BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Diep, dieper, diepst

Drie Japanse schoonheden voor geile spelletjesAfgelopen vrijdag, 19 januari gebeld door Alfred. Hij heeft weer een paar Japanse toeristen op sleeptouw en is een lang weekend in Utrecht, voordat ze doorreizen door Europa. Of ik nog een show wil geven….. hij biedt deze wel 600 Euro! Ik vertel hem ronduit dat ik er niet veel zin in heb, de vorige keer was het een sadistisch koppel die eetstokjes met wasabi in mijn lul schoven. Maar hij ontkende dat het deze keer weer zou gebeuren; Het zijn hele fatsoenlijke lui. Ik vraag het me af, ik app hem zaterdag: 600 Euro is een smak geld voor wat…?. Hij appt terug dat het 3 koppels zijn die me tegelijkertijd willen ontmoeten.

Ik ben dus zondag rond 4 uur in de witte lobby van NH hotel, Jaarbeursplein Utrecht in de voorgeschreven kleding; Lage, witte Nike sneakers, blue skinny jeans (superstrakke stretch) en een strak, wit T-shirt zonder mouwen. Gelukkig wel in mijn dikke PME winterjas want het is weliswaar droog, maar steenkoud. Alfred staat me op te wachten, loopt naar me toe, knikt naar de balie en samen naar de lift, meteen de hoogste verdieping, net onder die grote ‘kroon’. De gang is breed, chic en inderdaad we gaan een suite binnen met dubbele deur. In de hal kan ik mijn jas weghangen en Alfred begeleid me verder, een zitkamer in. Daar zitten 3 koppels. Japans, hun leeftijd moeilijk in te schatten voor me, ik denk zo 40 tot 60 jaar. De strak in pak zittende mannen zijn zonder uitzondering dik en klein…, of de baken en fauteuils zijn wel erg groot. Hun petit vrouwen zitten naast hen in lange, fleurige Japanse jurken, geen kimono’s en hebben alle drie spierwitte gezichten. Ze dragen lange, soepele handschoenen en hele grote, ondoorzichtige zonnebrillen. Het lijken wel insecten! Alfred heeft het woord, Japans, ik versta of begrijp er niets van zie enkel dat ze me allemaal zonder gene van top tot teen en weer terug bekijken en met glimlachjes, O’s en A’s reageren op de korte zinnen van Alfred. Het duurt even als hij me vraagt eens rond te draaien als een mannequin en voorover of juist achterover te buigen. Hij gaat daarbij dichter langs me staan en wijst met allerlei plekken op mijn lijf aan, van mijn schouders naar mijn in T-shirt afgetekende tepels en ribbels van mijn 6-packop en dan lager, de wel heel duidelijk zichtbare penislijn in mijn kruis. Op verzoek heb ik mijn 14cm slappe niet zoals gewoonlijk ietwat schuin omhoog gelegd, maar zo diep mogelijk in mijn rechter pijp omlaag geperst en mijn zak zo ver als kan naar links. Hoe duidelijk kan het zijn. Alfred: ‘Ja jochie, ze zijn verrast, je bent in het echie beter als ze verwacht hadden, ik ze kon vertellen. Ze willen zeker verder met je’. OKÉ, denk ik, kijk Alfred aan en vraag: ‘Wat dan?’, want sinds die wasabi-ervaring ben ik voorzichtig met hem en die lui. Alfred meteen ‘Nee geen stokjes met wasabi Janus, niets van dat’ probeert hij me gerust te stellen. Ze willen enkel je, tja, Euh hoe zal ik het zeggen, je pik aanbidden.

De heren willen toekijken hoe je hun echtgenote paalt en kijken hoe ver, diep ze durven gaan’. Oke, denk ik, dat ken ik. Veel mannen vinden het geil, opwindend om toe te kijken hoe een ander hun vrouw, vriendin of wat ook neukt. Dus, dat snap ik, vind het zelf ook heerlijk als een ander een van mijn vriendinnen pakt waar ik bij ben. ‘Doen ze mee?’, vraag ik, want dat is iets wat ik zelf ook doe, er gaat immers niets boven een trio. Alfred lacht, ‘Oo-nee jochie, dat doen deze niet denk ik, ze zijn wel vreemd in seks, dat weet je, maar zelf actief meedoen is toch echt iets heel anders. Nee, ze doen niet mee, kijken, maken filmpjes en foto’s en misschien, heel misschien helpen ze hun vrouwtje om jou te beklimmen en rijden, maar ze hebben afgesproken dat ieder alleen zijn eigen vrouw ‘help’, begrijp je?’ Ik blijf hem aankijken. ‘Dus’, gaat Alfred verder, ‘300 zo-wie-zo en extra als de dames zich ook vermaakt hebben met je’. ‘300 wordt dan 600’, mompel ik. ‘Zekers’ zegt Alfred’, ALS de dames zich vermaakt hebben met je. ‘Enne’, gaat hij verder, ‘daarvoor hoeft bijna niets te doen als wat achterover liggen, met je paal vol omhoog want ze hebben over een ‘saidan’, een altaar. Je wordt als het ware op een altaar gelegd. De heren gokken nu al onderling wie van hun vrouwen je het verst kan hebben, ze weten van je 20cm waarvan nog geen van hen denk dat hun wijfje dat kan hebben, ook omdat ik ze verteld heb hoe dik je bent en hoe groot je eikel wel niet is. Vandaar’.

Ik moet hem stomverbaasd aangekeken hebben want hij schiet in de lach, probeert dat te drukken als hij proestend verder gaat, ‘wat ik zeker weet is dat jij ze alle drie zo diep gaat palen dat die wijfjes niet weten wat hun gebeurd, toch!’ Het gezelschap kijkt hem verschrikt aan maar Alfred draait er omheen, wijst me aan roept ‘isoide, kodomo’. Blijkbaar een startteken, want de dames staan op en verlaten de enorme kamer door dezelfde deur, terwijl Alfred me ook de weg wijst, ‘naar de master bedroom jochie’. Ik volg Alfred en wordt gevolgd door drie Japanse mannetjes. Ze hebben nog net geen puntmutsjes op, schiet het door mijn hoofd.

De master is gigantisch. Een hele wand van glas, uitkijkend over het oude centrum. Het is bijna de hoogste verdieping, geen balkon maar open, ook omlaag. Ik sta wat te kijken als Alfred me roept, Janus hier naar toe en wijst naar een hoek, links naast een supergroot, kingsize bed. ‘Ga daar maar staan’. Ik zie hoe de koppels gedwee naast elkaar op stoelen en een sofa gaan zitten, met zijtafeltjes waarop drank en bakjes met knabbels staan. Alfred gaat langs me staan met een afstandsbediening in zijn hand. De mannen blijven met bekijken, van de dames weet ik het gewoonweg niet. Het zijn witte maskers, rechte monden en grote, zacht (blauw-, rood- en groen-) glanzende insectenogen (zonnebril) erboven. Het licht dimt, behalve de lampen boven en naast mij. Wel zie ik hoe er plots telefoons bij gepakt worden, het gaat beginnen. Alfred doet een flinke stap opzij. ‘kutsu’ hoor ik, Alfred vertaald, ‘schoenen’. Ik doe voorover gebogen mijn Nikes los en schop ze uit. Sokken draag ik niet. En Alfred zegt, ‘erlangs gaan lopen en bij de dames even een voet in hun schoot leggen’. Vreemd.

Maar ik loop dus langs het eerste koppel en leg een blote voet in de schoot van de dame. Haar hoofd zakt, ik zie voor het eerst wenkbrauwen, als met de gehandschoende hand mijn voet pakt, streelt terwijl de man naar voor reikend, de lengte lijkt af te meten. Die handschoen is helemaal niet zacht zijde, voelt aan als schuurpapier denk ik, als er een verraste gil klinkt waarop het hele gezelschap met Os en A’s reageert, zelfs Alfred. OKÉ, denk ik, trek mijn voet terug en loopt naar het volgende koppel. Precies hetzelfde, net als bij het derde paar. Terwijl ik terug loop naar mijn hoek zegt Alfred me, ‘Ze dachten dat je voet even lang is als je pik, maar ik vertelde dat je pik groter is!

Ik sta weer in de hoek als de man van het tweede koppel ‘shatsu’ zegt. ‘Je shirt Janus, je shirt ’vertaalt Alfred. Ik trek dus het strakke, eigenlijk te kleine ding over mijn hoofd uit. Nog voordat ik weer iets zie hoor ik de O’s en A’s. Lol, ik span dus mijn buikspieren en draai wat met mijn heupen en de het zacht steunen en kreunen neemt toe. Ze hebben geil plezier. ‘O-jaa’, zucht Alfred goedkeurend, ‘Oja–joch.., dit is geil!…, goed zo. Enne weer even je rondje…’, dus maak ik weer mijn rondje langs de koppels. Ook deze keer blijft de dame zitten, maar staat manlief op en gaat achter me staan. Hij voelt, betast vanaf mijn nek langs mijn schouders omlaag, onder mijn oksels door run over mijn tepels wrijvend met twee handen over mijn wasbord, de 6-pack aftellend verder omlaag en eindigt dieper, een hand op de bolling van mijn zak, de andere langs de lengte van mijn pik, omlaag. Steeds drukkend, knijpend, helemaal als hij mijn eikel voelt die nu helemaal uit zijn voorhuid is gekropen en met diepe ribbel afgetekend is. De dame glimlacht plots, wauw. Ik zie haar zelfs haar lippen aflikken, hetgeen manlief aanmoedigt me nog steviger te aan te pakken. Maar met een kuch van Alfred stopt het. ‘Next’, fluistert hij maar als ik voor het tweede koppel sta doet dat mannetjes het van meet af aan veel harder, ruwer. Ik heb gelukkig mijn buikspieren al hele tijd aangespannen want dit kereltje geeft me een knal. Ik blijf hijgend overeind en zie hoe mevrouw haar benen ineens wel heel strak tegen elkaar perst, alsof ze het zelf voelt. Het derde koppel is liever, nu houd meneer me in positie terwijl mevrouw me met een brede glimlach vanaf mijn schouders, borstkas tepels en omlaag over mijn 6-pack in mijn kruis grijpt. Me af tast als was ze blind. Ik denk dat we een al snel een half uur verder zijn als ik weer in de hoek wil gaan, maar Alfred me verteld, ‘Nee-nee, blijven staan!’.

Ze staan allemaal op, gaan om me heen staan en ik voel tig handen overal op mijn lijf. Ook hoe mijn jeans van achter wordt losgeknoopt en ruw omlaag gestroopt. Voet voor voet wordt opgetild om het ding weg te trekken als mijn zak van achter tussen mijn benen door ver omlaag wordt getrokken en mijn slappe lul door twee verschillende handen omhoog gestoken wordt. De handschoenen van de dames voelen als schuurpapier, O-shit, wat geil! In no-time krijg ik een stijve die bij mij zo-wie-zo al recht omhoog staat en iets boven mijn navel tegen mijn maag perst.: Maar ze laten de staaf niet met rust. Ik wordt met verschillende handen afgetrokken, mijn balzak hard gemasseerd, net als mijn billen terwijl een of twee gladde vingers in mijn aars worden geschoven. Gelukkig had ik daar thuis al stevig wat vaseline in gesmeerd, puurt geleerd uit ervaring. ‘Niet klaarkomen joch, NIET!’ slist Alfred me streng toe. Dat kost me moeite, heel veel moeite, ze maken me gek van geilheid. O-shit!

Alfred laat ze hun gang gaan, ik heb geen idee hoe lang maar met gesloten ogen en denkende aan stinkende, rotte vis lukt het me te blijven staan. Trillend en bevend, maar toch als er plots een blinddoek over mijn hoofd wordt geschoven en al het grijpen, wrijven en knijpen ophoud. Ik wordt dan langzaam naar achter en achterover geduwd, voel het bed tegen mijn onderbenen en laat me zakken. In een makkelijke beweging lig ik achterover op het bed, wordt bij mijn enkels gepakt en voel hoe er een groot, hard kussen onder mijn onderrug wordt geperst. Ik lig krom achterover gebogen, mijn heupen als hoogste punt. Ik ben het altaar!

Handen verdwijnen en ik voel meteen hoe er een lijf op me kruipt. Handen plat op mijn strakke maag, benen, knieën tegen mijn heupen gekneld worden terwijl een extra hand mijn lul grijpt en recht omhoog zet, haaks op mijn lijf. Ik heb geen idee welke dame, maar haar strakke kutje bekneld mijn eikel direct als ze er nog maar net een centimeter of zo zakt. Ze stopt niet, de hand laat wel mijn lul los en ik hoor haar kreunen, hoor telefoons klikken en zie door mijn blinddoek heen dat er witte lichtjes flitsen. De dame berijd me voorzichtig, is wel flink nat gelukkig maar laat zich heel langzaam zakken, stukje terug en weer wat verder tot ze wel erg hard kreunt. Ik denk dat ik er nog niet voor de helft in zit als ze het tempo versneld. Heel erg versneld. Ik denk achteraf dat ik bij de twintigste steek klaar kom, mijn sperma diep in haar kutje spuitend terwijl het ding verkrampt, mijn eikel zo hard bekneld dat er geen druppel sperma uit kan sijpelen. Ik puf nog als ik plots een hele scherpe kras op mijn pik voel snijden. Shit, wat is dat? De dame zich direct erna los van me waardoor er een raar slurpend geluid klinkt. Dan niets. Alleen wat gehijg, zachte kuchjes.

Zoals altijd blijf ik geil, blijf ik hard en hoor de nu bekende O’s en A’s als er iemand op me kruipt. Ze ruikt anders en mijn stijve lul wordt weer haaks overeind gezet, waarop ik meteen voel hoe mijn eikel, deze keer harder en sneller, in een kutje wordt geperst. Niet op eigen kracht, de hand steek me er werkelijk heel ruw in. Deze dame hijgt veel harder als de vorige en met kreunende stoten laat ze zich steeds dieper zakken. Zoals Alfred zei, hoef ik eigenlijk maar weinig te doen. Hij heeft gelijk en wat hij en ik wel, maar de koppels niet, verwacht hadden gebeurt: Ze zakt mijn hele lul omlaag, tot op mijn balzak! Niet een keer of zo, nee als een amazone kletst ze keer op keer hard op mijn onderlijf, verpletterd mijn zak tussen haar lijf en mijn bovenbenen, eenvoudigweg omdat die spermaballon geen kant op kan; Mijn benen zitten immers stevig tegen elkaar geklemd! Nu kreun ik het uit, kan me gewoonweg niet meer beheersen en kom opnieuw klaar terwijl ik voel hoe de dame op me, bij haar heupen gepakt wordt en nog harder omlaag, op me geperst wordt. Man, wat een knal van een orgasme! En meteen voel ik opnieuw een scherpe kras langs mijn lul trekken terwijl het sperma omlaag druipt, via mijn ondermaag kriebelend langs mijn heupen tot op het bed. Ze schuift langzaam van me af als ze net als ik uitgepuft is. Telefoon klikken en het duurt maar een paar tellen als ook de derde dame me beklimt.

Ik voel een hand mijn lul weer beet pakken, ombuigen en knijpend, trekkend wakker makend door ook mijn eikel door haar kutje te schuiven. Ze is enorm glad, duidelijk heel geil en dat blijkt als ze zelf mijn lul over neemt en in haar grotje duwt. Heel beheerst, heel netjes mijn dikke slijmerige eikel erin schuift terwijl ze langzaam gaat zitten. Zich in een teug laat zakken. In tegenstelling tot de vorige twee dames geen gewip, geen gestoot, langzaam dieper, verder. Buiten adem hijgend stopt ze, niet tot op mijn balzak, maar toch, een heel stuk en blijft zo zitten. Het is op haar gehijg na bijna stil maar o-hemel, ik voel weer die me zo bekende kriebel van diep in mijn onderlijf omhoog komen. Nee-he! O-ja ik kan het niet stoppen. No-way. Ze voelt het, ik weet het, ze voelt het want ze lijkt zich wel schrap te zetten op mijn lul die na een 20-tal tellen schokkend en bibberend fluim na fluim sperma spuit. Deze keer gaat er ook weer veel langs maar dat voel ik niet omdat er een snerpende pijn, over mijn lul krast.

Blijkbaar is dit het want de dame glijdt van me af. Maar dan wordt mijn lul pots weer gegrepen en omhoog gestoken. Wat-wat, vraag ik me af als de blinddoek omhoog getrokken wordt en ik eerst in de ogen van Alfred en dan verder omlaag, naar mijn pijnlijke lul kijk die hij in zijn hand omhoog gestoken tentoon spreid. De koppels staan om mijn bed heen en bekijken aandachtig mijn pik, beginnen vervolgens te lachen, te gniffelen en lopen langzaam de kamer uit! Ik blijf bij Alfred achter, hij trekt het kussen onder mijn onderrug vandaag en als ik rechtop ga zitten wijst hij naar mijn lul, ‘Drie kleuren Janus’. Ik zie drie duidelijke marker/viltstift strepen op mijn lul staan, van eikel naar beneden ongeveer halverwege een groene, dan een rode en werkelijk op mijn zak een blauwe. Diep, dieper, diepst wordt aangegeven hoe diep mijn paal heeft geboord!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 12783 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie