BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantiefoto’s en onze fotoshoot bij de fotograaf

Dit is een waargebeurd verhaal uit de tijd dat je filmrolletjes nog in een fotospeciaalzaak werden ontwikkeld. Het ophalen van onze vakantiefoto’s resulteerde in een fotoshoot die verder ging dan verwacht. Een jong verliefd stel in hun eerste fotoshoot en we verdienen ook nog wat. Ineke is blond, 168 cm lang met kleine stevige B cup borsten en ik ben Peter en iets langer met donkerbruin kort haar en een gemiddelde piemel. Allebei hebben we een normaal postuur zoals je bij jonge twintigers ziet.

Introductie
Een heerlijke vakantie samen in Zuid Frankrijk waar we dingen gedaan hebben die je met je ouders op vakantie niet doet. Zoals uitslapen en naar het naaktstrand, veel vrijen en soms iets teveel drinken. We hebben twee fotorolletjes volgeschoten goed voor 72 foto’s. Hoeveel er gelukt zijn weten we nog niet?

Ineke brengt de fotorolletjes weg. Dat doet ze niet in het dorp, omdat er een aantal topless foto’s van haar en één van Peter die staat te plassen op staan dus naar de stad. Een week later gaat ze de foto’s ophalen in de fotospeciaalzaak. Zo eentje met reclame aan de gevel, een toonbank met kassa, gordijntje naar achteren en een rommelige etalage.

Vakantiefoto’s ophalen
Een vriendelijke vrouw achter de toonbank vraagt: “Zullen we even kijken of ze allemaal gelukt zijn?”. Voordat ze het door had, zegt Ineke: “Ja graag, want de mislukte hoeven we toch niet te betalen?”. “Dat klopt en is ook een extra service van ons”. Voor Ineke het zich realiseert opende de vrouw de enveloppe met foto’s. Veel lollige foto’s op het strand en de camping en een paar wazige. Die hoefde ze dus niet te betalen. Een plassende Peter met een flinke piemel in zijn hand. “Dat is een mooie foto, hij moet wel nodig plassen zo te zien”, zegt de vrouw. “Die zou ik ook wel eens in mijn hand willen houden!”. Ineke kijkt geschrokken waarop de vrouw zegt, “Grapje hoor”.

Nu ziet ze Inekes foto’s met blote borsten op het strand en op de camping. “Die zijn mooi en zelfs artistiek”, zegt de vrouw. Een blozende Ineke zegt “dankjewel”. “Eigenlijk zijn vooral jouw borsten erg mooi, je borsten zouden nog mooier uitkomen als de foto’s door een professionele fotograaf zijn gemaakt”, zegt de vrouw. Ineke vraagt: “Hoe bedoelt u?”. De vrouw antwoordt, “Mijn collega is fotograaf en wij hebben een mooie studio boven de winkel”.

Tja, dat leek Ineke wel wat, “Maar wat kost dat dan?”. De vrouw antwoord, “Het tarief voor de fotograaf en studio is 50 gulden per half uur”. “Inclusief een contact afdruk waar al je foto’s op staan, zodat je kunt kiezen welke je wilt afdrukken en hoe groot”. Ineke zegt, “Tja, dat is voor mij helaas te duur”. Waarop de vrouw antwoord, “Maar als je een fotoshoot topless kiest, krijg jij van ons 50 gulden als vergoeding”. “Oh ja, we verkopen af en toe weleens een paar foto’s aan belangstellenden in het buitenland”. Ineke denkt op het strand zien de mensen ook mijn borsten en in het buitenland ken ik toch niemand. Niet zo gek dus dat de afspraak gelijk gemaakt is voor volgende week zaterdag. Neem wat leuke kleren, lingerie en bikini’s mee, adviseert de vrouw.

Ineke belt mij en verteld enthousiast haar verhaal. “Nou ik weet het nog niet” zeg ik. “Ik ga wel met je mee om te zien of het professioneel is”. Oké prima. We lopen zaterdag de winkel in en melden ons discreet aan de toonbank. “Ja klopt, oh maar ik zie alleen Ineke in de agenda staan. Nou leuk om weer eens een stelletje te hebben. Gaan jullie maar alvast naar boven dan komt Tom over een minuut of tien als de winkel gesloten is”.

De studio ziet er mooi uit, grote rollen voor een groene en witte achtergrond. Maar ook een strand decor met turquoise blauwe zee en een namaak palmboom een parasol en ligbed. En veel soorten lampen met een soort paraplu en op statief en alle ramen zijn geblindeerd.

We gaan zitten in het zitje en pakken het boek van tafel. Voorbeeld fotoshoot topless staat er op. Samen bladeren we er door heen, mooie foto’s van allerlei dames gekleed en alleen in ondergoed voor de witte achtergrond. Of in hun bikini op het nep strand. De laatste 2 van de 6 bladzijden zijn topless. Vanuit alle hoeken, staand, liggend, zittend en voorover gebukt zijn de borsten van het model mooi gefotografeerd. “Geil” zeg ik, “Ik vindt de foto’s erg mooi” antwoordt Ineke.

Wie is de fotograaf?
Ik zie nog een ander boek met fotoshoot naakt op de voorkant en blader er snel door. Ineke ziet dit vanuit haar ooghoek. “Ook mooi?” vraagt ze. Ik laat het boek zien, en Ineke zegt verschrikt, “Joh, ik kijk zo in haar poes en zie alles van die vrouw! “Net als op het naaktstrand”, zeg ik. Tja, daar heeft hij gelijk in. En toch ook wel geil inderdaad, denkt Ineke. De fotograaf komt de trap op en ik leg snel het boek terug. “Sorry dat ik jullie heb laten wachten”. “Ik ben Tom de fotograaf”. “Hebben jullie het topless boek op tafel al doorgekeken? “Jazeker”, antwoorden we allebei. Tom, “Hebben jullie nog vragen voor de shoot? Zo niet, dan wil ik voorstellen dat Ineke haar eerste setje aantrekt.

Inekes fotoshoot
Tom maakt foto’s van Ineke in haar lange zomerjurk tegen de groene achtergrond. Daarna in strand kleding “lopend” op het strand en in haar bikini op het ligbed. Twintig minuten zijn er al snel voorbij en Tom vraagt Ineke nu haar lingerie aan te doen. Ineke zoekt, maar helaas de lingerie ligt nog thuis. “Geeft niks”, zegt Tom, “Je hebt straks toch alleen je onderbroek aan voor de topless foto’s”. Ineke kleed zich achter het scherm om. In haar witte sportbeha en wit onderbroekje komt ze terug. “Je bent nog lekker bruin en hebt een mooi strak lichaam”, zegt Tom. Hij vraagt Ineke nu voor de witte achtergrond te gaan staan en rond te draaien. “Waarom nu voor de witte achtergrond?” vraagt Ineke. “Oh dat is standaard voor onze buitenlandse klanten voor de ondergoed shoot. Wit vinden ze sereen en is natuurlijk” zegt Tom.

Klik, klik, klik en de foto’s zijn al gemaakt, van voren, van opzij, van achteren en de andere zijkant staat ze er op. “Moet mijn BH nu uit?” vraagt Ineke. “Niks moet, maar als jij daar klaar voor bent gewoon doen. Terwijl Ineke haar sport BH boven haar hoofd uittrekt vallen haar stevige borsten al dansend uit de BH en veren terug. Oeps, zo heb ik ze nog niet gezien denk ik. Tom heeft Inekes dansende borsten ook al gefotografeerd!

Fotoshoot topless
Nu topless dezelfde poses en de foto’s zijn snel weer uit alle 4 hoeken gemaakt. En een rondje met haar armen tegen elkaar in de lucht. Ineke lacht en heeft er duidelijk plezier in. Haar harde tepels zijn goed zichtbaar tegen de witte achtergrond. Tom vraagt Ineke nu staand met één knie op het witte bankje en haar andere been gestrekt naar buiten en voorover gebogen achterom naar Tom ’s camera te kijken. “Oh en trek je onderbroek even op, die is wat afgezakt”. Ineke doet het allemaal zonder blikken of blozen. Ze trekt haar witte onderbroek zo hoog mogelijk op. Haar kleine borsten wiebelen mooi en haar billen zijn gespannen met een inmiddels goed zichtbare camel-toe! De glimlach als ze achterom kijkt is geweldig.

Tom maakt veel foto’s. Klik, klik, klik…. in het ritme van de pauzes verandert Ineke iets van positie of gezichtsuitdrukking. “Stop”, zeg ik tegen Tom, die verschikt naar mij kijkt. “Ik zie een natte plek in haar onderbroek bij haar kruis”. “Oh, die had ik zelf nog niet gezien”, zei Tom. Maar daar geloofde ik niks van want hij zit er met zijn neus bovenop en moet haar kutje kunnen ruiken! “Ik trek wel even mijn bikini broekje aan” zegt Ineke en gaat achter het scherm staan maar is erg snel weer terug. Ze is helemaal naakt! “Ja, op het naaktstrand hebben de mensen mij toch ook al gezien”. Tom wordt nu erg enthousiast en zegt, “Oké, dan krijg je nu de 150 gulden voor een fotoshoot naakt in plaats van 50 voor topless”. Ineke knikt lachend.

Fotoshoot naakt
Enthousiast gaat Ineke weer in de vorige houding met één been op het bankje staan. Tom ligt nu op zijn rug op de grond ongegeneerd Inekes blote kut van onderen te fotograferen. Ik had beter mijn mond kunnen houden denk ik, maar ik ben toch heel benieuwd naar het resultaat!

“Ineke, vind je het leuk om jezelf zo bloot te geven?”, vraagt Tom. “Hoezo vraagt ze”, “Nou ik zie dat je zichtbaar opgewonden bent!” zegt Tom. “Ik opgewonden? Kijk eens naar de bobbel in Peters’ broek, zo stilletjes zittend op de bank!”. Tom zegt “Ja, dat kan ik me goed voorstellen. Je bent zo een natuurlijk en mooi model”. “We zijn trouwens klaar met jouw fotoshoot naakt, want dit gaat al naar erotisch.

Maar ik heb een ander leuk idee zegt Tom? “Peter kan nog mee doen in jouw fotoshoot naakt. Dan maak ik er nog een paar van jullie samen. Jullie krijgen dan 100 gulden extra voor een naakt stelletje”. Tom overvalt mij hier mee, en nu begrijp ik de opmerking van de vrouw “Leuk weer eens een stelletje”. De vrouw komt net naar boven met kopjes thee en fris, het is even pauze in de warme studio. Verliefd en geil als ik inmiddels ben is dat dus een ja!

Ik kleed mij achter het scherm uit en ga snel naast Ineke staan. Samen staan we nu wat onwennig naakt naast elkaar tegen de witte achtergrond. Door de rol die van boven naar beneden is afgerold zie je geen overgang en lijken we in het niets te zweven. Tom doet klik, klik en de voorkant van onze naakte lichamen staat er op. Ik schrik dat mijn piemel iets is gezwollen, maar Tom zegt “Dit is precies goed, iets groter dan slap en geen erectie!”. Ik zie dat de vrouw, terwijl zij geniet van haar thee, ook naar ons zit te kijken. Het is vast geen toeval dat ze thee kwam brengen? Maar wel geil om een 20 jaar oudere vrouw naar ons te zien kijken. Terwijl wij elkaars hand vast houden maakt Tom er snel nog een aantal.

“Erg goed” zegt Tom. “Willen jullie ook elkaars geslachtsorgaan nog even vasthouden voor de laatste foto of is dat teveel?”. “Hé Isabelle”, zo heet de vrouw dus, “Als je zijn piemel echt wilt vasthouden, is dit het moment!” zegt Ineke. Ik herinner me nu Inekes verhaal en de opmerking van Isabelle over mijn piemel toen ze de foto’s ophaalde.

Het lijkt me wel geil, Isabelle kijkt naar Tom en hij knikt ook ja. Binnen een paar tellen staat de geklede Isabelle naast mij, naakt en met inmiddels een slappe piemel. “Isabelle, doe daar dan gelijk wat aan”, vraagt Tom. Isabelle staat tegenover Tom helemaal rechts, dan ik in het midden en Ineke helemaal links. Isabelle pakt met haar rechterhand mijn piemel stevig vast. Klik, klik, doet Tom ’s camera. En Isabelle begint mij langzaam af te trekken en ik zie Ineke met verbazing zwijgend toekijken.

Speciaal voor Isabelle
Tom stopt snel een nieuw rolletje in zijn camera en als hij zich omdraait ziet hij mijn enorme erectie en sterk gezwollen inmiddels 18 cm lange piemel. “Wow Isabelle, deze foto’s maak ik voor jou en zijn gratis! Laat zijn voorhuid eerst de hele eikel maar bedekken. Klik, klik. En nu zo ver mogelijk naar achteren halen en laat zijn piemel los. Klik, klik mijn erectie staat er op. Klik, klik, en al bukkend zijn van onderen mijn zak en anus ook gefotografeerd voor Isabelle. “We moeten nu stoppen, het uur is al om en dit is geen fotosessie naakt meer”. Iedereen kijkt teleurgesteld naar Tom. “Mijn werktijd zit er ook al een uur op”, zegt Isabelle, “maar ik ben er ook nog om je te helpen”. “En wat willen Peter en Ineke?”. “Hebben ze je voorbeelden boek fotoshoot erotisch naakt al gezien?”.

Fotoshoot erotisch
We bladeren samen door het derde voorbeelden boek. Best wel heftig zeggen we tegen elkaar. Al die neukende stelletjes. “Wat betaald dat neuken eigenlijk” vraagt Ineke. Tom zegt, “Jullie hebben al 250 gulden verdient, die kun je nog verdubbelen tot 500 als je het boek grotendeels volgt”. Ik vraag: “Moet ik dan spuiten?”. “Nee, dat moet niet. Maar daar is die 500 gulden wel op gebaseerd, omdat de lezers met jullie willen klaarkomen”. “Daarom hebben we ook 3 standjes nodig”. “Oké, we doen het!”, zegt Ineke met een geile glimlach. “Dat is snel verdient en het lukt me altijd om Peter klaar te laten komen”. “Alleen wil ik het niet in mijn gezicht!”. Tom zegt: “Geen probleem, kiezen jullie maar zelf hoe. Als Peter maar zichtbaar klaar komt voor de camera”.

Isabelle is ook blij en past de set aan, strijkt het laken glad en gaat rustig zitten kijken. Tom zegt tegen Ineke, “Wil jij in de stoel gaan zitten, met je benen opgetrokken over de leuningen en je billen zoveel mogelijk naar voren. En dan graag met de wijs- en middelvinger van één hand je schaamlippen openen”. Ik verbaas me enorm over Ineke, ze volgt zonder tegensputteren al Tom zijn instructies op! Ineke is erg opgewonden en zichtbaar geil. Vanaf mijn bankje op 3 meter afstand zie ik wit vocht in haar kutje. Klik, klik en klik, zijn camera legt haar mooie lijf van een afstandje vast. “Nog even iets meer open houden graag”. Klik, klik, terwijl ze haar kutje met wijs- en middelvinger wijd open houdt, vingert ze zich met haar middelvinger. “Dit is ook goed”, zegt een druk fotograferende Tom. “Die glimlach en geile blik in je ogen zijn perfect”. “Ik ga nu snel de lens wisselen voor een close-up van je kutje”. Zo snel als hij kan verwisseld Tom de lens.

“Zo, alleen nog je ‘spread-eagle’ pink shot zoals in het voorbeelden boek en je solo is klaar. Hier gebruik deze handdoek maar even om je kutje even droog te maken. Dat is nodig voor deze pose om de rukkers goed je kutje in detail te kunnen laten zien”. Ineke lacht geil en onverschillig, terwijl ze zorgvuldig het kleine handdoekje tussen haar benen door haalt. Ineke gaat op haar rug op het bed liggen, benen wijd en met twee handen onder haar dijbenen door spreidt ze haar kutje weer zo ver mogelijk open. “Wat heb jij een roze kutje met een dikke clitoris en mooie schaamlippen” zegt Tom. Haar prachtige lijf en geile blik zijn volledig in beeld. Ik zie dat haar kutje nu inderdaad droog is. De close-ups van 20 cm afstand zijn voor nu gelukkig de laatste. Wat een geil gezicht om je vriendin zo te zien liggen voor een vreemde man. Met weer een enorme erectie, zie ik dat Ineke gewoon weer nat aan het worden is.

Standje 69
“Genoeg gezien van dit mooie kutje”. “Nu graag op die lekkere pik zuigen” zegt Isabelle. “Oké, maar dan graag in standje 69 op het bed”, zegt Tom. Ik lig met erectie op mijn rug op het bed. Ineke klimt over mij heen en pakt mijn pik en kijkt Tom die bij mijn voeten op zijn knieën zit geil aan. Klik, klik, klik doet de camera. Mijn eikel is goed zichtbaar, want Ineke trekt mijn voorhuid op instructie van Tom helemaal naar beneden. Isabelle geniet nu zichtbaar. “Nu graag langzaam aftrekken en afwisselend in je mond stoppen”, vraagt Tom. Ondertussen lik ik het kutje van Ineke schoon, ik denk dat Tom zo aan deze kant komt fotograferen. Terwijl ik haar schaamlippen met twee handen open, ga ik met mijn tong diep door haar hele kutje heen. Wat smaakt ze toch lekker! Tom zegt: “Wow, dat heb jij vaker gedaan. Goed zo, nu haar clitoris nog likken en dan mogen jullie neuken!”. Klik, klik, klik,… en standje 69 is klaar.

“We willen nu graag 3 neuk standjes van jullie fotograferen”, zegt Isabelle. “Missionaris valt helaas af, want dan is de actie niet goed te zien”.

Cowgirl/Amazone
Ik ga weer op mijn rug op het bed liggen en Ineke zakt langzaam met haar natte kutje over mijn stijve pik heen. Tom staat gehurkt aan het voeteneind tegen Inekes billen aan te kijken als hij foto na foto maakt. “Ineke langzaam op en neer en iets meer voorover buigen” “En zoen elkaar maar lekker!”. “Peter kun jij Inekes billen nog iets meer spreiden?”. Enigszins jaloers ziet Isabelle in detail onze diepe penetratie. Ze zegt alleen, “Geil, heel geil dit”. Ineke gaat omhoog en haalt mijn harde pik uit haar kut. Ineke blijft me zoenen terwijl ze op me ligt. Tom maakt klik, klik close-ups van mijn dikke natte pik samen met Inekes haar openstaande natte kutgaatje!

Doggy op handen en knieën
Ineke gaat met haar knieën op de rand van het bed in doggy houding staan. Ik glij weer naar binnen en neukt Ineke zo hard dat haar tieten heerlijk heen en weer slingeren. Bezweet en met veel gekreun neuken we vol overgave en zijn de camera even vergeten. Tom maakt op de vloer liggend weer foto’s, maar realiseert zich dat dit geen goede plek is als ik vroegtijdig klaarkom! “Jeetje, dit is met recht mijn geilste en beste shoot”, zegt Tom. “En ik ben heel benieuwd naar de reactie en betaling van mijn Duitse uitgever van Paare Privat”. “Oké, zegt Tom, wat is het laatste standje voor jullie hoogtepunt?”

Lepeltje zijlings vrijen
Ineke ligt nu op haar rechterzijde en tilt haar linkerbeen op, zodat ik makkelijk kan penetreren terwijl ik achter haar lig. Tom maakt snel meer foto’s terwijl hij om het bed heen zweeft. Hij stopt weer bij onze geslachtsdelen en zegt: “Nu langzaam en diep neuken”. Tom maakt foto’s als mijn lul er bijna uit valt en als hij helemaal in Inekes kutje verdwenen is.

Tom heeft inmiddels pijn in zijn broek en zou zich het liefst willen afrukken, maar ja het klaarkomen wil hij natuurlijk niet missen. Daar wordt het geld verdient! Isabelle zit ook met haar hand in haar kruis te friemelen. Heel mooi en opwindend dat zoenende en neukende stelletje. Ineke kreunt steeds harder en krijgt haar tweede orgasme. “Tom snel, ik ga klaarkomen op haar tieten!” schreeuw ik en haal mijn pik uit Ineke waarna ze op haar rug gaat liggen, mij zelf aftrekkend spuit ik 5 dikke klodders over haar tieten. Tom staat al aan de andere kant klikker-de-klik. De power drive doet zijn werk. Ineke stopt mijn pik weer in haar mond en lacht voldaan naar Tom. “Prachtig nieuwe shot voor mij”, zegt Tom. “Hoe bedoel je?” vraag ik. “Nou, ik zie prachtige met sperma bedekte tieten, een lachend gezichtje en een geil mondje met mooie pik in mijn zoeker!”. Isabelle en Tom klappen allebei, deze shoot vergeten we niet snel!

Ineke pakt de keukenrol en veegt de sperma van haar borsten en nek. Ik veeg zelf de laatste druppels van mijn piemel en we kleden ons snel aan. Tom overhandigt de envelop met 500 gulden, en bedankt ons voor de fantastische shoot . De contact afdruk kunnen we maandag al ophalen want Tom gaat er op zondag al mee aan de slag. Hij zal ons ook laten zien wat gepubliceerd is. En hoopt ons snel weer te zien voor één of ander vervolg?

* Wat denken jullie van deze fotoshoot?
* De fotograaf, de betaling en de voorbeeld boeken?
* Maakten ze ook nog een erotisch film?

We lezen graag jullie commentaar en vervolg ideeën. Bedankt!

Ter info de vergoeding in guldens (Nederland 1982)

Vergoedingen fotoshoot Vrouw Man Stelletje
Topless 50 – –
Diverse poses in bikini en/of
ondergoed en deels topless.

Naakt 150 50 200
Als topless met als extra volledig
ontbloot lichaam in diverse poses.

Erotisch naakt 250 100 500
Als naakt met als extra seksuele
handelingen en klaarkomen.

Erotische film 500 250 1000
Als de fotoshoot erotisch nu op BetaMax video en een aantal foto’s voor verpakking.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PeterAmax

Wij zijn een stel en genieten van sex en onze geile verhalen. We zijn net begonnen met schrijven. Ook maken we privé opnamen of doen een showtje op de webcam. Wil jij ons helpen als camera operator m/v met foto’s en film? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw script voor ons!

Dit verhaal is 6767 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie