BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Indy en haar zoon 2

Indy schrok wakker, van een arm die op haar gelegd werd. Ineens herinderde ze zich weer wat er gisteravond allemaal gebeurt was. Ze hadden beiden gedronken en het was uit de hand gelopen. Ze dacht aan het moment dat ze over Bo, haar zoon, zijn enorme pik was gezakt. Haar kutje werd gelijk weer nat, ze voelde zijn opgedroogde sperma aan haar dijen toen haar hand tussen haar benen greep.

Bo werd wakker van het zachte gekreun van zijn moeder. “Goedemorgen, schoonheid” zei hij slaperig en drukt haar tegen zich aan. Zijn hand streelde haar borstjes en knepen zacht in haar stijve tepels. Hij voelde de hand van zijn moeder zijn slappe lul omsluiten die hem zacht begon af te trekken. Bo kreunde en maakte neukbewegingen in haar hand toen zijn lul hard was.

Indy pompte drie vingers in haar natte kutje en trok aan zijn harde pik. “Neuk me teder en liefdevol, schat..” fluisterde ze met een verleidelijke stem en trok hem aan zijn stijve boven op haar. Ze spreidde haar benen en wreef met zijn eikel over en tussen haar gezwollen natte lippen.

Bo liet zich iets zakken en kuste haar gezicht, geen plekje sloeg hij over. Toen hij zijn lippen op die van haar drukte, kreunden ze beiden toen hun tongen elkaar vonden. Bo drukte zijn stijve heel langzaam in haar zuigende en knedende lusthof. Hij voelde haar handen over zijn rug strelen en begon haar teder te neuken.

Indy voelde zijn dikke lul haar kutje telkens helemaal vullen en hijgt “ja schat..neuk mama…oooh ik kom…aaahg wat lekker..”.

Bo voelt haar kutspiertjes in zijn pik knijpen als ze komt. Hij laat alleen zijn eikel in haar zitten als hij terugtrekt en drukt dan zijn loeiharde neukstaaf weer langzaam in haar. Hij heeft het gevoel dat hij dit nog wel even vol kan houden. Na een halfuurtje voelt hij zijn ballen samentrekken.

Indy geniet van elke seconde, ze zoenen elkaar tussendoor teder en fluisteren lieve woordjes naar elkaar. Ze heeft al enkele orgasmes gehad en hoort Bo zijn ademhaling veranderen. Het lijkt of zijn pik nog dikker wordt als hij luid kreunt “Ooooh…jaaah…ik…kooom.

Bo voelt elke spier in zijn lichaam verstijven, zo intens is hij nog nooit gekomen. Hij spuit kreunend zijn zaad diep in zijn moeders buik. Slap ligt hij op zijn moeder, die bijna onder hem verdwijnt. Met zijn laatste beetje kracht tilt hij zijn bovenlichaam op en hijgt “ik hou van jou…mijn god wat kun jij me laten genieten…”

“Ik hou ook van jou, lieverd..”, “ had ik dit maar eerder geweten…”, zei Indy er glimlachend achteraan. Toen hij zijn gevaarte uit haar trok en naast haar ging liggen, voelde ze zijn zaad uit haar verzadigde kutje stromen. Ze kon het niet laten om met haar hand nog een gedeelte op te vangen en bracht hem naar haar mond. Haar ogen waren gesloten toen ze met haar tong zijn sperma op begon te likken. Ze rolde het even door haar mond en slikte het toen kreunend door.

Zo bleven ze nog even dicht tegen elkaar aan liggen. Bo zijn blaas begon op te spelen en stond op “ik ga plassen” zei hij. Hij zag zijn moeder ook opstaan en achter hem aankomen “ik moet ook nodig..” zeggend. Hij ging op het toilet zitten en liet zijn blaas leeglopen.

Indy kon het niet meer houden en kroop bij hem op schoot, met haar gezicht naar hem toe. “Sorry schat…maar ik houd het niet meer” en liet haar plas lopen.

