BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Puberkolonie (4, slot)

Rooie Jessy haar doosje wordt geopendSEKS ON THE BEACH

De volgende dag is het ‘vrij programma’ en mogen we zelf weten wat we doen. Onze leraren willen blijkbaar een dagje voor zichzelf hebben en onze klas is daar ook wel aan toe, we besluiten na wat gedoe weer naar het naaktstrand te gaan. Dat was na wat gedoe best toch best wel tof, en we hebben allemaal echt zin in nog een dagje zon, zee en strand.

Als we daar aankomen is het strand nu echt helemaal verlaten. De reden wordt al snel duidelijk, de zon schijnt dan wel maar eigenlijk waait het te hard, er trekt regelmatig een soort van zandstorm over het strand die het er niet echt aangenaam maakt. Tim zegt dat hij toen we hier enkele dagen terug ook al waren in de verte een soort uitholling zag tussen de duinen en hij stelt voor dat we daar in de luwte gaan liggen, misschien is de wind daar minder sterk. Dat doen we dus, met de hele klas trekken we die kant op en het is top, het ligt er heerlijk. Het is een dal tussen de duinen, een beetje afgelegen van het strand, maar dat geeft niet want het geeft ook privacy aan onze groep.

Ik merk dat er door die afgeslotenheid meteen een broeierig sfeertje ontstaat, iedereen kijkt een beetje naar iedereen wat er gaat gebeuren, en al snel zie ik dat er veel meer gemixt worden tussen de jongens en de meiden dan in de dagen hiervoor. Er ontstaat een kolonie van handdoeken en strandparasolletjes en iedereen is lekker dicht tegen elkaar aan gekropen, er is geen zandkorreltje ruimte tussen de handdoeken te vinden. Wat echt weird is, iedereen kleedt zich ook uit, zelfs Julia en haar clubje van vriendinnen. Zelfs Tim en Wouter zijn een beetje verlegen naast elkaar gaan liggen, twee jongens waarvan de hele klas allang door heeft dat ze homo zijn maar die er zelf nog nooit voor uit durfden komen…

Strandgenoegens

Als ik ook mijn handdoek heb neergelegd en er bloot op lig komt tot mijn verbazing Jessy, die een paar dagen terug op het strand nog alles aanhield, nu spiernaakt naast me liggen. Jessy is een meisje dat altijd heel hooghartig tegen me deed maar nu blijkbaar toch wel bij me wil zijn. ‘Mag ik naast je liggen?’ vraagt ze. ‘Uhm, ja, tuurlijk, maar waarom deze eer?’ Jessy gniffelt: ‘ik heb nogal goede verhalen over je gehoord dat je heel goed bent in het voor het eerst openen van doosjes en ik wil je vragen om je vaardigheden ook eens op mij uit te proberen. Ik heb namelijk ook iets wat nog in gebruik moet worden genomen.’ Boink, straight action.

‘Hé Jessy, doe even normaal zeg, ik doe het niet zomaar met iedereen en zeker niet hier.’ ‘Nou, kijk maar eens om je heen, niet iedereen denkt er zo over, geloof ik.’ Ehm, oké, ik heb blijkbaar even wat gemist, overal liggen al stelletjes te flikflooien, het lijkt of er een erotisch virus in onze groep terecht is gekomen. Nu pas snap ik waarom ineens iedereen naar het strand wou, iedereen is opgefokt, éen grote geile bedoening. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen hekel aan zou hebben om Jessy’s doosje te ‘openen’, het is een heel klein mooi ginger-meisjes, slank, witte huid, kopje met warrige rode krullen, strak naar voren staande ronde bolletjes van tietjes met heel kleine lichtroze tepeltjes, een kaal kutje met daarboven een klein rood streepje, sproetjes her en der, heel leuk en aandoenlijk om te zien.

