BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (1)

Abigail de geile poetsdame krijgt een stoute opdrachtZijn wilde jaren liggen nu zo’n twee jaar achter hem. De eindfase ervan duurde toch wel een jaar of vijf en in die tijd had hij een LAT-relatie met een 12 jaar jongere vrouw, die op veilige afstand van hem woonde, ergens in de Drentse oerbossen. Bij hem thuis kwam in die periode iedere week ook een andere vrouw over de vloer, Abigail, een jonge Afrikaanse vrouw die hij op haar 17e leerde kennen, toen ze nog niet zo heel erg lang een status had; omdat ze haar inkomen graag wat wilde aanvullen maakte zij in die periode zijn huis schoon. Hij was ongeveer 3 keer ouder dan Abigail en had haar vader, misschien zelfs wel haar grootvader kunnen zijn. Ze zag er mooi en goed verzorgd uit, ook als hij haar af en toe in de wijk of in de stad tegenkwam was ze mooi gekleed en had ze haar haren en huid goed verzorgd.

Hij had haar een sleutel van zijn huis gegeven omdat hij meestal niet thuis is op het tijdstip dat ze schoonmaakt. Hij merkte wel dat ze ruimschoots gebruik maakte van de vrijheid die hij haar daarmee bood. Ze ging af en toe bij hem in bad, draaide haar was bij hem en een enkele keer was ze vergeten of ‘vergeten’ om die was mee te nemen. Haar bh’s en tanga’s hingen dan nog op het wasrek in de bijkeuken en keken hem bijna verlangend aan. Ook al hadden ze geen afspraken gemaakt over het opmaken van het bed, hij zag dat ze het regelmatig opgemaakt had, soms zelfs met schoon beddegoed en een enkele keer vroeg hij zich af of ze er ook in geslapen of misschien zelfs wel gemasturbeerd had. Er stond soms vaat in de vaatwasmachine (die keurig gedraaid had) die hij er niet in geplaatst had. Ze deed samen met haar was af en toe ook een deel van de zijne en dan zag hij dat ze zijn ondergoed netjes had opgeborgen. Zo had ze blijkbaar ook de sekspeeltjes gevonden die in dezelfde la lagen en die hij soms gebruikte als hij speelde met de Drentse bosnimf. Toen hij er op ging letten zag hij dat ze niet altijd meer op dezelfde manier in de lagen als die morgen. Hij vermoedde dat ze die af en toe gebruikte en daarvoor ook het bed gebruikte dat ze daarna keurig netjes achter liet. Een enkele keer vond hij een ongewassen tanga van haar naast de wasmand, rook er aan en masturbeerde er in. Zijn zaad in haar tanga spuiten wond hem op. Hij liet de tanga ongewassen tot de volgende keer dat ze kwam in de hoop dat ze die zou vinden. Met zijn zaad.

Op een donderdag in oktober was hij onverwacht eerder thuis gekomen en toen hij de deur van de bijkeuken opdeed stond zij daar voor de wasmachine. Gebukt. Naakt. Sexy lingerie in haar handen. Een leeg wasrek. Ze richtte zich op. Door haar huidskleur was het lastig te zien of ze bloosde, maar ze schutterde in gebaar en beweging en stond frontaal voor hem met haar forse boezem, kaalgeschoren kut en open schaamlippen, die, net als haar voetzolen en de binnenkant van haar handen, minder donker waren dan de rest van haar huid.

Een minuut lang keek zij hem en hij haar strak in de ogen, zijn ogen weken aanvankelijk niet totdat hij ze over haar lichaam liet glijden. Ze liet hem kijken. Ze droeg een houten crucifix tussen haar borsten en hij voelde jaloezie voor de crucifix die zo dicht tussen haar borsten woonde. Zijn jaloezie nam toe toen zijn ogen verder omlaag ging en hij zag dat er een tattoo van een crucifix tussen haar navel en haar clit getekend was. Toen hij met zijn ogen weer omhoog langs haar lichaam gleed en opnieuw recht in de de hare keek, sloeg ze haar ogen neer, draaide zich om en pas toen ze zich bewust werd dat hij zo ook haar billen kon bekijken, -en bekeek!, en ook op haar linkerbil zag hij een crucifix- sprak ze met een stem vol schaamte ‘sorry’. Meer kon ze niet uitbrengen. ‘Sorry?’ vroeg hij. Ze bukte met haar kont naar hem toe, alsof ze verwachtte dat hij haar billen zou slaan of misschien zelfs wel zou willen nemen. Ze wachtte en toen hij naar haar kont en rug bleef kijken en haar niet nam stond ze weer recht op, ze draaide zich om, full naked, keek hem opnieuw recht in de ogen aan, legde de lingerie terug op het wasrek en deed een vrije hand voor haar borsten en de andere hand voor haar kut. ‘Sorry meneer, bedoel ik, sorry, vader dat ik af en toe hier mijn was doe, ik heb zelf geen wasmachine’. Hij nam het haar niet kwalijk en zei zelfs dat hij het een beetje ongemakkelijk vond om haar zo naakt aan te treffen, dat moest voor haar toch ook ongemakkelijk zijn dat ze hier zo onverwacht, zo naakt voor hem stond. Ze keek omlaag, hij vermoedde dat ze naar zijn erectie keek, en ze zei dat ze wel zag dat het voor hem ongemakkelijk was.

Toen hij naar boven liep vermoedde hij dat hij daar de achterliggende reden van haar sorry zag. Het was niet alleen dat ze naakt bij de wasmachine stond, maar de la met ondergoed stond open en net als eerder lagen ook nu niet alle seksspeeltjes op dezelfde plaats. Het kussen op zijn bed lag er anders bij dan hij het die morgen had achtergelaten. De dildo was wit uitgeslagen en ze had ook een anaalplug gebruikt. Zonder er iets van te zeggen heeft hij beide voor haar gewassen en opgeruimd. Toen ze later -aangekleed en met een lekker geurtje- boven kwam ‘even mijn tas pakken hoor’ keek ze naar het opgemaakte bed, de dichte kast en hem. Ze was zich goed bewust dat hij de attributen van het bed gehaald had, schoongemaakt en opgeruimd.

Hij bedacht een duivels plan dat hij de week erna uit zou voeren. Hij schreef een briefje voor haar en legde dat half zichtbaar onder zijn kussen:

“Hoi Abigail,

Ik weet dat je een stout meisje bent. Want ja, waarom kijk je nu onder mijn kussen?
Als ‘straf’ vind je hier dit briefje met een hele stoute opdracht.
De grote zwarte dildo die je vorige week gebruikt hebt heb ik voor jou alvast tussen mijn boxershorts klaargelegd. Het windt me nu al op dat ik weet dat die straks naar jouw kutje ruikt als ik thuis kom.

Wil je vandaag weer op mijn bed masturberen met die dildo in je kutje zodat mijn lakens en deze dildo naar jou ruiken. Als je klaar gekomen bent wil ik dat je de dildo ongewassen onder mijn kussen legt zodat ik je geuren ruik en je kutvocht proef.
Daarna mag je je slipje aantrekken en aanhouden totdat je weggaat
Voordat je weggaat mag je die voor mij op tafel leggen zodat die lekker naar jou ruikt.
Dat is feestelijk thuiskomen! Je krijgt van mij een nieuwe hoor.
Fiets daarna maar lekker naar huis met je natte kutje op je koude zadel.”

Toen hij thuis kwam zag hij een rood slipje met witte vlekken op tafel liggen, met een briefje erbij. Ze had dus onder zijn kussen gekeken. En more!

“Ik ben vandaag een braaf meisje geweest, want ik heb alles precies zo gedaan zoals u zei. Sorry nog voor de vorige keer. Ik heb vlekken in uw bed gemaakt en ze daar laten liggen. Sorry dat ik het beddengoed daardoor niet meer heb gewassen. Ik zal de volgende keer uw bed verschonen, vader. Ik heb bij dit briefje nog meer vuile was achtergelaten, zoals u mij vroeg. Als u me voor de volgende keer weer laat weten, wat ik schoon moet maken en doen moet dan zal ik dat graag voor u doen. Groetjes van Abigail. En van mijn fietszadel”

Hij rook haar slipje en raakte bedwelmd en geil van haar geuren. Ook zag hij dat zij in zijn bed had gelegen en dat ze de dildo er in laten liggen. De eikel van de dildo wees naar de plek waar zij vochtplekken had gemaakt. Hij rook het bed, hij rook de dildo. Op beide rook hij kokos en meidengeil. Zijn staaf stond strak in zijn broek. Hij vond het jammer dat hij een week moest wachten tot ze weer zou komen. Nadat hij haar slipje om zijn lul had gehangen en daarin zijn zaad gespoten had, vond hij dat hij er de volgende week goed aan deed om zeker een uur eerder thuis te komen.

Die morgen had hij haar in alle vroegte haar een app gestuurd:
“Je mag vandaag de kleren die voor de wasmachine liggen en al je eigen kleren in de bonte was op 40 graden wassen. Ik vind het fijn als je het huis vanmiddag in je blootje schoonmaakt. Laat je op een paar zichtbare plekken ook wat sporen na, net als vorige week?”

Ze had het bericht om 13:57 gelezen, waarschijnlijk pas op het moment dat ze bij hem binnengekomen was. Over een uur zou hij sneaky thuis komen en was hij benieuwd waar en hoe hij haar zou aantreffen.

Toen hij binnenkwam hing er een serene stilte in het huis. Alleen het geluid van de wasmachine in de bijkeuken klonk. Nog 60 minuten, dus die had ze rond kwart over twee aangezet. Hij spitste zijn oren en hoorde geluiden uit de keuken komen. Hij hoorde haar kreunen, hij hoorde hoe zij af en toe ‘oh meneer ga door, ga door’ kreunde en toen hij heel zacht de deur open deed zag hij hoe zij met oordopjes in voorover gebukt over het aanrecht stond te masturberen. Tussen haar benen lagen druppels meidengeil op de vloer. Ze leek bijna klaar te komen, want haar vingers gingen feller, intenser en hij bleef op afstand kijken, ook al wilde hij haar onderbreken, zijn eigen harde staaf diep in haar stoten, maar het uitzicht op deze jonge mooie vrouw, die zo intens in haar orgasme opging weerhield hem er van. Met haar ene hand streelde zij haar borsten, de dildo draaide cirkeltjes om haar clitje tot ze ‘pak me, neem me, oh meneer neuk me’ smeekte, gilde en de dildo uit zette en op het aanrechtblad legde. Ze hing voorover, een minuut, tot ze zich omdraaide en hem recht in de ogen keek. De crucifix tussen haar borsten hing achterstevoren alsof hij haar tussen haar borsten kuste.

Ze trok de oortjes uit haar oren en wilde iets zeggen, maar hij was haar voor. Hij knoopte langzaam zijn overhemd en de gulp van zijn jeans open, die op zijn heupen zakte. Zij hurkte totdat zij oog in oog stond met de erectie die in zijn boxershort vlamde. ‘Pijp me’ beval hij en ze trok zijn boxer omlaag zodat zijn lul er uit floepte en omhoog en omlaag bengelde totdat zij die met haar beide handen beet pakte en in haar mond stopte. Hij bediende zijn smartphone en zocht op Spotify naar het nummer ‘Paradise by the dashboard light’. Ze hoorde de woorden, ‘barely seventeen en barely dressed’ en voelde het vuur, in de muziek, in zichzelf, in hem.

In ‘a split of a second’ waren ze van positie veranderd en lag ze op haar buik op de vloer van de woonkeuken, voelde ze hoe hij haar penetreerde, ontglipte haar ‘oh sweet Jesus wat lekker’ en voelde hoe hij over haar heenreed. Zijn blanke knieen naast haar chocoladebruine heupen, ze duwde haar kont net wat extra omhoog om zijn lul diep, diep in zich te voelen en ze vuurde hem aan toen hij haar haren trok. ‘Ja toe, dan, berijd me, ik ben van u, vader, ik doe alles wat u wilt’. Hij voelde dat hij kon exploderen, maar wilde nog genieten van dit moment en vertraagde van galop naar trage pas, legde zijn hoofd naast de hare en kuste haar, zijn tong bij de hare, de hare bij hem. Hij voelde toen pas goed hoe nat en geil ze was en ook al bewoog hij in slow motion in haar kut, hij voelde hoe zij met haar billen de beweging opvoerde, hem kuste, en zei ‘ben ik nu van u, vader?’. Ze bewoog haar billen verder omhoog, sneller, spande haar kutspieren en voelde hoe hij opnieuw het ritme versnelde en haar krachtiger bereed. ‘Wilt u mijn meester zijn, vader’ vroeg ze hem nogmaals met haar mond, met haar samengespannen kutspieren, met haar vurige kont. Hij legde een vinger op haar neus, duwde die diep in haar mond, zij zoog, met felle zuigkracht. ‘Sorry, Abigail, ik heb al een tijdje een vriendinnetje.’

‘In onze cultuur is dat heel gewoon, vader, dat een man meerdere vrouwen heeft.’ Ze spande haar kutspieren nog strakker om zijn lul om haar statement kracht bij te zetten. Door de spanning rond zijn paal reed hij feller, krachtiger in haar, stootte tot haar baarmoeder en voelde hoe zijn zaad naar boven kroop en precies op het moment dat hij zijn zaad in haar stootte trok hij bijna de haren uit haar hoofd en schreeuwde ‘je bent van mij Abigail, je kut, je tieten, je kont, jij bent van mij. Als je genaaid wordt dan wordt je door mij genaaid. Hier is mijn zaad voor jou’. Hij ging badend in het zweet, half op haar rug, half naast haar liggen en ze kuste hem, streelde zijn hoofd. ‘Ik ben van u, vader, ik weet heus wel dat u nog iemand hebt, maar ik ben ook van u.’

Vanaf die dag bleef ze niet alleen die ene middag schoonmaken, maar verbleef ze regelmatig dagen en nachten in zijn huis en bed, kwam meer te weten over hem, de liefde en zijn voorgeschiedenis dan de Drentse bosnimf ooit te weten kwam. In al die jaren maakte ze telkens discreet plaats zodra de Drentse bosnimf in zijn huis verscheen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13720 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie