BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam 6

Terwijl Nelleke en Steffie in de badkamer waren hoorden ik hen beiden lachen. Dat moet dus een gezellige boel zijn daar op de badkamer dacht ik nog. Een beetje late kwamen beiden dames terug in de living, lekker helemaal naakt waren zij. Nelleke kwam naar mij toe en gaf mij een lekkere tongkus. “En schat heb je genoten” vroeg Nelleke “zin in een tweede ronde?” Zij ging op haar knieën op de grond zitten en begon mijn lul, die nog vochtig was van het kutsap en mijn eigen sperma, te likken. Langzaam van de wortel tot het topje. Ondertussen kwam ook Steffie naast mij zitten en ging samen met Nelleke mijn lul verwennen. Heerlijk die twee vrouwentongen over mijn leuter die stijf begon te worden. Afwisselend ging mijn lul in een van de twee monden. Lekkere pijpsessie was dat, de twee dames deden hun best om de beste te zijn, maar ik kon geen winnaar aanduiden. Op een bepaald moment gingen de twee monden naar elkaar toe en zaten de dames elkaar te tongzoenen. Dat ging nog geil worden vanavond.

Steffie trok Nelleke in de zetel naast mij en zette haar zo dat ik haar gemakkelijk kon neuken. “Neuk je schatje” zei Steffie. Ik ging tussen de benen van Nelleke zitten en plaatste mijn lul voor haar neukgrot. Ik wreef mijn lul door haar natte gleuf over haar klitje en ging een paar keer over en weer. Dit leverde een geil gekreun op, mijn vrouwke was weer helemaal opgewarmd. Langzaam stak ik mijn lul naar binnen en ging cm per cm dieper. Nelleke bewoog haar onderlichaam om sneller in haar binnen te dringen maar ik hield haar tegen en trok mij een eindje terug. Zij bleef maar proberen om mij dieper in haar grotje te krijgen maar ik hield de boot af en gaf haar korte neukrukjes in haar kut. Steffie was zich zelf ondertussen aan het vingeren. Terwijl ik Nelleke met korte rukjes neukte, deed ik teken naar Steffie om boven Nelleke te gaan zitten. Die had het gebaar verstaan, stond recht en ging op de zetel staan met een been aan weerszijden van Nelleke. Toen ging zij een stap vooruit en plaatste haar kut tegen de mond van Nelleke. Die was een beetje verrast maar begon direct het kutje van Steffie te likken.

“Oooooh Jaaaaa lekker lik mijn kut” kreunde Steffie. Nelleke stak haar tong in het neukgrotje van Steffie en begon haar zo diep als mogelijk te neuken met haar tong. Op dat moment stak ik mijn lul voor de volle lengte in de kut van Nelleke. Die liet een dierlijke grom horen en bewoog haar kut met korte heupbewegingen over mijn lul. “ooooh Nelleke, geile slet, ik voel je baarmoeder tegen mijn lulkop” kreunde ik. De living vulde zich met kreungeluiden. Terwijl ik Nelleke diep bleef neuken, boog ik een beetje naar voor en begon het kontje van Steffie te likken. Af en toe een beetje naar beneden waar ik de tong van mijn vrouw ontmoette. Steffie vond het blijkbaar geil want maakte korte kreungeluiden ‘uh …. Uh … uh …” hoorde je in de kamer. “Mijn klit…. Mijn klit…. “ gilde Steffie en met een zware diepe kreun kwam zij klaar op de mond van Nelleke. Die kon het sap allemaal niet meer aan en dat liep over haar gezicht naar haar nek. Steffie hing als een plumpudding op de leun van de zetel en hijgde diep van voldoening. Ondertussen werden de tegenstoten van mijn Nelleke sneller en hoorde ik haar gedempt kreunen. Steffie lag nog met haar kut op de mond van Nelleke. Nelleke begon te schudden en kwam klaar met mijn lul diep in haar kut. Ik voelde haar kut samentrekken en moest alle moeite doen om mijn zaad niet in haar hete kut te storten.

Ik trok mijn stijve lul uit de kut van Nelleke, je hoorde een plop als hij haar kut verliet samen met wat vocht dat uit haar hete poes liep. Steffie kwam een beetje overeind en ging naast Nelleke op de zetel zitten. Beide dames waren even uitgeteld.
Terwijl de dames even op adem kwamen, ging ik in de keuken drinken halen voor ons drie. Toen ik terugkwam waren de dames bezig met een tongzoen en elkaars borsten aan het strelen. Geil zicht was dat. Nelleke met haar volle boezem en Steffie met haar kleinere tieten maar met die grote spenen die stijf vooruit stonden. Nelleke trok hard aan die spenen en Steffie gaf korte gilletjes van pijn en lust. Steffie ging naar de borsten van mijn vrouw en je zag haar hard zuigen op de tepels. Nelleke gaf een gil toen Steffie in haar tepel beet, maar zij moedigde Steffie aan om verder te gaan. Door de manier waarop Steffie aan de borsten van Nelleke zoog, moest Nelleke stoppen met de spenen van Steffie te kneden. Hierdoor kreeg Steffie vrije baan en zakte tussen de benen van Nelleke. “Mmmmm Nelleke, ik heb zin om je kut te likken” zei Steffie. “Ja, ja lekker lik mijn kut” zei Nelleke.

Steffie zakte nog dieper en gaf een klein kort likje over de poes van mijn vrouw. Zij herhaalde dit een paar keer maar Nelleke vond het niet genoeg en duwde haar kut omhoog om zo de mond van Steffie steviger tegen haar kut te krijgen. Steffie had dit echter door en trok haar hoofd een beetje omhoog. Zo waren beide vrouwen in een gevecht om dieper in de kut van Nelleke te likken. Nelleke keek Steffie aan en smeekte om diep en hard gelikt te worden. Maar Steffie bleef haar plagen met korte oppervlakkige likjes. Toen kreeg Nelleke het hoofd van Steffie te pakken en trok haar diep tussen haar benen ‘”likken…. Lik mijn geile kut … Slet likken …. Likken…” kreunde Nelleke. Steffie stak haar tong helemaal in de natte gleuf voor haar en ging met grote lange halen door de kut van Nelleke. Na een paar diepe likken zette Steffie de aanval in op de stijve klit van Nelleke en stak pardoes drie vingers in de neukgrot. Nelleke hapte naar adem en kreunde diep. Het enige wat je hoorde was korte “ jaa…. Ja …. Jaa” gekreun van Nelleke. Je zag Nelleke genieten met haar ogen dicht en een verwrongen mond van genot. Zij draaide met haar kut over de mond en lippen van Steffie en had haar handen achter op het hoofd van Steffie geplaatst om die mond zo dicht mogelijk bij haar kut te krijgen. Terwijl Steffie zo bezig was om Nelleke zo veel mogelijk genot te geven stak ik ondertussen een paar vingers in de kut van Steffie en begon haar te vingeren. Toen mijn vingers nat genoeg waren, duwde ik een van de vingers in haar kontgaatje en pompte in beide gaatjes met mijn vingers. Steffie begon ook te kreunen van genot maar bleef ondertussen wel bezig in en met de kut van Nelleke. Die hoorde je steeds dieper en zwaarder kreunen op we naar een nieuw orgasme. En plots spoot het geil langs de vingers van Steffie uit de kut van Nelleke.

Ik zette mij achter Steffie en stootte mijn lul diep in haar natte kut. In een hoog tempo beukte ik in haar neukgrot, ik wilde klaar komen, ik wilde haar sperma geven. Steffie was een beetje rechter komen zitten en kneep haar kutje samen om nog meer te spannen rond mijn stijve lul. Ik zag Nelleke opstaan en weg gaan. Terwijl ik Steffie hevig bleef neuken, nam ik haar stijve grote spenen in mijn vingers en trok hard aan die spenen. Na een halve minuut kwam Nelleke al terug de kamer binnen, ik zag dat zij een voorbinddildo aan het omdoen was. Mmmm lekker ging dat worden, Steffie gingen we een DP geven. Ik draaide Steffie weg van de zetel en Nelleke ging onder Steffie liggen. Ik trok mijn lul uit de kut van Steffie en maakte plaats voor Nelleke. Ik pakte de dildo en zette die voor de neukgrot van Steffie. Toen die op zijn plaats zat, drukte ik op de kont van Steffie om haar over de dildo te laten zakken. De kunstlul zat helemaal in haar kut en op dat moment plaatste ik mijn lul die nog nat was van de kutsappen tegen haar kontje en duwde mijn lul in haar kontgaatje. Samen begonnen Nelleke en ik Steffie te neuken. Plots voelde ik een trilling. “Ooooh … lekker Nelleke, heb je de drildildo aangedaan” gromde ik. Inderdaad Nelleke had de dildo op trilstand gezet en die voelde ik terwijl ik Steffie in haar kont neukte. Telkens de dildo langs haar G-spot gleed hoorde je Steffie kort kreunen en steunen van genot. De trillingen werden heftiger, Nelleke had een standje hoger gezet. Dit ging ik niet lang meer volhouden. Ik vertraagde het tempo en ging minder diep zodanig dat de trilling tegen het kopje van mijn lul bleef hangen.

Heerlijk gevoel, die trilling, die omsluiting van mijn lul. Ik voelde het zaad borrelen in mijn lul. Terwijl ik dit gevoel had, kwam Steffie klaar met een luide “Jaaaaaaaaaaa…… Jaaaaaaaaaa”. Zij schokte en viel half bewusteloos over Nelleke heen. Met een laatste diepe stoot spoot ik mijn lul helemaal leeg in haar kont. Ik moest naar adem happen zo diep en lekker was dit orgasme. Nadat ik uitgespoten was, bleef ik nog even op Steffie hangen om het genot van haar kontje nog wat langer te voelen. Maar uiteindelijk trok ik mijn terug. Steffie rolde als een bloemzak op de grond, en pufte van voldoening. “Waaauuw, dat was heftig” zei Steffie. Onder Nelleke zag je een hele vlek van het kutsap van Steffie.

Met zijn drietjes gingen wij naar de badkamer om ons op te frissen. “Blijf je slapen” vroeg Nelleke aan Steffie? “Ja leuk nog wat samen chillen” zei Steffie. Wij gingen naar de slaapkamer en gingen met drie in ons bed liggen. Normaal maar bedoelt voor twee personen maar lekker cosy dicht bij elkaar. Steffie in het midden met Nelleke en mij tegen haar aan elk aan een kant. Veel werd er niet verteld want wij waren moe en vielen kort daarna in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wat me nu toch overkwam 6”

Plaats een reactie