Ze kan alleen zo bitchy doen, dat zeg ik haar ook en dat ik daar geen zin meer in heb. ‘Sorry Ruben, je hebt gelijk. Weet je wat het is, de meiden zijn bijna allemaal verliefd op jou maar we konden er niks mee, en daardoor werden we zo klierig.’ Zo, mijn vrienden hadden dus echt gelijk. ‘Oké Jessy, ik wil dit wel vergeven en vergeten, maar jullie moeten dan wel echt aardiger worden, ook tegen de andere gasten in onze klas.’ Jessy belooft dat ze haar best gaat doen, en kruipt dan een beetje tegen me aan, mmmm, lastig zo met een blote pik, met kleine schokjes laat die zien dat er nog genoeg leven in zit. Jessy ziet het ook en gniffelt ‘nou Ruben, jij mag dan wel niet willen maar je lijf is het daar niet mee eens.’ Tja, die klotepik …

Als dan Julia ook nog eens aan mijn andere kant komt te liggen en bezitterig begint te doen, krijg ik het wel een beetje benauwd, ik kan hier op het strand toch niet zomaar met de meiden in de weer gaan. Ik kijk eens rond, krijg oogcontact met Michael die naar me knipoogt en die dan ineens gaat staan, richting de zee tuurt en luidkeels roept: ‘er verzuipt iemand, kom op, naar het water!’ Echt iedereen springt op en rent, zo bloot als ze zijn, achter Michael aan richting het water. Zóó, wat een mooi gezicht al die wiebelende billen en pikken en tietjes, mijn klasgenoten rennen alsof hun leven ervan af hangt.

Tof, Michaels actie is om mij te redden, ik loop er chilled achteraan. Eenmaal op het strand slaat de wind weer fors toe, het voelt bijna erotisch, die harde wind en soms de striemende zandkorrels rond mijn lijf. Ik plons achter de anderen aan het water in, waar iedereen ijverig zoekt naar de ‘drenkeling’. ‘He Michael, waar zag je dan dat figuur verzuipen’ roept Jessy en hij antwoordt dan doodleuk ‘tussen jou en Juul’. Het kwartje valt meteen bij beide dames, ze reageren snel en vallen Michael aan.

Lichamelijke oefeningen

Tien tellen later is het één groot gespetter in het water en is iedereen druk doende de ander onder te duwen, mores te leren, en wat dan ook. En ondertussen gebeurt er natuurlijk stiekem van alles, onzichtbaar in het water wordt er lichaamsdelen aangeraakt of zelfs frontaal beetgepakt waar je normaal gesproken vanaf blijft. De gilletjes en vloeken en schaterlachen zijn niet van de lucht en ik doe er al even ijverig aan mee, want ik word stevig belaagd door Julia, die onder water naar mijn pik graait en hem af en toe ook behoorlijk te pakken heeft. Ook Jessy doet regelmatig een uitval naar mijn uitstekende lichaamsdeel en zelfs Emma is van de partij, hangt om mijn nek om mij onder water te krijgen, ik voel hoe haar stijve tepels tegen mijn rug priemen. Gelukkig is het water koud en word ik daardoor niet direct stijf, maar anders, lekker hoor, die kroelende meisjes. Op mijn beurt grabbel ik her en der naar tietjes, billen of kutjes en pak ze lekker vast of knijp er eens in, tot de bijbehorende eigenaresse het op een gillen zet.

Na een tijdje gaan we weer het water uit en dan is het heel koud, zo nat door de met zand geladen striemende wind te moeten lopen. Iedereen zet het op een drafje en we zijn blij als we weer lekker in de luwte van het dalletje tussen de duinen komen. Hijgend duikt iedereen op de eigen handdoek en er ontstaat een vredig sfeertje, om tot rust te komen en op te drogen. Na een tijdje komt de olijfolie tevoorschijn. Mevrouw de Jong heeft de klas enkele dagen terug namelijk aangeraden ons wel goed in te smeren en omdat bijna niemand iets van zonnebrand bij zich had adviseerde ze ons biologische olijfolie te kopen, die heeft beschermingsfactor zes en is niet zo duur. We hebben daarom vier literflessen gekocht en iedereen begint zich ijverig in te smeren. Omdat onze ruggen nou eenmaal aan de achterkant zitten moeten die door iemand anders gedaan worden en ik vraag Julia die van mij te doen. Ze vraagt me te gaan staan en pakt deze kans om mij stevig in te vetten door af en toe haar oliehandjes naar de voorkant van mijn lijf kan brengen, waardoor zowel mijn borst als mijn pik ook al aardig glanzen. Gelukkig ben ik nu aan de beurt en zorg ik er ook voor dat Julia eruit komt te zien als een van de olie glanzend nimfje.

Echt iedereen gaat zich te buiten aan deze insmeeractie en al gauw gieren weer de hormonen in het rond. Als dan eindelijk iedereen prachtig glanst besluiten we te gaan volleyballen, we hebben een strandsetje vanuit de puberkolonie meegenomen en al snel staat het net er mooi gespannen bij. We maken twee ploegen met wisselspelers en spelen tot drie sets. Uiteindelijk komt het hele spelletje er gewoon op neer dat het vooral wordt gebruikt om lekker te kijken naar elkaars lijf en elkaar aan te raken als er gesprongen moet worden of andere capriolen moeten worden uitgehaald. Het windt iedereen op om elkaar zo ongegeneerd te kunnen bekijken of aan te raken en omdat we er ook nog eens lekker zanderig van worden is na afloop van de wedstrijd een afkoelmomentje wel weer op zijn plaats. We rennen naar zee, spetteren erop los en dan snel weer terug naar de handdoeken.

Naja, en daarna is er geen ontkomen meer aan. Jessy neemt meteen haar plaats dichtbij mij weer in, aan mijn andere zijde nestelt Julia zich en voor ik het besef zijn beide dames mij aan het strelen en kriebelen, op mijn borst, in mijn oksels, over mijn buik en stiekem steeds lager tot Julia als eerste mijn pik bereikt en vastpakt. Ik kijk snel even om me heen of iemand het ziet maar inmiddels worden er overal al nieuwe lichamelijke oefeningen ontwikkeld. Ik laat het nu maar los, heb hier langzamerhand ook wel heel veel zin in en ik betwijfel of er nog iemand als maagd naar huis gaat, dit wordt een gedenkwaardige week voor onze klas.

Pandora’s doosje

Overal zijn setjes gevormd, ook Tim en Wouter zijn al heel close, alleen Rick schiet erbij in omdat er zo nodig twee meiden bij mij willen zijn. ‘Julia, wij hebben onze lol nou wel gehad, wil jij niet naar Rick gaan? Ik heb Jessy beloofd dat ik haar wat op gang breng.’ Jessy gniffelt door mijn uitdrukking en kroelt zich nog eens extra tegen me aan. Julia moppert even, maar staat dan toch op en gaat naast Rick liggen, die zich meteen over haar heen buigt. ‘Thnx Ruben, zijn we lekker met elkaar’ fluistert Jessy me toe en tegelijk schuift ze zich met haar hele lijf op het mijne.

Ze is nog nat van het water en glibberig van de olie, ze voelt lekker geil aan, met haar kleine strakke lijf op het mijne. Genietend streel ik haar over haar rug, woel wat door haar natte haren en laat dan mijn handen afdwalen naar haar billen. Jessy heeft niet erg grote maar wel stevige ronde billen, ze voelen heerlijk als ik er wat in knijp en ze masseer, af en toe geef ik er ook een klapje op. Jessy reageert door in schokjes over mijn lijf te glijden, steeds wat om hoog en dan weer omlaag tot ze met haar kruisje mijn pik raakt. Door die korte aanrakingen veert mijn pik steeds wat verder omhoog, al het beschikbare bloed in mijn lijf wordt geloof ik gemobiliseerd om hem op te vullen want, echt, zo snel is mijn pik niet vaak al zo stijf en groot geweest. Jessy geilt me echt op…

‘Jessy, ik wil graag op je liggen als ik je doosje ga openen, dat werkt voor mij beter, oké? En wil je hier blijven of gaan we toch even apart liggen ergens?’. Jessy schuift van me af en gaat op haar rug liggen, haar benen al wat uiteen. ‘Graag hier, iedereen is toch druk bezig en tussen iedereen in vind ik echt wel geil’ is haar reactie. Pittig ding zeg. Ik kijk nog eens om me heen maar zie dat alle klasgenoten druk zijn met elkaar en sommigen zijn al een behoorlijk stuk verder dan wij hier. Aan de slag dus….

Ik draai met op mijn zij, leun op mijn linker elleboog en begin Jessy met mijn rechterhand overal te strelen en te masseren. Eerst aai ik haar wat over haar gezicht, zo lief mogelijk, en daarna dwaal ik af naar alles wat lagergelegen is en kom daarbij als eerste haar tietjes tegen. Ze zijn niet groot maar ó zo mooi, stevige ronde heuveltjes op Jessy’s lijf die met hun kleine roze tepeltjes als een soort oogjes parmantig de wereld tegemoet kijken. Ik neem eerst haar linker- en daarna haar rechter tietje in mijn hand, heerlijk stevig voelen ze. Ik draai wat aan haar tepeltjes die meteen gevoelig reageren, lekker stijf worden ze. Geef er ook wat tikjes op, totdat die lieve bolletjes mooi zachtroze kleuren.

Omdat het zout Jessy’s lijf wat schraal heeft gemaakt pak ik de fles olijfolie die naast ons staan, en giet er wat van in haar navel. Die is lekker diep zodat er aardig wat olie in kan. Vervolgens wrijf ik dat over haar buikje en tietjes uit. Daarna vul ik haar naveltje nog een keer en gebruik dat voorraadje olie om Jessy wat lager te bewerken, haar dijen en bovenbenen. Tot slot, als ik haar naveltje voor een derde keer vul, gebruik ik dat om haar kutje te oliën, haar kutlipjes die nog steeds gesloten zijn glanzen me tegemoet. Heel voorzichtig steek ik er een vinger tussen en trekt die gemeen langzaam naar boven tot ik haar klitje raak, waarna ik er zachtjes en ritmisch tegenaan tik.

Jessy begint steeds opgewonden te kronkelen, trekt haar benen op, doet ze uit elkaar en sluit ze weer strak tegen elkaar, ze is zo onrustig dat ik boven haar gezichtje ga hangen en onnozel vraag ‘is er iets Jessy?’ Jessy rolt met haar ogen, slaat haar armen om mijn nek heen en trekt me dan boven op haar, ik begrijp dat ik haast moet maken. Ik werk me daarom meteen maar tussen haar benen, maar met de plechtige opening van haar doosje moet ze toch echt nog even wachten. Ik schuif tussen haar benen omlaag tot ik met mijn gezicht voor haar kutje ben aangeland, open Jessy’s benen zo ver mogelijk en steek dan mijn tong tussen haar kutlipjes. Ik duw ze al likkend verder uit elkaar, ze smaakt heerlijk naar meisje, zee en olijfolie, een supercombinatie. Als ik dat zo een tijdje heb gedaan en Jessy steeds meer begint te kronkelen bewerk ik nog even haar klitje door mijn tongpuntje erop los te laten, ondertussen steek ik mijn armen tussen haar benen door naar boven en bewerkt haar tepeltjes, er af en toe flink in knijpend.

Vliesje vier

Dan word ik aan mijn haren omhooggetrokken door een steeds woester kronkelende Jessy die haar benen steeds strak tegen mijn hoofd aan klemt en dan weer wijd open spreidt. Ik gehoorzaam haar om schade aan mijn hoofd te voorkomen en glijd over dat heerlijke gladde lijfje zo ver naar boven dat mijn pik haar kutje raakt. Ik breng mijn eikel voor haar ingangetje en beweeg me dan voorzichtig naar binnen. Zo, dat meisje haar kutje is nauw zeg, het lukt me amper bij haar binnen te komen, ik moet meteen al best wat kracht zetten. Jessy reageert met zachte kreuntjes en door haar bekken wat naar me toe te tillen. Beetje bij beetje dringt mijn iets te dikke staaf in haar nauwe buisje door, moeizaam gaan de wandjes opzij om mijn indringer toe te laten. Misschien ben ik toch echt een beetje te groot voor haar…

Omdat ze zo nauw is voel ik niet direct dat ik bij haar vliesje ben aangekomen. Ik wil nog steeds langzaam verder naar binnen gaan als ik na een paar duwtjes merk dat dat niet meer lukt. Pas dan dringt het tot me door dat we bij het ‘openingsmomentje’ zijn aangekomen. Ik merk het ook aan Jessy, die wat gespannen begint te ademen. ‘Gaat het? vraag ik haar. Jessy knikt, kreunt een beetje en opent zich nog verder door haar benen om me heen te slaan. Dit is het moment. Ik trek me zachtjes terug, beweeg me ook weer zachtjes naar binnen, herhaal dat enkele keren tot Jessy wat ontspant, trek me dan weer langzaam terug en ram mijn pik dan ineens diep in haar.

Dat was dus vliesje vier, in één lange doorgaande beweging ben ik diep in haar ben aangekomen. Ik verwachtte wel een gilletje en legde daarom bij voorbaat al een hand op Jessy’s mond en dat is maar goed ook want ze stoot een soort oerkreet uit.
‘Sssjjt, het ergste heb je nu gehad hoor Jessy’ fluister ik tegen haar. ‘Ik houd me nu stil tot jouw pijn weg is, laat maar weten als je zo ver bent.’ Jessy knikt en ik zie dat ze huilt, ik kus haar en lik de tranen van haar wangen. ‘Doet het zo’n pijn? ‘Ja, maar je doet het ook zo lief, ik ben zo blij dat je me ontmaagd hebt’ is haar zachte antwoord. Ik wrijf me liefdevol nog wat over haar lijfje, schuif me dan toch nog gauw even zo diep mogelijk in haar zachte warme vochtige nauwe heerlijke hemelse buisje en ga dan stilletjes op haar liggen.

Al snel voel ik dat Jessy zich ontspant en hoe haar kutje aan de nieuwe situatie gewend raakt. “Hoe is het om een geopend doosje te hebben?’ vraag ik haar grijnzend. Jessy glimlacht een beetje en zegt dan dat het haar oplucht, dat ze blij is nu bij de meisjes te horen die ‘het’ hebben gedaan. En meteen daarop vraagt ze me weer te gaan bewegen. Voorzichtig ga ik op en neer in haar en ik merk dat ze nog wat pijn heeft en verkrampt is, maar gaandeweg begint haar neuktunneltje goed gesmeerd te raken en op gang te komen. Als ze dan zo ver is beweeg ik me steeds steviger in haar, het is zo’n klein en bijna teer meisje dat ze iets heel bezitterigs oproept, ik wil zo diep mogelijk in haar doordringen, haar volledig bezitten. Jessy voelt blijkbaar hetzelfde want ze kronkelt zich helemaal om me heen, opent zich zo ver mogelijk, neemt me zo diep als maar kan in haar.

Als ik zo een tijdje lekker in haar aan het pompen ben geweest zegt ze: ‘Ik wil nu boven’ en samen draaien we ons om. Als een ruiter te paard gaat ze over me heen zitten, laat mijn pik weer zachtjes in haar kutje glijden en er zich dan zo diep mogelijk overheen zakken. Ik zie dat ze daar nog aardig wat moeite voor moet doen, de zweetdruppeltjes verschijnen op haar gezichtje en tussen haar tietjes, die daar prachtig voor mijn ogen op en neer wippen als ze eenmaal haar tempo heeft gevonden. Ik hoef niets meer te doen, Jessy heeft nu helemaal het initiatief overgenomen en werkt zich langzaam naar een hoogtepunt toe.

Dat bereikt ze dan al snel, er ontsnappen haar kleine kreetjes en ineens laat ze zich op mijn borst neervallen, schuift zich zo mogelijk nog dieper over mijn pik heen en komt dat schokkend en bevend en krampend en trillend op mij klaar, inmiddels kletsnat van het zweet. Voor mij is dat het signaal om ook klaar te komen, ik zat er al even tegenaan en geef nu mijn zaad de vrijheid in dit mooie meisje. Samen komen we nog wat na hijgend tot rust, Jessy nestelt zich relaxed op mijn lijf en rustig streel ik haar nog wat na over haar rug en billen, ze spint bijna van genot.

Ze kijkt me aan en geeft me onverwacht een dikke kus, we tongen lekker en chillen dan weer samen verder, onze lijven nog nauw met elkaar verbonden.
Om ons heen is ondertussen nog van alles gaande, ik hoor allerlei geluiden, kreuntjes, giecheltjes, wat al meer. Wat een week zeg. Ik kan het nog niet geloven, ik heb vier meisjes ontmaagd en als ik het zo om me heen zie heeft iedereen van onze klas deze week wel zijn seksuele vuurdoop gehad.

En als op de terugweg, voordat we bijna thuis zijn, meneer van den Broek in zijn slotwoordje zegt dat het een fijne ‘Puur Natuur’ week was en vraagt of we hebben genoten, steekt iedereen enthousiast de duim omhoog. Het gelach is ondertussen niet van de lucht en meneer van den Broek is ook niet gek, want ik zie hoe hij een vette knipoog geeft aan mevrouw de Jong…

Bedankt voor het lezen, de waardering en de reacties!
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10678 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De Puberkolonie (4, slot)”

  1. Een heerlijk geschreven viertal verhalen waarin een viertal kutjes zijn geopend en vanbinnen zijn besproeid. Ga zo door met elkaar ook na zo’n heerlijke week aan het strand.
    Bedankt, tot een volgende serie verhalen!

Plaats een reactie