Bo voelde een warme straal, via zijn buik, tussen zijn benen, zijn zak en lul de pot in kletteren. Hij vond het een beetje vies maar het wond hem ook op. Toen ze eindelijk klaar was stond ze snel op. In een opwelling pakte hij haar billen vast en drukte zijn mond op haar nog nadruppelende kutje op zijn mond. Voorzichtig likte hij over haar lipjes en proefde zijn eigen zaad, haar geil en urine. Zijn tong drong gretig tussen haar lipjes en hij likte zijn moeder helemaal schoon. Hij drukte twee vingers in haar en begon te pompen, terwijl hij haar strak aan bleef kijken. Hij zag haar ogen sluiten en hoorde haar kreunen.

Indy stond er van te kijken dat Bo haar piskutje begon te likken, het idee wondt haar erg op. Ze hijgde zwaar toen hij zijn vingers in haar stak en haar begon te vingeren. Haar kutje kromp deze ochtend voor de zoveelste keer samen en gillend kwam ze klaar. Toen ze weer bij zinnen was gekomen, hijgde ze “we gaan ons eerst douchen en dan een stevig ontbijt..”.

Na het douchen aten ze als uitgehongerde wolven hun buiken vol. De dag verliep zoals normaal, boodschappen doen, de laatste dingen voor de vakantie kopen, het huis aan kant maken, alleen was er nu bijgekomen dat ze bijna niet van elkaar af konden blijven.

Indy liep na het avondeten naar boven, ze friste zich op en liep naar haar slaapkamer. Pakte een slip met een open kruis en bijpassend half behaatje, trok het aan en zag haar stijve tepeltjes pront boven de rand uitsteken. Trok toen een doorzichtige kimono erover en liep terug naar de kamer.

Bo keek op en floot zachtjes, de vrouw waar hij uit geboren was, liep sexy heupwiegend met een niets verhullend kleedje op hem af. Hij stond op, pakte haar vast en zei “je ziet er geil uit mam..”. Hij tilde haar op als een veertje, gelijk sloeg ze haar benen om zijn heupen en drukte haar verlangende poesje tegen hem aan. Ze zoenen zo minuten lang, tot hij haar loslaat.

Indy ziet dat haar kutje door het open kruis, een nat plekje op zijn broek heeft gemaakt en giebelt “trek uit die broek, Bo, ik wil je lul zien..”. snel kleed hij zich helemaal uit en gaat op de bank zitten. Indy duikt tussen zijn benen en hapt zijn half harde pik in haar mond. Veel verder dan zijn eikel komt ze niet als zijn lul op oorlogssterkte is. Haar tong draait rondjes om zijn eikel terwijl ze hard zuigt, haar hand trekt langzaam aan de rest van zijn pik. Als ze hem even uit haar mond haalt zegt ze geil, “kom in mijn mond klaar, schat…ik wil je zaad proeven…” en hapt zijn lul weer in haar mond

Bo sluit zijn ogen en geniet met volle teugen, hoe zijn moeder zijn harde lul bewerkt met haar mond. Als haar hand zijn ballen masseren slaakt hij een kreun “oooh…Jaaa..ga door..”. Hij voelt hoe er een vinger over zijn ster wrijft. Hij verstrakt even en slaakt een kreetje als haar vinger in zijn kont gedrukt wordt.

Indy zoekt met haar vinger zijn prostaat en begint er zachtjes over heen te wrijven. Haar mond en tong blijven zijn lul verwennen, hij kreunt nu zachtjes “ooohh ga door…hmmmm…”. Ze hoort zijn ademhaling veranderen en zijn pik nog verder opzwellen. Haar ene hand speelt met zijn ballen terwijl de ander hem anaal vingert. Hij drukt zijn kont omhoog en gromt “ik kom klaar…”.

Bo weet niet wat hem overkomt, hij ziet sterretjes en het lijkt of zijn hoofd uit elkaar klapt als hij zijn zaad in de hongerige mond van zijn moeder spuit, die gulzig probeert om alles door te slikken. Er lijkt geen einde aan zijn lozing te komen, zijn eikel is overgevoelig. Als hij eindelijk leeg is, laat zijn moeder zijn lul uit haar mond glijden en likt hem helemaal schoon.

Indy slikt zijn zaad gulzig door en vind het heerlijk. Als ze hem leeg heeft gezogen, likt ze zijn enorme stam helemaal schoon en kruipt tegen hem aan op de bank. Ze kust hem liefdevol en fluistert in zijn oor “dat was heerlijk, lieverd..” en streelt zijn borstkas.

Bo zit nog na te hijgen van zijn overweldigende orgasme. Zijn lul hangt slap tussen zijn benen. Hij bekijkt zijn moeder goed en ziet haar mooie bruine ogen glinsteren van plezier en genot. Zijn handen strelen haar stijve tepeltjes als ze met haar rug naar hem toe op zijn schoot kruipt. Haar hoofd legt ze achterover op zijn schouder. Bo streelt haar strakke kleine buikje en de binnenkant van haar dijen. Hij wil haar proeven en zegt “ga jij maar op de bank zitten” en tilt haar op.

Indy gaat gelijk wijdbeens zitten terwijl haar zoon van de bank glijd en ertussen knielt. Ze voelt zijn tong over haar dijen strelen, telkens als hij bij haar kruisje kwam vermeed hij die. Ze voelde de spanning in haar buik oplopen en ze kwam klaar zonder dat hij haar kutje aangeraakt had.

Bo hoorde zijn moeder steeds zwaarder hijgen en kreunen. Toen ze klaarkwam stak hij zijn tong door het open kruis en likte haar diep en met lange halen. Hij genoot van haar heerlijk geile geur en likte haar nectar gretig op. Hij trok haar slipje uit en pakte haar benen, die hij tegen haar schouders legde. Zijn moeder pakte haar benen vast haar kutje stak omhoog. Nu likte hij haar zo diep als hij kon en zoog op haar clitje die als een stijf pikje uit zijn schachtje stak. Hij likte met lange halen van haar sterretje tot haar clitje.

Telkens als zijn tong over haar poepgaatje ging trok er een siddering door haar lichaam. Ze was nog nooit anaal geneukt en zeker niet door zo’n grote lul maar het schoot toch even door haar hoofd “mischien tijdens de vakantie..”. Ze genoot toen het puntje van zijn tong even naar binnen drong en daar rondjes draaide. Ze kon een “hhhmmm” niet onderdrukken.

Bo likte haar holletje, toen hij zijn tong terugtrok drukte hij er een vinger in en neukte zo haar kontje. Zijn mond zoog en zijn tong streelde haar clitje, terwijl zijn vinger in haar kontje pompte.

Indy vond het supergeil en kwam trillend en bevend klaar. Ze voelde haar sappen uit haar kutje lopen, die gelijk gretig opgelikt werden door haar zoon. Ze zag zijn glimmende gezicht toen hij opstond, trok hem naar zich toe en likte zijn gezicht schoon. Drukt haar mond op de zijne, ze zoenen elkaar minuten lang innig. Bo kruipt naast haar op de bank, zo zitten ze nog even van elkaar te genieten. Indy zegt “laten we naar bed gaan..”.

Ze wassen zich even en lopen naar de slaapkamer. Als ze in bed liggen te knuffelen zegt Bo “ik wil je zo neuken zoals je net ook lag…mam…”. Indy antwoord zonder aarzelen ”dat is goed maar wel voorzichtig, hè..”. Zo geilen ze elkaar nog even op als Bo op zijn knieën gaat zitten en haar enkels vastpakt. Indy slaat haar armen in haar knieholtes en legt haar handen op haar tietjes. Bo likt haar nog even en richt zich dan op. Indy fluistert nogmaals “voorzichtig schat…je hebt zo’n grote..”.

Bo pakt zijn pik en wrijft even over en tussen haar glimmende, gezwollen lipjes. Dan drukt hij zijn eikel voorbij haar schaamlippen en steunt op zijn armen. Heel langzaam zakt hij centimeter voor centimeter in haar heerlijk strakke en natte kutje.

Indy hapt naar lucht als ze zijn pik steeds verder in haar voelt en ziet verdwijnen. Ze voelt zijn eikel weer tegen haar baarmoeder drukken terwijl er nog zeker 5 centimeter buiten haar kutje steekt. Als hij door duwt opent haar baarmoeder zich en ontvangt zijn eikel en een stukje pik. Ze kreunt “stil blijven zitten…”. Ze voelt zijn eikel kloppen diep in haar. Het geil druipt uit haar kutje via haar ster haar bilnaad in. Ze wist dat hij in deze positie diep zou komen maar dat hij haar baarmoeder zo zou vullen had ze niet verwacht. Ze hapt even naar adem als ze puffend en hijgend zegt “kom…maar…neuk…me..langzaam..”.

Bo kijkt naar het rode en opgewonden gezicht van zijn moeder, haar vingers trekken aan en knijpen in haar stijve tepels, als hij zich langzaam terugtrekt. Als alleen zijn eikel nog in haar zit pompt hij zijn gevaarte weer langzaam terug. Zijn moeder ligt onder hem te kreunen en kijkt hoe zijn lul weer tussen haar benen verdwijnt. Hij neukt haar zo minuten lang.

Indy voelt telkens als zijn eikel haar baarmoeder inglippen, ze vindt het gevoel steeds aangenamer te worden. Ze moedigt hem nu aan om haar wat sneller en harder te neuken. Als hij zijn tempo verhoogt komt ze kermend klaar.

Bo neukt zijn moeder behoorlijk stevig en voelt haar kutspieren hevig in zijn pik kneden als ze klaarkomt. Telkens als hij in haar stoot spatten haar sapjes in het rond, hun gehijg, de sopgeluiden en de geur van seks vullen de slaapkamer. Hij ramt zijn pik nu genadeloos hard in haar.

Indy was nog nooit zo hard en diep geneukt als nu, het zweet liep van haar hoofd en hijgde “hmmm..jaah..neuk…mijn..kut…oooh… neuk..me…spuit..me..vol…”. Ze bleef maar klaarkomen en smeken, haar kutje stond in brand en moest geblust worden.

Bo zakte door zijn armen en kuste haar innig terwijl hij in haar bleef stoten. Hij voelde dat hij het niet lang meer kon houden en ramde zijn pik hard en diep in haar genotstunnel. Hij slaakte en oerkreet en spoot zijn zaad straal na straal ver haar baarmoeder in.

Indy voelde elke straal die hij in haar spoot en kwam ook luidruchtig klaar. Nadat ze een beetje bijgekomen waren rolden ze op hun zij, haar benen nog steeds omhoog. Toen Bo zijn pik langzaam uit haar trok, sloot haar baarmoeder zich en sloot zo zijn zaad op. “Gelukkig ben ik aan de pil..” dacht ze “want ver hoeven ze niet te zwemmen..”.

Bo zakte met zijn hoofd en zette zijn mond op het nog openstaande kutje van zijn moeder en begon haar te likken.

Toen Indy zijn tong voelde op haar sufgeneukte kutje, zette ze iets druk op haar buik en voelde zijn zaad uit haar stromen. Hij likte alles zorgvuldig op en komt weer omhoog terwijl zij eindelijk haar benen loslaat en ze weer gewoon legt. Dan voelt ze zijn mond op de hare en als ze hem opent voelt ze hun sappen in haar mond stromen terwijl hun tongen met elkaar spelen. Beiden slikken en geven elkaar nog een klein zoentje. Indy fluistert nog “dat wordt een leuke en geile vakantie, schat..” als ze lepeltje lepeltje gaan liggen en met een voldaan gevoel in slaap vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 23970 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Indy en haar zoon 2”

Plaats een reactie