzoekt nu echt mijn hele kutje, mijn klitje krijgt hem te verduren en dan als ze mijn billen wat op tilt glijd hij een heel klein stukje mijn gaatje in, dit is zo lekker dat ik mijn kut wel tegen haar aan wil drukken maar dat lukt niet.

Haar tong is even helemaal weg om dan ineens naast me op te duiken, zonder een woord te zeggen buigt ze over me heen en neem mijn harde tepel tussen haar tanden en bijt daar even gemeen smerig hard in, ik geef een gil beetje van schrik maar het is ook best gevoelig.
Wen er maar aan schatje jij gaat veel plezier krijgen van een beetje pijn, weet je pijn is fijn en weer bijt ze venijnig hard in mijn tepel die voelt alsof hij nog harder wordt, hoor mezelf kreunen en denk heel even was dat nou pijn of fijn.
Mijn andere tepel krijgt een zuig behandeling wel haast net zo lekker maar best redelijk gewoon.

Ze kust zich een weg omlaag om dan niet mijn kutje te kussen maar er net omheen, kus die klit van me denk ik kus die druipende kut van me, ze staat naast me kust op die manier net niet mijn kutje en lig te trillen van opwinding.
Voel haar hand nu op mijn buik landen om heel langzaam naar onder te schuiven, houd mijn adem in als haar hand nog een paar centimeter van mijn klitje is, heel even laat ze haar hand et boven mijn klit trillen maar dan iets heel onverwachts.

Lig te genieten van haar hand richting mijn klit als ze ineens met haar hand een trillende beweging maakt, de trilling trekt door tot diep naar binnen maar dan voel ik iets mijn kut in gaan, nee niet een stukje voel iets heel diep gaan zelfs zo diep dat het volgens mijn haast in mijn baarmoeder moet zitten.

Ze laat het ding even stil zitten legt nu haar hand daar waar mijn klitje schreeuwt om aandacht die het krijgt, lig te kronkelen onder haar hand zo lekker is het, dan begint er in me ineens iets te trillen dus dat moet mijn vibrator zijn.
Het is heerlijk voel een orgasme langzaam al opkomen, Anita is naast me weg zit nu tussen mijn benen en likt nu druk aan mijn kut, wat ben jij een smerig geil sletje hoor ik haar zeggen de sappen lopen uit je.
Voel vermoedelijk haar vinger mijn kut ingaan als ze even lekker langs mijn klit likt, voel mijn spieren al wat aantrekken, haar tong glijd weer even tussen mijn lipjes om dan haar lippen tegen mijn klit te voelen en ze er zachtjes aan zuigt.

Ze is zo lekker bezig dat ze nu alles mag doen wat ze wil, ik heb nog nooit zo genoten om dan mijn vibrator uit me te voelen gaan en tegen mijn klit gezet wordt, het ding trilt veel te hard mijn eitje schreeuw om een beetje voorzichtig maar dan wordt mijn kut gevuld door een handvol vingers zo voelt het.

Ja wordt even diep gevingerd met mijn vibrator tegen mijn klit als de vingers weer even weg gaan, duurt een tel maar dan zitten ze weer een stukje in me maar dan gebeurt er weer wat nieuws, een natte vinger glijd tussen mijn billen door langs en over mijn anus.
Zo is hij er en zo is hij weer weg om dan gelijk wat meer druk op mijn klit te krijgen, weer die vinger over en rond mijn anus om na de vierde keer het al een beetje gewoon te vinden, ze likt nu even aan mijn klit zuigt er weer even heerlijk aan maar dan doet ze het.

Haar vinger draaide rond mijn anus en net als ze snel even flink aan mijn klit zuigt zakt die vinger denk ik een centimeter of vijf in mijn anus.
Op dat moment dat haar vinger steeds verder in me gaat kom ik wild schokkend op haar mond en vinger klaar.

Weet niet hoe lang mijn orgasme duurde maar als haar mond en vinger weggaat lig ik nog een behoorlijke tijd na te trillen.
Wat was dit geweldig zeg ik als ze me een kusje geeft, sla mijn armen om haar nek heb niet eens vernomen dat ze die los gemaakt heeft om zo een eind weg te zoenen, als we eindelijk stoppen geeft ze aan dat ik hier nog veel plezier ga beleven ook Pieter vind zo’n lekker geil jong ding wel te happen.

Ga zien wat er verder gaat komen maar als het leuk en lekker is horen jullie het later van me.

Groetjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9399 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Uit huis geplaatst.”

 1. Ik moet een paar keer opnieuw beginnen met lezen om het verhaal te kunnen gaan lezen.
  Later ging dat wel wat beter, maar af en toe moest ik het toch delen opnieuw gaan lezen om de weg weer terug te vinden van het verhaal.
  Al met al toch een geil verhaal en hoop dat je toch het vervolg gaat schrijven.

  Fred5408

 2. Lieve Anoniem,

  Leestekens en zinnen beginnen met Ik (waar nodig) maken je verhaal beter leesbaar.

  Verder een geil verhaal met voldoende mogelijkheden om er een mooie serie van te maken.

  Ben benieuwd naar het vervolg.

  Don Pino

Plaats een reactie